Heppi!
Jajj,de jó,hogy írtál!Azt akartam éppen mondani Bettinek,hogy szerintem az én búrámmal van a baj,azért nem ír más rajtunk kívül!
Gondolom,a három gyerek mellett nem sok időd marad írni.
Én is nagyon kíváncsi lennék a fiúkra,szépen növögetnek!
Teszel majd fel friss képet Róluk és Orsiról?
A nagy szamár Raul elővett egyik nap egy cumit és egész nap azzal a szájáben mászkált,meg is ijedtem,hogy képes visszaszokni!
Mondtam,hogy akkor akár szopizhatna is(
),de köszönte,inkább nem!Gondolhatod,nekem milyen furi érzés lett volna. Gyere,ha tudsz!
Betti!
Hihetetlenül hangzik,de általában a betegségeket-most ezt a náthát is-Raul hozza haza az oviból,mi pedig szülői szolidaritásból jól elkapjuk Tőle.
Tényleg,olyan felelőtlen-figyelmetlen emberek vannak!Én pl.rendesen kiakadok,ha Patrik kezét kezdi el valaki fogdosni.
Ha meg is puszilja,akkor visítok!
Tisztelt üzletasszony!Ha van valamid,akkor időnként engem is megkérdezhetsz,híres felvásárló vagyok.
Kár,hogy valószínűleg az overáll Patriknak is kicsi.
Látom eladod a kiságyat is,akkor hogy is lesz az alvás?Nálunk sincs igazán kihasználva,Raulnál is csak dísznek volt.
Úgy tervezem,hogy ha a fiúk már elég nagyok lesznek(kb.10 év múlva
)beépítjük a padlásteret és az lesz az Ő szobájuk,mert jó lenne már nyugodtan aludni,úgy,hogy nem rúg oldalba egy gyerek sem.
Általában Raul is akkor cirkuszolt kisebb korában(is),amikor valaki volt nálunk.Szerintem már többen is miattunk redukálták a tervezett gyereklétszámot!
Még mindig nem szeretted meg a szoptatást?
Jó,hogy majd kérdezősködhetek Tőled a hozzátápiról,már tapasztalt leszel mire én oda jutok.Nagyon sok dolgot elfelejtettem már Raul babakorából és még több dolgot másképp szeretnék most csinálni.
Nem semmi,hogy Kevin már 5 hónapos!Hamarosan arról fogunk levelezni,hogy borotválkoznak és hordják haza a csajokat!
Jó Neked,számíthatsz az Anyósodra!Az enyém amolyan hobbi-nagyi,akkor jön,ha kedve van.
Megkérni nem igazán lehet semmire.
Szívesen belevetném hab-testemet egy kád illatos vízbe,de örülök,ha gyors zuhanyra van időm!
Én is nagyon szeretem nézni,amikor Raul szórakoztatja Patrikot,olyan aranyosak!!!
Ismét hoztam a ráérős-szószátyár formámat!
Bocsi! Jó éjt!
Kata