A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Viki
Küldök menzi hozó energiákat! Kép++++++++++ Aztán irány a Kaáli, avagy gyere te is velünk a sárga úton ... Kép

Szilvi
Örülök, hogy jobban vagy! Az egészség tényleg fontos! Én 14 évesen veszítettem el az egyik barátnőmet (agyvérzés), pár év múlva a másikat (szívproblémák). Tudom mit érzel! De nekünk előre kell néznünk, hisz az emlékeinkben örökké él a barátság, az életünk megy tovább, vár ránk a babánk!

Wish
Kép

Lányok
Nem tudtam megírni pénteken az eredményemet, mert ugye nem ment a Babanet. Na de a prolaktinom lement 36,1-re!!!!!!! Kép És ez szuper jó eredmény, én azt hittem, hogy csak 400-ig megy le és szedhetem tovább a bromot, erre tessék, tökre lement KépÉs ezt a Török doki is megerősítette e-mailben, a saját dokimat pedig holnap du. fogom tudni felhívni Kép Hétvégén termékeny napok lesznek, remélem, addig nem megy fel! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tud vakaki segíteni abban, hogy kb. mennyi időt kell várni vakbélműtét után, hogy elkezdhessük újra a babaprojektet? Aki műtött azt mondta, hogy kérdezzem meg a nőgyógyászomat, de nincs kedvem elmenni hozzá. (Rémlik, hogy beszéltetek róla, hogy a neten is van doki akitől megkérdezhetném, de hova lehet írni?)
Amúgy teljesen megzavarodott a szervezetem, mert 29. cn-tól 4 napig barnáztam egy kicsit, de nem jött meg (semmi piros, bocs).

Tündi
Gratula a jó eredményhez! A nőgyógyászomtól kérdeztem egyszer, hogy jó-e, ha kétnaponta akciózunk, azt mondta, hogy azokon a napokon inkább minden nap, biztos, ami biztos.

Köszi
Szilvi
szilvi26

Sziasztok!

Még nem tudtam visszaolvasni csütörtök óta, gyors jelentés rólam, tegnap megkaptam a tűszőrepesztő szurit is, holnap megyünk az inszeminációra. Pénteken egy 18*23 mm.es tüszőt látott a doki az UH-on. Remélem ez jó jel.

Ha sikerült visszaolvasnom, később még írok.

Mindenkinek továbbra is mennek a drukkok.
Pusz

Noémi
Vendég

Noémi
Nagyon drukkolok az inszemhez!!!!!!!!!!!!

Szilvi
Mi is naponta fogjuk most csinálni Kép
Az infertility.hu oldalon van az Önök írták rovat, ott megtalálod a címet ahová lehet írni és feltenni a kérdést. Dr. Török Attila fog válaszolni neked. Remélhetőleg 1-2 napon belül Kép Mint nekem most Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Köszi szépen!Kép
szilvi26

Jó reggelt mindenkinek!

Megint pecsételek, de már igazán megjöhetne rendesen, mert menni akarok a dokihoz.
Csak nehogy az legyen, hogy ezzel a pecsételgetésekkel tudja le a szervezetem ezt a hónapot, mert akkor csúszunk. Kép

Kép

Kép
pkagi

NA DE JÓ KÉTSZER KÜLDTEM EL UGYANAZT VÉLETLENÜL. BOCSI. Kép

Kép

Kép
pkagi

Lányok!

Inszem után aznap jó ha az ember otthon fekszik, vagy nincs neki jelentősége????
Ha jól olvastam aznapra táppénz jár???

