Enikő én még visszagondolni sem szeretek,hogy engem a Csengével,hogy meghúrcoltak,elég legyen az bevezetőnek,hogy nem volt jó az afp és ebből kifolyólag még magzatvízvételem is volt,aztán mondtak fűt-fát,végül hála született egy egézséges kisbabánk!
Én is mindenkinek a szavára adtam,mindenkinek mindent elhittem,pedig most már utólag visszagondolva volt,hogy őrült hülyeséget mondott!Na nem estem ebbe a hibába a Gergővel,olyan nyúgis terhességem volt a rosszullétektől eltekintve,mert nem ültem fel mindenkinek a szavára,és nem stresszeltem magam,hogy most mi lesz,bár leszögezem,hogy az első babánál én sem voltam különb nálad,de a másodiknál már tudod,hogy mit,hogy kell csinálni. Hát én biztos fel vagyok "villanyozódva",végre valami történik,szürke hétköznapjaimban,új emberkéket ismerek meg!
Én is a móndója vagyok,hogy későbbre beszéljuünk meg egy időpontot,mert most mindenki eléggé nyavajás is,meg elég hideg is van!Én is tudok autóval menni,bár én még nem tudom,hogy mind a két gyereket visszem vagy csak az egyiket,a kettővel macerássabb volna,de ezt majd még eldöntöm! Ildi