Jaj Milla...nem könnyű.
Én is ezt éreztem hogy ez egy rémálom, tuti nem történik meg, nemsokára felébredek. De sajnos nem így történt.
Nálunk pont december eleje volt, mentünk volna a céges miki bulira, kislányom nagyon várta. Elmentek ketten a férjemmel, mivel én éppen a kórházban voltam, épp hogy túl a szülésen

Mondtam hogy ha érez magában annyi erőt, vigye el a gyereket mert addig se otthon "depiznek", talán kicsit kizökkennek. Persze a munkatársaim (barátnőim) a nyakába borultak sírva hogy sajnálják a történteket, hát páromnak se volt könnyű

A gyerek is nagyon rosszul volt, hetekig felkelt éjjel, sírt, remegett, érezte hogy valami rossz dolog történt.
Aztán teltek a hetek, és olyan furi, de annyira távolinak tűnt a december...mintha évek teltek volna el (pedig csak január volt).
Most is ha visszagondolok, mindenre emlékszem, mi hogy történt a kórházban, stb. de mégis mintha pár év eltelt volna. Valószínű ez egy védekezés a szervezetemtől.
Ahogy írtam is sokat beszéltem róla, szerintem ez is segített és mondtam hogy nem adjuk fel, lesz tesója a kislányomnak!
A várakozás alatt eltöltöttem az időt, fogorvoshoz jártam, programokat csináltunk a gyerekkel, elterveztem hogy lesz a gyerekszoba, mert még nem volt meg teljesen. Pikk-pakk eltelt ez a pár hónap.
Amúgy nálam úgy volt, hogy mindig ilyen 28-29 napos ciklusok voltak, kislányom születése után is szépen visszaállt. A vetélés dec.4-én volt, úgy másfél hét vérzés volt utána. Aztán Jan. 3-án meg is jött rendesen. Aztán febr.1-én, és utána márc. 14-én, nem tudom miért késett 2 hetet. Akkor még nem is próbálkoztunk. Utána megjött rendesen ápr. 11-én, és sajnos május 7-án is..Első próbálkozós hónap volt, ugye mondják hogy lehet még nem készült fel a szervezet, szóval lehet próbálkozni, ha nem állsz készen, nem jön majd a baba. Hát köszi...nagyon várjuk a kövi hónapot, 5 hónapja volt a műtét..
Ja és azt hallottam hogy ha sokat várunk, nehezebben jön össze a baba. Tehát érdemes próbálkozni ahogy lehet, mert a szervezet még emlékszik hogy terhesek voltunk és könnyebben jön a baba. Hát elsőre nem úgy tűnik, aztán az is lehet hogy kicsit rágörcsöltünk a dologra. De nem tudok nem rágörcsölni..próbálok de nem könnyű...