A lenyeggel kezdem ,mert nagy oromkodes van nalunk ,Alex SZOBATSZITA lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A het elejen kezdtuk es a bolcsiben is vegig bugyiban volt.Mar a delutani alvashoz sem adjuk ra a pelenkat,sot az ejjelit is szarazon vesszuk le,ugyhogy meg egy par napig adom a biztonsag kedveert
Annyira boldog vagoyk hogy ilyen gyorsan es teljesen baleset mentesen sikerult ezt megoldani,28 hosan
.MEg egyszer sem kellett neki ruhat cserelni,miota egy kis trukkel kedd reggel felvette a bolcsibe a bugyit minden tiltakozas nelkul

Felvaltva hasznalja a WC szukitot meg a bilit,epp milyen kedve van
Es a kakinal mindig kikuld:Anya,menj ki jobban tudok igy.... szoveggel
Sot pentek reggel ebben a jo kis idoben vezettem anyuekig es hosszabb volt az ut a szokasosnal es raadtam a pelust de nem akart belepisilni,ugyhogy egy benzitkutnal kellett megallni
Tegnapi beszolasa:
(Szomszed kutyust Foltosnak hivjak es nagy haverok)
Szoval leesett a szekrol es sirt,en mondom:Alex vigyazz mert csupa kek foltos lesz a fejed.
Alex a siras kozben megjegyzi:Anya ,Alex vagyok nem Foltos !

Parazita
Ahogy neked a legjobb,szivesen latunk itt is nalunk vagy elmegyunk es nalatok csinaljuk a kupit
Szerda lenne jo ezen a heten,neked? Forti
Levi hogy van?
Halacska
Pancsinak jobbulast
Alex is kohog meg de inakbb sak regge este,viszont akkor remes hallgatni
Judy,Ilke,Nyuszika
Nagyon jok a kepek,latszik hogy nem voltak sokan.
Alex rogton megismerte a helet es kereste magat a kepeken
Holnap megyunk az allergia vizsgalatra,deukkoljatok hogy ne nagyon sirjon az ehseg miatt,remelem hamar sorra kerulunk.
Pusz
kataa

Márminta szobatisztaságra