Sziasztok!
Ági: A stodal miatt nem fogunk összeveszni, bár sztem a kompon sem volt vita, csak eszmecsere. Valóban igazad van, többféle köhögés van, de összetevője van, ami más-másra jó. Kristóf nagyon ari lehetett!
Nóri: 2004. április 23-ig kaptam GYedet, utána gyest. Min töröd a fejed?
Dancsi: Sztem sehogy sem fogod leszoktatni a korán kelésről. Bátor egy pár hétig 6-kor kelt. De ez elmaradt. Lusta disznó.

Nálunk fél nyolckor van kelés általában. Nem is lenne jó, ha 9-10-kor kelnének. Akkor nemjutna semmire idő. ÍGy is 9- fél tíz mire készen vagyunk a reggelivel. Régen volt hgoy Fló is 6-kor kukorékolt. És nem aludt vissza.
Inkább aludj Jozsóval délután, mikor többet alszik.
Kriszti:Jobbulást nektek! Ajánlom a
www.homeopátia.lap.hu-t.Ott tudsz róla olvasni, általánosságokat.
Akartam írni, csak Angi megelőzött, hogy a homeó nem mindenek felett, ah tényleg baj van, kell az antigyogyó, csak minden tüsszentésre nem kell azt adni. De ha tényleg gyulladás van a dologban az nem játék!
Erika: Nagyon szépek a fiúk!
Angi: jó, hogy Virág már jobban van! Legközelebb, ha orrfolyásunk lesz így csináljuk, így talán nem kell folyton szívni az orrát.
Zita:Balkézen mérd! Úgy ahogy Karmen írta.
Bea: El ne kezd a hozzátápot!!! Szoptasd csak meg amennyiszer kéri! Ha óránként akkor óránként! Attól több tejed lesz! Most sincs kevesebb, csak nem elég!
Karmen: én szívesen adok 5 kiló plusz hájat!

Hová kéred fenék, has vagy comb?!
Sztem ez a kinek milyen volt a várandósága és milyen a gyerek. Az nem nagyon állja a helyét. Már erről volt szó. Flórával szinte alig voltam itthon, Fló mégsem örökmozgó. Bezzeg Bátor vele egy hónapot feküdtem, ő meg egy pillanatig sem tud a fenekén ülni. Alig birom felöltözteni is.
De jó, hgoy itthon vannak Enikőék! Mondtam én, hogy gyorsan összeszedi magát Viola!
Képzeljétek, Bátor vasárnap borsó levest evett, de nem turmixoltam. Nem is öklendezett tőle.
Meg délben bejelzett a CO érzékelőnk, hogy betojtam. Gyorsan ablakot nyitottam.
Gabi3