A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szonja!

Igen, mért meg akkor a hõdet. Fõleg, ha ez rendszeres. Legalább lesz egy fix idõpontod.
Egyébként bocs de a fél családom cukros, és ha valaki ilyet mond, nekem kapásból ez ugrik be róla. A párologtatásról még annyit, hogy akár meg is lephetitek magatokat egy helyes kis szobaszökõkúttal. Azon kívül hogy párologtat, még hangulatos is a csobogása és jót tesz az idegeknek. Én most kapcsoltam be a miénket, mert már kezdtem nem kapni levegõt otthon, annyira száraz volt a levegõ, pedig nincs is 25 fok nálunk.

Edelweiss
edelweiss

Szonja!

Igen, mérd meg akkor a hõdet. Fõleg, ha ez rendszeres. Legalább lesz egy fix idõpontod.
Egyébként bocs de a fél családom cukros, és ha valaki ilyet mond, nekem kapásból ez ugrik be róla. A párologtatásról még annyit, hogy akár meg is lephetitek magatokat egy helyes kis szobaszökõkúttal. Azon kívül hogy párologtat, még hangulatos is a csobogása és jót tesz az idegeknek. Én most kapcsoltam be a miénket, mert már kezdtem nem kapni levegõt otthon, annyira száraz volt a levegõ, pedig nincs is 25 fok nálunk.

Edelweiss
edelweiss

Hopp, ezt sikerült megdupláznom. KépKépKép
edelweiss

Lányok olyan aranyosak vagytok, hogy így törõdtök velem! KÖSZÖNÖM! Kép Kép Kép Igen rendszeresen 5-kor megyek Wc-re, de egyébként inni csak kb éjfél és 1 óra körül szoktam utoljára (elõtte iszom gyakrabban), és 7 körül szoktam kelni! Most már befejezem mert nem szeretném az egész topicot az alvási és egyéb szokásaimmal untatni! Remélem senki nem haragszik rám amiért ennyire kitárgyaltam ezt a témát!
Pusz, Szonja
Szonja

SzonjaKép

Semmi gond, azért vagyunk, hogy egymáson segítsünk amiben csak tudunkKépHa 5 körül rendszeresen felébredsz és csak 7-kor kelsz ki végleg az ágyból akkor mindenképp 5-kor kell hõmérõznöd hisz utána már kevés idõd van az alvásra.
Egyébként én is itt sajátítottam el a hõgörbém elemzésének titkait mert eddig pusztán a szerkentyûmre bíztam magam de rájöttem, hogy az sem 100%-os, a gép is tévedhetKép

Doris
doris

Doris! Nagy cupp! Kép
Szonja

Doris!

Bocsi, hogy beleszólok, de tudomásom szerint a + - 2 óra nem jó a helyes higanyos hömérözésnél! Nem szabad ekkora különbségnek lenni az idöpontok között, mert emiatt + - 0,2 tizedes különbségek is lehetnek (azért az jelentös, ha pl. 37 helyett 36,8-at mérsz mert aznap épp 2 órával elöbb kelsz (E. dokinö is azt szokta kérni, hogy ezt külön jelöld a táblázatodba, mert befolyásolja az eredményt))!
A legjobb megoldás, ha minden nap közel azonos idöben méred, hétvégén ezt úgy lehet megoldani, hogy akkorra húzod az órát, amikor egyébként kelni szoktál, mérsz, és utána visszaalszol.

Szonja!

Ha a WC után már nem tudsz 3 órát aludni (és ez rendszeres), akkor inkább elötte mérd. Szerintem az 1 órai ivás nem játszik bele.

Beszti
Beszti

Szia BesztiKép

Igazad lehet, csak az a helyzet, hogy én nem normális hõmérõt használok, hanem egy kis digitális számítógépet (az interneten akadtam rá)Elég szigorúak a használatával kapcsolatos megkötések pl. minimum 5-6 óra alvás, tilos közben inni vagy bármit csinálni....stb. és a + - 2 órás idõeltolódást is ezért mondtamKépKép
SzonjaKép
Jobb lesz, ha Beszti tanácsát fogadod meg mert úgy tûnik nagyon is lényeges, hogy mivel mérjük a hõtKépKép

Beszti, köszi az infotKépKép

Puszi: Doris
doris

Neked is köszönöm mégegyszer Beszti!
Asszem holnap mindenképpen alacsony lesz a hõm: elkezdett fájni a pocim... Kép
Sziasztok, Szonja
Szonja

Melinda!

Eddig mindig elfelejtettem megkerdezni Toled, hogy veletlenul nem Gyorbe jartal fosulira? Nagyon hasonlitasz az egyik kedves ismerosomre. Ugy tudom, O is No-ban el, es a stilusod olyan, mint az Ove.

Lanyok!
Hat most en sem ertem, mi lehet a hommel. Eddig olyan szepen lehetett latni, mikor volt a tuszorepi (20.nap korul), de most, orulet. Eddig sikerult nyugodtnak lennem, a menstruacios kiborulasomat kiveve, de most ismet nyugtalankodom. Remelem, nem gond, ha leirom!
Mi a velemenyetek?

1.nap 36.9 szajban
2.nap 36.65 szajban
3.nap 36.5 szajban
4.nap 36.4 szajban
5.nap 36.5 szajban
6.nap 36.1 szajban
7.nap 36.6 huvelyben
8.nap 36.55 huvelyben
9.nap 36.7 huvelyben
10.nap 36.8 huvelyben
11.nap 36.75 huvelyben
12.nap 36.65 huvelyben
13.nap 36.9 huvelyben 2.5 oraval kesobb, mint szoktam
14.nap 36.9 huvelyben ismet 2 oraval kesobb. mint szoktam
15.nap 37.1 huvelyben szokott idoben

Nagyon elkenodtem, mert szepen lekestunk az akcioval, ha mar megtortent a tuszorepim, remelem nem igy van... Szerintetek, lehetseges, hogy a 6.napon volt a tuszorepedesem? Akkor meg menstrualtam...

Mindenkinek minden jot kivanok!

Puszi,

Edus
Edus

Edus!

Sajnos szerintem ebböl a görbéböl nem nagyon lehet ov. idöpontra következtetni, pont a szájban és hüvelyben mérés váltás miatt.
Egyáltalán nem biztos, hogy a 6. nap volt ov., mert a hüvelyi és száji mérés között akár 0,5 tizedes különbség is lehet, tehát lehet, hogy a 6. napi mérésed igazándiból hüvelyben 36,6 lett volna.
Az is bekavarhat, hogy a 13-14 nap jóval késöbb mérted (ráadásul pont két nap egymás után...).
De:
- szerintem már volt ov., ez a 15. napi 37,1 nagyon erre utal
- én megkockáztatnék egy 12. napi ov.-ot. (Hüvelyben az ov. elött teljesen szokásos a 36,7-36,8 is, az még nem jelenti az ov. utáni idöszakot. Meg ha tényleg elötte lett volna (pláne a 6. napon), akkor a 12. nap már nem eshetett volna 36,65-re hüvelyben méréskor, már régesrég 37 körüli érékeket kellett volna mérned.)
Volt valaha 20. napos ciklusod? Mennyi volt a legrövidebb, milyen hosszúak szoktak lenni?

Beszti
Beszti

Jó reggelt mindenkinek!KépKép

Ugyan be vagyok havazva, de azért elolvaslak benneteket!KépKép

Látom a többiek is ritkábban járnak, hát igen, az év végi hajtásKép

Orsoly!

De jó neked, hogy már mindent megvettél. Nekünk csak csütörtökre ígérnek fizetést, persze péntek-szombat dolgozunk, csak azt nem tudom, hogy mikor fogunk vásárolni?

Na elég a panasznapból, majd még jelentkezem. (Csak hát kinek mondjam el, ha nem nektek?)

Pucúr
Pucúr

Sziasztok!
Miert tilos inni homerozes elott nehany oraval?
En egesz ejszaka tobbszor is iszok, meg reggel homerozes elott 1 oraval is.
Ha 1 oraval elotte iszom, szerintem mar az sem kell, hogy befolyasolja a homersekletemet. Nem kotozkodni akarok, csak nem ertem. Meg tudnatok mondani, hogy is van ez?
Koszi elore is!
Sugár
Sugár

Edus,
Én is inkább a 12. napi ov-re gondolok. De persze nem tuti. Ne keseredj el, lehet, hogy éppen a váltás miatt lesz tiszta, hogy pontosan mikor is van az ovid. Ne add fel és méregesd továbbra is hüvelyben. Következö hónapban pedig akciózzatok föleg aznap amikor egy pici esést látsz a méréseken.

Sugár
Azért nem ajánlott mert ha iszol, az azt jelenti, hogy fenn vagy. Ha fenn vagy akkor akkor a tested egy magasabb fokozatra kapcsol és hiába alszol vissza egy óra alatt nem áll vissza az ébredési höd. Ehhez legalább 3 óra kell. (Gondolj a macikra akik téli álmot alszanak, avagy kikapcsolnak "hibernálódnak", leesik a hömérsékletük és így vészelik át a hideg telet. De ha felkelnek akkor visszaáll minden a régi rendbe és a szervezetük táplálékot és folyadékot igényel, mert már egy másik höfokon "égnek".) Azt javaslom az elött mérd, amikor felkelsz inni, ha ez az ivás általában ugyanabban az idöben esedékes, minden nap.

Különben én is nagyon sokszor fenn vagyok 4 óra tájban és mindig 6.20-kor mérek, még hétvégén is. Ha 6.20 elött mondjuk egy órával kelek fel, akkor hömérözök. De minden nap azonos idöben ajánlott a mérés!

Üdv, és mindenkinek jó reggelt kívánok,
Moni
mj

Sugár!

Egyszerü:
- aki szájban méri, annak azért, mert nagyon megváltoztatja a száj hömérsékletét
- ha lent méri, akkor inkább az a baj, hogy a hömérözés elött 3 óra alvás szükséges ahhoz, hogy megbízható eredményt kapj, de még közvetlenül a hömérözés elött minimális mozgás szabad csak, és ivásnál ez nem nagyon megoldható. (Természetesen a mozgás is megváltoztatja a höt, igy pl. mérés elött 1 órával nem szabad úgy inni, hogy felkelsz. Ilyen esetben csak azt tudom javasolni, mint korábban: ha rendszeresen a kijelölt mérésidö elött egy órával ébredsz, és valami dolgod van (ivás, pisi), akkor inkább mozgás nélkül akkor mérd meg a hödet.)

Beszti
Beszti

Sziasztok!
Kedves Lányok!
Tegnap annyit beszéltünk a hõmérõzési szokásaimról, hogy már teljesen lázban voltam lefekvéskor! Kép Éjjel 1-kor fel is ébredtem miután nem tudtam rendesen vissza aludni, néha elbóbiskoltam és olyankor a hõmérõvel csatáztam...Kép Kép Kép Szóval ilyen éjszaka után követve az utasitásokat wc elõtt mértem a hõt, de még mindig szájban szóval amit vártam bekövetkezett, sokkal alacsonyabb: 36,9... Azért nem vagyok szomi: "AZ ESÉLYTELENEK NYUGALMÁVAL INDULTAM!" Kép

Puszi mindenkinek, Szonja
Szonja

Sziasztok LányokKép

Ti higanyos lázmérõvel hõmérõztök vagy digitálissal? Hány percig méritek? 3' vagy 10'? Van eltérés a mérési eredmények közt? Esetleg próbálta már valamelyikõtök mindkettõt?Kép

Doris
doris

Szonja,
Jól csináltad, gratulálok. Bele fogsz jönni és akkor már nem fogsz egész éjjel azon aggódni, hogy mikor és hogyan mérd.
Sajnálom, hogy így leesett, de azért a szájban mért 36,9 hö szerintem jó. Ha van egy kis idöd, akkor próbáld meg azt, hogy megméred szájban, megjegyzed, és utána megméred hüvelyben is. Kiváncsi vagyok a különbségre.

Tetszik: "Az esélytelenek nyugalmával aludtam" és milyen igaz!
Üdv, Moni
mj

Doris!
Én higanyossal mérem és 5 percig!

Móni!
Magadról nem irtál semmit pedig te célegyenesben vagy, vagy rosszul emlékszem?

Pusz, Szonja
Szonja

Koszi szepen a valaszokat!
Akkor nekem sosem lesz pontos az eredmeny, mert en ejszaka (elofordul, hogy 5 alkalommal is) iszok, bar oda van keszitve az agyam melle, ezert nagyobb fizikai mozgast nem vegzek. Es sajnos teljesen eltero idopontokban ebredek fel. Raadasul a ferjem sokszor 5-re jar dolgozni, igy 3/4 5-kor csorog az ora, ezutan meg visszalszok, es csak fel 7-kor homerozok. Akkor ezt az egeszet rosszul csinalom Kép
Ezek szerint legjobb lenne 5-kor homeroznom.... de most mar kozeledik a szabadsag, amikor 7-nel elobb nem ebrednek fel...Pedig rendszeresitenem kellene egy idopontot!
Koszi megegyszer!
Sugár

Doris!
En higyanyossal merem 5 percen keresztul szajban, de szajban nem az igazi elvileg.
Sugar
Sugár

Sziasztok Lányok!

Már olyan ritkán jövök a sok meló miatt, hogy kezdem kívülállónak érezni magam...KépKép

Viszont:
természetesen megjött, úgyhogy valaki (edelweiss??) javítson ki légysziKép
4c 4cn

Köszönöm!

Még mindig imádlak benneteket,
AncsiKép
Ancsi

Doris,
Japán higanyossal 3-5 percig (kivéve ha elalszom közben Kép)

Szonja,
Sajna nem vagyok célegyenesben, söt a höm is rossz, még van legalább 8 napom a mensiig. Majd csak januárban kezdem el a kivizsgálásokat (vérböl) de meg fogom füzni a dokimat egy átjárhatóságira is. Félek az eredményétöl, mert szerintem itt van a bibi.

Üdv,
Moni
mj

LányokKép

Köszi a visszajelzéstKépHa lesz valakinek összehasonlító értéke, tehát 2 helyen is mérte akkor azért érdekel. Ezt én nem tudom megcsinálni, mert nekem csak egyszer engedi mérni a hõmérõm, utána letílt az idõzítés és legközelebb 24 óra múlva csipog, hogy mérnem kellKép

Dorsi
doris

A nevem a régi, csak túl gyorsan járt a mancsomKépKép

Doris
doris

Sziasztok!

Doris
Ha visszapörgetsz pár napot, valahol kell lennie egy olyan formátunú összehasonlító tabellának, mint ez. (kb. dec. 5. vagy 6.) Kíváncsiságból 1 cikluson keresztül mind a két helyen mértem a hõmet, és elég változatosak lettek az eredmények. Nem jellemzõ, hogy ugyanakkora lenne a két hely között a hõmérséklet különbség. Ha nem találod meg szólj! Beírom még egyszer, de most nagyon rohanok.

Felteszem a mai listát.

<pre>
Márti 10c 78 cn Debrecen 24 év
Tücsi 13c 74 cn Debrecen 32 év
Edina 10c 33 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 32 cn Miskolc 27 év
Monchy 5c 32 cn Budakeszi 32 év
Marcsi 2c 31 cn Budapest 27 év
Kamilla 3c 27 cn Budapest 26 év
Szami 10c 26 cn Budapest 30 év
Klari 7c 25 cn Budapest 31 év
Lora 14c 23 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 23 cn Budapest 28 év
Edi 9c 22 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 21 cn N-o. 26 év
Éva 31c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Sugár 3c 20 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 18 cn Svájc 27 év
Edus 3c 16 cn Svajc 25 év
Moni 8c 14 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 3c 11 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 8 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 7 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 7 cn Budapest 29 év
Edelweiss 8c 6 cn Szeged 32 év
Gyöngyöske 3c 5 cn Miskolc 30 év
Ancsi 4c 4 cn Adács 27 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Köszi EdelweissKép Megkeresem!

Doris
doris

Ancsiiiiiiiiiiiiii,
Erre csak egy megoldás van Kép, gyere sürübben!
Hiányzol, tegnap már kerestelek.

Tudsz valamit Gabóról? Vele mi van?
Üdv,
MOni
mj

Sugár,
Mérd a legjobb tudásod szerint. A tendencia akkor is leolvasható, legfejjebb nem 100%-osan tökéletesek az adatok. Szerintem nálam sem, mert én is nagyon soxor fennvagyok. Ne add fel.
Üdv,
Moni
mj

Moni!
Koszi szépen, nagyon kedves vagy!
Sugár
Sugár

Doris!
En mertem nehany napig mind a ket helyen, es mind a ket tipusu homerovel. Szajban 0.5 fokkal alacsonyabb ertekeket mertem mint huvelyben, am a digitalis es higanyos homero is pontosan ugyanannyit mutatott.Ennek ellenere a higanyosat hasznalom, mert az nem tud meghibasodni, es Erazmusz doktorno is inkabb ezt ajanlja.

kamilla
kamilla

Ma mar 27 cn, de a hom meg mindig csak 36.5
Beszti szerinted miert? Akkor most mar biztos,hogy ebben a honapban sem jott ossze?????? Kép
Kivancsi vagyok a velemenyetekre.

kamilla
kamilla

Kamilla!

Ez nagyon nem jó hír. Kép
Mi volt a leghosszabb ciklusod?
Még ne keseredj el! Kép Semmi sem biztos!
Voltál dokinál? Mert ha nem, akkor indulás!
(Ezt a ciklushosszod is indokolja! Bár a 3 ciklus még nem tenné.)
Két eset is lehetséges, nálam elöfordult mindegyik:
1. anovulációs ciklusod van, valamikor (elöre nem látható) meg fog jönni Kép, ez a rosszabb eset.
2. hosszúra sikerült a ciklus (pl. stressz miatt), és ezekben a napokban van (lesz) ov. Nálam egyszer egy 44 napos ciklus is elöfordult, amikor kb. a 29-30. nap körül volt ov. a nyák szerint. (Sajnos akkor nem höméröztem, a nagyobb baj, hogy nem is akcióztunk, mert hát nem számítottam rá.) De te még elkaphatod, ha tényleg ez a helyzet! Kép Amit nagyon kívánok!

Ha az elsö eset lesz esetleg, akkor se keseredj el, ki kell vizsgáltatnod magad, hogy mi okozza.

Beszti
Beszti

Sziasztok!
Kicsit késve, de itt vagyok.
mj!
Nem mérem a hõms., de hüvelyváladékból szoktam tudni, igaz csak minden 2.hónapban utal a peteérésre. Elképzelhetõ, hogy csak minden 2.hónapban van peteérésem, mert végülis ha az egyik petefészkem nem jól müködik akkor elõfordulhat. Már kamaszkoromban eltérõek voltak a mensik is. Egyik görcsös volt a másik pedig nagyon erõs.
Csak hát akkor én feleeséllyel indultamKép
Hát ha így van.
Amúgy a ma reggeli hõms. 36,4 (27.nap), tegnapi délutáni teszt negatív, mensi sehol, hasfájás van.
De ez a hõmérõm is elég mókás, amikor mértem mindennap peteérés után volt, hogy 36,2 másnap 37,1 és így váltakozott, amúgy hónaljban mértem.
Mensinél, hogy méritek hüvelyben?Kép

Edus!
Nem lehet, hogy 12.nap volt?

Én is kész vagyok a karácsonyi vásárlásokkal!Kép
Helén
helén

Sziasztok lányok!

Most biztos hülyeséget fogok kérdezni, de ...
Szóval ha kisbabát akarsz, milyen sportokat lehet ûzni? Pl. futás, aerobic, konditerem, ... megengedett-e. Mert valamit mozogni azért csak kell. De az sem lenne jó, ha csökkentené a teherbeesés esélyét. Olyan sok mindent olvastam már ezzel kapcsolatban, és ezek elég ellentmondásosak.

Edelweiss
edelweiss

Helén,
Én éjjel-nappal tampont használok, ezért nem gond a mensi alatti mérés. Bár a válaszom erre az lenne, hogy egy kicsit körülményes, de a hömérö lemosható (hideg vízben persze). Ha nagyon nem fexik a hüvelyi hömérözés, mért popóban. Az is jó.

Ne csodálkozz, hogy rosszak az eredményeid és hogy ennyire változatosak ha hónaljban méred. Ilyenkor az ébredési höt az is befolyásolja hogy milyen hideg van a szobában, meleged van e vagy fázol, be volt e takarva a vállad e vagy sem, a karod a fejed felett volt e vagy sem, stb. Szóval sürgösen térj át alvégi hömérözésre. Ebböl is látható, hogy a hónalji nem müxik.

Puszi,
Moni
mj

Edelweiss,
Mindent csinálhatsz, a terhesség nem betegség, de csak mértékkel (ha veszélyeztetett vagy akkor persze más), amíg jólesik. Vagyis nem szabad túlhajtanod magad és nagyon erölködni sem, itt a konditermi emelgetésekre gondolok.
Pussz, Moni
mj

Sziasztok!

Beszti!
Írtál az andrológiai vizsg. normális eredményeirõl.
A férjem levett "anyagának" pH-ja: 8,5. Akkor ez magas?
Az orvos azt mondta hogy minden érték normális és jó.
Nekem ma, a 21. napon elkezdett jönni a barnás-véres trutyi. Hát nem sok jóra számítok.
Lécci írd meg ezt a pH dolgot, ha tudod.

Éva
Éva

Moni!

Ejnye-bejnye, ejszaka is tampon? Mit mondana erre egy nogyogyo?KépKépKép

Helen! Honalj telleg nem jo, ha az alvegek nem jonnek be, legalabb szajban merdKép ES jo neked, nekem meg hatravan kb ket ajandek, de mindig az utolso ketto a legnehezebbKép

Pussssz: orsoly
orsoly

Beszti!
Nem tudod véletlenül ezeknek az andrológiai eredményeknek a latin nevét is? Nem tudok latinul, és nem akar összejönni a kettõ.

Edelweiss
edelweiss

Éva!

Ha az orvos (szakember) azt mondta, hogy jó, akkor jó.
Én ezt könyvböl olvastam, ami ezt irta. Egyébként ez nem nagy eltérés, ráadásul szintén a lúgos közeghez tartozik.

Edelweiss!

Inkább ird meg, hogy milyen latin névvel nem boldogulsz, és milyen mellette a számeredmény.
Mert igy sajnos nem tudom. (Ugy se biztos...)
Ha jól értelmeztem a másik kérdésed: a próbálkozás idöszakában sem szabad túl megeröltetö sportokat üzni (esetleg csak akkor, ha korábban is rendszeresen tetted), a ciklus második felében meg még kíméletesebbnek kéne lenned.
De azért mozogj nyugodtan.

Beszti
Beszti

SziasztokKép

KamillaKép Köszi a mérési tapasztalatokatKép

MóniKép Nem jó, hogy mindíg tampont használsz! Engem eltíltottak tõle és például az endo kialakulásában is részben közrejátszik a dolog. A lényeg, hogy a vér nem tud eltávozni ezért gyakorlatilag pang és ez sok mindent okozhat. Szerintem legalább az éjjszakait másként kéne megoldanod hisz akkor még a gravitáció sem segíti a lefelé áramlásbanKép
EdelweissKép
Én úgy tudom nyugodtan lehet sportolni csak mindezt mértékkel kell tenni. A küzdõ sportok ill. súlyzos gyakorlatok egy része nem ajánlott. Szerintem az erõs hasizom fejlesztõk sem nagyon hatásosak. Az úszás mindenképp jót tesz (persze csak ha nem kapsz el valami jó kis fertõzést) és átmozgatja minden izmodat.Kép
doris

Sziasztok!

Köszi a testmozgással kapcsolatos hozzászólásokat. Kép
Én is így gondoltam, csak nem voltam biztos a dolgomban, mert olvastam pl. olyat, hogy nem szabad futni, mert ez a fajta mozgás akadályozza a beágyazódást. Hát nem tudom. Bár ha jobban meggondolom, most nincs is futkározós idõ. Kép
Azt hiszem az a lényege a dolognak, hogy mozogjon az ember lánya, de ne hajtsa túl magát.

Beszti!
Majd otthonról megírom neked azokat az adatokat. Köszi.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Edelweiss!
Szerintem futni is szabad...Nem rég volt egy "sorozat" a SHAPE újságban amiben egy újságiró leirta minden hónapban milyen testmozgást végzett (hát nem kimélte magát!)+ diétázott, aztán kb 9 hónap elteltével befejezte a sorozatot mert kiderült, hogy babát vár! KépTermészetesen fontos, hogy ha eddig nem sportoltál rendszeresen akkor csak fokozatosan kellene hozzászoktatni magad a mozgáshoz!

GABÓRÓL TUDTOK VALAMIT????

Szonja
Szonja

OFF!
Szami!
Nem tudok neked irni, állandóan visszapattan a levelem! Kép

Szonja
Szonja

Sziasztok!
Én is itt vagyok ám!!KépSzokás szerint nyakig ugyan a munkában és a karácsonyi bevásárlásban, de azért még élek!
Sajna úgy néz ki, hogy összeszedtem valami ronda fertõzést, valószínûleg a legutóbbi uszodai látogatásom alkalmávalKépKép.
Úgyhogy kezdenek elszállni az én karácsonyi reményeim isKép.
Szonja! Kár, hogy Neked is mászik lefelé a hõdKép.
Edelweiss! Tök jó, hogy feltetted ezt a testmozgásos kérdést, ez a téma már engem is nagyon foglalkoztatott. Eddig én a ciklus második felében már szinte semmit nem mertem mozogni, mondván, nehogy ez akadályozza meg a beágyazódást. Persze azért sejtettem, hogy nem ezen múlik a dologKép! Azért az uszodával vigyázz, nehogy úgy járj, mint énKép!
Pusz mindenkinek, Sien.
Sien

Szia Sien!
Húúú, de sok "kéket" rajzoltál! Voltál orvosnál a fertõzés miatt? Igen a hõm kúszik, bár ahogy eddig mértem lehet, hogy azelõtt is csak ennyi volt! Én nem vagyok nagyon szomi, jó nem repdesek az örömtõl, de MÁR MEGSZOKTAM!
Pusz, Szonja
Szonja

Sziasztok

Edus
En csak turistakent jartam Gyorbe Kép....Merre fele lakik az ismerosod?

Beszti
Ird le nekem legy-szi a mehnyak vizsgalatot. En megprobaltam egy leiras alapjan de nem igazabol ertettem mit is kell figyelnem, mi utal ott ovulaciora. Elore is koszi..
Melinda

Sziasztok!

Végre van egy egész hõgörbém. Ez már a Closty kúra utáni 1. teljes hónap. Szerintetek mikor volt a ov. és miért ingázik a második felében föl-le? Miért nem marad 37 felett?
Köszi: Clio
1 36,7 (a menzi elsõ napja), végig hüvelyben mérve.
2 36,7
3 36,7
4 36,7
5 36,7
6 36,8
7 36,5
8 36,4
9 36,5
10 36,4
11 36,6
12 36,6
13 36,8
14 36,2
15 36,4
16 36,4
17 36,6
18 36,6
19 36,7
20 37,0
21 36,8
22 36,7
23 36,8
24 36,9
25 37,0
26 37,0
27 37,0
28 36,6
29 36,8
30 36,8
31 37,0
clio

Szonja!
Hát igen, én is lassan megszokom ezt a helyzetet, tulajdonképpen el sem tudom képzelni, hogy én valaha is teherbe tudok esni..Ezt persze nem szugerálom magamba, csak néha tényleg olyan távoli, hihetetlen valaminek tûnik az egész terhesség. Na mindegy, azért próbálok pozitívan gondolkodni és elképzelni magam terhesen (állítólag így kell), de azért próbálok nem nagyon elszállniKép.
Na elindulok egy utolsó karácsonyi ajándékvásárlói rohamra!
Pusz, Sien.
Sien

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: