2005.02.04 13:49
2005.02.04 15:40
. 

Persze cvsak lefektetés után, és én éjfél körül haza is jövök, addig nem szoktak felkelni, az öcsémék válalták a felügyeletet. 2005.02.04 16:47
2005.02.04 17:24
de apósom mentős, őt hivtam fel, mire kell figyelni, elmondta, hogy milyen tünetek esetén tűz az ügyeletes kórház, különben meg nem lesz gond.
/ A védőnő látogatásáról meg tudni kell, hogy ha mi megyünk valahova, bárki bármikor kézbeveheti, imádja, ha körülrajongják, de mostanában ha hozzánk jön idegen akkor iszonyú üvöltés van belőle legalább tíz percig. Most akkor tegyem le, és hagyjam megijedten sírni??? Nem is tudtam volna beszélni a csajszival..
Azért jó tudni,hogy nem vagyok egyedül...
Hát ez a hely tényleg gyönyörű, lenyűgözőek a képek!
Az viszont való igaz, hogy kicsit sokáig tart modemes géppel letölteni őket!
Itt a babaneten is van album, a főoldalon ha jól emlékszem a jobb felső sarokban találod meg a linket hozzá.
IRIGYIRIGYIRIGY!!!én már az eszemet sem tudommikor voltam EL utoljára, nem ám buli..!
Jó szórakozást nektek!
2005.02.04 18:30
Míra is imád kézben lenni,úgy mindenkit és mindent leltárba tud venni.Tegnap párom kollégája volt nálunk,gyereknek majd kiestek a szemei úgy nézte
A krumplitól meg már én vagyok rosszul

2005.02.04 19:56
Cipelni meg már nagyon nem bírom a 9,5 kilós fenekét, szóval ma is betettem a hordozóba és porszívóztam, ami teljesen lekötötte, el is álmosodott, mire végeztem, úgyhogy aztán letettem aludni.
Lehet, hogy minden nap szépen ki fogom porszívózni a házat?

Viszont nem panaszkodom, mert amíg főztem az ebédet elvolt és aztán meg is tudtam enni, igaz kicsit turbósítva.
Ha érdekel elküldöm a linkeket, megnézheted milyen volt születése óta.
2005.02.04 21:19
Azt hittem Mírának van egy nagyobb nővére. 2005.02.05 09:06
Anyosom itt van, ugyhogy most van idom.
Ejszaka tovabbra is valtozatlan.
Kivancsi vagyok meddig tart egy ilyen orrszivos natha.
Tancoltal is?
Nem irtam, hogy hagyd sirni a babat.
Igazad van, ha fel az idegenektol, akkor melletted a helye. Ez mar mas tema.
Ilyenkor szuksege van arra, hogy erezze, hogy a mamara mindig szamithat es biztonsagban van.
Igy mi is kint voltunk es oda jartunk altalanos iskolaba. Nagyon hianyzik.
Nagyon jo volt.
2005.02.05 13:47
2005.02.05 14:07
viranka@citromail.hu
,általában idősebbnek néznek pedig
),a Ladóba meg latin névként szerepel.A család öreg tagjainak egyáltalán nem tetszett,folyamatosan bombáztak válasszunk másik nevet,de csakazértsem...
De ma a répa következik,remélem nagyobb sikerrel

2005.02.05 14:29
2005.02.05 14:40
Ne kérdezd, hogy miért, én ezt sosem fogom megérteni! Szóval én biztos, hogy elmegyek venni a jöcő héten, nagyon profi ülésnek nézem, de abba a boltba, ahol olcsóbb. Ha van Kismama újságod, abban benne vannak ezek a boltok a 37.oldalon. a Baross utcában vannak egyébként, kettő is. Különben mi ott vettük az etetőszéket is és nagyon jó áraik vannak. Sokkal olcsóbbak, mint a nagy áruházak! Pl.bodyk is nagyon jó árban voltak. Annak idején a kisebbik babakocsinkat is így sokkal olcsóbban vettük!
2005.02.05 16:23

2005.02.05 19:34
Aztán 1/4 7-kor kiájult Apucija vállán.
Az sem volt semmi, ahogy a 3 gyerek ajnározta! Főleg a 4 éves kislány, az állandóan simogatta, nagyon babázott volna Vele.
Cukik voltak.
2005.02.05 20:23
Anyosom es a huga furdetik Lilit.
Szinte mar a kadhoz se ferek.
Nagyon elvezi Lili is a kenyeztetest.
Olyan edes volt! De aztan felvittem az agyaba es ott aludt meg masfel orat.
Amig a trutyi az orraban fel nem ebresztette.
Ma is bemutatta mindenkinek a tapsikalast.
Majd megzabaltak kozben.
2005.02.05 20:51
2005.02.05 21:11
, csak most jutottam el idáig. 2005.02.06 01:03
/ Úgyhogy fogacskák egyre gyanusabbak
/Álmodik a nyomor! /
Bár a mostani össz 30hoz képest hatalmas!
Többet nem is mesélek, szerintem ez magáért beszél. A párom bátyja egyszer beugrott /ő majdnem hetente jár erre, mert sofört/, de rohant, mert csak fél órára vett parkolójegyet... Az unokatesók és a felesége még egyszer sem voltak itt. Nincs rá pénz. Nekünk volt rá keret? Hát mostmár úgydöntöttem, nekünk sincs, sőt most már dacból "csakazértsem" megyek, ha ők nem kíváncsiak.. Különben nem idegesít csak teljesen érthetetlennek tartom
Bocs ezért a hosszúra sikerült kitérőért!
orult@hotmail.com
Én is mindig mondom, hogy nagyon örülök, hogy Macám ilyen szépen nő, csak az a baj, hogy a hátam és a karom nem bírja a tempót követni erősödésben!
Egyszer ha nagyon ráérek csinálok én is albumot... egyenlőre az otthoni sima albumokat nem sikerül rendbe szednem..
! A tavalyi eskövői képekből akaratam néhányat előhivatni a vendégeknek, de még arra sem volt érkezésem!
Pedig csuda szépek lettek! 
Becsüld meg azt a helyes védőnénit, mert nálunk ő már a második, de csak egy bolhaarasznyival jobb, mint az előző volt!
Talán majd a harmadik, végül is három a magyar igazság.
CSak ezt nagyon nehéz magammal elhitetni..
2005.02.06 07:23
Andriska még mindig nagyon édes!
De jó neked!
Lili meg már olyan nagylány!
Lilin volt nyaklánc és fényképeztél?
Kékes fürdőruha, kék fürdősapka, Beni meg piros úszógatya. 2005.02.06 08:52
De akkor is csak azert, mert ehes volt, hiszen a tegnapi esti szopiba 5 perc alatt ugy bealudt, hogy keptelenseg lett volna felebreszteni.
Jol kifarasztottak anyosomek a nagy kenyeztetessel.
Mi csak eskuvon voltunk, de csak a polgarin. Azert nekunk is jo volt kimozdulni.
En mar nem kezdem el Lilivel. Inkabb Nandahoz hasonloan a kad marad.
van hely boven.
Most ugy nez ki rendezodnek a dolgok. Legalabbis remelem. A lenyeg, hogy natha eseten porszivozni kell, nehogy a fulere huzodjon.
Hat mik eszukbe nem jutnak. Igy baratnom is ugyanugy van mint te, karacsony ota nem hivta oket. Majd ok hivjak ha akarnak vele beszelni.
Sokat szenvedtunk az elejen mikor hazajottunk.
Baratainkat is ott kellett hagyni.
Es itthon annak idejen mi ki lettunk "tagadva", mert oroszbol felmentest kaptunk es irigyeltek minket hiszen "okosabbak" voltunk mindenkinel, mert Algeriaban francia rendszer szerint tanitanak es 3 lepessel elorebb tartottunk mint a magyarok. Nekem egy matek dogat 20 percembe kerult 5-osre megirnom. Igy osztalyelso voltam, kituno szorgalommal es magatartassal, spanyol, angol es francia nyelvtudassal, igazgatoi es ofoi dicserettel es orosz nyelv felmentessel. Kepzelheted mennyire utaltak minket emiatt.
Egy-ket lanyt felpofoztam az osztalyomban, mert szemtelenek voltak velem, igy meg ez is tetezte a gyuloletuket. De nem csipem ha valaki azt mondja ram "suket".
Algeriaban szabadabb volt a tanitasi rendszer. Abba mentel amiben akartal.
es nyitottabbak voltak a fiatalok.
Es az tokeletesen igaz, hogy kis csibesz!
Gyonyoru kis pulovert kotott Lilinek.
2005.02.06 09:26
2 óránként keltünk,kicsit elfáradtam.Végre elaludt,de vmi fájhatott neki mert csukott szemmel vagy 3x felsírt
Úgy sajnálom szegénykét
de legalább mondta volna hogy megfázott akkor megértem.Azon gondolkodtam feladom postán az ajándékokat
Újévkor is mi hívtuk, mint kiderült ő nem mert telefonálni mert attól félt megsértődtünk
Furi az volt hogy azt írtad süket,annyira idegenek tűnik számomra ez a szó.Szakközépben voltak siketek és nagyot hallók,de sokszor normálisabbak voltak,mint a többiek.

2005.02.06 10:25
2005.02.06 10:44
2005.02.06 13:34
O legalabb mar jobban van
Amikor elmentunk nyaralni olyan jol rendbejottek,aludtak ejszaka,semmi bajuk nem volt,hazajottunk a hidegbe es tessek mar megint betegek
Na jo nem nyavajgok tovabb,en legalabb mar rendben vagyok.
bar sajnos o az egyetlen aki akkor tud jonni,ha hivom.
2005.02.06 14:02
Olyan szep volt,es majdnem elbogtem magam,mert eszembe jutott,hogy majdnem 10 eve volt az enyem,es mennyit oregedtem azota
Mindenki azt hiszi,hogy orosz nev-Maxim Gorkij-,es hallgattam a magyar gyereknek r...adt k....nista nevet es ehhez hasonlo jelzoket.Bocsi
Nalunk is nagyon keveset van itthon,raadasul nagyon sokat utazik kulfoldre.Most marciusban 2 hetre Amerikaba megy
Remelem addigra kitavaszodik
En meg most ezen vacilalok
2005.02.06 15:11
2005.02.06 18:47
Mind a ketten nagyon szépek vagytok!

Tényleg nagyon rossz lehet, hogy most ilyen sokat betegek szegénykék!
Meg persze az, hogy azt én is nagyon szerettem. Mondjuk most ez is elég jó, ha klasszul beszárítom, akkor nem magyon van vele gondom a következő hajmosásig! Ebből is látszik, hogy jól van megnyírva! Úgyhogy megtartom a fodrász csajszit és szerintem Vele sikerül majd szépen, fokozatosan visszanöveszgetni félhosszúra.
Ezt soha nem fogom megérteni! Lehet, hogy belevágok és autósüéseket fogok árulni, de minden színben, amit lehet kapni!
2005.02.06 21:52
2005.02.07 11:41
2005.02.07 11:43
Mi most ertunk haza a Cora-bol, de semmi kulonlegeset nem talaltam a baba cuccoknal. Csak egy par Hipp-es gyumolcsot vettem. De azt is nehezen talaltam, mert elegge kifosztottak.
Neked mi a vemeneyed a Cora-s babahetekrol? melyikben voltal? En a Fotiban. 2005.02.07 12:35
! 2005.02.07 14:59
Akkor a férjed jól ellehetett! De nehezen tudom elképzelni, hogy te maradtál volna reggelig! 2005.02.07 22:33
), majd hazahoztam kis családom és gyorsan elugrottam egy villámvásárlásra az Auchanba. Ilyen gyorsan még soha nem vásároltam, hogy hazaérjek időben, de így nem is költöttem sokat, nem volt időm elcsábulni.
És mivel legalább 2, de inkább 3 gyerkőcöt szeretnénk, gondolni kell arra is, hogy majd venni kell még e mellé másikat is.
2005.02.07 22:34
2005.02.08 01:17
Vali, Rita, küldjétek át legközelebb hozzánk is!
Igen mi voltunk a fényképegerek
Ne aggódj, hogy nem te vagy az 50kg-os anyuka, én azt is megnéztem, hogy az ő babája is hasonló húsban volt, mint az anyukája!
Vizsgátok sikerült? vagy még csak készültetek rá? Én végül is átkunyiztam magunkat a 12 órás csoportba, lehet hogy a miatt volt Macácska megint nyügi, mert mostanában délelőtt visszaalszik, és lehet, hgy álmos volt. Talán dél körül nem lesz annyira fáradt. Majd kiderül!
ezen képen nagyon hasonlít rád a kis csibészed!
Barátnőd sztorija..
Sajna az emberek nem egyformán érzékenyek a mások helyzetére, viszont a sajátukéra mindig rettentően..
Azt hittem a magyar oktatási rendszer nagyon erős, erre tessék, kiderül hogy sütik vagyunk??
Ezt mond el légyszi a fősulis tanáraimnak is!
Kék köpeny..
Milyen nosztalgikus húrokat pengettél meg bennem..
Azok a régi szép idők!
, én évvesztes vagyok és 93ban végeztem!
, További gyógyulást az egész családnak!
Az előzőekbőlkövetkezik, hogy nem volt csodaanyós.
Az én apám meg öngyilkos lett 18 éves koromban. Szegény gyerek elég erősen terhelt vérvonalat örökölt!
Dédi viszont még itt is van 3!
SZALMA! Akkor most cincognak az egerek?
De a harmadik az nagyon szép!
2005.02.08 07:38
2005.02.08 10:12
Lehet, hogy elküldöm újra, hátha?
GRATULA!!!
2005.02.08 10:17
. Már Alinát altattam, mikor jöttek szólni. A férjemet most ezzel cukkolják, hogy nem is kell vezetnie, úgy is összetörik az autó. 2005.02.08 10:18
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint