[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Humormanó - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát jó reggelt! Üdv. a két topicfenntartónak Kép

Sajnálom hogy nem tudok jönni, de Mackópajti már éjszaka sem alszik, lassan zombi leszek Kép Egyszerre jön az alsó kettő és a felső négy foga, már mindent kipróbáltam amit tudtam, de mégsem alszunk. Kép

Ilyenkor már vissza sem fekszek, úgyhogy most az interneten olvasgatva megosztom veletek mit találtam. Indulhatok az alváslaborba szerintem Kép


"6-7 hónapos kortól minden csecsemőnek képesnek kell lenni:

sírás nélkül, jókedvűen elaludni,
10-11 órát aludni egyfolytában.

Ennek elérésére a legfontosabb tanácsok:

soha ne aludjon el a csecsemő evés vagy szopás közben,
kezdettől fogva saját ágyában, ringatás-tologatás nélkül aludjon el,
az első 6 hónapban aludjon szüleivel egy szobában
a lehető leghamarabb szoktassuk le az éjszakai evésről, és törekedjünk arra, hogy az utolsó evés időpontja lehetőleg mindennap azonos legyen.

Ha mindezen törekvésünk ellenére a csecsemő hat hónapos kora után sem alszik el egyedül, vagy éjszakánként többször felébred, keressék fel problémájukkal alvásrendelésünket."

Pusz
Hugi
Amatőr
 


Bea!

Boldog hófordulót kívánok a Zsófinak!

Andi!

Nagyon ügyes lányod.
Még nem nézzük,csak ha jó idő lesz.A Déli Aprót nézegettem a héten,hogy mennyiért lehetne eladni a lakást.

Hugi!

Akkor mi is indulhatunk az alváslaborba.Nálunk az is ritka,ha 9 órát alszik éjszaka.És este általában el kell ringatni.Na,és éjjel sokszor felsír.

Ildi
tfildiko
 
 


SziasztokKép

Alváshoz hozzászólva:
Én nem értek egyet ezzel az elvárással, mert ahány ember annyiféle, ahány baba annyiféle. Én is jobban örülnék, ha Gergő aludna éjszaka, de nem alszik, felébred és szopizik. Ha nem szopizna, akkor üvöltene, ne tudjátok meg hogy! És én úgy vagyok vele, hogy azért sír, mert Neki valami rossz. Ha csak rosszul érzi magát, mert nem mentem oda hozzá, akkor sem fogom hagyni sírni! Persze ez én vagyok, a barátnőm hagyta a gyereket sírni első nap 1 órán keresztül, második nap fél órán keresztül, aztán már nem sírt. De én azt kérdezem, hogy közben mi ment végbe annak a picinek a lelkében??? Képzeljétek magatokat a helyébe! Én régebben sokszor ébredtem fel sírva éjszaka, rosszakat álmodtam és annyira jó volt, hogy Karcsi rögtön átölelt és megvígasztalt! És én felnőtt voltam! Szóval én úgy gondolom, hogy azért ébred fel, mert szüksége van a közelségemre, még nem képes magától visszaaludni és ezért még nem is várom ezt el Tőle. Persze majd biztos eljön az az időszak, amikor nagyobb korában már elvárja az ember, hogy jobban aludjon, amikor már nem fog annyit szopizni. De én most még úgy érzem, hogy szüksége van ezekre az éjszakai összebújásokra, ez ad Neki biztonságérzetet. Ráadásul tegnap éjjel mi is fent voltunk és kiderült, hogy a pocija bántotta! Azért sírt szegényke. Szépen megmasszírozgattam a pocakját, sikerült is Neki jóóó nagyot kakkantani és utána aludt tovább. De ha hagytam volna sírni, vajon hogy érezte volna magát szegény? Mikor azért sírt, mert fájt Neki valami?
Biztosan van aki nem így gondolja, de én egyelőre nem mennék az alváslaborba e miatt. Hallod Hugi? Képzeld el milyen rossz lehet egyszerre ennyi fogacskával megküzdeni!

Remélem nem fog a hsz-om nyomán vita kirobbanni, nem azért írtam le. Csak tegnap beszéltem ezzel a barátnőmmel és pont most sokat beszélgettünk erről Karcsival. Szóval én így gondolom, de persze mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó és amilyen elképzelése neki van.

Hugi
TopikfenntartókKép Hát igen!Kép

Most mennem kell, kell a gép a páromnak.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado
 
 

 
 

Orsi!

Én sem tudom sírni hagyni.Ki is használja rendesen.
A nyúlhúsos kajcsi sem nyerő.Egy kanállal volt hajlandó megenni,bontottam neki mást.Nagyon finnyás...És nagyon eleven.
Ti mit ettetek?

Ildi
tfildiko
 
 


Ildi
Mi a szokásos mindig nyerő cicit.Kép Mármint Gergő.Kép Mi meg rántott csirkecombot.
Gergőnek ma semmi nem jó, állandóan ölben lenne. És úgy látom, mintha alúl jönne a 3. foga, nem fent. Kíváncsi vagyok!
Most mennem kell Anyukámért az állomásra.

PusziKép

Orsi

avocado
 
 


AndiKép
Köszi, megnéztem, meggyőztél!!! Bár addig még várnunk kell egy kicsitKép

Puszi:
Meli
Bnm
 


Meli!

Nem az volt a célom, hogy meggyőzzelek, csak hogy felhivjam a figyelmet rá.Kép ezt mindenkinek magának kell eldönteni.

MA este feladtam az elveimet és felhoztuk a járókát Annának. Ott aztámn álldogalhat ha akar tőlm. A kiságyban is ezt ccsinálta, de nagyon féltem, hoyg megüti magát!

Ildi!

azért ezzela kajával alaposan kinlódtok! Még jó hoyg Anna mindent eszik, mert ezt idegileg nem birnám.

Orsi!

Nem lesz vita, bár nem mindenben értek veled egyet Kép
de ez nem baj, a lényeg hogy mindenki a saját meggyőződése alapján neveljen gyereket és ne másnak akarjon megfelelni Kép

Andi

Andi
Kép
mucska
 
 


Orsi!

Mi grillcsirkét ettünk.De jó,hogy még szopizik a Gergő!

Andi!

Uzsonnára 3 féle kaját kínáltunk fel.Tápi,tejpép,őszibarack.Alig evett valamit.Hát,szenvedünk az evéssel rendesen.A férjem már nagyon ideges volt rá.Vége a szép súlynövekedésnek...Mindig a mi kajánkat nézi.


Ildi
tfildiko
 
 


Andi
Kép
JárókaKép

Ildi
Gergő egyelőre csak szopizik, de azt ezerrel, szerencsére tejem is van bőven!Kép Szeretném jó sokáig szoptatni és Ő is imád szopizni, úgyhogy remélem ezzel nem lesz gond.Kép Jövő héten pénteken lesz fél éves és hétvégén elkezdjük az almát. Nagyon kíváncsi vagyok! A védőnénink nem nagyon ajánlja a bébikajákat, de én tuti fogok Neki adni őszibarackos almát, meg még amit én nem nagyon tudok itthon megcsinálni. MÉg a sütőtökkel kapcsolatban is bizonytalan vagyok, soha nem csináltam, mert én nem szeretem, így nem tudom mi lesz, lehet, hogy abból is marad majd a Hipp. Mindenesetre a déligyümölcsös dolgokat és az áfonyás almát sajna nem adhatom, mert azokkal vigyázni kell az allergia miatt és a mi családunk nagyon az. Én is az vagyok, így Gergőnél fokozottan figyelni kell ilyenekre. Pedig az áfonyás alma tök finom, múltkor megkóstoltam.Kép

Most megyek fürcsizni.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Élünk ám mi is Kép! Csak most egy picit eseménydúsabbak a napjaink, a nővérem miatt is, meg Eszterkém is nagyon aktív. Kép Már ő is próbálkozik a négykézlábbal, rugózik, de még nem halad, legfeljebb hátrafelé Kép
Az éjszakai alvás-nemalváshoz szerencsére én nem tudok hozzászólni, mert Eszterke még mindig egész jól átalussza őket (mondjuk pont ma hajnalban felébredt, de egy kis tea, na meg anya öle megnyugtatta, és vissza is aludt) Kép!

Ne haragudjatok, hogy nem írok külön-külön, de mindenkinek sok puszi KépKép!

Kriszta

Kép
lujzika
 
 


Jó reggelt!

Orsi!

Nálunk a védőnő már több mint 2 hónapja nem járt.A doki néni pedig azt mondta,hogy azt adjak neki,amit szeret.2-szer főztem neki régebben,de nem ette meg.Most egyenlőre maradunk az üveges kajcsiknál.Mi a déligyümik közül még csak a banánt esszük.Az áfonyás alma nem igazán nyerő nála,eddig 2 üveggel ettünk meg.A barackot,az almát,körtét szereti.Most fogom holnap megkérdezni a dokitól,hogy milyen gyümit ehetünk még.
Jó,hogy tudod még szoptatni.Remélem,hogy neked sokáig lesz tejcid.

Kriszta!

Gyere!!!

Ildi
tfildiko
 
 


SziasztokKép

Nagyon nem voltam mostanában én sem dehát tudjátok, lecseréltem a személyzetet KépKép és mindent nekem kell megcsinálni. Anna is egyre aktívabb, nagyon édes próbálkozik a popsiját felemelni és úgy haladni előre de ez még nagyon nyögvenyelősen megyKép Kiteszek elé kedvenc tárgyakat a játszószőnyegre, hogy így ösztönözzem, de a fineszes kiscsaj inkább a játszószőnyeget próbálja magához közelebb húzzniKép
Szerda óta gögicsél azt hittem elolvadok, tök értelmetlen veveveveve bababababa adadadada szavak azaz hangokat ad ki, ha nagyon dühös akkor még morog is hozzáKép nagyon aranyos.

alváshoz hála nekem csak jó tapasztalataim vannak, bár vannak éjjelek, hogy felsír, ilyenkor bemegyek hozzá tea, vagy cumi és kis simogatás után visszaalszik. Átálltunk az este 8 kor fürcsi és 9 kor már alszikra és reggel 6-7-ig alszik is.

Hugi,
Nekem nagyon rossz tapasztalatom volt az alváslaborral kapcsolatban. Mi anno amikor kb. 1 hónapos volt Anna voltunk mert a téves riasztás miatt ajánlották. Soha nem éreztem még a gyermekkel kapcsolatban azt, hogy valami feleslges de ez totál az volt. Egész éjjel tök nyugatalanul aludt, a fején, mellkasán, az orra előtt eletródák, plussz kamera vette fel mit csinál éjjel(persze semmit a nyugatalanságon kívül) és az elektródák levételekor reggel(mivel odaragasztották őket a lehúzásnál húzta a kis bőrét) olyan sírást csapott, hogy alig bírtuk ketten a férjemmel megnyugtatni, ott akkor én is zokogtam annyira sajnáltam. Szóval ezzel csak azt akartam leírni (nem elrémíszteni), hogy én totál feleslegesen kitettem egy ilyen tortúrának a gyereket, amit nem vitatok, hogy nagyobb korban hasznos lehet egy ilyen vizsgálat (pl a mellettünk levő szobában egy 10 év körüli kislánynak csináltak ilyet, ő egész éjjel a falat verte és dobálta magát).
Én nagyon megbántam, és csak remélem, hogy nem maradt meg Annában semmilyen rossz élmény, mert bennem maradt rendesen.

Na most mennem kell. pusz
kika
 
 


Ja a lényeg!

Beáéknak Boldog hófordulót!
K
kika
 
 


Kika!

A Noémi még,sajna,nem gőgicsél.De a doki szerint,ne aggódjak.De már én is nagyon várom.
Én sem vinném el a lányom az alváslaborba,reménykedem,hogy egyszer majd jobb lesz.
Mi negyed 9h-kor fürdünk,és 9h-kor már alszik általában.

Ildi
tfildiko
 
 


SziasztokKép

Bea
Boldog hófordulót Nektek!
Kép

Kika
AlvásKép Irígykedek!Kép

Ildi
Alváslabor: tegnap írtam a Madarász utcai kórházba emilt, ott van ilyen alváslabor. Visszaírtak, hogy vegyem meg a könyvüketKép és próbáljam leszoktatni Gergőt az éjszakai szopiról. Hát nagyon kíváncsi vagyok! A könyvet megveszem, mert már amúgy is érdekelt, de azt hiszem nem írok nekik többet, mert nem akarok a kismókusomra erőltetni semmi olyat, ami Neki rossz. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok mi van a könyvbe, hogy lehet esetleg úgy elhagyni az éjszakai szopit, hogy nem kell hagynom sírni a gyereket? Majd beszámolok!
Ja, mi fél 8-kor fürdünk, 8-kor szopcsi és általában fél 9-9 között alszik el. Tegnap más éjfélkor kelt is cicizni. De ezt leszámítva egész jó éjszakánk volt.Kép

Most mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado
 
 


Orsi!

Kíváncsi vagyok,hogy mit ír a könyv.
Mi most tízóraiztunk,5 perce játszik.Szeretnék menni sétálni,de esik az eső.Már fel is öltöztem,de...
Mikor lesz már tavasz?
Vigasztaljon az,hogy mi sem alszunk.(Tudom,hogy ez nem vigasz.)Majd csak jobb alvók lesznek!!!

Ildi
tfildiko
 
 


Orsi,
Mi a Madarász alváslaborjában voltunk. A könyvet én is megvettem és még aznap éjjel ott bent elolvastam. Kiváncsi vagyok, hogy Neked majd mi lesz a véleményed róla, bár a leíratkad alapján szerintem lesznek benne részek amikben abszolute nem fogsz egyetérteni. Amúgy az laváslabor vezetője a Gál doktornő és a Nemes doki írta a könyvet. Nekik az az álláspontjuk, hogy ha a baba napközben megeszi azt a mennyiséget ami kell akkor éjjel ha kaját adsz neki azzal csak egy rossz szokást alakítasz ki amiről nehéz leszoktatni. Na most ez szerintem akkor igaz, ha vkinek a manója tápszeres baba, illetve minden szopi után méri a szopási mennyiségeket. Aki igény szerint szoptat és nem mér annak lévén, hogy rendszer sincs(szerintük) a manó életében a szülő nem is lesz következetes az éjjeli felkelés leszoktatásáról.
K
kika
 
 


Hajni!

Bálintnak nagyon boldog névnapot kívánok!!!(Most jutott eszembe,hogy milyen nap van.)

Ildi
tfildiko
 
 


Lányok!

Merre jártok?Remélem,hogy holnap jöttök.

Puszi mindenkinek és jó éjszakát!

Ildi
tfildiko
 
 


Hali!

BeaKép
Boldog hófordulót ZsófinakKép

HugiKép
Kekeckukacnak boldog névnapot kívánokKép

AndiKép
Járóka:meg tudlak érteni. Már előre félek mi lesz, ha a Réka mászni és állni is fog tudni. Hihetetlen huncut már most és fél pillanat alatt így is ott van ahol nem kéne (virág, asztal, parkette-ettől mindig félek, hogy megfázik a pocakja). Állandóan nem lehet a szemed rajta. Szóval elvek ide vagy oda, azért jól jön az a kis biztonságos kuckóKép

IldiKép
Ne aggódj a hízással (nem hízással) kapcsolatban. Annyit eszik amennyi jól esik neki, többet úgysem tudsz beletömni. Nem kell azokkal törődni, akik esetleg csesztetnek vele. Nem sorozatgyártásban jönnek ezek a gyerekek, mindegyik más és más. Én nem is értem, hogy miért akarják egy sémára "programozni" őket.

LujziKép
A hátramenetben is lehet haladniKép
Kis ügyeske, majd meglátod napokon belül már rohanhatsz is utána. Nem fog kelleni mályvateaKép

KikaKép
Alváslabor:Kép Hát ez borzalmas lehetett.
Szerencsére nekünk sincs ilyen gondunk.
Szegény barátnőmék szenvednek a kisfiúkkal. Majd le ragad a gyerek szeme, ülve eldől, mint a krumpliszsák annyira álmos, amikor meg lerakják aludni felpattan a kiságyban és üvölt. Már ott tartanak, hogy kézben ringatva sem tudják elaltatni, vagy sokszor cicin aludt el, mostmár úgy sem. Szegény gyerek délután 5h fele dől ki, de addigra már tiszta zombi. Mondogatták már sokszor, hogy ez biztos nem normális.

Puszi:
Meli
Bnm
 


Szép jó reggelt!

Itt 3 napja esik a hó, de viszonylag meleg van, így minden locsog Kép Csak arra "jó", hogy ne tudjunk elmenni sétálni Kép

Andi!
Járóka: még mindig jobb, mintha esne-kelne a leányzó KépKép Megszokta már??

Meli!
Hát remélem, hogy előbb-utóbb sikerül elindulnia, mert már nagyon idegesíti, hogy nem halad KépKép
Mi ma vagy holnap kapjuk a 2. agyhártya-gyuszi oltást (attól függ, mikor ér rá apa). Réka nem lázasodott be tőle??

Bea!
Utólag is boldog hófordulót nektek!!! KépKép

Hugi!
Mackópajtinak boldog névnapot kívánunk utólag is! KépKép

Orsi, Ildi!
Köszönjük, hogy tartjátok a topikban a lelket! KépKép

Ildi!
Osztom Meli véleményét, biztos nem fog éhenhalni Noémi Kép Eszterkének se mindig egyforma az étvágya! Kép

Orsi!
Alvás: szerintem tedd azt, amit az anyai szíved diktál Kép

Kika!
Eszterkénél napközben volt ilyen vizsgálat. Azt nézték, hogy nagyjából nyugalmi állapotban mit reagál. Szegénykém buksiját szintén telerakták elektródákkal, rossz volt nézni, ahogy felrakták őket Kép Na és milyen "nyugalmi" állapot az ilyen???

Eve!
"Ó,Ó te is feledtél valamit!" Kép Nem jöttél azóta sem!! Kép

Hajni!
Puszi nektek is ám! KépKépKép

Szép napot mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika
 
 


Meli!

Az a gondom,hogy egyre finnyásabb.De tegnap megette a tököt ismét,és egy üveg sárgabarackot is.Még mindig 7720g,de a múlt hónapban hízott 50 dekát.Ez elég is.Remélem,hogy újra hízásnak indul.Ma megkérdem a dokit,hogy mikor kezdhetjük el enni a gluténes kajcsit.

Kriszta!

Nem fog éhenhalni.De ma délután lehet,mert az apja eteti.És ő azt mondta,hogy nem fog neki 3 féle kaját kínálni,csak tejpépet és tápit.Eszi,nem eszi nem kap mást.Kíváncsi leszek.(Megyek a kozmetikushoz gyantára és kiskezelésre.)
Miért kellett az Eszter alvását megnéznie szakembernek?

Ildi
tfildiko
 
 


SziasztokKép

Meli,Kép
Alvás gondjaink hála már nekünk sincsen, csak leírtam Orsinak, hogy a téves légzésfigyelő riasztás után a teljes orvosi kivizsgálással együtt ajánlották az alváslabort, ami szegény Annának szerintem kész kínzás volt, mégha Ő ezt nem is így élte meg az anyja mindenképpKép

Lujzika,
Itt tegnap volt olvadós nap, minden csupa hóleves. Mivel sütött a nap és jó idő is volt elmentünk 40 percre sétálni, de néhol tényleg a babakocsiba kapaszkodtam annyira csúszott.
A lényeg: megúsztunk egy német utat, férjecskémnek ezen a héten kellett volna mennie megint a bajorokhoz.

Ildi,
Én is aggódtam ezen sokat, hogy nem eszik nem annyit stb. Most pl. pont az egyik könyvben az "okos" élelmezés tudós pl. azt írta, hogy a gyerekek nem szeretik a változatosságot a konstans ízeket szeretik, na ez volt most a harmadik verzió amit ezzel kapcsolatban hallottam.Kép
Anna is változóan eszik, szombaton bevágott egy egész üveg sütőtök burgonyás hippet, tegnap már egy újabb üveg nem kellett neki, így maradt a tápszer. Próbáltam neki ilyenkor megbontani mást de az sem kellett és csak akkor is a tápit fogadta el, így nem kisérletezgetek, nem kéri a főzit marad a tápi. Nagyon várom azt az időt amikor már azt eheti amit mi.
Melinek igaza van, minden manó más, van aki jó értelemben vett "zabagép" és mindent elfogad minden mennyiségben a miénk pedig ilyen kis "finnyás és válogatós".Csak az a lényeg, hogy mi ezt elfogadjuk. Erőszakosan nem lehet megtömni sőt azzal csak szerintem ártanánk.
K
kika
 
 


Kika!

Megtömni azt nem lehet.Anyukám azt mondta,hogy én ennél sokkal finnyásabb voltam.Alig voltam több 8 kilónál egy éves koromban.Az előbb megnéztem egy könyben a súlynövekedést.A Noémi súlya tökéletes,a könyv szerint.Én is olvastam már azt,hogy nem kell nekik még változatosan enni.
Itt szakad a hó,a séta elmarad.

Ildi
tfildiko
 
 


LujziKép
Szerencsére nem lázasodott beKép

Olyan jót nevettünk ma reggel a párommal. A Réka ágya a mi ágyunk végében van, csak ellentétesen fekszünk, nekünk az egyik irányba van a fejünk, neki a másik irányba. Na reggel a leányzó addig tornázott még odamászott a kiságy végébe és lesett minket, a férjem ébresztett fel, hogy nézzem meg mit művel a leányzó. Mint egy kis rab, lesett a rácsok között kifelé, tündéri volt (mint mindig)KépKépKép

Esténként fürcsi előtt le szoktuk (pár napja) vetkőztetni pelusra és odarakjuk az ágyunkra, hát azt a keverést kellene látnotok, mint egy kis mérgezett egér. Majd el repül úgy be van lendülveKép

KikaKép
Tegnap én is a babakocsit markolásztam úton-útfélen, különben vagy 8 hátast bedobtam volna, szőrnyű!!! Van olyan birka, aki cseszik eltakarítani a havat a háza elől a járdáról és iszonyat nagyon csúszik. Megfogadtam, hogy ha egyszer egy ilyen miatt bespárgázok és valami bajom lesz, biztos feljelentem a lusta dögöt!!
Szegény szomszédunk tegnapelőtt reggel ment ki az udvarára, hogy felsózza a jeget, hát olyan hátast dobott, hogy csak úgy nyekkent. A párom pont a kamrában volt és hallotta, a nagy puffanást. Tegnap kérdeztük tőle, hogy nagyon megütötte magát, hát szerencsétlen még agyrázkódást is kapottKép (Pedig naponta sózza az udvarát). Úgy sajnáltam szegényt!!!Kép

Puszi:
Meli
Bnm
 


Lányok!

Kiakadtam.Közölte a védőnő,hogy jobban kellene a lánynak gügyögni,és már fel kellene állnia,ha valamibe megkapaszkodik.(Ha a kezembe kapaszkodik,feláll.)Járókát kell neki vennem,hogy önálóbb legyen.A súly jó,a magassága pedig 72 cm.Nagyon nő.El volt ájulva tőle,hogy milyen hosszú.De egyébként,szerinte,nincs lemaradva.Engem azért megbőgetett.Remélem,hogy a járóka beválik.Meg azon volt kiakadva,hogy fekve eszik.Elegem van...

Ildi
tfildiko
 
 


Sziasztok lányok!

Itt szakad a hóKép, pedig a tegnapi nap után már kezdtem bizakodni, hogy jön a tavasz.

Így utólag is köszi a köszöntéseket!Kép Az igazat megvallva, jöhettem volna az elmúlt napokban, de annyira besokalltam, hogy még a kedvencek közül is kivettem a BabanetetKép Nem belőletek van elegem, még mielőtt félreértenétek, hanem annyi hülyével akadtam össze más topikon, hogy az már nekem is sok volt! Kicsit beleolvastam ide-oda, volt ahova írtam is, de komolyan mondom, annyi idiótát én még egy helyen nem láttam, mint itt némelyik topikban. Persze, nem lehet mindenkinek egyforma a véleménye, de ez a demagóg, erőszakos duma kiakasztott! Kicsit elment a kedvem az egésztől! Na mindegy, nem akarlak benneteket ezzel fárasztani.Kép

Kép

A Micimackó ellopta a csukámatKép

Amúgy lehet irigykedni, mert ha az idő engedi, Orsiékkal találkozunk a héten!Kép

Most ennyi voltam, később leszek.

Próbálok nem beleolvasni máshova, csak nehéz, mert ugye nőből vagyokKép

Pusz
Vendég
 


Bea!

Gyönyörű a lányod.Én is ki szoktam akadni egy-két dolgon.(Nem ebben a topicban.)Te mit olvastál?

Ildi
tfildiko
 
 


Sziasztok!

Na, megkaptuk az oltást! Hála az égnek, megint nem volt túl nagy bőgi, egész hamar megvígasztalódott Tündérkém Kép Most alszik. Egyelőre még nem adtam neki kúpot, majd meglátjuk, mi lesz estére.

Ildi!
Szerintem ne foglalkozz a védőnővel! Most én is megkérdeztem a doktornőtől, hogy nem gond-e, hogy Eszterkém magától még nem ül, és ácsorogni se támadt még kedve. Azt mondta, hogy az ülés ráér 9 hónapos koráig, az állás meg 11-12 hónapos koráig, ne aggódjak! Kép

Bea!
Sejtem, kikre gondolsz KépKép! De nehogy már ezért minket is mellőzz! Kép
Zsófi baba aranyos, mint mindig! Kép Nagyon nőcis a szerkó! Kép

Meli!
Tündéri lehetett reggel a leányzó! Kép
Eddig ruhában fürdött??? KépKépKép

Eszter fürdés után szokott bóhockodni az apjával, míg én a kajcsit csinálom, a hátán dobálja magát veszettül és kurjongat nagyokat Kép!

Kika!
Út megúszása Kép Itt is esik még a hó, de azonnal olvad is Kép Azt mondjuk nem tudom, a hegyekben mi újság!
Séta Kép

Puszi a többieknek is!

Krisz

Kép
lujzika
 
 


Kriszta!

Köszi a nyugtatást.A Noémi is esténként bohóckodik az apjával.Bukfencezik vele az apja,dobálja,repülőznek.Ő is nagyokat kacag.
Itt szakad a hó.

Ildi
tfildiko
 
 


Kriszta!

Örülök,hogy túl vagytok az oltáson.Remélem,hogy nem lázasodik be.

Ildi
tfildiko
 
 


Ildi!

Ne foglalkozz a védőnővel!!! Egészséges a Noémi, nem? Akkor meg?Kép

Kriszta!
Remélem nem lázasodik be Eszterke!Kép
Ááááááá, az semmi nem volt, azokhoz képest amit olvastam!KépKép Egy másik helyen az egyik anyuka szerint nagyon erotikus látvány egy szoptató nő, és szerinte SZOPTATÁS KÖZBEN IS LEHET SZERELMESKEDNI!!! Naaa??? Kész vagyok tőlükKép

Pusz
Vendég
 


Bea!

Te jó ég!Hol olvastad?Írd meg légy szí,mert én is el szeretném olvasni.Köszi a nyugtatást neked is.Aranyosak vagytok.

Ildi
tfildiko
 
 


Vendég
 


Bea!

Köszi.Megtaláltam.

Ildi
tfildiko
 
 


SziasztokKép

Bea
Jó, hogy jöttél megint!Kép Ne hagyd magad rossz kedvre hangolni mások hülyesége miatt! Tényleg elképesztő, hogy miket bírnak írni egyesek, én ezért nem is megyek sehová, csak ide, meg a nyári kisbabákhoz.Kép
Majd írj, hogy akkor mi legyen a talinkkal? Esetleg ha az idő miatt nem jön össze a séta, mi is átugorhatunk valamikor egy félórára, ha nem zavarunk. De mivel nagyon csúsznak az utak, csak Apával merem bevállalni, így egyeztetés szükséges, hogy Ő mikor ér rá.

Kriszta
KösziKép Én is így gondolom!Kép

Kika
Most már tuti nem veszem meg a könyvet, azok után, amiket írtál róla! Hiszen hiába is mérném, hogy mennyit eszik Gergő, és esetleg nem lenne "elég" a mérleg szerint, akkor se tudnék beletukmálni többet. Ha Ő befejezte a szopit, akkor annyi, jóllakott, kész. És van rendszer az életünkben, pedig igény szerint szoptattam, de szépen kialakult egy napi menetrend, ami fél óra eltéréssel mindig ugyanaz! Szóval azt hiszem mellőzöm ezt a könyvet.Kép

Ildi
VédőnőKép Érdekesen áll hozzá a dolgokhoz! Úgy látszik arról az óráról hiányzott, amikor azt tanulták, hogy minden gyerek máskor kezdi el a dolgokat csinálni. Szóval ezen ne aggódj és ne akadj ki! Szegényke, elhiszem, hogy rossz lehetett!Kép Puszika!Kép

Most megyek, gyorsan megebédelek, amíg Gergő alszik, ki tudja meddig. Ki kell használni.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado
 
 


Orsi!

Tényleg rosszul esett,amit mondott.De azért azt is mondta,hogy nincs lemaradva.

Bea!

Hát,kiakadtam miket írnak egyesek.Majd olvasom tovább,de mára elég volt.A védőnő óta ki vagyok idegileg...A férjemnek is mondtam,kiakadt...

Ildi
tfildiko
 
 


SziasztokKép

Nem hiszem, hogy jövök ma már, mert eléggé kivagyok, bőgtem is egy sort.Kép Éjszakák gyatrák és ma nap közben is alig alszik Gergő, szóval kész vagyok teljesen.Kép
Remélem holnapra összekapom magam és akkor jövök.

Ja!
Ildi
Nekem a vaníliás Danone nem ízlett, de most vettem a csábításból, ami vaníliás és alatta karamell öntet van! Hát az nagyon fincsi!Kép Kóstold meg!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado
 
 


Ildi,
Ez a védőnő nem egy empatikus lény. Kiváncsi lennék vajh az Ő gyereke hat hónaposan már állt , öszettett mondatokat mondott és nagy doktorijának megvédésére készült??????Ha egyáltalán van gyereke, mert a legtöbb "nagytudású"-nak mégcsak gyereke sincs és csak a könyvekből ismeri őket.
Nekem egy régi, itt a körzetben dolgozó védőnő még augusztusban azt tanácsolta, hogy ha apu halála miatt nincs tejem akkor is stimmuláljam (?) és lefejt tejet kiskanállal adjam oda neki hogy a szopó reflexe megmaradjon. Azt úgyan nem mondta meg minek ha nem szopik, de osztogatta az észt mindezt egy nyilvános helyen, alig volt kínos.Kép A védőnő barátném aki ismerte is (hisz kolléganője volt) csak legyintett rá amikor elmeséltem.

Orsi,
Mi a baj??????? A könyv megvételéről nem akartalak lebeszélni, (remélem nem miattam nem veszed meg)ha gondolod én szívesen kölcsönadom a könyvet mert amúgy szerintem felelesleges pénzkidobás.

Most mennem kell mert valami barom megint fúr és Anna nagyon fél a fúró hangjától, megvigasztalom.pusz

K
kika
 
 


Orsi!

Gyere holnap,és ne sírj!(Az én lányom nagyon hasonlít a Gergőhöz alvásilag.)Ma én is bőgtem a védőnő miatt.

Kika!

Van gyereke,de nagyon kiakadtam.A férjem elment a Corába járókát venni.(Ma még akciósan van a fa járóka.)Remélem,hogy kap.Szegény,szakad a hó,és elment.
Te meddig szoptattál?

Ildi
tfildiko
 
 


Sziasztok!

Be kell hogy valljam, nekem is elment a kedvem a Babanet-től, hihetetlen hogy mennyi "érdekes" ember jár erre Kép
Kicsit ki is borultam, az egyedüllét, meg az itthon ülés meg a fogak... Ráadásul nálunk a fogzás hasmenéssel társul, már nagyon elegem van.

Orsi! Nem csak te borultál ki, bár gondolom ez nem vígasztal Kép Alvásról csak annyit, hogy nálam van egy bizonyos határ, amiből nem engedek. Pl. éjszakánként nem eszünk 3 óránként, ha jön a foga, ha nem. Megvígasztalom, felkelek hozzá, ringatom, de nem kap enni, hiszen tudom hogy nem éhes. Egyébként meg a sírni hagyni is érdekes kérdés már, Bálint akkor is üvölt, ha kicimbálom a kezéből a légzésfigyelőt, hogy mégse azzal kéne játszani... Kép

A névnapi köszöntéseket köszönöm a fiatalúr nevében Kép

Andi, Eve??? El vannak ők is tűnve... Kép

Zsófi olyan szép Kép

Ildi hát a te lányod sem egyszerű eset Kép Minden elismerésem, hogy bírod lelkileg meg fizikailag. Mármint az éjszakázást Kép Én nem nagyon... Kép
Finnyásság: ezt úgyis kinövi, és nem is tudsz vele mit tenni, a védőnő meg... A tesóm kisebbik gyereke volt ilyen, iszonyú válogatós. Aztán mikor már ugyanazt ette mint ők, akkor már jó volt minden Kép Szóval kitartás!

Pusz mindenkinek!
Hugi
Amatőr
 


Lányok!

Felállt a Noémi egy pillanat alatt a járókában.Kár volt aggódni!!!És tetszik is neki.

Hugi!

Kitartást!Én már kezdem megszokni az éjszakázást.3-4 kelés már meg sem kottyan.Az éjjel 7-szer biztos,hogy keltem.(Már nem is számolom.)
Holnap hívom a védőnőt,hogy a Noémi felállt.Hadd örüljön...

Ildi
tfildiko
 
 


Sziasztok!

ha őszinte akarok lenni én is azért vagyok alig, mert a kedvem teljesen elment a Babanettől.

Ildi!

Örülök.

Hugi!

Bálintnak sok pusz utólag is!
Sok mindenben egyetértünk, bár nagyon hiányoznak a reggeli fecsegések veled!
Mindenkiot puszilok ezerszer, de hull vagyok, nincs erőm reagálni.
Nálunk bevállta járóka Anna imádja.
Holnap irok majd mindenkinek!

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska
 
 


SziasztokKép

Azért csak benézek.Kép Erre mit látok, hogy Hugi is és Andi is kedvetlen ezektől a sok hülyéktől, akik mindenfelé írogatnak!Kép Hát ne menjetek máshová, de ide gyertek, mert nagyon hiányoztok! Én meg tiszta frusztrált leszek, hogy azok a topikok, ahol én vagyok, szépen lassan kihalnak.Kép Ne tegyétek ezt velem!

Ildi
Na látod!Kép Ügyes az a leányzó!Kép Védőnénit meg felejtsd el!Kép

Hugi
Sajna nálunk nem mindig megy a visszaaltatás, sokszor ha vissza is alszik nagy nehezen Karcsi karjaiban (mert az enyémben nem hajlandó, gondolom a tejszagKép), akkor is mikor letennénk felkel. De cicin gyönyörűen elalszik, persze csak az után, hogy kiszívta. Ezért is gondolom, hogy éhes. Mindenesetre azért túlzásba én sem viszem Vele az éjszakai szopit, csak akkor kap, ha muszáj.

Andi
Járóka szeretete: remélem Gergő is így lesz majd vele, mert egyelőre nem nagyon szereti, hisz ott nincs akkora helye fordulni. De gondolom, ha már majd felül és feláll, akkor jobb lesz a helyzet. Így is elvan benne ideig-óráig, de nem sokat.

Képzeljétek ki kellett hívjam a dokinénit, mert Gergőnek 2 napja teljesen elment a hangja, totál be van rekedve szegényke. És mivel nem múlt, kihívtam a dokit. Szerencsére torka, tüdeje rendben, valószínűleg a hangszálaira húzódott valami. De láza nincs, szóval nem kell Neki gyógyszer, csak calcimusc. Viszont dokinéni megkérdezte, mikor vetkőztettem, hogy mennyi idős is most és mikor mondtam, hogy pénteken lesz fél éves visszakérdezett, aztán meg teljesen elhűlt! Akkora a gyerek.Kép Mondta, hogy nem is az, hogy súlyra, hanem hosszra is, szóval nagy! Hát istenem, szép szál legény lesz.Kép

Kika
Nem Te vetted el a kedvem, már gondolkoztam rajta, hogy felesleges megvenni. És nem is kérem kölcsön, mert azt hiszem, csak idegesítene.Kép De aranyos vagy!Kép

LÁnyok!
Légyszi gyertek, mint régen! Nem éri meg más hülye emberek miatt elmenni, nekem meg nagyon hiányoznátok! Szegény Ildivel próbáljuk itt tartani a frontot, de azért ez csak nem ugyanaz! Látjátok, én még depisen is jöttem, remélem jól tettem és hallgattok rám.Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado
 
 


Jaj!Kép

Hugi
Bálintnak utólag is boldog névnapot! Ne haragudj, hogy ilyen figyelmetlen voltam!

PusziKép

Orsi

avocado
 
 


Remélem, most valaki elégedetten hátradől a székében: na végre, kicsináltam őket! Ma is volt egy jó napom! KépKépKép

Kriszta

Kép
lujzika
 
 


Sziasztok!

Jöttem hogy legyen MINDENKINEK mit olvasnia Kép

Orsi köszi a köszöntést, dehogy haragszom Kép Az altatásról meg annyit, hogy Gergő anyatejes baba, neki más szerintem. Főleg hogy nagy is, neki még szerintem bőven belefér hogy szüksége van az éjszakai szopira "kaja"-ként. Kép

Kika engem viszont érdekelne a könyv, mi a címe? A gyerekem éjszaka jó nagy hisztit csapott, valaki kidugta a kezét a kiságyból és nem tudta visszahúzni Kép

Tegnap meg megölte az egyik virágomat Kép Valamint kiszedte a popsitörlőt a dobozból mert a hülye anyja a földön hagyta Kép

pusz
Hugi
Amatőr
 


Sziasztok!

Gyertek!Igaza van az Orsinak.Szükség van rátok itt!!!Olyan jó kis topic ez!Én nagyon örülök,hogy jöttem hozzátok.

Andi!

Te mit olvastál?Ugye nem tőlünk ment el a kedved?

Orsi!

Jobbulást a Gergőnek!
Hány cm is most a Gergő?Elfelejtettem...Az biztos,hogy jó nagy baba.

Hugi!

A Noémi ma reggel az ágyamban a 100darabos papírzsebkendőt szórta szét.Minden érdekli ezeket a babákat.

Ildi
tfildiko
 
 


Sziasztok!

Még nem volt időm/erőm vissza olvasni!

Szombat reggelre Orsi belázasodott, ugyhogy írány az ügyelet. Megint torok gyuszija van.
Tegnap én feküdtem egész nap lázassan és most nekem fáj a torkom.
Orsi tegnap nagyon aranyos volt ha kiürült a poharam kiment a konyhába megtöltötte teával, betette a mikróba és behozta nekem.
Tudom, hogy a gyerekmunkát büntetikKépde teljeden magától csinálta!Kép
Na szóval ez volt most egy pici életjel és most megyek olvasok, és ha tudok akkor még jövök vissza!

puszi mindenkinek:
É.
eve
 
 


SziasztokKép

Végre HugiKépKép Boldog névnapot BálintnakKépKépKép még remélem beleférek a 8 napon belüli köszöntésbe???:Kép

Bea, Lujzika, Andi, Hugi, Orsi,
Hülyék sajnos mindenhol vannak, s mivel ez egy nyilvános topic minket is megtalálnak és néha azt gondolják, "...hogy na írok ide is és megkavarom azt a bizonyost, és jó hangulatot teremtek...."
Az ember aztán morog rajta, bosszankodik, visszaszól és ezek a kóbor, szerencsétlen, szánalmas lelkek pont ezt szeretnék...én is összefutottam itt egy-két ilyen figurával más topicokban, tényleg szánalmasak, hogy nics jobb dolguk.Kép Ha nem tudnak valahova "becsatlakozni" akkor írogatnak mindenféle "észt-osztogató" stílusban. Ez alól a chat sem kívétel én pl. onnan szinte végleg kikoptam mert nagyon kicserélődött a társaság és hihetetlen de rengeteg kamasz ráérő idejében írogat.Kép

pusz majd csakazértisjövökKépKép
K
kika
 
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: