@caroline4: illetve Mindenki, akit esetleg érdekel a méhpempő 
Egyszer már nekiestem, akkor a teljesen tiszta méhpempővel próbálkoztam, de 1) iszonyat drága volt (10g/2000 Ft körül), 2) annyira pocsék íze volt, hogy majdnem rosszul lettem 3) napi 2x próbálkoztam vele (reggel-este) 4) hanyag voltam, és hol ettem, hol nem.
Aztán, a barátnőmnek azt mondták, hogy a párja is meddő és ő is, ezért ő is elkezdett a természetes irányba menni, elkezdte enni ezt, és lááááám.... a következő hónapban babát várt (azért itt a dokit is megkérdezném, hogy akkor ez hogy is van?? ) Na mindegy....
Lényeg, hogy ezen felbuzdulva a férjem is, és én is elkezdtük enni.
Napi 1 mokkás kanálnyi (MŰANYAG!!!!, mert fémmel nem érintkezhet), éhgyomorra, majd kb 20p múlva lehet inni a kávét 
Úgy voltam vele, hogy vitaminnak is tökéletes, ha más nem 
Mostmár "rutinosabb" voltam, és a mézzel kevert változatát választottuk, egy méhészetből vettük, és 7500Ft volt a 100g, ami 1 főnek 1 havi adag. (amúgy megsúgom, sztem több, mint 1 havi adag, mert nekem az 1/3-a megmaradt :O)
Nekem a méhészetben a nő azt mondta, hogy úgy szedjem, hogy 25 napig szedem, 5 nap szünet, majd újra, nincs ciklushoz kötve, akármikor el lehet kezdeni (de annyi opciót olvastam már rá, viszont én a dokit is megkérdeztem, és ő is azt mondta, hogy ez az adagolás OK).
Viszont....egy tapasztalat és meglátás (és lehet, hogy ezért meglincseltek Lányok
)
Amikor megvettem a Hölgy a méhészetben azt mondta, hogy azért azt tegyük rendbe, hogy 70% agyban dől el... a méhpempő megteszi a maga 30%-át... és itt jött az én kulcs következtetésem 
9 hónapja próbálkoztunk... agyaltam görcsöltem, számoltam, nyaggattam a férjemet, hogy idő van.... egyszerűen GÖRCSÖSEN akartam a babát....
Aztán, jöttek a felújítási munkák, és azon idegeskedtem, meg rohangásztam anyagot rendelni, ami még kellett... és persze, eszembe volt (szerencse vagy nem, de megérzem az ovumat), hogy kb mikor van PE, de ezer fele voltam agyban... és igen.... amikor "elengedtem" és nem foglalkoztam vele, tényleg akkor jött össze nálunk is. (mi csak úgy hívtuk, hogy terasz baba, mert épp azt csináltuk
)
Ezt csak azért írom, mert a környezetemben rajtam kívül még 2, azaz 2 lánynál is ugyanezt láttam, hogy amikor "elengedte", és nem görcsösen akarta, össszejött 
És IGEN, pontosan tudom, hogy amikor babát akar valaki, nem tudja 100%-ban elengedni... de tényleg, muszáj lekötni magunkat, hogy ne csak ez legyen az egyetlen gondolatunk 
Én hétfőtől újra kezdem a méhpempőt, várunk 1 ciklust, és hajrá, mehet újra a próbálkozás 
Ja, és júliusban betonozunk...
XD