A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok
Én nem szeretek melóhelyen sokat inni, mert olyan hideg a wc, hogy tetőtől talpig lúdbőrözök, amig ott vagyok Kép Ezért aztán utána jó meleg teát öntök magamba, aztán megint mehetek fagyoskodni a wc-re, és így tovább Kép De mindent a babáért! Csak mindig félek hoyg felfázok, mert az most marhára nem kéne...

Hajni
Szétröhögtem magam a dumádon Kép Nyalakodjál csak, egészségedre Kép Az egyik barátnőmnek egyébként PG53-mal jött össze a baba a 7. próbálkozós hónapban. Akkor elkezdett hőt mérni, páfrányokat nyalni, és naponta volt eksön Kép

Jázmin
Ha nekem lányom lesz, szeretném ha Pálma lenne a neve, de apával ez még biztosan vita tárgya lesz. Ha 2 lányom lesz bevállalom a másikat Jázminnak Kép
Szerintem jó a hőmérőzés. Akinek nem nézi a dokija UH-n a peteérését, az honnan máshonnan tudná hogy mi a helyzet odabenn? Kép Szóval hőmérőzzél csak, én is ezt teszem, és én is össze tudok zavarodni, mert még véletlenül sincs két hasonló görbém Kép

Wish
Nem baj ha izgulsz, szerintem ez is jó dolog Kép Igaz nem megy tőle gyorsabban az idő, de mért ne lehetne időnként kicsit elszállni a gondolatokban és beleélni magunkat kinek mibe Kép

Pkagi
A kávét nem tudnád elhagyni a folyadékok közül? Ha babás leszel,jobb lenne ha nem juttatnál koffeint a szervezetedbe. Persze te tudod.

Noémi
Akkor azért drukkoljak neked, hoyg megjöjjön a menzid?

Köszi a drukkokat mennek visszafelé is Kép

Tündi
Vendég

Lányok!

Ti használnátok tovább a kúpot vagy nem? Én most már azt szeretném hogy ha nincs baba akkor minnél előbb megjöjjön és csinálhassák a következő inszeminációt!
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tündi.
1/2 kávét iszom csak jó sok tejjel.
Már 2002. novemberétől próbálkozunk és az elején lemondtam mindenről.
A sok kudarc után megfogadtam, hogy addig amíg nem leszek terhes, megengedek magamnak egy kis bűnözést. Kép
Megkérdeztem a dokit is és semmi probléma azt mondta.

Kép

Kép
pkagi

Barbi Kép addig használd a kúpot, amig nincs eredménye a vizelettesztnek pénteken. Ártani nem árt, ha meg akar jönni, akkor a kúppal is meg fog. Nálam is ez volt, bár nekem vérvételes eredményem volt. Úgyhogy folytatsd. És az első inszemes hónapban is 30 napra jött meg.
Vendég

Noémi köszönöm a segítségedet azt hiszem ezt fogom tenni nem hagyom addig abba míg a természet nem szól közbe!Általába nekem is 30-3 napra jött meg kivéve az utolsó két hónapot amikor talpmasszásra jártam pontosan 28 napra megjött, kíváncsi leszek hogy most hogy alakul.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi.
Milyen időközönte jártál talpmasszázsra és most inszemet követően is jártál?

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép a ballonos víz tökéletes. Ha 1,5 liter iszol, az már egy óriás lépés Kép Csak a cégek marketingtevékenysége miatt hiszik az emberek, hogy muszáj ásványvizet inni. Nem az ásvány a légnyeg, hanem a víz. Kép A vese úgyis mindent kiszűr, minél kevesebbet kell neki, annál jobb.

Wish Kép akkor most téged stimulálnak? Vagy mi a helyzet?

Tündi Kép reméljük nem fogsz felfázni. Különben felfázás gyanúra én a következőt csinálom: kb 1 liter zöld tea egyszerre, két decinként kifőzve. Azonnal hat. És utána a víz, vagy 2 liter. Vesemedence gyulladásom volt sokszor, úgyhogy sajnos nekem ezt nagyon kell figyelnem, hogy soha többé ne legyen, mert veszélyes.
Nem is tudom mi lenne a jobb Kép inkább az, hogy ne jöjjön meg. De nincsenek már dédelgetett álmaim, bár a gyógyszert még nem váltottam ki babonából. Nehogy feleslegesen kelljen Kép

Agi Kép a KV tényleg árt. De isteni! Reméljük leszokunk róla azonnal. Illetve biztos! Kép Én a második félidőben hónapokig ugyanezt csináltam, sőt, semmi alkohol, fogyókúra meg ilyesmi. Most már én is feladtam. A múlt hétvégén becherovkát ittunk egy "kannával". És olyan jól esett. Meg borozgatok is. Ennyi nem árthat. Kép
Vendég

Barbi Kép én még mindig nagyon szorítok értetek. Ma reggel az a 12 napos kislány a kezemben ... képzelhetitek, teljesen elérzékenyültem. És nagyon rossz volt a barátnőm terhessége, szinte végig feküdnie kellett, a babának meg semmi baja. Úgyhogy aki ott akar maradni, az marad is. KépKépKépKépKép
Vendég

Én is így látom Noémi! Kép
Az az igazság, ha az ember nem engedi meg magának ezeket az apróbb örömöket, és csak a babagyártásra koncentrál, akkor annak a kapcsolat is a kárát láthatja.
Mi például tavaly Egyiptomban voltunk nyaralni, ahová terhesen nem mennék, mert sok a fertőzéses dolog, na meg szedtem ott a helyi gyógyszert is erre.
De most állandóan minden gondolatom a baba legyen?
Akkor már meghülyültem volna, főleg amikor az ismerősök sorban jelentik be az áldott állapotukat.
Én úgy vagyok vele éld az életed, ha jön a baba akkor majd ráérsz lemondani dolgokról.

Kép

Kép
pkagi

Latom elindult a viz tema, en a sokat ivok kategoriaba tartozom,,de ez is csak szokas kerdese. lehet ezt egy kicsit "eroltetni" aztan mar jobban esik. Jobb lesz az emesztes, a bor,(2 hosszu ekezettel) nem kell annyit zabalni, es egyaltalan...en napi 3 litert tutira megiszom! Egeszsegere mindenkinek!
Noemi22, 12 napos kislany!! Kép jajjj, de jo! az jot tesz,,ha sokat
vagyunk kis gyerekek kozeleben,,segiti a teherbeeseset..en is jatszottam a szomszed kislannyal a hetvegen...nagyon cuki, edes....Kép
saci

Saci Kép de jó, ufónak éreztem magam eddig a 3 literrel.

Úgyhogy lányok Kép nincs kifogás Kép szépen lassan. Meglátjátok milyen jó érzés, aztán követeli a szervet, ha hozzászoktatod. Kép

Saci Kép meg is ragadok minden lehetőséget, hogy gyerekek között legyek. Két évvel ezelőtt messzire elkerültem a gyerekeket, mert féltem tőlük. Nem volt a környezetemben senkinek, na, most már mindenkinek van Kép úgyhogy szólok a dokinak, hogy kösse fel a nadrágját Kép KépKépKépKép
Vendég

Ági
Az előzményeket nem tudtam, bocsi, meg hogy cask fél kávé, az tényleg nem sok és nem is lesz nehéz lemondani róla Kép
Eddig nekem is főleg a project körül forgott az életem. Most is, de nem olyan görcsösen. Idén mi is megyünk nyaralni, nem lehet arra várni hogy ha lesz baba, akkor nem mehetek. Mért ne mehetnék? Igy max nagy pocim lesz a tengerparton Kép

Noémi
Én is borozgatok néha, ha vendégeink vannak, de igaziból inkább csak a ciklus 1. felében Kép És irtó jól tud esni, az már biztos Kép Nekem is votl vesemedence gyulladásom 6 éves koromban, azóta szerencsére semmi bajom, és nekem is jobbna kéne figyelnem erre.

Saci
Húúú, akkor te is pisilni jársz egész nap? Kép)) 3 liter, Jesszus, az rengeteg! Kép))

Tündi
Vendég

Pkagi!

Általába egy héten kétszer jártam és inszem után is voltam.Én úgy érzem hogy nekem segített igaz a múlt héten egyáltalán nem tudtam menni.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mi is tervezünk nyaralást, de most csak majd szerintem last-minute utat, mert ha terhes leszek, akkor csak Európa, ha viszont nem, akkor visszamegyünk Egyiptomba, mert nagyon bejött. :-)

Kép

Kép
pkagi

ÉN MOSTANÁBAN SAJÁT KEDVTELÉSBŐL KEZDTEM KOKTÉLOKAT KEVERGETNI.
Nagy sikere van, ha vendégek jönnek hozzánk, mert mindenféle színben pompáznak az italok és már a színek elválasztását is megtanultam. Ebbe nagyon kevés alkohol van, de nagyon finik.
Na meg tudok én ám alkoholmenteset is keverni.
A férjem vett nekem különféle szirupokat. Támogatja az én kis hobbimat. Kép

Kép

Kép
pkagi

Agi Kép édes a párod. Én foltvarrok. És ha babát várunk majd, mindent én szeretnék varrni. A barátnőmön teszteltem, a ma 12 napos kislány karácsonyra egy játszóplédet kapott. Kezdésnek nem rossz. Most a sógornőmön tesztelek, 12 hetes terhes, mire hozzánk érünk már szép gyakorlatom lesz Kép

A koktélok különben nagyon veszélyesek. Én iszonyú sokat bírok inni belőlük. És marha jól bírom az alkoholt Kép

Én szeptemberre tervezek most egy két hetes Franciaországot Párizs Nizza útvonalra. Akár pocakosan is Kép

Jó, hogy ilyen "vidám" most a topik. Barbi Kép holnapra legyél te a zebránk! Jó?
Vendég

Ági Kép
Hát akkor Egyiptomról idén le kell mondanotok Kép

Tündi
Vendég

Noémi kocsival?
Egyébként nem hangzik rosszul. Kép

Kép

Kép
pkagi

Nem, fapadossal meg vonattal. Budapest-Nizza repülő, Nizza-Párizs vonat és Párizs Budapest repülő. A repjegy két főre összesen 50 ezer ft körül van. Nagyon kellemes.
Vendég

Sziasztok!
A lombik tutira nem sikerült, áprilisban lesz a következő, ha akkor sem, akkor kromoszóma-vizsgálat. Félek, hogy ezzel van a baj, mert azt nem lehet orvosolni.
Még csak meg sem próbáltak megkapaszkodni, a doki szerint az is látszana uh-n.
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Lanyok, ez jo jel, hogy vegre nem gorcsol mindenki!! jo erzes, hogy a nyaralas is szoba kerul. nem vagyunk mi olyan "betegek", hogy teljesen csak a gyerek, tuszorepedes, spermaszam korul forogjunk..Kép
TundiKép: remelem nem sertelek meg,,mert pont az ellenkezo a celom,,de amikor megismertelek,,sokkal letortebb voltal,,gratulalok, hogy gorcsmentesen nezel pozitivan elore!! Kép
ki is kerdezte? igen,,allandoan pisilek,,de megszoktam,,sot 1 x ejjel is,,mert este is olyan vagyok,,mint egy kacsa. De en enelkul Madaran Anna, nagyon sajnalom, mi aztan megertunk. De nem szabad feladni. Drukkolok nagyon, hogy sikeruljon aprilisban!
eljenek a pozitiv,,kitarto nok,,HAJRA. Jo ez a 2005! Kép Saci
saci

bocs,,ismet hozom a formam:
feljebb kitoroltem egy sort,,szoval szokat iszom. es vmit meg irtam..mar elfelejtettem

a Madaran anna Kép kulon sor
puszi Saci -az elgepelos
saci

Ági Kép
Mi is már kétszer voltunk Egyiptomban. Szuper volt Kép

Én is akarok menni az idén is nyaralni, akárhogy lesz. De azért ha lehet tengerpartra megyünk Kép

Noémi Kép
Nem, sajnos még nem tartunk ott, hogy stimulálnának. Ott tartunk, hogy két hét múlva megyek a lombikközpontba, aztán meglátjuk. Az andrologus lelete szerint tuti lombik, a dokim meg előre megcsináltatott minden vizsgálatot ami a lombikhoz kell.

Tündi Kép
Te nem igulsz? Mindjárt tesztelhetsz. Kép

Madaran Kép
Sajnálom Kép. Remélem áprilisban sikerül. Kép

wish

Madaran.
Csak semmi pánik, bízni kell.
Kromószama vizsgálaton a genetikai vizsgálatot érted?
Itt sokan írták a Czeizel Endrét (lehet, hogy nem jól írom a nevét le), de talán ez idő alatt egy összeférhetetlenségi vizsgálatot legalább meg tudna csinálni és akkor sokkal biztosabban mehetnétek az áprilisi lombik felé. Kép

Kép

Kép
pkagi

Wish.

Jaj de jó, hogy valaki átérzi, hogy miért is vágyom vissza Egyiptomba. Mi most voltunk először. 2 hetet voltunk kint, de legszívesebben haza sem jöttem volna olyan jól éreztem magam kinnt.
Most átnéztem egy másik fórumra. (Egyiptom-Hurghada) és azt írják, hogy szerintük állapotosan is lehet vállalni.
Gondolkodom rajta erősen.
Ha megjön megyek inszemre és az utazás kiállítás március végén lesz.

Szerintetek az első inszemnél már derül ki valami. Mondjuk, hogy meg tud e valamit nézni a doki uh-n, hogy sikerülhet-e így vagy ezek csak próbálkozások lesznek, mert ez van előírva, vagy valami ilyesmi.....

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek milyen a hőgörbém? Nekem olyan furi. A 16. napon mutatott LH csúcsot az ovulációs teszt, de én a görbén nem látom a tüszőrepit. Igazán ebben a hónapban kezdtem mérni és nincs viszonyítási alapom se.

<!--attachment: h_g_rbe-154111.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*19.5**h%f5g%f6rbe%2exls --><center><pre>
Kép
hőgörbe.xls (19.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
Előre is köszi
Szilvi
szilvi26

Kép

Előbb nem sikerült feltennem.Kép
szilvi26

Pkagi,,en is gondolokozom a genetikai vizsgalaton,,majd meglatjuk! Egyiptom!! hmhmm Kép nagyon jol hangzik! en meg nem voltam sajnos. Azt hallottam, hogy jo buvarhelyek vannak arrafele. Azt is csinaltatok? Wish, de jo, mar Ti is voltatok

Szilvi, remelem vki tud segiteni,,nekem gozom sincs a gorbekrol!
Tundi,,neked mikor kell megjonnie? vki irta, hogy mostansag. Majd megnezlek...akkor nekem is hamarosan jon? vagy csak a hold napjaink voltak egyutt? en mar annyit szamoltam eletemben, hogy mikor menstrualok, hogy ezuttal belefaradtam,,,es ha majd no a hasam,,akkor rajovok, hogy terhes lettem Kép Kép ok, csak viccelek..
saci

Anna
http://www.genodia.hu/cgi-bin/csaladfa.php
Ezt nézd meg!
Nagyon sajnálom, összintén remélem, hogy a következő sikerülni fog, és saját babátok lesz majd.Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Annacska!

Nagyon sajnalom, tenyleg!
Tudom, ilyenkor nehez valami jot mondani, meg megvigasztani, amikor legszivesebben elni sem lenne kedved, de azert tudod, mindig van remeny, most olvastam el az elso oldalon van egy iras, az a cime, hogy Sikerult!!!!
Olvasd el te is, en az ilynektol mindig egy kicsit jobb kedvu leszek!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok, Ivócimboráim!

Látom, ásványvízhullám tört ki a topicban! Nagyon helyes, szerintem is vegyétek komolyan. Igaza van Noéminek, hogy egy idő után már hiányozni fog. De ne feledkezzetek meg a kefírről, joghurtról, pipihusiról sem! Ebben a hónapban én picit kevesebbet ittam, mint az előzőben, talán kefírt sem ettem annyit. Leírom Nektek a nyhártya eredményemet: előző hónapban (napi min. 2 liter víz+2 kefír mellett: 12mm), ebben a hónapban (kb. napi 1,5 l víz +1-2 kefír után: 9,2mm). Lehet, azért ebben a closty hatása is benne van, ami állítólag vékonyítja a nyálkahártyát. A dokim azt mondta rá, hogy ez még azért jó.
Szóval: egészségetekre!
Nagyon-nagyon gratulálok nektek, hogy ilyen pozitív hullám is végigsöpört a topicon! Egyetértek, Veletek abban, hogy nem szabad mindig a babaprojekten görcsölni, amíg nem tudjuk biztosan, hogy ott a baba, addig igenis "normális" életet kell élnünk: nyaralással, kávéval, alkohollal - persze mértékkel a két utóbbit.
Megvolt az újabb dupla inszemem, köszönöm Nektek a drukkokat, remélem, két hét múlva be tudok Nektek számolni az EREDMÉNYÉRŐL.

Anna!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Korábban nem tudjátok megnézetni a kromoszómáitokat?

Barbi!
Azért még ne add fel! Szerintem, ha még nem jött meg, szedd csak az Utrot, péntekig, mindenképp. A dokid meg majd mond valamit.
Nekem a következőket mondta a dokim, miután felírta a Duphastont. Ha megjön, mindenképpen hagyjam abba, ha késik egy hetet, csináljak tesztet. Addig szedjem a gyogyit mindenképpen. Ha pozitív, és ha negatív is, mindenképpen keressem őt, akkor megbeszéljük a továbbiakat.
Szóval én még reménykedek veled kapcsolatban.

Bogi
bogi1975

Saci.

Egyiptom:nagyon sokat felsziniztünk. Azt szinte minden nap, de természetesen könnyűbúvárkodtunk is. 12 méter mélyen voltunk lennt a nyílt vizen palackal.
El sem tudom igazán mondani az élményt milyen volt. Amikor a halak a szemüveged előtt úsznak el és meg tudod érinteni őket.
A Vörös tenger élővilága egyébként is kiemelkedően szép. Nagyon színes.

Szilvi.
Ti mióta próbálkoztok?

Barbi.
Azért szorítok. Kép

Bogi.
A kefírt valamivel helyettesíteni nem lehetne?
Nem szeretem, ja és a sima joghurtot sem, de a gyümölcsöset igen. Az is jó?

Lányok ismét egy ásványvizes nap kezdődik. Igyunk. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági!
Nem tudom, hogy lehet-e helyettesíteni. Most megnéztem az itthoni készletünket: a Danone kefírben 3,2g. fehérje van/100g, az Activiában 4g, a gyümölcsjoghurtban 2,6g. Szerintem akkor abból többet kell enned. A túróval és a sajttal hogy állsz?

Szilvi!
Nekem őszintén szólva annyira nem tetszik a görbéd, szerintem nem olyan, amilyen a nagy könyvben meg van írva.
De: én ezt írtam hajdanán Andinak és Megannak is, és babásak lettek!

Bogi
bogi1975

Imádom mindkettőt a túrót (tehéntúrót) és a sajtot is.
Miért azt is lehet?
Mennyit?

Kép

Kép
pkagi

Bogi!

Örülök hogy újra itt vagy és remélem most sikerrel jártatok. Nagyon szoritok neked!!!!!!!Küldők sok-sok tapasztó energiát.
Nálam a helyzet változatlan kúpot használom továbbra is de nincs semmi jele egyelőre a mensinek nem feszüla hasam, holnap reggel minden kiderül mikor megyek dokihoz.
Napi 1,5 liter vizet+ 1l rostos üditőt én is megiszok sőt még natur vagy gyümölcsös joghurtot eszem minden nap 1 vagy két dobozzal. Előre a babákért.
Mi idén Sziciliába szertnék menni, remélem össze jön rá a keret. Valamelyikötők járt már ott.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Saci
Dehogy bántottál meg! Most valóban jól érzem magam Kép Ma vagyok 28. cn, hőm 37, egyenlőre ennyi és várok KépJa és nem mikor kell megjönnie, hanem mikor kell NEM megjönnie Kép

Ági
Jó a gyümölcsjoghurt is Kép

Szilvi
Ez a görbe nincs rendben Kép Nem ment fel a hőd egy picit sem. De ebből az 1 db fél havi görbéből nem sok következtetést lehet levonni. SZerintem várjuk meg a ciklus végét, és ha nem leszel babás akkor nézzünk egy következő havi görbét is.

Wish
Kép Csak picit izgulok, de muszály nyugiba maradnom Kép Addig is elhiszem, hogy sikerült, hátha tényleg Kép

Ági, Wish
Én Tunéziában voltam jó pár éve 10 napot, hát az is fantasztikus volt, és én sem akartam hazajönni Kép Idén 2 hét Horvátország lesz szép nagy baráti társasággal Kép Tavaly nem voltunk nászuton mert a lakásunkat akartuk megcsinálni, de most végre jó kis nyaralás vár ránk júliusban Kép

Bogi
Drukkolok neked nagyon az inszemhez!!!!!!!!!! Kép

Anna
Neked pedig az áprilisi lombikhoz, remélem semmi baj a kromoszomákkal!

Tündi
Vendég

Ági!
Tuti, hogy jó az is, de mennyiségről nem tudok írni. Minnél többet, annál jobb. Szerintem.

Barbi!
Szorítok Neked holnapra!
Szicília nekem is régi álmom! sajnos még csak álmom.
Mi az idén a szlovén tengerpartra készülünk. Szerelmese vagyok annak az országnak.

Bogi
bogi1975

Sziasztok!

Egyiptomban mi elöszőr nílusi hajóúton voltunk megfejelve utánna etngerparti nyaralással. Másodszor csk a a tengerparton. A hajóút is hihetetlenül jó, olyan csodálatos régi templomokat láttunk, hogy azóta is a hatása alatt vagyok. A tengerpart meg gyönyörű. Én nem tudok búvárkodni, ezért csak felszinen pipával nézelődtem, de már az is fantasztikus látvány. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Küldök onnan egy kis meleget ebben a hidegben onnan: http://img.tar.hu/aosvath/img/5767894.jpg#3

BarbiKép
Szicilián is voltam már, az is nagyon jó hely. Nagyon szép természetileg is és ott is vannak érdekes régi romok, persze nem olyan régiek, mint Egyiptomban Kép. Ott is nagyon jól éreztük magunkat. Arról most nincs fényképem Kép

Ma reggel torokfájással ébredtem. Most mebucaint szopogatok, remélem használ Kép

wish

Wish
Tuti jó ez a kép, nagyon szép hely Kép Jobbulást! Mézes tea is bevethető, az még folyadék is Kép

Ági, Bogi
Szerintem kell mértékletességet tartani a fehérjefogyasztásban. Úgy hallottam, hogy a sok fehérjefogy. is megemelheti a prolaktin szintet, az pedig gátolja a peteérést. Szóval szerintem napi 1-2 pohár joghurt, kefír bőven elég, hisz megy mellette még a pipi husi meg esetleg sajt, túró, tejföl, stb.

Tündi
Vendég

Anna Kép nagyon sajnálom!!! Remélem a genetikai vizsgálat után már okosabbak lesztek! Kitartás, tovább kell menni és sikerülni fog. Gyűjts sok sok erőt a további vizsgálatokhoz és a következő lombikra. Segítünk benne és akkor nem lesz olyan nehéz. Vigyázz magadra. Kép

Wish Kép neked is szorítok nagyon. Ha túl vagy a vizsgálatokon akkor a neheze talán már meg is van. Hová mentek?

Agi Kép és ha nem jön meg KépKép ????
A legtöbb fehérje a Mozzarella sajtban van, nézzétek meg azt is, ráadásul kevés a szénhidrát benne. Aki szereti Kép

Szilvi Kép én nem tudok hozzászólni, nem mérek hőt. A többiek biztos tudnak segíteni.

Bogi Kép mennek a GIGAMEGADRUKKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem én is, hogy most pozitívan Kép zárod a hónapot Kép

Tündi Kép ez NAGGGGYON jó jel! A baráti társaságban elfér egy kis babó is ugye? Remélem viszitek majd magatokkal a pocakodban Kép
És nekem sem jött még meg. Bár én múlt hónapban is ráfáztam, 30 napra jött meg a 28 helyett, úgyhogy várok még. Ráadásul a 2-3. napon kellene mennem a dokihoz, úgyhogy remélem nem hagy cserben és nem holnap jön meg, mert akkor gáz van. Nem tudom beadni a szurikat!

Keresek nektek linket a fehérjéről, most hirtelen nem tudom hol volt.

Pusz
Noémi
29. cn Kép
Vendég

Noémi, Tündi!
Mindkettőtökért szorítok nagyon!Húú, de izgi napok jönnek!

Tündi,igazad van a fehérjékkel kapcsolatban.
Noémi, a dokid felírta már a szurikat, vagy azt fogja a 2.-3. napon?
Bogi
bogi1975

Bogi Kép igen, már fel is írta, csak még nem váltottam ki babonából. A 2. napon kell mennem UH-ra, és akkor megírja a stimulációs lapot, akkor kezdem a szurikat. Remélem nem lesz baj a szombat vasárnap miatt, holnap felhívom őket, hogy mi legyen. Azért holnapig megjöhetne. Kép
Vendég

Szép jó reggelt! (Ez vicc volt, 6-kor keltem)

Úgy látom sok csajért lehet izgulni. Inszemek, ciklusvégék!!! Mennek a drukkok!!!
Mi többiek meg igyunk!!!

Tündi
Horvátokhoz, mi is megyünk tágabb családi körben. Milyen jó is lesz pocakokkal találkozni egyet....

Jázmin
djázmin

Noémi
Hát akkor neked külön drukk megy, hogy ne is kelljen már a dokihoz menned szurikért Kép
Elfér a baráti társaságban egy pocaklakós Tündi, igen Kép Legalább elmondhatnám neki ha pár éves lesz hogy már volt a tengerparton Kép

Tündi
Vendég

Jázmin
Trogir júli 20-aug.3 között? Kép Muris lenne ha ott futnánk össze nagy pocikkal Kép

Tündi
Vendég

Már 1 liter víznél tartok Kép
Vendég

Tündi Kép szívből kívánom, hogy így legyen!!!
Nagyon nagyon szorítok. A hőd is szép, szebb nem is lehetne a 30. napon Kép
Vendég

Tündi látod? Kép Megelőlegeztem neked a 30. napi hődet! Tessék betartani KépKépKépKép
Azért a 28. napra se rossz Kép Csak maradjon is így!
Rosszul emlékeztem, ne haragudj. De remélem ez nem változtat semmin Kép
Vendég

Tündi
Porec augusztus vége, úgyhogy máskor, máshol.
Meddig vársz?

Jázmin
djázmin

Jázmin
Akkor jövőre gyerkőcökkel Kép Keddig várok, ha a hőm is fent marad Kép Az a 33. nap lenne Kép

Noémi Kép
Köszi, kár hogy nem 33-at írtál 30 helyett Kép Akkor már nem is izgulnék tovább Kép Én kb. 7 decinél tartok Kép De kiiszom a teásbödönt délutánra az biztos Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: