[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004.tavaszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ed, Sly és a többiek!
tali ügyben: III. ker. Kalap u. 14-18. Még sosem voltunk csak bedobták hozzánk a prosit. A www.szocskevar.com oldalon lehet őket megnézni. Felhívtam és azt mondták, hogy tényleg ingyenes, amíg nem jár a baba. De ha lesz időnk lehet, hogy elmegyek terepszemlézni. Útvonalat írjak?

Ed,
megnéztem az éttermet a neten. Haláli jó a menüjük, legalábbis az ételnevek így messziről.

Sly,
már nem tudok mit főzni, hogy gyors is legyen, meg ne is unjam.Néha az az érzésem, hogy állandóan a konyhában rostokolok. És szerintem a gyerkőc is unja már a kajákat. Köszi a pusszantást, megkaptuk. Olyan lelkiismeretfurdalásom van azóta is, hogy ott állok mellette és mégsem tudok vigyázni rá. Azt hiszem egy darabig ott lesz a lila pupi. Szegény gyerek.
Szerintem nem fog leesni a köröm, ha csak megnyomódott, majd lenő.
A tánc nekem is szívügyem, imádom. Hát azt majd meglátjuk, hogy Levi egy véleményen lesz-e velem.

Zsu,
ezt még nem hallottam, hogy nem lehet így vezetgetni a babókat. Pepének jobbulást! Állás ügyben drukkolok!

Karmen,
a császármorzsa nagyon fini, próbáld ki!

Magdi, Era,
egyre nagyobb kópék a picik. Jön a rosszvilág a tesókra!

Levi csak úgy tud meglenni, ha én is vele vagyok. Amint nem lát, vége a világnak. És elég sűrűn fel kell vennem egy kis időre, mert kapaszkodik belém. Lányok, nálatok is így van? Ezt el kell meséljem: Levi ma különösen félt a porszívótól. Nem tettem el és csak úgy kb. 2 méteres távolságból nézte és rikkantgatott neki. Aztán mindig egy kicsit, nagyon lassan közelebb mászott és egyre jobban nyafizott. De hát ugye a kíváncsiság mégis erősebb volt. Aztán megállt, majd gyorsan elmászott mellette úgy, hogy odasandított, hogy csinál-e valamit. Annyira édes volt. Így estefelé már észre sem veszi, hogy ott van.
Tegnap meg ma ettünk joghurtot, nem jött ki semmi a bőrén.

Moncsi
monyó
 
 


Sly! köszi, mostmár nagyon kiváncsi vagyok az ízére. Hamarosan csinálni fogok!

Moncsi! de szuper lehet ez a játszóház? Árakat nem láttam kiváncsi lennék. Nyáron menni akarunk Tahiba, meg a környékére, lehet 1 nap elvinnénk ide Orsit.

Sly! nekem 2x esett le köröm, elötte tiszta lila volt sokáig. Az volt a rossz amikor nött az uj mert mindig beleakadt mindenbe a köröm, nyár volt olyankor nem huzok zoknit, le kellett ragasztanom. Szerintem sem fog neki leesni, reméljük.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Köszi a gratulációt, és hasonló jókat minden "kollégának"!
Vérszegénység: csak vérképből látszik, de a doki néni vmilyen látható jelek alapján küld vérvételre, vmit mégis tudnak ezek az orvosok Kép, néha Kép.
Találkozó: hol? mikor? Milyen játszóház?
Házvezetőnő: hozzánk egy egész brigád elkelne, tulképpen engem kéne klónozni, vagy fénymásolni, hogy minden tuti legyen, háztartástól a gyerekekig, fotóalbumoktól a hobbikig, baráti kapcsolatoktól a ...Szóval értitek!
Moncsi! Ádám is hasonlóan barátkozott a porszívóval: nézte, aztán amikor apja bekapcsolta, akkor hátrált, de nem ment el, olyan volt, mint egy kis vadászó macska. Amikor már nem ment, akkor körbe mászta párszor, aztán közelebb ment, végül megcsapkodta, és nagyon győztes képet vágott! Jaj a legyőzöttnek!Kép
Claire
claire
 
 

 
 

Sziasztok!

Hová tűnt mindenki???

Nem hívtak vissza a mh-ről Kép

Pepének megint egész nap be se áll a szája... Kép

Megyek tv-t nézni, meg tornázni...

Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

Most jutottam csak gephez. De latom nem maradtam le semmirol. Kép Merre vagytok?! Azt hittem, alig fogok birni visszaolvasni.

Remelem, kihasznaltatok ti is a mai gyonyoru tavaszias idot. Felbehagytam a takaritast, s inkabb jo nagyot setaltunk Biaval. Kép

Lehet, hogy tenyleg nem fog a korme leesni. Mara megint nem annyira feher, remelem gyogyul. Kép

Folytatnom kene a takaritast, de nincs kedvem. Ma este meg vendegek is jonnek. Mindjart sutok is egy kis muffint. Kép



Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!
Tényleg hova tünt mindenki!?

Este megyünk vacsizni Apával édes kettesben!!! Jajj annyira vártam már ezt! Egy jó kis olasz étterembe megyünk, utána meg sörözni egy olyan helyre ahol haver a csapos.Kép Szal csapunk egy görbe estét. Aprajára meg vigyáz anyós.Kép

Mindenkinek szép estét!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok pár sort,aztán visszaolvasok.

Ma amikor megláttuk,hogy milyen szépen süt a nap,egyből arra gondoltunk,hogy kimegyünk az állatkertbe.Végül ehelyett az IKEA-ban kötöttünk ki.Felültettük a Domit a hintaszarvasra,amit kemény 10 000ft-ért árulnak.Hihetetlen,de egyből elkezdett hintázni rajta,mintha tudná mire való.Le sem akart róla szállni.Meg lehet kapni ilyen kis járgányt,ami direkt ekkora babáknak van.A gyerek tolja magaelött és így tanul járni.Ezt is megvettük volna,csak hát 8 ezerért....hát nem tudom...Viszont eldöntöttük,hogy kap majd egy sima mezei hintalovat ami 3 ezerbe kerül kb.

Na megyek visszaolvasni.

Orsi
orsi21
 
 


Moncsi:
Szegény puplis Levi,de ahogy írod 5mp sírás volt csak,úgylátszik nem viselte meg az eset.Dominik szinte naponta szerez puplikat,mert iszonyat éles sarkú a tv-álványunk.De ő percekig tud ordítani,na nem azért mert annyira fáj neki,hanem,hogy sajnálja anya,meg apa.Pl,ha elesett elkezd üvölteni,megvígasztalom.Meglátja az apját,erre megint rákezd.Elpanaszolja mindenkinek mitörtént.

Magdi:

Biztos tündéri lehet Márk táncolás közben.Kép
Domi is mindíg táncol,de nem csak gyerekdalokra,mostmár mindenre.Reklámok zenéjére,rock-ra,techno-ra,mindenreKép
Ja és van ilyen kis felhúzhatós zenélő bigyuszkája,ami 0-3 hónapos korig ajánlott.Na,hát ennek a kütyünek most örül csak igazán,amikor megszólal,szinte röhögőgörcsöt kap.

Védőnő-doktonő téma:

Én fogtam magam és lemondtam a védőnő "hasznos" látogatásairól.Elegem volt abból,hogy szó nélkül kijön,és ha nem akarom beengedni,mert éppen akkor keltem fel,és egyszál semmiben vagyok,már úgy néz rám mint aki titokban veri a gyerekét,de legalább éhezteti.Most hívott kb 2 hónapja,hogy menjünk be mert ez így nem praktikus a gyereknek...Hozzáteszem,hogy addig a telefonhívásig rendesen megjelentünk minden alkalommal,csak egy napot késtünk és már hívott. Egy 8-9 hónapos gyereken mit akar nézegetni a súlyán,hosszán kívül??? Azt meg én is megtudom nézni itthon a meleg szobában,a hideg rendelő helyett.Na mindegy erről ennyit.

Orsi
orsi21
 
 


Agi,
nagyon jo szorakozast nektek es erezzetek jol egymast! Kép

Orsi,
reszvetem a vedonotok miatt. A mienket en is leszereltem pont ezen okok miatt. Na meg azert is, mert ugy latom, hogy bemagolta a konyvet es a gyakorlatot meg nem nezi. Ezen kivul ha kerdezek tole valamit a valasz tutira az lesz, amit en mondtam neki. Szoval semmi hasznat nem latom.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Orsi,

az én védőnőm pont tegnap egyik szavával azt mondta ne adjak tejet még, másik szavávav 5 perc múlva azt mondta adjak nyugodtan madártejet is Bencének.

Most akkor mi van ???

Timi
kismaszat
 
 


Ági,

legyen nagyon szép estétek ! Kép

Timi
kismaszat
 
 


Sly,

Ti is kispesten laktok ugye? Lehet,hogy ugyanaz a védőnőnkKép

Timi,

Igen,igen,nekünk is mondott olyat amit pár perc múlva már megcáfolt.Kép
Szerintem tök felesleges a munkájuk,vagy akkor legalább olyanokat válasszanak akiknek van egy,vagy több gyerekük.

Ági,

De jó nektek! Bár mi is mehetnénk.Érezzétek nagyon jól magatokat.(gondolom meg leszKép)

Orsi
orsi21
 
 


Orsi! Kár hogy nem olvastad hogy kellene nekem az IKEA-ból 2db bizt. öv. Ha már ott jártál megkértelek volna vegyél.Kép Védönöt legutóbb én sem engedtem be, sejtettem ö volt. Hivtam több nap mulva hogy keresett-e mert nem szoktunk már itthon lenni de. is sétálunk. (ez nem igaz mert mire eszik, fejek,uzsi aztán alszik). Igy most már jön váratlanul.Kép Amugy szerintem is felesleges jönniük. Amit én akarok azt töletek megkérdezem.

Én ma mostam, tanultam, aztán órán voltam, nemrég értünk haza. Utána vacsi. Ennyire én sem szoktam eltünniKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Orsi,
azt hiszem, errol mar beszeltunk regebben, s ha jol emlekszem nem ugyanaz. Kép Viszont ez gaz! Ezek szerint Kispesten nem nagyon van normalis vedono. Kép

Kép
Kép
napocskamano
 
 


A mi védőnénik szimpi nekem Kép Pont most jött vissza gyesről. Asszem ez a 2. gyerkőce. Ő igazán benne van/volt a dolgokban...

Na, Pepe nyafog, és ezt fogja játszani kb 11ig, mert egy fél órája kel fel KépKép
bzsuzska
 
 


Karmen,

Visszanéztem mire gondolsz,és vígasztaljon az,hogy minden babás cuccot végignéztünk az IKEA-ban,de nem láttunk olyan övet.Persze attól még lehet,hogy van.

Sly:
Tényleg rémlik valamiKép bocsiKép

Zsuzska:

Szerencsés vagy a védőnővel,jó neked.


Lányok,ti mikorra tervezitek a tesót? (már aki terveziKép)Ha már beszéltetek erről akkor bocsi...le vagyok maradva.
orsi21
 
 


Sziasztok!

Orsi, nálunk Apa döntöttKép, Kincső szülinapja után kezdjük a babyproject 2.0-t.Kép így a két kölök között min 21 hónap lesz, ami már majdnem 2 év. Bár én még várnék egy kicsit (néhány hónap) főleg a felszedett 10 kiló miatt. Csak kemény edzéssel menne le, ami a bicajozás lenne - persze Kincsővel. Sajna napközben nem tudom lepasszolni a gyereket, hogy eljárjak sportolni.Kép

Ági, kicsit irigy vagyokKép Apa ma koncertre ment és én csak azért maradtam itthon, mert nincs senki, aki vigyázna Kincsire. Remélem jót buliztok!

Timi, szerintem néhány kanáltól nem lenne baja. Liba az a nő!

Sly, én joghurtot tettem a gombócra, de nem kellett neki. Sztrájkol. Ma ebédre husi, répa, banán, mandarin került a tányérjéra, gondoltam válogasson, egyen valamit, necsak cicin éljen.
Apámnak elmeséltem, amire azt válaszolta, hogy elkényeztetem. No nem mesélem, neki milyen 2 fia van. Brrrr Kép

Claire, egyenlőre szerda, idézem Moncsit:
"tali ügyben: III. ker. Kalap u. 14-18. Még sosem voltunk csak bedobták hozzánk a prosit. A www.szocskevar.com oldalon lehet őket megnézni. Felhívtam és azt mondták, hogy tényleg ingyenes, amíg nem jár a baba. De ha lesz időnk lehet, hogy elmegyek terepszemlézni. Útvonalat írjak?"

Zsu, éredekes, ami az ortopédián történt. A járkálás és a beutaló is.
Akkor most mi van??? Lehet sétálni a gyerekkel vagy nem??? Mert Kincső imád rohanni!
Ez is olyan mint a többi: egyik kerületben szabad - másik kerületben nem szabad.

Moncsi, még élek, szóval nem haláliKép
Kincső eleinte figyelte, ahogy porszívózok. Aztán hirtelen félni kezdett tle és ordított. Úgyhogy én akkor takarítok, ha kisasszonyka az erkélyen alszik.

Humi, még nem voltam megnézni a kabátot. De az már kisrült, hogy a felsők, gatyók mérethibásakKép
Kriszó?

Kincső új tudománya, hogy mászik a matracára, ha álmos. Közben mosolyog és gagyog, hogy menjek oda hozzá.

Teszek fel képet a tegnapi akcióról, csak le kell töltenem.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Tehát...
Megyek, segítek Apának, látom nem megy neki:
Kép

Apa, ez itt a vinyó helye:
Kép

Ez pedig a proci. Milyen jól forog az a lila kütyü:
Kép

jó éjt! Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Sziasztok!
Sikerült mindent visszaolvasnom.
MAGUNKRÓL:
szerdán voltunk tanácsadáson: Tomika 10 kiló és 79 centi. Jól megnőtt.
Kaptunk beutalót a szemészetre, 28-ra van időpontunk. Nálunk a pisigyűjtés biztos könnyebb lesz, mint a kiscsajsziknál.
Tomika még nem megy, de a bútorok mentén kapaszkodva eljut akárhová. És persze mászik. Nagyon profin.
CIPŐ: kiakadtam, mert a jó kis bakancs, amit a húgom küldött LOndonból még régebben, nem megy fel Tomika lábára. Nem a mérettel van baj, hanem kicsi a luk, amin be kellen dugnia a tappancsát. Nem véletlenül volt ez akciós
Még egyelőre nem vettünk neki cipőt, megvárjuk, hogy járjon. Van kocsicipője, ezt használja, itthon meg tapadós zoknit.
Lehet, mire jár, jó lesz neki a másik kiscipő, ami van.
KAJA:
Tomika egyre kevésbé eszi a neki készült bébikajákat ügyesn kiköpdösi, vagy kiveri a kezembőlk a kanalat. Szép lassan rátérünk arra, hogy nagyrészt a miénkből egyen. Kapott már sajtot (azt nagyon szereti), és tojásárgáját főzve. Az is ízlett. Kenyeret és főtt tésztát (tojás nélkülit) eddig is kapott már.
Ő sem mindig eszik rendesen, van, hogy csak köpköd. Én nem kezdek el játszani, hogy többet egyen, a férjemnek is mondtam, hogy ne szoktassuk rá. Ha kér eszik, ha nem kér, abbahagyjuk.
Persze nálunk is nagy kedvenc a szopi még.
Nagyon megy a darabos kaja is, simán lenyeli.

Hétfőn volt egy babamentes napom (az első eddig): apa reggel 9-kor elvitte Tomikát a nagyiékhoz, én meg itthon nyugodtan kedvemre takaríthattam. 4 körül mentem utánuk. Nem is kereste addig a cicit (engem sem). A cici is bírta. Így én is nyugodtabb vagyok, hogy nem lesz baj, ha majd dolgozom.
Nálunk a szókincs továbbra is elég szegényes: "hütyű" esetleg "hetyű" vagy "tyű". De nagyon aranyos, mert imádja, ha ég villany, mutogat a lámpára, és mondja, hogy hütyű. Egyre mérgesebben, amíg föl nem gyújtjuk. Anyuéknál fényes nappal az összes lámpa égni szokott a nappaliban.
Ha meg mondjuk neki, hogy halló, a füléhez teszi a telefonját vagy az öklét. Meg lehet zabálni.
ALVÁS: mi feladtuk az elveinket.Korábban legaláb este a kiságyába tettem le, de fél-1 órán belül felébredt, és visított. Most már nem erölködöm. A mi ágyunkban alszik, és alig ébred fel.
Napközben is többet szunyál: van, hogy 2-3 órát is összesen. (ez nagy szó a korábbi 1 órákhoz képest). Persze, ha ébren van, működik a duracell elem Van miben elfáradni.

Mi is kitaláltuk már, milyen lesz a szülinapi tortája (27-én): zacher tortát fogunk sütni.
Már megvan rá a tűzijáték és a gyertya, még veszünk rá valami marcipánfigurát.

Ja, én hivatalosan már dolgozom 1-jétől. De majd csak áprilisban megyek valójában.

Szánkó: megvettük de nincs még karfája. Nyilván jövőre szánkózunk. Nekünk még biztonsági öv is kellene bele, mert Tomika nagyon mocorgós bébike. Az apukám fog rá csinálni háttámlát. Ő a házi ezermester.

Karmen!
A centrumban is vannak játékok, és ezek a fajátékok nem is drágák. Nagyon csini volt Orsi a szülinapján!
Mi sem adtunk Tomikának édességet eddig, de a tortájából kapni fog. Én is következetesen betartottam eddig a dolgokat, de a szülinap kivétel. Szerintem. Persze ez az én véleményem.

Mely!
Nagyon aranyos Edina! És nagyon ügyi, ahogy áll és mászik.

Ed!
Mi gumitüskés fogkefét használunk egyelőre fogkrém nélkül. Én még nem terveztem a fogkrémet. Majd legközelebb megkérdezem a dokinénitől.
Nagyon aranyos Kincső! Akkor Tomika is egy zárkózott gyerek (ő is halak). Majd mondom neki, hogy tudja Kép
Boldog házassági évforulót. Nekünk jan.12-én volt a 3., de szégyenszemre elfelejtettük. Jövőre majd bepótoljuk.

Barbi!
Nagyon csini lett Bence haja. Olyan nagyfiús vele!

Humi!
Nem irigyellek! Minél gyorsabb gyógyulást mindkettőtöknek! Tomika már rájött, hogy az üvegtetejű asztalnak jó nagy hangja van, ha rácsap a távirányítóval. Mi meg parázunk, hogy összetörik, bár jó vastag, békebeli üveg.

Móki!
Jó utat, érezzétek jól magatokat!

Magdi!
Jó hamar kezditek a lépegetést! Tomika is úgy szereti a járókát, hogy kívülről belekapaszkodik, és föláll. Ha benne van, bezzeg visít.
Nekünk is kell pisit vinni az egyéves vizsgálatra.Azt mondta a dokinéni, hogy kötelező vizsgálat. Bár nekünk nem nehéz...

Orsi!
Gratula Dominak az önálló lépésekhez és a fogacskához!. Nagyon aranyos Domi! Nem korai kicsit még a sör?Kép

Moncsi!
Nagyon aranyos Levi! Tomikát sem könnyű pelenkázni, én is általában adok valamit a kezébe, és akkor legtöbbször elvan. Vagy énekelek neki, vagy hülyéskedek stb...
Tomika is csak azért nem mászik ki az etetőszékből, mert 5 pontos biztonsági öv van benne.
Azt hiszem hasonló természetű Levi, mint Tomika. Kis örökmozgók. Az a baj, hogy még mi sem találtuk meg a kikapcsológombot Kép
Tomika is sokszor kapaszkodik belém. Ma pl. ha ideültem a géphez, fölkapaszkodott, kiabált, és rángatta a ruhámat. Ha meg fölvettem, le akart menni. De nem mindig ilyen már. Sokszor jól eljátszik. Persze csak ha lát.
Az szerintem biztos nem igaz, hogy 2 éves korukig nem emlékeznek a gyerekek. Magam példájából is tudom (felnőtt koromban is problémát okozott,amit 1 éves korom körül éltem át). De egy éjszaka biztos nem okoz traumát.
Egy éves korig ajánlott forralni a vizet. Én úgy hallottam.
Szegény Levi! Gyógypusszancs neki!

Szilvus!
Nagyon aranyos lehet Peti! Olyan okosak már!
Látom, Peti is tud rumlit csinálni! Nálunk is be van terítve a nappali a játékokkal. Tudom, milyen fakockára lépni mezíláb...Kép
Mi is lassan szülinapozunk: 27-én!!!
Mi is ettünk egy kelkáposztafőzit, de volt utána egy kis hasmars. Ezért nem kap azóta. Bár lehet, hogy nem is attól, hanem a köptetőtől volt, mert több napig lezserebb volt a kaka.
Nagyon ügyes a kis lépcsőjáró!
Mi szerencsére visszaigényelhetünk, én a lakáshitelt, Gábor a tandíjból stb. Én most már csak az adóbevallás nyomtatványt várom, mertkissé késik az apeh. Sőt 2 napja még a programjuk sem volt meg, amivel ellenőrzik a bevallásokat.

Szamoa!
Emlékszem rátok! Gratula Lilinek! Nagyon aranyos nagylány!

Timi!
Nagyon tetszik a röhögős kép! Persze a többi is!

Mariann!
Gratula Nádjának a gyarapodáshoz! Biztos nem okoztál neki nagy traumát.

Zsú!
Mi vettünk bébitaxit. Egyelőre nem rendeltetésszerűen használja: oldalra borítja, és belekapaszkodik, hogy fölálljon, vagy pörgeti a kerekét. Később biztos rá is ül.

Kitty!
Nagyon ügyesen áll Réka! Biztos finom a járóka! Nagyon édi a kis tappancs!

Na, mára ennyit! Jó éjszakát és kellemes hétvégét mindenkinek!

Tünde+Tomika (hütyű)
ptünde
 
 


Ed!
Most látom a képeket! Nálunk is elkelne egy ilyen kis szakember! Kép

Tünde
ptünde
 
 


Márk 7-kor felkeltett, éjszaka Nóri balhézott(pisilni kell, szomjas vagyok, tejcsit kérek kb 2 órán keresztül) Most bezzeg mindenki durmol nagy elégedetten, csak én nem tudok visszaaludni.

Korkülönbség: Nálunk 19 hónap van a két gyerkőc között, ha a doki engedélyezte volna még kevesebb lenne. Mi így akartuk, és bár vannak-voltak nehéz időszakok mára többnyire szuper jól elvannak együtt a gyerkőcök. Még pár év és eltűnik ez a kis korkülönbség is, bízom benne, hogy jó tesók lesznek és szépen eljétszanak majd egymással. A barinőmnél 7 év van a fiai között, hát nem nagyon tudnak egymással mit kezdeni egyenlőre (4 és 11 évesek).

lenne még mondanivalóm.
jövök majd még, felkelt a Mák
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Sziasztok!

Ed,
ugy latom az alma nem esett messze a fajatol. Kép Olyan cuki, ahogy segit az apjanak szerelni. Kép Szupi, hogy maszik a matracara, ha almos. Igy legalabb konnyu dolgod van/lesz elaltatni. Kép

Moncsi,
a porszivozastol Bia nagyon fel. Mindig jo hangosan nyoszorog, s ilyenkor fel kell venni. De az is lehet, hogy minket felt. Szokott kozel is mereszkedni hozza. Egyszer a szekreny es a porszivo koze szorult szegenykem, s nem sirt, csak megjobban nyoszorgott. Kép En sem osztom azt a megallapitast, hogy nem almodnak. Bian latni, mikor almodik, mert ilyenkor jo nagyokat szokott mosolyogni, vagy eppen gorbul a szaja. Kép Van, hogy felriad, mert rosszat almodott. Kép

P Tunde,
Hu, nagyon hosszu fiu. Jo magas lesz. Kép A lampakat Bia is mindig nezi es szol, hogy kapcsoljuk fel. Kép Edes lehet a telefonalos Tomika. Kép A zacher torta nagyon fincsi. Tudsz ilye kesziteni?

Megyek megprobalom elaltatni a Kiscsajt. Tegnap este vendegeink voltak, es nagyon nem akart aludni. 23:15-kor sikerult elaltatni. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Éppen az elöbb kaptam majdnem szívrohamot...felakartam venni valamit videóra és nézegettem melyik kazettán mi van.Össz-vissz van kb 6 db kazi,és az egyiken a Domi 4D ultrahangja van.De amire azt hittem,hogy azon van,hát nem volt rajta,hanem hülye reklámok meg egy film amit nem emlékszem,hogy felvettem volna.Gáborommal itt kerestük vagy félórát a 4d-s felvételt,de sehol semmi.Arra jutottunk,hogy biztos a Domi benyomta a felvétel gombot és letörölte...KépKépKép

De aztán derengeni kezdett,hogy mintha tegnap egy kazit elpakolt volna a gyerek az asztal alá...és tényleg,ott volt,és rajta volt az ultrahangfelvétel...

Szegény gyereket,meg jól leszidtuk...most győzöm neki mondani,hogy ne haragudjon.

Na csak ennyit akartam,este visszaolvasok,és írok is.Ja még annyi: Barbi! Ma lesz 11-kor a Babaház c.műsor,de ez még nem AZ!Kép

Orsi
orsi21
 
 


Orsi! A neten irta hogy van nekik készleten öv, mindegy majd valahogy sikerül remélem beszerezni.
Szegény, én is szomoru lennék ha ilyen felvétel tünt volna el. Hátha elökerül az a kazi még!

Tündi! Tomika jo hosszu baba! közben megkerestem tényleg van játék a Centrumban, eddig sose láttam, pedig régen voltam fent is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Hát tegnap megvártuk Apát és még játszott is vele Pepe /Apa fél12kor jött meg éjjel.../
Szóval éjfél után sikerült ágyba tuszkolni.
De reggel 7kor ugyan úgy fújta az ébresztőt, mintha 'mise történt volna...

Én meg elmentem AquaFitnes-re Kép Olyan jó most a közérzetem...
Ed jól emléxem, te is jársz? Mikor?

No, átadom Apának a gépet...

Zsu
bzsuzska
 
 


ez a mai szülinapon készült
KépKép

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Karmen,

Olyan szép a már egy éves nagylány!

Domi ma kapott hintát,mert hintalovat sehol sem találtunk.Ja és tolta a Tesco-ban a nagy bevásárlókocsitKép,meg megharapott az egyszál fogával,ami még rendesen ki sem nőtt,épp,hogy látszikKépMost folyamatosan mondogatja,hogy: mmma,mmmma,ez egy egyenlő a hinta-palintávalKép
orsi21
 
 


Ed,

De jó neked,mármint én örülnék neki ha úgy lenne nálunk mint nálatok a korkülömbség.Egyébként nálunk is apa döntött,de ő a 4 év múlvát találta szimpatikusnakKépKép
orsi21
 
 


Sziasztok,

Szokásomhoz hiven, tudjátok, mint a villám, s hamarosan ez is ritkul majd...

Ed
Mondtam én, hogy a Leányka igazi számitógépes fazonKép Lehet hardveres lesz?Kép Nagyon aranyos.
Tornázni Kincs bevonásával is tudsz. Nagyszerű játék Neki, Neked pedig remek hasizom és kar és popó gyakorlatok. A köv. talin majd mutatok figurákatKép Peti nagyon élvezi, bár az utóbbi időben lusta dög vagyok, napi edzésem a lépcsőzésre korlátozódik csupán.

Karmen
Plüss vagy bársony a ruhácska? Nagyon jól áll Orsinak! Kétszülinapot tartottatok, egyet Nektek, egyet a rokonságnak? (Nekünk is kettő lesz...)Kép

Tündi
Töltsd le a netről a nyomtatványokat (=apeh honlap) és már töltögetheted is. Jó Nektek, talált pénz a visszaigénylés.Kép Hütyü nagyon ügyi fiú, és milyen magas. Kosaras!Kép
Nahát, Te is takaritasz a babamentes napodon? Mint a topic örök lázitója, azt vallom: Babamentes nap = csak Te vagy és kész. Najó, legalábbis a mi családunk értelmezésében. Ha Peti nagy ritkán lepassz, akkor havaj, megyek szerteszét, takaritani Petistül is tudok, viszont egy igazi jót csavarogni nemKép

Timi
Bencének biztosan izlene a madártej, Ő nagy inyencmester. Persze gondolom csak a léből kapna, a habokból nem. Kép

Ági
Hogy sikerült a pizzázás-sörözés? Kép Matyus jól birta anyóssal?

Claire
A képnézegetőben van olyan menü, ami lekicsinyiti a képet az általad megadott méretre. Prób. csak ki.
8 fogacskája van Ádámnak? Hmm, le vagyunk maradva azzal az 5,5-el.Kép
Tényleg, minden babának jó nagy lapátfoga van elöl-fölül? Mert Petié akkora!!!Kép Jó nagy szünettel a kettő között...

Rólunk:
Peti feláll kapaszkodás nélkül, valamint letérdel, leguggol, leül az önálló álló helyzetéből, szintén segitség nélkül. Lépés egyedül még mindig nincsKép Kézenfogva rohanás az bezzeg van. Sajnos felfedezte, hogy magasabb terepre is remekül fel tud mászni, pl. a fotel, a kanapé, szóval ajjajj!
Vettünk bébitaxit -hiába no "rally-buzi" család sarja- mintha a géppel a seneke alatt született volna: hajtja előre, sőt hátra is, közben tekeri a kormányt, püföli a dudát. Kis kapaszkodással gond nélkül leszáll a masináról.
Szókincse nem gyarapodott, a sejhaja viszont igen, formás babahájat növesztett a dereka köré. Apja fiaKép

Tesó-projekt:
Nálunk a fontossági sorrend 3. helyére sorolódott, kronológiailag a "majd" jelzőt használnámKép De természetesen szeretnénk egy kislányt Peti mellé, márcsak azért is, mert a lánynevünk régen megvan, de fiúnéven megint törhetnénk a fejünket...

Kellemes éjt szép álmokat mindenkinek!

Szilvus és a TaxisofőrKép
szilvus
 
 


Karmen
A tapsikolós kép sajna bemozdult, de ezt a hatalmas CUPP-ot küldjük Orsinak és a topic összes Leányzójának!Kép
(A fotón Peti épp puszit dobKép )


Kép

Szilvus és Petike
szilvus
 
 


Sziasztok!

Karmen,
Hu, de csinos Orsi ebben a ruciban! Kép A haja is jol megnott. Szoktatok csattot belerakni? En probaltam Bianak belerakni a hajaba, de nagyon nehezen engedi. Ha vegre sikerul, akkor van, hogy rovid ido elteltevel kicsuszik belole, annyira selymes haja.

Orsi,
tegnap mi is bevasarolni voltunk. A leanyzot eloszor a kocsi ulokejere ultettuk, de ott megunta, s akkor inkabb a kocsi elejebe allitottuk. Nagyon elvezte, mikor elindultunk vele. Csak ugy sikongatott "Kerem vigyazzanak, jovok!" Kép, s meg rugozott is hozza. Nagyon edes volt. Kép

Szilvus,
szolj, ha megmutatod Ednek a baba-mama tornat, en is szivesen vennek 1-2 gyakorlatot. Nagyon edes, ahogy puszit dob! Mindjart megmutatom Bianak. Kép S egyre ugyesebb ez a nagyfiu. Miket tud mar?! Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Ed, a játszóház minket és a barátnőmet is érdekelne.Kép Remélem "egyéb" akadály nem merül fel. A képeken nagyon érdeklődő Kincső! Kép

Ági, jól bírja a kaja nélkül az éjszakát Matyus.Kép Nálunk sajna ilyen nincs. Úgy látom mintha a 7.foga jönne, de különben is extra nyűgös!
A Wc.ben biztos nagyon elégedett volt Matyus!Kép

Kitty, Naggyon csini a nagylány a képen!Kép Ezért is szeretnék egy kislányt is, mert milyen jó lesz öltöztetni!KépMár, ha hagyja.Kép

Szilvus, de ügyes Peti a lépcsőzéssel!Kép Bencét nem lehet vezetni, mert azt gondolja, hogy ez az a játék amikor tapicskolhat a lábával!KépTaxi nálunk is kedvenc már Bencus is megtanulta előre isKép meg leszállni is róla.Kép

Orsi,akkor most hintázna folyton Domi?Kép
A védőnőd sajnálom, hogy ilyen gáz! Kép
Baba dologban folyton változtatom a véleményem, hiába fő a következetesség.Kép

Sly, akkor nektek is volt rossz éjszakátok.Kép Nem értem miért nem tudnak aludni, ha álmosak. Bia bibijeKép biztos hamar elmúlik! Múltkor én is rátoltam az ajtóra Bence kezét, de nem lett semmi. A Tescoban akkor szórakoztatta az embereket!Kép

Moncsi, a púp remélem gyorsan múlik! Nem hiszem, hogy meg lehetne úszni balesetek nálkül!
Jó, hogy kibújt az a fogacska,akkor most jobbak lesznek az éjszakák!Kép
A porszívótól régen Bence is félt, most meg teljesen odavan érte. Nem tudok rendesen porszívozni, mert vissza húzza a zsinórjánál, meg nyomkodja. Ezért kenguruba teszem míg porszívozom. Hát ez az igazi erőnléti torna!Kép

Magdi, Era nagyon ravaszak ezek a picik a nagyokkal!

Zsu, jobbulást Pepének jobban van már?

Nem hagynak élni ezek a fiúk. Bejöttem a vendégszobába, hogy tudjak egy picit netezni, hát nem utánam jönnek? Bence előtt mostanában lehetetlen gépezni. Ha meglátja ezerrel jön és gyilkolja a billentyűzetet.Kép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Sziasztok!

Szilvus!
Jó volt a görbe este. Az olasz étteremben nagyon bekajáltunk és még az én adagom így is megmaradt. Tegnap nem kellett főzniKép
Peticicc nagyon aranyos a csókos szájával! Ha lányom lenne ideültetném a képernyő elé!

Babaproject: Mi csak jövőre próbálkozunk, szeretném ha 2,5-3 év lenne köztük, mert addig még annyi mindent szeretnék Matyusnak megmutatni a világból, és hát apócska babóval ez nehezebb. Ha meg már Matyi nagyobb akkor könnyebb a picivel is. (gondolom én, no meg hát milyen gyorsan jön össze a tesó, azt ki tudja!)

Kicsit elegem van! Nem is tudom, főleg Anyósból + a környezetmben még néhány emberből (szerencsére Matyi meg Apa megússztákKép) Néha olyan kiábrándítók az emberek. Akit meg szívesen látnék azzal meg csak néha találkozom. Kép Biztos nem értitek, bocs! Csak olyan hüjjje hangulatom van (és este Anyós is jön Matyikázni. Hova meneküljek???? Pedig én még bírom is a fejét, csak néha sok belőle)
Hát ez van!
Mindenkinek szebb vasárnapot!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Na itt vagyok. Tegnap reggel óta készültem erre, de mindig közbe jött valami. Azt persze már elfelejtettem, amit írni akartam, de sebaj, azért még maradt mondanivalóm.Kép

Szilvus! Csókot dobó PetiKép Megmutattam Nórinak, mondtam, hogy a baba puszit küld nekünk, erre adott egy puszit a képernyőre. Virtuális csókKép Remélem nem bánod, hogy ilyen "öreg" csajszi bukik a fiacskádra.

Védőnő kérdésben csatlakozni tudok a nagy többséghez. Igazándiból van, de MINEK???? Szerencsére ritkán látjuk, és viszonylag normális is, de semmi okosságot, vagy újdonságot nem tudok tőle kérdezni, elmondja azokat a dolgokat, amiket én a Kismama újságból jó pár éve tudok. Na mindegy, nem bántom, mert alapból tényleg aranyos.

Ági! Menj el sétálni, amíg anyós Matyikázik, legyél egy kicsit egyedül.
A WC-s sztorin jót mosolyogtam, érik az embert meglepetések. Egyébként a fürdőszoba és WC, mint tiltott terület nagyon vonzzák a gyerekeket, WCKAGYLÓ!!!! Nincs is ennél izgalmasabb. Nóri a mai napig imád ott lebzselniKép

Nekem is kéne már tornáznom valamit, egyrészt van pár kiló+, de ez még nem is lenne baj, nem feltűnő. Inkább az a bajom, hogy ÚÚÚÚgy eltunyultam, puhány vagyok... Ez nagyon zavar.

Tegnap is szánkóztunk, majd teszek fel képet. Mostanában, hogy sokat süt a nap naponta kétszer sétálunk. Márknak olyan étvágya van, csak lesek, hogy mennyit eszik. Naponta 3x alszik, éjszaka is alszik, csuda jó gyerek. Nóri ennyi idős korában 1x aludt, max 1-2 órát, este 10-11ig kukorékolt, hajnalba meg kelt. Ég és Föld a két lurkó!!

Annyi aranyos sztorit írtatok, képtelen vagyok mindegyikre reagálni, már megint mennem kell.

Holnap gondoljatok ránk, megyünk BCG oltást ismételniKép Kép
Pusza:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Szilvus! Mult héten anyuéknál volt köszöntés tesomékkal, tegnap meg anyoséknál sogornömékkel.
irtó édes ahogy Petike puszit dob!!
Hátha sikerül még az a tapsolos képKép

Sly! Én is probáltam már csatot tenni a karácsonyi képeken láttátok is, nehezen hagyja és sokáig nem türi meg sajna. Pedig nekem sokkal csinibb lenne ugy. Na majd késöbb gondolom neki is tetszeni fog. Orsi meg tolni szokta a bevásárlókocsit én fogom öt, ö is sikongat meg nevet. Olyan édesek tudnak lenni.

Barbi! 7. fog?? hova siettek? Remélem gyorsan kibujik.

Tesoval mi összel probálkozunk.

Orsi régóta imád mindent ami fényes, krómKép
Ime ahogy segit apunak a porszívót fényezniKép
Kép
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Barbi
Köszi a kérdést, már jobban van Pepe!

Ma voltam babalátogatóban, uncsitesóm kislányánál. 2 napos és 2700 gr, olyan ééééééédddiiiiiii. MEgjött a kedvem egy kistesóhoz... (tény: kiscsaj azért született mert anyuci bezsongott, amikor meglátta, hogy pocakosodok KépKép Mondtam, azért ne pinpongozzunk a nagy pocakkal KépKép)

Apóséktól kaptunk egy esernyőkocsit, Pepe elkezdte tologatni, mint egy járássegítőt... Amikor leszedtem róla és összecsuktam a kocsit elkezdett bömbölni, hogy ő biza azt tologatni akarja!!!!

Fényképezőnk továbbra sincs, így nem tudok Pepe képpel szolgálni Kép

Jó éjt
Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűtünk, de valahogy ez a múlt hét úúúúúúgy elrohant.


Karmen, Orsi nagyon édes.Még szép, hogy szereti a mi fényes, csillogKépKépmár most ért a dolgokhozKép


Szilvus, hát ez a csóóóóók.
Petike igazi nagyfiú.Nagyon szép , igazi fiús arca van.Azt hiszem nem sokára már hessegetheted is a kislányokatKép


Ági, nem lehetett semmi a wc móka.Jót nevettem.

Rólunk annyit, hogy lassan egy hete növesztjük a 7.-8. fogacskát, most épp alul, de nagyon nem akar előbújni igazán.Van helyette viszont:kicsípett popsi, hasmas, nyúg.
Sára mondja, hogy kukucs(imádja ezt a játékot), és belegondolni se semmi, hogy 3 nap múlva 10 hónapos lesz.
Jaaaaaaa, és most már az ágya legeslegalul van, mert rááll a takarójára, és onnan simán ki tud(ott volna)esni.Így viszont szegény olyan száműzöttnek tűnik.

Lányok, találtam egy jó kis helyet, ahonnan új babaruhákat lehet rendelni.Bemásolom a címet, hátha érdekel vkit.Szerintem egész jók, és az áraik is barátiak.
http://www.babaruhazat.hu/termekek.php?kat=27&from=50

Egyenlőre ennyi, mert Sára úgy érzem alkotott.
Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk, amíg fiam hagy, gyorsan írok pár sort.

Voltunk pénteken a Madarászban. Zörejt még mindig hall a doki, de továbbra is azt mondja, hogy ártalmatlan, de majd 3 éves korában azért vigyük vissza kontrollra. Azt mondják, hogy a gyrekek nagy százalékának van ilyen, csak hát nem is feltétlenül veszik észre. NÁlunk sem vették volna, hogy ha akkor a légzésfigyelő miatt nem kell bemenni kivizsgálásra. AZért a körzeti dokit is meg fogom kérdezni, hogy ő nem hall semmit?? Hát ennyi volt. Remélem, hogy nem lesz ebből semmi baj később sem.

Tegnap megsütöttem életem első muffinját. Én most jutottam el idáig. Jó lett, de kellene még recept. Van valakinek? SZilvus? Ha van, küldjél lécci. Ez a legalapabb muffin volt.

Tesó kérdés: MI rástartolunk a témára. Kép Móki azt mondta, hogy el kell foglalnunk a 3 ágyas szülőszobát a söpfiben. Számítunk itt még Edre (mert LÉna most ugye nem)! És hát, ha Móki ezt mondta, akkor nincs mese, igyekezni kell!! Kép

4 napja MÁté esténként nem bír elaludni. Mintha félne valamitől, csak akkor nyugszik meg, ha ott vagyok mellette. Remélem, hogy ez csak egy átmeneti időszak.

Akkor szerdán játszóház?? Ed, írok levelet!

Teszek fel két képet. Tipikus ffi már most Kép



MEgyek, mert MÁté játszani szeretne.

puszi mindenkinek, Kata



KépKép
katca
 
 


Sziasztok!

Lányok! Na akkor a játszóház Ok szerdán?

Ági,
örülök, hogy jól sikerült a görbe este! De szeretném én is, csak hát nincs aki vigyázzon a csemetére. Nnnyugi! Ne foglalkozz a hülyékkel!

Szilvus,
édi a kis csókosszájú Peticica! Jaj a lányoknak! Én is szeretném, ha a következő kislány lenne, dehát ember tervez...

Karmen,
Orsi annyira szép kislány, főleg a klassz kis rucijában!

Léna,
Hú, még csak most tettétek le a kiságyat? Sára is mindjárt 10 hónapos? Hihetetlen! És 7.-8. fogacska? Jujj, jöjjön ki hamar! Édes, lehet, ahogy kukucsol.

Sly,
én is csináltam császármorzsát, persze a szemétben kötött ki. Levi addig sertepertélt körülöttem, míg a doboz mellé nyúltam: cukor helyett sót tettem bele. Ehetetlen lett. Mérges voltam, mikor úgy rákészültem.

Ed,
Kincsi kis szakember, tulajdonképpen minek is Apa a számítógéphez?

Tünde,
Tomika szép nagy baba lett! Gondolok rátok is, amikor Levit nem lehet leállítani. Miért kell a szemészetre mennetek? Cipő ügyben nálunk is hasonló a helyzet. Nem tuom beleszuszkolni a lábát, mert annyira buci a lábfeje, úgyhogy még tavaszig várok a cipővásárlással. Addig hátha lejárja egy kicsit.

Védőnéni: nálunk jó, semi gond nincs vele és náha az az érzésem, hogy jobban képben van, mint a doktornéni. Egyébként én is azt gondolom, hogy felesleges.

Tesó: én még hezitálok. Ha sokáig gondolkodok, nem lesz.

Rólunk: nem tudom szombaton este mi történt. Minden ment a megszokott útján este, de amikor letettem az ágyba 3/4-ed 8-kor Levit, elkezdett üvölteni. 1/4 11-ig sírt szinte egyfolytában és nem tudtuk megnyugtatni. Semmi nem kellett, semmi nem volt jó még a cici sem. Végül az segített, ami egészen pici korában is, hogy erős térdhajlításokat csináltunk vele, míg el nem aludt. Nekünk jó torna volt. Egyszerűen nem tudom az okát, ilyen 3 hónapos kora óta nem volt. Lehet, hogy hasfájád, de nem evett semmi mást, mint amit szokott. Annyira sajnáltuk, azt hittük, hogy beteg. Kikészült ő is, annyira, hogy hányt is egyet, meg mi is az aggodalomtól. Lehet, hogy az volt a baj, hogy úgy 9 és fél hónap után délelőtt kiruccantam? Apa vigyázott rá és semmi gond nem volt, a 4 órából 2-t aludt. Nem tudom, csak találgatok. Pupi még van, de a színe már zöldessárga.
Viszont délelőtt a bartnőmmel esküvői ruhát voltunk názni. Ki is választottunk egy csodaszépet. Olyan nosztalgia fogott el!!!!! És ha már egyszer kiszabadultam itthonról, gyorsan megleptem magam egy kordgatyóval és egy pulival.

A mai éjszakánk már jó volt, szerencsére. Este fel kellett tennem a baldachint, mert ugye kimostam, de vasalni már nem volt időm. Levi meg csak meredt az ágyára, hogy miért olyan kopasz.

Moncsi
monyó
 
 


Sziasztok!

Kata, hajrá-hajrá.Én drukkolok nektek.Sőt, én majd izgulok értetek odakint,így veletek lehetek majd, ha a tesót bevállalni nem is merjük, illetve csak én nem merem, mert Zoli máris benne lenne.
Jaaaj, de jó, újra pocisok lesznek köztünkKép
Hát ez a MátéKépCsak a sörhassal vigyázzatokKépKép

Moncsi, szegény LeviKépdélután aludt?Mert Sáránál előfordul, hogy ha du.-n nem alszik, akkor este a fáradságtól nem tud.

Pusz

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Moncsi! köszi. Szemészet, pisigyüjtés ez mind az 1 éves kontroll része, reméljük Tündiéknél se lesz gond. Mi jövö héten megyünk szemészetre.
Na jó kis torna lehetett ez egy közel sem pehelykönnyü babával már! Tuti izomláz. Remélem nem lesz több ilyes este!

De jo lehet ez a játszóház! Nagyobbaknak mennyibe kerül?

Kata! remélem nem sokat kell várnotok!! Nagyon szupi ez a sörös képKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Zsu, aquafitnessre hétfőn 19re, szombaton 11re járok. Nekem nagyon tetszik, jól elfáradok. Szombaton csak 4 hosszt tudtam utána úszni.

Kata, Móki, akkor megcélozzuk a 3ágyast??? Tök jó!

Szilvus, köszi, remélem még találkozunk februárban, mert ha dolgozol, akkor már nehéz lesz jönnötök. SajnosKép
Mi febr 19-26ig nem leszünk itthonKép

Léna, tegnap írtam emilkét, hogy merre vagy. Visszajött, hogy betelt a postafiókod. De látom, jelentkeztél.

Moncsi, jó neked, hogy kaptál magadra cuccokat. Nekem nem megyKép Lusta vagyok próbálgatni és ami tetszik, abból nincs nagyméret.
Nálunk most éjszaka sírt sokat Kincső. Nem tudom miért, talán a foga.

Kata, az élet habos oldala...

Ági, én is elgondolkodtam, hogy mi lesz 2 picivel. Biztos van rá megoldás, de amíg nem született meg, addig nem tudom mi az.

Barbi, Szilvus, már Kincsi is sofőrködik. Tegnap az apja megmutatta, hogy kell a bébitaxival menni, azóta hajtja magát. Egyenlőre csak előre, ha nekimegy valaminek kacag és kéri, hogy toljam el onnan.

Magdi, talán tavasszal könnyebb lesz mozogni. Séta, játszó a gyerekekkel, tuti mozgás. Gondolom én, akinek még csak 1 kölke van.

Tünde, mi ráültettük Kincsit a bébitaxira. Kaja: nálunk már csak a darabos a nyerő, persze csak akkor, ha hajlandó rá.

Karmen, szerintem Orsinak kéne porszívózniaKép

Takarítás: fújjjj. Ma porszívóztam és ezzel meg is untam. Pedig még lenne mit csinálni. Lusta dög vagyok.

Tegnap voltunk kirándulni, 3 órát gyalogoltunk a hóban. Kincsőnek tetszett, bár a hómezőtől megijedt. Gyönyörű piros lett a pofija.

Hallok valami duruzsolást az erkélyről, asszem felébredt.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


SZIASZTOK!

No, hazaértünk. Gyorsan egy pár sor rólunk, oszt ígérem, még visszatérek, de olvasásban sehol nam vagyok, csak bele-bele kukkantottam.

Szóval Kata, Ed, örülök, hogy a babaláz rátok is átterjedtKép Nagyon bujtogatok, oszt én maradok ki??? Ugyanis az a nagy helyzet, hogy januártól már nagyon az ügyön lennénk/vagyunk vagy miKép, de borzasztó tudományosan közelítjük meg a dolgot.Kép Úgy félidő körül mindent bele - gondoljuk mi:-) Dec.-ben nagylány lettem, kemény másfél napra. Rá MÁSFÉL hónapra megint - szintén ennyi időre, így felezőidőt nem nagyon tudtuk hogy számolni, de mikor beleugrottunk a dologba( 28- nak a fele 14 technikával), csak vihogtam, mikor rá 5 napra megint megjött. Szóval enyhén szólva kicsit rendszertelen. Úgy döntöttem, tudományosság ide vagy oda, kufircoljuk, mikor csak jól esik, oszt jön a tesó, ha szeretne:-) Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az első, kitörő vihogás után nem voltam kicsit csalódott, de azzal vígasztaltam magam, hogy nagggyon remélem nem kell sokat várni a tesuszra. Ja, és persze az sem lesz könnyű, hogy az első 12 hetet nyugiba végigmalmozzam. Viszont nagyon jó, hogy azért a leendő nagytesóKép majd jól leköti az időmet. Szóval próbálok nagyon laza lenni, de szerintem nem fog olyan könnyen menniKép Mindenesetre a 3 ágyast megcélozhatjukKép

A szerdai tali ügyben én is kérnék mélt!!! De biz ám!

No, még jövök, röppenek,

Pusza,

Móki
móki
 
 


Sziasztok!

Kicsit mi is kimetünk sétálni, ha már süt a nap!Kép Matyi mostmár az esetek 70%-ban csak 2 lábon jár, és olyan hisztit levágott mikor be akartam vele jönni, meg ha nem arra mentünk amerre ő akart, de hát ki az erősebb!?Kép
Majd du-n is megyünk 1 kört!

Ed!
Én is olyan lusta dög vagyok! Reggel óta vasalok, a pórszívózás még hátra van, nem is tudom miért van ez!? Holnap meg nem is leszünk itthon, szal kéne valamit tenni itthon. Kép
Hova mentek 1 hétre majd?

Enni se nagyon akart ez a gyermek. Vettem a boltban hántolt borsót (sárgaborsót+zöldet) mostmár nem kell vacakolni, a borsófőzelék kinyomkodásával. Sajna Matyi nem eszi meg a borsó héját, kiköpi. Így nem lesz kifogás ha felébred. Kép

Most megyek hátha vége lesz már ennek a vasalásnak! Kép

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Szilvus, a csókos szájú Peticica a hét fotójaKép Édes!!!!

Kata, megy mailKép- már ha sikerül megírnomKép

Léna, ha apa győz, akkor betolatunk még egy ágyat a szülőszobára, és társulhatszKép

Ági, klasszak lehetnek a séták. Már én is várom, hogy kézenfogva sétálgassak manóval-lehet, hogyaztán mejd visszasírom a babakocsis időszakot?

Claire, ennyi fog! Jól belehúzott Ádám!

Moncsi, jó lehetett a ruhaválasztás, különösen saját, amit meg is vettélKép TesóKép tetszett a megjegyzésKép

Karmen, szuper a kép a csőfényező OrsirólKép

Szóval, egy hét otthon, egy kis szánkózás, amit anya és nagyi jobban élvezett, mint Andris, de egy-egy halvány mosolyfélét el lehetett csípniKép Lehet, hogy az nem tetszett őkelmének, hogy beborítottam az elején a hóban? Jól van no, nem láttam a vakondtúrást, és ilyen sebesség mellett felborult a járgány. Épp hogy havat fogott angyalom, mert dőlés közben már kaptam el, de egy kicsit így is sérelmezte. Kép
Egy kép a nagyon vidám szánkózó gyerökről:

Mielőtt hazamnetem, még babáztam egyet a kórházból éppen hazaért babóval. Olyan jó volt ilyen picikét a kezemben tartani. Mint tapasztalt anyukát Kép, engem kért meg a barátnőm, hogy mutassak egy fürdetést és egy köldökcsonkápolást. Szóval tesóötlet megerősítve. Aki hezitál, mehet egy látiraKép

Lépek, rakodok egy kicsit, bár apa tiszta, rendes lakással fogadott. Imádom! (Mondtam már?)

Pusza,

Móki
móki
 
 


Sziasztok!

Móki
Jóistenke hozott újra itthon!Kép Annyira nagyon jó neked, hogy ki tudsz igy szabadulni Mazsolával a Nagyi(k)hoz vidékre. Látod, a Pesten lakó szülőknek az előnye a hátránya is egyben. Az egyéb részünkről felmerülő hátrányokat nem részleteznémKép
Andris jól érezte magát, a szánkózáson túl is? Kép nem látható, pliz mégeccer!

Babaprojektesek!
Hajrá-hajrá és hajrá! Móki jól irta: nem számolgatni kell, hanem cselekedni, mikor és mennyi kedv van hozzáKép Úgy izgulok, ki lesz a soron következő. Papákat pedig etetni ám rendesen fehérjével, úgymint tojás, túró...Kép

Újszülött baba tünemény! Én 4,5 hónapost dögönyöztem a múlt héten, hihetetlen de Őt is olyan kis falatkának látom Peti mellett. Bevallom őszintén ezt az egészen újszülött kort én kihagynám. Alig vártam, hogy Peti ne párhetes legyen. Igazán pedig most élvezem ezt a jövő-menő-fecsegő-csenőmanót! Most kellene megállitani az időt egy időreKép

Ja, a legnagyobb újságot nem is írom?Kép

Peti megtette az első pár lépését, teljesen önállóan, önálló állásból, megfontoltan és persze természetesen a kinyújtott karjaim ölelése feléKép Elismételte 3-4-szer a produkciót (felállt, lépett, leguggolt, majd mászott, aztán ismét ugyanezKép ). Ági, lehet este fogékonyabbak a babák: Úgy emlékszem Matyika is este kezdte tudományátKép

Mentem, holnap rohangálós napunk lesz.

Kellemes éjt!

Szilvus és a jövő Menő ManóKép
szilvus
 
 


Sziasztok!

Megérkeztünk, ismét ithhon vagyunk.
Igaz már 1 hete hazajöttünk, de nem volt internet.
Nagyon jól éreztük magunkat, csuda jó idő volt, még egy kis szint is sikerült magamra szedni.Sokat fürödtünk, Bálint is megmártózott az Óceánban, nagyon élvezte. Mászkált a parton a homokban, fogdosta, közben nagyokat sikongatott.Az időeltolódás szerencsére nem viselte meg.
Az utazás elég hosszú volt. Ausztrália az a hely ahová havonta nem utaznék kis gyerekkel. Visszafelé eléggé megjártuk, Kuala Lumpurban (remélem jól írtam) 3 órát szerelték a gépet miközben már az összes utas rajta ült. Bécsben pedig 10:20-kor indult volna a gépünk, de törölték a járatot az időjárásra hivatkozva, és este 3/4 7-kor indultunk el Budapestre. Ott még várt a hidegzuhany. Ugyanis kerésünkre Bécsben nem adták oda a babakocsit, mondván mindjárt indul a gép, és mire Ferihegyre értünk elhagyták a 3/4-ét, szóval most se gyerekülés, se babakocsi. Elvileg a légitársaság megveszi, csak győzzem kivárni. Na mindegy, azért nem rontotta el a nyaralást.

A visszaolvasással még nem végeztem, de igyekszem bepótolni!

Karmen,
Orsinak sok boldog szülinapot kívánuk! Kép

Most megyek, még jövök!

Szép napot!

Edina és a ma 11 hónapos Bálint Kép

nedinabp
 
 



Sziasztok!

Bocs az offért! Mariannak üzenném, hogy elromlott az internetem, nem tudok neki írni. Hívjon fel légyszi a tali miatt.

Móni
kirmon
 
 


Sziasztok!

Edina, üdv itthon! Szupi a kép Bálintról. Mintha egy cseppet élvezte volna a nyaralástKép! Irigy-irigyKép

No, itt a kép a szánkózást nagyon értékelő Andris Mazsiról:
Kép

Szilvus, gratula a lépkedő manónak! Ügyi-ügyi!!!! 8találtam képet sétáló mindenféle állatkáról, de sétáló babát nem, így egy Micimackó a második sétáló babának!!!Kép)
Kép

Pussz,

Móki
mikimoki
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: