Johanna:
A talival kapcsolatban nem nyilatkozom a fórumon. Megmondtam: E-mailt várok mindenkitől. Ez alól nincs kivétel.
Az orvoshozmenéssel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy sajnálom, hogy te így jártál.. szerencsére én tudom, hogy kihez menjek ha nem rendel a dokim. Egyébként ő is azt mondta, hogy "addig működik ez, hogy én vagyok az Ön orvosa, amig nincs valami baj". Persze ha van egy kis folyásom, az várhat másnapig, ha aznap már nem rendel a doki, de azért heteket nem.. viszont egy barnázás, vérzés, vagy görcsölés nem várhat egy napot sem. Sőt órákat sem. Ha kell, az ügyeletre mennék, vagy átutaznám a várost egy jó orvosért.. sőt súlyos esetben még mentőt is hivnék magamhoz (pl. ha vérezni kezdenék hirtelen).. persze mindenki más, lehet hogy én túl alapos vagyok ilyen téren, nem muszáj ezt követni, csak azt nem bírom, amikor hetekig azt kell olvasni a fórumon, hogy "ez a bajom az a bajom, most elmenjek orvoshoz, vagy várjak még amig szarabb lesz?" én alapvetően az ilyesmikre reagáltam ilyen erőszakosan.. de pisz van, nem akartam senkit bántani
Vikka:
Ezen jó kis vitát lehetne nyitni, a helyzet az, hogy nagynénim sem tudott rá konkrét és kielégítő választ adni, mert a törvényben a folyamatos szó nem szerepel, egy másik viszont igen, amit lehet úgy értelmezni, hogy "folyamatos 180 nap".. de lehet nem igy is. Azt mondta majd utánanéz ha ennyire érdekel engem
Sajnos a GT-t nem tudom megnézni itthon, mert a jogtáram lejárt
De majd ha bemegyek az egyetemre bemegyek a könyvtárba és meglesem, ott van minden fincsiség
Gemini:
Mostmár tutira megtalálom a templomot! Beirtam a naptáramba is
A kendőződésre vihetem a sajátomat, ugye? Villogni szeretnék vele, hogy nekem milyen szép van
Lara:
Könnyen lehet, hogy a baba kopogtatott ki neked, nekem is volt ilyesmi a 15. hét körül
El sem hiszem, hogy már a 21. hétben vagyok
Mostmár mindent érzek lassan amit csinál a baba, azt is ha befelé mozog
Ez olyan jó.. De ugyis az lesz, hogy idővel egyre biztosabb leszel benne, hogy ő az! Most még bizonytalannak tűnik, de ahogy tellik az idő rájössz majd, hogy valóban őt érzed
Kendősök:
Állatos helyre én sem tudok menni, mert a cicákokra allergiás vagyok.. kutyás lakás szóbajöhet, kutyabuzi vagyok
Szóval Rókica felajánlása is nagyon aranyos, de valószínüleg végigtüsszögném, könnyezném és fulladnám a foglalkozást a cicák miatt és az nem volna túl jó. na megyek ebédet készíteni mert a manóm már rugdos hogy éhes
hanee

Zozi ilyen szép, eleven, okos gyerek.