2005.02.01 18:57
2005.02.01 21:16

2005.02.01 21:23
Még szerencse, hogy nem öltem meg senkit! Húúúú.)
2005.02.01 21:48
Ahogy néztem a képeket, Dudu rád hasonlit nagyon
Jah kaptál papucsot?
Bár ha jól belegondolok már egy hete nem visitott, remélem ez meg is marad
nincs semmi kajcsi ami megfogna?
Mondjuk elég sokat használtuk már, jól jött
Azért érdekes elgondolás, hogy majd anyósod megy gyesre, azért nem árt néha megkérdezni téged is
lehet hogy nekem is helyrekéne tennem péntek este apát?
A farsangi jelmezt elképzeltem ugy valósan, szerintem ti lennétek a befutók, a poló olyan snasz

Az alvásotokat elképzeltem vizuálisan
Mondjuk nálunk ez nem matracon, hanem nagyágyon zajlik, de hasonló volt az elején, mostmár volt hogy előfordult hogy észresem vettem mikor ment el reggel dolgozni kispapi.
Vagy még jobb, a mosogató fölé kell rakni a monitort és ügyködés közben lehetne mosogatni is

felvidultam miután olvastalak. Romantikázzatok többet kispapival és tuti helyre áll a rend

Dani mostanában a felmászást gyakorolja ahova csak tudja, utoljára azt fedezte fel, hogy ha feláll a dohányzóasztalra, ami a fal mellé lett rakva az ablak alá, akkor kilát az ablakon, meg mindent elér ami oda van felpakolva: virág, kép apróságok, igy kereshetek ujabb helyet neki. Eddig a kedvence az volt, hogy a tálalópultnak a fiókjából kirámolta az evőeszközöket, ma meguntam hgoy folyton a kanalakat szedem össze, kipakoltam üresre a fiókot, azóta nem érdekli, nem is értem

2005.02.01 21:56
2005.02.01 22:48
Mázlista vagy
, vagy jó volt a módszer? Kiránduka tökéletes volt
még sok ilyen hétvégét szeretnék. Kispapik meg... időnként szóra sem...
Csenge pedig csodaszép. Én mostanában nem tudok betelni a gyerkőc újabb és újabb attrakcióival. Ma pl pihikéltem délután, Dini pedig felolvasta nekem a kedvenc könyvét: lapozgatott rendesen, ahogy kell, és minden oldalnál mondott vmit. Többnyire va-va-t, mert az tutira megy
Nádjának sem esett valszleg jól, de ő azért egy szopival, odabújással megnyugtatható, téged rág a lelkifúró sokáig. Nyugi.
)
2005.02.01 23:00

Tudom ez a jövő hét, meg hó vége, meg december meg miegymás már soxor lefutott. Nekem is egyre rontja a lelkesedésemet. Hol vannak már azok a szép hétvégék (!!) mikor csak enni és pisilni keltünk ki az ágyból...
A szövegezést is érdeme lenne frissíteni, mert így mókás
(bocsi, egy igazi MEOS veszett el bennem
)

Danit lassan beirathatod Ed kispapihiz falmászást gyakorolni, és akkor a csillárokról kell csak leszedni
, bár tudom, akad köztetek kolléga, ő meg fel van mente a döbbenettől) 2005.02.02 00:09
Káromkodni pedig nem illik! Méghogy anaerob
!!!
O
2005.02.02 11:17
), és máris alig vagyok képben
2005.02.02 12:30
Csak aztán a gyakornok megtalálja a babát
Remélem, már jobban vannak a gyerekeid
2005.02.02 12:43
Matyi egy héttel a 15 hós oltás után, azaz tegnapra bepöttyösödött, igaz mára halványodott. viszont hőemelkedés és nyűgösság van ezerrel, tehát alig alszik, állandóan elkeskenyedik hol ezért-hol azért, nem győzöm cipelni a fenekét és köhög. De a doki szerint nem piros a torkaa pöttyeivel nem törődjek, elég a kalcium. Holnap megyünk egy spec fül-orr-gégészhez, mert engem nagyon idegesít ez a 2 hónapja taró köhögés és orrfolyás!
, na nálunk Dunaújban se sok a választék, talán egy jó kis kínait lehetne, de azt meg vegyék meg a kínaiak...
Sajna még egy nagybevásárlást sem tudok megejteni anélkül, hogy ne kérjek valakit fel kíséretre!
És képeitől minket is megfossztasz, ezért vagy másért?
2005.02.02 12:57
2005.02.02 15:07
Betegség: szerintem a foga miatt volt lázas, de ezt a dokinénik úgy értelmezik, hogy a legyengült immunrendszer könnyebben összeszed vmt, és így a torka volt...Ősszel ugyanígy lázas volt, amikor jött egyszerre 6. Csak akkor takonykórt kapott mellé. Köszi a vígasztalást, mostanában kezd rendbejönni bennem a dolog, persze nagyit is ritkábban látjuk...
Azt, ha valaki édességgsel traktálja a gyereket, én is utálom, ölni tudnék érte...Kispapidnak van filmje a szemlén? Osztálytalálkozó szombaton lesz, csak igyekszem még nem beleélni magam ebben a fognyűvős-vírusos időszakban, inkább csak csendben reménykedem, hogy nem pont akkor lesz beteg. Majd pénteken már örömködni fogok. Párom is tud jönni, remélem, jó lesz.
A rémálmok természetesek, a szorongás miatt van.
Remélem, nálatok is csak 1 nap volt. 2005.02.02 17:44
2005.02.02 19:31
Olvaslak benneteket meg mivel szita az agyam jegyzetelek...rá kellett jönnöm az sem megoldás mert ha jegyzetelek akkor meg már írni nincs időm...chatre szoktam bekapcsolni mert az meg yugy hogy közben rohangálok a lakásban takaritás címén...vagy melózok a gépen és oda-oda lesek....ennyi a magyarázkodás.
) 2005.02.02 19:32
2005.02.02 23:15
.
. De nem voltunk idegesek,a végén jót nevettünk,amikor bevallottam,hogy csúnyát gondoltam Vencelről,szószerint azt,hogy "miért nem alszol te büdös kölök?" és kispapi nagyot nevetett,hogy három óra cicizés után ennyi belefér
. De nem öntöttem ki semmit és nagyon élveztük a jó társaságot,bár Judit nevében inkább nem nyilatkozom. Ja! És találkoztunk Judit kispapijával is,nem mintha Judit mást mondana,de tényleg nagyon édespofa! /Gondoltam,hátha mégis olvas minket
/ Léna meg egy kész tünemény,ehhez újat nem tudok hozzáfűzni.
,de szerintem nem csak az ilyen szélsőségesek és mások baján élvezkedők akadályozhatnak embereket abban,hogy bármiről és tényleg bármiről nyíltan merjenek írni. Ezzel együtt nekem is mindegy
. 

.
. Annyit lehet tudni kb. hány körül jönnétek,mert velünk előfordulhat,hogy pizsiben és kócosan ülünk a szoba közepén,és ettől a látványtól megkímélnélek
. Ja! Szerintem Danit meg sem fogom ismerni,köze nincs a kisbabákhoz,egy igazi legény
!
.
. Én is úgy éreztem,hogy amióta beállt az ősz,Vencel folymatosan taknyol,szörcsög,stb. A múltkori antibiotikum óta viszont megszűnt. Ez persze nem érv az AB mellett,csak egy tapasztalat. Ami a Valentin-napot illeti,kispapi elkönyvelte magát egy fantáziátlan ajándékozónak,és már előre retteg minden "ajándékos ünneptől". Ami a játszós talit illeti,írásba adtad,mindenki látta,olvasta,tehát ha megszervezzük,jössz
.
!
!2005.02.03 00:56
:,) én meg kértem, hogy apája üzenjen már ide is valamit. Húúú azért egy kicsit irigykedem rá, milyen csodás dolgot fog átélni hamarosan. Annyira jó lesz neki, én emlékszem olyan eufórikus állapotban voltam.
Ez történhetne valami sablonka szerint is. Na jó, ez csak az én véleményem volt. De tényleg csinálhatnánk valami izgiset is
Ilyen aranyos segítséget
Mintha csak Zsófit látnám, úgyanígy szokott segíteni nekem is. Rágófog???
Nekünk még csak 6 van...
Szuperjó, hogy így tetszik Ákosnak az ovi. Szerencsés vagy, hogy ilyen hamar megszerette, én sok sztorit hallottam, hogy mások milyen sokáig szenvednek a beszoktatással.
Hát bizony együtt minden jobban esik
Sajna annyi bunkó ember van, akit az se érdekelne ha egy tucat síró gyerek lenne a hónod alatt. A múltkor én is vagy 10 percet álltam az automata előtt még egy hapsi feltöltötte a kártyáját. Zsófi is ott nyekergett, mert kezdett elege/melege lenni, de le se sz.rta. Végül én szóltam neki, hogy mit kéne megnyomnia, hogy haladjunk.
Tessék többször jönni, mert nem fogsz tudni felzárkózni. És ízlett a virágföld Pupákodnak?
Cellux nem is rossz ötlet, meg képet is tegyél fel az ilyen akciókról
Szegény Matyi, szóval ez lett az oltási következmény. Mondta nekem is a dokink, hogy minden 4. 5. gyereknél kijön ez az oltási kanyaró. Vagy lázzal és akkor csak egy-két napig tart, vagy hőemelkedéssel, de akkor tarthat 4-5 napig is és tűszúrásnyi pöttyökkel. Remélem jobban van már
Nem semmi vagy, milyen leleményes, élelmes
Tényleg képeket akkor, valóban kis kuki himbálózott-e ott?
Cukrod
Akkor lazíthatsz egy kicsit
Cipő
pedig Győr is nagyváros, milyen szandit szeretnél?
Olyan jó olvasni, amikor ilyen sokat írsz, még lehet, hogy a diplomamunkádat is elolvasnám ezért
Jaj de régen volt már.
Nem kiabálom el, nna.
Kövérfejű majmocska
Képet kérünk róla
Annyira szépek a gyerekeid, de tényleg
Ez a Csenge gyönyörű kislány, látszik a képeken, hogy milyen kis locsi-fecsi lehet. Levi képei közül a jéghegy csúcsa vitte el a pálmát
azér nagyobb baja sose legyen, remélem már meggyógyult
Még ilyet nem is hallottam, hogy hasmenés terhesség alatt. Azért remélem nincs semmi gond, pihizzél amennyit csak tudsz. A 3kg hízás meg teljesen normális és egészséges.
apa ágya mellett.
Milyen kicsi voltál tényleg
Dehát azért csak megnőttél lassacskán. Én is 20kg os voltam mikor elsőbe mentem.
Gratulálok az évfordulóhoz, biztos fincsit ettetek, kékszemű Kincsőképet régen tettél fel nekünk
Milyen kupi??? Sízős Hanna
Hülyeséget kérdezek: ez ugye csak játék, vagy ilyen kicsi a gyerek síléc? Teljes amatőr vagyok ilyen téli sportokban.
Csitajelmezről képet, képet. Meg a kis Csitáról is. Miért nem fecske, meg párducmintás bikini???? Azt mondtad alapjában véve meg vagy elégedve az elanyásodott testeddel

2005.02.03 01:23
2005.02.03 08:40
, és az alapozó 3000,- . volt. Ma megyek vissza, ez nagyon durva.
HELP!!!! 2005.02.03 10:38
Máté jelenleg csak hátráltat, állandóan a gatyám húzkodja, fel akar állni és rámmászni
Remélem, tényleg tudsz gyakrabban jönni! (mondom én
)
)
, de úgy tűnik, nem adod be a derekad
, na jó, ezt azért talán zárt topikban se teregtném ki
, de pl. hogy tegnap egy nagyot veszekedtünk....
Gondolom, nagyon élvezte!
2005.02.03 10:38
2005.02.03 11:27
2005.02.03 11:34
). Barátosném kölcsönadja kislánya Jázminos vagy királynős jelmezét
Nem túl kreatív ötlet, de ez szeretne lenni. Eredetileg Marsupilami (nem káromkodás) akart lenni, amit a Minimax játszik, de nem lehet olyan anyagot kapni. Anyósom végigjárta az üzleteket, miközben ellopták a szemüvegét
Én már nem vagyok ebben biztos, hogy vissza tudok menni, meg kedvem sincs hozzá
Ez jár Neked, mert megérdemled
(ez itt a reklám helye)
Örülj neki, hogy van egy lélegzetnyi időd, és gyere közénk
De nem szólhatok, azért kb. 1/2 8-ig csönd van
Jó, hogy leértékelik, csak épp fizetéskor szedik be az eredeti árat
Ez aztán a reklámfogás
Nem semmi elismerés

Mindene, de mindene: haja, arca, szeme, ruhája, ágya krémes lett. Hát majdnem sírtam kínomban, aztán meg nevettem
Megfürdettem, de elsőre ki sem jött a hajából. Égedelem ez a gyerek. 2005.02.03 13:28
Ilyenek ezek a gyerekek.

2005.02.03 13:47
Szóval nem bújok ágyba azért sem és jól vagyok
2005.02.03 14:17
2005.02.03 15:44
Szomorú, lehet, hogy más észre sem venné.
2005.02.03 15:58
2005.02.03 19:33

Nincs erőm úgy érzem újra megfogalmazni.
2005.02.03 20:56
Szép nagy baba lett! Úgy örülök! És a szopi is megy, jaj de jó!
Jó lett a táblázat. Alapozó, még jó, hogy visszacserélték. Oli édes lehet a pusziosztogatással!
Remélem az éjszakák így folytatónak!
Popsikenőcs, elképzeltem a helyzetet, szerintem is a sírva nevetünk a legjobb ilyenkor.
Kezdődik a félév
, olyan rossz, nálunk is szombaton már beiratkozás, olyan gyorsan elment ez a pár hét szünet. Sikerült minden vizsgád? Kérünk képet a kövérfejű majmocskádról!
Tényleg büszke lehetsz!
Ez a szakdolgozat, nem semmi, én sem értettem egy szót sem belőle.
Fiókpakolás
2005.02.03 21:43
, mert Zsófi javában játszik

Annyira gyönyörű kislányod van
Nem is tudom melyik képe tetszett a legjobban. De édes a farmeres képe is.
Csúcs ez a kép a gyerkőcökről, úgy látszik ma csak dícsérgetek, de ha ennyi szép képet raktok fel akkor e van
Hannáról meg csak ismételhetem a fentieket.O 2005.02.03 22:46
2005.02.03 22:55
Jól el tudják bizonytalanítani a kis manók az anyákat. Amúgy a helyzet változatlan. Még mindig éhesek a plüssök is
Kitti Liliánával együtt olyan, mint két hercegnő.
Nagyon tetszett az albumotok, pláne Csenge arcai
De mindjárt Te is 2Xes anyuci leszel!
2005.02.03 23:11
. Kispapi meg elment szülinapi buliba,tehát méginkább megérdemlem. Bár a lakás is megérdemelné,hogy egy kicsit rendbe rakjam,az egyetlen ami erre ösztönöz,hogy Iniék holnap Csepelre jönnek az új autójukért,és lehet,hogy felugranak
.
. Leginkább csak pakolászik,szöszmötöl. Ezt nem azért írtam le,mert aggaszt,sőt normálisnak tartom,csak olyan érdekesek ezek a fejlődési,megtorpanási szakaszok...
! Szóval miért lenne baj,ha ugyanezek az emberek,ugyanúgy Pöttömökként úgy leveleznének, hogy az a sok-sok idegen,akinek létéről,nem létéről most sem tudunk sokat,nem olvashatná? Azt nem hinném,hogy a témában bárkit is az újak csatlakozási lehetősége aggaszt...nem rábeszélni akarlak,csak nyugtass meg,hogy akkor is írnál
!
. Azt amúgy semmiképp nem látom járhatónak,hogy legyen egy nyílt és zárt Pöttömök, szerintem követhetetlen és nagyon időigényes lenne, de ha erre szavazunk,megoldom, mint ahogy Zita fogalmazott,ha valamit akar az ember...
. Tali: háááát,akkor majd úgy csináljuk,hogy napközben tartunke gy babás talit,hogy Zsófit /aki tényleg tiszta Bazsa Judit/ megismerjük, majd este ÖTYE. Mit szólsz
? Ami az elégedettségemet elanyásodott testemmel kapcsolatban illeti, tudod úgy van ez,hogy alapvetően az eszemmel is elégedett vagyok,mégsem jelentkezem a Nasa-hoz fejlesztőmérnöknek
. Vannak szintek és az én testemet és Jane-t mély,mély szakadék választja el
! Vigyázz a kukisokra pociban és pocin kívül!
?! akkor inkább csak majmocska. Unatkozol? ha átjössz, kitalálok Neked vmi izgi házimunkát,nehogy megund az életed
!
. Nagyon megviseli őket az,amikor az akaratuk,kiváncsiságuk találkozik a tiltással. Persze,ez fontos dolog az önállósodás felé,de feleslegesen kár stresszelni őket,meg magadat is. Mert folymatosan küzdeni ,hogy Te másképp akarod,az Neked sem szórakozás. Gondolom. Ahogy Szilvi mondaná,már megint okos voltam
! felvilágosíthatnál kiféle-miféle ez a Marsupilamu
!
!
. Hát tényleg meg kell zabálni! 2005.02.03 23:17
Cici ügyben javul a helyzet,folymatosan arra gondoltam,hogy nálatok is csak helyreállt a "rend". Végignéztem a képeket,nagyon úja nem jut szembe Alexáról:csudaszép! A szomorkás képen nagyon szép vagy Te is,olyan érdekesen kaptak el profilból,alig ismerni Rád,de ngyon jó kép! Az meg klassz,hogy szeret Alexa takarítani, dolgos menyecske válik majd belőle 

! Éjszakákhoz kitartást!
. Jobbulást! 2005.02.03 23:56
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint