Nekem is csinálj hasizmot!
Gabici: Bátor is egy órát üvöltött,mire visszaaludt, pedig este sosem ébred, 10-től 11-ig vonyított. Flóra az utolsó 10 percben ébredt fel. Jó alvókája van. Én már kihajintottam volna az öcsémet,ha ilyet csinálna, és ha volna.
Nóri: Én is addig voltam nyugis, míg Bátort ott találtam meg ahová letettem. Most meg minden ajtót csukni kell, mert pakol a szentem. Valamelyik nap kinyitotta a DVD lejátszót és kivette a kölcsön dvd-t azzal játszott. A CD-ket már elpakoltam, volt kedvence. Most a gyerekkönyvek vannak soron. Szívesen rágja és lapozgatja. De a virágföldevésről még nem mondott le.
Kriszta: Van tervező progid vagy kézzel rajzolsz? A 100xszép telszáma: 420-278. Januárban is voltál? Az első asztalnál? majd engem is érdekelne a használt ruci!
Szbea: a hirtelenbefékezőskanyarodóst mi is próbáltuk, de a téligumi nem engedi. Meg az én kis férjecském féltette az új kocsit.
Kriszti:Én nem mernék elmenni ilyen időben. Mikor is mentek?
Enikőnek megy a drukk.
Tegnap két óránként lehetett havat lapátolni,jó kis edzés.
Krisztik! Mi lenne, ha Eszteranyu lenne, Kriszti1, és Krisztaszeged meg Kriszta2, már én is kavarom. A számokról legalább felismerjük. Annó, mikor 3 Gabi volt így különböztetük meg minket.
Gabi3

(. TÁvol a férjemtől ott kellett gányáznom, és ott is autóztam nonstop, sokszor 10ig este... GRRRR Beleszorul a szívem, ha visszaemlékszem. De mi ma elmentünk itthonról kocsival, teljesen járhatók az utak!