Kép

Kép
pkagi

Tündi Kép
Ez nagyon jó hír. Akkor a proklatin már nem akadály Kép

Szilvi Kép
Nekem 2003-ban volt vakbélműtétem. Akkor nekem azt mondták, hogy a lábadozás után (4-6 hét) nyugodtan lehet próbálkozni, mert mire nő a poci addigra megerősödnek a szövetek. Aztán azóta sem nő a pocim Kép, de majd most Kép

Noémi Kép
Szorítok az inszemhez Kép
Ez nagyon szép tüsző, remek baba lesz belőle Kép

Ági Kép
Mennek a mensihozó energiák Kép

wish

Saci Kép
Sajnos nem tudtam elmenni Avivára, mert dolgoznom kellett vasárnap. De kértem Mártit, hogy adja meg a telefonszámot és kérhetünk majd új időpontot.

wish

Tundi ,,en is orulok, es szoritok! Orulok, hogy neked is irt hamar a Torok,,- nem ugy, mint amire regrol emlekeztel..Kép

Lyanyok! en tok elbizonytalanodtam,,nekem is mertek persze prolaktint, meg mindent, de nekem fogalmam sincs ezekrol az eredmenyekrol. A doki azt mondta, hogy rendben vannak... De lehet, hogy nem annyira? es itt van a kutya elasva? mi egyaltalan a normalis eredmeny? Tundi,,neked meg friss a mere,,legyszi ha tudod ird le, hogy minek mennyinek kene lennie...mert talan a leleteimen ki tudom nyomozni

Wish,,akkor majd beszeljunk veluk - nekem nem surgos,,mivelhogy en legszivesebben a marciust vegigcsinalnam, ugy ,,ahogy vagyok,-aztan inkabb utana mennek megint hokusz-pokuszokra, meg doki, meg hormon,,meg pirulak!

Pkagi , nekem ott helyben kellett fekudnom 5 percet az inszem utan,,es azt mondtak, hogy ami addig nem uszik fol,,az nem is fog!

Noemi,,gratula a nagy, kover tuszohoz! Ez mar jol kezdodik!

Mindenkinek: nem art a napi/2 napi akciozas, de en sokszor nem tudom ezt teljseiteni...mea culpa!
tolem is kerdezte a doki egyszer: hogy "hazas eletet elnek???"----jaaaaa, mert hogy az is kell hozza??!! Kép
saci

Tündi!

Küldöm már most a baba tapasztó energiákat!!!!!!!!

Saci,
Megkell hogy mondjam ez a hónap nem esik olyan jól mint az előző. A hasim teli van már a szúri helyével( ez itt most a sajnáltatás helye). Lassan már kifolyik rajta a sok víz amit megiszok.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi.
Csak nem fogsz ereszteni. Kép Kép
Én még csak most fogom kezdeni a stimut. Szerintem szerdára bejelentkezem a dokihoz. Csajok, ha nincs meg egetrázóan, de több mint a maszatolás és piros is, akkor szerintetek az már menstruáció?
Már mióta megvan nekem is és itt bizonytalankodom. Kép Kép Kép

Kép

Kép
pkagi

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!

El van mindenki havazva???????????

Kép

Kép
pkagi

Ági
A menzi elméletileg a rendes piros Kép Ha nem piros, akkor szerintem nem lehet rendes menzinek nevezni. Mindig van ilyened? Mert progeszteron hiányra utal.

Barbi
Nagyon drága vagy, de tartalékold légyszi a babatapasztókat, hiszen még nincs, még nem is lehet baba Kép Na de majd jövő héten... Kép
Kitartás a szurikhoz!!!!! Nagyon ügyes vagy!!!!!! Mennyi van még vissza?

Saci
Most konkrétan a prolaktinra vagy kiváncsi? Mert az 500-ig jó, legalábbis mU/l mértékegységben. De teherbeeséshez a dokim azt mondta hogy le kell vinni 250-re. Hát mi jól levittük Kép Ja, és szerintem a napi 1 akciózás bőven elég. A 2 naponta is jó, de egyre több csajszitól hallom, hogy ők naponta csinálták és abból lett baba. Ha az ember rossz passzban van még a 2 naponkéntit is nehezen bírja, nem hogy a napi 2-t! Kép Mik vagyunk mi? Szexgépek? Kép

Tündi
Vendég

Tündi elvileg nálam a progeszteron okés.
Szokott lenni nekem a menstruáció előtt maszatolás és az elmúlik ésrá kb. 4-5 napra meg szokott jönni.
Ez minden oké meg volt a pár nap, de a 4-5 nap letelt és olyan most mintha a menstruáció 4. napján lennék, olyan csak és most össze vagyok zavarodva, hogy vajon most ez az vagy nem ez az.

Kép

Kép
pkagi

Tündi,
Bocsi én teljesen kába vagyok ma, állva eltudnék aludni. De akkor szorítok neked és persze mindenkinek beleértve magamat is mert nekem is jövő hét elején lesz az inszemináció.

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Ági
Érdekes, amit írsz. Ha a progid rendbe akkor nincs ötletem. Ez még akkor se menzi szerintem. Esetleg baba Kép Kíváncsi vagyok mit hoz neked ez a hét Kép

Tündi
Vendég

koszi Tundi az info-t,,majd utananezek
es 2 naponta gondoltam,,nem napi 2-t!!! Az is volt,,de ahhoz mar oreg vagyok Kép
en a 2 napontat is neha nehezen tudom tartani - igy ertettem!
De most muszaly lesz...

Barbi,,ha megkerdezhetem,,mennyibe kerul neked az inszem? nekunk 8000 a sperma"mosas-vasalas", es 30.000 Ft az inszem.koszi

Saci
saci

Pkagi,

Ma mondta a doki, hogy az inszem napjára felvesznek a kórházba, így biztos táppénz jár aznapra.

Most csak egy gyors bejelentkezésem lesz, de igyekszem minél hamarabb beköttetni az Internetet otthon, hogy tudjak Veletek rendszeresen levelezni. Nálam sajnos nem mondott jó híreket a doki, de azért holnap megkapom a tüszőrepesztő szurit, és csütörtökön megcsinálja az első inszeminációt. Másfél éve egy méhenkívüli terhesség miatt kivették az egyik petevezetőmet, ez egyébként már a 3. sikertelen terhességem volt akkor, és azon az oldalon van csak 2 db. 22 mm-es érett tüsző. A doki szerint van értelme az inszemnek, mert ugyan nagyon ritkán, de átmehet a tüsző a másik oldalra. De azt is mondta, ha úgy gondolom, csak azokban a hónapokban fogja csinálni, amikor az átjárható oldalon is érik tüsző. Nem tudom, eddig az átjárható oldalon gyógyszer nélkül nem tudtam érett tüszőt produkálni. Valószínüleg a korábbi terhességeimnél mindig arról az oldalról estem teherbe, ahol végül ki kellett venni a petevezetőt. Én elég értelmetlennek tartom ebben a hónapban az inszemet, de végül rábeszélt, hogy csináljuk meg. Legalább kipipálhatjuk, hogy az elsőn túl vagyok, úgyis 6 alkalommal kell végig csinálni.

Megy mindenkinek a drukk!

Hajnesz,
Nagyon várom a szerdai vérvétel eredményedet, most olvastam vissza a történetedet. A dokid már szerda délután biztos eredményt fog mondani?

Matchi
matchi

Lányok,

Lenne még egy kérdésem, ami Saci kérdéséhez is kapcsolódik. A Schöpfibe mennyibe kerül az inszemináció, tudja valaki? Kinek és miért kell fizetni? Mennyi pénz vigyünk magunkkal csütörtökön?

Matchi
matchi

Noémi!
Ezerrel mennek neked holnapra a drukkok!

Barbi!
Neked pedig a jövő héten fogok nagyon szorítani!

Matchi!
ha állami intézetben csináltatod az inszemet, akkor nem kell fizetni, mindent a TB fizet.

Ági!
Az inszem napján engem is felvettek a kórházi osztályra mindig, így azon a napon táppénzen leszel. Ha magánklinikára jársz, akkor nem biztos.
bogi1975

Sziasztok!

Ma (13cn) voltam UH-n hogy lássuk, hogy működik a bal oldalam? Eredmény egész jó, növöget egy 15x17mm-es petesejtecske.
Ez egész jó hír is lehetne, de sajnos muszály volt elkezdenem szedni egy csúnya erős gyógyszert a herpeszemre. Hónapok óta újra és újra kijön és már nagyon elegem van! Telviran-gyógyszert ismeri valaki? Nekem 2 nap alatt egy dupla csúnya herpeszt helyrehozta a számat, de a gyógyszerész bfelhívta a figyelmemet, hogy a Fogamzásra eléggé káros hatással lehet. Mennyi ideig szüneteltessük az akciózást??? Van valakinek tapasztalata a Telvirannal?

Köszi és minenkinek jó éjt!
P: Bella
bellazy

Saci,

a "mosás-vasalás" ingyenes a havigyógyszer adagom kb.35.000.- ft. Maga a beavatkozásért se kell fizetni ( Tb fizeti).
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Wish, Saci sajnálom, hogy nem tudtatok jönni vasárnap.Jó lett volna dumálni egy kicsit.Ne haragudjatok, hogy eddig nem írtam de hétfőn örültek háza volt a melóhelyen.

Szóval az Aviva tornát én ajánlom mindenkinek.
Lívia aranyos és kedves.Az első 1 óra alatt elmondja mi a lényeg.Utánna pedig végigmegyünk a 18 gyakorlaton.Kazettára mennek a gyakorlatok.
Négy órás a tanfolyam ez 5000 ft.Könyv olcsóbb mint a könyvesboltba 1500 ft,
kazetta 400 ft.
Nekem tegnap tiszta izomlázam volt "ott".
Hetente 2-szer kell megcsinálni és a 18 gyakorlat összesen 30 percet vesz igénybe.

Szerintem azon kívül, hogy a babát segíti a férjem is tuti örülni fog.Szóval az ember el sem hinné, milyen izmai vannak.

Kérdésetek van szivesen válaszolok.Sok sikert.

Márti
martibaba

Sziasztok!

Wish
Köszi a választ.

Tegnap kiszedték a varratot. Féltem, de nem is fájt.Kép

Voltunk az andrológusnál is kontrollon:
Szám: 32 mill/ml
Mozgó: 70% ebből:
Élénk: 44%
Kp. élénk: 14%
Alig haladó: 12%
Álló: 30%
Vélemény: lezajlott prostata gyull. utáni spermakép, majdnem normál, kissé gyengült mozgás értékek, további javulás várható.
Most megnyugodtam végre egy kicsit. Ismét érzem, hogy van remény.Kép

Tündi
Válaszolt a Dr. Török Attila még tegnap, azt írta, hogy 1 hónap.
Mikor mész vissza a dokidhoz?

Szilvi
szilvi26

Szilvi26
Örülök, hogy most ilyne gyorsan tud válaszolni Kép Akkor csak ezt a hónapot kell kihagynotok? Az kibírható, nem? Kép
Örülök a jó spermaképeteknek is, 32 millió az nagyon tuti jó! Kép Ha a mozgásértékek javulnak, akkor pláne extra jó! Kép

Bella
Nekem a herpeszemet mindig elmúlasztotta a zovirax kenőcs, sosem kellett rá gyógyszert szednem. Biztos muszály? Ilyen szépen növekvő tüszőt kér lenne elpazarolni a herpesz miatt Kép

Matchi
Így én sem látnám értelmét az inszemnek a helyedben Kép Egyébként nem a tüsző hanem a petesejt vándorolhat, és valóban vándorolhat Kép Sok sikert az inszemhez!!!!!

Tündi
Vendég

Matchi

Szerintem nem kell az inszemért fizetni, de én mindig adok Arnold dokinak egy borítékot. Szerintem csak ennyi.

Igen annyi előny van, hogy egy inszemet kipipálhatsz.

Neked mennyiben voltak a gyógyszerek?

Dodo
Ment az e-mail.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!Kép

Csak gyors egy tábla:

Kép

Kép

Velem most nincs semmi különös, sokat dolgozunk!
Pusz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

MatchiKép
Itt ülök már jónéhány perce és azon filózok, hogy vajon mit választanék, csak a "jó" hónapokat vagy hogy inkább minden hónapban történjen valami. Hát ez egy nagy dilemma. Viszont ismerek egy olyan - ma már második spontán(!) babáját váró boldog kismamát - akinek az első babája egy "reménytelen" inszemből fogant! Nála is pont a rossz oldalon volt a tüsző, de végül megcsinálták az inszemet. Így azt mondom, hogy mindig érdemes próbálkozni, főleg ha még vándorútra is indulnak néha azok a petécskék! Úgyhogy hajrá!!!+++++++++Kép
Hát nálunk mostanra már rendesen megy a para, képzeld még tesztelni sem merek. Nem tudom, van-e rajtam kívül még egy ilyen abnormális eset, hogy ahelyett, hogy alig várnám, hogy végre tesztelhessek, egyszerűen nem merek...
Tényleg, most hogy mondod, lehet, hogy holnap mégiscsak össze kell szednem a bátorságomat és elővennem egy tesztet, mert nem hiszem, hogy még aznap meglesz az eredmény ahogy a Schöpfit ismerem. Na majd meglátjuk!
Az illető, akiről írtam, ha nem a doki magánrendelőjébe ment, hanem a kórházba, akkor soha nem fizetett és a doki nem vette zokon. Kép
Drukk minden akciózónak és persze a többieknek is!!!Kép
Hajni
hajnesz

Hajnesz!
Ha itt az ideje annak a tesztnek, akkor lássuk hogy eredményes volt a drukkolásunk! Kép Meg a további drukkolásunk is Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
A Dévais topicban most ígértem meg StellánakKép, hogy holnap reggel tesztelek. Tényleg jár Nektek ennyi drukk után!!!KépKépKép
Hajni
hajnesz

Hát lányok úgy döntöttem veszek egy terhességi tesztet, mert ez minden de nem menstruáció, bár akció után olyan mintha az lenne, de előtte és utána egy órával semmi.
Nem hinném, hogy pozitív lesz az eredmény, de utána nyugodt szívvel hívom fel a dokit, hogy nézzen meg, mert lehet, hogy ez a hónap mensi ügyben csak ilyen volt.

Kép

Kép
pkagi

Délelőtt valami volt itt a rendszerrel, mert nem tudtam írni. na mindegy. Úgy látszik elhárult a probléma.
Írt valamelyikőtök egy internet címet a Jónás-módszerrel kapcsolatban.
Le tudnátok nekem mégegyszer írni, mert próbáltam visszakeresni, de nem találom. Köszi. Kép

Kép

Kép
pkagi

Hajni Kép
Hát akkor holnap reggelre nagyon szoritok neked! Kép

Ági
Örülök hogy te is rászántad magad a tesztre! Így van, valamerre most már döljön el a dolog ál-menzi ügyben Kép
A cím amit kértél: www.astro.com/cgi/genchart.cgi

Tündi
Vendég

kösz Tündi megcsináltam, mostmár csak értelemzni kell.
Mit jelen a függőleges és víszintes piros csík, és a kis fekete pötty féle dolog?

Kép

Kép
pkagi

kösz Tündi megcsináltam, mostmár csak értelemzni kell.
Mit jelen a függőleges és víszintes piros csík, és a kis fekete pötty féle dolog?

Kép

Kép
pkagi

Hajnesz!
Nagyon szorítok Neked holnapra! Mikor tudsz jönni a hírrel?
Bogi
bogi1975

TündiKép BogiKép köszi szépen! Ha lesz időm reggel írni, akkor már 6 után, ha nem, akkor 11 után tudok jönni a hírrel.
Hajni
hajnesz

Ági
Állítólag a vizszintes piros vonal jelzi a termékeny időszakot, a függőleges pedig ennek a végét. A fekete pötty és sárga a holdakat jelöli, asszem telihold és újhold talán, de ebben nem vagyok bitzos, de nem is lényeg szerintem Kép HA neked fontos akkor kémleld az eget, pillanatnyilag nincs jobb ötletem hogy lehetne kideríteni Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok lányok!

Már 3 napja próbálok nektek írni, de eddig egyszer sem akarta elküldeni. Nálunk ma esett hó is, eső is. Jó lenne, ha már tavaszodna. Velem semmi különös, de ha nem is tudtam jönni, drukkoltam nektek.

Bogi!
Mi újság? Hogy érzed magad? Már igen csak a végén vagy! Mikor tesztelsz? Előjelek? Már itt fúrja az oldalam a kíváncsiság, erre ez a szemét gép nem engedi el az üzijeimet! Remélem, mihamarabb válaszolsz!

Hajnesz!
Mennek a drukkok a kétcsíkosért!!!

Vkhajni!
Veled mi újság, te is a hónapod végén vagy!

Pusz
Nina
nina79

Sziasztok!

Köszönöm lányok a biztató szavakat.Tegnap végre 1 hét késés után megjött hányással görcsöléssel,így Zitus ma vagyok a 2.cn-on.

Nagyon tanácstalan vagyok.Mikor is menjünk a kaáliba.Ma megyünk a párommal az ő dokiához,kíváncsi vagyok az eredményre.Ha megyünk a kaáliba,akkor előtte milyen vizsgálatokon kell átesni?Szükséges hogy meglegyen a laparoszkópia?

Mindenkinek minden jót,nagyon szorítok az inszemhez és +++++++++++++++++++++ energiát !
Vendég

Viki
Hát jól meggyötör téged a menzid Kép
Szerintem ha felhívod az intézetet, megmondják hogy mikor menjetek, és ott biztosan elvégeznek minden vizsgálatot.

Tündi
Vendég

Viki!
SajnálomKépKépKépKép
Sok szerencsét a Kaálihoz, kívánom, hogy minnél hamarabb Baba(k) költözzön a pocakodba!
Segítséggel vagy anélkül - tök mindegy!Kép

Hát csajok én ma 29 éves lettem! Nem mondom, hogy olyan lelkes vagyok, mint a 20. szülinapomon!KépKép

TábliKép:

Kép

Kép

Pussz, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zitus
Isten éltessen! Nagyon boldog szülinapot kívánok neked! Kép Meg persze pocaklakókat, de mielőbb! Kép

Tündi
Vendég

ZitusKép
Isten éltessen sokáig!!! 76-os Halak vagy? Én is!Kép

LányokKép
Hát nem is tudom, abszolút tanácstalan vagyok, tegnap este teszteltem két negatívat. Szomorkodtam, tömtem az arcomba a bekészített vígasztalókat, elsőként jó sós hántolt szotyit, majd néhány perc letargia után kiszedtem a teszteket a szemetesből és mindkettőn volt egy halvány második csík...szotyi szemetesbe, csoki azért marad, ezután percenként néztem, hogy tényleg ott van-e a csík. Ott volt mindkettőn. Ma reggel viszont tényleg negatív lett. Most akkor mi van??? Vérvétel eredmény csak 4-kor lesz. Úgy szerettem volna egy kicsit örülni, meg nektek is "jó példát mutatni"...
Majd megírom, mi lett a végeredmény. Köszönöm mégegyszer mindenkinek a drukkot, nagyon sokat segít, hogy ne hagyjam el magam!!!
Hajni
hajnesz

Bogi, Tündi,

Köszönöm a válaszokat, én is úgy gondoltam, hogy tb. alapon megy, csak biztos szerettem volna lenni benne.

Hajni,
Még nem akarom írni neked, mennyire sajnálom, egyenlőre várd meg a 4 órát, hátha. A vérből szerintem hamarabb kimutatható az eredmény, mint a tesztből. Ha tegnap halvány csíkok voltak, még ne add fel a reményt. Hátha sikerült, olyan jó lenne. Írj majd, hogy mi volt.
Egyébként köszi a bíztatást, a dokim is azt mondta, van olyan ismerőse, akinél spontán a rossz oldalról sikerült. És legalább az idő sem megy feleslegesen.
Pár napja elkezdtem egy kicsit kutakodni, hogy miből is áll a lombik, hát nem egyszerű eset, így mindenkinek, aki már ott tart, még erősebben szorítok, hogy sikerüljön, mert nem semmi, amit végig kell csinálni, egy sikeres beültetésért.

Ági,
Dokinknak én is szoktam borítékot adni, most erősen filózom is, hogy mennyi is legyen. Van esetleg ötleted, Te mennyit fogsz adni?
A választ privátba is megírhatod a matchi@freemail.hu-ra. Előre is köszi. Nekem a gyógyszerek kb. 16.000 Ft-be kerültek, a menogon kb. 9000 Ft, a choragon 6.500 Ft. A menogont még a februári áremelés előtt vettem, az a köv. ciklusban drágább lesz. Ma voltál a dokinál? Miben maradtatok?

Zita,
Boldog szülinapot. Szeretnék én is annyi idős lenni, mint Te, én már egy pár évvel elhagytalak.

Matchi
matchi

Sziasztok!

Zitus!KépKépKép
Nagyon boldog szülinapot!!! Drukkolok, hogy amit ma kívántál, mielőbb sikerüljön.Kép

Viki!
Jó hallani rólad. Bárcsak jobb hírekkel tudnál jelentkezni!Kép Megy a drukk...

Persze mindenki másnak is, aki pocaklakóra vágyik.

Kicsit OFF: Kipróbáltuk Zitusék éttermét. SZUPER!!! Hatalmas, gyönyörű ételek, remek kiszolgálás.... Szóval csak ajánlani tudjuk.

Terika
terika

Hajni, kitartás, már nem sok, és tényleg kiderül a végeredmény. Én azért izgulok érted továbbra is.

Velem a szokásos a helyzet, görcsölgetek, bár ezt a hónapot jónak mondhatom, mert csak most, és nem egész hónapban érzem. Bár ma 37 volt a hőm, de szerintem meg vagyok fázva, mert iszonyatosan fájt a torkom reggel, úgyhogy ez is beleszólhat. Különben is holnap nemkellene neki jönnie. Azért ma már viszem magammal mindenhova a fájdalomcsillapítókat.

Zitus, boldog szülinapot. Erről jut eszembe, elfelejtettem szerintem szólni, engem is átjavítanál 22-re?

Puszi mindenkinek
Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Most hogy ma már másodszor olvasok a fájdalmas mensiről, (egyébként köszi Lányok továbbra is a bíztatást, a szívem majd kiugrik ha csak ránézek a telefonra), lehet, hogy már írtam, lehet, hogy nem, mindenesetre nagyon érdekes és talán segíthet másokon is: Nekem HSG után 2x1 Cataflant kellett szednem egy hétig, gondolom, az esetleges gyulladás megelőzésére. Nagyon furcsáltam, mert ugye baromi erős gyógyinak tartják, én is ezt vettem be mensikor és minden bajom elszállt tőle, de hogy 2x1-et szedni egy héten keresztül...ez brutálisan hangzott, dehát a doki biztos tudja, szedtem szépen. Ami a lényeg: nekem 16 éven keresztül minden mensi ha nem vettem be időben gyógyit, egy meghalás volt, görcsökkel, hányással, ami belefér, de ezután a Cataflan kúra után és azóta egyszer sem kellett bevennem semmilyen fájdalomcsillapítót! Nem hiszem, hogy a HSG volt ilyen áldásos hatással rám, inkább a gyógyi, de ki tudja, mindenesetre érdekes, nem?
Hajni
hajnesz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: