Sziasztok!
Olvastam az eddigieket, mert én most nagyon meg vagyok ijedve

Történetem, hogy tavaly áprilisban volt egy missed ab-om, mert a 12 hetes uh-n kiderult h a 7. héttől nem fejlődött tovább a Kicsi

persze én jól voktam semmi jel nem volt.
Ezután nem volt vizsgálat, mert ugye mondták h ez előfordul.
2014 nov. 28-án nagyon magas 140-es pulzussal kórház, utána vizsgálatok, melyeknél kiderült a tsh: 0,01 Ft4 normális FT3: 7,59 ( a max 6,8). Erre az endo doki mondta túlműködés és adott rá propycilt 2 hétig 2x1 majd utána 1 szem naponta.
Csak ez az endo dokis volt dec.10-én s 14-én meg pozitív lett a tesztem. Nagyon örültünk, vissza is mentem hozza h most akkor mi is van, s mondta h ezt szedhetem de mást nem. S jan.12-én újabb vérvétel. Nyugodt is voltam, 5-én volt uh, ahol szívműködés volt és crl: 15 mm! Szuper!!
Vért levették, erdmény tegnap a kezembe és ez az ami aggaszt de nagyon!!!
Anti TPO: 600 s a max 35....

Tsh: 7,66

T4 szabad frakció: 9,47 ( 12 a minimum)
T3 jó és a TRAK is negatív
A legnehezebb, h pont e héten nincs az endo dokim... Hétfőn van leghamarabb, s síknideg vagyok, hogy most akkor mi lesz a babával. :'(
Mert ahogy olvastam Nálatok a 4-re is mondták h sok, akkor én mit szóljak...
Természetesen a gyógyszert abba is hagytam, de úgy gondolom ez az autoimmun baj, ami előbb-utóbb elsorvasztja a pm-et, s csak gyógyszer mellett lehet lenni.
Ma elmegyünk magánba uh-ra, hogy egyáltalán mi van a Kincsünkkel, hiszen a tavalyi miatt ez aggaszt.
Tudtok valami okosat mindani erre? Pozitív, negatív is hiszen az élet nem csak pozitívumokból áll.
Én mist úgy állok hozzá, hogy jól van a Kicsi, hisz másképp nem is lehet.
Köszönöm szépen és bocsánat ha hosszú lett, de csak így érthető.