[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004.tavaszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Most nézem, hogy van egy Mikimoki-nk isKép (az előző oldalt zártaKép) Azta, rossz felhasználónevet írtam, s beírták. Én meg azt hittem, hogy a szupertitkos jelszavamat adták kiKépKépKép
Még jó, hogy csak nekem tűnt felKép

Na, megyek csicsikázniKép

Pussz

Móki
móki
 
 


Én is furcsállottam, de nem tudtam hogy csinálod, és miért! C
claire
 
 


Sziasztok!
Szilvus, nálunk a 2 együtt megy: ház+tesó. Apa ilyen bevállalós tipus. És reménykedünk, hogy lehetséges. Költözünk együtt?
Dunaharasztin tuti net lenneKép
Képzeld, most hívtak fel a melóhelyemről, hogy lenne itt a közelben egy kis meló - heti 1v.2*4 óra, ahogy nekem jó. Csakhát ki vigyázna a bébire???

Móki, mi szivesen mennénk, a lényeg, hogy délelőtt el tudjunk indulni. Akkor megyünk.
Sly, Moncsi, Kata?
Bocsi Moncsi - még rímel is, hihihi, de a du 3 nekünk tényleg nagyon késő. Ma pl 4kor tudtunk elindulni sétálni.

Móki, először néztem is, hogy ki az a mikimoki vagy mi. Aztán megismertem a lányom pasijátKép

Claire, te tényleg nem unatkozol. tegnap azt beszélgettük apával, hogy mi lenne, ha 3 bébink lenne. Persze kertesházban, ott talán elférnénk.
Jó nagyok lettek a picik. Végre kincsőhöz hasonló súlyú babák is vannak topikbanKép.

Apa még sehol, kincsi alszik.
Lassan én is lépek.
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 

 
 

Sziasztok!

Sly, Ed,
persze, nem szeretném, ha bármelyikőtöknek is rossz lenne az időpont, azt meg végképp nem, hogy a város másik végéből eljöttök és még Apának is gond legyen. Nekem viszont a de. elég rázós, szintén az alvás miatt. Bizonytalan, hogy mikor alszik, lehet, hogy csak fél órát, de lehet, hogy 11-ig, fél 12-kor meg már ebédel. Katának sem jó a de, mert vendége lesz. Játék: írtam, hogy inkább nagyobbaknak való, ugra-bugrálós. Felfújható játékok vannak, kötelek, labirintus, hengerek, "homokozó" ahol rengeteg labda van, meg csúszda. Szóval ennyi a kínálat. Döntsetek! Vagy esetleg majd máskor, ha már nem alszanak ennyit a gyerkőcök és jobban lehet velük közlekedni. Mert így nagyok a távolságok.

Sly,
ha nem jön össze a holnapi, hogyan juttasam el a pontokat? Megírod a címed priviben és postán feladjam?

Moncsi
monyó
 
 


Ed, Sly,
Hova tűnt az a mondatom, ha jöttök, és nem jön be a játszóház, hozzánk is jöhettek?

Moncsi
monyó
 
 


Sziasztok!Kép

Csak egy gyors beugrás, holnap lesz az utolsó vizsgám. Azaz remélem, hogy az lesz, ha nem vágnak el valamiből. Most már télleg tökfáradt vagyok, nincs türelmem semmihez.Kép Ezt csak tetőzi, hogy éjjelente Edina 2-3-szor felsír, és annyira éles hangon zengedezik, hogy kiveri az álmot a szememből.KépPedig már kibújt 4 napja a 4. fogacska is.

Most csak egy pár reagálásra futja így visszaemlékezve az írásaitokra.

Szilvus, bevallom rettenetesen megdöbbentem, amikor Edinának először kivillant a a felső lapátfoga.Kép Most már kint van a 2. is és jóóó távol van a 2 egymástól, de majd a köv. fogacskák rendezik a lapátkákat. Legalábbis remélem. Megmutattam Edinának a puszit küldő Petit, és hát nagyon vigyorászott neki.Kép Remélem, hamarosan kaptok egy cuki bébiszityót.

Ági, édes lehetett Matyus a vécéből kicsent szerzeménnyel.KépSzerintem Matyus annyit eszik, amennyire szüksége van, ha éhes lenne, biztos jelezné.

Ed, aranyos a szerelő Kincsi! És tudd meg, néha irigyellek, hogy milyen jó nagyokat alszik az erkélyen!3 óra! Ez nem fair play! Nekünk néha még egy óra is alig jön össze!

Tünde, Tomika igazi nyurga legény lett! Hát nem lehet könnyű nektek sem biztonságossá tenni a lakást. Én úgy vagyok vele, hogy amikor azt gondolom, most már semmi vész,Edina felfedez valami érdekeséget. Ja és az újdonsült lapátfogaira nagyon büszke,próbálja harapdálni a cicit.KépSzerencsére nem harapott meg. Még.

Léna, gyors gyógyulást Sárának!Jó hogy ilyen könnyen viseli a betegséget!Örülök, hogy a párodnak nincs semmi komoly baja, hááát, bizony kímélni kell apát egy picit.Kép

Magdi, látom Márk igazán ravasz fickó, hergeli a tesóját.KépHogy tudnak ilyen pici korban ilyen kis haramiák lenni?(Edinának a legújabb beceneve a Haramia)

Sly, Edina d.e. 11-12 között és d.u. 5-6 között szokott aludni. Ha kiviszem sétálni úgy 2 körül, alszik kint egy órát, de akkor estig szünet.KépÉs 10-kor alig tudjuk legyúrni, reggel meg 6-7-kor vigyorogva rendel be a szobájába.KépKözben meg 2-3szor riadózik éjjelente. Pedig kb. 5-6 hós koráig annnnnyira jól aludt min. 8 órát egyhuzamban.Kép

Kitty, Edina is megjárta már a fiókkal, bömbizett is egy sort. Nálunk is nagyban folyik a felfedezés, persze a tiltott dolgok a legmenőbbek.Kép Elképzeltem magamban, amint Réka ráun a taxizásra, lepattan róla és uzsgyi!Kép Nyamnyam, fini lesz a kis lady tortája.

Babaprojekteseknek sok-sok sikert! Képzeljétek, állítólag itt sem kell dolgozni 9 hót 2 baba között az új törvény szerint, mert a gyereknevelés munkaviszonynak számítKép Na szóval ha szerencsésen befejezem a főiskolát, mi is szeretnénk egy tesót összehozni.Talán még hamarabb?Kép

Szamoa, nekem is volt szüléskor Oxitocin, tágítás, burokrepesztés meg mniden, de azért kívánom, hogy újra terhes legyek. Most már tudom, mit is jelent szülni.KépRemélem a köv. szülésünk könnyebb lesz és szebb emlékeink maradnak róla.

Dancsi, jóképű kis fiatalember a Jozsód! Megnéztem a képeket.KépMesélnél egy picit bővebben róla?Kép

No lépek, mert már alig látok ki a fejemből.Ja, nagyon szépen köszönöm mindenkinek a naaagy kalapokat!Kép

Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Ed, Móki
Nem nekünk Haraszti, Érd és tsai sajna olyan szempontból vannak messze, hogy mindkét Nagyi itt lakik Mföldön. Tuti nem utazgatnak majd 3 órát odfa-vissza, hogy eljöjjenek én pedig nem fogom fuvarozni Őket állandóan.
Viszont ezen az oldalon egyedül Csömör szimpatikus.

Ed
Ügyik vagytok, hajrá ház & tesó! Mi nem merjük egyszerre. A terv: dolgozom 1.5-2 évig, utána szép új ház, majd utána szép új baba. Tudom, betoji vagyok és nagyonnagyon csorgatom majd a nyálam, ha mutogatjátok mihamarabb az UH képeketKép

Claire
Sajna nem megy, nincs ilyen ismerős aki elvállalná.

Kitört az egész családom a nyavaja. Párom köhög-prüszköl-orra folyik, nekem kapar a torkom, Peti birja még a legjobban, lekopogom, Neki csak az orra folyik kicsit. Lelkesen támogatom immunrendszerét, nehogy a szoktatás kezdetére kidőljön nekem...

Sziasztok,
Szilvus
szilvus
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, itt vagyok, csak sűrű a hetünk. Tegnap Gyömrőn voltunk Kirmonnál és Bazsinál. Ezzel el is ment az egész napunk, mert ugye tőlünk borzasztó messze van. Ma anyu bevonult a kórházba, holnap műtik az epéjét. Délután bentvoltunk nála Nádjával. Holnap délelőtt meg bőrgyógyászatra megyek, mert van egy furi anyajegyem, amit meg akarok nézetni. Délután meg manikűrös a program. Pénteken este pedig vacsizni megyek a barátnőimmel.

Ha holnap esetleg mégis délután taliztok, akkor esetleg odanézünk, mert anyu a Margitban van, és akkor úgyis pont arra járunk. Esetleg egy sms-t küldjetek, ha mentek.

MókiKép
Én észrevettem Mikimókit, csak ugye nem írtam azóta.

SzilvusKép
Remélem hamar találtok valami szupi bébiszityót Peticicnek! És jobbulást nektek!!! Hajrá Peti!Kép

MelyKép
Edina és Nádja alvási szokásai nagyon hasonlóak. Fél éves koráig szuper aludt, majd 12 órákat egyhuzamban. Most meg.. Igaz, általában 8-9 között elalszik, de az első 2-3 órában többször felsír, sőt olyankor fel is ül esetleg feláll álmában. Ilyenkor szépen visszafektetetem, beszélek hozzá, simizem a hátát, és akkor 1-2 perc alatt megnyugszik és alszik tovább. Aztán jön egy mélyebb alvási periódus, és olyan 4 felé sír fel legközelebb. Akkor szopi és alvás tovább, mostanában csak 1/2 7 – 7-ig. Nos én ezt tolerálom a legkevésbé. Ha 8-ig aludna, klasszisokkal jobb lenne.
Ez az utolsó utolsó vizsga, vagy ebben a vizsgaidőszakban utolsó?

ÁgiKép
Nádja sem eszik sokat, legalább is főzeléket nem. Összesen max. 1 1/2 üvegnyi bébikaja/nap + szopi 3-4x, amit nem tudom mennyi.

MókiKép
Már te is nagylány?! Nálam még mindig sehol semmi. Nem mintha hiányozna, és még teso projekt 2.0 is messze van. Az én op rendszeremet megheckelték, úgyhogy előbb a férj projekt 2.0-t kell futtatnomKépKépKép

MóniKép
te ugye jogra jártál, nagyon-nagyon magolós? Gondoltam ugyanis jelentkezek, úgyis felvesznek plusz fizetni sem kell érte, aztán majd meglátjuk. Igaz még hezitálok, hogy esetleg egy 2 éves kiegészítő képzéssel egyetemi színtű közgazdász diplomára nevezek be inkább. Most tipródok rajta. Még van 1-2 napom rá.

Mariann
tmarianna
 
 


Sziasztok!

Vagyunk mi is. Olvasgatok ám lelkesen, csak írni nem volt időm. Törött lábujjaim szépen javulgatnak, már autózni is lehet velük. Azért cipőben még sántikálok, de előbb-utóbb helyrejön, remélem. Úgy néz ki Krizsi végre talán meggyógyult. Csaknem 3 hétig kínlódott ezzel a vírussal.

Babaprojekt vállalóknak és házkeresgélőknek hajrá!Kép

Edina,
Mekkora már a pocilakód? Mesélj róla is!Kép

Mely,
Gratula a vizsgákhoz!Kép

Claire,
De jó, hogy lassan Eszter is egyre ügyesebb.Kép Jártok még vele tornázni? Múltkor kérdezted Krizsót én meg átsiklottam a kérdésen. Épp tegnap voltunk Neurológián, utoljára.Kép A kis kópé 3 hét alatt tökéletesen behozta magát. Jan. elején egyszercsak elkezdett mászni (a klasszikus kúszás kimaradt) és 1 óra múlva fel is állt. Mostmár kapaszkodva, oldalazva lépked. Szóval nagyon rövíd idő alatt behozta a lemaradását. Hátha Eszterrel is így lesz?!

Dancsi,
Üdv köztünk.Kép Írj még magatokról!

Holnapi talira mi sajna nem tudunk menni.Kép Az igéretem nem felejtettem el, összehozhatnánk majd nálunk is egy talit hónap vége felé. Most még nagyon sűrű az életünk (betegségek, Lacus további suli választása, stb.), de remélem addigra mindez lecseng.

Mennyi óriási baba! Krizsi még mindig a törpikék táborát erősíti a maga 8 kilójával és kb. 70 centijével. Hogy lesz ez a gyerek akkora, mint a papája?Kép

Jó éjt!
Humi
humi
 
 


Móki,
az a menyecskeruha (ha az enyémre gondoltál) világoskék. Kép

Szóval Jozsó: májsu 15-én született, császármetszéssel. A szülésrol: hát nekem nem volt egy nagy élmény. 11 óra vajúdás után toltak a mutobe. Téraránytalanság volt, nem tágultam semmit, a baba szívhangja pedig romlott.

Szülés után elkapott egy kafa kis depi, ami 2 hétig tartott. A tejem sajna nem akart beindilni, mindenki "szoptassak, mert nagy rohadék vagyok ha nem és tápot adok" propagandát nyomatta, amin én totál kikattantam akkor. Nem is indult be a tejem, csak bogtem, szoptattam az üres mellbol, fejtem, de semmi. És akkor a testvérem nekem esett, hogy na most vége, hagyd abba, ennek semmi értelme. Én akkor egy teljes napig nem is adtam cicit Jozsónak és láss csodát, bedurrant akkor a mellem. A szopival sok sok gondom volt, állandó nagyon durva mellgyulladásokkal küzdöttem, a baba 1 hós korától 4 hós koráig volt legalább 7 mellgyulladásom magas lázzal, meg minden fincsi dolgokkal. El akarták már apasztani gyógyszeresen a tejem, de Jozsó semmit nem fogadott el a mellemen kívül. Így még midngi szopik, naponta 3-szor. Mellette eszik gyümit, fozeléket, tejpépet.

Éjjel most már végre alszik. Aludt o 2 hónaposan egész éjjel, de 4 hónaposa elkezdtek noni a fogai és akkor elkezdodtek az éjjeli cirkuszok. A fogzás nálunk rémáélom nagy R-el! Kép
Láz, hasmenés, éjszakai balhék, nem alvás, nem evés. Most épp nyugi van.

AMúgy jó kisbaba, minden idegenre vigyorog, mászni nem mászik (pedig tud, bemutatta) csak kommandózva kúszik. Ezt irtó korán, 5-6 hónaposan kezdte és azóta is tart. Feláll, tolja maga elott az etetoszékét, egy percig nem marad meg sehol sem.

Na, msot megyek, mert kaja time van. Kép És ilyenkor ordít.
Vendég
 


Sziasztok!

Mariann, Humi, de jó, hogy jelentkeztetek, hiányoltunk!

Mariann,
igen-igen, jogot végeztem. Elég tanulós, de ennek is megvan a maga rendszere, logikája, úgyhogy magolva nem megy. Vannak lógósabb tárgyak, meg nagyon kemények. Most minden tanulást fizetnek vagy hol lehet erről tájékozódni. Legszívesebben valamilyen nyelvet tanulnék. Van kedved beugrani hozzánk du, ha már úgyis erre jársz?

Humi,
de jó, hogy Krizsi meggyógyult és már te is egész jól vagy! Levi sem tartozik a nagy babók közé. De nálunk minden nagyszülő alacsony és ugye én sem vagyok magas növésű, de lánynak azrt más. Eggyel vígasztalom magam: ált. suliban ötödikig legalább fél fejjel magasabb voltam, mint a többiek, nyolcadikra utolsó előtti lettem a tornasorban. Szóval van remény.

Claire,
el tudom képzelni, mennyire húzósak a napjaid. Gyönyörűen fejlődnek az ikrek, jó, hogy Eszter is egyre többet produkál.

Mely,
kitartás, már a végén vagy. Jól lefárasztott a vizsgaidőszak.

Szamoa,
nem biztos, hogy a következő szülés is olyan lesz, mint az előző. Úgyhogy ez ne tántorítson el!

Dancsi,
üdv itt, gyere gyakran!

Sly, Ed, hogy legyen? Halasszuk? Levi egyre korábban kel, ma 3/4-ed 6-kor. Most már nyügi, letettem aludni.

Szilvus,
jobbulást nektek!

Moncsi

Szilvus, Ed,
nálunk megy a lakáskeresés, kb. 3 éve. Na nem állandóan, hanem hol belelendülünk, hol elfelejtjük. Tudjuk, hogy mit akarunk meg mennyiért, csak azt nem hogy hol. A helyzet az, hogy a város két ellentétes végén dolgozunk és most kb. középen lakuk. Ha elmegyünk valamerre, valamelyikünknek sokkal rosszabb lesz. Ezért mozdulunk nehezen. Bár most néztem Újpesten egy jó kis sorházi lakást. Majd meglátjuk.
monyó
 
 


Sziasztok!

Sára még mindig nem az igazi, a fülcseppentés meg egyre gázabb.
Viszont már az egész család megkapta.

Most megyek is, még jövök.

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Sziasztok, jó reggeltKép

Mindjár indulunk mázsálásra, majd beszámolokKép

Dancsi
De 1 bunkó vagyok, teljesen el voltam foglalva a saját nyűgömmel, s nem is üdvözöltelek Benneteket! Szóval: Istenke hozott közöttünk, jó, hogy idetaláltatok JozsóvalKép Szép nagyfiú és mennyi foga van!Kép
Ez a szülés elég rémisztően hangzik, Te szegény, hogy ennyit hagytak vajúdni, s császár lett a végeKép Szoptatás téma, nos. Bárki bármit is mond, úgyis Te látod, mi jó a babádnak. Károgók meg le vannak sz..., hát nem?Kép

Nuska
Ti is betegen? Szegény SáraKép Peti újraküldi Neki az ominózus puszikáját!Kép Zoli hogy van? Pihennie, kimélnie kell magát?

Mariann
Szerintem hajrá jog. Amig otthon vagy bőven jut időd tanulni, Nádja egy angyalka, hagy majd téged. Bár a szakközgazdászi sem hangzik rosszul, utáéna meg elmehetsz MBA-re is.

Moncsi
Nem könnyű ám ez a lakást/házat keresek projekt.Kép Bár igazán élvezetes.Kép 2 éve, mikor költöztünk, a régit simán eladtam, na de találni! Az a nehezebbKép Ez a mostani projekt még nehezebb lesz, mert párom szerint én sznob vagyok (egy kicsit igen...) mert nekem nem jó akármi. Itt pedig kezdődnek a vitákKép Legszivesebben itt maradnék a XVI. kerületben, mert csodaszép, de hát itt egy családi vagy sorház.....horrorrrr!!Kép Pesten még szóba jöhet Zugló (horrorrr még több r-elKép és Erzsébet, ami Apa munkahelyéhez van nagyon közel. Budában mi nem is gondolkodunk. Hehe, vajh miért nem?Kép naszóval optimális esetben is 2 év mire innen elmegyünkKép

Én viszont megyek gyorsan még itt ülök pizsiben.

Sziasztok,
Szilvus
szilvus
 
 


Sziasztok!

Ed, nem tudom, hogy voltál-e már, de most találtam meg a két hete kért áraimat...

Pán Péter JH:
nagy, nincs etetőszék, nincs mikró.
1 év alatt és szülőknek ingyenes, többi ár: 1 perc 20 ft (percenként számolnak...)
Csoportosan érkezőknek 1 óra 1080/óra/fő
Bérlet: 3 óra 2700/fő (1 bérlettel több gyerek is bejöhet, máskor is felhasználható...)

Sárkányvár JH:
kicsi, van etetőszék és mikró...
1 év alatt és szülőknek ingyenes, többi ár: minden megkezdett félóra 400/fő.


Üdv Dandi!
Párom is Józsi, Pepe csak azért nem lett az, mert Apa nem ragaszkodott (szerencsére) a névörökléshez, ugyanis akkor 3 Józsi lett volna a családban...


Megyek tornázni
Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

MóniKép
Jól összekavartam a programjaimat. Szóval ma nem megyünk anyuhoz, hanem holnap. Szóval ha holnap jó nektek, akkor szívesen meglátogatunk benneteket. Az jó, ha nem kell magolni, arra ugyanis képtelen vagyok.
Kismamáknak GYES és GYED alatt nem kell tandíjat fizetni az államilag finanszírozott felsőoktatási képzésekért, akkor sem ha másod diplomáról van szó. www.felvi.hu - n lehet nézelődni, 15-e a jelentkezési határidő.

LénaKép
Tessék gyorsan gyógyulni! Tényleg, nálatok mi újság lakás fronton?

HumiKép
Én pl. általánosban, bár nem voltam alacsony, de nem a tornasor elején álltam. Aztán gimiben belehúztam, és nőttem még 10 cm-t. Lehet, Krizsó is csak akkor indul majd neki igazán.

Mariann
tmarianna
 
 


Sziasztok!

Moncsi, Ed,
Bianka ma nagyon nyugos, es allandoan rajtam log. Ez a mai tali nem fog osszejonni reszunkrol. Kép Sajnalom. Erezzetek jol magatokat!

Most nincs idom visszaolvani, csak ezt mindenkepp megakartam irni. Ha sikerul valahogy elaltatnom Biat, jovok, olvasok es irok. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Hol vagytok Lányok?
monyó
 
 


Na, itt vagyok ujra. Visszaolvastam. Kép

Moncsi,
most olvastam, hogy Ed-nek sem jo a mai. Ne haragudj, hogy nem jott ossze a jatszohazas tali.

Mely,
gratula Edinanak a 4. fogacskahoz. Kép Kitartas, mar csak 1 van hatra. Kép

Szilvus,
jobbulast nektek. Kép

Mariann,
jo, hogy mondod, nekem is van 2 anyajegyem, amit nem artana megnezetni es esetleg leszedetni. ...csak meg ra kell vennem magam. Anyukadnak jobbulast. Jo szorakozast estere. Kép

Moki,
en is eszrevettem a Mikimokit,s azt hittem valaki uj jott hozenk, s raadasul az elso uzenete volt. Aztan elolvastam, s rajottem, hogy Te vagy az. Gondoltam meguntad a Mokit es Mikimoki lettel. Kép

Alvas: mindig remenykedek, hogy talan a mai ejszaka lesz az, mikor Bia ismet atalussza az ejszakat. De soha nem jon be. Mindig felkel min. 1x, de inkabb 2x. Kép Nem ertem, miert csinaljak, ha fel eves korukig ment nekik. Soha nem fogjak mar vegigaludni az ejszakakat?!

Clair,
jol van, csak-csak elindul Eszter is. Kép Szerencsere, nincs semmi baj, minden rendben vele. Kép Lassan Adammal egyutt fognak birkozni, no, meg a nagyobbakkal. Kép

Humi,
jo hogy jelentkeztel. Orulok, hogy Krizso meggyogyult es az ujjaid is szepen gyogyulnak. Igyekezz, mert ha Krizso ilyen utemben halad, akkor lassan futkaroznod kell utana. Kép Ha lehet egy keres, akkor a tali lecci' ne febr. 26-marc. 6. kozott legyen, mert akkor nem vagyunk itthon, s mar nagyon szeretnenk talizni. A multkorirol is lemaradtunk betegseg miatt. Elore is koszi, es bocsi, ha kellemetlenseget okozok. Hatha masnak sem lenne jo epp ez az idoszak. Kép

Dancsi,
jol megjartad a szopiztatassal. Nem irigyellek. Egy kis resze nekem is jutott a nem tudok szoptatnibol. Nekem is nagyon nehezen indult be a tejem, s ketsegbe voltam esve, hogy szegeny gyerek ehezik, mert nagyon minimalis amit tud szopizni. Raadasul a vedonom is allandoan ilyesztgetett. De szerencsere tul vagyok rajta. Es Te is tuljutottal a nehez ponton. Szerencsere mellgyulladasom nem volt, csak sejtem, milyen rossz, mennyire fajdalmas lehetett. Sajnalom. Talan a kovetkezo babanal minden konnyebb lesz, mert tapasztaltabb leszel. Kép

Szamoa,
tudom, rossz elmenyed van a szulesrol, de allitolag a 2. mar konnyebb. Emiatt ne add fel. Kép

Lena,
jobbulast nektek is. Kép

Tanulas,
irigykedek, hogy baba mellett van meg idotok tanulni. Nagyon ugyesek vagytok! Kép En is szeretnem fejleszteni magam, de egyenlore nem latom, mikor lenne idom a tanulasra. Kép Segitsetek, ti hogyan csinaljatok? S hogy birjatok a strapat, hogy a babak meg ejszaka sem hagynak aludni, nektek meg tanuln kene. Tenyleg varom a jobbnal jobb epito otleteket, tapasztalatokat.

Most megyek, Bianka meg mindig nem alszik. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Mariann,
persze, hogy jöhettek holnap is! Írd meg, hogy kb.mikor jártok errefelé!

Szilvus,
akkor mi is sznobok vagyunk. De szerintem az nem sznobság, ha az ember a pénzéért a lehető legjobbat akarja és azt, hogy arányban álljon az érték és az ár. Nnna, ez a mi problémánk is. Merthogy szörnyű házakat, lelakott lakásokat árulnak horribilis áron. Az nem kell. Ami jó lenne, arra meg pénzünk nincs. Azt legalább eldöntöttük, hogy Budapestról meg nem akarunk kiköltözni. A zöldövezet meg iszonyú drága. Az új építésű házakban a nagyobb lakások a tetőtérben vannk, ált. lift nuku. Ez sem jó. Szóval így nehéz. Mennyit kóstál a XVI. ker-ben egy sorház, vagy családi ház átlagosan?

Írj, hogy Peticica elkápráztatta-e a dokit! Hát februárban nálam menetrendszerűen beköszönt valami betegség, megfázás. Tél vége, az immunrendszerem már csak árnyéka önmagának. Eddig bírja, aztán bemondja az unalmast. Tömöm magam vitaminokkal, de nem nagyon használ.

Sly,
sajnálom, hogy Bia ilyen nyügi, mi történt? Tali- majd máskor!
monyó
 
 


Márk alszik, Nóri rajzolgat, gyorsan bekukkantottam és lelesett az állam, hogy mennyit írtatokKép De ez tök jó.

Mariann! Anyukádnak gyors gyógyulást kívánok!

Lakás: Nekünk Harasztival szerencsénk van, anyósomék Erzsébeten laknak, ami kocsival 10 perc. Tesóm Zuglóban lakik, az autóval 40 perc, forgalomtól függően, hát nincs közel de mivel nagyon sok barátnőm van Zuglóban elég sokat járunk oda, meg a tesómért bármitKép

Szilvus! Én nagyon szeretem a XVI.(expasim lakott ott) XIV.(én laktam ott 23 évig) kerületet, ha lenne annyi lóvénk biztos odaköltöznék. És akkor Peticicát is bevállalnámKép

Tanulás: Nekem még van egy évem a fősulin, elméletileg szeptemberben kezdem. Nóri mellett nekem nem volt problémám a tanulással, de Márkkal a terhességem félideéig hánytam (bocs, de nincs rá szebb szó), akkor kezdtem el halasztani. Azt nem tudom mi lesz, ha Nórit nem veszik fel oviba, majd meglátjuk, max. éjszakai tanulás lesz.

Eddig tartott a nyugi
sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Ujra en. Kép

Monyo,
Addig hintaztattam Biat, mig nagynehezen elaludt. Talan azert lehet ilyen nyugos, mert faradt. O sem tudja magat kipihenni, ha ejszaka felkel es 1.5-2 oran keresztul nem alszik. Vagy nem sikerul vagy nek akar. Kép Emiatt nem tudtunk ma jatszohazba menni. Kép
Pampers pontok: Ket visitas kozott elfelejtettem valaszolni. Kép A profilodban levo email cim jo? Oda elkuldenem a cimemet, ahova tudod potazni. A ktg-et meg nem tudom, hogyan rendezzuk, de nem felejtem el. Meg1x koszi! Kép Biztosan tudod, de a zacsi elejen levo baba+mama allokepet kell kivagni a darabszammal egyutt. Ugye ez van meg neked?

Most megyek, fozok valami kajat, amig Bia alszik. Jovok, amint tudok.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

csak 1 gondolatra ugrottam be. Most volt itt sz új védőnönk (gyesről jött vissza) nagyon normális. Aztmondta a kajával kapcsolatban, hogy már mindent adjak neki enni, a tejet is bírja. Elmondtam neki hogy habarással kapja a főzit, joghurtot , tejfölt túrót stb. Szal mindent kap. Ha nnincs hasmenése+nem pöttyös akkor eheti. No meg elég a 4x-i kaja neki. KépKépKép

Hát csak ennyi voltam most, majd olvasok vissza is!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Ági
Ez szuperKép Végre-végre van jó dokid, védőnénidKép Nagyon gondolkodom magam is ezen a tejen, lassan el kellene kezdeni 1/4-esben adni Petinek. Doktornénim direktben a tejet nem javasolja 2 éves koráig. ebben igaza van, mert Peti tejpöttyös volt bébiként. De van 1 olyan megérzésem, hogy a bölcsiben Ő is ugyanazt a kakaót kapja majd mint a többi gyerkőc. Nem tudom, érdemes-e szólni ezért, hogy Petiét ugyan tápból készitsék el?

Magdi
Naszóval csaknem földi lettél?Kép M.földön nem épül lakópark. Telket lehet vadászni, ledózerolni a régi házat és újat húzni rá. De egy ilyen telket is huszonmillióért mérnek, plusz ugye az új ház...Sorházas beruházásról nem tudok, pár éves sorházak vannak 30-50 mio között, nagyságtól függ. Az Európa Lakókert épül Árpádföldön, emeletes társasházi lakásokkal. Honlapjuk van, ott meg lehet nézni, de egyébként én pl., annyi pénzt pusztán egy appartmanért nem adnék. Nagyon szépek egyébként és csodás környezetben. Közlekedés nulla, tehát 2 kocsi/család kötelező, ezt is bele kell kalkulálni.
Irtad Újpestet, az új részén valóban elég jó áron lehet sorházakat, lakásokat lőni, újakat természetesenKép

Sly
Tanulás: én pl.úgy szoktam, hogy Peti játszik a nappaliban, én is odahuppanok a fotelba és tanulok. Vagy este, ha leraktuk aludni, Barátok közt után (Kép) még használható állapotban vagyok, tanulok 1 órát. Úgyis jobbnál-jobb filmeket adnak a TVcsatornák, szerintem felüdülés egy kis gyakorlás, tanulás. Éjjel sosem tanulok, nem is tettem soha - nekem max. este 9-ig fog az agyam. Ha itthon maradtam volna 3 évig Petivel akkor tutira már elkezdtem volna egy egyetemet levelezőn. Soha ennyi időm nem lesz semmire mint az elmúlt 1 év alatt volt. És még mennyi mindent szerettem volna/szeretnék csinálni, no de ez már elmaradKép

Megyek is ebédelni és tanulni, lusta disznó vagyok, még sehogy nem állok a spanyol leckével. Hogy leszek igy osztályelső? Gyanitom megintcsak sehogysenem....

Szilvus és Petike

Ui.: Nem mérettem le Petit, elkezdett nyavajogni mikor kivettem a babakocsiból, megbeszéltük a védőnénivel akkor most ne kinozzuk azzal, hogy leszedem róla a ráaggatott 26361278361236 db meleg ruhát azért, hogy megtudjuk hány kiló. Szerintem hizott a seneke, olyan 9300-9400 gr között lehet.
szilvus
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem most van egy kis időm, Sára végre alszik.

Mindenkinek köszönjük a sok jó kívánságot, remélem nem sokáig fogunk pinpongozni a bacikkalKép

Mariann, a heckeléses megfogalmazásodon jót nevettem, aztán gondolkodtam, hogy megírjam-e a dolgot, mert persze ez korán sem ilyen vicces.De jó, hogy azért így fogod fel.
A lakás témát sajnos megtorpedózták, csak mivel nagyon fájt, így nem is írtam le nektek, ugyanis visszaléptünk a szerződéstől, mert Zolinak lehet, hogy megszűnik a mh-e(ezt szilveszterkor tudtuk meg), és a bizonytalanra havi 80e Ft törlesztőrészletet bevállalni eléggé necces.Így inkább buktuk a foglalót.Amúgy decemberben költözhetnénk.Így meg maradunk anyámék nyakán.Igyekszem megtalálni ebben is a jót, próbálom úgy felfogni, hogy könnyebb lesz, ha visszamegyek dolgozni, tudok tanulni, és sokkal nyugodtabban mehetünk Zolival bárhová, hoszen kéznél van a segítség.
Na, abba is hagyom a kesergést,mert annyira tényleg nem gáz a helyzet, és nem akarom mutatni, hogy a Zoli ne lássa, mennyire bánt.

Dancsi, én is csak most üdvözöllek titeket, megnéztem az albumot, nagyon szépek vagytok.Igazán nagy fiad van.

Móki, írok mélt, amiről a múltkor beszéltünk még gázabb lett, hátha tudsz segíteni.

Szilvus, mi újság bébiszittyó fronton?

Humi, figyeld meg, kamaszkorba, majd akkorát fog nőni, hogy rá se ismersz.Jó, hogy végre túl van a bacikon Krizsó.Nagy fiad, merre megy tovább?


Lányok, berezeltem, mármint a fősulitól.
Úgy döntöttem nem merek belevágni, előjött a kishitűségKép
Helyette jelentkeztem egy társasházkezelő és ingatlanközvetítő tanfolyamra.Kiürítettem a pénztárcámKépKépKép
Jövő hónap márciusában kezdek, és 4-5 hónap a képzés.Szóval nyár végéig tanulhatokKépHa minden igaz.
Bár kicsit önző voltam, mert péntek délutánonként és szombat délelőttönként kell menni, és hát ugye itt a kérdés, hogy mi lesz Sárával.De mondtam, hogy itt az apja, a nagyszülei, 2 keresztanyja, oldják meg.
Aztán kicsit megbántam, hogy ezt mondtam, mert hát mégiscsak én vagyok az anyja.
Látjátok mindig találok magamnak vmit, amin lehet aggódniKépKép

Lezárom végre ezt a sok rizsát, nagy alvó Sára fel is ébredt.

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Sziasztok!


Sly,
tök jó, hogy írtad, hogy mit kell elküldeni, mert bizony nem tudtam, hogy Pamperséknél mit kell gyűjteni. Lazás elpostáztam volna az oldaláról a két macifigurát. Megvan a teljes zacsi még. Szóval Total Care 56 db-os. Ilyet keresel? A profilbeli email címem rendben. Postaköltség: viccelsz?

Szilvus,
Peticica egy aranybaba, ha így tudsz mellette egy csomó mindent csinálni. Nekem csak akkor van egy kis időm, mikor alszik, mint pl. most. Egyébként egész nap foglalkoztat. Szóval a XVI. ker. sem olcsó. Újpest is kb. ilyen árban van.

Ági,
látod, a védőnéni is megnyugtatott+külön öröm, hogy jó fej.

Léna,
ne aggódj, Sára jól ellesz Apával és az ideiglenes bébifelvigyázókkal. Sajnálom a lakást.

Moncsi

Moncsi
monyó
 
 


Léna
Ez de vacak helyzetKép B@sszusKép De fel a fejjel, 1-2 év múlva sem késő a költözés, hátha lesz addigra jobb hitel-konstrukcó is, hátha emelik a szocpolt, stb.
És félre a kishitűséggel, tessék tanulásba fogni, amig megvan a kedv. Minél idősebb leszel (bár Te még NAAAGYON fiatal vagy) annál nehezebb az elhatározás ámKép

Moncsi
Télleg Újpest is ENNYIRE felfutott? Azta. 2 éve egy 78 nm-s újpesti lakást akartak 1-1-ben odaadni az én m.földi 38-asomértKép Nem adtam! Azt hiszem az lehet az oka, ott még vannak Lakóparkok, társasházak épitésére alkalmas jó kis telkek zöldövezetben.

Peti jó sokat alukált. Persze nem tanultamKép Megetetem és sétálunk 1-et a jó levegőn.

Puszi,
Szilvus
szilvus
 
 


Sziasztok LÁnyok,

Vagyok ám és olvasok szorgalmasan - lopott perceimben - meert a Szörny itt sasol egész nap, és megjegyezte immáron kb 25468974x hogy azért nincs rendben a ház mert e g é s z n a p ! babanetezek. Szal írni nem nagyon tudok mert árgus szemekkel lesi mikor ülök le a géphez. Este meg Apa lecsap a gépre és játszik. Most épp fürdik Szörnyella így loptam kis időt.

Megvagyunk, azt nem mondom hogy jól, de vagyunk. Szilvus, végül is még itt vagyok. De valamikor lemegyünk Benyóval anyuékhoz. Talán pár napra.

Bence végigaraszol az ágy mellett, a járókában, és időnként mintha azt kiabálná ha nem lát hogy annnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaa.De lehet csak beleképzelem.

Olyan sokat írtatok hogy sajnos reagálni nem nagyon tudok így pár percben, de örülök hogy általában jól vagytok, Léna nektek mielőbbi gyógyulást, Humi örülök hogy javul a lábad, ne aggódj Bence is csak 70 cm.

Dancsi, üdv közöttünk, nagyon szép Jozsó !

Én a tesóprojekt terén teljesen határozatlan vagyok, de nnek is megvannak az okai.

Lakáskeresők: hajrá !!!

Tesóprojekt: dupla hajrá !!!

Na, ennyi volt a rendelkezésre álló időm,

Puszi

Timi
kismaszat
 
 


Timi, úgy sajnállakKép
Ezt a szörnyet ki kellen írtani, (már bocs).De azt továbbra se értem, hogy férjed miért nem áll ki melletted.
Én megkérdezném tőle, hogy azt az időt, amit az utánnad való koslatásra fordítja , miért nem takarítással tölti, ha már ennyire izgatja a lakás állapota.
Bár igazából nekem is csak a szám nagy, mert én is éltem anyóssal, de a véleményemet soha nem engedtem szabadjára.Viszont olyan válaszok mentek végig a fejembe, hogy néha felnevettemKépKép
Bence pedig simán mondhatja, hogy anya, Sára is mamázik egy ideje.


Voltunk mázsáláson, Sára 9 kiló és 80 deka, és 73 cm.

Apa elment haverokkal billiárdozni.Megyek bepasizok valaholKép

Pusziiiiiiiiiiiiiiii, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


SziasztokKép

Timi
Franc essen a SzörnybeKép

Érdekesen mérik ám a bébiket. Krizsi és Bence is majd' egy fejjel rövidebbek Petinél, nos, Petit mérték 73 cm-nek legutóbb. Hiába mindtam, van Ő 78 is akár. Már térdből lóg le a pelenkázóasztalrólKép

Nuska
Vidd Sárát is, hiszen nézd meg a lányát, vedd el a ZannyátKép Vagy vice versaKép
Egyébként jómagam meg lépcsőházi gondolkodó vagyok, sokkal frappánsabb beszólások jutnak eszembe, miután már mondtam valamitKép

Móki
Itt egy lépegető baba. Mentsd el gyorsan, lassan Nálatok is aktuális lesz.)
Kép

Peti ma pl. nem lépett egyet sem, csak állt. Néha elfelejtkezik róla, hogy kapaszkodnia kell(ene), pl. csodásan áll fel és lép oldalra kézhasználat nélkül (mert mindkettő teli van, rágcsával, cipővel, elcsórt valamivel). Ma viszont hiába csalogattam, csak állt majd négykézlábra ereszkedett és odamászott hozzám.

Dögrováson vagyunk. Főleg Apa. Én csak náthás vagyok, Peti jól birja (KOPP-KOPP) ma már alig porszivóztam a nóziját.

Mely
Meddig drukkoljunk még?

Jó éjtKép

Szilvusék
szilvus
 
 


Sziasztok!

LénaKép
Örülök, hogy nevettél a heckelésen. Végül is viccnek szántam. Őszintén szólva mostanában kezdem úgy érezni, hogy túl vagyok a dolgon.
Lakást sajnálomKép De még azért a későbbiekben biztos lesz belőle valami.
Milyen fősulira készültél? Egy próbálkozást nem éren meg? Ha nem jön be, vagy túl sok, hát abbahagyod.
Sára sem egy apróságKép

Lakástémával még kapcsolatban, úgy néz ki, lehet, hogy az egyik legjobb barátnőm (2 van) és a férja, Piliscsabán vesz lakást. Én nagyon drukkolok, hogy összejöjjön nekik. Ők is sokat keresgéltek, és hát amiért Pesten egy új építésű, de lakótelep jellegű lakást kapnának, azért itt kisebb társasházit kapnak. Bár a közlekedés jelenleg nem a legjobb, de javulás várható. Bár per pillanat a Levegőért Munkacsoport megtorpedózta az útépítést.

TimiKép
Szörnynek már soha többé nem lesz munkahelye? Miért fáj neki, ha esetleg néha beszélgetsz másokkal, mégha csak virtuálisan is. Pukkadjon meg! És most elképzeltem, hogy is nézne ki kipukkadvaKép Biztos rém ocsmányulKép


Anyut ma megműtötték, jól van. Ma a húga volt bent nála, azt mondta mi majd csak holnap menjünk. Még nagyon kába és aluszékony volt. Ha továbbra is rendben mennek a dolgok, már vasárnap hazaengedik.

Mariann
tmarianna
 
 


Sziasztok!.)

Vééégre véééége a vizsgáknak. Persze még lesz egy vizsgaidőszak ápr.-máj. körül, de kevesebb tananyag lesz. Reméljük. Ma este vizsga után ellógtunk a csoporttársakkal borozni. Vagyis szoptatós anyaként én kilógtam a sorból a nektárkámmal, pedig olyan fini vörösborocskát szürcsöltek a többiek! Én is igazán megérdemeltem volna egy pohárkával, de nem mertem Edina miatt. De sebaj, így is nagyon jól esett megünnepelni, hogy túlvagyunk a vizsgákon. És mivel nagyon ügyik voltunk(legalábbis remélem), kaptunk egy hét szünetet.Kép

Most megyek alukálni, holnap majd benézek.

Jó éjt mindenkinek

Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Sziasztok!

Nagyon rég jártam erre, de a két gyerkőc mellett nem sok időm jut.
Lányok, akinek van bébiörzője, segítsetek, hol lehet normális áron beszerezni? Használt is érdekelne.
Levit külön szobában altatjuk, mert csak így alszik jól, de mivel az ő szobája a földszinten van, mi meg az emeletem alszunk, megnyugtatna ha lenne egy bébiörzőnk.

Magdi, nálunk is 19 hónap van a két gyerek között. Nóri hanyadikán született? Írtad, hogy évvesztes.
Dorkát már beírattam oviba. Nagyon várjuk!

Na felébredt Levi, megyek.
Később megpróbálok még írni.

Era
pera
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak Bálint épp fogakat növeszt, azt hiszem egyszerre 3 nő neki (5-6-7. fogak)és eléggé nyűgi. A másik pedig, hogy amikor nem nyűgi olyan mint az ördög és szinte egy pillanatra sem tudom magára hagyni.
Rájött, hogy már fel tud mászni a kanapéra,és ennek nagyon örül. Persze én kevésbé, mert ott kell állni mögötte, hogy elkapjam.

Viszont ami jó, az az, hogy tegnap a légitársoság meghozta az új babakocsit és a hordozót.

Köszönöm kérdéseiteket a pocaklakóval kapcsolatban, aranyosak vagytok. Kép
Még nem tudok semmi újdonságot, azóta nem voltam még orvosnál. Most kb a 9-10.hétben vagyok. Ami aggaszt az az, hogy nincsenek tüneteim, szinte semmi. Azt leszámítva, hogy van néhány kaja amit nem tudok megenni, de semmi más. A Bálinttal elég rosszul voltam az első 3 hónapban, hányinger, álomkor, undor stb, most meg semmi, nem mintha hiányozna, de azért mindenesetre nagyon aggaszt.

Egy kérdés: a héten kezdtünk túrót enni (natur joghurttal összekevertem, és nagyon izlett neki)vioszont a fenekén piros pöttyök jöttek, de nem tudom, hogy összefüggésben van-e a túróval, vagy csak a pelus miatt?????????????????????????

Szilvus,
jobbulást nektek, mi a hazaérkezés után estünk át ezen, bár Bálint még mindig szörcsög néha. Apa szerencsétlenségére még Ausztráliában megfázott, így szegény nem érezte az ízeket, pedig még a homárt is megkóstoltuk, de ő semmit nem érzett. Na nem mintha Ausztrália a konyhájáról lenne híres. Én alig vártam, hogy itthon ehessek.
Mi újság bébiszitterrel?

Era,
Mi a Megatoys-ban vettük anno, de szerintem nézd meg különböző apróhirdetésekben, biztos sokat hirdetnek, vagy te is tehetsz fel hirdetést, nekünk nagyon bejött, én örülök, hogy vettük,

Nuska,
sajnálom a lakást, mi is szretnén egy sajátot, de még én nem vagyok elég bátor bevállalni a törlesztést. Mi is anyuéknál lakunk, mondjuk a tetőtérben, de azért én mégisz szeretnék már külön, ahol csak mi vagyunk....
Szerintem vágj bele a fősuliba, bár mondom ezt én aki halaszt.. Nálunk nincs aki rendszeresen vigyázzon Bálintra, csak hétvégén, akkor meg itthon van Apa is, és szinte csak akkor vagyunk együtt, szóval azt meg én nem áldozom fel....

Timi,
sajnállak a szörny miatt,gondolom ezt a rosszindulatot már biztos külön tanulta valahol Kép

Tesóprojektesek: HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most megyek, mert nagy a csend......

Szép napot
Edina

nedinabp
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk, Levi éppen alszik, de szegényem küzd a fogacskákkal. A 7-8. készül kibújni. Ehhez képest csak egyszer ébredt az éjjel, de alig tudtam elaltatni.

Mely,
gratula-gratula a vizsgákhoz. Jól vetted az akadályt és jó, hogy elmentetek lazítani is egy kicsit.

Timi,
hát ilyen egy szörnyet, hogy nem szégyenli magát?! Persze hogy nem, mert ilyen. Minden elismerésem, hogy még így birod. A párod ezt nem látja vagy nem tudja?
Az annnnyyyya szöveg nálunk is megy.

Szilvus,
Újpestnek, mint minden kerületnek van lepukkant, randa, meg lakótelepi része. Gondolom ott kínálták a lakást. De a zöldövezet mindig is naggyon jó hely volt és drága. Jelenleg egy régi házat/házrészt, kis telekkel sem kapni 40 milla alatt.
Mérés: az érdekes. Volt úgy, hogy Levi egy hónapig nem nőtt semmit, aztán 2 hét alatt 3 cm-t. Hmmm.
Kúrálgassátok magatokat!

Bár fél 7 óta fenn vagyunk, de még nem reggeliztem, úgyhogy megyek.
Moncsi
monyó
 
 


Pera! Nóri 2002. szeptember 24-én született. Az a baj, hogy kevés az ovi és sok a gyerek, pláne most nagyon sok fiatal költözött ide Harasztiba, tényleg rengeteg a kisgyerek. Most épül egy 180 férőhelyes ovi, de állítólag megszűnik egy 150-es férőhelyű, úgyhogy 30 fővel tudnak csak több gyerkőcöt felvenni. Itt májusban van beiratkozás, de márciusban azért körbejárom az ovikat.
Neked mikor született a "nagy"???? Merre laktok?

Edina! Ne aggódj, én Nórival 9 hónapig dolgoztam, egy rosszullétem sem volt, még hányinger se. Márkkal pont ellenkezőleg, de az egy másik történet. Nekem azt mondta a doki, hogy biztos fiú lesz a 2., azért annyira más a terhesség. Lehet, hogy neked kislány lakik a pocidban, azért más ez a terhességKép Kép?! Annak csak örülj, hogy ilyen jól viseled!!!!

Mely! Gratulálok a vizsgáidhoz!!

Timi! SzörnyKép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk dokinéninél... vasárnapig kell szednie Pepének az antibio-t. Szerencsére méreckedni is tudtunk... 8500 gr és 74 cm...

A mai éjszakánk elég ramaty volt Kép
Éjjel egykor Pepe iszonyat üvöltésére keltünk, bedugult az orra, nem kapott levegőt Kép 2x szívtuk az orrát, nasivint csöpögtettünk neki, meg kapott Panadolt is mert lázas lett a sok sírástól. . .
Most reggel meg már csúnya zöldes váladék jön a nózijából. . . Kép( Úgyhogy mi szobafogságra vagyunk ítélve...

Én is úgy döntöttem, hogy felvételizek is... (babával most nem tudom mi legyen, mert kedden megyek állásinterjúra megint...)
Két helyre adom be a lapomat 1. PSZF közgazdász, 2. AVF non-profit gazdálkodási... Remélem fölvesznek... Most kicsit megzavarodtam, mert a pontszám-számítás megváltozott és számolnak vmi pontokat az érettségire is, nem tudom, az most növeli-e a pontszámokat, mert akkor talán kicsit több esélyem van...
Léna
Ha felvesznek akkor már tudsz esetleg halasztani, aztán ha még mindig azon vagy, hogy mégse, akkor jelzed nekik, hogy mégse iratkoznál be...

Nedina
A különbség lehet, hogy a baba nemében rejlik... Kép

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!!!

Zsu
bzsuzska
 
 


Nincs idöm visszaolvasni bocs.

Edina! Láttam a fotot, ez szörfruha? Irtó jól áll Bálintnak!! milyen sok foga lesz már neki is. Orsinak 4 vanKép

Orsi amugy jol van, továbbra sincs étvágya, de most már legalább megkostolja a fözelékeket. Pár kanállal eszik is. Jövö héten kell vinnem szemészetre, meg újra pisitgyüjtés probaKép

Dancsi! ÜdvKép

Mariann! nem tudom milyen mütét volt, de örülök hogy anyukád jol van és remélem tényleg mielöbb hazamehet!

Betegeknek jobbulást!!

Mely! Gratulálok!

Ritáról ki tud??

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen,
Köszi a dicséretetKép
A ruha ami Bálinton van az napvédő ruha. Ausztráliában minden gyerkőc ilyet visel a parton.
Mit néznek a szemészeten?

Edina

nedinabp
 
 


Sziasztok!

Villám leszek, mert hossszú hétvége áll előttünk.

Gyógyulást a betegeskedőknek, pocakosoknak jó pocinövesztést, a leendő pocisoknak jó hétvégétKép, a többi boldog anyukának és babócáknak jó pihit, csendes fog- és hajnövesztést a hétvégére. Hétfőn talán már tudok jönniKép

pussz,

Móki
móki
 
 


Sziasztok,

Tegnap nem tudtam du-n jonni, mert meseltem, hogy Bia eleg nyugos volt. Szerencsere kb. 11-1-ig aludt, igy majdnem betudtam fejezni az ebedet. Mostam is, s amikor elkezdtem teregetni, akkor meg Bia hatraltatott, mert mindig leszedte a ruhakat a szaritorol. Kép Aztan lementunk setalni egy nagyot. A friss levegon elaludt en meg jol odafagytam a babakocsihoz. Kép Este viszont vegig aludt! Ugyan fel 6-kor felebredt, nagyon picit nyoszorgott, de visszaaludt teljesen magatol! Kép Kép Kép Reg volt mar, hogy reggelig aludt, de hogy felebred es teljesen magatol visszaaludjon, olyan meg egyaltalan nem volt. Kép Ha tud ilyeneket is, akkor miert nem ismeteli meg minden ejszaka?! Kép Hm... Csak remenykedni tudok. Kép

Monyo,
igen, ilyet keresek. Jobb lesz, ha elkuldod az egesz elejet a zacsinak. Tudod, minidg talalhatnak valamit, amire rafoghatjak, hogy nem jol lett kivagva es nem fogadjak el, hogy ne kelljen ajandekot adniuk. Kép ...persze lehet, hogy normalisak, nem ismerem a Pamperseket, mennyire kukacosak, de sosem lehet tudni. En is igy szoktam. Elore is koszi! Megy a mail!

Szilvus,
jo, hogy tudsz igy tanulni. Ezek szerint Peti sokaig eljatszadozgat egyedul. Nagyon ugyes! Kép

Agi,
vegre van egy jo vedoneni. Kép

Lena,
sajnalom a lakast, de lehet, hogy igy volt jobb. Par ev mulva megjobb helyre, megjobb lakasba fogtok koltozni. Kép

Timi,
nagyon gaz, hogy lopva kell par percet magaddal torodni. Kép

Mely,
gratula a vizsgakhoz. Szerintem nyugodtan ihattal volna 1 poharkaval. Kép En is szoktam. Orvosok is engedelyezik, sot javasoljak a vorosbort meg szoptatas alatt is.

Edina,
gyors volt a legitarsasag. Rendes toluk. Valoszinuleg figyelembe vettek, hogy ezek nelkul nem tudnatok kimozdulni a lakasbol. Bar, lehet, hogy csak en gondolkozom igy. Szerintem ne aggodj, minden terhesseg mas. Biztosan nincs semmi baj. Kép

Eddig jutottam, majd meg olvasok tovabb. Mennem kell, mert Bia hianyol mar nagyon.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Moncsi,
ment a mail!

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Edina! 1 évesen van mindenkinek szemészet is. Remélem semmit nem találnak. Nagyon tetszik az a ruha akkor is!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Szilvus, szerintem nem vagy betoji, csak reálisan látod a dolgokat. Apának néha bilibe lóg a keze. De nem baj, mert így haladunk előre. Ha nem így gondolkodna, akkor még mindig swifttel furikáznánk.
Remélhetőleg találunk majd valamit, de az a pénz, ami nekünk van, lósz@rra elég.
De a remény hal meg utoljára.

Magdi, köszi a mélt, lehet, hogy találkozunk majd személyesen is.

Moncsi, most olvasom, hogy mehettünk volna hozzátok is. Na majd legközelebb. Remélem azért nem unatkoztatok.

Karmen, ötlet a pisigyüjtésre:
nálunk minden este van pisi a fürdőszobában, csak le kell ültetni a szennyestartóraKép Ha nem teszek alá törölközőt, akkor néhány msp múlva ott a tócsa. Csak alá kellene tenni egy zacsit és máris megvan a minta.

Zsu, Léna, szerintem be kell iratkozni a suliba, pláne ha ingyen vagy a gyed miatt. Aztán lesz, ami lesz. Én addig csinálom így, amíg végleg ki nem rúgnak vagy meg nem kapom a diplomát.
Bár most is tanulhatnék, de lógok a neten. De sappada után belevágok a tanulásba!

Mely, gratula a vizsgákhoz! Én ittam volna egy kis bort, az tuti. Néha szoktunk itthon borozni, hétvégén ebéd után. szerintem annyit lehet inni, nem árt a gyereknek. Pótold be, de hamar!

Jobbulást minden betegnek!
majd jövök.
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Zsu,
szegeny Petya. Hogy viseli az orrszivast? Remelem, hamar meggyogyul.

Pisigyujtes: Ez lanyoknal valoban nehez. En sem tudom, mit fogok majd csinalni, ha kernek. Kép Bianka neha a kadban allva is szokott pisilni. Kép

Bianak megis leesik a korme. Kép Mar nagyon lifeg. Ragtapasszal beragasztottam. Most sir miatta, eddig eszre sem vette. Szerencsere nem faj neki. Nekem fajt, mikor meglattam, hogy visszahajlik. Kép De felek, hogy a sok visszahajlastol nehogy tonkremenjen a koromagy, mert akkor nagyon ronda korme lesz. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Ed! igen nálunk is fürcsi elött szokot pisilni. Hiába vártuk a zacsival nem ment. Fürcsi után amikor a tiszta pelust alátettem abba gyorsan beleengedte. Szoval huncut voltKép

Sly! Szegény Bia, nem gondoltam le fog neki esni,nekem akkor nem fehér volt hanem csupa fekete. Mindenképpen le kell ragasztani, föleg amikor nö, mert beleakad mindenbe. Sajna elég sok idö lesz. De már nem fáj ilyenkor.
Nekem 2x esett le ua. semmi sem látszik.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Vettem a gyogyszertarban H.A. ragtapaszt, ra van irva, hogy kivaloan tapad. Annyira tapad, hogy konnyeden leszedi az ujjarol. Nem tudom hogyan ragasszam be, hogy ne tudja leszedni es utana megenni. Kép

Elkezdtem nezni a Shrek 2-t es latom Bia is argus szemekkel figyeli. Szerintetek ebben a korban melyik meset lehet veluk nezetni?

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sly,

Edinának a Tarzan és A dzsungel könyve a kedvence!Kép Tapsol, röhög és integet a babafiguráknak de főleg a majmoknak!Kép Néhány napja a Shreket is nagy érdeklődéssel figyelte. Úgy látszik csípik a Shrek zöld pofiját a babók.Kép

Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Sziasztok!

Mely
Hatalmas gratuláció a sikeres vizsgáidhoz!! Nagyon ügyes vagyKép Jöhet a jól megérdemelt pihenés, kikapcsolódás és Edinázás 1000-el.

Zsu
Jajj Te szegény kis Petya, gyógyulj meg mihamarabb!!!!Kép A zöld trutyi az nagyonnemjó. Az már a lerakódott takony. Szivjad rendesen, hogy minden kijöjjön a homloküregből.
Álláshoz megy a drukk, no meg majd a felvételikhez is.

Ed
Most sokan falhoz állitanak majd, lefujjongnak, lehurrognak, de én 5 évig furikáztam egy csodaklassz kis Sport Swift-el. Mivel az a tipus vagyok aki a WC-re is autóval jár, nos olyen gazdaságosan még sohasem autóztam mint azzal a kis fütyükével, kevés a casco, kevés a kötelező, minden dij szinte nulla rá. A kötelező szervizen túl csak a benzint és az ablakmosó folyadékot töltöttem bele, a -18 fokban is pöccre indult, a zöld lámpánál simán legyorsultam a 4-es Golfot, az autópályán pedig a rendőrkocsit. 5 évesen adtam el, hihetetlenül jó áron, versengtek érte. És nagyon sajnáltam, meg is sirattam, de komolyan. Egyetlen baja van a Swiftnek: soha de soha nem szabad karambolozni vele. Nos, szóval én rettenetesen meg voltam elégedve vele, nem éreztem cikinek azzal furikázniKép Na, ennyit a Swift népszerűsitéséről, hiszen nem hatalmazott fel rá a Suzuki Corp.
Házat pedigg TUTIRA találtok annak a szép nagy lakásnak az árából. Egyébként tényleg, Mariannék felé is vannak sziklákKép

Sly, Mely
A SHREK Petinek is nagyon tetszett, alig 5 hónaposan már röhögött rajta. Most a NEMO-t nézi tátott szájjal. Meg a Balázs SótKép
Megyek fürdetni, még lehet, folytatom.

Pusz,

Szilvusék dögrováson, kivéve Peti (KOPP-KOPP-KOPP)
szilvus
 
 


Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni sajna.
Rólunk annyi,hogy megint van egy fogaskérdésemKép

Szóval,Dominak kijött ugyebár alul az első foga,kb 2 hete,de még mindíg csak akkora,hogy közelről lehet csak látni.Kb 2-3 mm lehet.Sokaktól hallottam,hogy a fog kb.1-2hét alatt teljesen kinő.Ja meg olyan rémhíreket is megosztottak velem,hogy a késői fogzás angol-kórra utal.KépAsszem meg vagyok ilyedve most...
Orsi
orsi21
 
 


Orsi,
en nem 1 olyan gyereket ismerek, aki az elso szuletesnapjat fogatlanul unnepelte es nincsen semmi baja.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: