Írtam egy csomót és elszállt

Megpróbálom újra összeszedni a gondolataimat...
Szóval kicsit eltűntem, mert átalakítottuk picit a lakást és KisMackó sztrájkol az utóbbi időben, 1-1,5 órát alszik csak, ami semmire nem elég

Dolli, nagyon sajnálom, hogy ez most nem sikerült, de ne add fel, nagyon ritka, hogy elsőre összejön. Mikor kezded a következő inszemet?
Ancsy, Janula, szívből kívánom, hogy az új intézmény beváltsa a hozzá fűzött reményeket! Nagyon drukkolok Nektek!
Edina, mi újság veled?
Évi, csatlakozom a dr úrhoz, és mielőbbi két csíkos tesztet kívánok!!! Megjött már? Mikor kezdhetsz? Megkérdezhetem, mennyit fogytál? Ilyen rövid idő alatt ennyire látványos? Remélem, a párod csakis jó értelemben jegyezte meg

Vigyorex, mi volt tegnap az orvosnál? Remélem, csökkent a cisztád!
Almanna, hogy vagy? Rendbejöttél? Készültök újabb lombikra? Mennyit kell várnotok?
Lexi, de jó, hogy otthon vagytok már! Szpen gyarapodik a kicsi Pöttömke. Szerintem még gyengécske a szopihoz, az nagy meló ám. de ne adjátok föl, kicsit erősödik még és rákap a szopi ízére

Magdi, mi volt a dokinál?? Az intimtorna tényleg nagyon jó, az első szülésem után voltam tanfolyamon a nődokim javaslatára, és se várandósságok alatt se szülések után nem vol gondom. A Lactoherb tea nekünk is ordítást eredményezett (abba van kömény termés) én a Fitolacot ittam, attól nem fáj KisMackó pocija, viszont tejcsi bőven.
Cicuci, Leszezjobb, hogy vagytok?
Dekatka, régen írtál

Remélem, minden rendben Veled!
Cermiák, azért próbálj lassítani kicsit, pihenj többet, szükség lesz még az energiádra miután megszületik a pici

Bálint lesz KisMackó 2.0 Nálatok eldőlt már a név? Vagy majd a szülőágyon