nekünk kendőnk, és kengurunk is van (kaptuk mindkettőt), bár még egyiket sem használtam. Azt mondják a kendő jobb mert újszülött kortól használható, addig amíg csak elbírod a gyerkőcöt, a kenguru pedig mindössze pár hónapig alkalmazható, akkor is inkább Apuka tudja hordani mert Te megszakadsz benne.
A másik kérdésben mi úgy gondolkodtunk, hogy egyenlőre utazóágy. El tudjuk vinni Anyuékhoz, ha Lilla ott alszik, le tudjuk vinni a telekre, és belföldre-külföldre is lehet menni vele. Azt pedig kipróbáljuk eljátszik-e benne. Ha igen, és úgy látjuk nagyon jól elvan, ráérünk akkor járókát venni. Ha meg nem, akkor minek a járóka. Az unokatesómék is úgy jártak (pedig nekik fa, nem hálós volt), hogy a gyerek egy percet sem volt hajlandó benne maradni.
Mondjuk nem tudom mit fogok csinálni, ha a miénk semmiben nem marad el, mert sajnos nálunk amíg főzök, nem engedhetem szabadon csúszni-mászni az előszoba-konyhában (Anyósom ki-be mászkáló koszos kutyája garázdálkodhat ott) a szobánkban pedig nem főzhetek...
Cory,
hordozókendőt még nem próbáltam, de most már előszedtem a papírt hogyan kell megkötni, és le fogom tesztelni.

)