A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy pocakosan még mindig ide írok, de nem tudom megállni, hogy ne szóljak, ha olyanról van téma amihez hozzá tudok szólni.

Itt kezdtem augusztusban, és bár nem voltam köztetek sokáig, de hozzá tartoztok az életemhez. Minden nap elolvasom mi van Veletek. A háttérben Veletek örülök ha valakinek zebrás lett a tesztje, és nagyon-nagyon lehangol, ha valakinek megint megjön.

Most ahhoz tudok szólni, hogy az én utolsó (babás) ciklusomban, márpedig árgus szemekkel figyeltem minden nap, de nem volt az a bizonyos nyákom a tüszörepi környékén. Mégis volt PÉ, mégis megtermékenyült, és ma már 17. hetes. Már mocorog, amit a papája is érez, és a kollégák is látják ha sokáig egy helyben ülök. Tehát ennyit a nyákról...

Gabó üzeni, hogy szóljak Nektek. Úgy gondoltam beidézem az sms-t, ami ide tartozik. Remélem nem harapja le érte a fejem KépKépKépKépKép

Idézet Gabótól:
"Snowbordozás közben kificamodott a térdem. Bokától combközépig ér a gipszem és fekvésre ítéltek. Már majd megörülök itthon. Javítsatok ki a listán: 2 cn. Kép "

Ja, és mi, akarom mondani Ti is hiányoztok Neki, mint Nektek ö, és puszit küld.

Biztos vagyok benne, hogy addig még jelentkezem Nálatok Kép , de ha mégsem, akkor BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKIENEK ezzel a kis képecskével:

Kép

Kata
Kata

MINDENKIENEK=MINDENKINEK bocs.
Kata

Kedves Lanyok!
Koszonom szepen a hommel kapcsolatos valaszokat. De kepzeljetek, ma 36.7 volt, huvelyben es a szokott idoben. Szerintem ma volt vagy holnap lesz a tuszorepim, mert szurkal a baloldalam es a derekam nagyon faj. Ugyhogy ma probalkozunk. Egyebkent a tuszorepi napjan is van esely a megtermekenyitesre? Remelem, meg nem kestunk el!!!

Beszti!
Eddig 20 nap volt a legrovidebb, es csak egyszer. Altalaban 35-38naposak a ciklusaim. Szerintem is igazad van, hogy a valtas miatt nem igazan lehet megallapitani. A kovetkezo honapot mar vegig huvelyben fogom merni.

Melinda!
Azt nem tudom, hogy No-ban merre lakik, de egyebkent Tatabanya kornyekerol szarmazik.

Kedves Lanyok!
Ha esetleg mar nem irnek ebben az evben, akkor Mindenkinek nagyon boldog karacsonyt es meg boldogabb, babas uj evet kivanunk a Ferjemmel egyutt!!!
Ugy nez ki, hogy mar csak januarban tudok majd hozzaferni a nethez.

Sok-sok puszi:

Edus
Edus

Sziasztok!
Kerdezek egy valoszinuleg hujeseget: az ovulacio progeszteron fuggo esemeny? Vegigvezetnem gondolatmenetem: a veteles oka lehet alacsony progeszteron szint. Ez teny. Az alacsony homerseklet tunete lehet az alacsony progeszteron szintnek. Ez is teny. Viszont: e ketto osszefugg? Tehat ha alacsony a hom, es nem volt ovulaciom, annak is lehet oka az alacsony progeszteronszint? Ez esetben ha vervetel utjan mindezt alatamasztjak, akkor szoktak felirni a Duphastont, ami ugye szinten tartja a progit?
Szoval aki mar megkuzdott ezzel a kerdessel, es tudja a valaszt, ossza mar meg itt velem, mert hat elegge foglalkoztat Kép sajnos...

kamilla
kamilla

Halo Mindenkinek!

Most jöttem vissza 4 napos pihiröl, jo sokat írtatok!

Caldea, nagyon bánt a dolog, annyira szorítottam nektek!

Nyuszi, az egyik ismerösöm hallotta a gyerekorvostol: hosszantarto tabletta szedésekor a szervezet ellenanyagot termel, ezzel támogatva a tablettát. Abbahagyása után a szervezet "nem biztos" hogy abbahagyja ez ellenanyag termelését (rendszeresen találkozik a spermával). Kb 6-8 hét után már nem fogja termelni, de ehhez az kell, hogy ne érintkezzen a szervezeted spermával. Magyarul, gumi. Állítolag ilyenkor sokkal nagyobb az esély a bébire.

Kamilla, lehet hogy nem jol gondolom, de szerintem: alacsony hö, jelezhet progi hiányt -> nem müködik megfelelöen a petefészek -> nem biztos hogy érik tüszö, és ha érik, nem biztos, hogy meg is reped -> Ilyenkor adnak Closty-t, vagy Seronemtommit, ami serkenti a petefészek müködését. Ha ez igaz, akkor a progi szint is emelkedik. Erre a ciklus elsö felében kerül sor. A második felében pedig Duphastot vagy ehhez hasonlo progi potlot adnak, támogatván a szervezetet. Én így gondolom, de nem biztos, hogy jo. Valaki biztos kijavít, ha tévedtem.

Megbeszéltük a párommal, hogy januártol nem fogok hömérözni, és kétnaponta akciozunk. Akkor tutira nem késünk le rola, és nem is jár egyfolytában az eszem.

Legyetek vidámak, Lora
Lora

Hópihés jó reggelt mindenkinek! Kép

Beszti
Mail ment. Igaz csak ma bítam megirni, de elment.

A mai lista:

<pre>
Márti 10c 79 cn Debrecen 24 év
Tücsi 13c 75 cn Debrecen 32 év
Edina 10c 34 cn Coimbra 23 év
Monchy 5c 33 cn Budakeszi 32 év
Marcsi 2c 32 cn Budapest 27 év
Kamilla 3c 28 cn Budapest 26 év
Szami 10c 27 cn Budapest 30 év
Klari 7c 26 cn Budapest 31 év
Lora 14c 24 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 24 cn Budapest 28 év
Edi 9c 23 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 22 cn N-o. 26 év
Éva 31c 22 cn Nyíregyháza 26 év
Sugár 3c 21 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 19 cn Svájc 27 év
Edus 3c 17 cn Svajc 25 év
Moni 8c 15 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 3c 12 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 9 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 8 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 8 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 7 cn Szeged 32 év
Gyöngyöske 3c 6 cn Miskolc 30 év
Ancsi 4c 5 cn Adács 27 év
Gabó 31c 3 cn Miskolc 27 év
</pre>

Szerintetek Mártit és Tücsit ne vegyem le a listáról? Nekem ez a hetvenvalahány napos ciklus nagyon hosszúnak tûnik.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sien!
Én is kezdem már megszokni ezt a helyzetet (tegnap jött meg, ez a 7.hónapom) én is nehezen tudom elképzelni, hogy egyszer terhes leszek. Viszont azért vannak emberek a környezetemben akiknek mégis sikerült, ha nem egybõl, de 1-2 éven belül.
Az a baj, hogyha akarunk valamit az egybõl kell is.
Egyik nap hazafelé láttam egy 16 év körüli fiút és lányt, fogták egymás kezét (szoktam látni több ilyet is, nem tudom, miért érintett meg a téma) és eszembe jutott mennyire szerettem volna én is ha ennyi idõs koromban valaki megfogja a kezemet, és megfogta aztán valaki úgy megfogta, hogy évek óta el sem engedi és szeret és mellettem vanKép
Szóval hiszem azt, hogy én is leszek kismama.
Ez is eljön ugyanúgy mint minden, csak esetleg nem egybõl kapjuk meg azt amire vágyunk.Kép
Na elõzõ mensimnél nem így gondolkodtam, akkor örjöngtemKép
Lehet, hogy ez a hormongyógyi jót tesz a közérzetnek is?Kép
Helén
helén

Sziasztok Lányok!
Kedves tõled Lora, hogy reagáltál a problémámra, köszönöm. Rettentõen jól esik ha valaki biztató dolgokat mond,... mégsem reménytelem a dolog... Ezt én is olvastam, most pont ezen leszünk, vigyázunk és két hónap múlva meglátjuk.
Nem tudom, de gondolom, hogy a gyógyszer amire gondolsz az a fogamzásgátló, én soha nem szedtem, úgy hogy egy kicsit elbizonytalanít most a dolog. Miért van ellenanyag termelésem akkor?
Udv. Nyuszi
Névtelen

Sziasztok LányokKépKép

Örülök, hogy jó néhányan ilyen optimistán látjuk a világotKép! Nem szabad csüggednünk és feladnunk a küzdelmet hisz az nem visz elöbbre. Sokkal jobban fogjuk majd tisztelni és becsülni ezt a csodát ami másoknak könnyen megadatikKépBizzatok magatokban mert a sok küszködésnek és csalódásnak biztosan meg lesz az eredményeKépKép!!!
Nekem is van egy ismerõsöm akiknek 10 év után jött össze egy lombik babaKép Aztán láss csodát, amikor 8 hónapos volt ez a kis Baby spontán teherbe esett!!!KépKépKép

Sien és Mindenki aki csüggedezneKépKép!!
Nekünk is sikerülni fog csak hinnünk kell benne és nem görcsölni annyira!KépKép

EdelweissKép
Szerintem is kicsit hosszú ez az idõ. Tud Róluk valaki?Kép

Puszi: Doris
doris

Én viszont szedtem elég sokáig és amikor abbahagytam, nem védekeztünk, azaz csak ezzel a Colpo Cleaneres dologgal mostam ki elsõ hónapban, másodiknál már hagytam érvényesülni õket. Lehet, hogy még mindig ellenanyagot termelek?Kép
Nekem a doki azt mondta, hogy tabl. után elég 1 hónapot kihagyni, mivel ezt a 3 hónapot javarészt azért mondják, hogy lelkileg is felkészüljünk a gyerekvállalásraKép
Helén
helén

Sziasztok!
Ma reggel a hõm 37,05...Ennek ellenére minden "jel" nélkül piros lett a Wc-papir...Hát ez van! Ha már igy kellett lennie legalább nem késett és nem volt idõm beleélni magam a sikerbe! Kép Ti legyetek szerencsésebbek!
Most már csak az inszemben bizok!

Sziasztok, Szonja
Szonja

sziasztok lányok!

Okos barátnéim tanácsára van szkségem. Tegnap megtudtam, hogy HPV-m van. Nyáron volt egy p3-as citológiám, azután a többi mind p2-es lett, de tegnap a legutolsó p2 mellé közölte a dokim, hogy a hpv-m pozitív, és mivel telefonon beszéltünk, és épp rendelt nem tudtam többet megtudni errõl a vírusról csak annyit hogy fél évente kell jránom cytologiára és szedjek béres activalt ami erõsiti a szervezetem ellenálló képességét, amire biztos hogy szüjkségem van, mert idegileg is úgy kivagyok. nincs egy nyugodt percem a vetélésem óta, meg persze ma csináltam egy terhességi tesztet: negatív.

Írnátok nekem a HPV-rõl? most mit csináljak?

Köszi, köszi köszi: Marcsi
Marcsi

Kamilla!

Szerintem a progeszteron és az ovuláció hiánya nem függ össze.
A progeszteront a megrepedt tüszö helyén létrejött sárgatest termeli, feladata, hogy a méhnyálkahártya alkalmas legyen a petesejt befogadására.
Az alacsony hömérséklet, amiröl beszélni szoktunk a következöt jelenti:
- látszik az ovuláció és a hömérséklet emelkedése a görbén, de a görbe második felében (az ov. után) többször esik vissza 37 fok alá, vagy nagyon ingadozik, vagy el sem éri a 37 fokot (de a közelében van). Persze mindezt az alfeli mérésre értve.
Akinek alacsony a progeszteronszintje:
- van ov. (persze, ha a többi hormonjával nincs baj)
- nem tud beágyazódni a petesejt (nem jöhet létre a terhesség, még megtermékenyült petesejtnél sem)
- ha mégis beágyazódik, akkor a terhesség a 6-10. hét között elhal, de nem löködik ki (ált.): missed abortus.

Az ovuláció hiánya:
Jellemzö, hogy nem figyelhetö meg a görbén egyértelmü höemelkedés. Mivel a tüszöérlelést és a repedést két hormon, az FHS (follikusokat (tüszö) stimuláló hormon) és az LH (luteotrop hormon) irányítja, ezek elégtelensége okozhatja pl. Ovulációhiányhoz vezethet a prolaktin magas szintje is, mert ennek a feladata az FHS, LH és a petefészekhormonok termelésének gátlása. A prolaktin egyébként a tejelválasztásért felelös hormon, ezért is van az, hogy szoptatás közben (ha a baba még eleget szopik) nincs peteérés és menstruáció.
Természetesen mindezen hormonok szintjét mérik a hormonvizsgálatkor, és ha valami baj van, akkor annak megfelelöen kezelik. (Pl. Clostival, vagy Serophene-vel (peteérést serkentök), vagy a prolaktinszint helyreállításához is vannak gyógyszerek.)

Beszti
Beszti

Haliho Lanyok!

Helen! Sajnalom hogy megjott, de meg az elejen jarsz, nyugiKép 7 honap utan semmi ok az aggodalomraKép Iratkozz fel a listara ha van kedvedKép

Gabokanak jobbulast, minnya irok is neki sms-t. Ancsikam, Krisztikem, azert johetnetek am gyakrabban, tokre hianyoztokKép

Karacsony: hat neha utalni kezdem...pl tegnap, amikor 3 bazinagy csomaggal a kezemben laviroztam a tomegben. Nagy elmeny volt!

Na egyenlore ennyi, majd meg jovok.

Pusssz: orsoly

Ps: Caldea sajnalom, de szerintem nyugodtan vagjatok bele a lombikba, es sikerulni fogKép
orsoly

Marcsi!
Ha írsz egy email címet, mesélek róla, nem akarok senkit ezzel fárasztani, akit nem érintKép
Nekem volt és elmúltKép Könnyebben mint hittem volnaKép
Írhatsz Te is: ivett25@freemail.hu
Helén
helén

Melinda!

Méhnyak vizsgálat:
Nagyon tiszta körülmények között, tiszta kézzel kell végezni. (A mutatóujjaddal kell megnézni, legjobb félig ülve, mert akkor a legelérhetöbb...)
1. Menstruációkor a méhnyak enyhén nyitva van (ilyenkor nem is szoktam vizsgálódni, a higiénia miatt).
2. Utána bezárul a méhnyak (nagyon szorosan, nincs rajta nyílás), és nehezebb is elérni.
3. Ovuláció idején a méhnyak elöbb kicsit, majd egyre jobban kinyilik, olyannyira, hogy már a ujjbegyed is beférne (és könyebb is elérni a méhnyakat).
4. Utána megint bezárul és csak a menstruációkor nyílik ki.
Ilyenkor megint nehezebb elérni.

Tudom, irni szokták, hogy ilyen, meg olyan tapintású, de az nálam nem igazán jött be, nem tudtam megállapitani.

Clio!

Láttam, hogy a Házipatikán is megkérdezted, remélem nem irok hülyeséget. A 14. napon volt egyértelmü minimumod (szerintem ekkor lehetet ov.), ezután kezd emelkedni, de se az emelkedés lassúsága, sem az utána való ingadozás nem jelent jót, ha jól tudom, ilyenkor a progeszteronszinttel lehet baj. (A 28. nap nagy esés volt, meg kellett volna jönnie, nem volt ekkor már barna váladékod?)
Kíváncsian olvasom majd, hogy a doktor úr mit felel a kérdésedre.

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Szonja! Kép Félek, hogy én is követni foglak hamarosan és akkor már nekem is csak az inszem marad, meg a reményKép.
Helén, Doris! Köszi a bíztatástKépKép! Ezért is szeretek ide járni közétek, mert valaki biztos, hogy lelket tud önteni belémKép, már nem is látom olyan tragikusnak a helyzetemKép.
Marcsi! Sajnos a HPV-s témához nem tudok hozzászólni..
Beszti, te lassan tényleg ledoktorálhatszKép!
Amúgy a tegnap esti vásárlás közben nekem is hasonló érzéseim voltak, mint Orsinak, én is leginkább egy élõ karácsonyfára hasonlítottamKép. De legalább már túl vagyok a beszerzéseken!!!
Pusz, Sien.
Sien

Ja, és Gabónak a mielõbbi gyógyuláshoz küldöm a gyógysugarakat:+++++
Sien

Sien!
Hát én sem reagáltam még ilyen könnyedén, hogy megjöttKép
Pedig most csodálatos lett volna egy pozitív teszt a fa alattKép
Szerintetek elképzelhetõ, hogy a bromocriptintõl "visszajött" az életkedvem?

Holnaptól én már valószínû nem vagyok, mert nincs munkám és engedélyt kaptam az otthonmaradásraKép
helén

Orsoly,
Hát, akkor talán leszokom az éjszakai tamponról! De olyan kényelmes!

Marcsi
Nagyon sajnálom.
Az egyik barátnömnek volt HPV-je, de nagyon hamar elmúlt neki. Azzal ijeszgették, hogy legalább 6 hónap, aztán 1 hónap sem telt bele és negatív lett az eredménye.

Tanács: Nézessétek meg párodat is!!!!!!!!!!!!!!! Öt is kezelni kell (gondolom ezt a doki már mondta). Használjatok külön törülközöt, söt használj az alvégekre egy kis törülközöt amit mondjuk heti 2-3 alkalommal cserélsz. Használjatok gumit, mert ha az egyikötök elöbb meggyógyul a másik visszaadhatja! és egy darabig és ne fürödjetek együtt. Csak zuhanyozás. Szexuális életben pedig kerülni az olyan "játékokat" amivel visszaviheted a partneredre (kéz, száj).

Ha betartjátok hidd el tuti hamar elmúlik, nem lesz gond.

Viszont nekem nagyon úgy tünik, hogy a dokid már nyáron is tudta mi az ábra. Miért csak most közölte veled? Szeritnem sokkal hamarabb közölnie kellett volna. P3-ról P2-re kezeléssel változott, vagy magától?

Gabó,
Tudom, hogy nem olvasod, de azért jobbulást.

Beszti,
Már megint nagyot alakítottál. Köszi a magyarázatot, szuper vagy. Imádlak.

Kata,
De jó hallani rólad, irigykedve olvaslak Kép.

Szonja,
Van úgy, hogy a hö csak a mensi 2. 3. napján esik vissza.

Lora!
Aztán nehogy belefáradjatok! Kép

Szerintem is vegyük le Mártit és Tücsit a listáról. Ha jelentkeznek újra feltesszük öket.

Most megyek puszi,
Moni
mj

Moni! Persze hogy kenyelmes, de sajnos tenyleg jobb legalabb ejszaka a tampon. Sot, egy nogyogyo ismerosunk kifejezetten ellenzi, ez is olyan szerinte mint a fultisztito palcika. (Ami ugyebar mint tudjuk, a fuleszek remeKép) En igy most a mutet utan visszalltam egyenlore betetre.

Helen! Ebben az esetben kellemes unneoeket es boldog uj evetKép

orsoly
orsoly

Na hulyesegeket irok, szal ejszaka jobb a betetKépKépKép

Hijaba, mar nagyon nem tudok figyelniKép

orsoly
orsoly

Helén,

email ment. címem tiszaroff@yahoo.com

Helén, Móni!

Hát gyógyítható? a p3 magától lett p2. kezelést nem kaptam célirányosan, de épp túl voltam a gynevac kúrán. Szerintem csak most lett pozitív a HPV-m mert akkor már szeptemberben is szólt volna a dokim. Lehet hogy enyhén vgyok fertõzött. MIndkettõnknek Béres Activalt kell szednie, és a higiénés dolgokat idáig is betartottuk, viszont nem szeretnénk védekezni óvszerrel mert a vetélésem óta azon fáradozunk hónapok óta, hogy teherbe essek.
Hogy tudok meggyógyulni, mitõl lehet? Nekemcsak 3 hónap múlva kell mennem újabb cytológiára.

Marcsi
Marcsi

Marcsi!

Nézd meg ezeket a honlapokat (jó sokat irnak a HPV-röl):

[url=http://www.mcd.hu/netdoki/daganat/03.html" TARGET="_top]http://www.mcd.hu/netdoki/daganat/03.html[/url]

[url=http://www.sulinet.hu/eletestudomany/archiv/1999/9906/nemiszerv/nemi.htm" TARGET="_top]http://www.sulinet.hu/eletestudomany/archiv/1999/9906/nemiszerv/nemi.htm[/url]

És egy doki vélemény:
"Minden esetre a ping-pong effektus elkerülésére szexuálisan átvihetõ betegség esetén óvszert szoktunk javasolni védekezésként."

Beszti
Beszti

Sien!

Köszi az együttérzést!

Puszi, Szonja
Szonja

Marcsi,
Értem. Én se szívesen hagynék ki 1 hónapot. De a p3-as már eleve kezelést kell maga után vonjon, mert a kezeletlen p3-as igen súlyos következményeket vonhat maga után. Szerintem a dokid ebböl a szempontból nem kósher, már nyáron utána kellett volna járnia és nem engedni, hogy majd magától gyógyul.

Legjobb tudomásom szerint a HPV (humán papilloma virus azt hiszem ez a neve) nemi úton terjedö betegség, kezelére szorul, mert rákot okozhat. Ennek ellenére a barátnöm azt állítja, hogy az usziban kapta meg és nem a fiújától, merthogy a fiú és a lány mással nem volt együtt, vagyis olyan személlyel akitöl elkaphatták volna.
Üdv, Moni
mj

Beszti Beszti!!!!! Kép
Kepzeld csak panikoltam, ma reggel 36.5-rol leesett 36.1-re a hom (2* is megmertem). Szoval ovulalok, es valoszinuleg 42 napos lesz a ciklusom (volt mar tobb is).Meg ma reggel tettunk is egyett s mast ennek oromere, mind a ketten sietunk haza,hogy megegyszer megtehessuk biztos ami biztos.Annyira remelem,hogy osszejon Kép Drukkoljatok!!!! Kép

En is megajanlom am neked a doktori cimet Kép

kamilla
kamilla

Marcsi
Azt hiszem Beszti és én most jól elkeserítettünk Kép. Bocsika ha így van. Feltétlenül konzultálj az orvosoddal róla és ne hagyd magad lerázni. Kérdezz rá a gyermekvállalásra is, hogy mit javasol. Nem tudom milyen mellékhatásai vannak egy terhességre, vagyhogy vannak e egyátalán. De azt látom, hogy elöször kezelni kell és utána jöhet minden más! Nem szabad halogatni.
Üdv,
Moni
mj

Kamilla,
Jó, hogy tudod, ma kell akciózni, de ne csináljátok naponta 2x. Nem éri meg. A hímivarsejtek nem tudnak 12-15 óra alatt újrafejlödni és éretté (avagy termékenyítö képessé válni). Persze a párodnak lesznek sejtjei, de egyátalán nem biztos, hogy azok jó minöségüek is lesznek.

Azt javalsom, hogy ha ma van a tüszörepedésed, akkor az lehet, hogy ma délelött, ma délután, vagy késö este lesz meg. Ettöl számítva 24 órátok van az akcióra. Vagyis, inkább csináljátok holnap reggel úrja. Ennyi diõ (24 óra) talán már elég a hímivarsejtek újratermelödéséhez és érettségéhez. Az orvosok nem véletlenül ajánlanak 2 söt 3 napontai akciózást! A napi 2 alkalom nagyon sok, akármennyire is élvezitek Kép!
Üdv,
Moni
mj

Moni!
Ok, igazad van, inkabb reggel Kép

kamilla
kamilla

Kedves Móni és Beszti!

Köszi a válaszokat, már ki is nyomatattam a cikkeket és felhívtam a dokimat. Tegnap nem akartam vele hosszan beszélni mert épp rendelt. De most elmagyarázta, hogy ez egy olyan vírus mint a herpesz abból a szempontból, hogy benne marad a szervezetben, nem gyógyítható. ez okozhatta nyáron a p3-as citológiát, de rögtön után csinált még egyet és ha az is p3-as lett volna akkor kellett volna lézeresen eltávolítani a méhnyak hámrétegét,ahol a gyulladás van. Azóta volt még egy citológiám, mert egy évig negyedévente kell csinálni a nyári p3-as miatt, és az most is p2-es lett, de a vírus ott van. Az a lényeg hogy p2-es maradjak, vagy jön a lézer, és a hpv miatt félévente kell rákszûrésre járnom. folyt köv.
Marcsi

KamillaKépKép!!

Ügyesek legyetek, nagyon drukkolokKépKép Aztán mond ám a Párodnak, hogy ne spóroljon az "anyaggal"KépKépKép

Doris
doris

Meg akart nyugtatni,és én csak azt szeretném hogy ne kelljen kipakolni amig nem szülök sok-sok gyereket. De hát remélem egyáltalán nem kell soha kipakolni.
Ja és kevés ember gyógyul ki belõle, kevés szervezet tudja legyõzni a vírust, de az is lehet hogy csak nem gyõzi le a szervezet, csak nem tudják kimutatni többé, ami szintén jó.

A ti ismerõseitek milyen kúrát követett? azt az iso... drága gyógyszert csak akkor javasolná ha mûtene, és most hogy gyerekt szeretnék nem, és az sem gyógyít véglegesen csak immunt erõsít. Szóval ritka a teljes gyógyulás ha van ilyen.

Most elolvasom a cikkeket.

Köszi, köszi: Marcsi
Marcsi

Ja és a súlyosan fertõzött átmehet enyhe fertõzésbe, és fordítva, úgyhogy az sem lényeg, hisz nem lehet gyógyítani. a lényeg a p2-es citológia

Marcsi
Marcsi

Ja és a súlyosan fertõzött átmehet enyhe fertõzésbe, és fordítva, úgyhogy az sem lényeg, hisz nem lehet gyógyítani. a lényeg a p2-es citológia

Marcsi
Marcsi

Kamilla!

Hurrá! Kép
De aztán emelkedjen is fel rendesen a höd!
Akcióról meg ugyanaz a véleményem, mint Móninak.

Móni!

Ha jól olvastam a cikkeket, akkor a HPV nem gyógyítható (ahogy a herpesz sem), viszont magától megoldódhat (ellenanyagtermeléssel). Mert az irja, hogy az alacsony fertözöttség esetén elegendö a rendszeres citológiai kontroll.
Egyébként azt állítják, hogy a mostani tudás szerint nem kapható el uszodai módon, csak olyan hosszú a lappangási ideje, hogy nem deríthetö ki a fertözés ideje.

Marcsi!

Bocs, hogy igy kitárgyaltuk a kérdést!!!!!!

Beszti
Beszti

Beszti, Moni!

Koszi a drukkolast, sajna maris beleeltem magam,hogy sikerulni fog, annyira bizom a Macaban, mind a ketten szedtuk biztos ami tuti Kép

kamilla
kamilla

Beszti!

Minden hozzászólásnak örülök, és reméltem is hogy megtárgyaljuk a témát, mert a tudatlanság szintén nagyon szörnyû.
Elolvastam a cikkeket. Kicsit meredek. de a lényeg hogy megyek 3 hó mulva citologára és programozom, hogy p2-es legyen és tûnjön el a hpv-m.

Marcsi
Marcsi

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
és
Sikeres , Szerencsés "Zebrás" Boldog új évet!!!!
Nyuszi
Névtelen

Sziasztok!

Én is Boldog Karácsonyt és Sikeres Zebrás Boldog Új évet kívánok mindenkinek!!!

Íme egy kis szerencsét hozó elõzetes. KépKépKép

Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok Lányok!
Én igazán tudom, hogy nekem nem lenne szabad írnom ide, de muszáj...
Már nagyon régen készültem arra, hogy majd milyen jó lesz többhónapos olvasgatás után belépni közétek, a ciklusokat veletek együtt számolgatni, mert hiszem és tudom, hogy egy ilyen véd- és dacszövetség nagyon sokat számít. Tegnap reggel azonban minden megváltozott, a párom meghalt. Egyedül maradtam, teljesen egyedül. Mindenesetre, ha valaha lelek még társra egyáltalán (bár ez most nagyon morbid gondolat), vigasztaló a tudat, hogy Ti minden bizonnyal már nem lesztek itt. Külön-külön (orsoly, ancsa...) és együttesen is a szívemhez nõttetek az elmúlt hónapok alatt, úgyhogy tényleg teljes szívembõl kívánok mindannyiotoknak a lehetõ legrövidebb idõn belül babá(ka)t, és minden jót. Szeretettel.
Ismeretlenül

Kedves ISmeretelen!
Fogadd öszinte részvétemet
Nagyon megrázott, amit irtál, már irtál ide korábban is? Kérlek áruld el a neved, nagyon kiváncsi lennék rá, ki lehetsz!!
B
B

Nem is tudom mit mondhatnék, de az hiszem fõleg semmit. A lelkembe hasított minden szó, aholgy olvastam. Rettenetesen sajnálom. Kívánom, lelked megbékéljen.

Lora
Lora

Kedves Ismeretlen!
Nagyon lesújtóan hatott, amit leírtál. Kép
Sajnos fogalmam sincs, mit is írhatnék most Neked...
Szeretnélek megölelni, és valami igazán vigasztalót mondani.
Nem tudok mást, csak azt, hogy sosem szabad feladni!
Ezt itt mindannyian tudjuk...
Ölellek,
Ancsi
Ancsi

Lányok!
Sajnos nem tudok már hozzátok jönni,
ezért kívánok Nektek, teljes szívembõl

NAGYON-NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!
ÉS ZEBRÁS, ESÕS, HÓPIHÉS REMÉNYTELJES BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT!!!

Szeretettel:
AncsiKép
Ancsi

Kedves Ismeretlen!

Megdöbbentem soraidon és hirtelen összeszorult a szívem.Kép Kívánok Neked sok-sok erõt a történtek feldolgozásához és tiszta szívbõl kívánom, hogy mielöbb sikerüljön egy lelki társra akadnod! Biztosan így lesz! Fogadd õszinte részvétem. Ha lelkiekben segít, hogy írogatsz Nekünk tedd meg kérlek, szívesen segítünk..!

Szeretettel: Doris
doris

Sziaszto lányok!
Elöször is, kedves ismeretlen , fogadd tölem is öszinte részvétemet. Ujra és ujra elolvastam a soraidat, egyszerüen nem birtam felfogni, hiába láttam a sorokat, nagyon ledöbbentem. Ilyenre tényleg nincs szavam, csak az, hogy az idö talán majd enyhülést hoz a fájdalomra.
Lányok, egyre többen elköszöntök erre az évre, ezért most én is elmondom a jokivánságomat nektek: Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket, és igazi, sikeres uj esztendöt kivánok én itt mindannyiunknak. Azt hiszem az idei szilveszteri nagy kivánsága igen sokunknál hasonlo lesz, reméljük mindenkinek be is fog válni!
Sziasztok, és aki tud, azért jöjjön az ünnepek alatt is!!
Barbi
Barbi

EdelweissKép

Köszi a ZebrátKép Nekem elég lenne két aprócska csíkocskaKép!

Puszi: Doris
doris

Kedves Ismeretlen!

Fogadd õszinte részvétemet! Remélem, hogy vannak melletted rokonok, barátok akikre számíthatsz ebben a nagyon nehéz idõszkban, és hogy fel tudod dolgoznia kedvesed elvesztését, ami tudom elképzelhetetlen most, én 15 évesen az édesanyámat vesztettem el és totál egyedül maradtam. Bízom benne hogy egyszer találkozol velünk vagy a minket követõkkel itt vagy egy másik topicban. Az élet megy tovább, de ilyenkor az ember ezt nem hiszi el, nem fogja fel, számára megállt az idõ és mindennek vége. De szerintem a párod is azt szeretné hogy éld tovább az életed minél boldogabban és teljesebben, õ ezt fentrõl látni fogja és örülni fog neki.

Sok szeretettel: Marcsi
Marcsi

Kedves Ismeretlen,
Lesújtott amit írtál és mélyen, õszintén átérzem fájdalmadat, gyászodat és tudom, hogy a mély ûr amit Õ hagyott maga után most elviselhetetlenül fájó és kínzó.
Bízom abban, hogy az idõ majd elviselhetõbbé teszi azokat az érzéseket amelyek most Benned kavarognak és talán meg fogsz nyugodni, mert bár tudom, hogy nagyon nehéz elhinni, de " az élet él, és élni akar".

Fogadd Tõlem öszinte részvétemet, ha bármiben tudok segíteni jelentkezz!

Breki
Breki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: