2005.02.02 15:21
2005.02.02 15:21
Bekentem Sudocremmel a pállást. Végül meg is fürdettük a kis koszit
ORdított, még nem találtuk ki, melyik hőfokot szereti. Vagy csak éhes volt már ...
Majd lesz jobb. Remélem.
Legtöbbször felriad egy-másfél óra után és ordít, és nem hajlandó visszafeküdni, csak ha én megyek be hozzá és ráförmedek
Ez tesófüggetlen, hónapok óta ez megy, csak most nekem is nagyon kéne az alvás, és hát így elég tré a helyzet

2005.02.02 15:26

, hogy neha minek tud orulni az ember
2005.02.02 15:28
Sztem Julcsin igy jön ki a tesó érkezése, hogy átmeneti alvászavara van. Nem vagyok pszihomókus, csak olvastam erröl mostanság. Üzenem a kicsaládodnak, hogy kapják össze magukat, ha nem akarnak találkozni egy tajtékzó-kialvatlan Kangi-mamával
)2005.02.02 15:34
Ha ez megnyugtat, nem tudom milyen az a körülmetélés, el sem tudom képzelni... hát a négerröl már ne is beszéljünk
Egy a lényeg Kevinnek a lehetö legjobb legyen, ez a fontos!
Még ülök itt egy kicsit és tiszta vidám leszek
Remélem jöhettek holnap!

2005.02.02 17:23
Mint egy vizsgán. Pedig mit csinálna az ember egész nap a gyerekével, mint sem megfigyeli a cselekedeteit.
Tényleg egy tündér
2005.02.02 18:07
2005.02.02 19:53
Majdnem...arra emlekeztem, hogy ferfi keresztnev
. Nekem abban a korhazban a sebeszeten minden doki szimpi! Antal Zsuzsannaval nem volt meg semmilyen ugyunk, Gyurinak egyszer toltott a cumisuvegebe teat, amikor a noverek meg altatasbol ebredve nem nagyon akartak meg adni. Mar ugy ertem nem a noverek ebredtek altatasbol, hanem Gyuri.
2005.02.02 20:23
2005.02.02 20:33
Én is kijöttem volna. 2005.02.02 21:04
2005.02.02 22:51
Nem akarom, hoyg csalodjatok, ez tenyleg csak egy pici erdo, pici szankozos resszel.
HA erre jartok, csorogj ram, megprobalok kimenni oda Zsombival.
Nem tudnatok a Tesco-ban vagy mas ilyen hipermarketben venni egy jelmezt? A CORA-s ujsag szerint 1689 FT-ba kerul 12 fele jelmez. De a Tescos ujsagbol is remlik hasonlo akcio.
vagy inkabb
Mindjart itt a tavasz!
Igy most neha bebiszittel, amig en picit kimozdulhatok (es vasarolni jarok apa nagy oromere
).
Igy mar tenyleg sokkal jobb a kedvem! 

2005.02.02 23:38

De azért fel a fejjel
Tavasszal már együtt tologatjuk a babakocsit megint
Csak addig bírd ki! Hogy áll a konyha? Jövő héten áthoznám egyszer Julcsi lányt egy délelőttre, mit szólnál hozzá? Addig pihizhetnél a fiaddal. Lőrincnek meg lenne csaja.
Meg nekem is úgy hiányzik! Te is, de téged nem választalak le a kispasiról.
2005.02.03 08:22
Semmi gaz, mi mindenkepp megyunk. Ugy tunik Apa is elkiser minket, bar ez meg nem tuti....szoval legkozelebb tessek elojnni!!!!
Csak nem volt erom vissza irni. TUTI,hogy eladtatok, a lakast, bar nekem nagyon tetsztett ez is! Ugyesek vagytok!!!
Milyen volt az uszas?
)2005.02.03 08:45
, hogy este már megevett három virslit (előtte egész nap semmi, csak egy 2 decis hohes c). Most hőemelke van és reggelizett. Biztosan gyógyul is, mert már rosszalkodik.
(drukk, hogy ne, jó?)
2005.02.03 09:06
2005.02.03 09:49

Reggel meg elmagyaráztuk neki, melyik az ő ágya, melyik az ő szobája, nem tudunk tőle aludni (nem is lehet, agyonrugdos mindenkit) bla-bla-bla. Aztán egyszer csak nem jött át
) 2005.02.03 11:03
Közben megoldódott a probléma. Barátosném odaadja a kislánya Jázminos jelmezét vagy a királynőset. Nagyon kreatív ötlet
Nálunk már az oviban is van egy-két csodabogár szülő, a gyerekekről ne is beszéljek
2005.02.03 11:09
Nálunk már az oviban is vannak érdekes szülők, na a gyerekekről ne is beszéljek. 2005.02.03 13:05
Gratulálok!
Iskolát választhat az ember a gyerekének, de ez az, amit előre nem lehet tudni, sajnos. 2005.02.03 17:58
De ugy erzem, alakulunk.
Persze Gabor hianyzik, egyre jobban, pedig meg csak kedden indult.
(Remelem, nem voltam nagyon bonyolult.
En Kangival ellentetben MAR nem vagyok annyira kimerult. En a korhazban nem birtam aludni, csak 4-5 orakat, az elso ejszaka meg egy az egyben kimaradt a szules miatt, szoval eleg nagy hatralekkal jottem haza, es eleg nehez volt bepotolnom, de mar jobban vagyok. Vagy csak hozzaszoktam.
Igyekszem mindket kolkot minel elobb lefektetni, mire oket furdetjuk, addigra en is lezuhanyzok, mindent elrendezek, hogy szamomra is korabban elkezdodhessen az ejszaka. Igy en 9-10 korul lefekszem, es a szopimegszakitasok utan vegleg 8-10 korul kelek fel, mert Petra szerencsere neha 10-ig is hajlano aludni, en meg persze kihasznalom.
Ja, es en nem birok egy agyban aludni Marcival, ugyhogy muszaj ebren kivarnom, mig elalmosodik, akkor viszem csak at a kisagyba, hogy ne keltse fel lehetoleg Petrat. O is sokat fejlodott egyebkent, most mar altalaban Marci sirasara sem ebred fel, vagy csak nem szol, de az elso napokban amint megnyekkent Marci, petra rogton razenditett, ugyhogy mindketten pattantunk ki az agybol Gaborral.
De szerencsere jol viseli, csak a leoblitest kell jol menedzselni, meg a habtol megijed neha, de ha tukorben megmutatom neki a habos fejet, akkor vigyorog.
Onzoztem, bocsi, remelem, nem voltam tul uncsi. 2005.02.03 18:00

2005.02.03 19:54
Graco Studium de Luxe a tipusa. Ami fontos, hoyg a hatso ulesnel legyen boven hely, mert sok kocsit hamar kinonek a kistesok, amikor noni kezdenek (de meg vizszintesen fekszenek).
ZSombi meg eleteben nem volt ilyen beteg, ejszaka mar 39.4 volt a laza, es most eloszor antibiotikumot is kapott. Engem is raz a hideg es kohogok, es Nandi is rakezdett kohogni (bar a doktorno az o tudejet meg tisztanak talalta.).
2005.02.03 21:00
Nála is alvászavarban jelentzkezik legjobban a féltékenység, de a kezdeti állapothoz képest már alakulnak a dolgok.
2005.02.03 21:51
2005.02.03 23:29
2005.02.04 00:02
remelem, hamar elmulik! Kicsit ugy tunik, egy 3 ev alatti gyermek mindig talal okot a nemalvasra... hat meg ketto...
jobbulast!
ez a vigyor meg igy ejfeltajt is feldob
muljek el hamar!
kedvet csinal az embernek egy fiugyerekhez
ez orulet, hozza kepest a lanyom egy koplalo jogi...
es most jutott el oda, hogy ha ejjel felriad, kis simi es "mama szeret" utan AKAR aludni, es nem raplizik, ha kimegyek
ez adjon erot minden hullafaradt anyucinak, hogy meg nekunk is sikerult!
(kopp-kopp)
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint