A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Sziasztok!

Lányok!
Nem kell valakinek Chicco sterilizáló folyadék?
Alig használtunk belőle, mert vettünk avent mikros streilizálót, és azt használtam.
Lejárata: 2007. május. Akinek kell, ingyen elviheti. Kép

Krisztina!
Ha jól emlékszem cipőről kérdeztél. A fiúk 1 évesen már mentek. A lakásban nem adok rájuk cipőt még most sem, legfeljebb zoknit, bár azt a legtöbbször leveszik. Kép Amikor elkezdtek menni, akkor az udvaron sem volt rajtuk cipő. Akkor nyár volt, de később ősszel is, mikor szép idő volt csak a rugdalozó volt rajtuk és úgy mentek. Így nagyon szépen fejlődött a lábuk. Nem csámpásak. Kép Szerintem felesleges a korai cipő viselés otthon, persze az utcán kell a cipő. De milyen jó lenne mezítláb lenni egész nyáron nekünk is. Kép

Vadvirág!
Nekem a legtöbbször be sem jött tegnap a társalgó. Kép

Éva!
Jó a jelmez. Kép Nagyon szép a házatok. Kép
Mennyiért építenek fel egy ilyen házat most, a telekár nélkül? Szerencsétek volt, hogy megtaláltátok a telket.

Mi már sajnos "öregek" vagyunk a szocpolhoz. Kép
De drukkolok mindenkinek, hogy legalább ti megkapjátok. Kép

Mimóza!
A fiúk magassága: 83, ill 86 cm. Cipőméretük: 22-es. A 80-as body még jó rájuk. Az 1 évvel fiatalabb unokaöcsinek már inkább a 86-os jó. Kép

Eri
simones

Orsi!
Gabi és Rita hiányzik még. Remélem hamarosan bejelentkeznek. Kép
Légyszíves nálam is, mint a többieknél a név fordítva legyen : Eri-Simones.
A fiúk a 39+0 héten születtek meg. Kép

Eri
simones

SziasztokKép
sajnos nem volt időm olvasni/írni, de amint tudok jövök Kép
a táblába azért bekerülnénk ha lehet,

Rita - Trus
Popper Balázs 2004.12.20 2450g
Popper Bence 2004.12.20 2450g
császárral ...

addig is puszi mindenkinek , megyek küzdök tovább a "túlélésért" Kép
R
trus

Sziasztok!
Én is az elveszettek közé tartozom egy ideje.Amit írtam a múltkor az eltűnte magát ...
Na szóval vége van a vizsgaidőszaknak egy sajnos nem sikerült a 8-ból de én így is elégedett vagyok magammal.A központifűtésünk nagyon jól szuperál , és apa közben elkezdte a konyha felújítását, már nagyon únom a kupitKép
A Srácok kisebb nagyobb ellenállással látogatják az ovit a lelkesedés még hiányzik a reggeli indulásnál és gyakran eltörik a mécses amikor eljövök.Azért már nem tragikus.
Mindenkinek puszi és attól hogy nem írok még követem a topikot

ja a táblázatba azért írjatok be jó?

Dencs Gábor Richárd 2001.11.16. 2000gr
DEncs Barbara Csilla 2001.11.16. 1920 gr.
31.hét császármetszés

köszi
Csilla
bim_bam

Éva!
Nem is tudom... Kép Váltogattuk a 3D és 4D-t, úgyhogy igazából pontosan nem néztem melyikről készült a fotó. Kép Azért inkább a 4D-re szavazok. Kép

Vadvirág
Vendég

Csilla!
Pedig eszembe jutottál te is. Kép
Azért lehet folytatni a következő félévet, vagy csak jövőre?

Eri
simones

Sziasztok!

Orsi!
Volt már nálatok gyógytornász? Képzeld felhívtam őket, de csak ápr.1-re van időpontjuk:-))))
Végül is ajánlottak valakit aki kijön házhoz és megnézi őket.
Mi ujság a fiaidnál? Rég írtál róluk.

Üdv.

Erika
eriska

Erika Kép
Pár napja írtam, hogy voltunk Dévény Annánál. Mindkét fiúnál elkél a torna. Levi feszes, Máté hipotón. Levi feszessége állítólag a rosszabb, Máté annyira nem vészes, nem is lenne kötelező a gimnasztika, de azért jó, ha vele is foglalkoznak.
A gyógyotrnász, akit ajánlottak elvileg házhoz is jön. Gyakorlatban viszont nincs ideje kijönni, így mi megyünk. Szerencse, hogy egy sarokra kell menni tőlünk, de az annyira már nem jó, hogy így a páromnak keddenként itthon kell lennie, mert kocsival ugye nem tudom őket elvinni, babakocsival meg nem tudok a bérházba bemenni, így együtt megyünk. Neki munka szempontjából megoldható, hogy jön velünk (szerencsére), de azért ettől felborul egy kicsit az élete.

Kedden megyünk először tornára, így utána beszámolok, hogy mi volt.

A fiúkkal egyébként minden OK. szépen nőnek. Levi 5450, Máté 5600 gramm, a súlynövekedésük már lelassult, heti 100-150 grammot híznak. Máté kis bélpoklos, Levit nem igazán foglalkoztatja az evés, csak akkor hajlandó enni, ha éhes... különben ordít a cicire, így ő van, hogy 5 órára eszik, mert akkor éhezik csak meg.
Éjjel Levi továbbra is jól alszik, 5-6 körül kel. Máté továbbra sem alussza át az éjszakát, egyszer-kétszer kér cicit.
Veletek mi a helyzet?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Erika Kép
Bocs, csak most olvastam, hogy mi volt a pontos kérdés Kép Kép Kép szóval kedden megyünk.
Elnézést Kép kicsit álmos vagyok Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Hogy álmos vagy, azon nem csodálkozom, mert rajtam is állandó álomkór van...
Nálunk nagyon hasonló a helyzet Eszter fél 6 esetleg 6-ig alszik, Hanna 3körül ébred, szinte állandóan éhes...
Sajnos a csajok elég sokat buknak, így etetés után sokat kell büfiztetni. Amúgy én már adok tápszert is mert csak 100 ml van és 50 tápszert kapnak utána. Persze, ha van elég tejcsi akkor nem adok tápot.Már egy hónapja, hogy kapják a tápszert mert volt egy olyan időszak, hogy nagyon keveset híztak. Persze most híznak a táptól: Hanna 5600, Eszter 5800.
Tegnap kaptuk a 3 hós oltást, elég jól "túléltük".
A dr-nő szerint jól fejlődnek, szerinte ne aggódjak (mert nyitogatják a kezüket, meg emelik a fejüket) Azért rábeszéltem, hogy adjon egy beutalót a Dévény Annához, de ápr. 1 nagyon messze van. Ma este beszélek egy dévényes gyógytornásszal aki majd kijön és megnézegeti őket.
Mjad beszámolok és várom a te tapasztalatodat is.

Szép estét!

Erika
eriska

Sziasztok!

Judyt!
Gartulálok a babukhoz, hány hetes vagy most?
Minden rendben.
Sajnos most nincs otthon netünk így nem tudok ide jönni sokat. Mi a 16. héten vagyunk, múlthéten a 3D-s UH-n 8,5 cm volt a babuk ülőmagassága és 2 kisfiú a pocaklakó. Nagyon jó a 3D ajánlom mindenkinek! (Praxis)
Nekem elég sokat keményedik a pocim, doki majdnem befektetett a kórházba, de más azt mondta normális, neked is keményedik? Hogy vagy, vásárolsz már, mekkora a pocid?
Kérlek a mailomra írj ha akarsz (kisauto25@citromail.hu)

Üdvi mindenkinek
Szamica
szamica

Erika Kép
Szépen lehagyták a lányaid a fiaimat...
Remélem minden OK lesz a lányokkal, és nem kell nektek tornára járni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép

Ikerbabuim 16+2
Szamica
szamica

Sziasztok!

Edit, Éva!
Köszi a szocpol. infókat! Elmentettem, hogy meglegyen, ha szükség lenne rá a közeljövőben!Kép

Most rohanok ágyba tuszkolni a szülinaposaimat!Kép
MA 3 ÉVESEK A SKACOK!!!KépKép

Jó éjt Mindenkinek!
Erika

KépKép
herika

Kismamik!
Fantasztikusak az UH felvételek!Kép
Jó pocakosodást!Kép

Erika

KépKép
herika

Éva!
A pillangókisasszony is!!!!!Kép

KépKép
herika

Sziasztok

Szamica Kép
Édesek a babók Kép Kép

A Dévény féle torna szerintetek használ vízfejű babának?Kicsit dúrva a kérdés,de az egyik rokonunknál született egy beteg baba Kép Kb.4 hónapos,sok orvosnál voltak már,shöntöt ültettek be,az működik,de az agyi problémákra úgy néz ki nincs gyógymód Kép
Azt mondták,hogy tornával javítható a mozgásfejlődés,esetleg még járhat is....Van vmilyen gyakorlatsoruk,de hátha jobb-hatékonyabb lenne a Dévény féle.Szerintetek???

A múltkor vki segített bőrgyógyászati kérdésben Kép
Újabb kérdés KépVan vkinek jó gyerekbőrgyógyász ismerőse?A nagyfiam tévénézés közben,elalvás alatt piszkálja a körmét,és már nagyon csúnya a bőr körülötte Kép,szinte már olyan kérges
Hogy lehetne leszoktatni róla?

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!

Erika! BOLDOG SZÜLINAPOT A FIAIDNAK!!!

Krisztina

Krisztina
k78

Erika!
Mi is boldog szülinapot kívánunk a fiúknak! KépKépKépKép

Eri + Viki és Zoli
simones

Márti Kép
én úgy tudom, hogy használ ilyen esetben is a dévény módszer, mert annak pont az a lényege, hogy nem az agyból induló ingerekre épül, hanem az ínakon keresztül stimulálja az agyat.
De biztos, ami biztos hívjátok fel Dévény Annát, iszonyú kedves, és segítőkész!

Nekem az anyukám bőrgyógyász, és az egyik nagyon kedves ismerőse itt pesten praktizál. Holnap, ha kell, szívesen beírom az elérhetőségét.

Boldog születésnapot a 2 szülinaposnak!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szamica!
Aranyosak a babák! KépKép

Erika!
GRATULÁLOK, boldog szülinapot a fiúknak! Kép

Márti!
Jó nehéz kérdés...
Hát ez a döntés - hogy melyik kezelést, tornát, stb. választják végül - a szülők kezében van. A megérzés, ösztön talán... Meg a látható javulás, stb... Kép Én nagyon drukkolok nekik mindenesetre! Kép

Az IKEA-ban a 8. héttől lesz megint Antilop igaz?
Szóval ez azt jelenti, hogy február 21-én nyitásra illene odamenni hogy vásárolni tudjunk ilyet? Kép Vagy lehet esetleg rendelést leadni, előre kifizetni, ilyesmi? Kép Kíváncsi vagyok milyen lesz a felújított változat... Kép Ti hogyan oldjátok meg?

Vadvirág
Vendég

sziasztok!
nagyon rég nem jártam erre, alig győzöm visszaolvasni!
A táblázat engem is felcsigázott, bekerülhetünk esetleg mi is?? pkinga:
Péli Kadosa 1490 gr és 43 cm és Péli Csanád 1700gr és 42 cm 2001.12.08 természetes úton 32.+0
Tesók:Ábel 1992,Zsombor 1995, Barnabás 1997
Örömmel olvasom és nézegetem a képeken a szépen növekvő kismanókat--és irigykedem a pocakosokra.
Hogy bírjátok kisbabókkal ezt a sarkköri klímát?
Orsi-nagyon klassz ötlet volt ez a táblázat, a iivitelezés meg hősies cselekedet 2 kisbaba mellett-gratula és nagyon köszi!

Erika-Isten éltessen benneteket-nekünk is pont ma kellett volna születnünk 3 éve.

Kinga
pkinga

Sziasztok!
Egy netes ismerősöm ajánlotta, hogy ide is szóljak be, hátha valakit érdekel. Szeretném eladni 2 db Angel Care márkájú légzésfigyelőmet. 18000 Ft/ db. Érdeklődni lehet a mesemo@csala.net-en.
Nekem is iker babáim vannak, akik 9 hónaposak. Kb 1 hónappal ezelőttig használtuk a légzésfigyelőket.
mesemo

Erika!

Boldog szülinapot kívánok Rikinek és Ricsinek!Kép Kép Kép

Ildikó
ildikó

Erika!
Isten éltesse a kis kedvenc "gazfickóimat"!!! Kép
Szeretettel:
Mimóza
(Lassan mi is közeledünk a kiírt idöponthoz, febr. 12. helyett nov. 29-én születtek, csak ök két éve)
mimóza

Sziasztok!

Erika Kép
Boldog szülinapot a fiúknak Kép hihetetlen,hogy szalad az idő!!

Orsi Kép
Az elérhetőséget megköszönném-köszönöm Kép
Merre van a rendelője? maszek? mi a Xl.kerületben lakunk,nagyon messze se szeretnék menni Kép

Tudsz valamilyen közvetlen telefonszámot a Dévény Anna féle tornához,vagy a honlapukon van?
Köszi a segítséget,remélem sikerül valamit javítani a kisfickón Kép nagyon el vannak keseredve..Mondjuk,ahogy indult az egész,ahhoz képest egész jól vannak
Sajnos nem használja a jobb oldalát,a szemei is összefutnak,szinte mindent visszabukik és a keze mindig ökölben van Kép DE nem adják fel !!! Kép
A születésekor még az is kérdés volt,hogy egyáltalán hazaviszik e-az egyik orvos azt mondta,hogy igen,a másik azt, hogy nem.Nehéz volt dönteni,mert otthon két egészséges gyerkőc várta őket,akiket ugye el kell látni.De aztán belerázódtak,csak a lehetőségekhez mérten a legtöbbet akarják kihozni a piciből Kép

Vadvirág Kép
Igen,az az a hét.Én is ezt kérdeztem Kép
Azt mondták,hogy nem biztos,hogy pont hétfőn hozzák,kedden telefonáljak be,vagy hívjam előtte fel a lányokat,és szólnak Kép
Én mindenképpen riasztom még a héten a kolléganőméket,és időben szólok Neked is KépTe mennyit szeretnél? Sajnos lefoglalni,kifizetni nem tudod előre.
Én is kíváncsi vagyok a változásra,mondjuk azt igérték nem lesz nagy különbség.
Engem az ára,ami nem változik, döbbent meg mindig (2990+1000Ft a tálca) Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!

MeSeMo!
Én voltam!Kép

MINDENKINEK nagyon szépen köszönjük a szülinapi jókívánságokat!!!KépKép

Mimóza!
Kép
Nekünk márc. 7 lett volna... Szép nőnapi ajándéknak indultak, de "jók lettek" Valentin nap előtt is.Kép
Ott ültünk Valentin napján a kórházi folyóson Apjukkal, ettük az ünnepi ízetlen epret(Kép), és néztük a pólyában a 2 "kismukkot"... Életem legszebb Valentin napja volt...KépKép

Erika

KépKép
herika

Márti!

Az egészben talán a bizonytalanság az egyik legnehezebb, az a sok talán, elképzelhető, esetleg, ha, stb. Hogy senki nem tud semmi biztosat... A pozitív hozzáállás viszont tényleg hihetetlen fontos, na és persze a szeretet. KépHAJRÁ és KITARTÁS! Kép

http://www.deveny.hu/
Tel.: 355-5392 Kép

Igen, szerintem is szuper jó ára van! Kép De hát ez még rengeteg más IKEA-termékre is elmondható, ami szintén jópofa, ötletes, modern, fiatalos, színes, stb. Kép

Nekünk most 1 db-ra lenne szükségünk Jázminnak. Kép Aztán gondolom később majd jó lesz Marcellnek is. Kép

Köszi, hogy szólsz nekem is időben. Kép

Február 14-én költözünk, úgyhogy otthon egy darabig majd nem lesz net...

Szóval ha addig esetleg nem derülne ki a dátum, akkor majd ide írj: szanyi.attila@axelero.hu Kép

Vadvirág
Vendég

Erika

Útólagosan is , de én is nagyon boldog születésnapot kívánok a fiaidnak!!!!!

Eri

Mi családi összefogással építettük a házunkat és így kb. 6 és fél - 7 millió körül tartunk.
Én valami olyasmit hallottam, hogy eltörlik vagy már el is törölték a korhatárt a szoc.polnál, nézz utána, lehet, hogy még nem maradtatok le róla.

Képzeljétek, tegnap mikor mentem a Loráért az oviba behívott az óvónéni, hogy a Lora rosszul van, nagyon piros volt mindkét arca és nagyon fájt a feje, kicsit szédült. Mire hazaértünk jobban lett, nem volt láza, ma megint ment oviba és ma megint azzal fogadtak, hogy 11óta fekszik, mert megint fáj a feje. Hazajöttünk, megmértem a vérnyomását és 120/91 volt, ami elég magas szerintem egy gyereknek! FÉl hatra viszem az orvoshoz, és pénteken elviszem a Bethesdába egy belgyógyászati kivizsgálásra, mert mostanában elég sokszor fájlalta a fejét.
Ti hallottatok már olyat, hogy egy 5 éves gyereknek magas a vérnyomása?

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Éva!
Köszi. Majd utánanézek. Kép
5 évesről nem hallottam, de a középiskolai dokink mondta, hogy nagyon sok gyereknek van magas vérnyomása az iskolában.

Eri
simones

Szia Erika!
Gyanus voltál! Kép
mesemo

Éva! Kép
Én ezt találtam itt a Babaneten:
https://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=0310103

Szerintem ti nem vagytok veszélyben ez alapján, inkább valami más egyszerűbb oka lehet. Kép

Vadvirág
Vendég

Szamica!
Nagyon édik a babáid.Kép
Írtam nekem emailt.Kép

Judyt+2 manó
18+4

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok.
Mint ikerszakértőkhöz fordulok hozzátok, csak érdekelne egy téma, és ti biztos tudtok válaszolni. Kettes ikrek után dupla gyes jár, és dupla ideig (ha hat évesen mennek iskolába)?
Köszi a választ!
Maska27
maska27

Maska!
Igen. KépKép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltam az orvosnál és megnyugtatott, hogy gyerekeknél nem ezek a tünetei a magas vérnyomásnak. Megmérte a vérnyomását és rendben volt, valószínűleg amikor én mértem ugrált előtte stb.
De azért a biztonság kedvéért ma vettek vért tőle és készítettek egy koponyaröntgent is.
A mai napom is elég szerncsétlenül indult. Lorával mentünk az orvoshoz és félúton egyszer csak felcsapódott az autó motorházteteje és darabokra törte a szélvédőt, volt nagy ijedtség, szegény kislányom nagyon megijedt, de én is.
Végül sikerült megnyugtatnom, hazavittem az autót és másikkal indultunk újra útnak a vérvételre. Na ott aztán volt nagy hiszti, hárman is alíg bírtuk szegénykémet lefogni, de végül sikerült.

Vadvirág

Köszi a cikket!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Éva!
Még szerencse, hogy nektek nem lett bajotok!
Vérvétel: Kép

Képzeljétek,
tegnap a nagyszülők meglepték a fiúkat /és főleg engem / két fa etetőszékkel! Pont ilyet akartam venni nekikKép Már csak meg kell tanulniuk ülniKép

Tényleg, NAGYOBB BABÁK ANYUKÁI, nálatok könnyen ment a pépes ételek bevezetése? Hány hónapos korban kezdtétek el? A fiúknak néha adok már egy kis gyümölcsöt, vagy tejpépet, de öklendeznek tőle és kiköpik...

Ildikó
ildikó

Éva! Kép
Nagyon szívesen. Kép
Gondoltam, hogy így lesz és nagyon örülök. Kép
(Én is viszem a gyerekeket azonnal, ha egy picit is bizonytalan vagyok.) Kép
Viszont az a gépháztető! Hát elég veszélyes volt... Gondolom mennyire megijedtetek.

Márti!
Láttad az RTL 18:30-as Híradójában, hogy London északi részén mi történt az IKEA megnyitóján a rendkívül alacsony árak miatt?
(Hihetetlen hogy az embereknek mennyire nincs önkontrolljuk...)

Ildikó!
Jázminnál kb. 1,5-2 hónapig tartott, amig megszerette és megszokta az új ízeket. Kép
De mostanra már remek ízléssel válogatja ki a legfinomabb ételeket, igazi ínyenc a csajszi. Kép
(5 hónapos korától kezdtük bevezetni a pépes ételeket, de az evőeszközzel való étkezést pl. még mindig utálja.)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Üdv azoknak, akikkel még nem találkoztam itt!Kép

Helyzetjelentés: Vizsgáim letéve, hiánytalanul Kép, IV. félév elkezdve négynapos konzultációval, KisRobival kettesben.Kép
A héten gyógykúra van, amíg távol voltam, nem takarta be senki a nagyfiúkatKép, tehát most kezelem ki őket, apjukkal együtt.Kép

Orsi!
Bekerülhetnénk mi is a táblázatba?
Havasi Benedek Solt 3350 g és 51 cm; Havasi Márton Levente 2850 gr és 53 cm 2001. 07. 16. császármetszés 38+0 héten
Testvérek: Gergely Győző 1998.11.08.; Róbert Dániel 2004.10.07.

Köszi Kép
Gabi
efgabi

Gabi!
GRATULÁLOK! Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Tudom, hogy ez nem egy hirdetéses oldal, de Babybjörn hordozót keresek (használtat).Nincs valakinek eladó? A hirdetéses oldalakon nem találtam...

Kösz.
Erika
eriska

Vadvirág

Még azért nem nyugodtam meg teljesen, mert a leletek csak jövőhét kedden lesznek meg. Most még nem mondtak semmit , és ma egy ismerösöm teljesen kikészített, hogy az ő unokahugának is 6 éves korában sokat fájt a feje és kiderült, hogy agydaganata van. Na azóta nem is tudok másra gondolni, csak arra, hogy mi van, ha a Lorának is azért fáj a feje. Meg fogok őrülni keddig az biztos!
Én is láttam a híradóban az Ikeás sztorit, nem semmi! Én a budaőrsi megnyitón voltam még talán a Lorával voltam terhes és ott is elég fegyelmezetlenek voltak az emberek, de azért ennyire nem.

Gabi

Gratulálok a vizsgáidhoz!!!! Nekem is sikerült szerencsére mind, én most kedzem a III.félévet.

Éva

Kép

Kép
éva75

Gabi!
Gratulálok, ügyes vagy.Kép
Jobbulást a családnak.

Éva!
Neked is gratula a vizsgáidhoz.Kép
Ne gondolj kérlek egyből a legrosszabra.Kép
Légy optimista, nem lesz semmi gond Lorával!!!Kép

Lányok!
Elkezdtem a gyerekszoba csinosítását.Itt vannak a képek:
A falról:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3691&page=3&image=110520
Az ajtóról:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3691&page=3&image=110521

Judyt+2 manó

Judyt
KépKép
judyt

Judyt Kép

Ide is agyondicserlek!!! Kép
Szuper a szoba! En mar most is szivesen bekoltoznek oda! Kép

Gabi Kép

Gratulalok a vizsgakhoz!
Jo csaladapolgatast! Kép

Éva Kép

Neked is gratulalok a vizsgakhoz!

Hogy mennyi tanulo Anyuka van itt... Hogy birjatok a babak mellett?

Gyongyi

bgy

Sziasztok!

GabiKép ÉvaKép
Gratulálok a vizsgáitokhoz! KépKép

Éva!
Imádom az ilyen embereket. Kép Ne foglalkozz velük. Még a végén kiderül, hogy csak valami kis virus okozta ezeket a tüneteket, vagy időjós a lányod, és a leendő havazást érezte meg. Kép

Judyt!
Nagyon szép lesz a gyerekszoba! KépKép

Eri
simones

Sziasztok!

Indult egy kezdeményezés az ikresek "összehozására"! Kép

Nézzetek be!!!

http://www.ikresek.tk

Krisztina

Krisztina
k78

Gabi, Éva! Gratula!!!

Judyt! Nagyon ügyes vagy!

Krisztina
k78

Sziasztok! Kép

éva75, semmi tudományos nem lesz abban amit írok, csak velünk történt. Kicsi gyerekkorom óta iszonyatos fejfájós voltam, kivizsgáltak de nem találtak semmit, felnőtten átment minden féle migrénes szenvedésbe, folyamatos algopirin és hasonló zabáló lettem. Aztán mikor babát terveztünk előtte 3 hónappal elkezdtem vitamint szedni, és már a második hónapban megszünt mindenféle fejfájás.
Én arra következtetek, hogy a szervezetemből hiányzott valami ... Kb. két éve a 10 éves unaokahugom is fejfájós lett, kivizsgálták de semmi bajt nem találtak. Megpróbáltuk hogy folyamatosan gyerekvitamint(orvos állította össze) szed, sokkal jobb a helyzet, de az időjárás és a fáradtság így is megviseli néha Kép
Remélem minden rendben lesz nálatok!

Mi növögetünk, vagyis a pocakom Kép a cukraim most jók, de kicsit besokaltam a kórháztól.

Szilvi + 2 Manócska
26+5 KépKép

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!

Vadvirág Kép
Igen,láttam a híradóban...és én is szőrnyülködtem!!
De sajna nálunk is volt vmi.hasonló amikor az Electroworld nyílt

Amikor nyitott a börsi IKEA,ott is volt tömeg és sorbanállás Kép
10-kor bezárt az áruház,és mi még 2-kor azt néztük,hogy hol a sor vége....

Ildikó Kép
Én 6-7 hónaposan kezdtem a pépes kajákat.Alma-krumpli,brokkoli-krumli,sütűtök-krumli,tök-krumli stb.ilyenekkel kezdtük.Nálunk szinte egyből mennyiségeket ettek,de egy két alkalommal ettek egy kevés pempőt,majd jóllaktak a tápszerrel Kép
Hamar átálltak,és azóta is imádnak enni Kép Kép

Judyt Kép
Klassz lesz a gyerekszoba Kép

Gabi Kép Éva Kép
Ügyesek vagytok!!!

Krisztina Kép
Klassz ez a másik ikres oldal is Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Hát a LÉNYEG lemaradt !!! Kép Kép Kép

Anna lányom 7 lépést tett,már többször is !!!! Kép
Olyan drága ahogy koncentrál,és igyekszik!!
Eszter pedig sikongat ha látja,hogy Anna "megy" Kép

Szilvi Kép
Újra itthon? KépPihend ki a kórházat Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: