2005.02.11 20:20
nemsokára közkinccsé is tudom majd tenni, ha ráncba szedtem
2005.02.11 20:21
Hozzank is jonnek sokan, szotyit kapnak.Edesek
Na majd meglatjuk ki lesz az ugyeletes...en mar teljesen be vagyok porogve, azaz nagyon szulnek mar.
2005.02.11 20:34
kopkop
ha kijön, kb egy golyórágónyi színes folyás, kicsit kocsonyás alakban, semmi komoly!
). Mi a helyzet a babóddal? hátha tudok segíteni
)) 2005.02.11 20:52
2005.02.11 21:44
, 2 óra múlva újra enne, viszont keveset szopik már ilyenkor, mert annyira kifárad az üvöltéstöl. Ha sikerül akkor alszik 1 órát, és kezdödik elölröl az egész. Éjszaka, ha mellettem alhat, akkor 5 órát is egyhuzamban alszik, csak a végén kezd nyögni, amire fel is ébred. 2005.02.11 21:50
2005.02.11 22:24
sosem gondoltam volna,hogy ezert lelkesedni fogok...
2005.02.11 22:25
Vigyél sok finiséget,a nasival hamarabb elmegy az idő. Meg olvasnivalót meg mittudoménmit, talán papinkódat.
Ja, és járt erre egy vörösbegy is, sőt, a szomszéd VILLANYPÓZNÁN egy fakopáncs próbálkozott, kevés sikerrel.
Na de komolyan, miért??? Megfogtam volna testápolós kézzel, és keserű lett? ) 2005.02.11 22:35
2005.02.12 00:35
gratulálok én is a babócádhoz! a Margaréta szép név, úgyhogy a viselőjének is szépnek kell lennie!
de kívánom Nektek a legjobbakat. majd írj, vagy üzenj, hogy vagytok!
2005.02.12 00:56
2005.02.12 08:01
És aztán apu egyből felkapta (ÉN akartam, de ő volt pozición::::
, és abba is maradt a sírás.

2005.02.12 08:52
2005.02.12 10:10
múltkor azzal a párbeszéddel, hogy "Vera, nem hagytuk neki a múltkor hosszabbra?" "Áááá, nem....ja, de mégis" szóval jól megkopasztottam
de már nő
... legutóbb a texasi reptéren volt egy szolgálati kutyus, nem kábszert, hanem az orvul becsempészett élelmiszert szagoltatták ki vele. Volt zöld egyenruhája meg minden, nagyon édes volt, sajnos nincs fotó.
Ma simogatta Dóri először Bobit... ill. ráncigálta a szőrét, ki akarta szedni a szemét, letépni a fülét, az meg birkamód tartotta neki a fejét, hogy hát kisállat, neki mindent szabad
még egyszer nagyon sok boldogságot!!!
2005.02.12 10:20
) , nekünk meg az egész első évről szinte csak szép nyugis éjjeli emlékeink vannak. Nem volt éjszakai idegbetegség hogy ki keljen fel hozzá, hogy altassuk vissza, stb.
2005.02.12 10:47
), de mára beláttam hatalmasat tévedtem
és drukkolunk érted 2005.02.12 11:03

2005.02.12 11:20
hihetelten! parókát adtatok rá???
)
, hogy csináljátok? filmet kéne csinálni rólatok.2005.02.12 11:29
Gratulálok Lindinek!
Másnap mentünk megvenni!
Úgyhogy azóta is imádom, mert gyorsan bedobálom az edényeket és azonnal rend van a konyhában, még ha nincs is tele és nem kapcsolom be rögtön! És nem koszolódik olyan gyorsan a normál mosogató környéke sem, mert azt ritkán használom, szóval jó sok előyne van! 2005.02.12 11:35

2005.02.12 11:52
Azon tunodtem mekkora lett volna a lanykaja, ha kivarja a 40 hetet... Mondjuk Vollard sraca valoszinuleg magasabb lesz nala, tehat egy udvarlo mar szoba johet

2005.02.12 12:55
2005.02.12 14:58
Nemsokara megerkezik az ajandekod is
De klassz. Latod, mar most milyen anyas a lanyod, mindig egyutt akar majd veled unnepelni.
Hogy fogod, hu es a srac hogy fogja kibirni egy honapig ? Nagyon DRUKKolok. Majd tudosits.
A MOSOGATOGEPhez meg annyit, hogy tobb ismerosunk is azt csinalta, hogy a konyhabutor egyik elemet kivette, es oda tettek a mosogatogepet. Azt a par edenyt siman elpakolod mashova, illetve lehet hogy a butorelemet is at tudod helyezni. Na, mostmar jol kiosztott mindenki mosogatogepugyben
Mindegy, szerintem ha veszel, ha nem, ket honapig semmikeppen ne mosogass!
2005.02.12 15:25
En is akarok kutyat! Meg a nyul is! Meg a macska is! De apat nem lehet megfozni, amig nincs kert. Egyebkent a HAJASbabadrol egyik kedvenc mesem jutott eszembe: Melisande kiralylany szuletese utan a sok tundernagyneni kozul egyet nem hivtak meg, aki azert eljott es azt kivanta, gyerkoc kampec, de egy tunder meg hatravolt, aki csak enyhiteni tudott az ajandekon az ovevel, gyerkoc marad, de haja egy szal se
Lanyoknal ez nem tul elonyos, de mikor nagylany lett, egyik szulinapjara apjatol a kiralytol egy (meg fel nem hasznalt) kivansagot kapott, ugyhogy ahogy az anyja mar sugta is, elkezdte kivanni a rengeteg aranyhajat, ami csak egyre hosszabb es dusabb lesz es ... de szerencsere apa felbeszakitotta, mindenesetre az lett, hogy ahogy levagtak a hajat, csak jobban nott, tehat vagni kellett, megjobban, vagni, meggyorsabban, vagni... mar a hajabol fontak kotelet, tomtek ki a jatekallatokat, meg parnakat, exportaltak stb., kihirdettek, hogy aki megoldja, tudjatok csaj+0.5kiralysag vagymittuomen, es valami okos srac vagy kiralyfi kiotolte, vagjak le ot a hajarol, persze ettol meg a lany nott, szegeny csak tenfergett az orszagban, meg belefert, epp akkor tamadt a szomszed kiralysag, a hajokat siman visszapockolte a tengeren stb. mondjuk ez jol jott, nem? ugyhogy megint inkabb a hajat vagtak le, es toprengtek tovabb, aztan a vegen gyartottak egy merleget, beultettek egyik serpenyobe, hajat a masikba es amikor epp egyenlo volt, akkor elvagtak, na heppiend
persze azzal a sraccal
Antikvariumok? Magannyomozo? Kiadatom ujra? 2005.02.12 16:08
Kell?
Ő amolyan megfontoltan növögető, lehet, hogy agyra gyúr. Hátizmaimmal pedig lassan benevezek egy olyan feszítős-mutogatós-olajos versenyre
, BKV-nak megüzentem, hogy nehogy má' sztrájkoljanak.
Most egyébként a babafigyelőnk purcant ki, és rögtön olyan pucérnak érzem magam nélküle
2005.02.12 16:58
Lehetek a legjobb baratnod?
IGENIGENIGENIGEN! Tenyleg elado? A, Dorinak meg szuksege lehet ra. Lelkiismeretfurdalasom lenne... Oooolyan klassz konyv. Talan csak beszkennelnem az egeszet, hogy nekem is meglegyen. Latod, megiscsak erdemes ilyen sokat irkalni. Egyebkent hany hos is a kis holgy? Az en 6,5 hosom mar 8,5 es hat eleg hisztis, sokat cipelteti magat, ugyhogy lassan olyan kigyurt leszek, hogy valoszinuleg jobb helyezest erek el a versenyen, mint Te
BVKn nem felsz, hogy elesel?
Pihenj, babazz, egyel, majd kesobb meselsz.2005.02.12 17:00