Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! :-)
Ugyan nem tudok mindig aktív lenni, az írásokat illetően, de látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Madibaba, igen, 6 kilót fogytam, de szerintem, ha most mérlegre állnék, akkor megint 1 kiló minusz, mert állandóan húzgálom a nadrágjaimat, amikbe eddig éppen belefértem. (kismama nadrágok, persze)
Senki nem mondott semmit, meg sem lepődött a védőnő, bár gondolom, ez elég gyakori, ha valaki szenved az elején. Van olyan ismerősöm, aki az egész terhesség alatt 3 kilót tudott felszedni az eredeti súlyához képest. Szóval nem nagy ügy egy kívülállónak, no de nekem, aki szenved, annak elég rossz.

Egyébként én elég jó evő vagyok, nem éheztetem magam, mindig eszek rendesen.....vagyis nem olyan rendesen, mert csak kicsiket tudok enni. És evés után úgy érzem, hogy "háborog" a gyomrom, és akkor ledőlök egy kicsit.

Köszönöm lányok a tippet, ma felhívom a Klinikát, és megkérdezem, bár bármi is a válasz, én viszem őket, még akkor is, ha csak egy percre láthatják a picurt. Muszáj a lányomnak "szemmel" fogható bizonyíték, mert így tudom őt felkészíteni a kistestvérre.

Szerintetek megtudjuk már a nemét?

Vezetés: ti vezettek? Már vannak övterelő kütyük, és gondoltam, beszerzek egyet, mert elég biztonságosnak tűnik. Nektek van már ilyen?
A szívhangos kütyű szerintem tök jó dolog, ráveszem magam, hogy eljussak a budaörsi Brendonba, mert ott meg lehet kapni mind a két cuccot.

Pedig megfogadtam, hogy most nem fogom magam agyonra vásárolni,de olyan jóóóóóó...

Pocak: veletek is előfordul, hogy ha hirtelen megfordultok az ágyban, akkor alul, az alhasatokba belenyílal a fájdalom? Olyan rossz érzés, mindig azt gondolom ilyenkor, hogy ez a babának is fájhat..... persze nem, csak nekem...

Fejfájásra nagyon jó, ha jó sok vizet isztok, már egyből felkelés után. A gyógyszernek én sem vagyok a híve, de ha menthetetlenül fáj,akkor kérjetek tanácsot a védőnénitől.
Jaaa, és a védőnéni: voltam nála a múlt héten ugye, csak azt felejtettem el mondani, hogy olyan fura volt, hogy többesszámban beszélt. Pl. Ugye most már nem iszunk fúrt kútból vizet?
Mondom neki: Ki nem iszik? Én? Dehogy iszom, honnan veszi ezt?
És kb. ezt még eljátszottuk kétszer....

Amikor kijöttem tőle, akkor szakadtam a röhögéstől...
Miért nem tudja egyszerűen megkérdezni, hogy vezetékes vizünk van, vagy nem?

Legyen mindenkinek szép napja, hete, gömbölyödjetek, már csak egy hét, és én is ott leszek a genetikai UH-n. 13+x naposan.... (ezeket a napokat sem értem, hogy honnan tudják az orvosok így megtippelni....persze, a baba méretéből, no de hát akkor is tévedhet az ember...

)
Üdv,
Ercsók