[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004.tavaszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Szilvus, ez nem jó hír!! Vigyázzatok nagyon magatokra, millió gyógypuszit küldünk Nektek!
Az azonban szuper, hogy találtatok bébiszittert!
Nagyon aranyos Peticica lehet, amint a halacskákat eteti...
Különben mi is voltunk mázsáláson, Levike 8300 gr. Így tutira nem fogja elérni születési súlyának a háromszorosát. Na nem mintha számítana.
Kaptunk mi is szteroidos kenőcsöt, aminek nem örülök túlzottan, de remélem, nagyon hamar meggyógyítja a bőrét.
Lányok, Ti tesztek tápszert a babók főzijébe? Én alaposan le lettem tolva, amiért nem sűrítem a főzeléket tápszerrel. Dorkánál sem használtam soha, sőt a mi kajánkba is nagyon ritkán teszek tejet.

Ami rossz, hogy Levike egy darabig nem kaphat semmilyen tejterméket, sőt pépet sem. Felírták a Simlacot, ennyi...Pedig a Danoninóért reszketett. Ez a kedvenc.

Rita, de jó hogy újra itt vagy! Nagyon aranyos a kis tengerész! Gondolom, nagyon élvezte a nyaralást!

Móki, szomorú amit írtál! Már azon is teljesen kiakadtam, amikor Humi Krizsója alól lopták el a hátizsákot. Nem számít ezeknek semmi és senki.
Szerencse, hogy a baba gyönyörű, egészséges és kárpótolja őket mindenért.

Magdi, ha rászánjátok magatokat, hozzánk bármikor eljöhettek!! Nagyon jó lenne, biztosan élveznék a lurkók!

Sly, ami Donóékat illeti, a november elején beküldött pontjaimért, januárban küldték ki az ajándékot. Nem sietik el...Most is várom a telefont. Január elején küldtem be érte a pontokat.

Ági, tündéri Matyus! Micsoda segítség!!
Hogy vannak a sógornődék? Nyugisabbak már az éjszakák?

Megyek, iszom egy habos-babos kávécskát! (Szilvus, Te már megittad??)

puszi

Era
pera
 
 


Ed!
Töltött zsemlét hogyan kell csinálni? Írd le lécci, mert akkor estére megcsinálom!
Köszi Ági

(később visszaolvasok)

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!
Rita! De jó, hogy megvagy! Milyen volt nem itthon lenni Karácsonykor?
Gratula Julcsinak! És persze neked is, azért energiában te sem vagy semmi!
Örülök, hogy az enyémnél nagyobb gyerkők is vannak itt a topicon, nálunk Ádám nagy nyüzsi, és vékonyabb is, de Eszteren helyes nőies husik vannak! Kép.
Pelusozás! Én azt hiszem beadom Ádit birkózni, olyan hidat tud, hogy alig bírom ellene kivívni a két vállat Kép !
Ja, és volt egy jó dobása, kimászott a tálcáa etetőszékből, pedig be volt kötve, és áthasalt Eszterére, lábai meg lógtal lefele! De ne gondoljátok, hogy sírt vagy kiabált, csak úgy véletlen észrevettem, levettük, vigyorgott rendesen magán! Azt hiszem túl fog tenni a két bátyján. Múltkor úgy bekúszott a sarokba, hogy nem vettük észre, pedig el van barrikádozva, és ott szépen magára rántotta az egész kazettás polcfalat! Baja nem esett, csak megijedt, a párom meg rendezhette újra azt a kb 500 kazettát!
Claire
claire
 
 

 
 

Sziasztok,

Era
Elfogyott a tej itthon, grr, análkül meg nem tudok kávét inniKép. Anyu jön 4-re, lerohanok az orvoshoz s egyúttal a közértbe is.
A szteroidos kenőcs - mondom - 1 éjszaka alatt teljesen eltüntette Petiről a piros ekcémás foltokat és azóta sziiinüket sem láttam. Danoninót, túró rudit azóta is kap, tehát valszeg nem azok okozták. hajlam és kész. Főzeléket - ha kifejezetten Petinek készül - akkor elsősorban krumplival sűritem, ha az alapanyagokhoz illik a burgonya. A zöldbabot pedig csipetnyi lisztes rántással. A tápnak magában is nagyon vacak ize van, nem rontom el vele a finom elemózsiát. Az anyatej az más, kezdetben anyatejes főzelékeket készitettem 8mig volt tartalék).
Donóék nekem pl. karácsonyra megküldték a vedret, dec. 27-én reggel csengetett a futár. azt hiszem valamikor november közepe felé adhattam fel. Vagy előbb? Nem emléxem. Most telefonra gyűjtök, még egy zacsi hiányzik. Peti veszettül rágerjedt a telefonunkra, félek tönkreteszi.

Én is tüntem, tanulni. Kávé nélkül nehéz leszKép

Puszi,
Szilvus és a "nagybeteg"
szilvus
 
 


Sziasztok,

Ed,
köszi a gyümis-túrót, ma azt ettünk, nagyon fini lett. Sajnos megmaradt egy kicsi, így nekem kellett megenni Kép

Szilvus,
gyors gyógyulást nektek!
mikortól is mész dolgozni?
gratula a bébiszitter miatt, Kép

Bálint ma is megtett 2-3 lépést egy párszor önnálóan, olyan kis édi volt. A kis kezeit oldalra tartja és egyensúlyoz Kép Olyan büszke vagyok, hogy azt el sem tudom mondani. Kép

Rita,
olyan jó olvasni rólatok Kép
Julcsitengerész nagyon ari Kép
Olvastam a Születéshetén a történeteteket, olyan megható Kép

Móki,
tényleg elszomorító ami a kórházban történt, sajnos mindegyikben jelen vannak, és senki nem tesz ellenük semmit,

Most megyek, gyorsan lezuhizok, nagyon fáradt vagyok.

Szép estét!

Edina

nedinabp
 
 


Sziasztok!

nekem egész nap jött be a babanet. Kép De ahogy a "termést" elnézem másnak sem.

Pera!
Annáék jól vannak köszi. Kisebb problémák vannak még, ilyen mint éjjeli ébredés. Kb 1 hete voltak dokinál, mikor is kiderült, hogy Marcika fogyott 200 gr-ot, vérvétel kiderítette hogy gyenge az immunrendszere, étvágytalan is volt. Most kap valami immunerősítőt + tápszert is reggel este ( 3hónapja nem szopik, azóta nem kapott se tejet se tápit, gondolom kiürült a készlete). Mióta tápszert kap jobbak az éjszakák, kb. 3-ig bírja, de sajna utána nyüglődik reggelig=sokat fenn van. Kép Irénke dacos, nem akar néha elaludni délben, de már majd felborul olyan fáradt. Mindezt leszámítva jól vannak. Annára kérlek ne haragudj amiért nem ír Neked, tudod Ő nem egy számítógép guru, 1 évben egyszer ül a gép elé Kép
Egyébként én nem teszek tápszert a főzelékbe, mondjuk Matyi már szinte csak azt eszi amit mi eszünk. Be is spájzoltam egy halom bébi kaját, és már nem is hajlandó megenni. Kép Mondjuk nem bánom, inkább azt egye amit mi. Elég "öreg" már.

Mamáéktól megrendeltem Matyi szülinapi ajándékát, zenélő, telefonos, állathangot utánozós zajgép. Hasonló Orsikáéhoz!
Karmen! Orsinak tetszik még?
Mi majd fa építő kockát veszünk a metróban 100 db-os 3400ft. (uf reklám)Kép

Furcsa ilyenkor írni, de Apa nincs itthon, Led Zeppelin emlékkoncerten van, Matyi meg már horpaszt.Kép

Edina!
Gratula a lépgetésekhez! Olyan nagyon jó látni ha elindulnak!Kép

Rita!
Nagyon ügyes vagy! 3 gyerek+ennyi minden....Gratula!

Ed!
netről lekukkoltam, hogyan kell töltött zsömit csinálni. Hm, nagyon jó lett, Matyi 1 felet benyomott de evett volna még, csak kíváncsi vagyok a hatásra. Maradt holnapra is neki. Kép

Ma megszületett a keresztfiam testvére. 3óra alatt 3600gr-os fiú! KépKépKép Egy volt csoporttársam már a szülészeten fekszik a jövőhétre van kiírva, a munkatársam pedig márc elejére, úgyhogy nekem is beindul babanéző Kép

Most megyek bambulok egy kicsit a tv előtt aztán alszok. De előbb 1 kép, amint Matyi segít begyújtani a cserépkályhába. Adogatja a fát (utána meg porszívózunkKép)

Kép
Jó éjt Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Mindjart visszaolvasok, de elotte ezt meg le akartam irni:

Moncsi,
megjott a level. Nagyon koszonom! Mivel tartozom?

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok,

látom nincs nagy forgalom. Dobok fel néhány képet Bencéről.

Ja, egyik gyerekkori ismerősöm ma hatalmas babát szült röpke 2,5 óra alatt: 4970 gramm és 59 cm. Hihetetlen.

Puszi mindenkinek,

Timi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kismaszat
 
 


Zsuzska!

Boldog Névnapot!!Kép
ÁgiKép

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Ági! De aranyos a kisfiad,és milyen ügyes!!!!

Timi!

Bencéd tündéri!Látom ő is imád rosszalkodni a tv-nél,meg a konyhában,mint az én fiam.KépIsmerősöd tényleg jó nagy babát szült.Nem semmi.Természetes úton?

Domikámnak jön a 2.foga!Kép
Jaj én olyan ideges kezdek lenni...Most kezdtek egy olyan 20 perce bulizni a szomszédék.Panelház,9.emelet,mindenhová elhallatszik a nyomi zenéjük.Kb.40 évesek,de 2 havonta buliznak.Én 21 évesen nem csináltam még itt bulit,mert nagyon jól tudom,hogy milyen egy panelház.De ami a legbosszantóbb,hogy nem is szóltak!!!!Csapkodják az ajtót,Domi se tud aludni.Na de reggel kapnak a képükbeKépreggel mikor aludnának a bulizók,jön öcsém,aki techno zenéket csinál,és dj is,megkérem rakjon már be pár számot.Most jól kipanaszkodtam magam,sajnálom...

Zsuzska!
Én is boldog névnapot kívánok!


Orsi
orsi21
 
 



Zsuzska, nagyon boldog névnapot kívánunk így utólag!

Timi+Bence
kismaszat
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kívánságokat!

Timi, nagyon aranyos Bence!
Látom, ő is szeret pakolni a konyhában! KépKép

Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

Tegnap megsem sikerult visszaolvasnom. Most bepotoltam.

Rolunk: Bianka sajnos megfazott. Folyik az orra es kohog. Laza szerencsere nincsen. Legalabbis a fulhomero ezt mondja. Ti hasznaltok fulhomerot? Azert kerdem, mert nem tudom, mennyire bizhatok benne. Kicsit melegnek erzem Biat, de a kutyu nem mutat lazat. A legmagasabb meres 37.6 fok volt, de a prosija szerint 38 fokig normalis a homersekletuk. Szerintetek igaza lehet, s csak en erzem rosszul?

Rita,
latom, zajlik nalatok az elet. Kép Julcsi nagyon szep a kepen. Jobbulast mindenkinek!

Moki,
megdobbenve olvastam, amit irtal. Felhaborito, mikre kepesek. Kihasznaljak a helyzetet. Kép Kép Kép

Szilvus,
nektek is jobbulast!
Peti nagyon ugyes! Bianka csak lerombolni tudja meg a tornyot. Nagyon jo, hogy egyedul rakosgatja a formakat a teknosbe. Kép A formaevo jatek nalunk is bevalt, de eddig csak a csillagocskat es a szogletes dolgokat tudja belerakni. Sajnos megtalaltuk a legbonyolultabb formaevot. Kép Tul sok a forma benne es amibe bele kell dobalni, azt is sokat kell forgatni, na ez meg nem megy. Talan egy egyszerubbet kell nezzek neki.

Era,
szerintem sem baj, hogy nem haromszorozza meg szuletesi sulyat. Az a lenyeg, hogy egeszseges, kiegyensulyozott baba legyen. Egyik szemem sir, masik nevet, mert lassan mar nem mondhatjuk, hogy baba, hanem gyerkocot kell mondanunk, mert mar nagyok.
En meg soha nem tettem tapszert a fozelekbe.

Apropo: a lefagyasztott anyatejcit hogyan hasznositjatok? En nagyon nem tudom eldonteni, mi legyen vele, mert kiolvasztva nem issza meg, fozelekbe rakva meg tul sok van a zacsiban. Hogyan csinaljatok?

Claire,
nem semmi kiskrapek Adam. Vigyazni kell majd vele nagyon. Kép

Agi,
de jo, hogy mehetsz babanezobe! Irigykedek. Kép Nekem sajnos egyik ismerosom sem akar szulni. Kép
Jo neked, hogy ilyen segitseged van. Nagyon edes Matyika a kepeken. Kép

Timi,
2.5 ora alatt ekkora babat! Nem semmi! Gratula nekik! Bence olyan kis huncut a kepeken. Kép

Zsu,
Boldog nevnapot kivanunk igy utolag is!!!! Kép

Jo hosszu lettem, bocsi! Kép

Sly+Bianka

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Ági! Orsi még mindig nagyon szereti a szintit.

Szilvus! Örülök hogy Petikenek sikerült jó bébiszittert találni.

Boldog névnapot a Zsuzsáknak!

Timi! nálatok már odamehet a kutyushoz? Mi még nemigen engedjük, csak közel hajolhat hozzá.

Orsi! Télaház de itt is hallom a bulit ha van. A szomszéd szokott és ha nem is hangosak akkor is minden áthallatszik mert nekik és nekünk sincs azon a falon bútor.

Orsi ma megtett többször is 2m-t sétálva.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Ed! Megnéztem a receptet nem irja hány zsemle és mennyi túró kell. Megirnád?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok,

Móki, sajnos ez nem a dolog szerintem szervezett bndákkal dolgozik, egy hete lopták el kispapámtól a bankkártyáját az Istvánban és miközben szültek jött egy sms a banktól, hog most vettek fel pénzt vhol a IX kerületben. Jó kis meglepi nem? nagyon kell figyelni, de legközelebb lőfegyverrel megyek dúláskodni.
Szilvus jobbulást nektek is.
Ja azért valami örömet is hadd osszak meg veletek,
két hete apa szólt, hogy legyek fél 7re a kedvenc éttermünkben, nem tudtam mire vélni de azért elmentem, még jó hogy volt bébicsősz, megérkezett egy csokor virággal, szépen megköszöntem és kértem egy vázát, mire megszólalt, hogy ez egy különleges csokor (már korábbról amikoris egy gyűrű lapult a csokorban, tudtam hogy ez azt jeletni, hogy kezdjek kutakodni a bokrétában) erre rávetettem magam a virágra és miut gondoltok mi volt benne? ÁLMAIM AUTÓJÁNAK SLUSSZKULCSA!!! ezután rávetettem magam apára agyoncsókoltam, majd kirohantam mert az étterem előtt állt, az autóban ezer decibellel sikítottam, és még vagy egy hétig nem tudtam semmit rendesen csinálni, mert mindíg eszembe jutott, hogy ott pihen a garázsban és az ENYÉM!!!
Humi vigyázzzzz magadra!!! jobbulást.
Timi, nagyon édesa kisfiad.
Claire, a multkor gondoltam rád a túrista utcában jártam egy kismamánál.
Karmen, szépen sétálgat már Orsi.Gratula
Zsuzska, boldog névnapot!!!
Sly, nekem fülhőmérőm van, ki kell kisérletezni, mérd meg akkor is mikor tök egészséges, mert az adott gyerek változásait kell mutatnia, illetve hasonlítsdt össze hagyományos hőmérővel. az enyém mutatott már 40et is...
na megyek mert ha az idő engedi holnap Pápára megyünk a dédikért, és még be akarok pakolni, hogy korán indulhassunk.

Puszi mindenkinek,

Rita
boksay_rita
 
 


Sziasztok,

röpke bekukk, látom hétvégén mindenki pihent Kép

Rita, klassz férjed van, vigyázz rá ! Kép

Karmen, ha nem engedem a kutyához, olyan hisztit levág, hogy nem éri meg az egész. Persze azért a kutya kosarába nem engedem bemászni, pedig nagyon szeretne...Kép

Bence olyan édes, mostanában ha játszik valamivel, és azt mondom neki, Bence kérem szépen azt a ..., mosolyogva nyújtja és a kezembe teszi.

Erika, Daninak nagyon boldog 1. szülinapot ! Rég láttunk képet Danikáról, meg te is rég jelentkeztél. Mi van veletek ?

Kép

Sziasztok,

Timi
kismaszat
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki egyre elfoglaltabb.

Először is Erika,
Boldogságos 1. szülinapot Daninak! Gyere, mesélj, hogy zajlott a buli! Képek?

Zsu,
boldog névnapot!

Sly,
Biának jobbulást! Szerintem mérd meg másik hőmérővel is a lázát. Jót küldtem, ugyi? Mivel tartozol? Semmivel. Örülök, hogy fel tudod használni, én csak kidobtam volna.
Kenőmájas: kevés hagymán meg kell sütn a májat, apróra ledarálni vagy turmixolni,kevés vajjal kicsit habosra keverni, ízesíteni sóval, sorssal, majorannával. Kész. Lefagyasztott anyatejcsi nekem már nincs.

Era,
én sosem tettem tápszert a főzibe. Illetve egyszer tettem, de nem aratott sikert. A védőnéni meg mégcsak nem is említette, hogy ez baj volna. Kifejezetten azt mondta, hogy lehet így is meg úgy is. Miért nam ehet tejterméket? Valami baja lett tőle?

Rita,
te aztán nem unatkozol, van programod bőven! Milyen szuper férjed van, azt hiszem ilyen puszihegyeket még a étteremben sem láttak. Julcsi nagyon édi a kis kalapban. Ha megyünk valamikor Keszthelyre és éppen ott lesztek, talizunk egyet?

Móki,
szomorú, de ez van. Nálunk a kórházban fel is hívták a figyelmet, hogy se pénz, se semmilyen érték ne legyen velünk, mindenki küldje haza, mert lopnak. Hogy milyen világot élünk!

Timi,
olyan jó, hogy tettél fel néhány képet Bencusról, úgy látom, ő is érdeklődő pakolós baba!

Orsi,
időnként egyesek nagyon tapintatlanok tudnak lenni. Most, hogy van a baba, már azért is ideges voltam, hogy Szilveszterkor petárdáztak. Pedig hát szokás, egyébként semmi gond nem lett volna vele, csakhát kibújt belőlem az anyatigris.

Szilvus,
jó, hogy sikerült beszerezni egy bébiszityót. Peti már meggyógyult, ugye?

Ági,
irigyellek a kisbabók miatt. Nálunk se közel, se távol egy sincs.

Rólunk: kibújt a 8. fogacska egyik fele. Még azért van egy kis nyöszi.
(Azt hittem, hogy Levi a mosógépet bűvöli, de már a harisnyáimat pakolja.)
Apa tegnap fejjebb pakolta az erősítőt és társait. Itt volt a hét végén a sógorom, így eljutottunk boltba. A három fiú a Media Marktba és a C és A-ba szabadultam be. Vettem egy szupi jó farmert nem egész 2.700,-ért. Szilvusra gondoltam, volt egy csomő kis mérteű ruci.

Na megyek, Levi nyúz. Moncsi
monyó
 
 


Sziasztok!

Erika!
Daninak Boldog Szülinapot!!! Kép

Hűha jönnek sorban a szülinapok!Kép

Rita!
Nagyon jó kis férjecske! Megtartani!

Timi!
Bencus nagyon aranyos a képeken! Lehet rohangálni utána is.
Ma délelőtt úgy éreztem magam mint aki csak abból áll hogy azt mondogatom egyfolytában, hogy: "Nem szabad! Nem szabad....." Kép

Szilvus!
Petike hogy van? Mehetett bölcsibe? A környéken is minden gyerek beteg, így nem is megyünk csavarogni babókhoz. Hátha megússzuk.

Sly!
Biának is jobbulást!

Most megyek felmosok míg alszik.

Pussz Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Extra nyugos napunk van. Szegenykem nagyon beteg. Alig aludtunk az ejjel. Kép Nehezen kap levegot az orran es csunyan kohog. Kép Kihivtam a dokit, koptetot adott es mondta, ha laza lesz, antibiotikumot kell szednie. Remelem, ezt megusszuk. Szombaton mennenk sielni, de igy most mar biztos, hogy Bia itthon marad anyukammal. Rossz lesz nelkule 1 hetig, s persze neki is nelkulunk. Kép Szerencse, hogy anyukammal nagyon szeret lenni.

Szilvus,
mit adsz Petinek? Berescseppet? Ebbol van csecsemoknek valo is? Hasznal Petinek? S csak addig adod neki, mig beteg, vagy folyamatosan? Egyebkent hogy van, meggyogyult?

Karmen,
nagyon ugyes Orsi. Lassan tenyleg egyedul fog a lakasban jarkalni. Kép

Rita,
azt a mindenit! Nem semmi! Jo nagy meglepi volt! Kép Ilyen ferj kell nekem is! Este szolok is neki, hogy olvassa el, milyennek kene lennie. Apat megtartani! Kép Jo pihit nektek!

Erika,
Boldog 1. szulinapot Daninak!!!! Kép

Kép

Monyo,
igen, tokeletes, amit kuldtel. Meg1x koszi! Kép A hianyzo pontokat mar osszeszedtem (felvasaroltam a keszletet, igy egy darabig elvagyunk latva pelussal Kép ), s amint lesz idom Bia nyugossege mellett, kivagom es el is kuldom Donoeknak. A szulinapjara mar nemhiszem, hogy megerkezik a csomag, de talan majus vegere, a gyermeknapra igen. Koszi a majkrem receptjet, elkeszitem. Levinek gratula a 8. fogacskahoz. O is mar kroki lett. Kép

Minden betegeskedonek jobbulast! Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sly! Szegényke, remélem gyorsan jobban lesz!

Rita! Nem semmi férjed van, nagyon szép ajándékot kaptál!!

Erika! Danikának nagyon boldog 1. szülinapot!!

Kitty,Erika! Képeket várjuk ám!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Dani, DOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Zsú, BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Még jövök, de reggel óta bűvölöm a babanetet, nem bírtam elküldeni ezeket.

Pussz,
Móki
móki
 
 


Sziasztok!

Erika
Boldog Szülinapot Daninak! Majd kérünk képeket!

Csajszik, most izgulok...
Képzeljétek, múlt hétvégén volt meg a mensim, de csak 1 napig tartott... Azóta folyton álmos és éhes vagyok... Ma meg már érzékeny a pocim is... Még nem tudom, mikor teszteljek. Pepénél is csak a 7-8. héten lett pozitív a teszt... addig folyamatosan negatív volt... De most áttérünk a gumizásra, mert nem merem a gyógyit szedni...

Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

Zsuuuuuuuu, de jóKép
Én a helyedben rögtön vennék tesztet, hátha kimutatja márKép

Dani, boldog 1. szülinapotKép
Kép


Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Erika Kép
Daninak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Sz.Kép
szamoa
 
 


Erika!
Daninak nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép
Humi és Krizsó
humi
 
 


Azt hittem, jo sokat irtatok, de latom,
nagyon eltunt mindenki. Kép
Merre vagytok?

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Peti meggyógyult én lebetegedtem. Remélem nem kezdődik ezzel a mi asztalitenisz játszmánk...

DANIKA
Nagyon boldog ELSŐ születésnapot kivánunk!
Kép

ZSU
Boldog Névnapot kivánunk!!
Kép

Sziasztok!
Szilvus és Petibaba
szilvus
 
 


Sziasztok!
Nem tudom, emlékeztek-e ránk...Kép
A szokásos kezdés: sajnos nem volt időm visszaolvasni, de hamarosan pótolom...
De tényleg.
De muszáj már jelentkeznem. Mi jól vagyunk, de a múlt héten volt valami betegség nálunk is. Két napig lázas volt Tomika. A csúcs 39,1 volt. A drnéni nem látott semmit nála. Két nap után elmúlt a láz, de az étvágya még nem az igazi.
Lehet, hogy valami vírus volt.
Szókincsünk tovább bővült, a "hütyű" mellett "ettyű", "etyütyű", és tátá (ennek a nagyapja örül nagyon, bár nem csak rá vonatkozik). És "cici". Ez viszont már tudatos. Sőt ha valaki mondja,hogy cici, odajön, és kéri.
Ja, és 1-2 önálló lépése is van már.
És vasárnap már egy éves lesz. El sem hiszem. Annyira aranyos, amikor adja a fogas-nyálas puszikat, meg hozzámbújik. Kép
Meg mindig.

Meg persze tudnám folytatni tetteinek felsorolását, de inkább lefekszem.
És tényleg gyorsan visszaolvasok.

Erika!
Daninak nagyon boldog első szülinapot kivánunk!!!!

Zsú!
Boldog névnapot!

Azért teszek föl friss képet:

pörgeti a csörgőt:
Kép

A kis tokás:
Kép


Jó éjszakát!
Tünde+Tomika
ptünde
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan ennyit:


DANI!!!BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Kép
orsi21
 
 


Sziasztok!
Levi már hajnalok hajnalán kukorékol minden nap. Ma 5 előtt kelt. Ezt az én bioritmusom igen nehezen bírja. És mellette olyan nyöszi, ha leteszem sír, a porszívó még mindig mumus, de annyira, hogy csak mondanom kell, hogy porszívózok.

Most nézem, hogy milyen sok szót elütök. De így van az, ha rohanok. Bocs.

Pünde,
megmutattam Tomikát Levinek, egyből vigyorgott. Nagyon tetszett neki.

Zsu,
én sem bírnám ki, csinálnék gyorsan egy tesztet! Hajrá!

Sly,
Biának jobbulást!

Szilvus,
gyógyulgassál! A klassz hír, hogy legalább Peti jól van.

Mariann,
hol vagy? Anyukád jól van?

Na megyek, teszek-veszek. Moncsi
monyó
 
 


Sziasztok!

Épp most szállt el a regényem, nem ígérem, hogy ugyanolyan részletes leszek, mert a dühroham kerülget, de megpróbálom. A francba!!!!!!!
Egy hete kínlódok a dög babanettel- remélem a szerkesztők, operátorok olvassák - csomószor nem jött be, majd nem tudtam képet csatolni. Most megírtam a fél életünket, és elszállt. Na jó, belélegez, kilélegez...

Szóval mi újság velünk:
A 2 hete tartó ha kanalat látok szájzáram lesz projekt folytatódik, 1-2 ötlet ideiglenesen beválik, de estére mindig be kell látnom, hogy nagyon tudja a fiam, hogy mit akar - vagy mit nemKép Már azt az ötletet is felvetettem apának, hogy ebédidőben fél órára leszállítom a dedet, és ebédeltethet. Komolyan mondom, már előre félek tőle, megint milyen harcot lekk vívnunk.

Most épp a mindent mindenbe belepakolós korszakot tapossa a fiam: a komód fiókjaiban mindig van valami meglepi: kazetták a polcról, kis fényképalbumok, saját kis ruhadarabjai (jobb esetben a fiókjából, máskor a szennyestartó tigrisbőlKép), amelyeket elcsent, átvonszolt és nagy gonddal begyömöszölt a fiókokba.
Mosás előtt minden fiókot, játékos dobozt át kell néznem, va-e még mosnivalóKép, ill. a mosógépet kell átvizsgálnom, nincs e benne mosásra váró habtapi darabka, legó, vagy plüssjátékKép
Újdonság mostanában, hogy keverget, mártogat: kiskanalat, ecsetet kül. edényekbe, és fél órát képes ezzel elbíbelődni.
Nagy bandita a fiú, de abból a megzabálandó fajtábólKép
Hétvégén látogatóban voltunk, és nagggyon büszkén léptünk le. Egy nyekk sem volt! No, ilyenkor mondja, aki csak pár órára látja a manót, hogy milyen csnedes gyerek, biztos sose sír, sose nyüsszög. A válasz elnéző mosolyKép

Egészségesek vagyunk, jelentem. Épp ma reggel gondolkodtam rajta, hogy az anyatej segít, vagy a fogzásra szedett Chamomilla. A léyneg, hogy eddig jól elkerült bennünket a betegség.(most kopogtatom az asztal aljátKép)

Most pedig az önéletrajzi ihlet után jöhetnek a mamák és babák!Kép

Tünde, örülök, hogy hamar elmúlt a betegség,és megint kópéskodik Tomika. Önálló lépések? Gratula!!!!!!

Mariann, anyukád jobban van? Reméelm már Nádja gyógyítgatja ezerrel, és csak rossz emlék a kórház! Te merre jársz? Olyen régen olvasgattalak!

Moncsi, nem irigyellek,a koránkelő Levi ébreszéséértKép nem próbáltad még, hogy nem mész be hozzá azonnal, hátha visszaalszik? Ha éjjel nyöszörög Andris, nem megyek be, mert még jobban felébreszteném.
Hogy porszívózol? Csak nem apa veszi át a házimunka eme részét, amíg ti sétáltok?

Sly, Biának gyors gyógyulást! Talán még rendbejön, és mehet veletek síelni - bár tulajdonképp bármennyire hiányozna/ni fog, egy babamentes pár nap nagyon jó lehet!!

Szilvus, gyorsan gyógyulgass!!! Egy ideig szerintem várható lesz, hogy Peti hozza- viszi a bacikatKép

Zsú, nagyon kíváncsi vagyok én is, mizujs pontosanKép Bevallom, egy kicsit meg vagyok keveredve: nem úgy volt, hogy visszamész dolgozni, és apa marad otthon? Lehet, hogy pont a tesó segít a döntésben?

Timi, ne is panaszkodj a házimunkára, látom ott a sagítségKép Persze, csak ha nem keszedi a tányérokatKép Apa levágatta a haját???? Kutyi hogy tűri a szeretgetést Bencétől? Barátnő: ekkora baba!!!!! Hú, azt hiszem ilynekor megint arra gondolok, hogy a 2800-as Andris Mazsi nagyon mamabarátra vette a figurát( a súlyával.Aa majd 12 óráról most nem beszélünkKép)

Rita drága, ilyen apukát!!!!! Megtartani, kényeztetni, körbesimogatni! Igazából nem tudtuk meg milyen is álmaid autója!Kép Biztos gyönyörű, de Laci első kérdése az volt, milyen márka(bevallom, amíg ő meg nem kérdezte, nekem sem jutott eszembe a hiányzó infoKép) Szóval elmondtam apának, hátha egyszer majd...KépKépKép

Claire, elképzeltem Ádit lógva az etetetőszéken, jót vigyorogtam. Régen láttuk a skacokat, jó lenne megint egy megataliKép, hogy kigyönyörködhessük magunkat!

Pera, a súly miatt ne aggódj szerintem! Andris az elmúlt 2 hónapban nagyon minimálisat hízott - lehet, hogy most a kanálsztrájkkal még fogyott is, bár a hurkák száma nem csökkentKép. Mi is bűvöljük jó ideje a 9 kilót, de alatta vagyunk szerintem még most is, pedig 2 hete 8920 mért a dokinő. Amíg jó a hangulata, kiegyensúlyozott, nem hiszem, hogy tömni kéne. Ahogy emlékszem rád, Te sem egy szumóbirkózó típus vagy.Kép

Orsi, szomszédokat kiosztottad zeneügyben? Kép Második fog előbújt?

Ági, na ja, nem panaszkodhatsz a hóra, ilyen segítséggelKép

Léna, bővebben egy kicsit Léna lányról?Kép Eég szűkszavúra sikeredsz mostanságKép (Én beszélek)

Karmen, milyen lett e töltött zsemle? Gratula a sétálgató Orsinak!

És még ha szerencsém van, és nem repül minden, egy-egy gif is csatolható:

Egy a lányoknak: Kép Egy a fiúknak: Kép

Egy pedig a mamáknak, hogy mosolyogjanak egy kicsitKép Kép

Nagy-nagy gratula, akik végigolvasták szerény soraimatKép

Pussz,

Móki & AndrisMazsi
móki
 
 


Sziasztok!

Koszi mindenkinek. Bianka szerencsere gyogyulgat (kopp-kopp), picivel jobban van. Ejszaka is tudott valamennyit aludni, s ez jot tett.

Zsu,
en vennek egy tesztet. Kép

Tunde,
orulok, hogy Tomika mar jol van. O is egyre ugyesebb. Olyan jo erzes, mikor odabujnak es megolelnek minket. Kép Gratula az onallo lepesekhez! Kép

Moki,
a mindent belerakos korszaka alatt akar meg is lehet tanitani neki, hogy a jatekait elpakolja. ...csak almodozom. Kép Jo, hogy Adris nem kapta el ezt a nyavajat. Egyen sok gyumit. Bia marad anyukammal itthon, ha megis gyogyul, akkor is, mert nem akarom, hogy visszaessen. Nekem is jol fog jonni a kikapcsolodas, de ugyanakkor biztosan fogok aggodni erte es nagyon fog hianyozni.

Monyo,
te jo eg! Az nagyon koran van. En csak akkor megyek be, ha nagyon sir. Egyebkent megvarom, hogy mi lesz, hatha jatszik meg egy kicsit vagy esetleg visszaalszik. Ha egyik sem, akkor reggeli, jatek, majd 8 korul addig hintaztatom, mig el nem alszik es gyorsan en is visszabujok meg 1 oracskat aludni. Kép ...persze, ha sikerul.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Rengeteget bosszankodok a Babanet miatt, olyan sokszor előfordul, hogy nem enged fel. Ma is reggel írtam egy csomót, és mire elküldtem volna kidobott a rendszer, a szöveg elszállt, és persze nem mentettem el, na de most majd jobban figyelek.

Dani! Nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Zsu,
szerintem vegyél tesztet, de amit én kérdeznék első körben az az, hogy szedsz-e gyógyszert, mármint akkor szedtél-e, ha negatív is lesz a teszt, én akkor is elmennék dokihoz, mert az a tuti. Bár én elég parás vagyok ilyen vérzések miatt. Nekem most késett 1 napot és rögtön pozitív lett, előző hónapban is késett, és akkor negatív volt, maj meg is jött rendesen. Azt mondják, hogy hiába érzékenyek a tesztek, de az nagyon első időszakban a reggeli vizetet a tuti.
Várom a fejleményeket! Kép

Sly,
Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. Anyukáddal pedig biztos jól eljátszik majd Bia. Érezzétek jól magatokat!

Moncsi,
nem irigyellek a korai kelés miatt. Napközben legalább tudsz egy kicsit pihenni? Én reggel 7-kor is úgy kelek mint egy hulla, alig bírok mozogni. Kép
Nálunk szerencsére a porszívó nagy kedvenc, mindig kergeti Bálint, ráül, rángatja a zsinort,és szinte alig tudok haladni, ennél csak az a jobb, amikor a porszívó keféjét kergeti, mert akkor jobb ha feladom. Kép

Móki,
nálunk a mindenből mindent kipakolok dolog működik. Kép
A kanállal evés nálunk is katasztrófa, vagyis, a gyümi, tejpép jöhet, más semmi. Multkor sütőtököt sütöttem neki, nagyon szereti. Kanállal adtam szájzár, csipegetve a kezemből a szájába működik, vagy ő csipeget a tányérról. Bár a csipegetés sem vállik be mindig. Tegnap úgy etettem, hogy a kanalat kezébe adtam, közben fogtam, és együtt merítettük a főzibe, és raktuk a szájába.
Kitartás, csak kinövik egyszer. Kép

Tegnap voltunk lakáshitel ügyben a bankaban. Amit a fészekrakó hitelről mondani tudnék azt nem merem leírni, mert lehet, hogy egy életre kitiltanak innen. Kép
Egyébként van rá esély, hogy kapunk hitelt, csak az önerőt kell előteremteni. Az, hogy én Gyed-en vagyok ez olyan mintha nem dolgoznék, mert nem is veszik figyelembe ezt a jövedelmet, szóval nevetséges ez a segítsük a fiatalokat, családokat saját otthonhoz jutni duma...
Na nem dühöngök tovább, nézem a pozitíz oldalát, na de mi is az? Kép

Humi,
az jutott eszembe, hogy esetleg kibővíthetnénk a táblázatot a gyerkőcök 1 éves adataival. Mit szólsz? Kép Kép

Timi,
nagyon jók a képek! Látom neked is van segítséged a konyhában. A mosogatógép nálunk is nagy sláger, imád benne matatni. Kép

Tünde,
Tomika is már milyen nagyfiú. Nagyon jók a képek! Kép

Most megyek, még nincs ebéd, és én farkas éhes vagyok. Olyan kajákról ábrándozok mint pl:töltött káposzta, székelykáposzta, sült oldalas, hurka...stb csupa kímélő kaja, ami alig terheli meg a gyomrot, és nem szedek fel vele sokat a babával. Kép

Betegeskedőknek nagyon gyors jobbulást!!!


Szép napot!
Edina+Bálint

nedinabp
 
 


Sziasztok!

Móki! Móki!
Nem akartam írni, de ezt nem hagyhatom ki! Honnan veszed ezeket a gif-eket! Szédületes vagy!!!! KépKépKép
Köszi!
Mikor Andrisról írtál Matyi ugrott be. Folyton hoz ő is valamit, locsolókanna, tál, fogkefe(!)(fogalmam sincs honnan vette) stb. stb. Már szinte nem is játszik a jétékaival. Reggel éppen Apa táskájába pakolta be a habtapit, persze szegény ő is játszon már valamivel! Hm!? Esténként pedig odaáll a cserépkályhához és reklamál, hogy nincs még begyújtva, no meg persze hozza az előszobából az újságot is gyújtósnak. Tündér!

Szegény unokatesóink betegek (PeraKép) Marcikának tüdőgyulladása van, pedig már jobban volt,de mégsem, A nagylánynak (2,5 éves) pedig elég dúrva torokgyuszija van. Így sajna nem lesz gyerek a hamarosan tartandó szülinapon. Kép Annyira sajnálom őket, olyan rossz mikor a gyerek beteg! Gyógy-gyógy puszika innen is nekik! Kép

Zsu!
Gyorsan-gyorsan tesztelni! Tényleg nem könnyű most így a döntés, vagy inkább könnyebb lesz!? Gyorsan híreket!

Pumi!
Mi van veletek????? Nándika hogy van? Remélem ő nem gazdagítja a betegek névsorát, és nem ezért nem írsz!?

Holnap megyünk az 1 éves vizsgálatra, nekünk sem lesz (szerintem) pisi + szemészet. Bár az utóbbi jó lenne, mert néha bebadzsít + én se látok túl jól. Vérvétel biztos lesz, de az a novemberi betegség miatt. Ja és megkapjuk az agyhártya gyull. elleni szurit.

Szilvus!
Hogy vagy? Jobbulást! Petike jár a bölcsibe szorgalmasan?

Moncsi!
A múlthéten Matyinak is volt pár nap mikor 1/4-5 kor, 5-kor és hasonló időpontokban pattant ki a szeme. Remélem Levinél is elmúlik ez a fajta bagolykodás!

Most megyek! Matyival ma sajtos tejfölös tésztát foguk ebédelni Apa meg egye a chillis babot (Grr)

Pussz Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Fúúúú! Az előző üzit még 11-kor írtam, de azóta nem engedte elküldeni! (még jó, hogy elmentettem) Kép
Csatlakozom Mókihoz és ezúton reklamálok a szerkeztőnél!!!
ÁgiKép

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Móki! Nem tudok töltött zsemlét csinálni mert nem tudom miböl mennyi kell hozzá.

Orsi megint nem akarok enni korszakában van, de már tényleg nem izgat. Eszik leveset, meg joghurtot.Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


A szerkeztonel en is nagyon reklamalnek! Egyre nehezebb bejelentkezni a babanetre. Mostanaban nagyon nincs a helyzet magaslatan. Kép Ilyenkor tobb idomet veszi el a net, mert tobbszor jarulok a gephez, hogy most biztosan sikerul, de nem. Kép

Edina,
szuper, hogy Balint nem fel a porszivotol. Bianka, ha meglatja mar kapaszkodik, hogy vegyem fel es nyoszorog. Nagyon nem birja.

Agi,
edes lehetett Matyi, ahogy csomagolt apanak egy kis jatekot, hogy meg a munkahelyen se feletkezzen meg az o kicsi fiarol. Kép
A kolkok jol lerogytak. Jobbulast nekik!

Zsu,
vettel tesztet? Lehet gratulalni? Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Karmen!
4 zsemléhez negyed kiló túró kell, 1 tojássárgája, meg 1 vanilin cukor, tej. Innen vettem én is a receptet:
http://www.konyhamester.hu/a_r_t/recept/231.htm
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


SziasztokKép

Holnaptól ismét nekikezdünk a bölcsi-projektnekKép Petike már olyan jól van, hogy alig birok vele.

Tündi
Valszeg Tomikának is hasonló lehetett a betegsége, Petinél egyetlen egyszer mértünk 39,2-t, megijedtem mert még sosem volt láza. Na, ez volt szerda este, csütörtök reggel már járkált a lakásban mint a mérgezett egér. Doktornéni szerint a középfülgyuszinak nincsenek tünetei.
Nagyon aranyos a nagyfiú, nem is tokás. Ennyi pont kellKép

Móki
Üdv a klubban, pakolás, fiókozás, szekrényezés Kép, már 3 hónapja abból áll minden napom, hogy pakolok Peti után. Veszélyesebb szekrényeket lezártuk, elkerülendő a kukázást és a tisztitószerek kóstolgatását. A hajkeféjét már 2 alkalommal kimostam, majd hetekig sehol nem találtam. Bevarázsolta a komód fiókjába. Szerencsére, ha elkezdek összepakolni azonnal jön és segit, dobálja a vödörbe a kockákat, a dobozába a játékokat. Öcsém szülinapi partiján remekül elvolt egy nagy tál pogácsával: kiboritotta, majd visszapakolta, majd újra elölről. Közben mindegyikbe azért beleharapott egyetKép

Képzeljétek, annyira édes, ha elkezdem öltöztetni, már tudja melyik ruhadarab mely testrészére illik: kiveszi kezemből a zoknit és ráteszi a lábacskájára. A body-t húzza rá a buksijáraKép Meg kell zabálni!

Edina
Lakáshitel mizériaKép Mások is mesélték már a fészekrakó "előnyeit". Gyakolag lehetetlen egy önerővel nem rendelkező fiatal párnak felvenni, hacsaknem bevállaják a havi 100e törlesztőrészletet, ami igazán semmiség, főleg ha Anya GYES-en van, plusz 2 gyerek, stb. Apa szakadjon csak meg a melóban. Röhej.

Hú, szaladok, végeztek a mesterek a fürdőben. Vettünk új vizmelegitőt, azt szerelték fel most.

Puszi,

Szilvus és Pötty
szilvus
 
 


Sziasztok!

Akartam írni tegnap, de Márk beriasztott.
Rólunk: Márk egyre ügyesebben járkál, szépen egyensúlyozva lépeget. Kileste, hogy a konyhába csak papucsban szabad kijönni, ezért ő is mindig bele akar bújni a papucsba. Kinyújtott nyelvel koncentrál, hogy beletalálja a pici lábát apa 43-as papucsábaKép
Integetni is megtanultunk, a taps inkább még abból áll, hogy a pocakját ütögeti.
A pakolás megy ezerrel, Nóri lelkes kis segítségével pillanatok alatt romhalmazzá bírják változtatni a lakást. Fiókkihúzás is megy, ami általában azzal végződik, hogy mentenem kell a pici beszorult kezecskét.

Nórival is dicsekednék egy kicsit: Az én nagy lányom tegnap végigült egy bábszínház előadást, nagyon élvezte. És én isKép

Ma éjszaka olyan rosszul aludtak a gyerkőcök, valami front volt??

Szilvus! Öltözködős PetiKép Nóri is csinálta, rátette a lábára a zoknit, fejére a sapit, annyira édesek!!!

Zsu! Ez nagyon izgi, mikor tesztelsz??

Porszívó: Nálunk egyik gyerek sem fél tőle, sőt!!!! Jönnek utána, amikor porszívózok. (Pedig az orrukat is azzal szívom.)

Még írnék, de felkelt Nóri,
beteg babóknak jobbulást
Pussz:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Jó reggelt!

Jelentem ma telihod!!!Kép Gatyókat felkötniKép
Kinn latyak, yuk, de legalább a madarak csiripelnekKép Kicsit már tavasz?

Szilvus, köszi a mailt, egyből más árkategóriát kezdtünk nézegetni KépKép Laci nagyon költözne, egyedül a panellel van baja, hogy rengetg gond van vele. Az valóban igaz, hogy szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne zárnák el a vizet szerelés miattKép És ez jobb már nem leszKép Azért szerintem nem ehavi probléma, hogy költözünk (-e)Kép

Magdi, de jó hallani a skacokról! Nagyon büszke lehetsz Nórira!!! Már én is laig várom, hogy színházazzunk Andrissal.

Ági, gif-es topic: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=284&post=311242#POST311242
Itt van egy halom, plusz címek, ahol nézelődni lehet másikak után (na erre nekem nem sok időm vanKép) Onnan mentem képként, és ide bemásolom képként. (+ ha másik topcban látok jót, csenekKép)
Az egyéves kontrollon nekünk sem lesz semmi exraKép Súly, hosszúság(ugyanis ezt 2 hónapos kora óta sem mérték már), fej, mellkas, torok, szívhallgatás, oszt jóvan. Nem egy megszállottan vizsgálódó a dokinkKép

Edina, kímélő kajákKép A barátnőm még 9 hónaposan is szalonnát !!! vacsizott. Apa anno mondta is, hogy nem gond a névválasztás a kicsinek: elefántesz dromedáreszKép Egyszálbelű a csaj, de még nézni is rossz, mennyit, és mit eszikKépÉs a kislán yis ilyen lett. Egy évet 6400-el zárta, azóta is rengeteget eszik, és kis törékeny madárcsontú lánykaKép Szóval szerintem fel az oldalasra, hurkára, nyamm!!!

Képzeljéte, ma az alvás előtti szopira készülvén beraktam Andrist az ágyba, míg nekikészültemKép, és lefeküdt, mosolygott. szerintem, ha kimegyek, el is alszik. De én???? Gyorsan kivettem, rá a cicire, utána ágyikó. Jaj de rossz érzés volt, hogy (talán) cici nélkül is aludna. Na tessék. ennyit az elválasztásrólKép Ha nem fogja önként csinálni, én még 18 évesen is szoptatni fogom????Kép


Tegnap még az első levelemben írtam - ami elszállt - , hogy a du. alvással néha én is ledőlök. (hm, majdnme mindigKép) Ti is néha alszotok ha a manó alszik délután? Ekkora alvásigénnyel nem tudom mi lesz velem 2-3 gyerekkelKép Rend és fegyelem!!! És persze csend, mert nem különben nem tudok aludniKép

Szép napot, jó pihit.

Pussz,megyek, mert sok dógom vanKép Kép

Móki
móki
 
 


Sziasztok!

No meg is jártuk az 1 éves vizsgálatot! Apraja már alszik is. A lakás romokban, főzni kellene, porszívózni stb... de nem én itt ülők és dicsexem! Matyi súlya 8680 gr (néha befigyelt a 8700 is Kép) Jajj olyan jó, január eleje óta hízozz 220 gr-ot. Így éppen dekára meg3x-a a súlyát!KépKépKép Pedig mindíg aztmondják rá, "de jó súlyban van"! Igen mert a nagymamám pofiját örökölte, neki volt édes kis hörcsög arca. Kép
Ja és mondta a doki, hogy egészséges (kop-kop) de vigyázzunk, most ne vigyük nagyon nagy közösségbe mert eléggé fejlődik az influenza járvány. Kép
Mondta még a fluor tablettát a fogaira, de én olyan hüjjje vagyok!: Nem jegyeztem meg a nevét, esetleg valaki tud ezen segíteni??? Olyan ciki felhívni ezért, persze ha más nem lesz felhívom. Ja és a vigantolt már csak heti 1x 2 cseppet kell adni.

Móki!
Köszi a giffes tippet!
Én nem szoktam aludni du-i alvás alatt, de nem is csinálok semmit, ált-ban kötök, vagy olvasok, esetleg bambulok a tv-előtt, vagy hát számítógépezek. Nyugodtan pihenj csak amíg lehet. Nekem is szükségem van egy kis sziesztára du-n, és amíg lehet meg is teszem.

Az éjjel megszülettett egy barátnőm és egyben volt csoporttársam kisfia, szép nagy súllyal 3850 gr-al. Nagy a forgalom, éppen tegnap engedték haza a kórházból a rokon babót, most meg a kis Lőrinc hozzott lázba. Megint megyünk babát nézni, szerintem holnap. Kép

No lépetem. Teszek-veszek (eladok Kép)
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

No meg is jártuk az 1 éves vizsgálatot! Apraja már alszik is. A lakás romokban, főzni kellene, porszívózni stb... de nem én itt ülők és dicsexem! Matyi súlya 8680 gr (néha befigyelt a 8700 is Kép) Jajj olyan jó, január eleje óta hízozz 220 gr-ot. Így éppen dekára meg3x-a a súlyát!KépKépKép Pedig mindíg aztmondják rá, "de jó súlyban van"! Igen mert a nagymamám pofiját örökölte, neki volt édes kis hörcsög arca. Kép
Ja és mondta a doki, hogy egészséges (kop-kop) de vigyázzunk, most ne vigyük nagyon nagy közösségbe mert eléggé fejlődik az influenza járvány. Kép
Mondta még a fluor tablettát a fogaira, de én olyan hüjjje vagyok!: Nem jegyeztem meg a nevét, esetleg valaki tud ezen segíteni??? Olyan ciki felhívni ezért, persze ha más nem lesz felhívom. Ja és a vigantolt már csak heti 1x 2 cseppet kell adni.

Móki!
Köszi a giffes tippet!
Én nem szoktam aludni du-i alvás alatt, de nem is csinálok semmit, ált-ban kötök, vagy olvasok, esetleg bambulok a tv-előtt, vagy hát számítógépezek. Nyugodtan pihenj csak amíg lehet. Nekem is szükségem van egy kis sziesztára du-n, és amíg lehet meg is teszem.

Az éjjel megszülettett egy barátnőm és egyben volt csoporttársam kisfia, szép nagy súllyal 3850 gr-al. Nagy a forgalom, éppen tegnap engedték haza a kórházból a rokon babót, most meg a kis Lőrinc hozzott lázba. Megint megyünk babát nézni, szerintem holnap. Kép

No lépetem. Teszek-veszek (eladok Kép)
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Petit reggel belöktem a bölcsibe. Mosolyogva lépegetett az ajtóig, majd rámnézett, leült és elkezdett bőgni. Ez van, majd túljutunk rajta. 2-re kell értemennem, ha valami van hivnak telefonon. Ne legyen, KOPP-KOPP-KOPP.

Magdi
Valóban nagylány a Nóri, azért egy előadás nem 20 percKép Biztosan nagyon élvezte, azért nem izgett-mozgottKép Ezentúl viszed rendszeresen? Márk hol volt addig?
A papucs nem tudom miért oly vonzó a törpék számára. Lassan vehetünk újat apának, peti nemcsak a lábád digdossa bele, de előszeretettel rágja, s mivel már jelentős számú fogazattal birt, ennek nyoma marad a pacskeron.

Móki
Megértem párodat, mi is úgy gondoljuk, nem életcél számunkra a 3. emeleten egy 3 szobás lakás. Egyébként nagyon szeretem és büszke vagyok rá, mert mindenki szerint gyönyörű, s mivel nem panel, hihetetlenül alacsony a fenntartása. De akkor is egy buckalakás. Nyáron volt nagyon tele a bögyöm, költöztem volna akár másnap. A szocpolra egyébként tojok, mert 1 gyermek esetén csak 800e. Viszont Nektek, akik bevállaltok babát érdemes olyat keresni, ahol érvényesiteni is lehet, mert 2-3 bébinél jelentős az összeg. Szóval hajrá, költözzünk!!Kép Ti maradtok Pesten vagy a vonzáskörzetbe is keresgéltek?

Du. alvásKép Jól hangzik. Peti párhónapos koráig magam is szivesen ledőltem, jólesett pihenni a szopiztatások-fejések közötti szünetekbenKép Vámpir kisfiam nemcsak a tejcsit, de az erőmet (véremetKép) is szivta rendesen. Aztán - mivel Peti nem egy alvóbajnok napközben - inkább együtt pörögtünk. Jó lenne néha lassitanom, de nem megy. Most is rohannom kellene a postára, de helyette itt ülök a gép előttKép Kár, hogy ezek a dolgok nem működnek multitasc-ban.

Ági, Timi
Ismeretlenül is gratulálok a barátnők szép nagy babáihoz! Nem rendeltek még látogatási tilalmat a kórházakban? Bár a TV szerint még nincs járvány, de mint tudjuk ezt úgyis utólag szokták nyilvánosságra hozniKép Jó egészséget Nektek a látogatáshoz és persze az újszülött Csöppeknek is!

Megyek, futok, szaladok. 3 hete lejárt a jogositványom, még szerencse, hogy nem egy szemfüles rendőr figyelmeztetett erre, az többe fájt volna. Hosszabbitottatok már mostanában vezetői engedélyt? Horror: 4e az illeték és 5e az orvosi alkalmasság. 10 éve, mikor utoljára hosszabbitottam, akkor a doki rám se nézett csak beütött egy pecsétet.

Léptem, sziasztok, szép (és tavasziasabb) napot. Itt minden szürke és elképesztő latyak van.

Szilvus és a Bölcsis
szilvus
 
 


Sziasztok!

Most egyenlőre csak egy kis beszámolót tartok magunkról, ígérem végig olvasok, ha lesz időm fellélegezni.

Szóval, Sára már két és fél hete folyamatosan beteg.Egyik jön a másik után.
Most ott tartunk, hogy 38 feletti láz szokott lenni, tele van takonnyal, de vmi miatt nem tud kijönni(talán megnagyobbodott az orrmandulája)és ezért a füle felé folyik, ami egyáltalán nem jó, mert ha péntekig nem indul be az orra, akkor irány az orr-fül-gégészet.Valószínűleg felszórják a fülét.

Amúgy a betegség cseppet sem látszik meg rajta, talán egy picit bágyadt, de teljesen jó kedvű, nagyon aktív.
Megy neki a pápá, a gyere, és ha azt mondjuk , Sára szeresd meg a ... (vmit/vkit)akkor oda bújik hozzáKép

Hát ennyi van velünk, remélem ha jobban lesz, akkor tudok majd többet jönni.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


5. próba
bzsuzska
 
 


Sziasztok!
Talan most sikerul. De. ota probalkozom elkuldeni az uzenetet, de nem sikerul. Kép Mig en probalkozom, kozben legalabb masnak sikerul.

Magdi,
olyan edes lehet Mark, ahogyan belebujik apa papucsaba. Elkepzeltem es jot nevettem. Nori is egyre ugyesebb. Hany eves is?

Moki,
neha en is lefekszem du-n, mikor Bia alszik. Hogy mi lesz kesobb, nem tudom, de biztosan szivas.

Agi,
latod, nem kell tomni. Kép Matyika epp annyit fejlodott, amennyit kell. Az influenzaval valoban nagyon vigyazzatok. Mar csak keves van a telbol, huzzatok ki valahogy. Baratnodnek gratula Lorinchez. Igy fejezted be uzeneted: "Teszek-veszek (eladok )". Eliras volt talan? Miket arulsz?

Lena,
hat ez egyaltalan nem jo hir. Kép Remelem, nem kerul sor a fulfelszurasra. Egyaltalan nem tudtok kiszivni az orrabol semmit sem? Jobbulast neki, mennek a gyogypuszik ezerrel. Kép Sara is egyre ugyesebb, egyre jobban lehet vele kommunikalni. Kép

Most ebedeltem, jol belaktam hagymaskrumplibol. Kép Persze volt hozza hus is, de azt nem kivantam.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Végre!!!!!! KépKépKép:D:D:D

Sziasztok!

Teszteltem (tegnap du, szóval nem tuti...), negatív...Erre számítottam (nem azért mert ez azt jelenti, hogy nincs kistesó, hanem szerintem megint csak a 7. hét körül fog kiderülni a tuti...)
A tesó kérdés iszonyatosan megnehezíti a kérdést... Ha van, és mégis találok munkát, megpróbálom addig húzni a munkát, ameddig csak lehet (amíg bírom és a főnök engedi, addig dolgoznék. Nem jó az alacsony gyed, bár a gyesnél csak több lehet...)

Edina, igen szedem a gyógyit, ha lesz rá egy kis időm, akkor elugrok dokihoz, így is 2 hónapig kell gumizni, ha nincs baba... Ami kicsit húzós, mind mennyiségileg, mind használatilag (ugyanis iszonyatos folyásom (és enyhe gombásodásom) van a gumitól (allergia...)

Ja, tegnap este olyan cuki volt a Pepe!!! Lekapcsoltam a villanyt utánam jött, felállt a széknél. Én visszajöttem az ágyhoz és csak azt láttam, hogy a szék és a hangfal között már félúton áll és egyensúlyozva odalépked az utóbbihoz Kép)))) Ez kb 4-5 lépés neki. . .

Ez az iromány tegnap este készült, csak nem küldte el a gép és már nincs energiám, meg időm átírni...

Mai iromány:
Ma voltam 9kor egy interjún...
A csajszi azt mondta, hogy jó a végzettségem (nem kell külön beiratni suliba. . . ÉS úgy vettem észre szimpi vagyok a csajnak. ). Viszont nem lenne túl sok kp, de a többi. . . Minimálbér (brutto), bérlet, 2500 kajajegy, viszont egy előnye is van. . . Havi 40e-t fizetnek a Mnyp-be. . . Van vmi egészségjegyük is meg ruhapénz (hogy ez mennyi, nem tudom). . . évi 3-4 jutalék (ami 4-6 heti bérnek megfelelő összeg). . . 13. havi (sőt néha 14. , 15. havi is. . . )
Szerintetek? Nem tudom, hogy fogunk így építkezni. . . asszem örülni fogok, ha a lépcsőre korlát fog kerülni. . . majd jövőre marad a falazás. . .


Nem tudom, kinek kell még szülinapot kívánnom... Akit kihagytam annak most kívánok boldog szülinapot!!!

Ed, Humi, (most csak ti jutottatok eszembe...) hol vagytok????

Mikor lesz megint tali??? Lehet kérni, hogy hétvégén legyen???

Zsu
bzsuzska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: