Sziasztok!
Gömbölyű!
Köszi, már sokkal jobban érzem magam!
MJ-Móni!
Neked is nagggyon köszi! Igen, már beszéltem erről a dokival, de túl sokat nem tud segíteni. Hashajtó ugyebár kilőve. De kapom a jótanácsokat, amelyek közül van, ami azért bejön. Szóval leginkább az étrendemmel tudnék segíteni magamon. Igyekszem.
Rókica!
Szegényke, megértem, hogy most nyugtalan lettél. Azért próbálj lehiggadni, és nem a legrosszabbra gondolni!
Gömbölyű!
Egyébként sajna elég gyakori az, hogy a terhes munkaerőtől gyorsan megválnak, ha tudnak. Ilyenkor nem azt nézik, hogy mi lesz velünk, meg, hogy lenne emberi, hanem azt, hogy ők minél olcsóbban megússzák.

Azért szerencsére nem mindenhol van így.
CsMarti!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van!

Reméljük hipp-hopp tavasz lesz!!!
Tündérke!
Nagyon aranyos tényleg, hogy ilyen nagy tapasztalattal is elbizonytalanodsz.

Olyan helyes. De nem meglepő! Tényleg mindig más és más problémák jönnek elő, és mindig újabb és újabb kérdések. Aggódni meg természetes szerintem, egy rendes anyától. Csak túlzásba nem szabad vinni!
Falina!
Remélem a jövő heti UH után csak jó hírekkel szolgálsz majd! Megy a drukk!!!
Pipocska!
Várjuk a 4D-s képeket a Babádról!
Mmónika!
Neked is köszönöm a tanácsokat, kipróbálom ezeket is!
Mircimama!
Fúú, ez az esküvő időpont...Elég "necces".
A terheléses cukorvizsgálatról én is többfélét olvastam már, de tapasztalatom egyelőre nincs. Van ahol csak ez a próbareggelis dolog van, és csak indokolt esetben kell beszenvedni magába a kismamának azt a cukros lötyit. Máshol meg kapásból a szirup
A házi babaruhabörze jó ötlet szerintem!
Lányok!
Este megmértem magam. 6 kg plussznál tartok, így a 19. héten. Olyan nagynak hangzik ez a szám, de ha jobban belegondolok, nem is vészes.

Végülis már lassan a felénél vagyunk. És tényleg az összes a hasamon van.

Na, most jól megnyugtattam magam!
A málnalevél teát én tuti ki fogom próbálni!
Puszi:
Viki(18+4)