A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Doris!

Köszi az õszinte válaszod és öszinte soraidat. Akkor abban egyformák vagyunk, hogy mindig a picikre gondolunk, de sajnos engem március óta semmi nem köt le, és bármi történik, bármit látok, a legy közönségesebb dolgot én abból is a babára asszociálok és mindig nagyon szomorú vagyok és sokat sírok. menses elõtt súlyosabb a helyzet. nem érdekel semmi, se a hobbim, se a karácsony, nem sütök fõzök csak amennyit a férjem kikényszerít, nem érdekel az ajándék sem, mert én csak egy babának örültem volna és idén is mint tavaly csak arra gondolok hogy jövõ karácsonykor hányan leszünk.

Én nem tudom hogy bírtál ki ilyen sok évet, mert nekem egy ciklus is szörnyen hosszú, és amikor olvasom hogy valakinek sikerül teherbe esnie pl 4 év után csak az jut eszembe hogy én 4 évbe belepusztulnék.

Hálás köszönet: Marcsi
Marcsi

Marcsi,
Nálam a mélypont két ciklussal ezelött volt. Most már sokkal jobban vagyok. Akkor Megpróbálok minél kevesebbet gondolni a babucira, de vannak olyan napok, hogy szinte egész nap erre gondolok, föleg amikor várom, hogy ne jöjjön meg. A ciklus elsö fele mindig könnyen megy, a peteérés idöszaka pillanatok alatt elmegy és utána a várakozás idegörlö. Annál idegörlöbb minél közelebb jutok a mensi megjövetelének idöpontjához és persze ezzel arányosan a napok hosszúsága is nö.

Azonban, otthon sokkal kevesebbet gondolok a baby-re mert otthon nincs internet hozzáférésem, párommal sem beszélünk róla sokat, mert nem akarom, hogy mindig ez legyen a téma, és ráadásul ekkor nem várom azt izgatottan ki mit mikor írt a babanetre. Be kell valljam ilyenkor sokkal "nyugodtabb" vagyok (hétvégék). Ugyanakkor nagyon hiányoztok!!! Kiváncsi vagyok, hogy most mi lesz, mert az elkövetkezö 11 napban nem leszek, úgyhogy:

MINDENKINEK NAGYON SZÉP ÉS BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN, BABASIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK.

Imádlak titeket, pusszantás, cupp, cupp
Moni
mj

MarcsiKépKépKép
Látod ezeket a mosolygó kis figurákat?KépNe add fel a reményt hisz még fiatal vagy mint én és mindketten hihetetlenül szerencsések vagyunk, mert van egy fantasztikus Társunk aki támogat és mellettünk állKépKép Mindig gondolj arra, hogy mi az aminek örülsz az életben és meglátod milyen sok jó dolog van ami tompíthatja a fájdalmadatKépKépKép

Reményekkel teli új évet kívánok mindannyiunknak és sok-sok erõtKépKép
LányokKépHiányozni fogtok de szabi után újra csatlakozom!
Addig is félre a búslakodással és örüljünk a jelen szépségeinekKép

Pusz-musz: Dors
doris

Marcsi,
Most láttam, hogy még mit írtál.

Kicsit hosszú lesz, úgyhogy ha mást nem érdekel, lapozzon:

Látom, sokkal jobban megvisel téged a mint elöször gondoltam. Hiába adnám azt a tanácsot, hogy foglald le magad, mert úgy is a babára asszociálnál. Nem mondom azt, hogy légy erös, vagy szedd össze magad, mert tudom mit érzel és hogy mennyire nehéz.

Ezért csak olyan bíztatásokat tudok mondani ne keseredj el, fel a fejjel. Meg lesz az eredménye. Én egyátalán nem vagyod "depis" típus, de a 6. ciklus eredménytelensége engem is kicsit padlóra tett. Akkor 2x sírtam (és akkor már tudtam, hogy ez így nem mehet tovább). Ígyhát magamba néztem: Miért jó az nekem, hogy kínzom magam? Hiszen vannak más értékek is amik számítanak az életben.

12 éves korom óta naplót is vezetek, mert szerintem nagyon sok feszültséget felold az, ha minden egyes titkodat, vágyálmodat, keserüséget leírsz bele. Szóval vettem a naplócskámat és csináltam egy táblázatot.

Mi az amit iszonyatosan szerettem volna elérni az életemben és elértem, és mi az amit iszonyatosan szeretnék elérni az életben a jövöben. A jobb oldalon ott volt a párom, a családom, a tesóm akit imádok, a lakás, autó, viszonylag jó anyagi helyzet, jó munkahely, vagyis maga a harmónia és a bal oldalon ott állt a baba.

A mérleg mindenképpen a jobb oldalra dölt. És felismertem, hogy mindenem megvan amit az élettöl olyannyira akartam (azt most hagyjuk mennyi lemondás, és szenvedés árán)és rádöbbentem arra, hogy ezek a dolgok akkor amikor még nem voltak meg mennyire fontosak voltak. Most, hogy megvannak, már természetesnek hatnak, vagyis beépültek a mindennapjaimba, megszokottak lettek. Ami egy természetes folyamat. Világossá vált, hogy annak kell örülnöm amim van és persze elöre nézni és új "célokat" kitüzni, elérni, de nem letargiába esni ha elsöre másodikra nem sikerül. És ebben tudod mi erösített meg? Kedves Tímea írása, aki sajnos elveszítette élete párját.

Ebböl köveztekzöen aztán arra is gondoltam, hogy az én bajom ezért ez nekem a legszörnyübb. De látva, hogy mi történik körülöttem, és milyen hirtelen történhetnek az enyémnél keserübb dolgok (eröszak, gyilkosság, betegség, halál) az én problémám ehhez képest ....

Beszti, biztosan tudna egy idézetet egy imából vagy a bibliából.

A 4 év várakozáshoz annyit tudnék hozzátenni. Nagyon hosszú idö, nagyon, nagyon, nagyon. De még mindig kevesebb mintha soha nem lenne saját gyereked (az örökbefogadást most hagyjuk).

Viszont, ha úgy gondolod nagyon megvisel, és már teljesen depis vagy miatta és ez kihatással is van rád és a környezetedre, ajánlanék egy pszichológust/pszichiátert. Nem biztos, hogy a férjed vagy mi képesek leszünk segíteni. Lehet, hogy túl nagy feladat lenne ez számunkra.

Puszi és nagyon remélem, hogy nem leszel sokáig közöttünk, hanem hamarosan baba költözik a pocidbaKépKépKép
Puszi,
Moni
mj

Szia Marcsi,

Teljesen megertelek es nagyon faj a szivem erted. Amikor az en babam ment el, azt hittem belehalok a fajdalomba. Nem tudtam semmire koncentralni, utaltam mindenkit aki elnevette magat melettem. Ugy ereztem senki sem ert meg, hogy teljesen egyedul maradtam a fajdalmammal. A szuleimmel fel evig nem beszeltem, a parom majdnem elhagyott. Egy negy gyerekes baratnommel mar azt is megbeszeltem, hogy ha nekem nem megy a teherbeeses es kihordas, elvallalja a beranyasagot. (Szerintem csak rabolintott, hogy megnyugtasson) A fonokom elkuldott egy pszichologushoz, mert szerinte "ongyilkos-gyanus" voltam. Egy honapig jartam terapiara, rengeteget sirtam, es csak omlottek belolem a panaszok. A pszichologus es a dokim tartotta bennem a lelket honapokig......... Igazi mely depressziom volt. Tanacsom az, hogy ne tartsd magadban a fajdalmadat, beszelj rola azoknak, akik megertenek. Ha gondolod en leszek a "szemeteslada", irj nyugodtan a gma@capgroup.com emilre.

Doris,
Istenem! Eskuszom soha sem talalkoztam meg senkivel aki ennyire tiszta, kedves es optimista lenne mint Te. Ha legkozelebb otthon leszek feltetlenul szeretnek Veled talalkozni. Kivanok Neked (es termeszetesen mindenkinek) nagyon boldog karit es uj evet, es persze erezzetek magatokat nagyon jol a szabadsag alatt!!!

Cipomama
Cipomama

Koszonom a Karacsonyi kepeslapokat! Kép

kamilla
kamilla

CipomamaKép

E-mail megy csak a Parom geperol irom es nincsenek rajta ekezetek meg kicsit mas a klaviatura de ha sikerul elkuldenem akkor ne lepodj meg az ismeretlen feladonKépKép
Orulok, hogy jelentkeztelKép

Puszi: Doris
doris

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKTEK-egy volt sorstársatok! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Lanyok!

Erika vagyok egy masik topicbol.

Kellemes karacsonyi unnepeket es boldog ujevet kivanok Mindannyiotoknak!

Es ha mar az idei karacsonyfa ala nem is jutott, en kivanok nektek a jovoevi ala csikostesztetKép, nagypocakot Kép Kép edes kisbabat! Kép Kép Kép

Sok szeretettel Erika
Erika

Sziasztok Lányok!

Tegnap nagy családi beigli és zserbó sütést tartottuk. Nem tudom ki fogja majd megenni ez t arengeteg sütit, mert ha mindezt elpusztítjuk meg kell majd magyobbítani az ajtót. KépKépKép

Kijavítottam a listát.

Tücsi,
téged is visszaraktalak rá. Kérlek jelentkezz gyakrabban, mert nem tudtunk rólad seemit, azért vettünk le.

<pre>
Tücsi 13c 78 cn Debrecen 32 év
Monchy 5c 36 cn Budakeszi 32 év
Kamilla 3c 31 cn Budapest 26 év
Szami 10c 30 cn Budapest 30 év
Klari 7c 29 cn Budapest 31 év
Lora 14c 27 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 27 cn Budapest 28 év
Edi 9c 26 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 25 cn N-o. 26 év
Sugár 3c 24 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 22 cn Svájc 27 év
Edus 3c 20 cn Svajc 25 év
Moni 8c 18 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 3c 15 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 12 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 11 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 11 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 10 cn Szeged 32 év
Gyöngyöske 3c 9 cn Miskolc 30 év
Ancsi 4c 8 cn Adács 27 év
Gabó 31c 6 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 3 cn Budapest 27 év
Edina 11c 3 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 2 cn Nyíregyháza 26 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Kedves Lányok!

Én is elköszönök Tõletek egy idõre, legközelebb majd csak január 7-én leszek!!
Addig is kívánok Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt és még Boldogabb Új Évet, szép, meghitt pillanatokat a családdal!!
Remélem, mire visszajövök már lesz egy-két új kismamánkKép!Abban pedig biztos vagyok, hogy a 2002-es év a Miénk lesz és végre mindannyiunknak teljesül a legszebb álma!KépKép

Pusz Mindenkinek, Sien.
Sien

Kedves Doris, Moni, Cipomama!

Nagyon köszönöm a válaszotokat. Most kevés idõm van csak szerettem volan visszajelezni, hogy nagyon jólesett és a ti meg a férjem türelme nagy segítség. Azért már szakemberhez is fordultam, (autogén tréninget fogunk elkezdeni) mert félek hogy az idegállapotom amibõl nem tudok egyedül kilábalni, - sõt amióta újra próbálkozhatunk azóta vagyok igazán stresszes - teljesen kikészítené a szervezetem és pszichés meddõséget okoznék magamnak. A férjem adott tegnap egy naplót: minden este le kell irnom mi történt velem, de kérte hogy a pozitív dolgokat vegyem észre és inkább 10%-a legyen csak negatív. Szóval próbálkozom, de ti is tudjátok milyen nehéz. Már úgy érzem nem vagyok ura önmagamnak.

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek, ígérem igyekszem hogy a miénk is minél vidámabb legyen és ne rontsam el másokét a környezetemben.

Sok szeretettel ölelek mindenkit: Marcsi
Marcsi

Marcsi!

Én minden nap többször is gondolok a vetélésemre, vagyis az elsõ babámra és arra, hogy mikor lesz már egészséges gyermekünk. Az életem a babáról szól, annyira akarom ÕT!

Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és minél elõbbi babásodást kívánok szeretettel.

Én 27.-én újra jövök.

Puszi mindenkinek: Éva
Éva

Lányok!

Mindenkinek köszönöm, aki ide, vagy a mail címemre írt bátorító sorokat, illetve leírta érzéseit. Igaz, hogy Õt már semmi nem hozhatja vissza, de nekem mégis nagyon jólesett olvasni, hogy mellettem álltok, mégha csak virtuálisan is.

Betegségének rövid története: Hat hetet töltött májgyulladással kórházban, az állapota teljesen váratlanul, egy hétfõi napon válságossá vált, leállt a vesemûködése, amit nem tudtak újraindítani, ezért az intenzív osztályra került. Ezt követõen összeomlott a keringése is és nem tudtak rajta, neki többé segíteni. A születésnapomon, december 18-án, kedd reggel fél hétkor halt meg, 27 éves volt.

Mónival teljesen egyetértek, nem kell szégyellnünk az érzéseinket, igenis fájhat valami hónapokon, sõt akár éveken át. Ugyanakkor meg kell látnunk az élet apró szépségeit is, márcsak ép eszünk megõrzése érdekében is. A naplóírás szerintem is sokmindent segít átvészelni, és szakember segítségét igénybe venni sem szégyen!!!

A temetés után újra jelentkezem és kérem, hogy ha bárkit zavarok itt, jelezze nekem, mert tudom, hogy ez a topik másról szól!

Olvastam egy olyan idézetet, miszerint "A temetés az emberek között tán esküvõ az angyaloknál", most megpróbálok erre koncentrálni.

Mégegyszer mindenkinek köszönöm, hogy részvétét fejezte ki. Ja és persze BOLDOG KARÁCSONYT MINDANNYIOTOKNAK!

Timea
Ismeretlenül

Kedves TimeaKép
Koszonom, hogy jelentkeztel, es beavattal minket eme fajdalmas esemeny reszleteibe. Kivanok Neked sok-sok erot, szeretetet, turelmet es legfokeppen Boldog, Bekes Uj EsztendotKép
MarcsiKép
Latod, megiscsak eros vagy es kelloen kezben tudod tartani az eletedet. Orulok, hogy szakemberhez fordultal, hidd el meg lesz az eredemenyeKép A naplo jo dolognak tunik, kivancsi leszek arra a bizonyos merlegre (pozitiv es negativ dolgokra gondolok)Meglatod ha realisan vezeted majd kiderul, hogy mennyi szep dolog rejtozik a hetkoznapokbanKépKép Legy kitarto es szeresd a Parod tiszta szivbol hisz most nagyon nehez lehet Neki isKépKép
EdelweissKép
Koszi a mindennapi tablazatokatKép

Boldog UnnepeketKépKép

doris

Sziasztok!

Bocsi, de most tényleg csak a listát frissítem. Mi is a Karácsony elõtti finisben vagyunk, és azt sem tudom hol áll a fejem.

Mindenkinek Békés Boldog Karácsony kívánok és egy zebrit minél hamarabb. Kép

<pre>
Tücsi 13c 79 cn Debrecen 32 év
Monchy 5c 37 cn Budakeszi 32 év
Kamilla 3c 32 cn Budapest 26 év
Szami 10c 31 cn Budapest 30 év
Klari 7c 30 cn Budapest 31 év
Lora 14c 28 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 28 cn Budapest 28 év
Edi 9c 27 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 26 cn N-o. 26 év
Sugár 3c 25 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 23 cn Svájc 27 év
Edus 3c 21 cn Svajc 25 év
Moni 8c 19 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 3c 16 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 13 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 12 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 12 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 11 cn Szeged 32 év
Gyöngyöske 3c 10 cn Miskolc 30 év
Ancsi 4c 9 cn Adács 27 év
Gabó 31c 7 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 4 cn Budapest 27 év
Edina 11c 4 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 3 cn Nyíregyháza 26 év
</pre>

Edelweiss
edelweiss

Kedves Lányok!
Mostanában nehezen jutok nethez (vagy a gyermekeim ülnek rajta, vagy olyan hulla vagyok már este, hogy képtelen vagyok leülni mellé, csak hullok az ágyba).
Azért írok most, hogy én is boldog, békés karácsonyt kívánjak mindenkinek.

Kedves Lora!
Hamar teszteltél: valóban a 10. napra tehetöa tüszöepedés, és az onnan számított 18-20. napnál hamarabb nem érdemes söt nem szabad tesztelni. Karácsony másnapján próbáld, ha addig nem jön meg...

Kedves Marcsi!
Te még olyan fiatal vagy ahhoz, hogy azért összeomolj, mert még nincs babád! Én tudom, hogy milyen nehéz elviselni a gyermek hiányát! Tudom, hogy kezdettölolvasod a leveleimet, de most ismét leírom a történetemet. Talán ennyire pontosan nem is írtam még le, de hátha egy kicsit ez is segít.
35 éves voltam, amikor férjhez mentem. Fõleg azért, hogy gyerekem lehessen. Olyan 28-30 éves korom óta nagyon szerettem volna anya lenni, de nem volt lehetõségem rá. Akkoriban férj nélkül nem igen illett szülni... Irigyeltem minden terhes nõt, akit az utcán láttam... Késõbb gondold el, milyen szenvedés volt, amikor egy-egy ügyeletben 4-5 babát világra segítettem, miközben nekem nem nem sikerült áldott állapotba kerülnöm, pedig akkor már férjem is volt. Igy teltek az évek, és én minden anyával együtt szültem meg a gyermekét... Már 4 keresztgyerekem volt, de az saját nem akart jönni...Akkoriban még ritka volt az, ami most sokkal gyakoribb, hogy a nõk nem is gondolnak gyerekre 30 év alatt. Rokonaimnak testvéreimnek, barátaimnak, ismerõseimnek mindnek volt...Szóval hidd el, hogy nagyon nehéz volt!... De mégsem hagytam, hogy a gyermek utáni vágy tönkre tegyen. Korábban ezért változtattam pályát, majd belevetettem magamat a munkába olyan nagy intenzitással, hogy azóta se tudtam leszokni róla. És érdemes volt nem elhagyni magamat, mert végül 37 éves koromban mégis megszületett a lányom, és 40 évesen a fiam. Tény, hogy amikor sikerült, nem számoltam a napokat, és sokszor hetekig nem gondoltam rá, hogy jó lenne, ha...
Tanácsolom, hogy ha úgy érzed, nem megy magadtól az, hogy nyugodtabb légy: kérd psychológus segítségét, de ha valami intenzív agymunkával le tudnád foglalni magadat (pl. intenzív nyelvtanulás,az se baj, ha több nyelvet is megtanulsz), akkor tedd azt.
Ha gondolod, hogy jó,e-mail-ben válaszolj. De nem muszáj válaszolni.

Még egyszer kívánok mindenkinek boldog karácsonyt.

Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Mindenkinek Boldog Karacsonyt kivanok! Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok Kedves Lányok!
Elõször is mindenkinek nagyon boldog, békés ünnepeket kívánok, mégha így utólag is. Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!

Kedves Timi,
nagyon szomorú ami Veled történt, fogadd részvétemet. Remélem azért idõvel elmúlik a fájdalmad, és még további boldogságban lesz részed!

Nálam a helyzet annyi, hogy a munka csak ömlik és ömlik, mintha soha nem lenne vége. Ezért nem tudtam idenézni Hozzátok, ezért elnézést!
Örülök, hogy páran most igen komoly reményekkel indultak neki az ünnepeknek, már kiváncsian várom a POZITÍV eredményeket.
Én most egy baloldali szurkálással küzdök. Voltam uszodában és talán egy kicsit felfáztam, bár a szurkáláson kívül ennek semmi jele.
Marcsi:én is egy folyamatos szomorúságot érzek az elsõ nem sikerült ciklus óta. Sokkal érzékenyebb vagyok mostanában, könnyen elpityeredek és mindenrõl a baba jut az eszembe. Nagyon szeretnénk már, hogy sikerülne és már el sem tudom mondani, hogy mennyire szeretném boldoggá tenni a férjemet is egy pozitív teszttel!
Nagyon bízom benne, hogy ez mihamarabb sikerül, de az igaz, hogy rengeteg szép dolog van az életben, aminek minden nap tudni kell örülni!
Gabónak jobbulást kívánok, ha esetleg valaki át tudná neki adni...
Bocsánat a hosszú levélért és remélem páran leszünk ma is!
Sok puszi mindenkinek!
Viki26

Sziasztok Lányok!

Gyönyörûen havazik, csodálatosan teltek az ünnepek.
Gyöngy minden szaloncukrot behabzsolt amit elért a fáról. Kép A csillagszórókat tágranyílt szemekkel leste, hogy szikrázik. Remélem jövõre már két kis csöppség fogja így ámulni a karácsonyfát! Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Ünnepeket!

Gyöngyöske! De jó, hogy nálatok havazik. Itt Pesten minden olyan szürke, a hó is.

Aranyos lehetett a lányod a nagy csodálkozó szemeivel!KépKép

Puszi mindenkinek!

Pucúr
Pucúr

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog es Sikerekben Gazdag Uj Esztendot kivanok!
Melinda

Sziasztok drága Barátnõim!Kép

<FONT COLOR="ff0000">Mindenkinek nagyon köszönöm a karácsonyi üzeneteket, sajnos a kártyám lenullázódása folytán válaszolni nem tudtam! Ezúton kívánok MINDENKINEK ZEBRÁS BOLDOG ÚJ ÉVET!

Lányok,
most olvasgattam a Friss mamákat, és láttam, hogy nagyon sok bébi megszületett karácsonyra!
Többek között Bejának is megszületett pici Bálintkája!
Régi tagok biztosan emlékeznek rá....KépKép</FONT>

Kép
Ancsi
Ancsi

Szijasztok Kislanyok!

Beugrottunk par percre de megyunk mindjart haza.
Nagyon nagy volt a z evvegi hajtas de az uj evben remelem nyugisabb lesz!

KIVANOK MINDENKINEK GYERMEKALDASBAN GAZDAG BOLDOG UJ ESZTENDOT!

Ne felejcsetek el!!!!!!!!!!!!!!!!!!/konyorgojel/

Vannak kismamak?????????

Pucurka

Jol vagytok???KépKépKépKépKép

Ancsur!

De jo olvasni teged!Beszeltem Bejaval nagyon jol vannak es nagyonn boldogok!KépKépNalad van valami fejlemeny?Bocs de nem tudtalak titeket olvasni sem,mindennap 7-8-ig dolgoztunk egyszer este 10-ig is itt voltam!

SZER-SZER!!!!!!!!

puszi Krisztinka
kriszti

Timea

Most olvastam mi tortent!Te nem ismersz engem mert uj vagy.Nemis tudom mi vigasztalot irhatnek nekd!?Talan csak annyit,hogy ha ide tartozol akkor nagyon jo es igazi baratokra talalsz,maradj velunk mi megprobalunk segiteni.

udv,Krisztinka
kriszti

Krisztinka!!KépKép
Drága Barátném! Hogy lehetne Téged elfelejteni????
Sajna én sem nagyon értem rá karácsony elõtt idejönni, teljesen el voltunk havazva melóval.
Most már jobb...KépKép

Egyébként megvan a hormonvizsgálat eredménye:
a progeszteron jó (!!), a prolaktin viszont magasKép
A dokival még nem konzultáltam, az újévre marad.
Aztán pedig úúúúúúgy belehúzunk, hogy csak na..Kép

Milyen jó lehet most Bejának, édes kicsi fiúkával...emléxem nemrég mondta, hogy majd a karácsonyfa alá teszi, ha megszületik...és a karácsony is elmúlt már...
Úgy felhívtam volna, amikor megláttam "odaát" a táblázatban, hogy megszületett Bálint...de lehet, hogy már nem is emlékszik rám...

Nálatok minden rendben?Kép

SZER-SZERKép

Tímea!
Újból beleborzongtam a történetbe, és azt hiszem még csak átérezni sem vagyunk képesek, ami Veled történt, így csak együttérzésemrõl szeretnélek biztosítani, és arra kérlek maradj velünk, ebben a topicban már nincs OFF-téma, hiszen barátnõk vagyunk! Ugye lányok?KépKépKép

Pusssz,
Ancsi
Kép
Ancsi

Hát, üdvözlök Mindenkit!

Doris, Beszti, Kamilla, Éva, Móni, Szonja és a többiek:
Kezdem a rossz hírrel: megjött. 15 ciklus, 6. nap.
Jó hír, hogy nem érdekel! Sima, átlagos 28 napos ciklust produkáltam. Hiába az idõzítés, a Closty, a maca, a no pia, és egyebek. Majd legközelebb, talán ....
A doki szerint a Closty mellékhatása, hogy annyira érzékenyek a mellbimbóim, és a ciklus kitolódása is. Furcsa, hogy "csak" 36,85-ig esett le a hõm, és "csak" 2 napig volt meg. Most a 6.napon vagyok, de 36,75 alá nem ment. Biztos a bogyi miatt van. Most marad a 2x1 Closty a 5.-9. napig. De most uh-ot is ígért, sõt beutalót is kaptam, csak a dátumot kell ráírnom.

Köszönöm hogy ennyien szorítottatok nekünk, most nagyon beleéltem magamat. Kár, hogy elpazaroltunk ennyi drukkot, amikor izgulhattunk volna másért is. Sajnálom!

Remélem mindenki jól pihen, és januárban újult erõvel indulunk a babagyártásnak.

Timi, szerintem nyugodtam írj ide, ha van kedved. Inkább velünk oszd meg a bánatodat, mint hogy magadba folytsd.

Puszi, Lora
Lora

Lora!

Kép

Pedig nagyon biztam ám benne, a höd is olyan jó volt!
(Negatív teszt is volt?)
Nagyon vártam a jó híreidet, miattad néztem meg minden nap a topicot!

Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!

Beszti
Beszti

Lora!

Ne busulj, az uj ev majd meghozza a sikert Kép
Egyebkent en is minden nap gondoltam rad Kép

kamilla
kamilla

Beszti, Kamilla olyan édesek vagytok! Nem is tudom, mi lenne velem nélkületek!
Igen, csináltam tesztet a 25. napon, mert az elõzõ három ciklusom 25 napos volt, én is a 10. napra tippeltem az ovulációt, és a hõm 37,15 volt. Persze negatív lett. Utána elég érdekes a hõm:
25 37,15
26 - (nem aludtam)
27 36,9
28 36,6
01 36,7
02 -
03 37,0
04 36,9 x
05 36,75
06 36,75
07 37,0 x,x
Lehet, hogy a closty-tól megy fel ilyen magasra a ciklus elsõ felében is? Nem akartam mérni a hõmet, hogy kevesebbet foglalkozzak a dologgal, de a doki megkért rá.

Mindegy, legalább jól begyakorlojuk! A párom igazán "komolyan" veszi az edzéseket.

Puszi, Lora

Ja, leszek mostmár mindendélután, majd többször benézek.
Lora

Sziasztok LanyokKép

LoraKép
Sajnalom de ne buslakodj, a jovo ev biztosan jobb lesz!! Nagyon szoritottam de nem hinnem, hogy a drukkolas hiaba valo lett volnaKépKép
En elmeletileg szabin vagyok es ket nap mulva elutaztunk volna a Parommal pihenni de sajnos foghartya-csonthartya gyulladasom van es ezert ketnaponta irany a fogorvos....Az egesz unnepunket elszurta ez a franya dog es meg az is lehet, hogy meg kell operalni a fogam....Viszont az a jo a dologban, hogy mindez itthon jott ram nem pedig kulfoldon es ha mar igy alakult idonkent be tudok nezni HozzatokKépKép Egyebkent nagy szerencse, hogy nem vagyok terhes mert egy csomo rontgent meg antibiotikumot kaptam.... Minden rosszban van valami joKépKépJa, es mivel nem tudtam falni a finomsagokat ezert leadtam 3 kg-otKép
Szoritok Mindenkinek es BUEK!!!KépKép

ui: Bocsika, de a Parom gepen nincsenek ekezetekKép
doris

Doris, irigyen olvastam a -3 kilódról. Hát, igazság szerint rajtam is van, de inkább 5 (szerényen). Azt hiszem, megint neki fogok állni tornázni, és elcibálom a páromat uszodába is. Jó lenne legalább egyszer egy héten.

Nektek is BUÉK.

Lora
Lora

A lényeg, hogy nagyon sajállak! A fogfájásnál nincs rosszabb. Szerencsére én csak hírbõl ismerem. Mielõbbi javulást kívánok.
Lora

Rég jártam felétek, mert megígértem, hogy nem ........

De biztosan sokan emlékeztek még rám, így ezúton kívánok nektek BÉKÉS BOLDOG és SIKEREKBEN GAZDAG ZEBRÁS ÚJ ESZTENDÕT!

Norci
Norci

Lora!
Nem jól szeded a Clostylbegytet. az 5-9 már rég a múlté.
helyesen 1-6! És nem fog elõbb felmenni a hõd.

szakember
csmgy

Szakember!

Köszi, és ezt hogy közöljem a dokimmal?
Lora

BUEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kamilla
kamilla

Még 10 perc... Kép

kamilla
kamilla

ÉS MOST! Kép

kamilla
kamilla

NAGYON BOLDOG ZEBRACSÍKOS 2002-ES ESZTENDÕT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Kép
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK
Mindenkinek babásodást-és abban sok örömöt
puszi:Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület

Szia LoraKép
En inkabb megtartottam volna a kiloimat csak elutazhatnek a Parommal... De sebaj majd idenKépKép
LanyokKép
Termekeny, Boldog Uj Evet Mindannyiunknak!!!KépKép

doris

Sziasztok lányok!
Már egy ideje olvasgatlak benneteket,és nagyon szimpi nekem ez az összetartó kis csapat.Igazából én nem is írhatnék ebbe a topicba,mert mi még nem próbálkozunk, pontosabban, még nem próbálkozhatunk...Eddig úgy éreztem, hogy nem bírok ki még egy kudarcot, és meghatározatlan idõre felfüggesztem a babaügyet, de a szívem mélyén érzem, hogy muszáj folytatni, mert úgy nem lehet gyõzni, hogy el sem kezdünk harcolni. Ezügyben szeretnék tanácsot kérni. Az utóbbi 8 hónapban három babát veszítettünk el. Az elsõ két vetélés még nagyon a terhesség elején történt, a teszt kimutatta a ciklus 35. napján, de egy héttel késõbb az UH már nem. Az orvos azt mondta, hogy ez ún. "kis vetélés", nem kell vele foglalkozni.(!) A 3. babánál nagyon boldog voltam, mert jól indult minden, szívmûködés is volt, nem véreztem stb. ,és aztán a 12. héten kiderült, hogy nem él a baba. Pokoli érzés volt. Az orvos annyit mondott, hogy ez sajnos elõfordul, 3 hó múlva nyugodtan próbálkozzunk. De én egyáltalán nem vagyok nyugodt, mert érzem, hogy valami baj van velem. Rettegek attól, hogy megint jön egy baba, akit a szervezetem már eleve halálra ítél. Szeretnék úgy belevágni a dologba, hogy tudom az elõzõ kudarcok okát. Ti mit gondoltok errõl, érdemes kiharcolni egy teljes kivizsgálást, vagy fogadjam el, amit az orvos mondott, hogy véletlen egybeesés az egész, és a következõ alkalommal minden rendben lesz? Bocsánat a hosszú irományért, meg azért is hogy "mégnempróbálkozó" létemre ide kattantam hozzátok.
juci
juci

Ja, majdnem elfelejtettem: Mindenkinek nagyon- nagyon boldog új évet, és nagyon-nagyon helyes kisbabákat kívánok!!!
juci
juci

Jo reggeltKépKép

Azt igertem vege a melohegyeknek es sokat jovok!
ITT VAGYOK!!!!KépKépKép

Mindenkinek kivanom ,hogy teljesuljon ebben az evben a legjobban ahitott vagya!

B.U.E.K!!!!!

AncsurKép
De emlexik rank!!Bejaek nagyon jol vannak kaptam toluk sms-t.Balinttol isKép!!!
A progid tok jo!A masikat ripsz-ropsz leviszitek es HAJRA!!!!KépKépKép

puszi Krisztinka
kriszti

Sziasztok!
Nagyon Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek!

Lora!
Sajnálom, hogy megjött, pedig az ünnepek alatt is eszembejutottál!

Én ma vagyok a 12-ik napon és 4 napja nagyon rosszul vagyok a Serophentõl (érdekes a múlt hónapban semmi tünetet nem okozott!) Igaz megigértem, hogy rendes kislány módjára mérni fogom a hõmet, de úgy döntöttem még sem teszem: végül is ez a 3 hónap gyógyszeres próbálkozás "csak" azért van, hogy amig nem megyek inszemre addig is próbálkozzunk, de igazából csak az inszemben bizok. Ezért addig nem akarom stresszelni magam inkább minnél nyugodtabb és kiegysensúlyozottabb szeretnék lenni. Bár ebben a hónapban lesz egy szigorlatom és egy kollokvium, de aztán remélem teljes lesz a nyugalom!
Majd elfelejtettem: nekem is magas volt a hõm még aznap is mikor rendesen megjött, és nekem is csak 2 napig volt meg!

Puszi, Szonja
Szonja

Sziasztok Lányok!

Én, azt hiszem a lehetõ legmélyebb ponton vagyok, úgyhogy nem ígérem, hogy többet jelentkezem, abszolút tartalék üzemmódban vagyok, ami annyit jelent, hogy minden erõmet elveszi az hogy vegyek levegõt, felkeljek reggel és bejöjjek dolgozni úgy, hogy közben ne õrüljek meg. A temetés pillanatnyi megnyugvást hozott, de azóta a helyzet csak rosszabbodik. Továbbra is szedem a nyugtatóimat és pszichológushoz is el fogok menni, ha még marad elég erõm. Sajnos éppen egy lakásfelújítás közepén voltunk, úgyhogy kölcsöneim vannak, plusz egy totálisan szétvert lakásOM. (Ismertek valakit, aki 5 évig meg tudott élni húszezer forintból? Ennyi marad majd a kölcsönök levonása után a fizetésembõl) Tehát nagyon sok erõt és kitartást Nektek, gondoljatok arra, hogy itt még gyermekáldás nélkül senki nem érte el a klimax-kort, úgyhogy elõbb-utóbb sikerülni fog. Próbáljatok lazítani és arra gondolni, hogy Ti mindent megtesztek az ügy érdekében, ezért biztosan sikerülni fog! Csak ki kell várni (reméljük, már nem sokat). Nekem Erazmusz most a "példaképem", 35 évesen ment férjhez, addig még 8 évem van, bármi megtörténhet. Feltéve, ha túlélem a következõ két percet, a holnapi napot és így tovább, nekem most ilyen meglehetõsen rövidtávú céljaim vannak. Nagyon sok szeretettel gondolok Rátok, mindent köszönök, és minden jót kívánok! Timea
Ismeretlenül

Sziasztok Lánykák!

Mindenkinek nagyon boldog zebrás új évet kívánok. KépKép

Régen nem csináltam meg a listát, hát íme így állunk a legjobb tudomásom szerint. Ha valakinek változtak volna ai adatai szóljon, jó? Egyébként én nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én most nagyon slendrián voltam. Nem hõmérõztem, ha meg mégis, csak 36.8-ra ment fel a hõm. Ma is. Mi lehet ennek az oka ... ?

<pre>
Tücsi 13c 89 cn Debrecen 32 év
Monchy 5c 47 cn Budakeszi 32 év
Kamilla 3c 42 cn Budapest 26 év
Szami 10c 41 cn Budapest 30 év
Klari 7c 40 cn Budapest 31 év
Sien 15c 38 cn Budapest 28 év
Edi 9c 37 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 36 cn N-o. 26 év
Sugár 3c 35 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 33 cn Svájc 27 év
Edus 3c 31 cn Svajc 25 év
Moni 8c 29 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 3c 26 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 23 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 22 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 22 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 21 cn Szeged 32 év
Gyöngyöske 3c 20 cn Miskolc 30 év
Ancsi 4c 19 cn Adács 27 év
Gabó 31c 17 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 14 cn Budapest 27 év
Edina 11c 14 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Lora 15c 10 cn Várpalota 25 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Beszti!
Este elkuldom Neked e-mailen a hogorbem.28. napon volt ovulaciom, ma 42 cn es semmi.A hom alakulasa: a 28. napon volt 36.1, azota 36.4 es 36.8 kozott ingadozik.Tegnap mertem 37.0-t,ma reggel 36.8-t, es semmi. Nem jott meg,egyaltalan semmi sem tortent.
A homet ugy merem ahogy Erazmusz doktorno tanitotta.
Ja, ebben a honapban mindketten szedtuk a Macat.
Kivancsi vagyok a velemenyedre. Szerintem szinte biztos,hogy ezen gorbe alapjan vmi hormon szint (progi?) bajom van Kép

kamilla
kamilla

Kedves Timea!
nem igazan tudok mi vigasztalot irni neked.Az biztos,hogy a fajdalmadat semmi mas csak az ido tudja enyhiteni.Adj idot magadnak,BIZTOSAN var meg rad VALAKIKépKépKép

Edelweiss!
szija!nem baj ha nem mersz talan meg segit is ha nem figyelgeted magad

pussssz,Krisztinka
kriszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: