A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ezt a vérmennyiséget ugye nem csinálják minden inszem előtt.???
A pajzsmirigyem miatt is állandó vérvételre járok.
A végén még teljesen lecsapolnak. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ez a spermaszámos dologgal kapcsolatban. A férjem számítástechnikával foglalkozik, így állandóan a monitor előtt ül a spermaszáma mégis annyi, hogy egy egész nemzetet tudna nemzeni.

Wish azért megnézném a párod főnökének az arcát, hogy mit szólna. Kép

Nekem valaki az E-vitamint javasolta még amikor nem voltunk vizsgálatokon.

Kép

Kép
pkagi

Megjöttek az eredményeink, amihez a múltkor levették a 8 kémcsövet (aids, hepatatis, úgy látszik ma ez a sláger Kép). Persze a háziorvos dokinéni nem tudta megmondani mindegyik megjött-e, de remélem igen. Úgyhogy kérek időpontot a dokimhoz. Izgulok Kép

wish

Nekem a dokim aszisztense vette le a rendelőjében.
Neked Wish háziorvoshoz kellett ezért menned???

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Nekem a dokim csak magánrendelőben dolgozik és drágáért tudják csak csinálni a laborokat. Ezért adott papírt, hogy mit kell megcsináltatni, ennek alapján háziorvosom beutalt a vizsgálatokra, aminek az eredményét így neki küldték meg. De végül is mindegy, mert így is, úgy is két hét mire megvan az eredmény.

wish

Akkor rendi, hogy erre azért figyel a doki. Igen én nem magánra járok, de a dokimnak nincs is magánrendelése, vagy legalábbis nem tudok róla.

Kép

Kép
pkagi

Az E-vitamin tényleg jó, én is és a férjem is szedünk. Nőknek és férfiaknak egyaránt nagyon jó. A hajon és körmön kívül. Kép

Én majd csak hétfőn leszek, addig drukk mindenkinek.

Jó hétvégét
Noémi
Vendég

Kép

Bogi!
Ari vagy, hogy érdeklődsz. Végül is nem olyan vészes a dolog. Sokan vannak, de nem elegenKép, mozognak, de nem elegen. Azt hiszem olyan 17 millió, de nem sok mozog. Minden esetre én mondtam a páromnak, hogy nekem csak egy kell, de az legyen jó kitartóKép Veled mi újság? Szeded a gyogyikat, szurikat kapsz?

Wish!
Igazából nem vagyok szomorú, illetve nem mindig. A párom szokta még mondani, hogy ne sietessem úgy az időt, addig annyi minden jó történhet. Talán igaza van, de már olyan jó lenne tudni, hogy mocorog valaki a pocakomba. Remélem jók lesznek az eredményeitek, és végre le tudjátok győzni azt a csúnya bacit, vagy mit.

Noémi!
Mi is szedjük az e-vitamint, illetve a párom, meg clostit. Én az elevitet meg a folsavat. Plusz mind a ketten C-vitamint. Mást nem, de szerintem ez is sok, olyan mintha öreg házaspár lennénk, és reggelente együtt vesszük be a bogyókatKép

Ági!
Szerintem a számítógép annyiban befolyásolja a spermaszámot, hogyha egész nap szűk nadrágban ül a gép előtt az nem tesz jót nekik. A párom utál mindent ami egy kicsit is szűk, neki az nem kényelmes. Bolodnak néz amiért képes vagyok magamat szűk fariba csomagolniKép

Na jók legyetek.
Pusza
Nina
nina79

Noémi,

nincs email a profilodban... szóval kicsit OFF leszek itt, bocsánat!!
2. inszemre jött össze nekünk tavaly a baba, méghozzá egyből 3! Mi is oda jártunk, Lindus adta meg a dokit is, hogy Te is hozzá jársz.
Most vagyok 22 hetes 2 napos, már nem dolgozom, itthon fekszem. Minden jót a 2. próbához, látod, simán sikerülhet!!! irj e-mailt, hogy ne legyünk itt tul privátak!
Anett (nettke)

Kép
nettke

Legyetek csak privátak, ha nem zavar titeket, mert olyan jó hallani olyan emberekről akiknek sikerült már. Ez ad igazi erőt.
Nettke pihizz nagyon sokat. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Lányok!

Hát ez sem volt az én hónapom. Kép
Zituska csúsztass le a tábla aljára légyszi. 1 cn ma.
Majd jövök, kicsit összeszedem magam.

Mindenkinek minden jót kívánok!

Jázmin
djázmin

Kitartás Jázmin!

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Lányok!

Ma reggel teszteltem, persze negatív lett...és sikeresen elkaptam vmi járványt...
De képzeljétek márciusban meg lesz az 1.lombik.
Olyan furrán érzem magam, félek és örülök egyben
Gondoltam veszek a páromnak Macát, mi a véleményetek, használ 1 hónap alatt majd?

Virág
Hogy vagy? Mikor mentek az intézetbe?
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz.... Lázasan feküdtem pár napig, mert másra nem volt erőm, csak aludni...
Puszi, Tmaci
tündérmaci

Wish!

Minden esetben 2 hét mire a vérvétel eredményei elkészülnek? (aids, hepatitis, stb...)
Én ugye tegnap voltam. Jó sokára lesz eredmény, mondjuk a dokimat csak a menstruáció első napján kell hívnom.

Wish neked a férjednek is kellett egy külső vizsgálatra is menni a sperium bakterológia vizsálaton felül. Én csak azért csodálkozom, mert a férjemet már a Krióba rég megvizsgálták és nála rendbe is van minden.
A bakterológiát értem, hogy ne legyen most jelenleg valami baja, de a külső vizsgálat minek kell?

Kép

Kép
pkagi

Szia Davallia

Persze a halvány csík is csík!Kép
Számos esetben volt már, hogy "csak" halványan látszott és mégis baba lett belőle.
Sajnos nálam még nem volt halvány csík semKép

Üdv
Évi
evike1975

Jázmin
Nagyon sajnálom Kép Remélem, mielőbb összeszeded magad, és drukkolok neked tovább!

Davallia
Gratulálok, tudod-e, milyen sokan szeretnénk a helyedben lenni! Kép További sok boldogságot!

Nina
Szerintem sem reménytelen a helyzetetek, ne keseredj el! A párod eredménye ha javítható, akkor nagy gond tényleg nem lehet! Jöjjön 1 hónap stresszmentes akciózás Kép

Tündi
Vendég

Jázmin!
Nagyon sajnálom. Fel a fejjel, majd töröm neked az utat a táblázat legtetejéig, remélem a következő hónapban nem kerülünk újra az aljára

Wish!
Írtad, hogy megjöttek az eredményeid, tudod már milyenek lettek?! Nagyon kíváncsi vagyok.

Davallia!
A halvány csík is már jót jelentKép Nagyon örülök, remélem megerősíti a teszteredményt a doktor bácsi is. Szorítok!!!!!!!

Reni
Vanoreni

DavalliaKép
Minden csík, csík. Ez nagyon jó hír Kép

Jázmin Kép
Sajnálom, vígasz-vígasz....

Ági Kép
A páromnál AIDS-et és szifiliszt néztek még külön. (De egyik sincs. Kép) Nekem a rubeola pozitív, minden más negatív. Úgyhogy ez jó. Sajnos a toxoplazma is negatív, ami végül is nem baj, csak ezentúl messzire elkerülöm a szomszédék cicáját Kép

Egyébként a vért 19-én vették le és az egyik lelet(azt hiszem az aids) volt ami 26-án készült el, a többi korábban pár nappal. Ez azt jelenti, hogy nyolc nap az eredmény és onnan még megjárják a postát is a leletek, ami ezek szerint szintén 4-5 nap, ami fura. Lehet, hogy nem postáznak mindennap?

wish

Kicsit most elszontyiztam.
Ugyanis nekem pajzsmirigy alulműködésem van és ezzel sokkal nagyobb az esélye a vetélésnek. Egy másik topikban van egy lány, akinek már 2 elhalt terhessége volt emiatt.
Tudom én is, hogy így nagyobb a rizikó, de olyan rossz lenne, ha végre meglenne a babóca és az történne. Mondjuk folyamatosan járok dokihoz emiatt ellenőrzésre, de olyan rossz, amikor az ember ilyeneket hall.
Még jó, hogy a dokim időben észrevette ezt a bajt. Remélem sikerült már beállítani, hogy nem menjen ez a leendő babóca rovására.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Ne szomorkodj, biztos nem lesz semmi gond, ha folymatosan figyelik. Amikor meg babás leszel nemsokára, akkor pláne figyelni fognak rá Kép

wish

Sziasztok!

De rég írtam!

Üdv, az újaknak!
Még még még kétcsííííííííííííííííííkos teszteket! Hajrá Mindenkinek!

Kis helyzetjelentés rólam: ma 4 cn. Szerdán du. fél 3-kor jött, látott és estére el is múlt. Csütörtök, péntek barna maszatolás tisztasági betétre és már el is felejtettem mi is a mensi.
Amúgy nálunk most nem a babaprojekten van a fő hangsúly, sajnos Kép. De így legalább spontán mennek az esti bújások Kép.

Mindenkinek sok puszi

Kriszta

Puszi Mndenkinek

mohácska

Sziasztok!

Most jöttem kicsit panaszkodni.Kép Múlt hónapban a hőgörbém és az LH teszt alapján a 22. cn-on volt tüszőrepi, ezért ebben a hónapban cickafarkteát ittam, hogy rövidítsem a dolgokat. Most az LH teszt a 16. cn-on már két erős csíkot mutatott, de a hőm 36,5 és 36,7 között ingadozik, egyik nap le, másik nap föl...stb. Minden másnap azt hiszem, hogy akkor megindult felfelé a hőm, aztán meg leesik megint pár tizedet. A férjemnek már elege van a programozott akciózásból úgy látom. Elhatározom, hogy nem foglalkozok egy kicsit a babatémával, tartom magam, aztán elmegyünk pl. az anyósomékhoz, ahol ott a sogoromék babója és majd megszakad a szívem, hogy nekünk mikor lesz. Ne haragudjatok, hogy panaszkodtam, csak ma egy kicsit magam alatt vagyok. Szerencsére ritkán vagyok ilyen szomorkás, nem sajnálgatom magamat, de most jó volt írni.

Szilvi
szilvi26

Sziasztok lányok!

Zituska ha kérhetném, javítanál ma vagyok az 1 cnon.

Jázmin!
Ne szomorkodj, majd együtt araszolunk felfelé.Kép

Davallia!
Gratula a teszthez.

Tündi!
Annyira nem stressz mentes, mivel a dokim kérte, hogy vezessem továbbra is a hőgrafikont. Veletek mi újság? Régen jártál erre!

Vkhajni!
Apropó, te is igen elhanyagolsz mostanában bennünket. Mi újság, teremnek még azok a páfrányok?

Wish!
Gratula az eredményekhez.

Ági!
Az egyik ismerősömnek is valamilyen pajzsmirigy gondja volt, rajta a talpmasszőr segített. Most kb. 6 hónapos terhes!!! Fel a fejjel!

Bogi!
Merre jársz? Hogy haladtok?

Puszi
Nina
nina79

Nina, köszi hogy hiányolsz, itt vagyok, én olvaslak benneteket, de nem nagyon van mit írni.
Velem nem törpénik semmi. Mióta megjött annyi izgalom volt az életemben, hogy beletenyereltem a hegesztéstől izzó vasba, más egyéb semmi Kép
Páfránykáimat nézegetem. Pont most nyaltam egyet, az eredmény: egy két kósza páfrányka. Kép

Ha már írok,akkor gratula a halvány csíkodhoz Davallia Kép. Azokkal megy együtt szomorkodom szép csendben akiknek megjött Kép.
Kitartás lányok, lesz ez még jobb is Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok csajok!

Gyér most a forgalom...

Egy gyors helyzetjelentés: 9. napon vagyok, most lesz az első inszemem egy 3 éves, spontán összejött kislány után ( királyKép ).
Tegnap voltam uh-n, úgy néz ki, a jobb oldaliba indultak be a dolgok, több tíz miliméteres van. Szerdán, azaz a 12. napon kell mennem újra. Eddig clostyt és puregon injekciót kaptam, holnap és kedden 1-1 fostimon injekciót a biztonság kedvéért. Aztán meglátjuk majd.

Tudtok (olyanok véleménye érdekel elsősorban, akik voltak inszemen és sikerült) olyan dolgokat, amit feltétlenül kérdezzek meg a dokitól, vagy feltétlenül csináljak meg, hogy sikerüljön az inszem. Kérlek titeket, hogy segítsetek ezekben a praktikákban, köszi.

Addig is én is tudok újat: hormeel homeopetáis csepp, 3*10 csepp naponta, 1400 ft a patikákban. Menstr. funkcionális zavaraira, meddőségi kezelésben a gyógyszeres segítség támogatására. A dokim mondta, hogy nyugodtan használjam.

Sziasztok, Szilvia

emeseanyu

Szia Nina!
Itt vagyok én is, csak a hétvégén kirándulni voltunk. Holnap megyek UH-ra, megkaptam a szurikat, beszedtem a clostyt, kíváncsi vagyok, mit látunk az UH-n. Az is holnap derül ki, hogy mikor lesz a héten az inszem. Majd jövök és beszámolok.
Nálatok a munkahelyeden még mindig nagy a hajtás?

Szilvi!
gyere csak, és panaszkodj, ha jól esik. Fogsz Te még itt örömködni is, én biztos vagyok benne. Talán nem is baj, ha lazítotok egy picit, meglátod, a párod is jobban érzi majd magát. Csináljatok sok közös programot és lehet, épp így és ekkor jön össze a babó.

Szilvia!
Én sajnos nem ismerek semilyen praktikát. Hinni kell a dologban, az biztosan nélkülözhetetlen a sikerhez.

Bogi
bogi1975

Szilvi mi ez a cickafarkos tea dolog? Előrébb hozza a tüszőérést?

Nina
Ez a talpmasszázsos dolog nem hangzik rosszul. Én is gondoltam már rá, hogy esetleg elmegyek természetgyógyászhoz is ezzel a problémámmal.

Van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata a természetgyógyászattal kapcsolatban (babahozás területén)?

Kép

Kép
pkagi

Pkagi!

A cickafark tea segithet a ciklus beallitasaban, hogy 28 napos legyen, akinek hosszabb, annak voltak jo eredmenyei ezzel, pl nekem is.

En is elegge termeszetes gyogyaszatos beallitottsagu vagyok, jarok en is talpmasszirra, meg ezeket a termeszetes vitaminokat szedem, mert szerintem az orvostudomany onmagaban nem eleg, szerintem a Vissza a termeszethez jelszo nem hulyeseg, hanem nagyon is hasznos!
Ha erdekel, tenyleg segitek benne, mert sok embernek segitett, persze nem egyik pillanatrol a masikra, de mindenkeppen megeri, tisztitas, meregtelenites, aztan johet a baba!

Tundermaci, Nina!

Nagyon ajanlom nektek a maca keszitmenyt, amit en is, meg a ferjem is szed, el is tudok rola kuldeni egy leirast, mennyire jo, mit tartalmaz, hihetetlen miket tud a termeknysegnovelesben! Ferfiaknal is meg noknel is, es ebben nem csak maca van, hanem mas gyogynovenyek is, amik mind a termekenyseg, a peteeres, meg a spermaszam novelesere vannak! Tudod, ezt mondta Wish is!!!

Kuldjetek egy mailt, es szivesen segitek!

dodo32@freemail.hu

En ma vagyok a 26. napon, fene se tudja mit erzek, majd meglatjuk, kedden tesztelek, aztan kiderul. Mar annyi mindent ereztem, hogy most sem tudom mi igaz, es mi az amit csak bekepzelek magamnak.
Szeretnek en is egy halvany ketcsikos tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na, meg aztan egy eros ketcsikosat is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!Kép

Megint elég sok dolgunk volt hétvégén, de ahogy elnézem nem csak nekem - nem sokat írtatok!Kép

Gyorsan küldök egy táblit, aztán rohanok tovább!

Üdv! ZitaKép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Szia Zitus!

Nagyon jól néz ki a nevemnél a 71 cn,én lennék a legboldogabb ha igaz lenne...sajnos nem 21.cn-on vagyok.
Veled mi van?
Te is ritkán jársz erre,akárcsak én.
Én most pihentetem a dolgot és elhatároztuk a párommal,hogy nem várunk tovább a tavaszi szünetben megyünk a Kaáliba.
Szeretném már igazán biztos kezekben tudni a dolgokat.
Minden jót nektek!

Viki
Vendég

Dodo, hogy csináljam meg a teát és mennyit kell belőle inni?
Ez a talpmasszázsos dolog is érdekelne.
Írsz nekem ezzel kapcsolatban akár ide, akár az e-mail címemre.

Kép

Kép
pkagi

Anett Kép
levél ment Kép Ez hihetetlen! Kép

Sziasztok lányok!
Anett levelétől teljesen feldobódtam! Szuper ez a hétfő! Már alig várom, hogy kezdjük a stimut! Kép
Puszi
Noémi
Vendég

Lányok!

NAgy fáradság van rajtam már egy hete. Majd elalszom.
Nálatok nem jelenkeznek hasonló tünetek?
Most három dolog miatt lehet:
1. A pajzsmirigyem rosszabodott.
2. Tavaszi fáradság
3. Esetleg baba???? (bár ez utóbbi nem valószínű szerintem) (hiszen az nagyon furi lenne, hogy 1-2 hetes terhességnél, már ilyen tünetek jelentkeznének) Ugye?

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Pkagi
Kitartok. Te is, ne félj biztos rendbentartják a pajzsmirigy működésed.

Davallia
HURRÁ!!! Gratulálok!

Tündi
Köszi. Véled mi a helyzet?

Reni
OKÉ, megyek Veled. Jó lenne végre fennt maradni a táblában...

Wish
úgy tűnik jók az eredményeitek. Kezdődhet lassan...
Burkolás stb. hogy áll?

Nina
Araszoljunk együtt, a Reni töri az utat.

Bogi
hogy Ti milyen gyorsan haladtok?! De jó! Drukkolok!

Noémi
Ez a pozitív hozzáállás már fél siker! Neked is drukkolok nagyon!

Még két hetet kell várnom a laboreredményekre! Őrület! Addig nem akarok HSG-re menni. Ha jók az eredmények, már csak a p.vezetőm lehet elzáródva... ( de lehet nincs, csak még egyszerűen nem sikerült ) Jaj, úgy tele a ..-m.

Jázmin
djázmin

Agi Kép jó lenne a harmadik!
De nem húzlak, tudom milyen rossz, amikor az ember már alig várja, hogy teszteljen, jönnek a drukkok és akkor csak megjön Kép
De miért is ne?
Pusz
Noémi
Vendég

Jázmin Kép a HSG egy kutyafüle, így utólag!
Ne izgulj! Minden nappal és vizsgálattal csak közelebb leszel a kisbabátokhoz.
Erre gondolj.
Puszi
Vendég

Persze én sem hinném hogy terhes lennék. Én már nem szoktam tesztelgetni. Régen ha késett már egy kicsit is jött a teszt, de persze mindig negatív volt. Kép
Mostmár mivel mindig megyek dokihoz abbahagytam, ha lesz valami ő úgyis megmondja. Legalább nem görcsölök feleslegesen. Kép
Most az első inszemre koncentrálok.

Kép

Kép
pkagi

Egyetértek Noémivel a HSG semmi.
Nekem egy megnyugvás volt utána, hogy a petevezetőm átjárható.

Kép

Kép
pkagi

Agi, hajrá az első inszemre! Ez már fél siker, hgoy itt jártok! Innen már csak a te erődön múlik, hogy mikor mész tovább.
Tavaly februárban együtt kezdtem a vizsgálatot egy lánnyal, akinek december 24-én lett pozitív tesztje. Az első lombik sikerült neki 3 sikertelen inszemináció után. Végig kell menni az úton. Ez a nehéz. De ha már ráléptél, lökdösünk, csak kitartást. Nekem ez hiányzott. Ezért tartok még csak a második inszemnél. Kép
Pusz
Noémi
Vendég

Noémi, Ági
köszi a bíztatásokat!
Milyen érzés a HSG? Mire készüljek rossz esetben? (görcs, csíp, puffad?)
Bocs, hogy ilyen "piszlicsáré" üggyel zavarlak Benneteket, de ilyen bátor vagyok. Kép

Csodállak Titeket ahogy és amiket átélve mentek a rögös úton a cél felé. HAJRÁ LÁNYOK!

Jázmin
djázmin

Nem az fáj amikor csinálják, hanem utána, mivel feltöltenek folyadékkal, amikor az megy ki akkor vannak erős menstruációs görcsök. Viszont ha kérsz adnak fájdalomcsillapítót utána. Én nem kértem. Nekem kb. 8 órakkor csinálták és 12-kor már mentem haza.
Tovább bent akartak tartani, de azt füllentttem, hogy nem fáj semmim. Otthon jobb volt szenvedni.

Kép

Kép
pkagi

Noémi.
Nekem az orvosom csak 6 sikertelen inszem után csinálja a lombikot.
Nagyon betartja az előírásokat. Kép
Remélem viszont addig már nem jutunk el. Kép

Kép

Kép
pkagi

Jázmin Kép fogsz kapni egy fájdalomcsillapítós nyugtató koktélt, úgyhogy ez pszichésen is segít.
Durván ennyi:
láb szét a kemény röntgenasztalon, fertőtlenítés + méhszájfogó, kontrasztanyag befecskendez, röntgen, közben nézik, hogy átjárhatók-e a petevezetőid (ez a legjobb érzés, amikor ott fekszel és azt mondják, hogy jobb és bal ok, innen már nem is olyan kellemetlen Kép). Aztán felkelsz, közben többször megkérdezik, hogy jól vagy-e, minden rendben és utána mehetsz visszaöltözni. Nálam ennyi volt. Akinek nem átjárható a petevezetője, annak állítólag fáj. De neked rendben lesz. Én teljesen jól voltam, semmi bajom sem volt egész nap. Estére az antibiotikumtól (amit fertőzés elkerülése miatt kell bevenni - lórugás ) kicsit elkábultam, úgyhgoy aludtam. Röviden ennyi. De inkább ne is olvass többet róla. Az egész 10 perc, hamar túl leszel rajta. Én nem is tudtam, hogy mi vár rám, így talán könnyebb volt. És még mindig szégyenlős vagyok a nőgyógyásznál, pedig már szétdobtam a lábam egy párszor Kép Kép KépKépKépKép

Pipa lesz ez is, ne aggódj!

Pusz
Noémi
Vendég

Ági Kép nem fogsz Kép
Vendég

Nekem nem adtak semmilyen fájdalomcsillapítót HSG előtt, de így sem fájt.

Kép

Kép
pkagi

Ági, Noémi
Melyik korházban csinálták Nektek?
Ígérem több kérdésem nem lesz!
Köszönöm a HSG vizsgálat kielégítő leírását. Mostmár tuti nem megyek. (Na jó, ez csak vicc volt)

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Jázmin Kép
Nyugi, minden rendben lesz.

ÁgiKép, NoémiKép
Szorítok, hogy ti is a "sikerült az inszem" egyelőre csekély táborát gyrapítsátok. Kellenek a pozitív pédák, úgyhgy nagyon szorítok nektek is.

Nekem ma megjött, most éppen ketté akarok szakadni úgy görcsölök.
Zituska, légyszi javíts 1cn-ra.

Két hét múlvára kaptam időpontot első randira a lombik megbeszélésére a Dévai Intézetbe. A dokim is ezt ajánlotta és az unokatesóméknak is ott segítettek mind a két babánál, úgyhogy remélem minden ok lesz. Most nincs más csak várni.
Közben készen lett a padlócsere, nem teljesen tökéletes, de legalább készen van. Egész hétvégén takarítottunk, de mostmár tisztaság van, már csak a helyrepakolászást kell befejezni Kép

wish

Ciklon Eva: koszi a szamot a Czeizelhez,,m ajd hivom

Baba74 Andi,,ugy latszik elegge hasonlo cipoben jarunk,,es a dokink is ugyanaz? neked is obudan? mi most a jonas modszerrel pobalkozunk,,es ha mar. ig nem jon ossze, akkor megyunk a 3. inszemre. De en nagyon bizakodo vagyok.

Noemi22: ciklontol kaptam en is a szamot, czeizel endre: 273 19 13. probald meg

dodo: hogy alltok? akkor lehet hogy babas vagy?!!! nagyon drukkolok!!!

tundi, hajni..mi van veletek?? Kép
en nem tudtam irni,,most probalom behozni a lemaradast
puszi
saci
saci

Jázmin.
Nekem a Schömpf Méreiben én oda járok dokihoz.
Amúgy kérdezz nyugodtan. Szerintem klassz, hogy van ez a topik és meg tudjuk egymástól kérdezgetni a dolgokat.
Na meg a biztatásról ne is beszéljünk.Kép

Wish.
"Isten" beszéljen belőled.
Nagyon szeretném a statisztikát javítani. Kép
Wish te nem meddőségi szakorvoshoz jártál eddig?

Kép

Kép
pkagi

folhivtam a "czeizeles szamot".
Hetfo du. es szerda delelott rendel a Czelizel Endre. Bp. Bolgarkertesz ut 3. tel: 273 19 13.
terheseknek van genatekai vizsgalat,,nem terheseknek tanacsadas, meg kivizsgalas, vagy osszeferhetetlensegi vizsgalat
az elso alkalom 5000 ft, utana 3000 Ft/alkalom.
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: