A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

ezzel a genetikai vizsgálattal mit derítenek ki? Azt hogy a babának van e vagy lesz e valami baja?

Kép

Kép
pkagi

Pkagi: az en dokim is csak 6 inszem utan megy lombikra. viszont ha birjatok anyagilag,,akkor egy honapban tobbet is lehet kerni. Pl mi, ha ugye apr. nem leszek babas,,akkor megyek a 3. inszemre,,es akkor lehet, hogy az 1 ciklus alatt 2 "belovest" is kerek. igy hamarabb lemegy a 6 inszem + esely is nagyobb

Wish: sajnalom, hogy megjott, de legalabb van padlolapotok! Kép
A lombikhoz nagyon drukkolok. Mar voltal a Devaiban? milyen vizsgalatok vanak elotte? Arakrol tudsz vmit? (ha szabad kerdeznem...)?
saci

pakgi, elozo kerdesre a valasz: igen
de en, ha megyek ,,akkor azert mert nalunk semmilyen egeszsegugyi problemat nem latnak,,megsem vagyok terhes. Es en konkretan az osszeferhetetlensegtol tartok,,amit jo lenne kideriteni...
saci

Sziasztok!

Nálam a helyzet változatlan, egy napig volt barnazás utána elmúlt, pénteken kell vissza mennem a dokihoz vizelet mintával és kiderül hogy sikerült-e a inszemináció. Ha esetleg addig nem jönn meg akkor csüt. tesztelünk egyet nem mondom hogy nem várom izgalommal a hetet.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Megkérdezem a dokimat erről, hogy egy szakaszban megcsinál-e két inszemet, bár azt mondják az a doki ahova én járok elég konzervatív viszont nagyon jó.

Engem ez a genetikai vizsgálat érdekel, mert a húgom turner-szindrómás és nem szeretnék beteg gyermeket szülni. Tudom valaki ezzel nem így van, de én látom anyuékat mit szenvednek vele.

Kép

Kép
pkagi

Barbi
Csütörtök-péntekre mennek a drukkhegyek!!! Mi sem mondjuk, hogy nem várjuk izgalommal a teszted!
Kép

Ági
egyetértek, nagyon jó, ahogy itt informáljuk, bíztatjuk egymást.

Jázmin
djázmin

Wish Kép hosszú protokoll lesz nálatok? És tényleg az ISTEN beszéljen belőled! De az is jó, ha a boszorkány Kép

Saci Kép köszi a számot! Megpróbálok bejelentkezni. Nem is olyan vészes az ára...

Barbi Kép nagyon szorítunk. Már csak 3 nap!!! Hajrá!!! Mennek a babatapasztó pozitív energiák!!! ++++++++++++++++++++++++++++

Jázmin Kép én a János kórházba járok a BMC-be. Ott így csinálják. Vannak helyek, ahol a katéterrel kell "átmásznod" a röntgenbe, itt azért ezt nem csinálják (hál' istennek Kép)

Pusz
Noémi
Vendég

Sziasztok!

Ági,
De meddőségi szakemberhez jártam, de neki csak magánrendelése van, lombikot nem csinál. De megcsinált(atott) minden vizsgálatot, ami kell a majd lombikhoz. Elvileg. Ez majd kiderül Kép

Saci!
Nem voltam még a Dévainál, két hét múlva megyek először. Fogalmam sincs mennyibe fog kerülni, de igaziból nem is érdekel, úgyis kifizetjük bármennyi is, csak legyen babánk.

Barbi!
Megy a megadrukk csütörtökig!

wish

Barbi!
Ez nagyon izgi! Szorítok Neked én is ezerrel! Szeretném, ha mutatnád előttünk a jó példát!

Lányok!
most értem haza a tüsző-nézőből. Eredmény a 13. napon: nyálkahártya: 8,9 mm. Jobb oldal: 19,7X 24,7mm-es, bal oldalon 14,4X13mm+ 2db 9,6X9,4mm-es tüszőcske. Következmény: holnap és holnapután inszem! Meg is kaptam a repesztő szurit. Ma még nyomom befelé a sok fehérjét és iszom az ásványvizet. Hátha lesz valami a kisebbekből is.

Jázmin!
Szerintem is kérdezz csak nyugodtan, emlékszem anno nekem is olyan jó volt, hogy a lányok itt felkészítettek a HSG előtt. Én sem kaptam fájdalomcsillapítót. Nekem inkább maga a beavatkozás fájt, utána már nem. Látod, mindenki máshogy éli meg.

Bogi
bogi1975

Most elkezdett görcsölni a hasam és egy kis hányingerem is van.
Ha jól emlékszem, ahogy írtátok, lehet, hogy ma van a tüszőrepim?

Bogi
A tejterméket olvastam, hogy jó, de az ásványvíz? Írjál már róla egy pár sort.
Köszi

Kép

Kép
pkagi

LÁNYOK VAGYTOK?

Kép

Kép
pkagi

Ági!
Én is itt a Babanetet olvastam, hogy a nyálkahártya vastagítására jó a szénsavmentes ásványvíz. Meg kell inni napi 1,5-2 litert belőle. Nekem bejött, a múlt hónapban pl. 12 mm-es lett, korábban volt, hogy 7-8. Ettől-e vagy mástól, azt nem tudom, de úgy vagyok vele, ártani nem árt, legalább iszom eleget.
Bogi
bogi1975

És a fehérje bevitel?
Mit? Joghurt, tej ilyesmi?

Kép

Kép
pkagi

Lányok Kép el kell szomorítanom titeket, a 1,5-2 liter víz semmi. Az sajnos a legkisebb minimum a szervezetnek. Én 3,5 litert iszom minden nap, igaz egész nap a WC-re járok. Szerintem érdemes a nyálkahártya miatt kicsit emelni az adagot. Pl ma már 2 liter mentes vizet megittam az egyebeken (tea, kv, leves, gyümölcs) kívül. És nem is vagyok olyan éhes, mintha nem ittam volna.
Fehérjepótlásként én táplálékkiegészítőt eszem (por és fehérjeszelet formájában) mértékkel. De jó a sok magvas és tejtermék is, aki bírja. Csibehusit is tudtok sokat enni. Az is jó.

Pusz
Noémi
Vendég

Davallia Kép mi a +R?
Vendég

3,5 liter?
Hú az nagyon sok. Nálunk itt a cégnél ásvánnyokkal dúsított víz van, amit lehet szénsavval vagy anélkül inni.
Ezt a hónap minden napján kellene inni, vagy csak bizonyos napokon.
Megmondom őszintén, hogy mindennel együtt ha 1,5 liter folyadékot beviszek egy nap a szervezetembe az már csoda.

Kép

Kép
pkagi

Bogi Kép
Ezek jó eredmények. Ebből ikrek is lehetnek Kép

Vízivás:
3,5 literrel én beköltözhetnék a wc-re. Én napi 2-2,5-et iszom és így sem sok hiányzik hozzá Kép

wish

Sziasztok!

Látom sok itt a számomra ismeretlen: Üdv.: mindenkinek.

Annak aki még emlékszik rám és annak is aki nem, csatolok egy képet a tegnapi ultrahangozásunkról. Kép
Már betöltöttük a 20. hetet. És tegnap azt is megtudtuk, hogy kisfiú. Kép (bár apuci inkább a lánynak szurkult, most attól tart, hogy a kiskrampusz lenyúlja majd a gépét, meg a távirányítos autóit. Kép Kép Kép )

Már korábban is irtam, hogy tiszta apuci, de ez most is jól látszik, ugyanis a képen éppen a nyelvét nyújtogatja, kis huncut. Kép
Kép

Pusz,
Drika
drika

Gratulálok Drika!
Kis huncut a pocaklakód. Kép
Apuka meg csak had féltse most a távirányítós autóit. Úgyis szerintem ő maga fogja odaadni neki. Kép

Kép

Kép
pkagi

Bogi Kép ezek nagyon szép eredmények! GIGAMEGADRUKK megy neked mára! Szorítunk nagyon! Jeleztkezz ha tudsz.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Drika Kép ez csodálatos! Úgy örülök! Ügyesek vagytok!

Ági Kép Wish Kép tegnap elszálltKép minden tudásom Kép a vízről. A lényeg az, hogy mióta én ilyen durván sokat iszom csak vízből, azóta nem vagyok annyira éhes, jobb az emésztésem és a bőröm sem olyan száraz. Az UH-nál meg majd kiderül, hogy mekkora lesz a nyálkahártyám, addig is feltöltöm a szervezetem. Ártani nem árthat Kép

Aki 2 litert iszik az sem rossz, de higgyétek el, hogy jobb a több. Akit érdekel, nézze meg a www.espring.com oldalt, a vízről.

Pusz
Noémi
Vendég

Ma vettem én is vizet. Először csak 1,5 literrel kezdem, mivel nekem ez a hónap már lehet mondani nem számít, hiszen várom a menstruációt és utána inszemre készülök. Úgyhogy most csak melegítek a 1,5 literrel, majd lassan növelem az adagot. Kép

Kép

Kép
pkagi

Nekem is itt csücsül most az asztalomon 2 üveg ásványvíz és egy doboz gyümilé Kép Meglátom meg tudom-e inni Kép

wish

Menni fog lányok! Hozzá kell szoktatni a szervezetet, ami nem megy egyik napról a másikra. De aztán nagyon hálás lesz Kép

Én már megittam ma 1 litert Kép
Vendég

Sziasztok!
Már régen jártam itt, sok is az új név, de remélem, hamarosan mindenkinek sikerül.
Én éppen ma töltöttem be a 15. hetet, aug.2-ra vagyok kiírva, és hát nagyon jó dolog tudni, hogy valaki növekszik a pocimban.
Nem látom Stellát a listán, mi van vele?
Hencsike
hencsike

Hencsike Kép óriási gratula! Nagyon szép második harmadot kívánok neked! Azért jelentkezz be, hogy lássuk mi van veletek+ Kép

Stellának sajnos nem sikerült a lombik, most készül a következőre, ezért nem látod. De remélem azért olvas minket és ír magáról. Hiányzik ám! Kép

Stella Kép ír még a tollacskád? Kép

Pusz
Noémi
Vendég

NoémiKép
A tollam most inkább csak olvasásra van programozva. Írnivalója még nincs!
Talán pár hét múlva újra lesz mesélnivaló!

HencsikeKép
Én kértem, hogy vegyenek ki a táblából több okból is.
Mivel mi lombikolunk nincs sok értelme számolgatni a napoka. Most azt sem tudom pontosan, hogy hányadik ciklusnapomat taposom, mert eléggé összekuszálódtak a hormonjaim.
A lombikunk ugyanis vetéléssel ért véget.
De hamarosan készülhetünk a fagyibabákra, remélem!
Vigyázz nagyon magatokra!!!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép nagyon-nagyon-nagyon szorítok nektek!
Vendég

Sziasztok!

Régen írtam, de olvasgatlak benneteket, bár az utóbbi 3 napban nem volt netünk, így most kicsit lemaradtam Kép

Bogi
Nagyon drukkolok az inszemhez, remélem, minden rendben votl ma!

Noémi
Hát neked aztán nem porzik a veséd Kép Én örülök, ha a napi 2 litert magamba nyomom, de ennél többel én is beköltözhetnék a wc-re, ahoyg Wish írta KépRáadásul akkor enni sem tudnék, mert engem is nagyon telit a folyadék Kép Amúgy igazad van, hoyg a több folyadék jótékony hatással van a szervezetre, a bőrre, az emésztésre, stb.

Wish
Mennyi van még abból a vízből meg gyümiléből az asztalodon? Kép Vagy már beköltöztél a wc-re? Kép

Drika
Mintha csak most hoztad volna a hírt hogy zebrás a teszted, és most már 20 hetes vagy Kép Nagyon édi a kisfiatok Kép

Tündi
Vendég

Elfogyott a 1,5 liter víz. Kép

Kép

Kép
pkagi

Nálam elfogyott egy üveg víz és a gyümilé fele. De ittam reggel otthon is, úgyogy szerintem már 2 liter fölött vagyok.
Az elöbb jöttünk vissza egy megbeszélésről és mondtam, hogy siessünk, mert pisilni kell. Mire a kollégám: "Már megint?" Szóval van hatása Kép.

wish

Sziasztok lányok!

Még mindig elég sok a munkám, úgyhogy csak bekukkantottam.

Bogi!
Gratula a gyönyörű tüszőcskéidhez, remélem tovább növesztetted őket. Melyik napokon lesz az inszem?

Hencsike, Drika!
Gratula a babóhoz.

Hajni!
Nem semmi, ami a kezeddel történt. Adtak rá valamilyen krémet? Vagy ilyenkor mit csinálnak?

Pusz
Nina
nina79

Nina, aranyos vagy, de nem volt ám annyira vészes. Ilyenkor azt csinálják, hogy miután elkapták a kezüket megmutatják a párjuknak, aki nagyon sajnálja, úgyhogy már nem is fáj annyira, utánna kiszaladnak a teraszra és tesznek rá havat. Majd miután hazaértek, bedugják a forró víz alá, üvőltés, férj szalad ki hóért KépKépKép. Különben már alig látszik, jön is le a bőrke KépKép

Lányok, ti aztán tudtok inni. Én ma figyeltem, délelőtt kb 1 litert ittam a kávéval együtt, délután meg négy decit. Szóval asszem nekem is emelni kellene az adagot KépKép.

Drika, Hencsike, úgy örülök, hogy jelentkeztetek. Olyan jó olvasni, hogy egyik nap zebrás teszt, másnap meg már félidő KépKépKép. Hihetetlenül mennek a hónapok Kép.

Puszi
Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Ja, azt elfelejtettem leírni, hogy itt vagyok már a ciklus közepén, és még egy árva páfránykám sem volt. Nem tudom mi van velem ebben a hónapban, pedig éreztem tegnap éjjel szurkálásokat a bal petefészkemben. Nem szoktam érezni a pé-t, de remélem most szokom KépKép De akkor meg hol vannak azok a nyavajásak. Vagy lehet hogy nálam fordítva működik a kütyü??

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lányok!

Sajnos ma reggel teszteltem egy negatívat,úgy hogy nem hiszem hogy a pénteki vizsgálaton valami csoda törtéjen. Nem baj majd a következő inszemináció sikerülni fog, sikerülénie kell!
Remélem Bogi nálad tegnap minden simán ment.
Köszönöm az energiákat de kérlek tartalékoljatok nekem a következő hónapra is. Pénteken kellene megjönnie de jelét se adja furcsa mert nekem már pár nappal előtt barnázás kezdődik most meg sehol semmi, biztos az a fránya hormonok játszanak velem.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Hajni
Ha nálad jól működik a kütyü, akkor nem biztos hoyg érezni fogod a tüszőrepit. Ha meg nem jól működik, akor lehet hogy most van amikor szokod érezni Kép Egy kis hajrával nem is maradtok le róla Kép Múlt hónapban talán csak sok páfránykát akartál a kertbe ültetni, ezért most még cask szaporodnak, és később jelentkeznek Kép

Barbi
Hány napja volt az inszem? Nem volt korai a tesztelés?

Tündi
Vendég

TÜNDI!

Sajnos nem jan.26-án volt az inszemináció, pénteken kell menni a dokihoz vizelet mintával amiből sajnos Ő is ezt fogja mondani.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szép Napot Mindenkinek!

Drika, Hencsike
hogy telik az idő!!! Nálatok gyorsan! Nálam sajna nem. Gratulálok a babákhoz. Vigyázzatok Rájuk!!!

Bogi
Még jobban szorítok Neked!

Barbi
tartalékolunk energiát, de hátha csak korán volt a tesztelés!!!

Hajni
Látom még mindig páfrány-mizériában "szenvedsz"! Kép (Én meg hőgörbe-mizériában)

Noémi, Pkági, Wish
szóval inni kell, mint "állat"?!

Tündi
várakozol? Drukkolok ám nagyon! Annyira összejátszott minden Nálad ebben a ciklusban, hogy sikerülnie kell!!!

Jázmin
djázmin

Barbi
Hát ez tényleg nem tűnik korai tesztnek Kép Nagyon sajnálom, és szorítok neked a következő hónaphoz!!!!!!

Tündi
Vendég

Jázmin Kép
Várakozok igen, egyenlőre türelmesen, elvagyok mint a befőtt, mondhatnám Kép Remélem a kiskatonák is összejátszottak a petesejttel KépKöszi a drukkot!
Hogy hoyg hőgörbe mizériában szenvedsz? Kép
Azt hiszem még nem írtam, de anynira szép neved van! Kép NAgyon tetszik Kép

Tündi
Vendég

Tündi, látom lassan már te sem érted a kütyümet Kép. Szóval akkor megegyeztünk, hogy most szokik páfrány nélkül, különben meg páfránnyal szokik. Kész vége.

Jázmin, te sem vagy akkor jobb helyzetben a görbékkel gondolom Kép. Az ember csak szétizgulja magát ezek miatt a fránya bigyók miatt Kép.
De nem baj, én azért rendíthetetlenül nyalok Kép.

Barbi, én is sajnálom. De olyan jó, hogy így látod, majd a következő Kép.

Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Tündi
a hőgörbe miatt szoktam stresszelni Magam. Mikor-miért megy fel-le? Köszi. Nekem is tetszik, akkor lehet, hogy két kis Jázmin lesz?

Hajni
már gondolkodtam rajta, hogy eldobom a hőmérőmet, de mégsem tettem meg.

Barbi
tartalékenergia készenlétben.

Jázmin
djázmin

Jázmin!
Én eldobtam a hőmérőt, azóta sokkal nyugodtabb vagyok. A doki úgyis figyeli a pé-st. A sok hormon, pedig úgyis zavarja a hőt.

Noémi, Wish
Ma is ásványvíz dömping?
Itt figyel az asztalomon már az üveg. Reggel meg ittam otthon kb 4 dl gyümilét+ kávé.
Ha ez használ akkor ezen ne múljon.
Igaz már mulatnak rajtam a többiek, mert annyit járok WC-re. Kép

Barbi.
Szurkolok, hogy a következő hónap babócát hozzon neked. Kép

Tündi.
Drukk hegyek! Kép

Zita
Teszel fel egy mai táblát?

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!Kép

Ági!Kép

Ilyen gyorsan teljesüljön minden kívánságod!Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Lányok Kép a kávé és a tea vízhajtó hatású Kép! Nem számít bele, sőt, hozzá kell még adni! De azért fontos dolgot írok: nagyon ügyesek vagytok! Figyeljétek meg, hogy néhány nap múlva már hiányozni fog a víz! Az sem baj, ha nem ásványvizet isztok, csak ballonos vizet. Én dömping szerűen szoktam inni, egy litert egyszerre, aztán mikor "lement" a következőt és így tovább. Így nem járok egész nap Kép

Hajni Kép jönnek azok a páfránykák, úgyhogy ma este vacsival várod a párod??

Barbi Kép sajnálnám, ha tényleg nem sikerült volna, de azért nem szabad feladni. Ha mensinek semmi jele, akkor még bármi történhet. Szeded még az utrot? Vérvételt nem is csinálnak neked?

Tündi Kép drukkolok nagyon! Nekem ma kell megjönnie, vagy holnap, hogy végre mehessek dokihoz. Azért milyen vicces lenne, ha ... Kép

Vizet!!! KépKépKépKépKép

Pusz
Noémi
Vendég

Én majd kicsattanok az energiától, úgyhogy mindenkinek küldök most egy rakás megadrukkot! Csak úgy!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyönyörű az idő és reggel egy 12 napos kislány volt a karomban! Úgyhogy ide nekem az oroszlánt is! Hol az a mensi?! Csak jöjjön!! KépKépKépKép

Azért látom sok mindenkiért lehet megint izgulni, mennek a MEEEGGAAAADRRRKKKKKOKKK!!!!!!
Vendég

Tényleg gyülekeznek a páfránykáim Kép. De szerintem a tegnapi akciónak is köze van hozzá. Lehet hogy nincs igazam, de tegnap még egy darab sem volt Kép.

Legyen vicces inkább KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Noémi én is megpróbálok egyszerre sokat inni, de nem igazán jön össze.Én még csak 1,5 literes bevezetőnél tartok. Felét délelőtt, másik felét délután.
Azért a gyümilé ugye beletartozik???

Kép

Kép
pkagi

A ballonos víz alatt a külömböző cégek által kitelepített ásványokkal dúsított vizet érted?
Mert nekünk ez van a cégnél és akkor nem kellene mindennap boltba mennem reggel a napi ásványvízadagomért. Kép

Kép

Kép
pkagi

Noémi!

Szedem az utrot épp most gondolkodom rajta a reggeli teszt miatt érdemes-e szedni továbbra is. Péntek reggel megyek vizelet mintával de nem mondták hogy lesz vérvétel majd meglátjuk.Lányok lehet hogy a kup miatt nincsen elő szele a mensimnek?
Kolléganőm olyan aranyos volt még a negatív teszt után is biztatott hogy az még nem biztos hogy azt jelenti, szerinte még bármi lehet. Érzem hogy nem sikerült de olyan jó volt hallgatni az optimizmusát.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mindenkinek jó kedve van ? Kép Akkor nekem is Kép
De továbbra is izgulok, hogy mi lesz 2 hét múlva. Tiszta hülyeség, attól, hogy izgulok nem változik semmi Kép

Nyomtatom lefelé a én is a vizet, de ma még csak egy liternél tartok gyümilével együtt.

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: