Sziasztok!

Mi december óta próbálkoztunk a babával. Decemberben is és januárban is számoltam mikor van pé-m, utána gyertyáztam hosszu hosszú percekig. De nem sikerült.
Januárban meguntam, hagytam a naptárt, csak annyit vezettem benne, hogy mikor voltunk együtt (a kamionos élet miatt fontos, meg mint kiderült teljesen összevissza van pé-m

) de nem számolgattam, nem görcsöltem. Csak kértem leendőapucit jöjjön haza és szeressen!

Ittam cickafark és palástfű teát, szedtem a femibion1-et.
Én nem tudom, hogy lehet-e befolyásolni, hogy fiú vagy lány legyen, ebben nem vagyok jártas. Mint kiderült a peteérése(i)mben sem

megpróbálom beilleszteni a képet, remélem sikerül
http://ciklus.hu/images/diagramok/74cf4 ... 49600_.pngszóval azt mondjátok ez ritka, amit én "műveltem"? Furcsának furcsa, ez világos, hisz félidőben kellene történnie valaminek, a fenti statisztikában látszik is, hogy mi előtte és utána is együtt voltunk, tehát elvileg tökéletesen időzítettük, de az UH szerint valószínű, hogy a 25-27 nap körül fogant,... reggel az jutott eszembe, hogy talán a teák miatt lehetett, hogy megkergült ez a pete, ami most a Maszatkánk!

@szilfa
ez azért nagyon kemény! Nekem is a 36. nap lett meg az a két nagyon halovány tesztem... mint láttátok, nem is értettem, hogy mi a csudáért nem erős + ....
@cirmi
mondhatnék Neked okosságokat, de látod, hogy számomra is furcsa dolgokat produkál a testem.
Azt tudom tanácsolni (bár lehet, hogy már késő) a ciklus.hu -n vezesd a történéseket. Ha meg már babás vagy, akkor is jó támpont, bármikor ki lehet nyomtatni és vinni az orvoshoz.
Engem spec a kórházban nagyon megdicsértek, mert sokan úgy mennek oda, hogy még az utolsó mensi első napját sem tudják, én meg itt ilyen profi statisztikával megyek!

Nekik (és Neked is) nagy segítség!
nekem 2 hét múlva kellene visszamennem, de 21.-ére kaptam időpontot. meglátjuk mi lesz!