[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004.tavaszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

De mégis visszaolvasok...Kép

Szilvus!

Nekünk is Swift vanKépTeljesen igazad van,jó kis autó,csak már attól is összetörik,ha a légy rászáll.De most tényleg,mi csak a parkolóban ütköztünk,kb 10km/h-val és nincs meg a kocsi elejeKépDe már javítják.
Balázs sóKép Múltkor sétáltunk,(baba,apa,anya)és egy szőke csajszi megállít minket.Na mondom ez mit akar,már mindenre felkészültem,mivel én vagyok a világ legféltékenyebb feleségeKépKép
De nem az volt amire gondoltamKépA nőci megkérdezte nincs-e kedvünk egy tv műsorban szerepelni.Párom: Melyik tv-ben? Csaj: Rtl-klub. Én: Melyik műsor? Csaj: Balázs só.
Én: Oké akkor ,köszi nem égetjük magunkat.

Sly!

Szegény Bia Kép

Mese ügyben:Szerintem ilyenkor még mindegy mit néznek,de ez csak az én véleményem.PL,Domi a híradót mindíg nézi,játék közben ledermed,és figyeliKépDe egyébként mostmár mutogat a tv-re ha valami tetszik neki.A mesék egyenlőre hidegen hagyják.

Na mennem kell..mégsem tudok visszaolvasni teljesenKép
orsi21
 
 


Sziasztok,

Orsi,
szerintem ne aggódj a fogak miatt és ne engedd, hogy ripgassanak, nincs mivel!

Ed,
kicsit későn olvatad az üzit! Sebaj, lesz még lehetőség!

Sly,
mail megjött. Ha nem esik és Levi sem lesz nyügi a hét elején feladom. OK? CSúnya körmöcske, hogy nem szereti Biát!

Megyek pihizni. Jó iccakát mindenkinek! Moncsi

Edina,
azt mondják, minden terhesség más. Nekem pl. nem volt hányingerem, mondhatni semmi bajom. Úgyhogy ne aggódj, örülj, hogy jól vagy! Ilyen is van, hogy ilyen gyors a légitársaság?!
monyó
 
 


Sziasztok!

Orsi,
Az nem késői fogzás ha egy babának 1 éves kora előtt kijön az első foga, az angolkórnak pedig ezer más jele is van. Különben is a "D" vitamint azért adják a babáknak, hogy még veletlenül se legyenek angol kórosak. Amúgy teljesen egyéni mennyi idő alatt nő ki a fog. Krizsinek jan legelején jött ki az első foga, azóta elindult másik 5, de még egy sem tört át és az első fogacskája is még icipici. 1-2 hét alatt pedig egyetlen fog sem éri el a végleges méretét. Szóval semmi okod rá, hogy izgulj miatta!Kép

Karmen,
Mint régóta gyakorló - és kórházban betanított - rutinos pisigyűjtök leírom mi hogy csináljuk. Pár forintért lehet kapni a babáknak való pisigyűjtő zacsit gyógyszertárban recept nélkül. Mindig többet veszek belőle. A pisigyűjtés előtti 1-2 pelenkázásnál egyáltalán ne krémezd be Orsi popsiját és mielőtt ráragasztod a zacsit mosd le a bőrét valami zsírtalanító anyaggal (pl. babaszappanos lemosás, kamillás lemosás)! Ez fontos, mert így egyrészt jobban ragad a zacsi, másrészt megelőzi, hogy a mintába baktérium kerüljön a baba bőréről. Tőlünk el sem fogadták a mintát mikor nem mostam le előtte. Ekkor ráragasztom a zacsit és a pelust csak ráhajtom. Ezután meg szoktam itatni Krizsit majd lefektetem és szórakoztatom, mert ha ül kinyomódik a zacsiból a pisi. Persze gyakran nézem van-e eredmény és ha nincs, de lejött a zacsi és nem lehet visszanyomni rendesen a ragasztót, rögtön kicserélem másikra. Jó módszer még, hogy a fürdőszobába viszed ki a babát és kinyitod a vízcsapot. Tutira meghozza az eredményt.Kép

Sly,
Szegény Bia.Kép Nagyon nehezen viseli a körömleválást? Azt mondják ilyenkor már tényleg nem fáj, de biztos zavarja őt.
Azt olvastam, hogy az Active Baby pelusok is részt vesznek a pontgyűjtő akcióban, ha pedig Intersparban vesz az ember Pamperst akkor garantált ajándékot adnak. (Nézd meg az interspar oldalán!)

Mely,
Gratula a sikeres vizsgákhoz!Kép Jól emlékszem, hogy ez az utolsó éved?

Mariann,
Anyukádnak gyors lábadozást kívánunk!

Era,
Bébiőr ügyben ha nem akarsz újat, nézz körül a netes hírdetések között, szinte mindig szokott lenni. (Nem gyűjtitek a Smart pontokat? Philips bébiőrre is be lehet váltani.)

Léna,
Sajnálom, hogy így alakult Zoli munkahelye és a lakás, de tényleg nincs minden veszve. Előbb-utóbb még sokkal klasszabb lakáshoz juttok majd ami csak a tiétek lesz. (Mi is szülőknél majd albérletben laktunk, szóval nem reménytelen.)

Timi,
Micsoda egy anyós(?)az ilyen! Mi lenne ha néha-néha beszólnál neki? Szerintem ne hagyd magad terrorizálni!

Edina,
Írok neked mailt.

Szilvus, Zsu,
Sok-sok gyógyító energiát a betegeskedőknek!!!

Puszi,
Humi
humi
 
 

 
 

Sziasztok!

Sly
Tuti lejön az a köröm?Kép Vigyázz majd, nehogy Bia szájában landoljon. SzegénykémKép A jól ragadó sebtapasszal mi is megjártuk. Még szerencse, hogy szimplán leesett a felragasztás utáni 2. másodpercben, mielőtt Petikém lenyelte volna. ehhKép

Edina
Örüüüüülj, hogy nem vagy rosszulKép Ez jó, nem pedig rosszKép Gondolj arra, menynire kényelmetlen lenne az örökké jelentkező hányingerrel a torkodban szaladgálni az örökmozgó Bálint utánKép Okos a szervezeted, tudja, hogy a nagytesóra is figyelned kell.

Orsi
Na, ezért váltam meg kis kedvencemtől. És siratomKép
A mostanit is szeretem, de még nem nőtt hozzám, ez amolyan közös ló a túrós hátávalKép ("Miért állitottad el a tükröt?! Én, hozzá sem nyúltam! Te zabáltál benne, tiszta morzsa a szőnyeg?! Mész vele holnap, mert akkor tankolj bele, már jelez a lámpa...! NIncs itt, TE VITTED EL, mondtam, hogy ma NEKEM kell!" És a többi ésatöbbi.

Fogzás témához: én ugyan, mint emlitettem nem vagyok orvos, de csatlakozom Humihoz, az angolkórnak egészen más tünetei vannak. Csont-csont, az igaz. Petinek pl. az alsó 2 egérfoga mostanra jött ki rendesen. Novemberben koccant a kiskanál először.. Mint ahogy én sem lettem diszlexiás, holott, mint tudjuk, aki nem mászik, nem ül, hanem előbb jár, nos, az nagy valószinűséggel produkál diszlexiás tüneteket. Biztos mind az angolkór és a késői fogzás, úgymint a nem mászás és a disz-betegségek esetén EGYES páciensekben pont találtak összefüggést, de kétlem, hogy ez lenne a nagy általánosság. No, de rövidre fogva, szerintem se ilyeneken aggódj, hisz egy szép és egészséges kisfiad van. A váladba harapni pedig egyetlen fogacskával is kiválóan tudKép

Most pedig, rettentő hosszú és unalmas eszmefuttatásom után - elköszönökKép

Szilvus
szilvus
 
 


...a válladba természetesen 2 db "l" betű. Car a billentyűzetemKép
szilvus
 
 


Sziasztok!
Megvagyunk ám mi is!
Mi jól vagyunk, szerencsére teljesen elmúlt már a nátha. Pedig ebben a dög hidegben is sokat sétálunk.
Tomika egyre többet áll önállóan. És elkezdett rámutatni dolgokra. Pl. az ivópoharára, ha szomjas. És mondja, hogy "hütyű". Még mindig.
Lépegetés még nincs, csak mászás ezerrel. És csibészkedés, kópéskodás. Nagyon aranyos. Állandóan a falon lévő képeket, a polcon lévő kacatokat kell vele nézegetni. Ő meg elmeséli, mit lát: "hütyű, poá, tátá, poá, hütyű stb..."
Alvás elég jó mostanában: napközben ált egyszer aslzik, de az 2-2,5 óra (hol van már a régi fél órás alvás) Kép. Este fél 9-fél 10 körül elalszik (nálunk ez is nagy szó). Igaz, most már stabilan a mi ágyunkban. Már este sem teszem az ágyába, mert ott mindig főlébredt fél-1 óra múlva, és üvöltött. A mi helyünkön meg szunyál, mint a kisangyal.
Ma nagyon "rossz " volt, mert kb. 4-szer szedte ki a virágföldet a szőnyegre a cserépből. Remélem, nem szokik rá Kép

Tévé: Tomikát nem igazán érdekli, nem szokta nézni. De ha pl. a Teletubbis (?) van, akkor tátott szájjal bámulja.

Sly!
A zacher torta egyszerű. Igaz, nem én fogom sütni, hanem a férjem. Piskóta jellegű sütit én elvből nem sütök J De én fogom díszíteni.
Esernyőkocsi tényleg jó találmány. Mi már használjuk, ha tömegközlekedünk.
Szegény Bia! Remélem, hamar rendbejön a körme!

Szilvus!
Köszi, már letöltöttem az adóbevallást a netről, sőt gyorsan meg is csináltam, és föladtam, mert még találtam visszaigényelni valót. Egy halom pénzt visszakapunk Kép
Én már előre készültem erre a takarításra. Hogy apának vizsgaidőszak volt, csak a legszükségesebbeket csináltuk meg, és én már nagyon utáltam pl. az ajtókra nézni. De legközelebb moziba megyek a barátnőmmel.
Ja, és nálunk a takarítás Tomikástul nem megy.
Nagyon ügyes Peti, hogy már hajtja a bébitaxit. Tomika egyelőre még csak szereli: oldalra fordítja és forgatja a kerekét.
Tomikának is jó nagy lapát fogai vannak elöl – mint a mellékelt fotó mutatja -, igaz nincs köztük rés.
Nagyon tetszik a pusziküldő Kép
Gratula Petinek a lépegetéshez!
Nagyon jó a hirdetésed. Remélem, megtaláljátok az igazit.
Jobbulást a családnak!

Kata!
Nagyon aranyos Máté! De azért a sör kicsit korai, nem? Kép

Moncsi!
Nálunk a cipő volt eleve rosszul szabva, mert nem tudta beledugni a lábát. De szerintem más baba sem tudta volna. Persze, biztos Tomikának is buci a lábfeje. De mi sem veszünk addig cipőt, amíg nem kezd el járni.
Ahogy Karmen is írta, a kötelező egy éves vizsgálat miatt megyünk a szemészetre. Bár nekünk sűrűbben kell majd mennünk, mert én rövidlátó vagyok. Remélem, Tomika apa szemét örökli,
Nem volna jobb takaró helyett vastagabb hálózsákot adni Levire? Biztos fonom volt a bioalma Kép

Edina!
Üdvözlet itthon! Örülök, hogy jó volt az utazás!
Nagyon vagány Bálint a ruciban!

Móki!
Nagyon édes a szánkózós Andris! Biztos élvezte!

Léna!
Sárának jobbulást! És a családnak is!

Dancsi!
Üdv itt is! Már hárman vagyunk szegediek!

Humi!
Jó, hogy javul a lábad! És hogy Krizsó is gyógyul!

Mariann!
Anyukádnak mielőbbi felépülést!

Mely!
Gratula! Nagyon ügyes vagy!

Zsú!
Petinek jobbulást!

Orsi!
Ne vedd komolyan a rémhíreket!

Na, megyek aludni! Jó éjt és kellemes hétvégét kivánunk!
Tünde Tomika

Itt a lapátfogú nyálmasina:
Kép

Ez meg egy másik:
Kép
ptünde
 
 


Tündi! ez valami csokis torta v. milyen izü? Orsi is imád ilyen nyuszifogat mutogatniKép

Humi! aranyos vagyKép a zacsi odaragadt a gond az volt hogy a punci alatt sehogy nem tudtam ugy odarögzíteni hogy ne legyen lyuk, ott mind kifolyt. Ha fiu lenne már tul lennénk rajta. Zacsit irta itt valaki 48 ft/db annyira nem olcso amugy. Nekem védönö adott 1 db-t, majd most még 1et. De hiába nézem nem jövök rá hogy lehet ugy feltenni hogy lyuk ne legyen, hanem teljesen elfedje a kis punciját.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Először is: Jobbulást minden betegeskedőnek...

Szilvus
Nagyon nehezen megy az orrszívás, amilyne könnyű volt 2 nappal ezelőtt, most olyan kínszenvedés...
Remélem nincs tete a homloka, hogy lehet azt megvizsgálni (itthon amatőr szinten?)
Tényleg szerintetek használhatok Pepének infra-lámpát??

Mese, Pepe imádja a Minimaxon futó rajzfilmeket, Dédinél sokat lát... Meg szereti a Charlie majmot...
Meg ha jó zenét hall, akkor elkezdi rázni a fenekét és vigyorog, olyan zabálni való... Kép

Ma kaptam egy rossz hírt Kép Az unokanővérem férje meghalt (szívroham). Még 50 éves sem volt.. KépKép

Készült 1-2 kép Pepéről, ha lesz időm lekicsinyíteni, akkor mutogatok...

Jó éjt
Zsu
bzsuzska
 
 


Zsuzska, de jó, hogy Peti is táncoslábúKép
Sára is ugyanígy táncol, vam,. hogy ülve, és elég neki mondani, hogy Sára, tánci-tánciKép

Ismeretlenül is részvét az unokanővérednek.NAgyon fiatal volt.

Mariann, mi újság anyukáddal?


NÁlunk is horror az orrszívás.Már meglátja a porszívót és máris kezdi mondani, hogy mammmma-mammmma
Ráadásul egyedül nem megy, Zoli pedig egyszerűen képtelen segíteni annyira sajnálja.Szóval a nagyi és én vagyunk a mumusok.
Remélem nem sokáig kell.

Jobbulást mindenkinek, aki osztozik a sorsunkban.

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem volt internetem sajna.

Köszönöm mindenkinek a foggal kapcsolatos hozzászólásokat,kezdek megnyugodni.Kép
Még írok este.

Orsi
orsi21
 
 


Zsu! Én szoktam infralámpázni a gyerkőcök arcát, arra kell vigyázni, hogy ne világítson a szemébe. Meg még az fontos, hogy meleg helységben csináld, mert ha a nagy meleg után hűvös éri az arcát több kárt okozhatunk, mintha nem csináltunk volna semmitKép 5 percet nyugodtan lehet, de azt nem tudom, hogy ilyen kicsiknél mennyi a max. idő.

Unokanővéred férje: Részvétem, tényleg nagyon fiatal volt.

Minden beteg babnak gyors gyógyulást,
pussz:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Sziasztok!

Nem tüntem ám el, csak gép közelébe sem jutottam.
Amúgy kop-kop meggyógyultunk.

Orsi!
Most olvastam csak,hogy foggal kapcsolatban voltak aggodalmaid. Az én nagylányomnak 1 évesen még nem volt foga, és kutya baja, sőt az összes foga makk egészséges. Ja, és nem 2 hét alatt nőtt ki Rékának sem a fog, hanem szép lassan. A felső kettő már 1 hónapja kinn van, de szerintem még mindig nem teljesen.

Magdi!
Miért baj,ha az infralámpa a szemébe világít a gyereknek? Mondjuk Rékának még nem kellett, de a nagyok sosem csukják be a szemüket,ha használják. Én úgy tudtam,hogy csak a quarclámpa veszélyes a szemre. A férjem el is mondta miért nem árt az infra,de én nem fogtam fel. Viszont tényleg melegben kell használni, szóval lehetőleg olyankor,ha utána már nem megy a baba hidegre.

Humi!
Teljesen lemaradtam a baalesetedről, de örülök,hogy már jobban vagytok. Nem lehetett könnyű.

Szilvus!
Remélem már meggyógyultatok.
Bébiszityó van már kilátásban?
Bölcsi: Szerintem,ha úgy gondolod,hogy jobb lenne,ha Peti továbbra is az itthon megszokott tápot kapja, beviheted a bölcsibe, és akkor Neki abból készítik a tejcit. Nálunk itt biztos,hogy megteszik.
Mikortól kezded a szoktatást? Voltatok már benn? Hányan lesznek egy csoportban?

Zsu! Részvétem, szegény előtte nem is volt beteg a szívével?

Karmen!
Kíváncsi leszek,hogy nálunk mi lesz az 1 éves vizsgálaton. Szerintem se pisi, se szemészet. Én legalább is nem hallottam róla. Holnap jön a doktornő, majd rákérdezek. El sem tudom képzelni kislányoknál hogy sikerül valakinek is a pisigyűjtés, eddig még egyik csajnál sem kellett.
Képzeld, hozzánk meg új gyerekorvos érkezett(igaz a másik körzetbe) Szegedről. Nagyon szimpatikus, már jártam Nála, mert homeopata orvos is, és a Dórit viszem Hozzá.

Tünde!
Nagyon ari a kis fogas Tomika. Olyan nagyfiú!!! Ügyes vagy,hogy már el is küldted az adóbevallásodat. Én még nem töltöttem le, úgy hallottam,hogy az idén amúgy is csak májustól küldik a visszajáró pénzt. Szemétség!! Pedig én is kapok vissza(ha jól láttam így első ránézésre.)

Era!
Milyen bébiörzőt szeretnél? Nekem egy tök alap Philips van, megteszi, ugyan nem oda-vissza beszélős, de én nem beszélgetni akarok a babával,hanem meghallani, hogy mi történik a szobájába. Nálunk is külön szinten aluszik Réka, de én hamarabb meghallom, ha felnyösszenik, csak rá kb. 2 mp-re szólal meg az őrző. Szóval én egyébként is bébiörzőként funkcionálok. Azért a biztonság kedvéért be szoktam kapcsolni. Ez a típus kb.12 ezer azt hiszem.

Puszi:

Kitty
kitty123
 
 


Sziasztok!
Látom, nincs nagy forgalom. Remélem, nektek is jól telt a hétvége. Én beépített szekrényt terveztem Tomika szobájába. Megrendeljük végre, mert már nem férnek a cuccai. Szerintem jó lesz.
Ma kicsit hisztis volt a gyermek, legtöbbször rángatta a ruhámat, és kiabált, hogy vegyem föl.Mert a falon lévő képeket akarta nézni.Napjában kb. 20-szor.

Karmen!
A zacher torta nagyon egyszerű. csokis piskótát kell sütni, baracklekvárral megkenni, és csokibevonattal bevonni. Ha érdekel a recept, leírom. Nagyon egyszerű és fincsi. Majd veszünk még marcipánfigurát a tortára, meg van már tüzijáték, és gyertya.

Zsú!
Mi már régóta nem tudunk hatékonyan orrot szívni. Annyira visít és rángatja magát Tomika, hogy csak végszükség esetén csináljuk. Akkor sem tudjuk rendesen lefogni. A homlokot szerintem doki tudja megnézni (nekem régen röntgennel nézték).
Jobbulást Petinek!

Léna!
Sárának is mielőbbi gyógyulást kivánunk!

Kitty!
Szerencsére márc.1-től fizetik visza az adót. Én azért is adtam be olyan gyorsan. Itt vannak a határidők:
http://www.apeh.hu/cgi-bin/lap.php?id=sajto/staj/0211hataridok

Jó éjszakát!
Tünde+Tomika
ptünde
 
 


SziasztokKép

Ugye a betegeskedők már meggyógyultak a hétvégén? Pepe, Sára, hogy vagytok?

Ha lesz időm, reagálok meg minden.

Köszönjük a drukkokat, MA KEZDJÜK a bölcsit, azaz a szoktatást. 10-re megyünk, ebédelünk is, majd utána haza. Reggel már voltunk befizetni meg leadni a papirokat, természetesen tünemény kisfiamat mindenki kőrberajongta, Ő pedig neves rock-sztárokat megszégyenitően osztogatta a legbájosabb mosolyait, vigyorait, "pápá"-it és tapsijait. Gyakorlatilag minden összegyűlt gondozónő el volt ájulva. Gondoltam magamban: höhö, majd nem lesztek, ha rákezd az ordításraKép A legjobb csoportba osztották petikét, 8-an lesznek, s lesz vele egyidős és 1 éves baba is. Az egyik gondozónénit pedig ismerem. Jó kilátások, a többi Petikén múlik.

Adópapiromat ma postázom. Tök röhej, az égegyadtavilágon semmilyen visszatéritésre nem vagyok jogosult. Némi csokipénzt jár vissza, mert a cég picit többet vont le. EnnyiKép Petinek Micimacis szülinapi tortára elég lesz. Remélem...
Májusig lehet bevallani, de a beérkezések után, leghamarabb márc. 1-től teljesitik a visszafizetéseket. Szerintem ezügyben nagyon rendesen jár el az APEH, a megelőző években mindig nagyon hamar utalták a visszajáró összeget.

Lányok, lehet, a Béres Csepp hatékony (jajj, nem akarnám elkajabálni), de az egész családon végigsöpört egy dögvész, Apát teljesen leteritette, én csak az orromat fújtam, anyukám, Öcsém, mindenki beteg volt. És Peti NEM!!!!Kép
Holnaptól én is szedem sőt, igyexem módszeresen mérgezni vele Apát is. Ha úgy vesszük, a családban Ő a legputtyadtabb, szegény. Mindig van valami baja, a keze, a dereka, a térdei, a feje...Olyan izületi tüneteket képes produkálni csóri, mint egy 50-éves.

Na mentem,. Petit lassan összevakarom és lesétálunk leendő munkahelyéreKép

Puszi Mindenkinek!

Szilvusék
szilvus
 
 


Sziasztok,
látom mindenki nagyon elfoglalt. Ugye mindenki meggyógyult és jól telt a hétvége? Tegnep olyan szép idő volt és úgy látom ma is!

Mariann,
anyukád hogy van?

Zsu,
unokanővérednek részvétem. Időnként olyan kegyetlen tud lenni az élet.


Szilvus,
Hajrá bölcsi!! Peticica eddig nagyon ügyin bemutatkozott. Meséld el majd a mai napot is!Légyszi küldd el mélben a muffinrecepteket, mert képtelen vagyok a netről letölteni. Valami nem működik.

Megyek, Levi éhes. Moncsi
monyó
 
 


Sziasztok!

Csak úgy kutyafuttában, mint az utóbbi időben többszörKép Pár sor rólunk, s ha marad idő, válaszolgatok isKép

Edina Bálintjának BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!

Kép

Sose gondoltam volna, hogy így el tud rohanni egy nap, mikor az ember nem dolgozik v.milyen munkahelyen. Nem panaszkodom, mert szervezzük is a programokat rendesen, mikor mi megyünk, mikor hozzánk jönnek. oszt huss, elmegy a nap, és a gép közelébe sem jutok.
Újdonságaink: az eddig néha gügyörésző manóra néha rájön a gajgajozhatnék, és szó szerint be nem áll a szája A porszívót, konyhaszéket, nagyobb dobozokat maga előtt tolva közlekedik ezerrel, és fennhangon adja tudtomra, ha elakad valahol, és segítségre van szüksége. Az elmúlt 3-4 napban szinte naponta észrevehető a változás, hogy mindig kicsit hosszabb ideig áll meg egyedül. persze még csak másodpercekben mérhető a dolog, de olyan büszke vagyok, mintha az én érdemem lenne Kép
Hosszú hétvégén voltak nálunk a barátnőmék 2 gyerkőccel(4éves és 4 hónapos), és szombaton a picit itthon hagyták 2 órára. Bevallom egy kicsit féltem a dologtól, végül is még csak egyzsre láttam a kislányt, úgy 4 hetes korában, de végül hihetetlenül élveztem a helyzetet.
Andrisom iszonyúan elfáradt hétvégén, a délelőtti 2,5 órás alvását a délutáni 1 órás helyettt 2,5 órásra egészítette ki, s 8kor ismét álmosan került ágyba.
Kajaügyben ma egy hete áll a bál: ha meglátja a fiatalúr a kanalat, szájzár. Szóval pépes kaják kizárva, de a darabosból is válogat, ha elékockázom. Tegnap jól meg is jártuk. 20 perc múlva feladtam a próbálkozást, s kapta a kedvencét, főtt borsó, kukorica, husi, párolt almadarabkák, lehet csemegézni. Jól bepakolt borsóból, s ma éjjel olyan pocakfájásra ébredtünk 1kor, mint anno, hasfájós korában. Úgy ropogott a pelus, mint a fene, csórikám meg visított. Szóval borsószünet 1-2 napig. Esetleg valami ötlet, hogyan szokna vissza a kanálra? Naggggyon önálló kar lenni a kiskarpek, de a leves, főzi, más kaják nem mennek még egyedül

Apa dolgozott szombaton és vasárnap is, holnap van határidő, így nincs pardon, de szegény ő is ki van nyúlva Azéert tegnap késő du. azért átugrottunk még egy barátnőmhöz, ahol a férjnek kellett egy kis segítség csocsóasztal összerakásban. Persze apa lelkesen ugrott, de jó is volt neki egy kis kikapcs., és nem a gép előtt gubbasztott.

Tünde, ügyi vagy, hogy te tervezed a polcot! Remélem hamar elkészül!

Orsi, ne aggódj a fog miatt! Tudom, mindenkinek van példája, így nekem isKép : Laci haverjának 18 hónaposan kezdtek kibújni a fogai(persze addigra már több fogorvost végigjártak a szülők, nem nyugodván bele, hogy igenis lesz foga a gyereknek, csak később. Ja, és nem utolső dolog, hogy az összes foga megvan, teljesen egészséges, és fogászaton eddig csak kontrollon volt.
(mellesleg könnyebb egy fogatlan szájból kikotorni a becsempészett cuccostKép, igaz, Kity?)

Zsu, sajnálom a rokonodat! SzomorúKép
Édi lehet a sejhajt rázó PepeKép

Pera, ment mail!

Szilvus, mizujs bébiszittyó ügyben? remélem egy tutit sierült találnotok azóta!

Humi, ezerrell megy a gyógyerő!!!!!!!Kép
Krizsóval mi újság?

Mely, gratula a vizsgákhoz!!!!!! Ügyi-ügyi!

Sly, puszi megy Bia ujjacskájára!!!!

No lépek, gyors pakolás-mosogatás projekt indulKép

Minden mamának és papának szerelmetes napot és még szerelmetesebb éjszakát kívánok (csak repkedjenek a nyilacskák!Kép)

Pusza,

Móki

u.i.: édik vagytok, észrevettétek a Mikimoki-tKép
móki
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk, csak a hetvegen nem volt idom netezni. Szombaton gyonyoruen esett a ho. Vendegsegben voltunk, gondoltuk, majd utana szankozunk Biaval, de 4-5 ora fele mar nagyon hideg lett. Vasarnapra meg sajnos tonkre ment a ho a sok esotol. Kép Igy ezen a hetvegen kimaradt a szankozas. Kép Remenykeden, hatha lesz meg ho az iden. Ma reggel Biahoz arra mentem be, hogy almaban sirdogal. Kép Egy darabig simogattam a hatat, utana megnyugodott szerencsere. Regebben, mikor oltast kapott, akkor volt ilyen 1x, talan 2x. - Ti babaitok is szoktak sirni almukban? - Kis ido utan felebredt, jatszott az agyaban, majd ujra elaludt teljesen egyedul! Azota nagy csend, valoszinuleg alszik, nem voltam bent nala. Hogy mi tortenhetett?!

Humi,
pisigyujtes: En is figyelem a technikakat, tapasztalatokat, mert lehet, hogy nalunk is kerik majd. Valoban jo otleteket irsz, csak az a baj, hogy Bia par masodpercnel tovabb nem hajlando fekve maradni. De ez nalunk van igy, talan mas babanal bejon. Kép

Pampers akcio: Hol olvastad, hogy az Active Baby pelusok is resztvesznek az akcioban?! En ugy tudom, hogy arrol a csillagocskakat kell gyujteni es az Intersparban a blokk bemutatasaval es a megfelelo szamu belyeg osszegyujtesevel csillagos agynemut lehet kapni az Informacional. A kep alapjan nekem nem tetszenek. Megnezem meg az oldalukat. Koszi!

Korom: beregasztottam H.A. ragtapasszal, de allandoan leszedte es persze megkostolta. Ugy vadasztam ki a szajabol. Gezzel a csuklojat is atkotottem, de azt is leszedte. Kép Ameddig csak lehetett, levagtam a regi kormet, most mar csaknem az egeszet. Nem ertek hozza, de amit latok alatta, az nem szep! Kép Nagyon felek, nehogy csunyan legyen az uj korme! Kép

Most ebredt fel, jatszik az agyaban. Hm, ilyet is tud?! Eddig miert titkolta?! Kép
Ma meg nem evett, nem ivott semmit. Kép Megyek, adok neki reggelit, bar lehet, hogy inkabb ebedet kap. Kesobb meg olvasok tovabb.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Hogy hivjak a Pampers-eket? A telefonszamukat keresem a matav.hu-n, de sehogy nem adja ki. Esetleg szamukat tudja valaki?
Koszi!

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sly, Dono kft 424-66-20, itt majd egy gépi hang mondja a Pampers játékkal kapcsolatos telefonszámot, assze, 4246624, de nem bizti, viszont mindegyis, mert az életbe nem veszik fel.Eddig én kb 10x hívtam őket.

ha sikerül légyszi szólj.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Lena,
Koszi a szamot! Megprobaltam, minden nap 11-12 kozott kell oket hivni a 424-6636-os szamon. Jo, mi?! Csak 1 ora van arra, hogy a sok szaz telefonalot lerendezzek. Szinte lehetetlennek latom ezalatt az idointervallum alatt beszelni veluk. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Kitty
Nem volt beteg, ezért volt nagyon váratlan. Még csak ideges típus se volt Kép

Én meg szarul vagyok. Az orraim, meg a füleim be vannak dugulva, kicsit fáj a fejem is Kép
Pepe már gyógyulgat... Nem tudom mit fogok csinálni, ha ő már meggyógyul, de én még nem. Hogy fogom megóvni a visszaeséstől???

Úgy látszik, hogy húznunk kell a de-i alvást, mert a du-i alvás eltolódott 6-fél7re...
Most épp pakol a spejzunkban, mert elkezdett üvölteni, amikor becsuktam az ajtót...

Én a fürdőbe fogok tervezni egy szekrényt (nálunk házi készítésű a konyhaszekrény, meg Pepe ruháspolca is...). Ráadásul zűárható kell majd, hogy a mosószert, meg a hipót, meg ilyen dolgokat bele tudjam tenni a pakoló-mester elől...

Zsu
bzsuzska
 
 


Dono kft-nek van email cime én nemrég leveleztem velük. Sajna már nincs meg, keressetek rá.
Nálunk is csak Activity pelust árulnak. Sajna most nem volt pénzem venni 2 jumbo csomagot is, pedig adnak hozzá egy sárga napocskát, csak ez most ablakra ragasztható.

Orsi végre megint eszik, igaz pépeset meg leveset. De ezt pár napja remélem csak javulunk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!Kép

Olyan jól esik itthon pihizni, meg Edinával tekeregni! Eszembe jutottak az első hónapok, a nyááááááár, amikor is minden nap 2-szer szekereztettem meg a kisasszonyt.

Tünde, aranyos Tomika a lapátfogaival! A másik képen meg igazi angyali arcocskája van.

Edina, szerintem se aggódj, hogy nincs hányingered. A múltkor elfelejtettem mondani, mennyire tetszik a Bálint szerelése az óceánparton. Hm, irigykedtem is egy picit, milyen jó dolgotok lehetett, fürdés, napozás...Boldog névnapt Bálintnak!Kép

Sly, bizony megeshet, hogy Biankának a körme először dudorkás lesz, de olyan pici a körme, hogy hamar lenő, és meglátod szép sima lesz azután. Én csak tudom, gyerekkoromban állandóan becsíptettem az ujjaimat. Kép

Móki, lassan önálló menés lesz ebből a közlekedésből!Kép Gratula Andrisnak!

Szilvus, remélem Peti hamar megszokja a bölcsit! Örülök, hogy tetszik neked a hely és a körülmények is jók. Nincsenek sokan a csoportban, így jobban tudnak majd rájuk figyelni.

Képzeljétek, a 9 hós méricskén meg akartak győzni arról, hogy Edina 10 kiló 200 g. Na, mondom ennyi nem lehet. Persze ruhástul mérték, annyit vontak le a bruttóból, amennyit jónak láttak. Aztán hétvégén evés előtt és két kaki után megmértem: 9kg 920 g Edina. Na, hát tényleg nem csodálkozom, hogy már alig bírom őkelmét.Kép már alig várom, hogy a saját lábán tudjon lépcsőt mászni, mert a hátam tényleg fáj.Kép

Nem is csodálkozom, hogy ennyi a súlya, ugyanis ha tehetné, a kanalat is megenné, íme:

Kép

Képzeljétek, apa munkahelyet változtat márc. 1-től. Remélem, jobb lesz neki ott, és többet lesz itthon, ugyanis korábban kezdik a munkát.Kép

Beteg babóknak gyógyulást!

Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Ujra itt. Kép 3 orat setaltunk ebben a szep idoben. Kép Meg nem meseltem, hogy a hetvegen Bia 2x labbal elore maszott le az ulogarniturarol, persze a kezevel belem kapaszkodva. Kép Ugy orultem, hogy ilyen ugyes. Ja, s meg valami: pentek este a lepcsozest gyakorolta teljesen magatol, senki nem mondta neki. Kb. 50x le-fol lepkedett a 20-25 cm-es matracon. ... es nagyon buszke volt magara. Kép

Koszi mindenkinek a reszvetet korom ugyben. Kép

Mely,
Koszi! Megnyugtattal! Ezek szerint van meg remeny a szep kormokre. Orulok! Jo nagyra nott Edina. Kép Nekem is allandoan faj a hatam. Kép Kb. 5 perce rohogok a kepen. Nagyon aranyos Edina. Kép

Tunde,
Bianka is allandoan mutogat mindenre, hogy mi a neve es ker enni, inni, stb. Kép Olyan jo, hogy igy kommunikalnak. Kép Ari a kepeken Tomika. Kép

Zsu,
reszvetem! Kép
Vegyel maszkot az orrod es a szad ele. Gyogyszertarban kaphato.

Szilvus,
mi volt a bolcsiben? Jol viselte Peti? Egyutt voltatok, vagy ott kellett hagynod?

Jajj, le ne maradjon! Edina,
Balintnak Boldog Nevnapot kivanunk! Kép
Kép
Akartam mar kerdezni, itthon lehet valahol kapni ilyen, vagy ehhez hasonlo napvedo rucit?

Moki,
Andris utan csak gyozz futni, lassan egyedul lepeget. Kép

Jobbulast minden betegeskedonek!

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Mostanaban ugy iszik Bianka a cumisuvegbol, mint egy diszno. Csak ugy frocsog ki a szajabol a viz.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Rekord ar: Fisher-Price Activity Table a Westendben 49.910,- Ft. Kép Kép Kép
Most kerdeztem meg telefonon. Mi kerul ezen ennyibe?!

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Tényleg, el is felejtettem Kép
Edina, Boldog Névnapot Bálintnak!!!


Na, megpróbálom megnyugtatni a bőgőmasinámat...
Zsu
bzsuzska
 
 


Sly, figyi, sztem tuti foggalmuk nem volt, hogy miről beszélsz, ugyanis, mi Sára névnapja előtt voltunk a Westendbe a sütifalóért, és láttuk ezt a mindentudó asztalkát is, a játéküzletben(a metro szinten van egy óóóóóóóóóriási üzlet)a Zoli 14000Ftra emlékszik, én 18000re.sztem érdemes lenne elmenni, mert nem létezik, hogy egy hónap alatt ekkora emelés lett volna.
Hátha.

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


megint énKép
Sly, Zoli megtalálta a blokkot:
Kistücsök 2000 Kft, Westend Jókai sétány 9-11.
tel:238-7698

Hátha nem őket hívtad föl.

HA mégis, akkor bocs a belekontárkodásért.

Pusziiiiiiii, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Lena,
En is arra gyanakszom, hogy valamit nagyon felreertettek. Az altalad megadott telefonszamot is felhivtam, ott eppen nem volt ez az asztal. 14e Ft-ert is nagyon draga. Kép

A Pampers-eket Te is 11-12 kozott szoktad hivogatni. En holnap megprobalom. Hatha sikerul beszlnem valakivel.

Az email cimuket meg nem talaltam meg. Kép A Pampers sarokban nincsen megadva.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Hát, Sly, nem tudom mikor szoktam őket hívni.Amikor épp eszembe jut.
De majd holnap akkor hívom őketKép

Pusz

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Sziasztok!
Előkerültünk, bár lehet, már nem is emlékeztek ránk!Kép
Sajna visszaolvasni nem tudok, egyszerűen nincs rá idő.
De azért átfutottam ezt az oldalt: Nem is tudtam, hogy van kismamánk!Edina, GRATULA!A bébiknek nagyon jó lesz, neked pedig kicsit nehéz az eleje, de megéri!!!Nekem is más volt az első terhességem, mint a második, és meg is volt az oka: egy lány- egy fiú! KépÚgyhogy ne ijedj meg!
Egy kis helyzetjelentés:Bence feláll és körbe jár a járókában!!!!Ez nagy szó nálunk, mert Rékához képest nagyon kis lustaság!Foga másfél és pokoli lassan nőnek.K.b. egy fog egy hónap!Doki néni meg csak sajnál: 2 hónapja nem alszok, alszunk 3-4 óránál többet éjszaka.20 fog=Lipótmező!!!Kép
Képzeljétek: Rékát felvették bölcsibe, bár még nem dolgozok, de mivel nyáron betölti a 3.-at, ősszel már csak oviba mehetne, és nálunk a nagy csoportot ismétlik, azt meg nem akartam, szóval, most örülök is , meg nem is: nagyon tud hiányozni ez a kis rosszcsont!Kép ( jó kis mondat)
Na, megpróbálok kicsit olvasgatni.Mindenkinek jó éjszakát és a babaprojekteseknek: HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!
Barack
barack
 
 


Edina! Bálintnak nagyon boldog névnapot!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


sziasztok!

Kincsi betegKép éjszaka belázasodott, égetett a teste, olyan forró volt. Azt hittem, álmodom.
Gyorsan hidegfürdő, kúp, alvás. Most már jobban van, evett is reggelire 1 pohár danoninot+1 szelet pulykasonkát.
Telefonáltam a dokinéninek, lázcsillapítás, C vitamin + anyatej a gyógymód. Antibiotikumot nem kaphat. Délután viszem a helyi orvoshoz.
Most már csak az a kérdés, hogy mikor fog meggyógyulni és el tudunk-e utazni szombat reggel.
Sajna nem alhat az erkélyen, nem tudom, mi lesz így egész nap.

Megyek, mert rosszalkodik.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket!

Sly,
Ilyen rucit még nem láttam itthon sehol, bár nem is kerestem még, Ausztráliában a szörfösök is ilyesmi rucit vielnek, mármint ilyen anyagból, mi is vettünk Apának ilyen polót.

A mi napjaink elég rosszul telnek mostanság. Bálint elég nyűgi, egész napomat leköti szinte,ennyit még soha nem építettem kockából. Kép Enni még változatlanul nem eszik szinte semmi normál kajcsit, csak gyümi, joghurt, tejpép...stb, főzi, husi semmi. Ráadásul este nem akar elaludni, 11-12-ig fenntvan, és ha nem hozzuk ki a szobából akkor borzasztóan sír, ráadásul éjjel is felébred vagy 2x. Ami a legrosszabb, hogy már nincs szopi, magától abbamaradt, vagyis még próbálkozik egészen addig amig nem nagyon jön a tejcsi, utána 1 korty, és inkább elengedi, elfordítja a fejét. Szóval nehezen tudom visszaaltatni. Valószínű, hogy a terhesség miatt nem izlik neki. Pedig eddig olyan jó volt, mert így mindig megnyugodott, és visszaaludt bármikor. Ti hogy csináljátok?

Barack,
köszönöm, szerintem is másik nemű lesz a baba, főleg, hogy a szopi is elmaradt.

Most rohannom kell, mert Bálint követeli a játékot, még jövök!

Csatolok egy képet,

Edina
Kép

nedinabp
 
 


Sziasztok!
Most csak egy gyors bekukk. Kesobb tudok csak visszaolvasni.

Lena,
ha tudod, hivd fel legyszi a Pamperseket 12-ig. En most hivtam oket, s allitolag az Active Baby pelusok is beleszamitanak a pontokba. Ennek nagyon orulnek, csak a leanyzo, akivel beszeltem, nagyon bizonytalan volt. Hahta neked massal sikerul beszelned. Koszi,

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 



Sziasztok!

Tünde!
Köszi a határidőket, már csinálom is a bevallásomat.

Szilvus!
Hogy telt a topic első dolgozó babájának az első két munkanapja? Nagyon várom a beszámolót.
Mivel nekem nincs munkahelyem,lassan elkezdek pályázgatni ide-oda,és bizony,ha sikerül, Réka is követi Peticicát.

Ma én is hívtam Dono-ékat ajándék ügyben. Egy kicsit kiakadtam. Január 3-án feladtam a 32 pontot, úgy gondoltam,hogy szülinapra megjön a játék.(Én naiv) Közölték,hogy még gépre sem vitték, így azt sem tudják megmondani,hogy beérkezett-e egyáltalán, úgy 2-3 hét múlva érdeklődjek. Úgy látom,hogy mire oviba megy Réka talán meg is kapjuk a zenélő tologálót, persze,ha nem veszett el a levél. Ajánlva adtam fel,nyoma van, na de ennyit várni. Nagyon dühös lettem, erre elkérte az Emil címemet,hogy majd utána néznek. Na, kíváncsi vagyok....

Edina!
Úgy meghatódtam a képen, tényleg ott gubbaszt a picur. Örülj, hogy nincsenek rosszulléteid.

Amugy merre van mindenki?

Még benézek, megyek ebédelni.

Kitty
kitty123
 
 


Sziasztok!

Kincső végre elaludt szobában. Nehezen ment, mert ugye megszokta, hogy az erkélyen alszik. De most nem mertem kitenni.

Hétvégén a sógornőméknél voltunk a tanyán. Kincső egy kiscicával játszott, a fülénél, farkánál fogva ráncigálta a macsekot. A szemét ki akarta nyomni, a szájába bele akart nyúlni. Még szerencse, hogy pici volt a macsek és hagyta. Kacsákat, kakast is kergettünk, pocsolyában tapicskoltunk. Érdekes, hogy a lovak annyira nem tetszettek neki, mint vártam. Talán tavasszal.

Szilvus, a swiftről hasonló jó véleményem van, nálunk csak a csomagtartó méretével és a kocsi korával volt a gond.
Hogy tetszett Petinek a bölcsi?

Kata, Móki, Magdi
részünkről minden tali lefújva a héten, meg kell gyógyulnunk péntekig! Hiszek benne, hogy sikerülni fog, tömöm magamba a vitaminokat! Még jó, hogy van tejcsi.

Edina, örülj neki, hogy nem vagy rosszul. Én csak reménykedni tudok, hogy nálam is hasonló lesz majd a helyzet.

Most hívott a könyvelő, hogy van 31e ft áfatartozásunk. Kép A fenébe! Utálom ezt az egész bt mizériát!

Ajjaj, forr a víz, elfelejtettem
Lépek
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Ed,
Jobbulast Kincsonek. Meg fog gyogyulni szombatig. Kép

Edina,
de jo, lehet, hogy tenyleg kislany. Kép Szupi, hogy feltetted a kepet a picirol. Jo ujra ilyet latni. Kép

Lena,
jol van, akkor nem aggodom, hogy nem lehet Total Care-t kapni. Veszem az Active Baby-t es gyujtom szorgalmasan a pontokat. Kép

Kitty,
hat nem kapkodjak el Dono-ek. Kép S meg arra is lehet varni, mig feldolgozzak es kikuldik. Kép

Szilvus,
Peti hogy birja a melot? Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Kicsit mi is eltüntünk, de minden nap olvasok csak írni nincs időm (mint ahogy most se nagyon)

Kincsőnek megy a sok gyógy pusszancs!!!
Bálintnak pedig az utólagos Boldog Névnapot!

Matyikámról 1-2 szó: Már csak sétál a drágám, (ezért is vagyunk eltünedezve) mert amikor csak lehet az udvaron vagyunk sétikálunk. Nagyon élvezi, hogy egyedül megy, a kezemet se fogja meg, és nem enegdi hogy én megfogjam. Ez kicsit rossz mert az összes csikket, szemetet fel akarja szedni az utcán, és ha nem engedem akkor a jön a "rongybaba" verzió sírással az utca közepén. KépKép De ilyenkor is olyan édes!Kép Ennek jött el az időszaka. Így a sétáink, boltba menés is dupla idő lett. Kép
Viszont pár napja 1x felébred éjszaka Kép Az én jól alvó MatyimKép. De szerintem csak azért mert álmában ugye átéli a nappaljait, és feláll, amivel felébreszti magát. Majd megszokja a járást és elmúlik, ez volt akkor is mikor elkezdett mászni.

Szilvus!
Peti cicával mi újság? Már haza sem akar menni a bölcsiből?

Edina!
Hajrá! Olyan nagyon édi a kis manócska. Nagyon furcsa lehet Neked is! Még 1x gratula!!

Most megyek Apának segítek polcot szerelni. Csatlakozunk az otthoni bútorkontárkodók közéKép

Pumi???

Pussz Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

A hiperaktív dumgép gyerköcöm végre durmol, Apa pólójával betakava a nagy ágyon. Itt kell szobroznom, nehogy leessen ha felébred. Azért tegnap azt hittem megint, hogy itt a szívroham. Besettenkedett a fürcsiszobába - ami nem volt nehéz, mert ha mosok, csak behajtani tudom az ajtót a konnektor miatt - és mit látok, locsolja magára meg a szőnyegre a szőnyegtisztító löttyöt. Legalább félig jó helyre ment. Amúgy egy nagy dobozban vannak a tisztítószerek, aminek a tetejét én is alig birom kinyitni, Levinek nem volt gond. Még jó, hogy nem itta meg.

Ed,
szegény kicsi Kincs! Gyógypuszik meg távvitaminok mennek ezerrel, muszáj meggyógyulnia a pici lánynak! Szóval tetszett neki a tanyasi életet! Jó is az egyszer-egyszer.
Képzeld, Apa megajándékozott szilikonos muffinsütővel! Végre sütögethetek. Mi az alaprecepted? Hogy csinálod, a sütőbe csak a rácsra teszed rá a szilikonost, vagy teszel valamit alá, egyenlőre félek, hogy elolvad, bár az van ráírva, hogy 240 fokig bírja.

Edina,
olyan édes az ici-pici. Milyen jó lehet ott bennt a puhaságban! Most úgy várom már, hogy megint kapjak ilyen képet. Bizti, hogy Bálint érzi a változást, egy darabig nehéz lesz szopi nélkül neki - és neked is. Talán hamar túllesz rajta.

Barack,
dehogy nem emlékszünk Rád! Bence nagyon ügyi, szegényt hogy kínozzák a fogacskái és még tényleg messze van a 20.

Mely,
Edina szép nagy lett és úgy látom majdnem lecsusszant kanál is.

Móki,
gyere gyakrabban, úgy szeretem olvasni amit írsz, az örök optimista!

Szilvus,
gyere mesélj Peticicáról!

És légyszi a muffinreceptekeeeeet!!! VAGY AKINEK MEGVAN ELKÜLDI? KÖSZI

Lányok, még külön mossátok a gyerkőc ruháit?

A beteg babóknak jobbulást!

Pussz, Moncsi
monyó
 
 


Sziasztok!

Sly, csak most olvastalak titeket, de jóó, akkor minden megy tovább, bár én kicsit mellé fogtam, mert megijedtem, hogy csak a total care számít, így a környéken találhatóakat felvásároltuk, ez mind csak nagy csomagos, így buktunk rajta 1-1 pontokat.Na mind1.

Kitty, én kb 3-4 hete kaptam tőlük egy levelet, hogy 1el több pontot küldtem be, mint ami a csigához kell, de ne aggódjak, mert tuti megkapom a játékot, csak minden játék külföldről jön, és nagyon nagy az érdeklődés....
Azért ez elég gáz.Sejthették volna, hogy ilyen nagy lesz.Kicsivel jobban is felkészülhettek volna.

Edina, éééédes.
Hányadik héten vagy most?

Ed, jobbulást Kincsőnek.

Jaaaaaaaaaaj, megyek rendbe rakom a gyereket önálló nápolyi evés után.

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 



Monyo,
jajjjj, meg jo, hogy nem itta meg. Nagyon ugyesek ezek a babak. Nem szabad alulbecsulni oket. Mar en is vettem a tisztitoszeres szekrenyre valami bigyot, amivel zarva lehet tartani. Kb. 2 het utan a ragacs elengedett. 1000,- Ft-ert vettem, most nezhetek mast masik ezresert. Kép
En mar regota egyutt mosom a babaruhakat a mi ruhainkkal.

Lena,
nem tudhattad. En is felvasaroltam volna, ha talaltam volna Maxit. Kép

Agi,
en csak amulok, bamulok, mennyire ugyes Tomika. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Moncsi,
a profilodban levo cimedre kuldtem muffin recepteket. Nezd meg, megkaptad-e az e-mailt. Kép
Tenyleg, sikerult feladni a levelet? Nem surgetlek, felre ne erts, csak akkor figyelnem a postast. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Na, szuper! Irtam e-mailt a pampers-eknek es valaszoltak. Idezem:

"Semmi oka az aggodalomra a pelenkák miatt. A Pampers csomagolóanyagot
váltott, ezért talál most már Active Baby feliratot a Pampers pelenkán. Ha
megnézi a kis katalógusát, abban le is írja a Pampers, hogy a program
időtartama alatt a képek és a termék elnevezése változhat. Lassan másfél éve
tart ez a játék, a Pampers meg időközben fejlesztette a termékét, így
mostanra valóban megváltozott a termék neve."

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk csak még mindig dögrováson...
Pepe már javulgat, de én, úgy érzem, csak egyre rosszabb lesz.... Kép

Most megyek is kúrálgatni magam, Pepe meg amíg csal lehet lent lesz Dédinél.
Holnap de beszélek Apával, megpróbáljuk dokinénivel kiiratni, hogy ne nekem kelljen Pepét abajgatnom. Amint kigyógyul kapom fel a maszkot, nehogy visszafertőzzem... Bár lehet, már most is kéne az a maszk...

No, tényleg bebugyolálom magam az ágyikóba...
Aztán még postára is kell mennem a felvételit feladni...

Minden betegeskedőnek gyors gyógyulást...

Pussz
Zsu
bzsuzska
 
 


Sly, erről a fejlesztésről annyit, hogy olyan marha jó irányba fejlődtek, hogy mióta az újjat használjuk kakis buliból kifolyólag 3 szor volt teljes ruhacsere...
Képkirály, nem?

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Lena,
Az szep! Ezek is lehet, hogy csak visszafejlodnek? Kép En osszemertem a pelusokat, igaz nem vizzel teszteltem, csak latszolag, de semmi kulonbseget nem vettem eszre a mintazaton kivul. Egyebkent 2x mar Bia is elazott a pisitol. Azt hittem, nem huztam meg elegge a derekan a pelust.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: