Igen, ugyanúgy éhezik, mint Liza (a dokinéni szerint)

2005.02.04 18:04
Jól megvoltam nélküle 13 hónapig. Remélem még sikerül a kitűzött 6 hónapig szoptatni, csak esti kicsi hozzátápival, bár a védőnéni már ajánlotta, hogy adjak almát. Még csak cicin szűrve kapott

2005.02.04 18:15
Képek szépek, érdekes hogy a gyermeked majdnem mindig pucér???
Dalolós történet
Én azt hiszem képtelen lennék tömegközlekedve énekelgetni..
Férjuradnak modd meg, hogy én még csak hátat sem fordítottam és el sem léptem a pelenkázótól!!!
Fogyóra fogod?!
CSak nem!?
Jóhírek! Juhu-juhu!
Jót nevettem, mert nagyon édes
Én már egyszer felülbíráltam a dokinkat és nem bántam meg, felesleges lett volna gyógytornára járni..
Én biztos csak 6 hó után, és a szopi UTN ajánlom fel a babának majd a kajcsit,/pláne miel azt mondják, hogy azért fontos, hogy megismerkedjen az izekkel, na ismerkeni utána is tud!
/ és azt is csak akkor, ha elfogadja, ha elutasítja, akkor várunk majd még egy kicsit.
A mi apácskénk már ilyneket szokott mondani Lilinek: "figyelj csak anya hogy csinálja, legközelebb ez a te dolgod lesz, utána elmosogatsz, felmosod a követ és mehetsz aludni!"
Szomabaton megyünk úszni, megpróbáljuk a 10 órát, de ezen a héten Lili pont arra szokott rá, hogy déleőtt visszalaszik, úgyhogy ha túl morcos lesz akkor legközelebb meg kell próbálnunk egy kicsit későbbi, pl. 12órás időpontot..
Hétről hétre változnk az alvási szokásai, nem mindig tudom követni..
2005.02.04 19:40
Megprobáltam ma almát adni neki a déli szopi után,de nem igazán fogadta el,igy nem fogom eröltetni,nem hiszem hogy a napi 1 kiskanál almátol hizásnak indul . 2005.02.04 19:41
,
,
,
. Nagyon jó ez a torna, jól esik testemnek-lelkemnek.
, 2005.02.04 20:27
2005.02.04 20:56
Hat te se fordithatsz hatat a babanak amikor a pelenkazon van, nagyon edi

2005.02.04 22:46
rendicsek, menjünk együtt szurira, de csak fél 5 körül menjünk, mert előtte nagyon sokan szoktak lenni, nem akarok ott ácsorogni a babával.
Lehet, mire ősszel iskolába megy, számolni is fog.
Konyhafelmosás
Pelenkázón nálunk is hasonló gyakorlatok vannak soron
2005.02.05 09:58
Pedig látszik rajta, hogy tök álmos, de csak nyűglődik.
2005.02.05 11:47

2005.02.05 16:19
2005.02.05 16:23
2005.02.05 17:55
meg aztán a gyógyszertár: fülcsepp. No meg jön este fogadott anyósom, aki kineziolóus, talpmasszőr, prána-nadis ésatöbbi vaázslónéni, hogy csináljon valamit a fülemmel, mert szörnyen fáj.
2005.02.05 22:44
Marcinak olyan komoly nagyfius arca van
Igazi kis legény
Gratula hozzá2005.02.06 13:40
2005.02.06 17:35
2005.02.06 20:59
2005.02.06 22:35
Holnap megyek Mester utcába a fülészetre, vagy egy hete nem hallok a bal fülemre, s nem is tudok kimenni az utcára, mert a hidegtől majd elájulok. Elhasználtam már 4 fülgyertyát, nem használt, így kénytelen leszek orvoshoz menni. 2005.02.07 10:27

2005.02.07 11:40
, akkor mehetnénk együtt az Orczy-kertbe sétálni. Mit gondolsz? (Az emliem: lossos.borbala@freemail.hu)
. Kíváncsi vagyok, te hogyan boldogulsz majd velük. De ha csak belenéznek, kipucolják, és gézcsíkot tesznek bele, mint nekem is, kérdezz rá, hogy nem kell-e fülcseppel vagy vmi mással kezelni tovább!
Nem kellett segítenem neki. Annyira örülök! Azt hiszem, attól, hogy kevesebb kenyeret, kalácsot, és több gyümit + paradicsomlevest ettem tegnap. 2005.02.07 13:54
2005.02.07 15:21
2005.02.07 22:20
2005.02.07 22:36
)Tarts ki, az nem baj, ha utána kibőgöd magad, én sem ˝élesben˝ szoktam.
2005.02.07 22:38

Fanninak is hasonló idősen fogjuk kilövetni. 2005.02.08 01:17
Nálunk most apa öltöztette, de azt mondta, hogy nem is volt olyan egyszerű ott sem, múltkor nem figyelt eléggé oda, hogy ott is fullos az öltöző!
Itt a bünti, amiért bravúrkodtam az átaludt éjszakéinkkal. Viszont valószínű ez már a bal alsó fogacska finise, mert mintha bökizne valami a kis fogínyében..
gondolom én, aztán majd meglátjuk..
Már múltkor sem értettem, hogy honnan veszed, hogy nem elég a tej, és éhes marad Dávid. Azért mert súlyra nem evett annyit?? Ha éhes lenne azt hiszem nagyon csúnyán zengene a ház az üvöltéstől. Nem lehet hogy nincs akkora étvágy?? Te sem vagy ugyanolyan éhes mindig.. Hányás nem lehet hogy attól van, hogy nem is kívánja a tejet, de mégis szopizik és ilyenkor visszajön. Mert ugye szopizni jó, azt tudjuk, de nem biztos, hogy a tejre is mindig ilyen mennyiségben van szüksége. Persze ez csak egy eszmefutttás tőlem, könnyen előfordulhat, hgy baromságokat írok. Dévényezés
Azért én is csatlakozok Kyrandiához, szerintem se add fel. Nem lehet hogy nem mész be? én az oltást szoktam kihagyni, nem bírom nézni ahogy ketten feszegetik és szurják meg szegény kicsikét. Mégis be kell adni, hát inkább nem nézem.
Jó néha téged is látni!
Szépek a képek!
Édes pofa lehet Benedek, és olyan szépen fejlődik!
Biztos sok örömet hoz neked!
Puszis szembeköpin jót mulattam!
Azért most sem vitted túlzásba a bejelentkezést! Fanyiról nem is írtál, mi újság vele?
2005.02.08 08:38

2005.02.08 08:56

2005.02.08 10:36
Így lehet, hogy a kajcik után mindig egy elégedett gyerkőcöt látsz. Ha méred, akkor folyton számolsz... Tényleg mi felnőttek sem eszünk mindig percre pontosan ugyanakkor, és dekára pontosan ugyanannyit, a gyerekeknél meg ugyanígy van. Vagy tényleg égzengéd-földindulás van esténként, amikor úgy érzed, hogy keveset evett?

Ez még mindig a jobik eset, mert ha a röviddel adták volna be, akkor az egész fecskendőt nyomni kellett volna a comikájába, ami sokkal megterhelőbb, mint egykeskeny tű szúrása. Én mindig azon drukkolok, hogy Botit hosszúval szúrják, és feleslegesen nem nyomkodják össze az oltás helyét is. 2005.02.08 10:43
2005.02.08 11:14
Átérzem a kezelésekkel kapcsolatos érzéseidet, mivel saját bőrömön tapasztaltam, de nekem soha nem jutott eszembe, hogy abba kellene hagyni. Az én fiam hihetetlen orgánummal rendelkezik és mivel ő nem is hipotón, hanem feszes volt, ezért nekik még fáj is nem "csak" kellemetlen. A gyógytornász csaj is mondta, hogy ritka az olyan gyerek, aki ennyire ordít és ilyen mérhetetlen erős hangja van. De amikor rossz érzésem volt a kezelés alatt, akkor mindig megjelent előttem egy testileg (és ebből kifolyólag szellemileg) is sérült fiatal férfi képe, és arra gondoltam, hogy ha ezt nem hagyom hogy csinálják vele, akkor az egész életét így kell majd leélnie az én egyébként imádnivaló, értelmes és erős kisfiamnak.
). Gondoltam még tuti nem lakott jó, hisz 3 perc!!! Visszaraktam, játszott vele, nézelődött, kicsit erőltettem evett, de nem kellett volna, mert azóta bukik. Szóval ezek a mennyiségek amiket írsz szerintem is brutálisan magasak és úgyis jelezné, ha kérne még. Bízz bebbe, Liv!
2005.02.08 15:16
2005.02.08 15:19
Biztos, ami biztos. 2005.02.08 15:45

2005.02.08 15:57

A kisasszony nem pehelysúly, tegnapi mérésen 5 hónaposan 6950 gramm és 67 cm. Olyan húsosan a combjai, hogy nekünk is a hosszú tű kellett a tegnapi szurikhoz. Ja, tegnap kapta meg az oltásait szegény. Kissé nyűgös azóta, de valószínűleg én is az lennék a helyében 

néha "csak" mászik ( pontosabban kúszik, nem az a 4 végtagra állós megoldás ), imád ülni, még jobban imád ácsorogni, és ha a kezét fogjuk, tök sokáig megtartja a teljes súlyát, plusz lépked is. Totál más, mint Dóri volt, mert ő semmi ilyesmit nem csinált. Valamelyik nap mondtam is a páromnak, hogy átlagolni kéne a két gyereket, akkor minden tökéletes lenne 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint