A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2016 augusztustól babázunk

En mar keddig alig birom ki! :-)

Kép
ada78

Akármennyire nehezen bírom ki 14-ig, én később mennék ha választhatnék. De így csak reménykedem :) Bár így is számolom a napokat!

Lilypie Pregnancy tickers
doodoo

Sziasztok Újak! :)
En ma vagyok 5+3 napos. És orvoshoz csak 6+6 naposan megyek. Úgyhogy Szandra én húzom legtovább....sajnos vagy nem sajnos ez van. De majd bizos irigykedve olvaslak benneteket, hogy már mindenki túl lesz rajta.
A kávéról... Eddig senki nem bizonyitotta be hogy a kave árt e vagy nem terhesség alatt, ugyhogy általában azt mondják hogy nyugodtan ihatjuk. Persze ne 100at egy nap. Én a refluxom miatt már több mint egy hónapja nem kavezom, de cappucinozni szoktam néha.
Tegnapra visszaterve... Anyoseknal joizuen belaktam rakottkellel. Imadom! Csahogy utána 3szor hánytam... :)

judydifi

Nekem amióta babát várok magas a vérnyomásom :( Igazad van judydifi tényleg te húzod legtovább :)

szandra0408

@doodoo: "Sziasztok "J??vev??nyek", ??dv k??zt??nk! R??viden ??n is ??rok magamr??l/magunkr??l:Els?? baba, augusztus ??ta pr??b??lkoztunk ??s 30 vagyok. Nekem sem volt eddig sok t??net: n??ha hasfesz??l??s, picike g??rcs??k, a melleim majd' leszakadnak n??ha ??s az er??s szagokat (egyes parf??m??k, kaj??k) nem b??rom.Kedden leszek 5 hetes, 14-??n megyek UH-ra, ami a 6. h??t utols?? napja. J?? lett volna egy h??ttel k??s??bb, de az ??nnepek miatt akkor m??r nem tudok ??s nem akartam janu??rig halogatni az els?? vizsg??latot.D??lut??nonk??nt ??n maci k??v??t iszom, reggelente egy l??jtos tejesk??v?? musz??j, mert nagyon el??g alacsony a v??rnyom??som."

szia! akkor szerencsére nektek elég hamar összejött 
jazminblanka

@judydifi: "Sziasztok Újak! En ma vagyok 5+3 napos. És orvoshoz csak 6+6 naposan megyek. Úgyhogy Szandra én húzom legtovább....sajnos vagy nem sajnos ez van. De majd bizos irigykedve olvaslak benneteket, hogy már mindenki túl lesz rajta. A kávéról... Eddig senki nem bizonyitotta be hogy a kave árt e vagy nem terhesség alatt, ugyhogy általában azt mondják hogy nyugodtan ihatjuk. Persze ne 100at egy nap. Én a refluxom miatt már több mint egy hónapja nem kavezom, de cappucinozni szoktam néha. Tegnapra visszaterve... Anyoseknal joizuen belaktam rakottkellel. Imadom! Csahogy utána 3szor hánytam... "

az de rossz lehetett. 

lányok, nálatok nem kérdezgeti a baba témát a rokonság? 

nálunk már eléggé pedzegetik, de persze semmit nem mondunk Karácsonyig!

meddig vártok a bejelentéssel?
jazminblanka

Nálunk ez már elég rég téma. Anyósom+ anyu az agyamra mennek vele. Mi 17.-én utazunk haza Németországból és akkor jelentjük be addigra túl leszünk az első vizsgálaton. 3 év után most megyünk haza és személyesen szeretnénk szóval nálunk nincs másik opció :)

szandra0408

Nalunk a csalad tudott az inszemrol, ugyhogy nehez titokban tartani karacsonyig.sajnos loditanom kell, de legalabb a szivhangig szeretnenk megtartani magunknak a titkot a parommal.

Kép
ada78

@szandra0408: "Nálunk ez már elég rég téma. Anyósom+ anyu az agyamra mennek vele. Mi 17.-én utazunk haza Németországból és akkor jelentjük be addigra túl leszünk az első vizsgálaton. 3 év után most megyünk haza és személyesen szeretnénk szóval nálunk nincs másik opció "

na akkor legalább megnyugszanak, hogy úton az unoka.
mi úgy tervezzük, hogy Karácsonyra megkapják az ultrahang képet borítékban. igaz, sokminden nem fog még látszani rajta.
jazminblanka

Nálunk nem csak a rokonok kerdezik hanem mindenki. De hazudok! :) Karacsonyig! Akkor jelentjuk be.

judydifi

@ada78: "Nalunk a csalad tudott az inszemrol, ugyhogy nehez titokban tartani karacsonyig.sajnos loditanom kell, de legalabb a szivhangig szeretnenk megtartani magunknak a titkot a parommal."

hát ez teljesen érthető. addig mindenképp célszerű várni.
jazminblanka

Sziasztok
Nagyon szeretnék csatlakozni hozzátok. Régóta keresek már aktív csoportot, ahová beszállhatnék. Örülök, hogy rátok találtam! Ahogy olvasgattam, látom, hogy vannak hozzám hasonló korú lányok is itt. Ennek külön örültem!
37 éves vagyok, 6 éve vagyok házas, nagyjából azóta próbálkoztunk babával. Most volt az első lombik kezelés és eddig úgy néz ki, hogy sikerrel jártunk (én magam sem hiszem még el).
Az orvosom szerint ma vagyok 5+3 napos. Pénteken voltam ultrahang vizsgálaton, akkor a petezsák volt látható: 6.47 mm x 7.52 mm.
(Ez remélem jó érték.) A beültetés utáni 12. napon a HCG érték 146 volt; a 15. napon pedig 629. És szép erős, két csíkos tesztjeim voltak - az utolsót nov 30-án csináltam (azóta nem is mertem...)
Be kell valljam, hogy iszonyatosan pánikolok. Egyrészt el sem merem hinni, hogy végre megtörténik; másrészt pedig semmi tünetet, változást nem érzékelek magamon. Ez elég kiborító számomra. Szeretnék hányni  De komolyan. Szerintem attól végre megnyugodnék. Szegény férjemet az őrületbe kergetem - persze ő is engem azzal, hogy a széltől is óvna sokszor...

girlie

Akkor nem csak én tervezem karácsonykor bejelenteni. Milyen szép karácsony lesz az idei ☺

Lilypie Premature Baby tickers
Lilypie Maternity tickers
kidcsaj

@judydifi:

Én is hazudok pont tegnap mondtam anyósnak, hogy hagyjon már ezzel engem, majd lesz unoka ha mi akarunk :D

@girlie:

Ne pánikolj, a babának nyugalomra van szüksége!!!! ÉS ÜDV köztünk!!!

szandra0408

@girlie:
Udv itt! :-) en is igy vagyok, hogy varom nagyon a tuneteket. Megertem a panikodat, en is igy voltam.az elmult fel ev alatt annyi orvosnal voltam meg vervetelen, mint az elmult 37 evemben elotte sem.mikir meglattam a halvany ket csikomat nem hittem a szememnek, es a mai napig sem fogom fel, hogy sikerulhet.hiszen hosszu evekig semmi.

Kép
ada78

Egyszerre szeretném megköszönni Mindenkinek, hogy csatlakoztatok az általam nyitott topikhoz, remélem, mindenki csak jó híreket kap a dokiktól, és meg is osztja velünk :) Remélem Mindenki marad a szülésig köztünk :)

szandra0408

Köszönöm :-) Tényleg örülök, hogy rátok találtam! Engem azért megnyugtat ám, hogy nem vagyok egyedül a "félelmeimmel".
Legszívesebben naponta mennék orvoshoz, hogy ugye megvan még a picurkám.
Nektek milyen tüneteitek vannak?
Ja, és előbb az kimaradt, HOGY MINDENKINEK GRATULÁLOK A BABÁHOZ ÉS ÖRÖMTELI BABAVÁRÁST KÍVÁNOK! :-)

girlie

Legközelebb 12 nap múlva kellene mennem, akkor szívhang miatt
Nem tudom, hogy ki fogom-e bírni.
Tegnapelőtt még "csak" a petezsák látszódott, én már benne az embriót szeretném látni

girlie

@girlie: "SziasztokNagyon szeretnék csatlakozni hozzátok. Régóta keresek már aktív csoportot, ahová beszállhatnék. Örülök, hogy rátok találtam! Ahogy olvasgattam, látom, hogy vannak hozzám hasonló korú lányok is itt. Ennek külön örültem!37 éves vagyok, 6 éve vagyok házas, nagyjából azóta próbálkoztunk babával. Most volt az első lombik kezelés és eddig úgy néz ki, hogy sikerrel jártunk (én magam sem hiszem még el).Az orvosom szerint ma vagyok 5+3 napos. Pénteken voltam ultrahang vizsgálaton, akkor a petezsák volt látható: 6.47 mm x 7.52 mm.(Ez remélem jó érték.) A beültetés utáni 12. napon a HCG érték 146 volt; a 15. napon pedig 629. És szép erős, két csíkos tesztjeim voltak - az utolsót nov 30-án csináltam (azóta nem is mertem...)Be kell valljam, hogy iszonyatosan pánikolok. Egyrészt el sem merem hinni, hogy végre megtörténik; másrészt pedig semmi tünetet, változást nem érzékelek magamon. Ez elég kiborító számomra. Szeretnék hányni  De komolyan. Szerintem attól végre megnyugodnék. Szegény férjemet az őrületbe kergetem - persze ő is engem azzal, hogy a széltől is óvna sokszor..."

szia! nyugodj meg, az is normális, ha nincs tünet. 
sajnos az UH-k között nem tudjuk kontrollálni, vagy befolyásolni, ami odabent történik, csak bízni abban, hogy minden rendben lesz.
jazminblanka

@girlie:

én folyamatosan teszteltem az elején 3-4 naponta az nekem megnyugtató volt! :) próbáld ki

szandra0408

@szandra0408: Mi meg köszönjük hogy letrehoztad a csopit :)

doodoo

Mi csak a 12. heti uh után jelentjük be. Addig marad a füllentés :)

doodoo

Én is akkorra terveztem, de nem tudunk akkor megint hazautazni, szóval most elöbb tudják meg...

szandra0408

@szandra0408:
Eddig 3 tesztem van, de lehet hogy akkor fogok még csinálni :-) csak hogy megnyugodjak ...

girlie

@girlie:
Az én tuneteim: hasfajas, iszonyatos mellfajdalom, neha hányás. 5+3 as időben a hányást kicsit korainak tartom, de nálam már többször jelentkezett. :)

judydifi

Sziasztok! Jó reggelt! Ki hogy van? Én kezdek kikészülni, ez a **** hányinger, folyamatosan reggeltől estig... :(

szandra0408

csajok, tegnap halálra ijedtem! barnásra színeződött a tisztasági betét a két szélén. férjem mondta, hogy akkor mostantól no szex. ma reggel felhívtam a Kaálit, azt mondták, hogy ne parázzak, valószínű, hogy az Utrogestan felmarta a hüvely nyálkahártyát. akkor van gond, ha élénkpiros színű jön. mára már a barnás is elmúlt. és lehet szexelni. idegtépő volt a tegnap estém. 
jazminblanka

jazminblanka

Köszi megnéztem :) Marhaérdekes, mert egy másik cikkben kifejezetten tiltják a borsmentateát pedig én nagyon szeretem

szandra0408

http://teaunnep.hu/teak-terhesseg-alatt.html
itt a málnalevél teát is írja
jazminblanka

Sajnos it Németországban nagyon nehéz ilyeneket beszerezni, de elmegyek a gyógyszertárba és megkérem őket, hogy ajánljanak valamit b6 vagy  valami ötletük csak van :) De ari vagy köszönöm :)

szandra0408

Én ma reggel ismét vérvételem kezdtem, szeretnék megnyugodni, hogy a hcg-m folyamatosan növekszik...du lesz eredmény. Csajok, ez borzasztó, hogy semmi tünet. Ti meg annyit hánytok! :)
Bár hozzáteszem utálok hányni, de most nem bánnám!:)
Reggel meg totál "mindjártmegjön" érzésem volt, de szerencsére semmi.

Kép
ada78

@jazminblanka:

Próbálj meg megnyugodni, minden rendben lesz! A Kaalisok profik!

Kép
ada78

csináltam egy LH tesztet, mert abból még volt itthon, pozitív lett.
jazminblanka

@jazminblanka: Jaj nagyon rossz lehetett! Szegény :( a lenyeg hogy minden OK!

doodoo

@ada78:
Ne aggodj Ada! A mindjartmejon kicsi hasfeszulesen és a mellfajdalmon kivul nekem sincs más nagyon. Még én sem hánytam. De a legjobb baratnomnek 3 gyereke van és egyikkel se hanyt!

doodoo

@jazminblanka:
Én a györgytea babavaro csomagot vettem, abban is van erdei malnalevel. A 12. hetig kell inni.

doodoo

@girlie:
Köszönjük, Neked is :) és udv koztunk!

doodoo

Én sem hányok, csak hányingerem van!!!

szandra0408

@szandra0408: az de rossz lehet! Egesz nap? Szegény :(

doodoo

igen reggeltől estig :( de mos picit jobb

szandra0408

nekem csak akkor van hányingerem, ha a méhpempőt megszagolom.. ha elképzelem, hogy miből van, akkor duplán

van köztetek, aki nem dolgozik? 
kicsit nehezen bírom a bezártságot, de minden nap legalább 1 órára kimoccanok, vagy sétálni, vagy csak a közértbe, gyógyszertárba, gyalog megyek el.
minden nap főzök, bár a mai menüt még nem találtam ki.
jazminblanka

Én nem dolgozom. munkanélküli vagyok

szandra0408

vannak napok, amikor szó szerint semmihez nincs kedvem/energiám. te mivel foglalod el magad napközben?
jazminblanka

takarítok pakolászok, vagy unatkozom :/

szandra0408

Sziasztok. Tegnap éjjel megjártam a kórházat (meg kicsit a poklot). Mindenféle görcs és hasfájás nélkül vérezni kezdtem. De nem kicsit. Nem barnás, hanem élénk piros. Ügyelet, vérvétel, nőgy.vizsgálat, ultrahang. A kis petezsák ott van. Extra progeszteron kell, a crinone mellé. Meg pihenés. Sok. Szóval unatkozom.
A vérzés még éjjel megállt. Lehet csak ijesztgetés volt ...

girlie

Sziasztok. Tegnap éjjel megjártam a kórházat (meg kicsit a poklot). Mindenféle görcs és hasfájás nélkül vérezni kezdtem. De nem kicsit. Nem barnás, hanem élénk piros. Ügyelet, vérvétel, nőgy.vizsgálat, ultrahang. A kis petezsák ott van. Extra progeszteron kell, a crinone mellé. Meg pihenés. Sok. Szóval unatkozom.
A vérzés még éjjel megállt. Lehet csak ijesztgetés volt ...

girlie

Miért ment el kétszer vajon ....

Ja, én sem dolgozom most egyébként. Ritkán unatkozom, de akkor nagyon :-)

girlie

Girlie az borzasztó lehetett :( De akkor pihenj!

szandra0408

@girlie:

Hát nem lehetett valami jó, én is nagyon megijedtem volna. Ha rendben találtak mindent, akkor jó, de csak van valami oka amiért véreztél... ráfogták a progeszteronra? vagy mitől?

judydifi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: