A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok, kérhetnék tőletek egy mensi hozzó energiát, még mindig késik a mensi. Valakiét szívesen átvenném ha felajánlaná!A derekam leszakad úgy fáj, egész hétvégén szúrt a bal oldali petefészkem, nem tudom miért szórakozik velem a természet pedig nem szokott, rendszerint 28-31 napra megjönn. Már szívesen mennék a doki bácsihoz stimulációért, de előtte kéne az a mensi, kérlek segítsetek!!!!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi mennek a mensi hozó energiák. Kép

Én meg majd leesek itt a székről a fáradságtól. Ez a pajzsmirigy dolog igazán rendeződhetne, mert hogy ezért vagyok fáradt. Kép (ez az egyik tünete, ha szar az eredmény)

Mindenki alszik, vagy ilyen sok a meló lányok?

Kép

Kép
pkagi

Barbi Kép
Ezen ne múljék. Energiák elkülve.

Lányok, olyan vacakul vagyok, akármit eszek fáj a a gyomrom. Már nem is ebédeltem, csak egy kis kiflit ettem kefírrel, hátha az jó lesz de nem. És még hétfő is van és még dolgozni is kell, ilyen egy kiszúrást Kép

wish

Szia Ági!
Nem tudok róla, hogy a pajzsmirigyemmel bármi gond lenne, de én is majdnem rábukok a billentyűzetre. Kép

Barbi
szívesen odaadnám Neked, de csak hó végére NEM várom!!!

Jázmin
djázmin

Wish
már régebben is panaszkodtál a gyomrodra, vagy nem? Az más miatt volt? Már nem igazán emlékszem. Doki?

Jázmin
djázmin

Jázmin!

Igen, régebben is panaszkodtam, de az más volt. Nincs epehólyagom, ezért, ha olyan kaját eszek amihez sok epe kell (zsíros, fűszeres), nehezen tudom megemészteni és az nem jó érzés.
Meg amikor szedtük a sok antibiotikumot és egyéb gyógyszert akkor attól is rosszul voltam.
De ez most más. Inkább gyomorrontás szerű. Nagyon csikar Kép Kaptam az egyik sráctól borsmenta teát, állítólag az segít.Most azt kortyolgatom Kép

wish

A borsmenta tea az tényleg jó kortyolgasd csak. Kép

Kép

Kép
pkagi

Tündi Kép sajnálom. Talán ebben a hónapban. Sikerülni fog!!

Barbi Kép én is küldök neked, és akkor megint megy a nagy hajrá és drukk neked is a stimulációra!!!

Zituska, kijavítanál 3 cn-ra? Képzeljétek, szúrom magam! Ma volt a 2. stimulációs napom! Pénteken megnézetem, hogy mekkorák a tüszőcskéim! Persze most nem megy a sok víz. Alig tartok 1 liternél és már 3 óra, muszáj belehúznom. NAGYON áll a topik! Mi van mindenkivel????

Pusz
Noémi
Vendég

Megittam egy liter vizet! Mi van mindenkivel???
Vendég

Én csak dolgozgattam, de itt vagyok Kép

Noémi
Nagyon ügyes vagy a szurikkal, csak így tovább!!!!

Barbi
Mennek azok a menzihozók! +++++++++++++++++ Kép

Wish
Neked jobbulást kívánok!!!
KÉpzeld, Jónásunk szerint jövő hét végén termékeny leszek, addigra talán a kontroll vérvétel eredményem is meglesz Kép

Tündi
Vendég

Én is megittam már 1,5 liter vízet és körübelül fél liter teát.Ti tudtátok hogy az E330-ban rákkeltő anyagokat tartalmaz, engem most világositottak fel hogy ne igyak annyi ice teát!
Nemsokára indulok az utolsó előtti vizsgámra már nagyon elegem van a vizsgából, de hála istennek szerdán vége az egész szörnyűségnek!
Köszönöm az energiákat remélem holnap látok belőlük valamit.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tündi!
Nagyon sajnálom. De nagy dicséret neked azért, mert ilyen jól viseled. Egy napig meg igenis lehet sírdogálni.

Barbi!
Neked sok-sok mensihozót küldök, hogy kezdhessétek az új hónapot!

Noémi!
De jó, hogy Te is lépkedsz előre! Aztán tessék iszogatni azt a vizecskét!!!!!

Wish!
Hogy vagy?

Lányok!
Most hallottam a rádióban, hogy Afrikából elindultak a gólyák! De jó lenne, ha hoznának nekünk egy "csomagocskát"! Mármint egyet-egyet.

Bogi
bogi1975

Tündi Kép akkor nekünk egyszerre nem fog megjönni, ugye??? Kép

Te különben hol jársz? Vizsgálatok, egyebek? Ne haragudj, de nem tudom mi volt az utolsó nálatok. A hőn és a bromon kívül? Nagyon-nagyon szorítok!

Pusz
Noémi
Vendég

Bogi Kép ezek a gólyák biztos hamar ideérnek, ugye? És akkor nem is kell várni év végéig... legfeljebb csak a szüléssel Kép

Különben nagy valószínűséggel pont a szülinapomon lesz az inszemináció! Ez ugye pozitív jel?? Már meg is ittam a lemaradást! Majd' kipukkan a gyomrom a sok víztől!

Pusz neked!

Noémi
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is 17 óráig mindenképpen.
Én is iszogatok.
Noémi az inszem miatt kell szurkálnod magad?

Kép

Kép
pkagi

Húú akkor nekem is kell majd szuriznom magam?
Mondtam a páromnak, hogy majd adnia kell nekem szurikat. Nem nagyon tetszett neki az ötlet Kép, de azt mondta megcsinálja.
Mennyi inekció Noémi? Mennyi nap és mennyiszer? Hova?

Kép

Kép
pkagi

Noémi!
Na ná, hogy jó jel az a szülinap!

Bogi
bogi1975

Tundi Kép csak most kapcsolodtam be!! nagyon nagyon sajnalom! de orulok, hogy nagyon nem tortel le! akkor jovo honapban egyutt terhesseg??!! en benne vagyok! nekem kb marc 1. a jonasom, es marc. vege.
WishKép remelem jobban vagy. a borsmenta isteni! meg a forralt komeny (egesz) is jo a haborgo gyomorra. Ujszulott babaknak is azt szoktak adni! nagyon jol tud esni
ZbarbiKépmegjott azota? en drukkolok! hihetelen , hogy kinek, mi kell!
jo kis csapat vagyunk itt mi! De ha mindenki babas lesz,,csapunk egy bulit! persze limonadeval es reszelt repaval Kép
Saci
saci

Pkagi Kép melyik a jodos viz? bp.i vagy? mert azt hiszem a csepeli gyogyfurdoben a viz kimondottan jodos, es gondolom ott ivasra is lehet venni. A pesti gyogyfurdoknek van vmi web oldala,,ott meg tudod nezni. Ha megtalalom - elkuldom. !
saci

pkagi : www.budapestgyogyfurdoi.hu
Pesterzsebetirol ezt irtak:
A fürdő az 1920-as évek végén épült a Duna partján. Budapest egyetlen gyógyfürdője, melynek gyógyvize a jódos, brómos vizek csoportjába tartozik. A gyógyfürdő, valamint a nyári idényben működő hullámmedencés strandfürdő közkedvelt.
Sok sikert: sac
saci

Agi Kép igen, inszem, én Puregont kapok, napi 50 egységet. Ezt egy olyan tűvel adod be magadnak, mint az inzulinadagoló tű, szinte ugyanaz. Nekem a nagymamám mutatta meg tegnap, mert ő inzulinozza magát, nagyon féltem, hogy fájni fog, de annyira vékony a tű, hogy nem is érzed, amikor szúrod. Úgyhogy nem kell félni. Tavaly, mikor az ügyeletre jártunk, hogy beadják, na az fájt rendesen. Pénteken megyek UH-ra, megnézik, hogy mekkorák lettek és hányan a tüszőim, a 14. napom pedig jövő hét péntek. Szerintem akkor lesz az inszemináció. Most pénteken a párom szülinapja van, ez is jó jel??? NAgyon örülnék, ha a február a mi hónapunk lenne. Illetve a miénk IS!! Kép

A párodnak különben nem is kell a szúrásban részt vennie. Bár az én párom tegnap úgy nyitotta ki a kocsi ajtaját, hogy "hercegnőm". Nagyon jól esett. Még egy puszit is kaptam a szúrás helyére. Kép
Vendég

Itt megnézhetitek a puregon pen-t.
http://www.oviklub.hu/betegeknek/adagolot.htm
Vendég

Sziasztok csajok!

Saci: igen, a lapar. műtétre gondoltam. Nekem a péterfyben dolgozó egyik doki csinálja, itt helyben, Tatabányán, mert itt is dolgozik. Rám is mondják ezt is, azt is. Nekem van egy 3 éves kislányom, aki 3 hónap diane szedés után simán összejött, de mindig rendszertelen mensim volt, túlsúlyom. Bőr tűneteim nincsenek, hormonok rendben vannak, inzulin szint rendben. Az uh-n viszont sok kis tüsző látszik a petefészkeimben. Két éve próbálkozunk tesóval... szóval ezért. De nagyon félek tőle. Azt mondta a doki, hogy megjön, aztán a tizedik nap körül lesz a lapar, a köv. hónapban pedig rögtön stimu és inszem. Azt eldöntöttem, ha az nem jön össze, utána egy-két hónapot pihizünk és spontán próbálkozunk.

Tudsz valami bíztatót mondani? Én esküszöm a legjobban az altatástól félek. Meg hogy a túlsúlyom miatt nem lesz e kockázat.

Köszi az infókat továbbra is....

Szilvia

emeseanyu

Emeseanyu Kép a Kaális fórumból másolom ide neked. Ott ezt írta egy lány:

"Szóval szépen sorba a válaszokkal:
A lapart és a hiszterót általában egyszerre csinálják befekszel egyik nap a kórházba másnap műtét és harmadnap mehetsz haza. Altatásban csinálják így kvázi nem fáj semmi, de azért utána a hasad egy pár napig fájdogál. Nekem annyira fájt a hasam mint a punkció után.
A műtét alatt két csövet vezetnek a hasadba egyet a köldöködnél egyet pedig a szeméremcsont felett kb. ahol a szőr kezd nőni, illetve a hüvelyen keresztül is bevezetnek valamit, de akkor már az igazak álmát alszod, szóval ezeket is csak elmondásból tudom (illetve az első két csönek van maradandó helye) Egy egy öltéssel varják és egy hét múlva varatszedés.
Az intézetben sajnos nem csinálják, nekem a dokim ajánlott és hozzá mentem.
Előkészületnek nekem nem lehetett enni két nappal előtte szilárdat és még a műtét előtti este kapsz egy beöntést, kellemetlen inkább mint fájdalmas. Amikor felébredtem viszont volt katéter azt amint fel tudsz kellni (ha nem szédülsz, ami az altatástól lehet) akkor azonnal kiveszik ez is csak kellemetlen utána egy kicsit rossz pisilni először, de aztán minden a régi.
A gáztól amivel felfújják a hasadat a vállad fájhat nekem fájt, de ez is pár nap alatt elmúlik.
Így leírva lehet durván hangzik, de hidd el ki lehet bírni. És legalább kiderül, ha valami olyan baj van amitől eddig nem tudott megtapadni a babó azt akkor most gyorsan orvosolni tudják! "

Remélem segít. Talán írj neki oda, ha több info kell.

Pusz és sok sikert,
Noémi
Vendég

Köszi, kedves vagy Noémi.

Remélem én is, hogy most már minden ok lesz. Jó lenne túl lenni rajta...

Szilvi

emeseanyu

Szilvi,,mikor lesz a mutet? Amiket a Noemi kimasolt az elegge igaz,,bar nekem a mutet utan az altatas miatt minden bajom volt, ..a legrosszabb a kateter,, Utana elegge le voltam gyengulve, nekem 6 hetig a sexre sem lehetett gondolni...akkor neked, hogy csinaljak az inszemet? mondjuk en utana par hettel rosszul lettem ,volt par fajdalmas menzesz, pedig nekem 99% ban semmi bajom, ha megjon.
Maga a mutet nem egy nagy szam, csak majdnem fejjel lefele csinaljak, es a gazok miatt rettenton fajt a vallam utana.
Ezeket nem elrenttentesbol irom, csak oszinte vagyok. en is orultem volna,,ha fel tudok keszulni. A sulyod miatt pedig a dokinak kene vmit mondania. De a mutet utan tutira fogyni fogsz...KépUgyes legy! es drukkolok. Mellesleg, csak akkor csinaltasd meg,,ha TENYLEG van ra okuk. En hulye vagyok, hogy akkor nem kerdeztem meg meg par dokit..szio: saci
saci

a legfontosabb SZILVI Kép, hogy a mutet elott tenyleg este mar NE igyal vizet,,egy arva kortyot sem,,mert igy lecsokkented a masnapi hanyas,,rosszullet eselyet. Szoval elotte semmi sosat ne egyel napokig, hogy ne kivand a vizet. Eleg nehez megallni,,de megeri! a beontes meg jot tesz, tok egeszseges! este csinaljak elozo nap,,de reggel is lehet meg kerni, kozvetlen a mutet elott! Erdemes! Kép puszi sac
saci

Köszi ismételten.

Beöntés volt már nekem a császárom után és nagy fájdalmaim, és a HSG is nagyon fájt, amit nyáron csináltak nálam.

Azt mondta a doki, hogy abban a hónapban no sex és utána levő hónapban lehet inszemelni.

Végülis én is látom uh-n a sok kis tüszőt és valamiért nem jön össze a tesó. Azt nem mondom, hogy olyan rosz nálam a helyzet, ha van egy kislányom, de ami igaz, az igaz. Soha nem volt rendszeres mensim! Nálad azóta mi a helyzet? Mert úgy tudom, csak egy évig van kb. hatása, utána általában újra minden a "régi" lesz.
És ki lehet valahogy védeni a váll fájdalmat? ÉS mikor fejjel lefele lógsz, akkor még fent vagy? Nekem a HSG kegyetlenül fájt, így legalább ezt nem érzem. A műtét után másnap hazamehettél?

Szilvia

emeseanyu

Bocsi, a beöntés császár előtt volt, katéter közben. Egy napig. A betétel fájt nagyon, utána semmit nem éreztem, még akkor sem amikor pisiltem, vagy amikor kivették. Azt már altatásban teszik be?

emeseanyu

Szilvi Kép a katetert beteszik amig alszol,,es ahogy labra tudsz allni, es egyedul pisilni,,akkor kiveszik. A mely altatas nagyon elgyengiti az embert. en a 3. napig meg sem tudtam moccanni, de ezt szo szerint ertsd!
Lehet, hogy vki erosebb szervezet, es jobban birja. De vegul is mindegy, de ra kell szanni az idot a PIHENESRE!
a menstruaciom utana 1 szer hamarabb jott meg, majd normalisan. De nekem azzal elotte sem volt bajom. A sok kis osszenoves miatt kellett (allitolag) a mutet csinalni, bar azokat hol ki lehet venni az ultrahangon, hol nem. A mutet kibirhato, a szulesnek biztos csak toredeke, csak erdemes legyen megcsinalni. nekem 1,5 eve volt, de meg terhes nem lettem azota...Van egy baratnom, akinek ugyanilyen Pco-t, vagy osszenovest diagnosztizaltak,,es o nem ment mutetre, es terhes lett. Nem tudom, mi a helyes. Te mit erzel? hany doki mondja ugyanazt?
saci

CSutka merre vagy?!! nagyon erdkelne, hogy mi lett veletek!! Kép
irjal egy sort, ha olvasod! puszi saci
saci

Sziasztok!
Egész délután meetingeltem, azért nem jelentkeztem. A borsmenta tea használt Kép. Aztán vacsira meg fincsi húslevest ettem Kép, úgyhogy mostmár nagyon jól vagyok.

Szilvi!
Engem kétszer altattak két éve (epe, vakbél). Az altatással nekem csak annyi gondom volt, hogy hánytam utánna, pedig nem ettem/ittam, ahogy mondták. Legyengülni sem gyengültem le. Az epéhez engem is felfújtak, nekem nem fájt utánna a vállam, bár a dokik kérdezgették, hogy fáj-e, szóval valószínűleg elég sok embernek igen. Viszont a gáz lassan ment ki, kb egy hétig nem tudtam begomolni a nacimat rendesen, pedig 10 kilót fogytam.
Ahogy olvastam a többieket, ahányan vagyunk, annyiféle tapasztalat. Szóval szerintem ne izgulj, lehet, hogy nálad semmi rossz nem lesz, abból amiket mi írtunk Kép Vidáman túléled az egészet, hányás, gyengeség, vállfájjás és minden ilyesmi nélkül. Majd drukkolunk neked Kép

Lányok, itt az űrkorszak. Kaptam egy laptopot a munkahelyemen, itthon meg összelőttük a drótnélküli hlózatot, úgyhogy most a nappaliban olvaslak benneteket a laptoppal az ölemben, mindenféle madzag nélkül. Tiszta sci-fi Kép

wish

Sziasztok!Kép

Itt vagyok, de csak "röptében", mert nagyon sok a dolgom!
Nagyon jó, hogy ennyien isszátok az Ávizet, én is benyomok napi 2-2,5 litert! nyáron megittam 5-6 litert is!
Képzeljétek, kicsit pecsételek, mint amikor meg akar jönniKép Nem tudom mi van, soha nem volt még 28 napnál rövidebb ciklusom...most akkor mi van???KépKép

TündiKép, NoémiKép
SajnálomKépKép
De.... új ciklus, új remények!Kép Örülök, hogy már nem vagytok letörve!

Puszi mindenkinek!Kép
Zita

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Wish, orulok, hogy jobban vagyKép
jo ez a XXI.szd - neha!
Zitus, uj tablank van megint! de jo! haaaat, neha megjohet hamarabb, az meg nem a vilag vege. nem?
saci

SaciKép

Nekem kicsit világvégeKép, mert az én mensimhez szinte órát lehetett igazítani.
Olyan már volt, hogy késett 1-2 napot, de hogy 1 héttel hamarabb jöjjön meg, olyan még nem...Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Igen Saci Pesten lakom.
Nem arra vízre gondoltam, de az sem rossz, majd utánanézek.
Ma voltam a METRO,TESCO, AUCHAN-ban és egyik helyen sem volt. Kép

Zita.
Én is elkezdtem pecsételgetni, de a dokim azt mondta nekem legalábbis, hogy az az első nap amikor igazán megjön.
Már várom, mert akkor készülhetnék végre már az inszemre.

Noémi.
Ez az adagoló toll nagyon jó, ha majd oda kerül a sor meg is kérdezem a dokit.
Ezt fel kell íratni, vagy a gyógyszerekből egyértelmű, hogy "meddő" pár vagyunk?

Wish.
Néztem is, hogy hova tűntél egész nap. Kép
Örülök, hogy jobban vagy.

Kép

Kép
pkagi

Nézd Zita én egy nappal vagyok előtted és már szombaton pecsételgettem. Nekem sem volt még ilyen.
Lehet, hogy ezek a frontok, vagy a csillagok állása befolyásolná ezeket?
Nem lehet tudni az biztos nem vagy egyedül.
Ne legyen világvége hangulatod.
Neked most mi jön?

Kép

Kép
pkagi

Ági!Kép

Igen, tudom, de ez nálam most akkor is korai! Soha nem szoktam a 26-27 nap előtt pecsételni!
Tul. képpen az idegesít, hogy ha már azt elfogadtam, hogy ha megjön akkor megjön, most miért kezd el így szarakodni???? Eddig minden okés volt!Kép
Szóval, nem panaszkodni akarok, csak azért idegesít!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Nekem semmi nem jön...
Minden eredményünk jó volt, ezért mi felfüggesztettük a dokihoz járást. Rábíztuk a természetre!Kép
Na, majd meglátjuk mi lesz!

Kép
Kép
zituska28

Persze értem én, de nem voltál esetleg mostanában kicsit idegesebb, vagy nem történt valami szokatlan lelki dolog, mert az is befolyásolhatja.
Nekem próbálkoztak egyébként a menstruációm beállításával gyógyszerekkel, de nem sikerült. A doki szerint nem reagálok rájuk. Kép Kép
Én mint írtam örülök is neki, hogy hamarabb jön, mert hamarabb mehetek így inszemre. Kép

Kép

Kép
pkagi

Hát igen, ezzel én is nagyjából így vagyok, ha már megjön, legalább hamarabb túl leszek rajta!Kép
Csak azért jobban szeretem az én megszokott óramű mensimet! (Ill. dehogy szeretem!!!)Kép

Kép
Kép
zituska28

Zituska Kép
Nem eröltetted meg magadat? Nekem akkor volt egyszer pecsételés, amikor volt egy elég megfeszített túra. Éreztem közben, hogy görcsöl a hasam, aztán este láttam, hogy nem véletlenül. De az is lehet, hogy babás vagy és amiatt van Kép

wish

Voltam tornázni kétszer a múlthéten, de szerintem nem erőltettem meg nagyon magam - csak Callanetics volt. Bár izomlázam az volt rendesenKép
Azt végképp nem hiszem, hogy babás lennék, bár be kell valljam, nagyon örülnék neki!KépKép
De sztem most valami más a bibi.
Na mindegy! majd kiderül, nem igaz?? Most, hogy kicsit rágódtam rajta, már nem is izgat annyira!
Majd lesz valahogy!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

En a 2. cn-en vagyok, sajnos megjott tegnap!!!!!
Na, de majd legkozelebb, egy honapot csak kibirok marKép
Nem kene megint megnezni a hormonokat nalad, Zitus? Persze te dontsd el, csak gondoltam, hatha...

Wish!

Orulok, hogy jot tett a borsmenta tea, jo az, nekem is ajanlottak! Ez aztan a high tech! Haladni kell a korral, bar nekem itthon meg a net is neha nehezen jon be azeken a kabeleken!!!!

Na, ma felhivom a dokimat, hogy akkor mit csinaljunk, hogyan tovabb, mennyi clostit egyek, mert a progim sem lett olyan jo ebben a honapban!
Csak 19 lett, ami kicsit keves....

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!
Látom elég sok új van már itt nagyon drukkolok mindenkinek hogy mihamarabb összejöjjön a baba. Én eléggé ritkán írok inkább csak olvaslak benneteket. Sajna tegnap nekem is megjött. Zituska kivennél a táblázatból. Sajna úgy néz ki, hogy rá kéne szánnom magam laparra azt mondta a doki, de ha nem tudnak nagyon mit csinálni akkor inszem.
De ha közben esetleg összejeön a baba akkor megírom nektek bár ha valakit érdekel.
Sziasztok
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!

Dodo
Nagyon sajnálom Kép Ilyen régóta próbálkoztok és nem jön össze, ez több mint elkeserítő Kép

Wish
Örülök, hogy jobban vagy! EZt a keleti kényelmet én is el tudnám képzelni otthon annyi különbséggel, hogy baba lenne a pocimban Kép

Zitus
Még mindig barnázol, pecsételsz? A callanetics azért nem olyan laza, nem? Én valszeg a tüdőmet is kiköpném ha elmennék egy ilyenre Kép
Köszi a táblát!

Noémi
Igen, kb. együtt fogunk babásodni Kép Nekem jövő szombat körül lesz termékeny napom, időszakom Kép
Most ott tartunk, hogy a héten megyek vissza a dokimhoz vérvételes papírért, aztán kontroll vérvétel, hogy lássuk, mennyit javított a prolaktinomon a bromocriptin. Aztán ebben a hónapban szex-dömping lesz otthon Kép És megbeszélem a párommal, hogy ha jó a prolaktinom és mégsem jön össze, akkor menjen el andrológiai vizsgálatra.

Saci
Veled is kb. egyszerre leszünk termékeynek Kép

Páfrányt nyalók Kép
Bevesztek a páfrányt nyalók táborába? Kép

Tündi
Vendég

Bgyongyi, sok sikert a mutethez, es persze , hogy erdekel minket, ha terhes leszel! irjal mindenkepp! ha nem hallanank ilyen torteneteket,,akkor ki se birnank! Kép

Zitus, nekem egesz eletemben mindig 27 es 29 nap kozott jott meg. perszor hamarabb. De kesobb SOHA. KIVEVE (a rohadt eletbe-bocs) most karacsonykor, amikor meltoztatott 33 !!! napra megjonni. Addigra en mar a kisagy helyet is kineztem itthon. Szoval en nem banom ha megjon, de akkor jojjon idoben, vagy hamarabb, mert ha kesobb,,akkor beindul a fantazia. Es hat nekem hiaba indult be.
A 32. napon a dokim is megnezett es mar majdnem gratulalt! ez van.
Nem vagyunk gepek muanyagbol! Kicsit hosszu lettem, de remelem meggyoztelek, hogy par nap ide-oda belefer, meg ha "pontos" is vagy! Kép Kép
saci

Noémi elértem végre arra a szintre, hogy hiányzik a víz.
Ha nem iszom meg a napi kis adagomat "porzik a torkom". Kép

Kép

Kép
pkagi

Saci Kép
Ez a "kinézted a kiságy helyét" dolog nagyon aranyos. Én is úgy voltam vele, hogy gondoltban minden mensi elött átrendeztem a lakást. Azóta elköltöztünk és saját szobája van/lenne a babának, amibe egyelőre nem akar beköltözni, úgyhogy egyre inkább tele lesz lassan az a szoba is Kép

Tündi Kép
Nagyon pozitív most a hozzáállásod, csak így tovább Kép A kiskatona vizsgálat soha nem árt, ha tudom, hogy nálunk az a gond, nem várunk másfél évet, hátha sikerül spontán. Időzítsétek a mensidre, mert 4-5 nap "karantén" kell elötte.

Dodo Kép
Sajnálom, remélem azért már nem sokszor jösz ilyen hírekkel. Mondjuk már egyszer sem? Ebben biztos ki tudunk egyezni Kép

Nálam, tegnap csak átmeneti javulás volt sajnos, megint vacakol a gyomrom, és most már a torkom is fáj és a fejem is, szóval szerintem elkaptam valamit. De nem baj, iszom a vizet és a teát meg mézet, vitamint és háztartási kekszet eszek és mebucaint szopogtok. Remélem holnapra már kutya bajom sem lesz Kép

wish

Sziasztok!

Nekem mindig nem jött meg , még egy kis barnázásom sincs, most már kezd idegesieni a dolog. Már hasizom gyakorlatokat, meleg fürdőt vettem! Mit csináljak hogy megjöjjön ?
Én ma még alig ittam ,na most megyek és meghúzom az ásványvízes üveget!
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: