A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

sziasztok!
Marcsi
nem semmi az afta...jól elterjedtek...Phlogosol éa a glycosept/de nem higitva hanem töményen csöppentve),nekem mindig bevált...Anyukám mondta...próbáld ki...

Nettke
Nem is figyeltem hogy neked 3 pocaklakód van..nemsemmi..spontán vagy lombik?
Én nem különösen vagyok kímélő mert szinte mindig úton vagyok vagy csinálok valamit.
csak c3-4 hete hagytam abba a melót is mert már rámszólt a doki hogy nem lesz jó vége(12 órás álló munka).
Én nyüzsgős vagyok ,meg voltam is mindig.Persze 3 babával biztosan egészen más a helyzet..azért az már tényleg nemsemmi.

Lányok !:ha 26 hetesen 6,5-7 kg-t híztam az sok vagy nem?ÉN soknak találom,de azt mondják 2 babával nem sok.Átlagos testalkatú vagyok-voltam(170/58 voltam).

Kristin
kristin75

Kristin Kép
Az egyáltalán nem sok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok -Kép
nem volt időm írni, de néha azért beleolvastam ebbe az igen élénk topikba Kép jó látni hogy nagy a forgalom, üdv az új pocakosoknak Kép

nálunk a helyzet még elég ádáz, a fiúk ma 8 hetesek ... már 4,5 kilóra zabálták magukat, bár állandó pocak-problémák vannak ...emiatt megy a bőgés ezerrel .. ha sokat esznek az a baj, ha keveset az, és takaró-szaggató pukikat dobnak tőle - bocsi, de ez van Kép - pedig semmi durvát nem eszem ...
amúgy a sírás, hasfájáson kívül nagyon ügyes okos babák és már a sírást is kezdem megszokni ...
bár újabban Bencus cicire téve is elkezd sikítozni, nem tudni mi baja, de azért 160 köröl kajál ... szerintetek miért lehet? mert ez azért megvisel, enni adok neki és tesssék Kép...
éjszak sajna kelnek ha kell, ha nem, úgyhogy kb. négyóra alvás jut ... jó lenne több ... ikreket le lehet szoktatni az éjszakai evésről, vagy tuti még egy darabig ezt fogják nyomni??

amúgy azt mondják szép kis manók, majd teszek fel képet róluk - bár egenlőr esenkire sem hasonlítanak Kép

pusz
Rita
trus

MarcsiKép
Rettenetesen sajnálom ÁdámotKépKép Remélem tudnak rajta hamarosan segíteni!KépKép

RitaKép
Én szó szerint leszoktattam Olit az éjszakai evésről. Persze ez csak akkor működik, ha cumiznak a fiúk. Samu tudod már 6 hetes korától nem evett éjjel, csak este 10-kor utoljára. Nekem sokat segített a Tracy Hogg könyv, a Suttogó titkai, hogy leszoktassam Olit. Az egyik típusban ráismertem Samura. Ő a láncevő. Esténként óránként ordít a kajáért, de cserébe átalussza az éjszakát, tehát feltankol kajával. Olit viszont álometettem, ahogy a könyv írja. Este 11-kor amikor már rég aludt, megetettem félálomban. Éjjel viszont amikor kelt, nyomtam a cumit a szájába folyamatosan. Első éjjel ráment vagy 2 órám. Befeküdtem mellé a szőnyegre a szobájába, és ahogy kelt, már nyomtam is a cumit a szájába. Persze először lökte ki a cumit, de nem hagytam. Következő éjjel már csak 3* kelt, a harmadik éjjel már csak nyögéseket hallottam a szobájából, de visszaaludt. Így nagyjából mostmár este 10-től reggel 4-5-ig alszik. Van, hogy 6-ig is. De Samut is kell mostanában etetni 5 fele, tehát hajnali pacsirta lettem.KépKépKép

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi Kép

Nagyon jo a tabla! Nalunk Emese es Reka a valasztott nevek.

Vasarnap eleg buta modon lehalasztam a salastalat a konyhaszekreny felso polcarol, tehat pipiskedtem es nyujtozkodtam is rendesen... Utana egesz nap tokre kemenyedett a pocim - bar a cicak igy is egesz nap nagyon aktivak voltak. Persze nagyon megijedtem, es utana szinte egesz nap pihentem, de igy is bennem van most a para hogy mi van ha kinyilt a mehszaj? Szerintetek elofordulhat?
Holnap megyunk UH-ra, megnezik a kiscicak gerincet es szivet. Lehet latni az UH-n a mehszaj allapotat? Erdemes rakerdezni? Csak jovo kedden megyek dokihoz, es egyebkent eddig meg 1x se neztek meg nekem itt kint a mehszaj allapotat...

Gyongyi

bgy

Gyöngyi!
Ne aggódj kérlek!!
Biztos nincs semmi baj, de ha megnyugtat kérdezz rá.KépMég nekem se nézte meg a dokim egyszer sem a méhszáj állapotát.Kíváncsi leszek, hogy holnap megnézni-e.
Akkor ezentúl biztos nem fogsz nyútózkodni.Én is mindig odafigyelek, hogy ne kelljen.Inkább odaviszem a létrát és úgy veszem le ami kell.Kép

Judyt+2 manó

Judyt
KépKép
judyt

Helló Mamik Kép

megjártuk a gyógytornászt Kép mindkét manó sírt, bár érdekes módon Máté kevésbé (igaz attól, hogy ő hipotón, neki kevésbé fájt ez az egész).
Levi az egész 1 órát végigbömbölte... iszonyú volt nézni, ahogy szenved szegénykém!
Én tudom, hogy mindez értük van, de akkor is nagyon nehéz.

Kérdésem lenne: melyik a legkeskenyebb egymás melletti kocsi? (lehetőleg jó áron) Mert a gyógytornász a harmadikon van, a lift nagyon keskeny, így egyedül én nem tudom elvinni a fiúkat.
A gondot az okozza, hogy nem kocsival megyünk, mert akkor a hordozókat felvinném én simán, de a gyógytornász egy sarokra lakik a Margit krt-on, ahova babakocsival csak legurulunk.
A lift ajtaja kb. 80 cm széles, itt kellene beférnünk. Köszi előre is a segítséget.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Sajnálom, hogy a fiúknak szenvedniük kellet.Kép
A BBC vázat nem tudod lent hagyni a portán?
Én ha jól emlékszem a Peg-Perego-nak van az Aria Twin ami 76,5 és 8,1 kg.Mondjuk az új ára elég húzós, de használtan is hozzá lehet jutni.Kép
Itt megnézheted:
http://olcsobban.uw.hu

Judyt
KépKép
judyt

Judyt Kép
Látod, még Te is tudsz nekem segíteni.

Az a gond, hogy nincs porta házban, régi típusú bérlakás. Lent hagyni meg nem merném, nehogy ellopják. Szóval a BBC sem tökéletes Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Hát akkor semmiképpen sem szabad lent hagyni.Nem egy-két forint az a váz.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Orsi!
A vázat nem tudod felvinni a liftben összecsukva? Vagy vehetnél egy szimpla egyszerü kis babakocsit és a másik srácot kenguruban vihetnéd.
Amúgy tényleg a SOTEII-n születtek a kisfiaim Ács Nándornál. Sürgösségi császár volt lepényleválás miatt, ez még nem szerepel rólunk a táblázatban.

Szerintem ne aggódj Levi miatt, nem egyformák a fiúk, ne Mátéból indulj ki! Nálunk is hasonló a helyzet, Marci nem szeret enni, únja és inkább játszana helyette. Olyan is volt, hogy egy párszor egyszerüen nem volt hajlandó szopni esténként és másnap reggel sem. Nem tudtam az okát, de utána szopott tovább, mintha mi sem történt volna. Most is egész más az alkatuk és az új kajához való hozzáállásuk is, Csabi mindent felfalna, Marci meg csak fintorogva, fejét fogva(!) elfordul ha ismeretlen étellel kínálom. Szerencsére, azért ha látja, hogy Csabinak ízlik akkor elöfordul, hogy ö is megpróbálkozik vele. Kép
A lényeg, hogy Levi is jól van, fejlödik és jókedvü. Ha Máté is kevesebbet enne eleve ezt tartanád természetesnek, nem?
Szia,
Mimóza

Marcsi!
Jobbulást Ádámnak! Afták, takarodjatok!!!
M.
mimóza

Mimóza Kép
Ez az esti szopi kihagyása... mintha csak Leviről írnál. Levi legutóbb 1 héten keresztül nem volt hajlandó este szopizni, csak reggel.

Persze, az, hogy itt van Máté aki kis zabagép egyből más megvilágításba helyezi Levit... próbálom nem összehasonlítani őket, de néha óhatatlanul megteszem.

Nem rossz ötlet ez az egyes babakocsi + kenguru sem... na, majd meglátjuk, mi lesz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Voltam ma dokinál minden rendben volt.Leletek is terheléses is ,méhszály is,na és persze a babák is.A pár napos befektetésem ennek ellenére aktuális.Mondta ne izguljak legalább megismerem a kórházat.A hónap végén megyek.

Orsi amit mi vettünk kocsi 78cm széles tehát befér a liftbe is meg állitólag az ajtón is.
A xvii.kerületrbe van egy kocsi az is hauck jó könnyű volt meg keskeny.ami miatt nem vettem meg az hogy viselt volt.nem az"alváz" hanem a huzat meg a fogó,viszont csak 20eft volt ami nagyon jó ár.És ha kreatív vagy esetleg lehet rá varrni másik huzatot..tel:20/450-80-40
Vagy itt egy másik szám:20/466-83-13 neki graco típusú Dunakeszin lehet megnézni és 25eft ért adja.Ezt nem láttam mert addigra meg is vettük a másikat.
kristin75

Sziasztok!Kép

Marcsi, jobbulást Ádámnak!! elég horrorisztikusan hangzik ez az afta dolog Kép

Orsi Kép szuper a táblázat, köszi!
Szegény fiúk Kép persze tudom jobb lesz nekik, de biztos nehéz volt látni.

Kristin Kép De jó, hogy minden rendben volt a dokinál!! Nekem csak a cukor miatt kellet a kórház most. Aztán majd meglátjuk ...
Neked minden meg van már a babóknak? Kép, szuper lehet KépKép
Én csak néha érzem terhesnek magam, de akkor nagyon Kép.

Ma feljött a védőnő, nagyon pozitívan csalódtam Kép mondta nem kell bemennem, majd ő kijön havonta ha nem zavar, és szívesen segít bármiben.
Kérdezte mi az elképzelésünk gyerekorvos ügyben, (persze korainak tartottam, én még a napok múlásával és a szüléssel vagyok elfoglalva.) de nincs semmi elképzelésem, úgyhogy pár ötlet jól jönne.
Márti, te biztos ismerősebb vagy a környéken, lehet majd ez ügyben is zaklatlak.

Rita Kép én majd lehet (ha jobb úgy, akkor privátba) kérdeznék pár dolgot kórház ügyben, mert neked a legfrissebbek a tapasztalataid. Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!

OrsiKép
Köszi a telcsiszámot!!

Egy órát sírt???!!! Szegényke,szegény Te!De legalább lesz eredménye!
Pont ma adtam oda a Dévény Anna telefonszámát a vízfejű babó szüleinek,reméljük neki is segít Kép

Szuper a táblázat Kép

Szilvi Kép
Egész nyugodtan "zaklass" Kép

Marcsi Kép
Kitartást az aftákhoz!!Szőrnyű lehet szegénykéknek.

Mi megint betegek vagyunk,ismét magas lázas vírusunk van Kép
A legnagyobb és az egyik legkisebb beteg,na meg egy kicsit én is ...
Jöhetne már a nyár.... Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Lányok!
Nem volt valakinek gyomorégése a terhesség idején?
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Biztos nő a hajuk a kis manóknak.Kép

Márti!
Jobbulást kívánok nektek!!!

Judyt+2 manó

Judyt
KépKép
judyt

JudytKép
Mandulát kell rágicsálni, nekem ez bejött gyomorégésre.Kép

OrsiKép
Nagyon sajnálom a fiúkat a "kínzás" miatt, de sajnos muszáj ezen túlesniük. Gondolom a kezelés nem túl jól hatott Levi amúgy sem híres étvágyának semKépKép Babusgasd szegényt utánna sokat!

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Köszike a tippet, majd kipróbálom.Kép

Judyt+2 manó

Judyt
KépKép
judyt

köszi mindenkinek a ránkgondolást! Kép

ma megtáltosodott a szentem és kenegetés nélkül vedelt Kép úgy kb semmit nem evett, de IVOTT! mars kakóitallal próbálkoztam a délelőtti séta alatt. bejött! bea! a kakaó tud valamit Kép

ádám volt asszem az első felvonás, péter most kezd lázas lenni Kép

Rita!
én szoktam nézegetni a nagyon profi és vidám, meg klassz képekkel teli honlapotokat, amit még a fiúk születésekor Orsi adott meg.
GRATULA!

Orsi,
télleg a hordozós/kengurus, meglévő kocsit lépcsőházban lezárós verziót nem próbálod ki?

m.

KépKép

KépKép
2in1

Azt hiszem első körben kipróbálom ezt a hordozós megoldást, aztán meglátjuk, mennyire működik.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Most addig fel nem állok, amíg át nem megy a levelem, úgy látszik pikkel rám ez az izé.
Néhány reakció, amit nem felejtettem el, olvasás közben.
Cumisüveg: szerintem tájékozódj, de ne szerezz be túl sokat, mert pl az enyéimnek elég volt 1 (a 4 gyereknekKép), ugyanis nem fogadták el. Persze 3-asoknál már más a helyzet!
Gyomorégés: nekem a doki pattogatott kukoricát ajánlott, és be is jött, mert annak nagy a felülete, megköti a sok savat! Egyébként abból adódik, hogy a szövetek kicsit ellazulnak hormon hatásra, csak ezzel együtt a gyomor felső záróizma is ellazultabb lesz, így visszajöhet egy kis sav, ami aztán marja a gyomrot, a nyelőcsövet,stb.
Dévény: Eszter is mindig visít, nem is igazán sír, de mereven tiltakozik. Most azért mégis elküldöt a gyógytornász neurológushoz, mert azzal nem tud mit kezdeni, hogy nem csinál dolgokat, amit szeptemberben már csinált. Vittem neki fotót.
Körkérdés, Dévényeseknek: Kinek mennyibe van egy kezelés, ha nem titok?
Márti! Nem turbózod őket vmivel, hogy ne legyenek ennyit betegek?
Claire
claire

Claire Kép
nálunk 4.000 ft/óra, kedden 0,5 óra Máté, 1 óra Levi, csütörtökön 1 óra Levi... ez hetente 2,5 óra... tovább már nem is számolom.
(de mi nem az alapítványhoz járunk, hanem az általuk ajánlott gyógytornászhoz)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Orsi!

Nekünk van egy ABC Design egymás melletti babakocsink, Marcsiéktól kaptuk, és szivesen továbbadom, ha kell, és Marcsi is beleegyezik, mi már nem használjuk. A hátsó kerekénél a legszélesebb, ott kb 80 cm.

Zizi
debyand

Zizi Kép
Köszönöm a felajánlást, de valószínűleg sikerült szereznem egy PP Aria Twin babakocsit.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép

Ha nem tul nagy keres megnezned nekem a PP Aria Twin-t olyan szemmel, hogy megvenned-e ujszulott ikreknek? Te, mint gyakorlo Anyuka mar biztos jobban el tudod donteni ezeket... Sajna nekem meg nem sikerult megneznem ezt eloben, mert Cork-ban egyaltalan nem kaphato, vagyis csak rendelheto. Dublin-ba meg most nem megyek egy ideig... Koszi elore is.

Judyt Kép

Nekem mar kb. 1 honapja elojott a gyomoregesem, eddig meg semmit nem sikerult talanom ra... bar itt ajanlottak tobb gyogyszertari keszitmenyt, de azokkal meg nem probalkoztam.
Tegnap viszont megettem 1 zacsko mandulat, szigoruan csak a feherjebevitel elosegitese miatt Kép, es nem volt gyomoregesem... Lehet hogy van benne valami... A pattogatott kukorica utan viszont volt a mult heten.

Jobbulast minden betegeskedonek!

Gyöngyi

bgy

Gyöngyi Kép
Persze, hogy megnézem Neked ilyen szemmel is, de nekem egyelőre ez elég jónak tűnik az egymás melletiek közül. Aztán majd használat közben beszámolok a tapasztalatokról is.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
Most csak egy villámbejelentkezésre futja az időmből mert tegnap este érkeztünk meg a tervezett vasárnap helyett ugyanis a gyerekek múlt kedd óta hánytak, fostak, betegek voltak meg a Párom is lerobbant szombaton igy csak tegnap vállalkozott az utazásra. Én megúsztam a dolgot de ez pokoli volt...remélem egy életre elkerül minket ez a nyavaja. Gergő továbbra is remekül viseli a szemüvegetKép Az otthoni szemészeti vizsgálat megerősitette az itteni diagnózist igy megnyugodhatunk, hogy jó a szemészorvosunkKép

Most szaladok, mert kiolvadtaka húsok mire kiértünk igy főzőcskézem mig alszanak a gyerekek. Este jövök és visszaolvasgatokKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Doris!
Üdv újra itt. Kép
Sajnálom, hogy megint betegek lettetek. Na majd a következő alkalommal már csaknem lesztek. Kép Akkor talit is szervezünk majd Kép

Marcsi!
Még mindig jobbulást. Az a csúnya afta most már menjen messze tőletek. Kép
Köszi Kép Kicsit sajnálom, hogy már ekkorák. Jó lenne most egy kicsit még babázni velük.

Ildikó!
Köszi Kép És nagyon elevenek is a fiúk. Kép

Eri
simones

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

na ez a nagy család!!!!KépKép

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Marcsi!
Nem tudom pontosan, mi ez az afta, de annak alapján, ahogy szenvednek a gyerkőcök vele, egyáltalán nem irigyellek. Kívánom, hogy gyógyuljanak meg hamar!

Judyt!
Nekem a hideg tej jött be. Gyomorégős napokon 3 liter is elfogy. Nekem semmi egyéb nem használ.

Cat!
Teljesen zavarban vagyok. Ők a te családod? Ez a rengeteg pici baba?

Na, puszi mindenkinek.

Annamari
24+4

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Cat Kép
Én úgy érzem, bőven elég a kettő!!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

AnnamariKép

Én a kettőtöl is falnak rohanok, nemhogy 6-tól.Kép Ezt kaptam ma a kollégáimtól mailben, hogy ne is panaszkodjak, mert isteni a helyzetem.KépKépKép De azért olyan jó nézni a piciket a képekenKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Az ember beleszédül, annyian vannak! De tényleg nagyon aranyosak. Én meg vagyok rémülve, hogy micsinálok kettővel egyszerre. Bizonyára itt fogok siránkozni, hogy nem megy, nem megy, nem bírom stb.
Közben láttam az albumodban a gyönyörű fiaidat is.

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

AnnamariKép

Én a kettőtöl is falnak rohanok, nemhogy 6-tól.Kép Ezt kaptam ma a kollégáimtól mailben, hogy ne is panaszkodjak, mert isteni a helyzetem.KépKépKép De azért olyan jó nézni a piciket a képekenKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! Viszont saját bölcsit-ovit nyithatnak Kép!
Az Ikrek könyvében is van 1-2 ilyen sztori! Amikor az embernek elege van a sajátjaiból, jó megnézni, és megállapítani, milyen egyszerű is nekem Kép!
Dévény: nálunk is 4000/ alkalom, de azért az nincs egy óra, bár nem lesem az időt. Jár vki az alapítványhoz? Merthogy mi iskülön ajánlatra járunk ehhez a lányhoz! Doris?
Márc.1-én megyek Eszterrel a Behesdába a neurológiára, ahhoz a nőhöz, aki állítólag a Dévény alapítványnál is vizsgálja a bébiket!
Orsi! Nektek miért is kell járni? Biztos írtad, de most nem vagyok képben!
Nekem meg ma meg tegnap itthon van mind a 4, mert alegnagyobb ugat, így a kisebb sem ment oviba, meg ő sem 100 %-os. De persze annyira nincsenek ám rosszul, ma is kint havaztak, meg rúgják szét a házat, és nyúzzák az ikreket! Ha még magamnál leszek este, akkor jövök! Claire
claire

Sziasztok!

Mi is lebetegedtünk, mindenki náthás, és köhög, de láz még szerencsére nincs.

Doris!
Jó hogy újra itt vagyKép
A gyerkőcöknek jobbulást, úgy látszik, ti itthon mindig összeszedtek valamilyen vírustKép
Hóakadályba nem ütköztetek?

Cat!
Képek: Kép, de csak nézegetni bulis...

Akkor én is teszek fel pár képet a fiúkról:

Kép
Levi
Kép
Szabi
Kép

Ildikó
ildikó

Claire Kép
Levi nagyon feszes, így neki kell hetente 2*1 óra, míg Máté nyaki hipoton ill. karban feszes, de nem nagyon, így neki elég 0,5 óra egy héten.

Ti miért jártok?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!
Az UH-n minden rendben volt 340 és 350 grammosak a kicsikék.KépÉs csak úgy mutogatták a pöcöröjüket.Kép

KépKép

Ildikó, Doris!
Jobbulást kívánok nektek!!!

Judyt+2 fickó

Judyt
KépKép
judyt

Szóval újabb 2 pasi a világnak Kép Kép
Gratulálok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Kép

Szilvi Kép kérdezz nyugodtan, ígérem, amint a fiúk hagyják válaszolok Kép

Marcsi Kép
tényleg a web!! el is felejtettem, hogy nekünk olyan is van Kép
szóval vannak rólunk és a fiúkról képek a www.popperek.uw.hu címen akit esetleg érdekel ...

Judyt Kép
gratulálok!! akkor jól pihenj rá, két fiúcska nem semmi igénybevétel lesz KépKép

Ildikó Kép
nagyon helyesek a srácok Kép meglehetősen elevennek tűnnek !!! hogy bírsz velük? könnyebb már mint a kezdetek?Kép

Lenne egy kérdésem :
mennyire mehet a sportolás szopi alatt?
mit tudtok mennyire befolyásolja a tejcsit?
(azt hiszem már volt erről szó és bocs, de nem emlékszem mit írtatok)

Rita
trus

Sziasztok!

Judyt Kép
Gratula a fiúkhoz Kép Kép van már nevetek?

Claire Kép
Igen,nyomom beléjük a Béres cseppet meg a Cebion cseppet.Tulajdonképpen,nem egyszerre betegek,most is csak Anna volt beteg-de már jobban van Képhanem mindig valaki hatunk közöl Kép KépEzért tűnik úgy ,hogy állandóan betegek Kép

Szuper a NAGY családos kép Kép

Ildi Kép
Helyesek a fiúk Kép

Doris Kép
Üdv újra itthon
Gratula a szemüvegviseléshez!

Márti

Kép[/url]
martisa

LányokKép
Köszi a jókivánságokat...msot újra fosnak mindketten....(bocsi a kifejezésért...)de azért alakulunkKép
Sajna nem tudtam részletesen visszaolvasni csak átfutottam a leirtakat.
OrsiKép
Nálunk is pontosan ez volt a helyzet. Lillus túlzottan feszes Geri hipotón volt de Gergőnek most kellett utoljára Dévényezni Lilcsit még májusban megnézi a gyógytornászKép Ne izgulj, egész megszokjátok majd a dolgotKép A torna után néhány óráig figyeld majd Őket, egész más lesz a tartásuk, pl. nem lesz merev a baba, egész el tud lazulniKépÉn kocsival hordtam Őket és mindkét hordozót becipeltem de ha olyan helyre megyünk akkor betesszük a hordozókat + összecsukva a vázat is a liftbe.
VadvirágKép
Örülök, hogy be tudtátok szerezni a hintát isKép Aranyos az UH képetekKép Milyen az új lakás?
ClaireKép
Kérdezted a Dévényes árat. Az én Dévényes gyógytornászom 3.000,-Ft-ot kért a két gyerkőc kezelésére és másfél órát voltak ott ketten, fejenként kb. 45 percet. Ez elég jó ár szerintem. Lilluskát egy órán át 2.500,-Ft-ért kezelte most legutóbb amikor Gerinek nem kellett már a torna.Kép
Nálunk a XXII.,-ben van egy Dévényes gyógytornászunk vagyis mi nem a Moszkva térre járunk de a mienk egy TündérKép
MártiKép
Jobbulást Nektek isKép Mindenképp érdemes az ismerősödéknek is Dévényezni, mert itt éppen az a különös, hogy 5 hónapon belül olyan babákon is tudnak javitani, segiteni, akiknek az agyi parancsok tévesen jönnek, vagy egyáltalán nem működnek de addig még aktivizálható a kis agyacskákban a működés az izmok ingerlésével.Kép
IldiKép
KösziKépÉdesek a fotókKépKép Hóátfuvások, hószakadás volt és itt Svájcban 40 cm hullottKép GyönyörűKép
JudytKép
GratulálokKép
CatKép
Ti hogy vagytokKép
ÉvaKép
Jól olvastam? Tervezitek a következő babát/babákat?Gratula és drukkolokKép
Bim-BamKép
Jól vagytok? Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz a sikertelen pedig mindenkinek becsúszhatKép Le a kalappalKép
BgyKép
Ne haragudj, hogy nem irtam az elutazásunk elött a babakocsiról bővebbe.... mindig halogattam aztán elfelejtettem de amit látom már nem aktuális mert egymás mellettit nézegettekKép

Elnézést kérek azoktól akiket kihagytam...emlékezetből próbáltam irogatni.

Kérdés:Tegnap már nem fostiztak a gyerekek de maj újra...gondolom a tápszer miatt. Szerintetek nem godn, hogy egy hete nem adok tápot nekik a hányás-fosti miatt? Tejpépet este esznek és attól nem volt hányás, a fehérje pedig azzal bejut a szervezetükbe.

doris

Levi és a Maltofer cseppek Kép
Kép

Doris Kép
Köszi a bíztatást. A torna után sokat nem nézegethettem, mert azonnal bealudt, majd végigaludta a délutánt... szegényem nagyon elfáradt, majd 1 órát végigsírt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

JudytKép
Gratula a 2 kispasihoz. Volt 1 ilyen megérzésem, hogy 2 kisfiú lesz.KépKép Nevek vannak már ?

OrsiKép
LeviKépKépKépKép

Tényleg az nem megoldható, amit Doris mondott ? A hordozóba felviszed a fiúkat, és a babakocsi vázát meg összecsukod, úgy befér a liftbe. Akkor megspórolnád a babakocsi árát. A kezelés sem semmi összeg hetente!

IldiKép
Nagyon helyesek a lurkók.KépKép

DorisKép
Köszönjük jól vagyunk. Vannak nyűgösebb és jobb napok is. Most az evéssel küszködünk, mert néha 5 órán át nem akarbak enni, néha meg 3 óra múlva éhen akarnak halni. A mennyiségek is össe-vissza vannak, amiket megesznek a 260 grammtól a 80 grammig minden van. Egyébként egyre ügyesebbek, már lusta Samukám is elkezdett az oldalára fordulni, és már bár ügyetlenül, de megfog dolgokat. Oli nagyon ügyes, már hasonfekve is nyúl a dolgokért. A cumit is nagyon ügyesen kiveszi a szájából, majd eldobja, és sikít utánna, hogy adjam vissza.

Sajnálom, hogy elkapott Titeket a fosós nyavalya. Remélem hamar kilábaltok belőle!!!! Jobbulást a lurkóknak!

Teszek fel képet Oliról, amint felfedezi a tükrötKépKép

Kép

Pusza és legyen szép napotok!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Lányok! Kép
Nagyon aranyosak a babák. KépKép

Cat!
Azért 6 gyerek egyszerre, már nagyon sok. Kép Azt már egyedül nem lehet bírni. Kettőt is úgy ahogy. Mert hát sajna nem minden apuka segít ám otthon. Kép

Kis utcánkba megszületett az 5. ikerpár, legalábbis akikről tudok. Kép
Már 3 hetesek a lányok. KépKép
Így most 3:2 a lányok javára. Kép
Keresnek egymásmögötti babakocsit. Én még a mienket nem merem eladni, még néha szükég van rá.

Eri
simones

Sziasztok!
Claire!

Mi is márc.1-én megyünk a neurológushoz akit a Dévényesek ajánlottak. ilka utcába kell menjetek?
Esetleg találkozhatnánk?!

Judy!
Gratula a fiukhoz!

Trus!
Nagyon klassz a homepage!
Gratula!!Ja és tarts ki, napról napra jobb lesz!

Erika
eriska

EriKép
Tőlem ne várd, hogy javítom az aránytKépKépKép
Egyébként sokszor gondolkodom rajta, hogy egy kislány nagyon jó lenne még, de ikerpárt azért már nem szeretnék.Kép Sajnos a párom már nem akar.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

OrsiKép
Ismerős a Maltoferes kép...KépKép Gyakori volt nálunk is bár Te rutinosabb vagy ahogy nézem, mert én mindig öltözés után adtam be nekik....Kép
Eleinte normális, hogy ennyire kidőlnek a torna után mert ez agyilag nagyon kimeritő, fárasztó dolog nem csak fizikálisanKép
CatKép
Nagyon ügyesek a babákKép Ne izgulj Samu miatt, nem érdemes ám nagyon hasonlitgatni ŐketKép Nálunk Lillus folyamatos "késében" van Gergőhöz képest, de mindezt úgy fogom fel, hogy igy könnyit Anyucikája helyzetén különben egyszerre rohanhatnék, kapkodhatnám Őket igy viszont van néhány hét eltérés a fejlődésükben igy mindig tudok egyikükre koncentrálniKépKép Nagyon édes a fotó. A táplálkozás miatt sem kell aggódnod ha szépen fejlődnek, ez szerintem normális pont mint nálunk felnötteknél, mi sem eszünk mindig azonos mennyiséget azonos élvezettelKép Köszi a jókivánságotKépAz én Párom sem akar több gyerkőcről hallani...
EriKép
Nekem még eladó a Peg-Perego Duette-m mert lusta voltam meghirdetni... 90.000,-Ft autós hordozóval együttKép

doris

OrsiKép
Nagyon édes a maltoferes képKép
Levi nem nagyon vevő rá, úgy látom..
CatKép
Oli tükrös képe is klassz.
RitaKép
Nagyon arik a fiaid!
Éjszakákat hogy bírod?

Judyt!Kép
GRATULA A PASIKHOZ!!!

Lányok, sikerült teljesen átállnunk a cicizésre, a fejőgépet egyenlőre kivontuk a forgalombólKép
4800 gr-osak vagyunk..(na jó, nem én, hanem Joci)

Pussz mindenkinek!
KépKép

KépKép
KépKép
kirri

Doris Kép
Én is az indexes ikres fórumon olvastam, hogy fürcsi előtt adjuk be nekik, és teljesen jogos, hogy így tesz az ember. Eddig egyszer sem köpte ki, de most valószínűleg nem sikerült elég mélyre tolni a kanalat Kép

Levi egyébként más sokkal jobban viselte a tornát. Összesen max. 30 percet sírt, és azt is csak akkor, amikro tényleg fájhatott neki, mert a gyógytornász is mondta, hogy ott nagyon kötött. A végén meg szerintem már elfáradt, mert az utolsó 10 percben folyamatosan sírt.

A hordozós babakocsis megoldással a legnagyobb gond, hogy szuper új fajta hordozót vettünk, ami tuti ütközésvédelmes, és a fejtámaszát nem lehet kivenni, így Máté az overallban már nem fér bele... jó ez a technikai fejlődés.
Persze sima ruhába szuper a hordozó, de overallban neki már kicsi. A mostani babakocsi (1 gyerekesítve) + kenguru megoldással meg az a gond, hogy kenguruval már nem tudom levenni a vázról a hordozót, mert nem érem el azt a két gombot, amit egyszerre kellene megnyomni ahhoz, hogy levelehető legyen.... tudom sok a bajom Kép Kép Kép Kép
most még azon gondolkozom, hogy lehet, hogy veszek egy sima (Eredetileg is egybabás) vázat a mostani rendzserünkhöz, akkor az beférne az ülésrésszel a liftbe / vagy Levivel a hordozóval akár, és akkor Máté jöhetne a kenguruban overallban... Na, még nem tudom. Keddig lesz időm még gondolkozni... vagy itthon marad Apa is Kép

Cat Kép
én mér azért egy kislányt szeretnék... de még egy ikerpáról azért már azt hiszem előre félnék. Őszintén bevallva nagyon fárasztó ez így. Vagyis nem a két gyerek a fárasztó, hanem az, hogy egy csomó minden, amit egy gyerekkel simán kivitelez az ember (pl. ilyen egyszerű dolog is, mint séta), az a kettővel már iszonyú macera.
Vagy kertes ház kell, ahol kint hagyhatom addig az egyik gyereket, amíg kiviszem utána másikat ill. nem kell a babakocsit mindenfelé cipelni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: