[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004.tavaszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sly
Ugyan, Ők még lemozogjákKép
SzKép
szilvus
 
 


Szilvus,
Persze, nem is fogom meg vissza Biat. Majd, ha nagyobb lesz es szukseget erzem, akkor remelem sportolni fog valamit. Kép
Egyebkent olyan aranyosan tud kajat kunyizni. Meglatja a tanyert a kezemben, s villam gyorsan csattog a kovon utanam, a fejet az olembe hajtja es aranyosan mosolyog, mikozben nagyokat nyel. Kép Olyan kis draga! Kép Lehet neki ellenallni?! Kép

Jo mozizast otthon az agyikobol! Kép Majd meselj, milyen volt. Kép

Tenyleg, a turos muffint kiprobaltad mar? Csinaltam mar bananosat is kokuszreszelekkel, de az nekem nem igazan jott be. Talan, mert meg melegen bekapkodtam 3-at es nem volt jo utana a gyomrom. Bianak es apanak izlett. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Dominik teljesen "megőrült".Kép Kapott kis dömpert,és most azzal játszik még mindíg...így 22órakor...Pedig már 19-20 órakor aludni szokott.Na hál'istennek most meg rálépett a cd-re...

Sly!
De jó,hogy így kéri Bia a kaját,aranyos lehet.Kép
Dominik csak jön és elveszi a kezemből,meg nyafog érte.Neki mindegy,hogy éppen 2 és fél üveg bébiételt benyelt,még az én kajám is kéne neki.Persze mindíg adok neki,vagy ha olyan amit tényleg nem lehet még,Pl: fűszeres dolgok,akkor török neki egy darab kenyeret.

Orsi
orsi21
 
 

 
 

Sziasztok! Jól eltűntem, bocs, kicsit sűrű az élet mifelénk!
Beleolvastam, ami a kajáltatást illeti. Szerintem érdemes figyelembe venni a családi "terheltséget". Nálunk pl apjuk gykorában még az anyatejtől is ekcémát kapott, de komolyan, később fulladt, meg miegyéb. MÁra elég jól kinőtte, egy dög pollenje bántja igaziból. Én meg érzékeny bőrű ekcémás gyerek voltam. Így a dr néni segítségével eléggé óvatosan adtam a nagyoknak is mindent, és egyelőre elég jól bírják a gyűrődést, már másod szülöttem is kimászott a z ekcémából. Viszont azt a szempontot nem szabad kifelejteni, hogy a mi gyerekkorunk, meg a mai környezet terheltsége, szennyezettsége sajna össze sem mérhető!
Ja, és éy azért adok nekik is plusszban vitamint, de csakis természeteset, nem szintetikusat, mert sajna ma már a gyümiben sincs benne atz, aminek benne kéne, mert sikerült frankón kizsigerelni a termőföldet!
Jaj, szörnyű. hogy már jönnek az évfordulók, az ikrek is holnap már 10 hónaposak, állítsátok meg egy kicsit az időt!!!
Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Látom a mai nap témája az evés. Jó kis témaKépKép Én a kicsit szigorúbb hozzátáplálás híve vagyok. Ennek ellenére Nádja már kap időnként babapiskótát vagy kenyérhéjat rágcsálni. Glutén ide vagy oda. Már elmúlt 9 hónapos. Amit egyenlőre kerülünk azok a tejes dolgok, a tojás és a cukor. Lassan 10 hónapos lesz, jöhet a túró és a joghurt. Kíváncsi vagyok, hogy fog neki ízleni. Nádja egyenlőre nem kunyizik, igaz ritkán eszünk együtt. Ha együtt is eszünk, először kap ő, aztán eszek csak én.

MA végre hajlandó volt enni (szopin kívül), egész napra elosztva egy üveges bébiételt.

SzilvusKép
Hideghegy-et még nem néztem meg, de már tervezem 1/2 éve. HA másért nem, az esztétikai élvezetért biztos érdemes megnézn. Gondolok itt a férfi főszereplő Jude Law-ra. Bár most hétvégére maratoni Szex és New York nézést terveztem be. Letöltöttem az egész hatodik (utolsó) évadot németül. És mind meg is fogom nézni.

Láttátok a mai részt az HBO-n? Igazolást nyert számomra, hogy nem csak én kezdtem el több édességet enni szülés után.

SlyKép
Jó. hogy nem a fogadból tört le. Nekem is időszerű lenne egy fgorvosi látogatás. Sőt nőgyógyászt és bőrgyógyászt is meg kéne látogatnom. Grrr...

Holnap reggel jön a burkoló, a konyhapult mögötti falat kell csempézni. Úgyhogy le is slattyogok, lerámolom a pultot, hogy reggel csak le kelljen csavarozni.

Mariann
tmarianna
 
 


Sziasztok!

Iszonyú éjszakán vagyunk túl. 1kor felkelt, majd 2-5-ig fenn volt. Én hagytam volna, hogy álomba sírja magát, de a férjem szólt, hogy aludni akar. Azt gondoltam legalább tovább alszik, de 8.30 körül felkelt. Nem értEm, hogy bírja az éjszakázást!
Látom Moncsi nálatok is rossz volt az éjszaka%Kép

Mariann, ne izgasd magad ilyen bárkivel előfordul! Tuti nem okozott traumát!

Orsi, aranyos lehetett a cumival Domi!Kép Nagyon okos, hogy megértette, hogy kell viselkedni az anyukájával.

Mely, nálunk is megy az akaratosság. Ma egy csomószor a kanapét karcolta az ujjával. Hiába csináltam bármit azért is igyekezett vissza és folytatta.

Zsu, a taxizást tuti élvezi minden pici!

Ed, BOLDOG ÉVFORDULÓT! Mesélj milyen volt az este?

Sly, arany-tömés azt hittem csak régen volt! Jót mosolyogtam azon, hogy mindig ugyanoda megy wcre a lakásban. Így tényleg könnyű lesz biliztetni.

Szilvus, szerintem is jó, hogy leírtad miket adsz Petinek. Nekem eszembe se jutott volna, hogy adjak mást a bébikajákon kivül, ha nem olvasnálak titeket.Kép

Karmen, nem gondolkoznak ezek az eladók! Sajna apa ma se hozott szánkót és úgy látom hó se lesz. Nagyon rosszul érzem agam, hogy ezt kihagytuk.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Moncsi Kép akartam küldeni.
Készítettem videot a taxizásról, csak nem tudom feltenniKép

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Jó reggelt!

Karmen!
A szánkóra külön vettetek karfát??? Mi megkaptuk Apa régi szánkóját, és kiválló állapotban van, de most fő a fejem hogyan tegyek rá karfát, ezért kérdezem, hogy lehet ilyet kapni külön?

A kaja témában Szilvussal vagyok 1 véleményen. Kóstóltatom a miénkből, úfff ha nem tenném!?Kép Semmi fűszeresbe, nem engedek kóstolni, de ami lájtosabb abból nyugodtan ehet. Tejterék: Hát lehet meglesz a bőjtje, de én a főziét néha (aprócska) habarással készítem neki. Tegnapi menü: cseresznye és sárgabarck befőttből + almából gyümiszósz, habarással, pipimellel. Tudom befőtt = édes, habarás = tejes, de az én nem jól evő Matyim legalább ezt megette, és nem is akár mennyit. Egyébként mi ez a bűvös 1 év? Ahogy betölti átalakul a szervezete (?), én azt vallom, hogy 1 éves korára inkább el kell érni azt hogy majdnem mindenevő legyen. S ezt kb 2 hónap alatt éri el. Szerintem. Lehet, hogy pár v múlva a falba verem a fejem! Ki tudja!?
Egyébként körbeújságoltam már régen a családokat (ClaireKép), de sem Apa sem az én családomban nincs még egy szénanáthás sem.Kép Szóval allergiára nem nagyon hajlamos familia vagyunk (szerencsére!!!) Egyébként tényleg olyan morbid, hogy itt ezt mondja a védőnő ott meg aztmondja?! Nem ua-ra a képzésre járnak?!
No a téma részemről is lezárva.Kép

Szilvus! Kelképoszta főzit imádta
Matyus (jó hogy mondod) nem volt semmi baja, nem viselte meg a pelustKép Hajrá! (ezt kis aprócska habarással kapta, Peti hogyan kapja?)

Ed!
Boldog évfordulót! Hogy sikerült a kikapcsolódás? Talán pénteken mi is megyünk vacsorázni Zolival! Ráadásul Ő vetete fel! Kép Dagad a májam! Kép

Zsu!
Bébi taxink nekünk is van, de Matyus is még csak hátra halad ha ráül. Ha mellette lépked bárhova eljut (no egyébként nem?!Kép)

Legújjabban a konektor érdekelné nagyon, a tv mögött. Sajnos az nagyon lent van, és oda van dugva tv zsinór. Már arra gondoltam valami ruhával becsavarom akkor talán nem érdekli. Olyan pici a hely a tv mögött, de Ő bepréseli magát. Márciusban lesz normális állványunk.

Orsi!
Nagyon jó ám ha az ember fiának 3 cumija van, bárcsak volna még 2 keze és oda is férne még! Kép Gondolom sűrűn cserégette, ki ne hűljenek?!

Babrbi!
Nem jön valahol fogacska Bencénél? Sajnálom hogy ilyenek az éjszakáitok!Kép Kitartás!Kép

Most megyek mert mintha játszadozna apraja! Hogy nem éhes és sír? Este 8 óta nem evetet! (mondjuk Matyi még nem sírt azért mert éhes, óra szerint etetem)

Szép napot mindenkinek! Jó hosszú lettem. KépKépű

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


sziasztok!

Tegnap egy kicsit későn értünk haza, így Kincsi csak éjfélkor aludt el - végre nem cicin!. Viszont még most is alszik, és csak 1* ébredt fel szopizni.Kép De az is lehet, hogy megzavartam az álmát a betakarással.

Sajna a kiszemelt étterem zárva volt, így elindultunk keresni valami másikat. Belebotlottunk a Darkness Horror étterembeKép Apa már futott is, csak a bejáratnál értem utol. Érdekes hely volt, minden "pókhálós", gyertyák, koponyák, csontvázak... az asztalunknál is ült 2.Kép Csak a zenével volt gond, mert ide valami keményebb, általunk kedvelt zene illett volna, nem dizsi. Rengeteg és nagyon finom volt a kaja, dobozba rakattuk a maradékot, mert nem tudtuk megenni.
Ja, és Apától kaptam 1 szál piros rózsát. Azangyalát, történt vele valami!

Sajna este még be kellett ugrani a tescoba, mert volt 2e ftos utalványunk és le kellett vásárolni, mert tegnap volt az utolsó nap.

Bébikaja: Ha valaki bébiétellel meg tudná etetni a lányom, annak adnék valami meglepit!
Tegnap csak sonkát, virslit és egy kevéske gyümistúrót volt hajlandó enni. A borsófőzit (habarással csináltam) kiköpte. A bébiételre fintorog. Joghurt??? Jöhet! Bocsi, az is volt tegnap.
Szóval védőnéni ide vagy oda! Nekünk nincs, heheheKép
Azt adok neki, amit jónak látok és persze, amit elfogad a majdnem 10 kilós, csak húst evő, válogatós gyerek.
Kire ütött? Állítólag mindketten ilyenek voltunk picinekKép

Lépek reggelizni, amíg nyugi van.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Edina,

utólag is gratulálok nektek az évfordulóra, klassz este lehetett, hol van ez a hely?

Bence is mindent erszik, sőt követeli a "jussát", pl tegnap elette előlem az utsó töltöttkáposzta gombócot. Így jártam.Kép
Neki se nagyon kell a bébikaja.
Tejes dolgokat viszont nem adok neki. Persze joghurtot, túrót sajtot igen. Nagyon ízlik neki a krémsajt kis kenyérfalatokon.

Na megyek gyorsan kiteregetek a gépből, amíg pocok alszik. A teraszon.Kép

Sziasztok

Timi
kismaszat
 
 


Mariann! Orsinál a hatalmas mennyiség a napi fél üveg bébikaja.Kép

Na ma pisi nélkül megyünk. Nem részletezem, nem kinzom tovább tojok az egészre.

Ági! külön vettük a karfát, 2000-2600 ft attol függ hol néztük. De ez sokkal jobb szerintem mint amit eleve a szánkora tesznek és ugy árulnak annyi vékonyabb a támlája. Ez jo vastag tartja az egész hátát, nem nyomja. Tesco,Obi tuti árul. Szerintem más barkácsbolt is valoszinü. De szerintem ahol szánkot lehet kapni ott már mindenütt van karfa is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok! Kép

Jól eltüntem az elmúlt 2 hétben, de sajna dögrováson volt(van az egész család) Kezdte a Dóri valami vírusos náthás betegséggel(így a plázázós kirándulásról lemeradt Kép ), amit természetesen Réka is elkapott, de szerencsére csak 2 napnyi náthaként. Aztán jött Helga kétoldali arüreg gyuszival. Röntgen antibiók, egész múlt héten itthon volt, infráztattam, stb. Én meg hétfőn reggel kezdtem a Dóri-féle taknyos vírussal. Ma már talán valamivel jobb.

Karmen!
Utólag is nagyon boldog 1 szülinapot kívánok Orsinak! Visszaolvasni nem tudtam, de a képeket megnéztem. Gyönyörű Micimacis tortája volt. És csodaszép a kisasszony a képeken!!!!!!

Réka sokat fejlődött az elmúlt 2 hétben. Tudom ilyen öreglánynál nem nagy szám, de végre felállt, sőt lépked a járókában. Még ugyanaz nap megtanult lépcsőn is közlekedni. Úgy örültem. Aztán nagyon fárasztó lett, uis. kb. 30 lépcső van a lakásban, és Ő egymás után 5x megmássza az összeset. Persze lefelé még nem tud jönni, úgy,hogy állandóan mögötte kell lenni valakinek, nehogy leessen, vagy a korlátok közt kiessen.
Ja, és egyedül hajtja a bébitaxit, felszáll rá, ha megunja akkor pedig le. Tehát,ha ébren van, semmit nem tudok csinálni.

A nagy hóban mi is szánkóztunk. Nekünk nincs háttámla a szánkón Kép, viszont van nagytestvér, aki mögötte ül. Kép

Látom írtatok a cipőkről. Nekem a nagyok Siestában nőttek fel(akkor ez volt a legjobb) Én egyenlőre itthonra nem tudok cipőt adni a lányra(főleg,hogy írjátok, pont jó méretűt kellene ráadni) Nem tudom tavasszal odakintre mit adok rá, ekkora piskótákra nincs cipő.

Na, lépek angol leckét írni, remélem már tudok jönni rendesen. Ja, és elkezdek visszaolvasni.

Réka is elkezdte enni a járókát.
Kép

Na, tegnap ekkora volt Rékacs lába(ja, és az én kezem sem nagy, S-es gumikesztűt hordok)
Kép

Puszi:

Kitty
kitty123
 
 


Sziasztok!
Úgy nézem kibújt a 6. fogacska, kicsit jobb volt az éjszakánk.

Ed,
Jót tett Apának ez a kis kiruccanás! Ez a hely elég morbid, de ha a kaja jó, minden jó. Arai Kincsi, hogy így hagyott titeket kettesben!

Barbi,
együtt érzek veled az éjszaka miatt! Ilyenkor mindenki szenved. Nem lehet, hogy a foga bántja?

Szilvus,
mi már régen eszünk kelkáposztafőzit, nagyon ízlik és semmi gond tőle.

Ági,
nálunk olyan kiabálás van, ha a gyerkőc éhes, hogy csak na. Olyan még nem volt, hogy nem éhes.


Claire,
igazad van, hogy a családi terheltséget is figyelni kell - genetika ugye. Nálunk szerencsére senki sem allergiás, úgyhogy könyebben beszélek. De még én sem adtam a gyerkőcnek sem tejet, sem tejterméket, mert mikor picike volt, nagyon csúnya lett az arca, lehet, hogy a tejcsitől. Kb. 3 hétbe telt mire rendejött, de azóta semmi nem jelentkezett, pedig mindenevő és ivó vagyok. Most majd elkezdjük a tejtermékeket. Még egy: a sógorom barátnője agrárra jár. A prof. mondta, hogy olyan vegyszereket használtak Dél- Amerikában és Afrikában pl. a banánok permetezéséhez, amik több tíz év alatt sem bomlanak le, az anyatejben még ma is kimutathatók. Mi meg azt gondoljuk, hogy milyen egészségeset etetünk a gyerekkel. Abban sem vagyok biztos, hogy a mi gyermekkorunkban, amikor a nagy szoci gazdálkodás a fénykorát élte és ész nélkül szórták a műtrágyát, az jobb volt. Na de ez csak okoskodás már megint. Úgyis mindenki a saját belátása szerint dönt és ez így helyes.

Moncsi
monyó
 
 


Megint én,

Sly, tejszínes csokitorta dióval? Te csinálod? Receptet tudod küldeni?

Mariann,
terhesség előtt mondhatni utáltam az édességet. Most meg állandóan azt ennék. Nemtom mi van, de vigyázni kell, mert így is messze vagyok az ideális súlyomtól.
Moncsi
monyó
 
 


Jajjjajjj!!

A frászt hozta rám Matyi! Kép Apósnak itt van az irodája az udvarunkban, és wc-re ide jár fel hozzánk. Már elmondtam neki, hogy a fürdő és a wc ajtót szigorúan csukja be maga után. Hát nem tette! Kép Erre Matyi míg én főztem a konyhában, garázdálkodott, és hozta a 2 kis lábacskáján járva, mint a győzelmi zászlót a wc-ből a fertőtlenitőt (amit a kagylóra akasztunk). Nem tudtam sírjak vagy nevessek. Olyan tündérien boldog volt, hogy megszerezte. Nem győztem mosdatni.
Hát ez a mi kis mai horrorunk! Kép

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Mi sem tűntünk el, csak nagyon mozgalmasak a napjaink. Levi a tegnap semmit nem aludt egész nap. Szerencsére most durmol, bár nem hinném, hogy sokáig.
Már megjártuk a piacot, vettünk finom házi túrót. Eddig csak bébiételben kapott túrócskát, kíváncsi vagyok ehhez mit fog szólni.
A joghurtért remeg, imádja, csak én nem merek sokat adni, mert hajlamos az ekcémára. Nagyon érzékeny kis bőre van.

Up& Go pelus: mikor Dorka kb. ilyen idős volt, én is kipróbáltam. Őszíntén szólva nem sokkal könnyebb a helyzet. Vetkőztetni, öltöztetni, megtörölni, bekenni a popsit ugyanúgy kell. Am8i ugye mind macera. Ha csak pelut viselne, bizti én is bugyipelust adnék rá, de így nem sok értelme van, arról nem beszélve, hogy árban szinte a duplája.
Dorkának most vettem Pampers bugyipelust, mert most kezd szobatiszta lenni és azért neki könnyebb azt le-és felhúzni.

Moncsi, szerintem már nem kell forralni a vizet. Úgy tudom, 6 hónapos kor után már nem szükséges.

Humi, hogy van a lábad? Vigyázz magadra és gyógyulgass!

Eddig tartott az alvás.

puszi

Era

Na azért még csatolok egy képet a testvérkékről.
pera
 
 


Nem tudom, mi a gond, de nem lehet mellékletet feltölteni. Talán később.

puszi
pera
 
 


Moncsi! Sly kérdezte milyen volt Orsi tortája neki irtam. Cukiban vettem, sajna nem Sly receptjeKép

Megyünk vizitre, pisi nélkül.Kép

Era! Lehet feltölteni, 2 perce tettem fel máshova.

Kitty! CSodaszép Réka és irigylem azt a csini ruhát. Orsinak is de jol állna egy ilyen.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen,
A tortaügyet tényleg félrepislantottam. Bocsi. Majd gyere a vizit eredményével!

Ági,
hihetetlen, hogy mire képesek a gyerkőcök! De megszerezte!! Azért remélem Após jobban fog figyelni ezek után!

Era,
lehet, hogy hanyagoljuk még egy darabig az up and go-t. Hogy a fenábe bírja Levi, hogy egyáltalán nem alszik? Meg persze te is.

Most már tényleg megyek. Moncsi
monyó
 
 


Sziasztok!

Hát igen, elég bagy dilemma, hogy mit és mikor adhatunk a babáknak.Kép Nálunk ezt Edina hamar megoldotta, ugyanis miután evett, a hordozóban felkerül az asztal tetejére, onnan lesi, mit eszünk mi. És ilyenkor addig sztrájkol, míg neki is adunk egy pici kóstolót.Kép Ma pl. az ecetes uborkát voltam kénytelen megnyalintatni vele, hát fintorgott egy picit, de mégis tátotta a száját utána.Kép Szóval szokja meg nyugodta az ízeket, igaz mi sem visszük túzásba. Leveskét is kap minden nap a mienkből, igaz inkább főtt zöldséghalmaznak nevezném inkább. Kép Monyó, sajnos igaz, akit a műtrágyákról írtál, elég szomorú a helyzet.Már a zöldségekben , gyümölcsökben sem lehet megbízni.Kép

Lányok, ma szinte elovadtam a gyönyörűségtől.KépKépzeljétek, Edina egész nap mámázott nekem, és tapsikolt, amikor biztattam, hogy tapsi-tapsi!Kép Na meg vigyorgott mellé a kis huncut!

Na léptem, 4-től angol irodalomtörténet vizsga.Kép

Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Sziasztok!

Ed
Nagyon boldogságos évfordulót Nektek! Férjed igazán figyelmes, megtartani!!!!!!Kép Reklám ide vagy oda, hol van ez a haláli hely? Imádom az efféle unikumokat...

Sly
Túróst még nem próbáltam, bár vettem túrót a hétvégén, de csusza lett belőle. A csokis viszont naonjó. Ugyanaz a recept, mint a kakaósé, de a 11 dkg ráma helyett egy doboz Ráma Choko-Max-ot tettem bele, s értelemszerűen több lisztet, mert az a ráma 15 dekás. Nagyonfinom!!!!!

Claire
Igen, jó, hogy irod, valóban meg kell vizsgálni a családban az efféle hajlamokat. Számomra ez tökegyértelmű volt, azért nem is jutott eszembe irni. Nálunk csak fű-fa-virág allergia áll fennt, illetve nálam kontakt-allergia. ételtől eredő ekcémáról nem tudunk. Peti lába is egyre szebb, már csak néha száraz a bőre. Az újonnan kapott kence nagyon bevált.
Eszterékről lehetne képet látni? én Ritánál láttam utoljára Őket, s akkor voltak 6 hónaposak!Kép

Na szétcsapok az aprónépen, megint a dvd-ket pakolja.......

SzétcsaptamKép Ez elképesztő. Nyomkodta a lejátszót és ott csüngött a lemeztartó tálcán (A dzsungel könyvét nézzük éppen). Szerencsére a gépnek nem lett baja, valamit ki kell találnom, hogy ne közelitse megKép Mindenesetre most bekerült az elkülönítőbe.Kép

Naszóval.

Ági
Peti is imádta a kelkáposztát, úgy tátogott érte, mint a joghurtért. Betudom pusztán az új iznekKép Természetesen nem külön neki készült, hanem az miénkből kapott, pulykapörkölt feltéttel. Menzakaja. Kivételesen nagyon finom volt!
WC-kacsán (elnézésed) de olyan jót nevettem. Tudod, vizuális vagyok.Kép Annyira édes lehetett a diadalittas Matyi! Kutya baja nem lesz a bébinek, hisz biztosan Te is szinte naponta "nyalod" fel a lakást, beleértve a wc-t is. Peti a wc-papirt kedveli, meg a kefét kedvelNÉ.

Kitty
Nem veszitett semmit a lány, hogy kihagyta a Plázázást. Tényleg jóra tanitják őketKép Jobbulást a családnak!
Réka lába valóban iciripiciri.Kép De hát egy kishölgy nem járhat akkora jetilábakon mint pl. a fiacskámé!

Most a járókában "TE, TE"-zik, megsértődött. Nembaj.

Puszi Mindenkinek,

Szilvusék

Ui.: Képzeljétek, ma Peti egyedül (az egyik kezét fogtam) jött fel egy emeletet a lépcsőn! Nagyon ügyesen emelgette a tappancsait, egyiket a másik után, felfelé a lépcsőfokokon. Egyszer sem botlott meg. Aztán ölbevettem, mert a tempójában sosem értünk volna hazaKép
szilvus
 
 


Mely
DRUKK-DRUKK megy 4-től!!!! Ügyes legyél!
Sz.
szilvus
 
 


Sziasztok!

Barbi,
sajnalom, hogy ilyen rossz ejszakatok volt. Bia is 2 orat fent olt hajnalban es nagyon nehezen sikerult visszaaltatlni. Mar egy adag tapszert is kapott, hatha konnyebben megy, de sajnos nem. Mentsegere legyen mondva, tobbszor probalkozott az elalvassal, de nem ment neki. Kép

Ed,
Orulok, hogy vegul jol sikerult az ejszakatok. Nem hallottam meg errol a helyrol, de erdekes lehetett, jol hangzik. Kép
Kincsi ugy latszik inkabb a felnottes kajakat szereti. Nem baj. Kép

Timi,
ma reggel Bia is vajas-kremsajtos kenyeret evett. Regota kapja, s nagyon szereti. Kép

Kitty,
Rendesen elkaptatok mindenfele nyavajat. Kép Fo, hogy javultok. Jobbulast nektek! Kép Aranyos lehet a lepcsomaszos Reka. Kép En nem tudom, Bia kepes-e lepcsot maszni, meg nem volt ra lehetoseg, hogy kiprobaljuk. A lepcsohazunk meg nagyon koszos, ott inkabb nem probalkoztunk. Annyi biztos, hogy a matracunkrol ugy kozlekedik le-fol, mintha ott sem lenne.

Monyo, Karmen,
en is sajnalom, hogy nem a sajat receptem alapjan keszult a torta. Eddig meg nem kostoltam ilyen izu tortat, de szivesen megkostolnam. Bar nem vagyok nagy tortas. Majd korbenezek cukikban. Kép

Agi,
nagyon edes lehetett a gyozelemre ehes Matyus. Kép En is mindig fraszban vagyok, nehogy megszerezzen vegyszereket, gyogyszereket.

Mely,
cuki lehet a tapsikolos Edina. Kép Egy kalappal a vizsgadhoz. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Én annnnnnyira szeretnék írni gyakrabban, de mire sikerül legalább nagyjából elolvasni a termést, addigra Máté gyerek általában már fel is ébred. Este pedig Apa birtokolja a gépet. Kép nagyon termékenyek vagytok!!

Azért néhány szó:

Kaja: most, hogy már MÁté 10. hónapos, lazábbra vettem a kaja témát, meg már szerintem rettenetesen unja is a régi kajákat. A bébiételeket egyenesen utálja. Hát ez van. A joghurt és a kefír viszont nagyon bejön neki. Ma is ez lesz az uzsi. Szerintem is annyi tudományos hülyeséget kitalálnak már, hogy ha azt mind betartanánk...! Persze az is igaz, hogy a környezet sajna nem ugyanaz, mint amikor mi voltunk csecsemők, de hát mi 10 hónaposan már ettünk mindent. Sőt, egy barátnőm ránott levesen nőtt fel, mert csak azt ette meg. Kép

Mariann,
te is nagy Szex és New York kedvelő vagy?? A dárga párom nekem megszerzett magyarul nagyon sok részt. Mondjuk még én sem láttam, mert valami vinyón van és hát az én hiányos számítástechnikai ismeretemmel még nem sikerült megnézni, de ha érdekel szívesen... meg majd küldöm a dvd listát is, ha az érdekel.

Ed,
Gratula nektek!!! Hol van ez a hely? Nagyon szimpatikus volt a leírás alapján! Kép de tényleg! árfekvése? írtam mélt cipő ügyben. A Monyó által említett jászóházi talinak nagyon örülnék!! akkor jövő szerda??
Persze ezt a többiektől is kérdem.

Sly, Ed, Szilvus és a többiek
az én párom is viszi a kaját itthonról. Most is fő a paprikás csirek. Ezért szinte minden nap kell főznöm. Kép meg hát magammal is kitolok, ha nem teszem, mert akkor nekem sincs mit enni. Már nagyon várom, hogy MÁté is tudja a mi kajánkat enni teljes egészében, mert így az egész napom azzal megy el, hogy Máté reggeli, 10 órai, ebéd, én ebéd, MÁté uzsi, nekünk főzés másnapra, aztán vacsi az egész családnak.. jajaj! Kellene egy házvezetőnő Kép

Humi,
jobbulást!! én pont nem voltam jelen, amikor történt veled az eset. Remélem, hogy mielőbb meggyógyulsz! Nem lehet most valami könnyű a helyzeted..

Mi jól vagyunk. MÁtét pénteken viszem a kardiológiára, mert még amikor riasztott a légzésfigyelőnk és voltunk kivizsáláson, akkor mondták, hogy van valami ártalmatlan zörej a szívénél, de azért jobb visszavinni kontrollra. Remélem minden rendben lesz!!

Puszi nektek.

Üdv, Kata
katca
 
 


SziasztokKép

Éppen adóbevallok és bosszankodom. Semmit de semmit nem igényelhetünk vissza, se lakás, se felnőttképzés, se semmi. na ez vanKép

Lányok
Én ezt a "dvd-t letöltögetek, másolgatok, listát küldök" beirásokat eme bárki által olvasható publikus fórumra meggondolnék...

Mentem, lassan vacsiidő (nekünk), peti meg alszik, mert ugyibár megint nem aludt ebéd után. Igy aztán kicsit eltolom az esti programot, kb. 8-ra.

Szilvus
szilvus
 
 


Most látom csak:

Kata
Hú, ezt nem is irtad annoKép Biztosan semmi gond nem lesz, az ilyet kinövik a bébik. A kontroll remélem megnyugtat. Majd ird meg minden rendben van-e.

Sz.
szilvus
 
 


Kata,
biztosan minden rendbenlesz! Kép Azert ird meg mi vol.

Szilvus,
nagyon ugyes Peti, hogy igy tud mar lepcsozni. Kép Felnottkepzes: a kismamaknak nem allja az allam a tanulast? ...mintha ezt hallottam volna valahol.
Muffin: regebben csinaltam nutellasat, jo volt, de nalunk a csokis sutik nem jonnek be igazan. Amugy a csokit nagyon szeretjuk.

Tenyleg lehet valami abban, hogy szules utan tobb edesseget kivanunk. Sajnos ez nalam is igy van. Miert lehet ez?!

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sly
Dede, bizonyos fokig állja. A nyelvtanfolyamomat viszont nem. Az akkredittált intézményekben tanulók viszont a nyelvtanfolyás árának 30 %-ával csökkenthetik adóalapjukat. Már ha megfelelnek a kitételnek. Állambá költse Patikára az összes befizetett és nem visszaigényelhető adómat. Emlékszem, tavaly a lakáshitel cimen visszaigényelt summa PONT Peti születése napján érkezett meg a számlámra, dél körül csipogta a telefon, igy még vidámabb lett az amúgy is jó hangulatban tellő vajúdásomKép

Édesség: hát rajtam aztán a szülés mit sem változtatott.Kép
Nutella NAGYONJÓÓÓKép Kiskanállal az üvegbőlKép

Na mosmá hess, mentem.

Szilvus
szilvus
 
 


Orsi 8000g, 74cm. Pisizacsit kaptunk másikatKép Megint csak 1 db-ot. Ma du. vettünk bilit.

Mely! Vizsga hogy sikerült?

Orsi sem látott még lépcsöt. Mindig kézben viszem le-felKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Orsinak boldog szülinapot!(így megkésve is)
Evés:azzal mi is küszködünk, bár mostanában jobban eszik(így is fogytunk 8650-re)kedvencünk a banán és a brokkoli.
Lépegetés: Szilvus! ne aggódj Lili még nem is áll meg kapaszkodás nélkül, de ha fogjuk a kezét akkor szinte rohanKépMeg persze mászik és borogat mindent.
Felismeri a kutyát - azt mondja rá vava, meg a csecsemőket az meg baba, meg is mutatja, ha mondjuk neki.Ja és meg is tapsolja magát, ha úgy gondolja, hogy valami nagyon ügyeset csinált.
Gratulálok a lépegető, mászó sok-sok fogas babuciknak!
Jó éjszakát mindenkinek!
F Kata
f_katalin
 
 


Nincs szerencsém, minden elszállt.

Kata, biztos minden rendben lesz Mátéval!!!
Szorítunk!
Különben az én párom is szokott vinni magával kaját, Sokszor érzem azt, hogy egész nap a konyhában sürgök. Jó lenne nekünk is egy házvezetőnő!!!

Szilvus, pont ma gondoltam én is rá, hogy meg kéne már csinálni az adóbevallást, csak a lusta bankom még nem küldte ki a kivonatot, hogy mennyit is fizettem be múlt évben lakástörlesztés címén. Bízom benne, hogy valamit azért visszaigényelhetek (életbizti, lakáshitel, gyerekeltartás.
Nem csodálom, hogy bosszankodsz!!!
Petike lábát mivel kenegeted? Doktornéni írta fel?

Mely, hogy sikerült a vizsgád? MIlyen szakra jársz?
Nosztalgiázok, én is vizsgáztam ám angol orodalomtörténetből. De hogy az milyen rég volt....

Szép álmokat mindenkinek!!

puszi

Era
pera
 
 


Sziasztok!
Megpróbáltam képet feltenni, de túl nagy! Hogy kell lekicsinyíteni?? Talán majd az Apjuk!
Eszter vkezd mozgékonyabb lenni, de még nem mászik. Viszont irdatlan sebességgel közlekedik a fenekén csúszva, hát azt látnotok kellene! ezenkívül totál vashiányos, nyomhatom belé a vasat meg a folsavat! (Tiszta anyja ez a lány Kép, de miért pont ebben??)
Ádám még mindig 4kézláb rohangál, mindent pakol, minden hova föl akar mászni, és közben folyik a nyála. Nem tudom, még hány fogat akar hirtelen, van már neki 8!
Amúgy ma 10 hónaposak. Szerintetek nem gyorsul az idő? Szeretném kicsit megállítani! Hogy kell? Kép
Eszter felébredt! Mindig tudja, mikor akarok lefeküdni, így odasírja magát mellém! Rafinált nő!
Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Megvan az első pupink. Kb. 5 Ft-od nagyságú, lila, körülötte piros folttal. Helye: homlok jobb oldala. Nem szép látvány. Eset: Levi ma reggel felállt az etetőszékben, ki akart mászni és bebólintott, pont a konyhapultra. Basszus, ott álltam mellette és nem bírtam megfogni. Kaptam utána, de már késő volt, a szívroham kerülgetett. Szerencsére 5 mp-et sírt, utána elkezdett dumálni.
Ma fél 6-kor ébredt, de egyfolytában aludt 3/4 8-tól és most aludt el. Ma jó éjszakánk volt. Én belevetettem magam a házimunkába: leszedtem a függönyöket, megtöröltem az ablakokat, de csak belülről meg a könyvesszekrényt, meg porszívóztam. Eddig ennyi. Jó ötlet a házvezetőnő, nemtom Apa mit szólna hozzá? Egy tippem van...

Kitty,
ti is jól elkaptátok a nyavaját, de lényeg, hogy most már a javulás útjára léptetek. Vigyázzatok magatokra!

Claire,
de jó hogy írtál! Elképzelem Eszter a popsiján csúszva sietni! Mulatságos lehet és édes! Az időt néha én is szeretném lelassítani. Úgy "öregszenek" a gyerkőcök, hihetetlen, hogy 10 hónaposak a topik ikrei is. Ja és ha látom, hogy megjelentek az első ősz hajszálaim, meg pici ráncok a szemeim sarkában. Brrrrrr!

Mely,
jól sikerült a vizsgád? Biztos édes Edina ahogy tapsikol. Levit nem érdekli a tapsi, csak a rámolás és a mászás. De ami késik, nem múlik - remélem.

Karmen,
Szépen növöget Orsi. miért ragaszkodnak ennyire a pisihez?

Szilvus,
én már attól is boldog lennék, ha Levi lépegetne egyedül. Ez még odébb van.


Moncsi
monyó
 
 


Moncsi! Szegény Levi. Én az elsö esésnél rettentöen megijedtem, pont az asztal alja volt, ami végig éles perem. A homloka közepe végig csikos volt. Pisit 1 éves kontrollra mindenkinek kell vinni, hátha van valami gond. Én nem aggodok. Barátnöm kiakadt amikor irtam neki hogy lehet hogy hagyom a francba. Ha legközelebb sem tudunk vinni akkro nem foglalkozok ezzel.

Kata! Köszönjük. Ügyes Lili hogy már beszél.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Claire,
Boldog 10 honapos szulinapot az ikreknek! Kép
Valoban nagyon gyorsan nonek ezek a babak. Nemreg szulettek es milyen esetlenek voltak, most meg mar nagyon onallosodnak. Kép Mindig csodalkozom, hogy az ikrek is milyen kulonbozoen fejlodnek. Azt hinne az ember, hogy mindent egyszerre csinalnak. Dehat minden baba mas es utolerik egymast.

Zsu,
Pepenek is boldog 10 honapos szulinapot! Kép

Bianka is ma 10 honapos! Kép Eppen a fuggonyt terelgeti es nagyon tetszik neki kb. meg 5 perig. Amugy mar nagyon faradt, de meg egy kicsit akarom huzni az idot ebedig.
Tevedtem, eddig tartott. Megyek, majd meg tovabb olvasok.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!
Karmen! Pisi az 1 éves kontrollra??? Nem is hallottam még ilyet. Nálunk szerencsére nem kértekKép

Kata! Biztos nem lesz semmi gond, mi is hasonló cipőben járunk. Nemrég voltunk a kardiológián, ahol semmi komoly bajt nem mutattak ki, csak egy kis zörejKép.

Moncsi! Első bibiKép

Tegnap kilestem a fiamat! NAGYON kis cseles: Nóri játszik valamivel, Márk odamegy és el akarja venni, Nóri nem adja. Erre Márk elkezdi rángatni a Nórit, Nóri visszacsap, Márk eldől. Óriási hiszti és szemrehányó tekintet. Én meg őt vigasztalom, Nórira meg rászólok, hogy ne lökdösse az öcsit. Na de most már tudom, hogy ki az igazi kis vadorzó!!!Kép

Márk új tudománya: a TÁNC. Nórival szoktunk mindenféle gyerekdalocskákat hallgatni, táncizunk, éneklünk. Márk is aktívan bekapcsolódik: Áll az ágy rácsába kapaszkodva és ritmusra rogyaszt meg lépkedKép És nagyon örül. Annyira aranyos!!!!!!

Vége a jó világnak, Márk ébredezik,
Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Magdi, de ismerős ez a helyzet!! Nálunk is mindig Dorka kapja a szemrehányást, amiért bántja az öcsikét, elveszi a játékokat tőle, stb-stb. És épp a napokban vettem észre, hogy azért a kicsi sem különb. Elveszi Dorka játékát, cibálja a haját...

Az én kicsi fiam is táncol. Olyan aranyos!! Fogják egymás kezét Dorkával és ritmusra ugrálnak.

Moncsi, lesz még párja. Én anno Dorkánál nagyon megijedtem, napokig figyletem, nincs-e semmi baja. Levinél már sokkal rugalmasabb vagyok. Szinte mindennap történik baleset. Kék-zöld folttal van tele a kicsi fiam. Ja, és egyik nap kiesett az etetőszékből (elszakadt a pántja). Egyenesen a kövön landolt. Na akkor rendesen megijedtem. Szerencsére az ijedtségen és egy hatalmas bibin kívül semmi baja nem lett.

Szép napot!

Era
pera
 
 


Sziasztok!

Kincső szokás szerint alszik az erkélyen, persze hóesésben.
Az éjszakák egyre jobbak, most csak 2* sírt fel. HaladunkKép

Magdi, Kincsi is táncol, ő jobbra-balra dülöngél és a fejét rázza. Mondjuk mi nem gyerekdalakot hallgatunkKép Lehet, hogy azt kéne? No keresgélek...

Timi, Szilvus, Kata,
az étterem a nyugati és a jászai tér közötti körútra merőleges utcában van, ha jól emlékszem a vígszínház után. utca nevét nem tudom, nem arra figyeltemKép Átlagosan egy adag étel 1500Ft. Tea 150, vörösbor 200/deci, alkeszmentessör 400/kisüveg. Dobozolnak, ha nem tudja a vendég megenni az adagot. Szóval nem rossz hely, de a zenén változtatniuk kellene.
pontosan:
http://www.eszemiszom.hu/m.asp?D=EE&R=26932

Moncsi, igazi rosszcsont a fiad, ott a bélyeg a homlokánKép

A szerdai játszóházas tali nekünk jó. De tényleg nem kell fizetni???

A mai menü krumplileves+túrógombóc. Elkészült KépKiváncsi leszek, Kincsi enni fog-e.

Lelépek egy kicsit
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Sziasztok,

megyünk mázsálásra, úgyhogy gyors leszek.
Bence nem ette meg a neki készített salátafőzit, mondjuk én se enném megKép
Úgyhogy most ebéd híján (1 joghurtot evett meg) biztos kevesebbet fog nyomni...

Edina, én anno Milánóban voltam hasonló étteremben, annyival volt morbidabb, hogy pl az asztalok koporsó alakúak voltak, üveglap volt a teteje és csontváz feküdt benne, az étlap gyászjeletés formátum volt, mindenhol szanaszét csontok meg vértócsák a földön, még egy nagy prosijuk meg is van, ha legközelebb talizunk megpróbálom elvinni neked. Érdekes.
Ja, és ott elég horrorisztikus death-metal-szerű zene szólt.

Bence több mint két és fél órát aludt kinn. A hóesésben.

Na léptünk mázsálni

pusz

Timi
kismaszat
 
 


Ed! de jo nektek hogy ott esik a hó. Itt mára már nem igér. SZánkozni 2 napja tudtunk utoljáraKép

Magdi! itt kötelezö a pisi 1 évesen. Minden rendelöben.

Era! ez nagyon durva hogy elszakad az öv!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


De jóóóóó!
Apa telefonált, hogy indul haza! Hurrá!
a félbemaradt túrógombócot még belapátolom...Kép
Kincs még alszik.Kép

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Claire,
Hogy lehet megallapitani valakirol, hogy vashianyos? Ugye, csak a verkepbol? Nekem fogalmam sincs, hogy Bianak mennyi a vasa, meg senki nem mondta, hogy meg kene nezni. Egy ido utan minden babatol vesznek vert, hogy megnezzek?

Monyo,
jol, van, akkor csak megijedt, nem fajt neki annyira. Sajnalom a puklit! Bia is szerzett egyet regebben, o kapaszkodot az etetoszekebe es lefordult rola. Kb. 3-4 hetig megvolt a pup a fejen oldalt, de szerencsere nem lilult be. Levi jo nagyot bolinthatott. Kép Remelem, ez a pukli nagyon hamar meggyogyul! Kép Kuldok ra egy gyogyito puszit: pussz! Kép
Jatszohaz: azt hiszem Te irtad, hogy ott lehetne egy tali. Merre is van ez?

Bibik: Bianak sikerult a 2. bibit is begyujtenie. Kép Sajnos mi okoztuk neki, jobban mondva parom veletlenul ranyitotta a wc ajtot. Kép Ez a mult heten tortent, s epp tegnap vettem eszre, hogy emiatt a mutato ujjan a korom kezd feheredni. Nem veralafutasos, hanem feher. Valoszinuleg a koromagy serulhetett meg. Szerintetek mi lesz a kormevel? Rendbe johet meg? Le fog esni? Egyaltalan hogy tortenik a koromleesosdni? Nekem soha nem volt ilyen szerencsere, ezert kerdem. Fajhat neki, amikor leesik? S alatta mar ott lesz az uj korom, vagy honapokig varni kell, mire kino ujra? Volt mar ilyen valamelyikteknek? Felek, nehogy maradando legyen a serules, mert megis csak kislany, s hogy nez ki egy no csunya kormokkel?! Brrrrrr!

Hazvezetono?! Nalam is elkelne a segitseg. Nagyon rossz, hogy alig tudok valamit csinalni, mert allandoan vele kell foglalkozni. Ha alszik, akkor is csak viszonylag csendes hazimunkat tudok vegezni, kulonben fel ora mulva felkel. Kép

Magdi,
aranyosak lehetnek egyutt a kicsik, ahogy civakodnak. Kép Vigyazzon Nori, mert nemsokara Mark lesz az erosebb. Kép

Imadom nezni, ahogy tancolnak ezek a babak. Kép Alig vartam, hogy Bia is rogyasszon, mert en szeretnem, ha tancot is tanulna. Tudjatok, almodozik a szulo. Kép

Era,
a fraszt kaptam volna en is a helyedben, mikor latom, hogy kiesik a szekbol. Miert nem tudjak ugy megcsinalni ezeket a pantokat, szekeket, hogy tenyleg biztonsagosak legyenek?! Hm...

Ed,
Tegnap nalunk is turogomboc volt, de Bianak nem kellett, mert nem raktam az overe tejfolt. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Hétfőn és ma voltam állásinterjún az Otthon Centrum Ingatlanforgalmazónál.
Még ezen a héten visszahívnak a döntésükkel. Annyira jó lenne, ha felvennének!!!

Szilvus én már adtam Pepének kelkápit (bár tudom, már rég túl vagytok rajta Kép) Jó köményesen főztem és az első levét leöntöttem, így semmi baja nem volt tőle...

Ja, voltunk tegnap csípő-kontrollon. Ott a dokinéni azt mondta, hogy a gyerkőt NEM SZABAD kézen fogva sétáltatni!!!!! Indok,: "Mit gondol Apuka, az őskorban hogy tanultak meg a gyerkők sétálni? Ha nem megy, akkor marad a 4kézláb..."
Szóval nem szabad kézen vezetni (Mondjuk ez lehet, hogy csak nálunk ilyen fontos, a kengyel miatt...)
Ja, és Apának kell vinnie beutalót (pedig kontroll volt!!!), vagy kiszámlázzák a vizsgálatot! Kép Ez vmi új módi, hogy még a kontrollra is vinni kell a beu.-t...

Kedden dokinál voltunk, mert nagyon köhögős volt Pepe, hát, sajna torokgyuszi Kép Kapott kúpot a köhögésre, meg köptetőt... Már csak nagyon keveset köhög...

Ja, ma 6kor megint kért enni a lurkó, aztán visszaaludt, háááát, amikor felkeltem nem hittem a szememnek (majdnem késve indultam az interjúra Kép) fél9kor kelt a fiatalúr...

Sly, köszi, nektek is boldog hófordulót!! (Már csak 2 hó és egy évesek lesznek!!! Télleg nagyon szalad az idő...)

Magdi a tánci annyira aranyos, amikor mondom Pepének, hogy tánci-tánci, fülig érő vigyorral rogyaszt KépKép

Házvezetőnő jó ötlet! Csak ne kérjen érte semmit :-O

Megyek enni egy kis császármorzsát Kép

Zsu
bzsuzska
 
 


Zsu,
ha megis kezen fogva setalsz vele, akkor valamiben hatranyt szenved?
Jobbulast Pepenek!
Csaszarmorzsa?! Nyamm, nyamm... Jo otlet, ha elfogyott a rakottkrumpli, akkor csinalok en is. Nagyon szeretem! Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Megint en. Kép
Ti nem utaljatok kitalalni, mi a fenet fozzetek? En nagyon. Ha vegre kitalaltam, s ahhoz nincs itthon 1 valami, nagyon nem csipem, ha amiatt kell lemenni a kozertbe. Most a gyerkocoknek is torhetjuk a fejunket, bar az a legkonnyebb. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Én nem tudom milyen a császármorzsa. Biztos finom lehet. Nehéz elkészíteni?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Most panaszkodni jöttem. Jobban mondva rettenetesen fel vagyok háborodva. Ez a cikk mindennek a teteje: http://www.origo.hu/itthon/20050203aviperas.html
Talán tudjátok, hogy a német kisebbségi önkormányzat tagja vagyok. Most kommentálni nem akarom, mert az az első mérgem lenne, de rendkívül dühös vagyok!!!!

Mariann
tmarianna
 
 


Karmen,
nem nehez, szerintem nagyon egyszeru es nagyon fincsi.

Itt a recept:

Hozzavalok:
1/4 l liszt
1/4 l buzadara
1/2 l tej
4 egesz tojas
5 dkg cukor
1/2 citrom reszelt heja
esetleg mazsola

Elkeszitese:
A tojasfeherjeket habnak felvered, majd beleteszed a sargajukat is es a tobbi hozzavaloval osszekevered. En kb. fel orat szoktam hagyni allni, hogy a nedvesseget a dara magaba szivja. Kb olyan, mint egy suru palacsinta teszta. Majd forro teflon serpenyobe keves olajat rakok es egy reszet a masszanak beleontom. Mikozben sul, lapos fakanallal szoktam "kevergetni" ugy, hogy darabos legyen. Ha kesz, porcukorral vagy lekvarral kell enni. Nagyon fincsi.

Jo etvagyat! Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sly, nem hiszem, ugyanis, több mint 2 hónapja így jár-kel Pepe és a röntgen nem mutatott ki elváltozást a csípőjében...

Én is eléggé unom a kitalálósdit, én inkább megkérdezem Apát, hogy mit főzzek Kép

Megyünk sétálni, mert Pepe nem akar enni, hátha megjön az étvágya a levegőn!

(Egyébként én zacsis császármorzsát eszek KépKép)

Zsu
bzsuzska
 
 


Zsu,
en is ugy gondolom, hogy nem lesz tole baja. Szerintem mindannyiunkat igy setaltattak es megis itt vagyunk. Raadasul nagyon buszkek magukra es miert fosztanank meg toluk ezt az oromot?!

A zacsis is biztosan finom, azt meg nem probaltam.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: