A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ági!
Szerintem is csináltasd meg az inszemet. Tudod, hány baba született már úgy, hogy az orvosok nem sok esélyt adtak rá!
A következőre meg próbáld meg rendbe hozatni a pajzsmirigyed.

Tündi!

Nagyon sok hőfenntartót küldök Neked a hétvégére! Kedden meg Te hozz nekünk cserébe Valamit, ok?

Bogi
bogi1975

Tündi
Húúúú, de izgi!!! Hát még a hétvége!!! Mennek a hőfenntartók! Jaj, már úgy szeretnék zebrás tesztfotót látni!

Ági
szerintem is kérdezd ki a dokidat következményekről nálad-babánál, véleményét a továbbiakról, aztán mérlegelj.

Hajni
a netes tábla nálam is "azokra" a napokra jött ki, így inkább nem rendeztünk "vágóhidat". Kép

Jázmin
djázmin

Tündi Kép ez már igen!! Nagyon szorítok érteTEK!!!

Rövid jelentés rólam:
reggeli teszt negatív, reggel UH, doki nem lát semmit. Azt mondta ha megjön, másnap kezdhetem a szurikat. Úgyhogy valószínüleg a hétvégén már kezdem is. Szerintem holnap.

Zitus, kijavítanál a 28 rendszeresről 28-30 rendszertelenre?

Köszönöm,
Noémi

Ui: Ja, puregont kapok 50 egységet 7 napig, utána UH. Különben 10-10 kicsi tüszőt látott ma reggel a két petefészekben, egy héttel ezelőtt ez még csak 5-5 volt. Ez létezik?
Vendég

Tündi
még nem is kérdeztem, vannak-e tüneteid?

Jázmin
djázmin

Ági Kép szerintem beszélj azzal a dokival aki az inszement csinálná. Inkább várj még egy kicsit, minthogy elenyésző reményekért elpazarold az inszemeket. A babának is jobb, ha "megfelelő" körülmények közé fogan meg, mintha terhesen kellene a pajzsmirigyedet meggyógyítani. Sosem bocsátanád meg magadnak, ha ...
Beszéld meg a meddőségi orvossal. Neki valószínüleg nagyobb gyakorlata és tapasztalata van ebben. És szerintem várj.

Pusz
Noémi

Ui: és nem szabad elkeseredni. Az élet a legszebb dolgokat mindig problémába csomagolja, hogy megtudja, mennyire vagy érdemes rá. Mindig erre gondolj. Kép
Vendég

Most beszéltem Arnold dokival és azt mondta, hogy a rossz eredményemtől függetlenül csináljuk meg az inszemet.
A páromnak most jött meg a bakterologiája és jó lett az eredmény.
Kicsit azért félek, mert a pajzsmirigy miatt könnyen vetéléssel is végződhet az egész, viszon anyu nem tudta hogy pajzsmirigyes és itt vagyok neki én. Igaz én a házasságuk után 6 évvel jöttem.

Kép

Kép
pkagi

Jázmin, nekem inkább utánna a mosással lenne bajom Kép. Bár lehet hogy nem lenne gusztusom hozzá, igazából még nem próbáltam, igaz én nem sokat látnék belőle Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ági Kép és olyan fiatal vagy még. Tudom, mire gondolsz, én 25 évesen már 2 gyereket szerettem volna. De nem szabad erre gondolni. Így sikerült és kész. Úgyhogy gyógyítsd meg magad és akkor lehet hajrázni. Az a kis baba 9 hónapig a te szervezeted kénye-kedvére van kiszolgáltatva, miért ne adnál neki egy szuper mamit!!!!

Remélem nem haragszol, hogy ezt írtam. Végül úgyis a te döntésed és az orvos javaslata számít.

Kitartást!
Vendég

Noémi.
A pajzsmirigyemre életem végéig gyógyszert kell szednem, úgyhogy nem beszélhetünk tökéletes gyógyulásról jelen esetben.
10 hónap alatt állították be nekem és addig nem próbálkoztunk tényleg.
Lehet, hogy ezek a más hormonkészítmények zavarták meg a pajzsmirigy gyógyszeremet, ami szintén hormonkészítmény.
Most emelték az adagomat.

Érdekesség az, hogy Egyiptomi nyaralásunk után volt jó az eredményem. Valószínűleg a kaja stb...

Nem tudtok esetleg ajánlani olyan jód készítményt, amely csak kis mértékben több más vitaminnal egyetemben tartalmaz jódot?

Kép

Kép
pkagi

Noémi 10-10 kicsi tüsző???
Nekem a closty hatására 2 db volt. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép nem tudtam, ne haragudj, hogy ez ilyen betegség. Mi lenne, ha beiktatnál egy Egyiptomot megint? Nagyon nagyon szorítok neked. Tényleg. Kép

Nekem is furcsa a 10 tüsző egy petefészekben, ezek persze éretlen tüszőcskék, ebből ha megérek 2-3 az jó lenne. Majd most megérlelem őket a szurival.
Vendég

Olyan jó hogy Egyiptomról beszélgettek. Imádom. Ott voltunk nászúton. De jó lenne megint abban a melegben Kép. Különben én azt a valami mézes, vagy lekváros vagy nem tudom milyen tetejű péksütit szerettem nagyon. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én még sosem voltam Egyiptomban Kép
A párom nem akar arab országba menni. Pedig biztos gyönyörű! Kép
Vendég

Noémi!
Kiindulásnak nagyon szuper az a 10-10 tüszőcske!Akkor most már érlelheted őket!

Bogi
bogi1975

Sziasztok Lányok!

Sajnos nekem se sikerült most beszéltem a dokival. Olyan érdekes éreztem hogy nem sikerült de addig még nem közölték velem biztam benne , hátha csak túl korán teszteltem. Tudom hogy nem kellene de sírok. Azt is tudom hogy nincs veszve semmi, de azt hiszem jobb nekem ha kisírom magam . Utána talpra állok és előre a következő hónapra, csak jönne már meg.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi én is reggel pityeregtem, de már felszedtem magam a padlóról.
Olyan nehéz egy-egy hasalás után felállni, de kell!!!! Kép

Kép

Kép
pkagi

Szerintem is a sírás a legjobb orvosság erre. Sőt még méreganyagok is távonak a szervezetből a könnyekkel, úgyhogy tesnek és léleknek is jó Kép. Én a havi sírás adagom nélkül ki sem bírnám. Kíváncsi vagyok min fogok bőgni ha végre lesz pocakbérlőm Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ági!

Ha Arnold dokibácsi azt mondta, hogy előre! Akkor hajrá!!! Ne pityeregj! Tudja hogy mit csinál hidd el!

Ha nem látná reális esélyét annak, hogy sikerülhet, lebeszélne róla. De látja, és hátha neki lesz igaza, megint, mint már sokszor.

Ez lesz az első inszemed nála?

Katie
katie

Pkagi: jodos so? azt eszed?
Hajni, mar nem is exuzalom magam,,annyi hibat ejtek, szoval persze, hogy Tundinek irtam most a gratualalast, unneplest. De remelem Neked is hamarosan. Kép
Nehez , igy munka kozben bekapcsolodni,,minden 2. uzenetem jo csak. Kép Kép
ez van...sac
saci

Noémi Kép
Mond meg a párodnak, hogy Egyiptom nem arab ország, az Egyiptomiak szerint. Nagyon vicces, de akár hol beszélsz Afrikában emberekkel, vagy afrikaiakkal, mindenki azt mondja, hogy ők nem arabok, hanem egyiptomiak, szaudiak, marokkóiak, berberek. Van ott mindenféle népség, de egy sincs aki bevállalná, hogy ő arab Kép

Barbi Kép, Ági Kép
Meglátjátok nekünk is lesz babánk. Lehet, hogy többet kell rá várni, mint másnak és többet is kell kűzdeni, szenvedni érte, de lesz. És megéri kivárni. Szerintem.

wish

Barbi Kép úgy sajnálom! Pedig annyira hittem benne én is! Ez neked az első inszem volt, ugye?

Van most az ikres topikban egy volt kolléganőm aki hármas ikreket vár (Nettke) és a két leányzó és a fia a második inszemináiója eredménye. Ki tudja?
Ő májusra várja a babákat.

Sírd csak ki magad, a következő sikerülni fog. Én is erre gondolok két nappal a második inszem stimulációja előtt. És lehet, hogy nem is fog sikerülni.

Pusz
Noémi
Vendég

Barbi
Azért én nagyon sajnálom! De ne feledd, nem adjuk fel!!!! Oké!?!?!??!

Jázmin
Ma nagyon fáj a pocim, tényleg olyan menzis görcsösen. Ennyi. Izgulok és félek a hétvégétől, mit tartogat nekem.

Lányok
Köszi a hőfenntartókat! Drágák vagytok! Kép

Tündi
Vendég

Aranyosok vagytok nagyon hogy így próbáljátok az embert biztatni.
Friss még a dolog de délutánra már talpra fogok állni ígérem!
Noémi sikrülni fog,sőt sikerülni kell!!!!!!!!!!!
Igen ez még csak az első inszem, most nagyon várom hogy megjöjjön is kezdődjön a második stimuláció.

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép ez a beszéd! Gondolj bele, az lenne a furcsa számunkra, ha nem is törődnél vele, hogy nem sikerült. Hiszen már így is átmentél egy csomó olyan dolgon, amit a természetes úton teherbe esők még csak elképzelni sem tudnak. És sikertelenül. Úgyhogy jogos és érthető a fájdalmad, csak tényleg arra vigyázz, hogy ez erőt adjon neked a következőre és ne ejtsen kétségbe.
NEKED IS SIKERÜLNIE KELL!!! Szépen megyünk tovább az úton. Mindig a sárga úton KépKépKépKépKép, mint Alice csodaországban.

Tündi Kép a hőd azért bíztató, nehogy feladd!!! A többi kismama is ilyen tüneteket produkált a zebrás teszt előtt, UGYE KISMAMIK Kép???
Nyugtassátok meg Tündit!
Vendég

Jaj, most látom mit írtam. Aki természetes úton esett teherbe, az most nem haragszik rám, ugye?
Kismamik, ugye tudjátok mire gondoltam?!?!?!?!!!!!
Vendég

Katie.
Még nem láttalak errefelé. Te is Arnoldos páciens vagy, vagy voltál?

Lányok köszi a biztatást. Olyan jól esik. Igazából a környezetemben még senki sem volt ilyen helyzetben és így nincs is kinek "kipanaszkodnom" magamat.
A párom is nagyon biztat.
Tegnap odatette a fejét a hasamhoz, hogy meghallgassa nincs e még ott egy kicsi szivecske. Nagyon ari volt, de egy kicsit meg is szakadt a szívem miatta.
Annyira szertne már ő is babát és annyira segítőkész, türelmes és biztató. Igazi társ.
Szokott ő is a padlóról felkaparni engem. Imádom. Kép

Noémi

Kitartás. Úgy mondják 3 a magyar igazság, de lehet, hogy neked kettő is elég lesz.Kép

Tündi
Sok-sok drukk.

Barbi.
Gyere keljünk fel a padlóról együtt.Kép

Kép

Kép
pkagi

PÉNTEK DÉLUTÁN VAN ÉS MEGHALT A TOPIK?

Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok lanyok!

Hat jo kis negativ tesztem lett, ugyhogy sajnos ez a honap elszallt, de nem baj, jon a kovetkezo!
En varok, aztan majd megjon az eredmenye egyszer csak! Igen, en is azt mondom, hogy attol mert problamak vannak, nem kell megijedni, nekunk valami miatt ezt kell megelnunk, igy ahogy kaptuk. Reggel azert jol megszeretgettuk egymast a ferjemmel, ugyhogy elmult a banatunk a negativ teszt felett, gyorsan kihasznaltuk!

Tundi!

Juj, drukkolok, azert remelem neked sikerult ez most!!!!!

Agi!
Pajzsmirigy problemara tudnek en egy jo gyogyszer nelkuli megoldast, ha gondolod, es erdekel, ezt termeszetes uton is meg lehet oldani, tudsz orvossal is kozultalni, ha gondolod segitek.
Szerintem erdemes lenne kiprobalni!

Juj, Egyiptom nagyon szep, en is szeretnek oda menni!!!!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DODO NAGYON ÉRDEKELNE A DOLOG!

Kép

Kép
pkagi

A freemail-t ritkán nézem, úgyhogy megadom az otthoni e-mail címünket. Dobj egy e-mailt.
Viszont ha úgy gondolod ide is leírhatod, ha publikus.

patky77@interware.hu

Kép

Kép
pkagi

Dodo
Ezek a fránya negatív tesztek Kép Nagyon jó, hogy már meg is vigasztalódtál! Kép

Köszönöm mindenkinek a drukkot lányok!!!! Nagyon jól esik és aranyosak vagytok! Ha nagyon beindul a vezérhangyám, lehet hogy hétfőn reggel lesz az a teszt, csak jussak el odáig ezzel a hővel Kép

Jó hétvégét, puszi nektek!

Tündi
Vendég

Tundi Kép ma mar szombat van??!!! hogy vagy??
DodoKép nagyon sajanlom, hogy nem sikerult,,de mar majdnem....
nekem az uram szokta igy mondani, hogy "edesem, mar majdnem terhes lettel "(??) . Mindenesetre jol esik.
bocs,,de a hotmailemet nem nagyon nezem,,inkabb ide irj..puszi Saci
saci

Tundi Képmegint uj kep van Rolad!! nagyon szep vagy! Kép Kép
saci

Sziasztok csajok!

Volt itt valaki laparon? Tudtok nekem segíteni, hogy mire számítsak és mennyi esély van utána a babára? Nekem ugyebár van egy 3 éves, spontán összejött kislányom. Köszi előre is az infókat.....

(mire figyeljek, meddig kell bent lenni stb).

Szilvia

emeseanyu

Szilvi Kép laparoszkopias mutetrol kerdezel? nekem volt 2003. nyaran...mely altatasban,,szoval az megdobja az embert. Neked miert kell? nekem PCO-m volt allitolag,,de azota tobb doki is elmondta, hogy most nincs,,es valoszinuleg nem is volt..
hol lesz ? engem a Nyiroben mutottek bp.en
saci

hol vagytok lanyok? bar ez jo jel, mert akkor biztos mindenki bulizik, pihen, vagy az agyban hancurozik!! Kép
egyik jobb, mint a masik...
saci

Saci!

Hat mi pihentunk, pakoltunk, nem hancuroztunk ma sajnos,de ami kesik, nem mulik...

Agi!

Irok neked mailt, ok? Lehet hogy kicsit hosszu lenne ide.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Nagyon köszönöm Dodo. Nagyon várom már a leveled. Egész hétvégén néztem jött-e már. Kép

Tegnap a Magellánban szó volt egy ásványvízről, amely igencsak jó jód tartalmú. Ásványvíz oscart kapott.
Valaki esetleg nem tudja melyik ez az ásványvíz, mert nekem pont jó lenne a pajzsmirigyem miatt.

Kép

Kép
pkagi

Agi!

Mail ment, remelem megkaptad!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne haragudj, csak most tudtam jonni netelni pentek ota!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Ja, es sajnos az asvanyvizrol nem hallottam, nem tudom melyik lehetne...

KépKép
Kép
dodo32

Ági Kép
Ne izgulj, van egy munkatársam, akinek szintén pajzsmirigy problemai voltak. Már két hónapos a kisfia Kép Szóval nyugi, a te problémádtól vígan lehet babád, tudnak segíteni a dokik Kép

wish

Tündi!

Hétvégén gondoltam rád remélem a hő fentartó energiám elért hozzád és még mindig jók az esélyeid. Remélem te leszel a héten az egyik zebrásunk.
Mindenkinek nagyon vidám hetet kívánok.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tündi?????????????????????????????????????

Ági!
Nem a Szentkirályiról van szó? Az biztos, hogy az kapott az utóbbi időben valami díjat, de hogy ezért-e, azt nem tudom.
Talán, ha a google-ba beütöd, kiad valamit.

Bogi
bogi1975

Sziasztok!

Tudtam hogy a hétvége kritikus lesz, szombaton reggel le is esett a hőm és pár óra múlva meg is jött rendesen a menzim, ahogy kell. Akkor kibőgtem magam, de már minden oké. Benne volt a pakliban, hogy a 2 heti bromo adag kevés a termékeny időszakig. Úgyhogy erre a ciklusra új taktika lesz, persze kel lhozzá egy jó prolaktin szint is Kép

Saci
Hétvégén nem tudok netezni, otthon nincs Kép Köszi a kép dícséretet! Kép

Zitus, Hajni
Kérlek, javítsatok ki a táblában! Ma 3. cn. KÖszönöm!

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám hétvégén is, remélem, hogy ennek a ciklusnak a végén nem lesz hiábavaló a drukkotok! Kép

Tündi
Vendég

Tündi!

Nagyon sajnálom de tényleg a te helyzeted is biztató volt! A következő hónap biztos mindenki számára sikeresebb lesz!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Tündi
nem hiszem el. Nem akarom elhinni. Kép
A drukkok érvényesek a következő hónapra is.

Jázmin
djázmin

Tündi olyan kár Kép. Én most el vagyok maradva a táblával, úgyhogy nagyon várom Zitust, hogy tudjak frissíteni, de lepottyantottalak KépKép Azért örülök,hogy túl vagy rajta lelkileg Kép

Kép

Kép
vkhajni

Bogi rákerestem és megtaláltam köszi az ötletet. Mostmár csak keresnem kell ilyen ásványvizet.

Dodo.
Köszi megkaptam, de még nem olvastam el, mert reggel szólt a párom, hogy jött levelem, de már épp indultam dolgozni. Hazamegyek és elolvasom. Köszi.

Tündi.
Lépésenként előre! Kép

Wish.
Ez igazán biztató. Jó pozítív példákról tudni, hallani.

Zita.
Küldj táblát, hogy láthassuk kikért kell most izgulni. Kép

Kép

Kép
pkagi

SziaSZTOK lÁNYOK

Valakinek a párjánál volt már olyan, hogy deformáltak a spermái, jó lenne ha írna, hogy ilyenkor mik a lehetőségek, teendők?

Előre is köszi
Évi
evike1975

Tündi, sajnálom Kép
Akkor új hónap, új remények. Örülök, hogy nem vagy szomorú Kép

Évi, az andrológus nem mondott semmit?

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: