Sziaztok lanyok!
Nem volt itt nagy forgalom a hetvegen, vagy megint nem ment babanet???? Azt hittem nem fogom tudni visszaolvasni, annyi lesz! Igy legalabb konnyebb, a ritkan betevedok is tudjak kovetni az esemenyeket
Szilvia!
Nahat igen, ilyenkor jon ra igazabol az ember, hogy semmi nincs fontosabb, mint az egeszseg, es nagyon orulhetunk, hogy nekunk megadatott ennyi, amennyit kaptunk. Ilyenkor en is annyival sokkal jobban erzem magam, es lelkiismeretfurdalasom van, hogy merek en rinyalni, amikor egeszseges vagyok, van egy csodalatos ferjem, hazunk, teto a fejunk felett, munkank van, szoval megvan mindenunk.
Nagyon sajnalom a baratnodet. Igazan halasak lehetunk a sorsunkert, es az eletunkert.
Viki!
Tudod, ne szomorkodj, lehet hogy most lepsz ra a jo urta, bementek a Kaliba, es eszre sem veszed, es mar babas vagy! Visszatekintve nem is fogsz ra majd ugy emlekezni, hogy milyen szenvedes volt a varakozas...
Tudod, neked is erosnek kell lenned, csak igy lehet kibirni. A Joisten tudja onnan felulrol, hogy miert alakulnak igy a dolgaink, elrendezi azt is nekunk, hogy legyen babank....
Bellazy!
Juj, hat nagyon orulok tenyleg, hogy ennyit segitettek, folytasd csak, most ne hagyd abba, vissza ne forduljon ez a jo irany!!!! Megorganizaljuk a dolgot majd esetleg egyutt is mehetunk!!!!
Meg a ferjednek is jo lenne esetleg a maca, tudod, az javit a spermakon, Wisheknek is segietett!!!!
A Jonas tablazatot en pl a josnenimtol kaptam, megadom majd a szamat, sokmindenkinek megadtam mar. En is ugy kaptam a szamot egy baratnomtol...
6000 ft, es meg josol is, es tok normalis. A Panszky dokitol kb 20 ezerert lehet megszerezni ugyanezt a naptart!!!!
pusz
dodo