2005.02.05 21:26

2005.02.05 21:34
. Nem vagyok nagy igényű ugye? De hat óra alvást én el sem tudok képzelni. Nekem minimum a 8. Lehet hogy még nem vagyok elég felnőtt anyukának lenni
Bár azt mondják az okosok, hogy a hormonok segítenek nem fáradtnak lenni. Na majd én kíváncsi leszek. Jövök ide panaszkodni 
2005.02.05 22:19
na de most már mindegy,már regisztráltam magam így

2005.02.05 22:27
És nagyon jól áll a kezedben!
A féreddel az a kzös kép meg zseniális, nekem nagyon tetszik! Köszi, hogy felraktad! 2005.02.06 01:56
akkor meg nem is olyan veszes az emelyges
Itt pl. szerintem sokkal szigorubban veszik az ilyesmit, mivel maganbiztositok vannak, amik nyilvan nem akarnak (es nem is fognak) fizetni az indokolatlan vizsgalatokert vagy gyogyszerekert... Jo lenne azert ha sikeres lenne minden a Closty-val a kovetkezo honapban, de azert akkor sem artott volna nehany vizsgalat mielott igy belevagott a gyogyszerelesbe... Na bocsi ne hallgass ram, csak karogok itt, oregszem biztos
Azt viszot nem irtad, miert lettek a babasok fekete-feherek???
2005.02.06 12:01
.
. Nem tudom miért lettél egy nappal idősebb pedig pont azt néztem, hogy a napjaitok megegyeznek Cirmikével
. Gondoltam milyen könnyű dolgom lesz 
2005.02.06 17:28
Csak tegnap este óta itt - ott fájdogál alul a hasam, nem görcsöl, csak úgy tompán. Remélem semmi gond, csak mert nekem menst.előtt nem szokott fájni, csak mikor megjön.
Lolita, mi volt a dokinál??
Tök jó,hogy most kiélheted babázási vágyidat egyelőre, megtanulsz mindent , amit kell és a tiédnél már meg sem fogsz lepődni, vagy ha mégis, nővéred segíteni tud.
Amúgy meggyógyultál már? Írtad már ,hogy hanyadikosokat és mire tanítasz? Lehet,hogy csak tyúkeszű vagyok.
Milyen volt a felvonulás? Beöltöztek? Mikor akarod megmondani ,hogy babát vársz?
Többiek is küldjenek, csak hogy teljes legyen az albumomé. Inkább erre a mailcímre küldjétek, itt csinálok albumot: rozsai@emitelnet.hu Előre is köszi! 
2005.02.06 18:17
Én mérgemben lehet kidobtam volna a krémet.
Somlóit csináltál? Imádom. Most éppen a legelső üzeneteiteket olvasgattam.
Tök jó így visszatekinteni. Nata és Cirmi már babás a kezdőcsapatból , most már Neked meg Zafírnak kell jönni.
Nektek is jönnek az akciózós napok
Szoktatok figyelni a másnaponta ajánlott akcióra?2005.02.06 19:28
Biztos könnyebb lesz akkor.
Biztos igazad van a dokimmal kapcsolatban, de látod Beukát még uh-val se nézi a dokija (meg több ilyen történetet olvastam), szóval nem az igazi, de lehetne rosszabb is...
2005.02.06 19:56

2005.02.06 19:58
Torkom fájdogál és az orrom bedugult. Ráadásul holnap de. megyek fogdokihoz a végleges tömésemért, tök jó lesz, ha levegőszünetet kell tartani. Gyorsan ittam calcium sandoz+c vitamint , nekem sokszor segített és nem is "gyógyszer"
meg centrumot szintén másnaponta--elvileg, gyakorlatilag, ha épp eszembe jut és van is nálam. Gondoltam a betegek miatt sűrűn vagyok kitéve fertőzésnek és hátha kicsit megerősödnék a baba előtt. 2005.02.06 20:11
2005.02.06 20:21
.
.
. A két első lábával kapaszkodott, én meg kitéptem egy marék szőrét (bár lehet hogy vedlik
), hogy felhúzzam. Őrült dögök
.
. De akkor tessék jönni, nem ám az lesz, hogy egymás után ott virít a két napi tábla 
2005.02.07 08:36
2005.02.07 09:22
2005.02.07 09:41
. Beírtalak a táblába. Majd akkor szólj ha teljesen élesbe próbálkoztok.
, az öcsikémtől egy nagy fazekat, az anyukáméktól tésztanyújtó gépet, a mamáéktól fagyit, meg virágot. Szóval a konyhám lassan berendezve 
2005.02.07 10:05
.
. Bementünk szólni, hogy novemberben vettük a telket, hogy a fenébe lenne rá építési engedély, közölték hogy bocsi, aki tud venni telket, és még építkezni is, az be tud fizetni 30.000 Forintot, ne is reménykedjünk kedvezményben. Ok, befizettük. Erre most megint kiküldik 38.700 Forintról, pedig van építési engedélyünk 2004.03.02-től. Annyira nagyon ideges lettem. Mi a kukit képzelnek ezek maguról. Bemegyek és .......
.