A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ági:Fejfájásom szerencsére nem szokott lenni, de kiírtam neked a könyvemből.

Acidum Phosphorcum 15 CH: napi 1x5, fejtetőn, tarkón érzett nyomásérzet, pszichés kimerültség, fáradtság, szellemi túlterheltség miatt.

Belladonna 9 CH: napi 4-5x5, Akutan fellépő, lüktető,fejfájás, kipirosodott arc. Jauvlás sötétben, csendes szobában, nyugalomban.

Iris versicolor 9 CH: napi 2x5, Féloldali migrén esetén,savanyú hányás esetleg szemproblémák előz meg.

Kalium bichromicum 9CH: 2x5, Szemüreg feletti migrén, gyakran a jobb oldalon. Hányás, gyomorégés kísérheti.

Kalium phosphoricum 9CH: 1-2x5, A fejfájás szellemi túlterhelés következménye, tarkótájról indul. A beteg ingerlékeny, az evés átmeneti javulást eredményez.

Lycopodium clavatum: 2x5, Jobb oldali, szemüreg kerüli fájás, mely éhségtől vagy este5-7 óra körül rosszabbodik.

Ennyit találtam, remlem talász neked valót. Ha nem keresek másik könyvben!
Bocs a többiektől!

Anita: MI is kipróbáltuk hátul a földkupacokon a lesiklást, nagyon tuti, Flóra is nyafogott a nagy hóban.

Ildi, Dancsi: A gyerkőcök nagyon szépek!

Az Adriát én is imádom!

Délelőtt óriási pelyhekben hullott Algyőn a hó. Nagyon szép volt!

GAbi3
inecsg

Ági! Persze, Tesóm kinőtte, és mi is ki fogjuk nőni.

MEli! Köszönöm, aranyos vagy!

Nóri, Bea! Mondtátok az ADriát. Hát, eddig úgy volt, h megyünk Londonba nyáron, de akkor asszem Adria lesz belőleKép. Majd talán jövőre London. Annyira szeretném már látniKép. Bea! Nagyon érdekelnének címek, árak, lehet, h más család(ok)dal mennénk. Apartman érdekelne, ahol lehet főzni, mert elég drága a kaja a tengerparton, ahogy hallom. Köszi előre is.
A másik opicó meg Erdély lenne, ott van sóbánya is. De picigyerekekkel az még asszem nem pálya idén.

Hajni! Igen, anno nehezebb volt kezelni az asztmát. Ez manapság már könnyen kezelhető betegség, amit korház nélkül végig lehet csinálni. A nővérem is folyton hegyekben és szanatóriumban volt a szüleink nélkülKép((.

Enikő! Eddig fel sem tűnt, h Bogi mennyire hasonlít Rád. A mosolyotok tök egyforma. Édesek mindkettenKép

Kriszti! Ohh, köszi a sóbányáról Én is hallottam, oda majd talán jövőre.

Zozo! Ez elképesztőKép((. Amúgy hogy vagytok?

7 hónapos nagyon gyönyörűKép

BEa! Ha nem titkos az az álomhely, akkor gyorsizibe adj elérhetőségetKép. ODA szeretnék menniKép

Dancsi! TÖk jók ezek a képekKép). És irigykedve nézem, h Jozsónak fürtös hátul a haja. Ez a pofátlanság teteje. IDe a fürtökkel!!!

Csajszik jól vannakKép, Én meg kipihent. !!3kor kelt először BogiKép. IRigykedve olvasom, h kint vagytok, és szánkóztok. Nekünk meg szobafogságKép(.

.:Angi:.
angiszeged

Gabi, koszi, az elso asszem jo lesz. Csak neha faj, de akkor is inkabb ezt veszem majd be.
Itt is esett a ho. A mellettunk levo haz tetejerol meg csuszik le a ho, eleg felelmetes.

Agi
agi77

Ági:Örülök,hogy tudtál választanki! Bára z nem jó, ha fáj a fejed. Nekem tegnap durrant be az arcom és úgy fájt,mikor arcüreggyulám volt. Kimentünk a friss,hideg levegőre és elmúlt. Kép

Angi: Én is akarok menni az Adriára! Mi itthon nyarlunk valami bababarát helyen.

Írjátok meg nekem, hogy kell ide képet tenni, mert hiába vagyok régi játékos, de már olyan réges-régen tettem fel képet, hogy elfelejtettem.

Gabi3
inecsg

Lányok,
szombaton jön valaki a 100x szépbe?

Gabi,
csak nem hóemberes képet készülsz feltenni Kép?
Apadás: csak kérdeztem. Néha csodálkozom, hogy mennyi lehet a "zacsiban" - akárhányszor akar szopizni, mindig van bőven és nem érzem már úgy, mint régen. Régen éreztem, hogy annyira tele van. Biztos megedződtem Kép.

Hajni,
pár éve jártam fényterápiára. Be kellett állnom egy kabinba (a bőrklinikán), ami olyan volt, mint egy szolárium és naponként emelték a benntartózkodás időtartamát. Ez napi 5-10 mp volt. Januárban kezdtem 8mp-cel, április közepén már 4 és fél perc volt.
Azon a nyáron csokibarna voltam és semmi dzsuva nem volt az ercomon. Most is kellett volna menni, de elkéstem: dec. elején kellene elkezdeni. Ez azért volt jó, mert felkészítette a bőrömet az erős nyári UV sugárzásra.
Nem irigyellek Titeket sem.

Ildi,
a kis Noncsi tüneményes, a fülbevaló is nagyon csini Kép.

Dancsi,
kössz a képeket, Eszter már messziről vigyorgott a fürtös Férfira Kép. Nagyon helyes a Fiad Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ági,
mél ment.

Kép

Kép
eszteranyu

Angi! Enikő!
Nekem rémlik valami olyasmi, hogy kis súlyú babák után több pénz jár! De nem emlékszem se a súlykorlátra, se az összegre.

(Na, ez a hozzászólásom jó sok információt tartalmazott!)

Angi!
Én sose cserélném fel az Adriát, egy esős Londonért.
Mi azok a turisták vagyunk, akik egész nap áztatják a s.ggüket a tengerben, meg süttetik a hasukat a napon.

Nóri
norcee

Gabi!

Köszi.Én is mennék az Adriára...Még nem voltam ott.A nyáron még maradunk itthon.Csak Zalakarosra megyünk el pár napra a barátnőmhöz.

Angi!

Köszi.Örülök,hogy jól vannak már a lányok.

Ildi
tfildiko

Bea,
írtam Neked a kajásba vega recepteket!

https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/69090/149626.html?1106752673

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Illetve linket, bocsi

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti:
Mi megyünk a 100X-be. a bábelőadás mikor lesz?
9-13-ig kicsit tágKép
Nina
nina74

Angi,
mi pár éve Montenegróban voltunk a tengerparton. Töredéke a horvát tengerpartnak, mind szállás, mind pedig kaja, étterem tekintetében. És nekem sokkal jobban bejött.
A Kárász utcán, az Átrium üzletházban van az AdriaKonTiki Tours Utazási iroda, ok szerveznek oda utakat. Ráadásul lehet vonattal is menni, hálófülkés, so so kényelmes az autót pedig ugyanaz a vonat le tudja vinni. Mi kocsival voltunk, de pici gyerekekkel nem ajánlom az utat, mert horror volt nekünk is.

Sajnálom, hogy valszeg aszthmásak lesznek a csajok. Tudom sovány vigasz, de a férjem is az volt pici korában, anyósomék már Szegedrol való elköltözést fontolgatták, amikoris 3 éves korára kinotte. Nekik akkor ezt a koraszülöttséggel magyarázták (kísértetisen hasonlít a születése Virágéhoz).

Komp: Jozsónak tetszik, elvan benne. de nem teszem bele sokat, csak ha nem akarom, hogy rajtam lógjon, vagy ha pl. kajálok, mert olyankor mindig jön kuncsorogni.

amúgy ma horror napom volt, Józsika nem akart
elaludni napközben, gyakorlatilag dél óta ébren volt. Irtóra kivagyok most, ráadásul a férjem vasárnap jön meg a síelésbol, anyukámék dolgoznak ezerrel, anyósom pedig a sógornomnek segít, aki hétfon fog szülni (programozott császár). Elég kemény ido vár rám, nem lesz most pár hónapig segítségem, de ez van, kibírom valahogy. Eddig sem sokat passzoltam le Jozsót, foleg mert szopik ezerrel napközben is, mostanában visszaállt a napi 4 szopira, de mellette ugyanannyit eszik is, ki érti ezt? Kép

Járóka: mi akkor tettük bele eloször, amikor ide költöztünk, Jozsó 6,5 hónapos volt. és csodák csodájára elvan benne. Van, hogy 1 órát is eljátszik magában. Nekünk hálós van (ilyet kaptunk kölcsönben), ebben nem tud akkorát zuhanni. Egyre többet teszem bele, mert veszélyes önmagára. Ma pl . bekapcsolta a sütot. Kép

Kirámol minden a konyhaszekrénybol, réngatja a függönyt, mindenben kapaszkodik és feláll, persze nagyokat koppan. Kép Szóval mi sokat járókázunk. Lelkiismim van miatta, de képtelen vagyok egész nap a sarkában lenni.
Vendég

Norci,

az 1500 g alatti sullyal szuletett babaknak jar alanyi jogon az emelt csaladi potlek 3 eves korukig es ezzel egyutt a kozgyogy igazolvany.

Gabi3 is csak miattam kapja, mert persze nem szoltak nekik. En is akkor tudtam meg, amikor Jazmin is emelt csp-s lett, mas miatt. Mert ugye a z 1980 g az mar nagynak szamit Kép
g.
gabomamo

Angi, azert az Adria sem olyan rossz! Kép

Nori, ne tessek kritizalni Londont, gyonyoru varos! Kép Es nem is esik mindig, amikor Toni 3 honapig volt ossz-vissz 1x esett. En sajna nem elvezem az egesz napos semmittevest, es napozgatast, a nagyvaros jobban vonz.

Mi Parizsba keszultunk nyaron, de lehet, hogy Gorogorszag lesz belole. Valaki jart mar ott? Ha igen hol, es mik a tapasztalatok? Johet maganban is. agi77@vipmail.hu

Gabi, melleklet feltoltese, kivalasztod a vinyorol a lekicsinyitett kepet,(browse, fetoltes) es megjelenik egy kod a leveledben. Na az a kep. Tenyleg regen raktal ide kepet, mar nem is emlekszem ra.

(Kép

Agi
agi77

Apa meg a lányaKép

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Eniko, de tunemenyes! Kép Nagyon edes! Kép

Agi
agi77

Eniko,
nagyon aranyos ez a pici lány! Kép Tejcid van rendesen? mennyiket szopik? egyáltalán méred? most mi a súlya?

el tudtál igazodni a táblázaton, amit átküldtem?
Vendég

Gabi,
bocsi, de rosszul adtam meg, íme a jó cím:
Nina, Neked is:

http://www.szazszorszepgyermekhaz.hu/index.php?mod=cms&aid=53

Kép

Kép
eszteranyu

Enikö! de szeretnék is ilyen pici babát magamhoz ölelniKép Öszre csak kedvet kellene kapnom.

Ildi! Orsinak ma csináltam tökfözeléket, ez is csak volt kedvenc mert 2 kanál után nem kellett. Késöbb sem. Megint tejpép lett a vége, miután 1 órája sirt és tudtam nagyon éhes. Hiába várok hogy megegye amit adok inkább szenved meg sir.
Ja evett elötte megint barackot. Egy nagy barack felét szoktam odaadni, azt benyakalja, kb. 100 ml.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
Jozsónak is a tejpép a sláger. Éppen ezért hígabbra csinálom a fozelékeket és mindig tejpéppel surítem be. Különben kiköpi a fozeléket.
Vendég

Sziasztok!

Ági:Köszi, megpróbálom,de sztem nagy lesz a kép.

Kriszti: mimegyünk a 100xszépbe! Igen a hóemberes képet szeretném, de sztem csak szeretnm. Majd próbálkozom. Kép
Ne aggódj a tejcsi miatt. Bátorral nekem csak addig volt duzzadt a cicim míg hazaértünk, akkor aztán ment a félóránkénti szopi és nem telt meg. Azóta sem. De bizti van benne. Bár néha össze-vissza szopik, inkább este, akkor nem foglalkozik mással.

Nóri:Igen, 1500 gr alattiak kapják az emelt csp-t. GAbónak azóta is hálás köszönet!!! Alig tudtam kiharcolni, egy párszor elküldtek, nagy hassal!

Nina: De jó ti is jöttök! 10-től van a bábelőadás, de érdemes előbb odaérni, mert sokan szoktak lenni.

Dancsi: Ez a Jozsó nem semmi, pont ezért rakattam fel a sütőt. Nem érik el. Persze az én konyhám nagyobb. Bátor is pakol rendesen, a kuka a kedvence lenne.

GAbi3
inecsg

Gabi,
én is szerettem volna felrakatni a sütot, de ugye nem volt hozzá helyem. A huto mellé lehetett volna, de oda nem akartam.
Vendég

Gabi,
tök tuti a szopós malacos kép az albumotokban. Képamikor Bátor megszületett, már akkor is együtt szoptattad oket? Vagy Flóra leállt egy idore?
Vendég

Gabi, kuldd el a kepet, majd felrakom. agi77@vipmail.hu

Agi
agi77

Gabomama!
Köszi! Akkor Enikőt nem érinti.

Hát lányok, én le se merem írni, hogy Léna miket eszik, és mennyit, olvasgatva itt, hogy pl. Orsi miket nem.

Léna mostanában mindig szól mielőtt elkezdi a művet, mondja, hogy őőő kaka, majd leguggol, lapozgat egy könyvet és alkot. Kép Védőnő szerint próbáljam bilire ültetni, amikor jelzi, hogy kaka. Szerintetek?

Olyan aranyos, amit mondunk neki szót, azt próbálja megismételni, az első szótag általában sikerül is.

Volt nálunk az este az FHB-s hitelügyintézőnk. Nagyon tuti dolog, hogy vannak ilyen házhoz kijárók. Kb. másfél órába tellt mire mindent átbeszéltünk. Léna nagyon jó viselte, a bankot tuti nem díjazta volna.
Hát, lányok belevágunk a hitelbe!

Nóri
norcee

Kármen!

Hát,én ezért adom neki,amit szeret.Majd csak egyszer megkedveli a zöldségeket is.(A doki néni szerint.)

Nóri!

Hajrá a hitelhez!Mi is veszünk fel az idén a lakáscseréhez.

Ildi
tfildiko

Kriszti!
Köszi. így már ok a link.

Dancsi!
Mi ujság a perrel?

Nina
nina74

Nina,
szívesen Kép. Jó lenne menni, még meglátjuk. Ma kapja a 7 napi antibiotikumot, lehet, mégsem kellen még közösségbe vinni Esztert.

Nóri,
küldök mélt.

Gabi,
köszi Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

itt volt dokinéne, szerinte Jozsónak már vacsiznia is kellene, fozeléket. hahaha, ha a szopi elott vacsizna, tuti rókázna. De ha apa itthon lesz, kipróbáljuk. Szerinte 2 gyümi/pép + 2 fozelék kellene napközben. És azt mondta, hogy ha nem eszi meg szívesen a fozeléket, nyugodtan csináljam péppel.

kiskoma most eloször ordított a számára idegen dokinénire, és egyfolytában rajtam lógott, míg itt volt, nem vigyorgott rá, mint eddig minden idegenre, bebújt a hátam mögé, és néha gyanakvóan kikukucskált és amikor meglátta hogy a dokinéni még ott van, elkezdett bogni.

A doki szerinte mostaanra alakult ki az éntudata.

Nina,
megvolt az elso tárgyalás, a Bank képviseloje nem jelent meg, a havazással indokolta, mert Kecskemétrol jött volna. Március közepén lesz a 2. tárgyalás, be kellett adnom minden féle igazolást, hogy gyerekem született, meg hogy veszélyeztetett terhes voltam és hogy mikortól voltam táppénzen. AZ ügyvéd szerint a következo tárgyaláson lesz döntés is.
Vendég

Nóri,
anyósom azt mondta, hogy ültessem bilire a Jozsót, had szokja. hát nemtom, tuti nem maradna meg rajta. De amikor mi voltunk picik, ilyen idos korban kezdék el a biliztetést.
Vendég

Dancsi,
amikor mi voltunk ilyen picik, akkor teljesen más világ volt. Nem volt eldobós pelenka és miegyebek.
Mondjuk, Eszter is sűrűn ráül a bilire - nagyon tetszik Neki, de egyenlőre nem csupsz alsófertájjal (ilyen jével kell írni Kép).

Enikő,
tetszik a kép, látom, megvan a harmónia apa-leány között Kép.

Lányok, Ti szedtek alamilyen vitamint?
Én megtaláltam a várandósság alatt szedett Elevitet (20 szem), azt beszedegettem (napi 1).
Írjátok már le lécci, miket.
Köszi.
Másik,
Tücsökzene foglalkozásról tudtok-e? Van-e a közelben?

Krisztaszeged,
nagyon eltűntél!

Meli,
hogy vagy?

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,
én szedem az ELEVIT-et a terhességem óta. AMíg szoptatok, szedni is fogom. Mondjuk én teherbeesés elott is szedtem a Centrumot. Ha nem is minden nap, de szedtem.

Mi ez a játszóházas dolog? hol van és mikor? mennyibe kerül, meddig tart? Lehet mi is elmennénk Jozsóval.
Vendég

Dancsi! barátnöm is már szoktatja bilire a babát, aki 1 éves. Én még nem akarom Orsit, ráér.

Végre evett a tökfözelékböl is. Nem annyit mint máskor de már egész jol alakul.

Kriszti! Én már több éve folyamatosan szedem az Elevitet+ C vitamin és Kalcium.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti!

Én a Centrumot szedem és még Kalciumot.A terhesség alatt az Elevitet ettem.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Jól vagyok!!!! Ha idő közben megszületik a tökös, azért fogok majd családtagot jelentkeztetni Nektek!
PUSZI
Meli
38+2
meli27

Köszi a gyors választ, milyen Kalciumot? Sandos-pezsgőtablettát?

Dancsi,
http://www.szazszorszepgyermekhaz.hu/index.php?mod=cms&aid=53

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Én a Béres Kalcium tablettát szedem.(És a terhesség alatt is azt szedtem.)

Ildi
tfildiko

Én is béres Kálcium v. pezsgötablettát Kálcium+Biotin ez nem tudom fejböl milyen gyártmány valami ritka

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Dancsi: Flóra nem szopott mikor Bátor született. Szeptemberben jött rá, hogy neki is kell. De nagyon ritka mostmár hogy ő is kér. De ha két akkor kap. Olyan jó olyankor, mindkettő hozzám bújik. A bilit meg felejtsd el. Tök felesleges, pont ezért nem hallgatok a nagyszülőkre!!!!

Nóri: Ügyi Léna! A bilivel azért óvatosan, megpróbálhatod, de ha látod nem tetszik inkább hagyd békén. Flóra most nagyon ellene van, nem tudom mikor fog leszokni a pelusról. A hitelhez meg sok sikert!

Kriszti: Én Maternát eszem, ha eszembe jut, de már lassan 5 éve fogyasztom.

Ági:Köszi, még próbálkozom. Zolitól megkérdeztem, hgoy lehet kicsinyíteni.

Karmen: Mire jó a Kalcium?

Ki jön a 100xszépbe?

Gabi3
inecsg

Hátha sikerül! A hóemberünk! Ma már kicsit elhajlott. Kép

Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Egész nap sz*rakodott a babanetKép Már elvonási tüneteim voltakKép

Ma sikerült az egész lakást kitakarítani! Úgy örülök, hogy egy nap alatt össze tudtam hozni. Avagy tudtuk, ugyanis a párom is sokat segített. Még nem is láttam ennyire ügybuzgónakKép Hiába jót tesz az apaságKép Viola tök jó kislány volt ma. Éjjel sírt, fájt a pocakjaKép, nem nagyon aludtunk, de napközben aludt sokat. Hasfájós Ö is, de lényegesen kevésbé, mint Bogi. Remélem nem lesz rosszabb a helyzet!Bogi sokat segít, bár ma szopi közben nagyon nyúzott, hogy menjek vele játszani, de elmagyaráztam neki, hogy Viola most éhes és sírni fog abbahagyjuk a szopit...stb! És azt mondta, hogy Ö nem akarja, hogy a Viola sírjon -mert hangosKép- ezért hagyja tovább szopizni.Kép
Hozzá kell táplálnom Violát tápszerrel, mert nem nöl a tejemtöl és nekem az a fontos, hogy nöljön, hogy ne utaljanak be a kórházba az elégtelen gyarapodás miatt!!! Szóval ugyanaz van, mint annó Bogival. Úgyhogy ehetek én akármit, szopálhatom a sört, meg a szoptatós teát, akkor sem lesz olyan a tejem amilyentöl gyarapszik is. Szóval ez van és nem lesz ez miatt lelkiismeretfurdalásom. Inkább hozzátáplálok, mintsem éhezzen.

BogiszájKép: Dani hova mész? Donyáhozni(dohányozni)?Kép
Telefonon beszéltem, Bogi odajön hozzám és mondja: anya fogd be a csöröd és ide figyelj rámKép
Olyan édes volt!

Na mentem tévézni!
Puszka
Enikö

ceniko
Szeged

Kriszti,
köszi.
Vendég

Köszi a vitaminos válaszokat!

Dancsi,
szivi Kép. Mentek?

Nálunk sem volt Babanet egész délután.

Jó éjt!

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,
nem hinném, olyan dzsuva ido van, alig tudom kitolni az utcából a babakocsit a nagy latyak miatt.

legközelebb viszont megpróbálok elmenni, majd apa elvisz, de még mindig síel.
Vendég

Enikő!

Édes a Bogi.Nekem is már minden bajom volt,hogy nem volt babanet.
Az éjszaka megint a férjem kelt a Noémihez,olyan jót aludtam.Hetente egy éjszakát átvállalt.

Dancsi!

Akkor holnap már itthon lesz a férjed?Hol síel?

Gabi!

Jó lett a hóemberetek.A Flóra pedig nagyon gyönyörű kislány.
Én azért szedem a kalcium tablettát,mert nem viszem be a szervezetembe kajával.800 mg kell az embernek naponta,aki szoptat annak pedig 1200mg.

Ildi
tfildiko

Ildi,
csak vasárnap éjjel jön haza. Amúgy Németországba mentek. Hogy miért oda, ne kérdezd. Jóval drágább, mint Asztria, Olaszország vagy Franciaország.
Vendég

Dancsi!

De jó neki!Legalább kikapcsolódik.Gondolom,hogy te is szívesen mentél volna.
Visszajött a Jozsó étvágya?

Ildi
tfildiko

Jó reggelt!
Képzeljétek Viola este 10kor, majd éjjel 3kor, majd reggel 7-kor ébredt. Közte semmiKép Olyan jót aludtam én is. Igaz az éjjel 3-as kaja után apuci büfiztette és bealudtak mind a ketten. Viola apa mellkasánKép
Kb minden második szopizás után adok neki tápszert, hogy hízzon. Így az esti szopi után kapott meg most reggel.Napközben próbálok neki nem adni tápit, de ha fonnyadt lufira szívja mindkét cicimet és láthatóan még éhes, akkor adok neki.

TFIldikó: Heti egyszer vállaja át? Nem viszi túlzásbaKépKép Bár mondjuk sokat dolgozik, Ö is fáradt lehet!Meg lehet érteni.... Te milyen tápszert adsz Noéminek?

Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

A 7 hónap alatt ez volt a 2.éjszaka,hogy vállalta.Volt,hogy hajnalban már felkelt hozzá,de egész éjszaka még nem.Most kapok minden héten egy éjszakát.
Milupa Aptamil HA Prev tápit eszünk.Már a klinikán is ezt kapta.
Nagyon jó kislányod van.Most az enyém is alszik.Ha felébred,irány a Tescó.(Persze tízórai után.)Végre eljutok vásárolni,már rég voltam.

Ildi
tfildiko

TFIldikó: Én is ezt a tápit adom Violának. Igazából nem kértem, a doki magától felírta, mert visszaesett a súlygyarapodása a lánynak. Még bent a klinikán akkor hízott csak amikor tápit is kapott, ha csak szopott, akkor visszaesett a súlyaKép
Azért rendes a férjed, hogy így bevállalja. Nem tudom enyim párommal mi lesz ha jövö héten elkezd dologzni. Sztem nem lesz ilyen segítökész éjjelente!Kép
Tecsó elött vagy után felugratok???
Enikö

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: