A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ági: Nem tudom, hogy tudunk szerdán bölébe menni, ha ilyenmarad az idő...Kép Pedig már bejelentkeztem.

Gabi3
inecsg

Gabi!

Az enyém a móravárosi és a dorozsmai gyűjtő termelőmestere.A tiéd pontosan hol is dolgozik?

Kármen!

A Noémit is minden érdekli.Most a nagy kedvenc a mosógép működés közben.Mindig kukucskál lefele a székéből.Na,és ha valami van a lakásban,ami eddig nem volt ott,rögtön észreveszi.

Ildi
tfildiko

Lányok,
csináluk már úgy lécci, hogy maradok Kriszti, Drusza meg Kriszta, Ez így okés?
Mert már nem tudom, kinek mi szól.

Karmen,
Eszter pofija is tiszta piros volt Kép.

Kriszti

Ps,
képet majd próbálom, ha nem tudom kicsinyíteni, majd megkérek valakit.
Készüljetek a nagy élményre Kép!

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Én így szólítottalak benneteket eddig is.
Ha nagyon rossz idő lesz,akkor is mentek?Mi biztos,hogy akkor nem indulunk el.Bele is pusztulok!Már olyan mehetnékem van!!!

Ildi
tfildiko

Most megint felkelt Pipi, persze a hó szakad megint, pedig most akartam vele indulni uzsi után.....
Karmen nektek akkor szerencsétek volt, pont jókor szánkóztatok.
Ildi, nagyon helyes, h Noémi a háztartási gépek után érdeklődik:-)Kész nő, máris a mosáson jár az esze:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sajna,nem megy, túl nagy a méret Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

pedig felkészültem az élményre Kriszti:-(((

nyúlanyó

Anita!

Remélem is,hogy házias lesz.A két nagyi nagyon ügyes,én sikerültem félre.

Ildi
tfildiko

Kriszti!

Én is úgy vártam!!!Kár!

A férjem még nem ért haza,elegem van a Mol-ból.Tegnap délután is be kellett mennie,és csak fürdetésre jött haza.Ebben a szutyok időben fagynak le az olajkutak.(Ne kérdezzétek,hogy hogyan.Csak a férjemtől ezt hallom állandóan.)

Ildi
tfildiko

Kriszta, 2x Augmentint, 1x valami P betuset. Sajna nem emlekszem a nevere.

Majd meg este jovok.

Agi
agi77

Sziasztok!

Mi is sétáltunk egy 20 percet Edi manóval a hóesésben. Persze babakocsival, Edit jól bebugyolálva. Ő ilyen hidegben csak kuksizik a sapi alól és csöndben van.

Karmen, én is kórházaztam a terhesség alatt sajna, de hál' Istennek ott nem szedtem össze semmit. Igaz mindig fertőtlenítő folyadékkal és papírülőkével mentem WC-re. Már untam mindig fertőtlenítőzni, de ha ez az ára...

Edi ma délután nagyon nehezen aludt el. Egy óra hosszat ordított, mire belenyugodott, hogy aludni kell. Hullafáradt volt már szegénykém.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Sziasztok!

Kriszta!
Üdv köztünk! Szivesen megnéznék egy-két lakást, amit te rendeztél be, ha van róluk kép.

Ildi!
Mi ma is voltunk sétálni, igaz dél volt, mire a sarokra értünk, meg gondoltam, hogy nem valószínű, hogy kijöttök ilyen időben. Léna ilyenkor a kocsiban alszik, ezt szokta meg, ahogy kiléptünk a koliajtón, már csukódtak is le a szemei, még a nagy téli kocsit használjuk, így őt egyáltalán nem érte a hó. Hiszek benne, hogy az imunrendszernek jót tesz a napi rendszeres séta, és nem csak a baba imunrendszerének, hanem az anyáénak is.
Szegény férjed tényleg sokat dolgozik!
Ildi! Írtam mailt a szabadságról, hétvégén olvastam egy csomót Szakbarbár írásaiból, mert még mindig szégyelem magam. Kép

Kriszti, Karmen, Gigi és bárki!
Van kék színű Kedves Baba című könyvetek, és a hátuljában lévő kupont visszaküldtétek már, hogy megkapja a baba a Baby Service-től az 1 éves kori ajándékát? Én visszaküldtem, de semmi válasz, vagy már nincs ilyen?

Enikőéknek nagyon szorítok, és úgy érzem, hogy abszolut minden rendben is van.

Szvsz az első gyereknél még nagyon várja az ember, hogy üljön/másszon/járjon, a következőnél már tudja értékelni az előtte lévő hónapokat, amikor csak fekszik a hátán vagy a hasán.

Nóri
norcee

sziasztok,
Jo én leszek Kriszta. Drusza Eszteranyu meg Kriszti kicsit belezavarodtam én is.

Ildi majd lefényképezem neked kábelbarát tartót és elküldöm.Ha megyek véletlen ,szólok és ha akarod hozok neked.

Agi Köszi infokat,

Melinda Boldog szülinapot,

Lányok.
Felix nyuszis könyv továbra is kerestetik. már napi szinten hallom a fiamtól és saját magam találok ki neki meséket felix nyusziról..

Gabici,
Ne csodálkozz ha nehezen alszik el ilyen idöt biztos hogy érzékeny rá.

Inecsg,
Lakberrel itt nehéz mit kezdeni ugy látom . az egyetlen megoldás ha promocios munkákat csinálsz szerintem én most ezen vagyok. Igaz ingyen kell dolgozni de több felé látják a munkád és ha tetszik többen hivnak. Egyszer majd már viszi saját magát meló, na onnatól majd árakat is kalkulálok. Most meg karitativosat játszom probáld ki élvezem én is.

Megyek legozni apánk nincs még itthon igy én leszek a játékmester.
krisztaszeged

Norcee, igyekszem majd felrakni képet,
a technika ördöge nem engedte hogy ma ilyet tegyek. Majd a férjem.

Lányok
Tudtok homeopátiás orrcsepp nevet?
krisztaszeged

Tengervizes:
isomar

Mit jelent a promociós munka? Kiknek lakberendezel?
norcee

Nicsak nicsak,szíjja Kriszteszeged!
Csak hogy szóljak nekünk megvan mindkét magyarul megjelent Félixes könyv. ha erre jártok szívesen kölcsönadja az Andika,azaz gondolom mert még mindig a kedvencek közé tartozik...Kép

Angi,
még nem rakták fel a srácok a honlapjukat, azthiszem nem tudják hogy kell apánk meg még nem ért rájuk...de szólok ha fenn lesz.

Nóri,
Tudod valóban a második gyereknél rutinosabb vagy de nekem a harmadik 9 évre rá született és szinte első gyereknek élem meg. Mindent alig várok hogy csináljon.
Olyan élvezetes hogy minden nap csinál valami újat,ma pl.: elkezdte az öklét a szájába tenni és az újjait végigszopogatni. Ő ezt eddig nem művelte.
Pár napja meg már nem csak ökölbe van a keze hanem ha hozzáér valamihez azt megfogja.
Elég jól tájol a kezével csak néha vágja magát mókon...szóval jó a rutin de szerintem neki a legnagyobb előnye az hogy ennyien vagyunk körülötte.
ma nem mertem kivinni a picúrt majd ha nem fúj a szél

Lányok!
Mindenki figyelmébe ajánlom a kézifékes forulást a kocsival.
Persze nem 120 kell menni elég 40 is az is írtó élvezetes. Én mostanában alapos körülnézés után így kanyarodom a sarkokon
Bea
20180827120929

Norcee, Ja olyanunk van. Kösz
bemutató munkát jelent pl. unokatesom volt az elsö akinek ilyet csináltam átrendeztem az emeletet mert született uj picike.Az Ö ismeröse meglátta, és az uj legénylakását is megcsinálhattam cserébe annyit kértem hogy fotózhassam és hogy megmutathassam ha valaki hasonlót szeretne,és igy tovább kisebb nagyobb szünetekkel vannak ilyen jellegü munkáim, Csokorba gyüjtöm és majd ebböl lesz egy album többféle stilus forma és ebböl látszik hogyan dolgozom. Sajna ami a kedvencem klasszikus stilusó berendezést még nem volt modom csinálni. Már várom nagyon.
Te hol dolgoztál?
krisztaszeged

Szia Bea,

Kösz hogy ajánlottad a netet. De jó félix nyuszi te hol vetted?
krisztaszeged

Nóri!

Fel is jöhetnétek ám egy kicsit,ha erre jártok.Én ma nem mertem kivinni,remélem,hogy holnap jobb idő lesz.
Majd megnézem az e-mailt,köszi.

Kriszta!

Nagyon rendes vagy,előre köszi.Bizti,hogy majd felfigyelnek rád,és tervezhetsz.
Mi az idén tervezünk lakást cserélni,lehet,hogy majd kikérem a véleményed.Persze,ha segítesz.De ez még a jövő,addig pénzt gyűjtök.

Ildi
tfildiko

Bea,
csúcs nő vgy Kép!!!
Kézifékes megfordulás. Én évekig vezettem céges autót, de ilyet nem csinálom. Mostmár sajnálom, érdemes lett volna kipróbálni. Ha valami gond lett volna, ráfogni a nyuszira ;) Kép.

2 éve levezettem 75 km-t 2,5 óra alatt, amikor az a nagy hó volt jan. elején, beértem az első boltba, szakadt a víz rólam, zabhegy a fenekemben, leültem és kitörtem a boltvezetőnek, hogy a t.k.m kivan ezzel az idővel, ennyi idő alatt értem ide... És úgy elkezdtem bőgni. Az nekem a csúcs volt. Nem is mentem több helyre (22 kellett volna még). Megittam 1 kávét, kaptam sütit és hazamentem.
Azt hiszem, abban a téli vezetésben mindent megkaptam az Úristentől Kép.

Ildi,
asszem Te kérdezted, hogy ha ilyen idő van, megyünk-e. Igen, ha kutyagumi esik az égből, akkor is Kép.
Mellesleg néhány hegyvonulaton átmegyünk majd, vagy mellette: Déva, Gyulafehérvár, Meggyes, Segesvár, Székelyudvarhely, át a Hargita hegységen (1200m) és Gyergyóújfalu a végén.
Ha van térképetek, böngésszétek át, szép helyek nagyon Kép.

Kriszta,
gondolom referenciamunkák lesznek. Eljöhetsz hozzánk is Kép.
A Feng shui-t beépíted-e a munkádba?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Bea, Kismama aki kézifékkel veszi a kanyarokat nem semmi Zoli vajon tudja? Ma nekem nem kelett kanyarodnom mégis sikerült megtáncoltatni az autó farát.
Majd este még jövök a netre most vacsi stb
krisztaszeged

Eszteranyu,
Sajna még nem értek sokat a feng shui hoz de egy két alapot ismerek jo ötlet benne vagyok.Igen referencia munkának szánom. Majd egyszer ha már összejön jó sokféle stilus.
krisztaszeged

Kriszti!

Gyönyörű lehet az a vidék.Ha a Noémi nagyobb lesz,egyszer majd elmegyünk arra.
Majd megnézem a Világatlaszban,de most vár rám 500 hasizomgyakorlat,aztán fürdés majd fürdetés.És bízom benne,hogy az éjjel alszunk.

Ildi
tfildiko

Sziasztok

Nóri, én nem kaptam Kedves Baba füzetet. Nem tudom, mi ez a kupon.

Ha ráteszitek a babakocsira az esővédő fóliát, akkor hóesésben is lehet sétálni, nem esik be babóhoz a hó, és a szél se fúj be. Kép

Karmen, gratulálunk a lépegetéshez Orsinak. Szép lett a torta. Kép

Gigi
gigi1

Nyűlanyó! nekünk is esett a hó amikor szánkoztunk, csak nem annyira. De néha sepernem kellett Orsiról is a havat.

Nóri! nekünk babagondozási könyvünk van, abban nincs kupon.

Gigi! köszönjük.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri! Mégis van ilyen könyvem, de a kupont nem találom. CSak azt irja hogy menjünk be az ajándékokért.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen
Én men vagyok rajta a listán valamit rosszul regisztráltam?Uj vagyok és lehet hogy üyetlen is.Kriszta

Most van szabad idöm amig nem érkezik éhes fáradt férjem hosszu utról gyerekem már szunyál és munkám sincs már.Most vagy netelek vagy fözök egy forro kakaot.

Mindenki
Tudja valaki mikor van Szászorszépbe baba börze? Most van egy csomo pici lány és fiu cucc amit ki vinnék és helyette lehet vásárolni is. Voltam már rajta ajánlom nektek is. Kinött rucikat lehet eladi kb. 1 orát voltam kinn és elkapodták a kivitt cuccokat. Közbe mese délelött a piciknek. Már a két évesek nagyon élvezték a elöadást.
krisztaszeged

Sziasztok

Krisztaszeged, általában minden hónap közepén szokott lenni családi szombat a Százszorszépben. Hívd fel őket telefonon, vagy ha jársz arra a bejáratnál ki szokták plakátolni.

Gigi
gigi1

Nori,

az en idomben meg ugy volt, hogyha bekuldteda kupont, akkor a Micimackoban lehetett atvenni a csomagot. De kb. bekuldestol 2 honap mulva erkezett meg.
Setalj be es kerdezd meg a Miciben, ugyis kozel van hozzatok.

Nemtom ki kerdezte az antibiotikumot a 12 hetes baratnonel. A laz az sokkal veszelyesebb. Es igen csomo antibiotikum van, amit lehet szedni terhesseg alatt.

Amikor en szultem jazmin, akkor 82 es volt a bpd-je. Enikonek ennel negyobb, remeljuk nagyobb baba lesz, mint Jazmin.

g.
gabomamo

Krisztaszeged,

engem erdekelnek a kulfoldrol behozott hasznalt cuccaid. Hol es mikor lehet oket megnezni? felnott es gyermek is erdekel.

g.
gabomamo

Krisztaszeged,

ha nem akarod nyilvanosan, az emilcimem a profilomban. A tied az nincs ott.
gabomamo

Gabomama
én voltam az antibiutikum érdeklödö. miért veszélyesebb a láz mint a gyógyszer a picikre?

Gigi,
Köszi azt hizsem be kell mennem mert elvesztettem a tel sz. vagy tudakozót hivom köszi.
krisztaszeged

Kriszti!
Én voltam a fiammal pár éve egy hokis edzőtáborba ( nyáron)GYergyószentmiklóson. Le voltam nyűgözve a tájtól. Békás szoros,Gyilkos tó is szép csak egy picit sok a turista...KépMég vágyódom vissza arra a vidékre szeretem az Erdély-i magyarokat. Másokat is de ők számomra egy picit többek....

Képzeljétek mi történt velem:
Pénteken itt volt anyukám. Délben vittem ki a buszra. ment haza és Andi lányom is ment vele. Kiszáltunk a kocsiból búcsúpuszi erejéig mire anya lenyomta a központi zárat és bezárta a sluszkulcsot,telcsit a kocsiba.
Ja Kata meg a nagyfiam otthon voltak...
Telcsi férjnek egy kölcsön telefnról segítség!!!!
Férj dühös hogy a picit otthonhagytam...anya meg azzal vígasztalt hogy mégjó hogy a Kata nincs a kocsiban...mondtam neki hogy most inkább ne szóljon semmit.
Végül is 20 perc múlva mentem haza.Kata aludt még egy órát és jól végződött de nagyon dühös voltam főleg a tehetetlenségem miatt...Kép
megyek a páromhoz
Bea
20180827120929

Gabomama Nam vagyok titkos csak ügyetlem egy csöppet aranyoskriszta kukacaxelero.hu. nem találtam a kukacot másik billentyüzetem van bocsi. Inkább gyerek rucik vannak. Neked milyen ilyen idös a picid. A Saját fiam 7 most azokat is kiaakartam vinni 110-116.méret.tel sz. 06-20-9354005
krisztaszeged

Karmen!
Utólag is boldog születésnapot Orsikának!Kép
Nemsokára mi is 1 évesek leszünk ám,febr. 10.-én.
Hanna már nagyon lépeget,ha vezetjük,v. a tárgyak körül.Lehet,hogy úgy lesz,mint nálatok:szülinapra járni is fog?
Gratula a járáshoz!
Ti hogy álltok a darabos kajákkal?
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!
Ildi, a drótok védelmével kapcsolatban: vannak azok a műanyag sínek (pl falakban is abban mennek a vezetékek), ha minden kötél szakad, szerintem az jó.
Ismerősöm olvasólámpája a földön van és a 8 hónapos kisfia annak a vezetékét rágta, még jobban égnek állt a hajam, amikor a csajszi azt mondta, had rágja, átharapni úgy sem tudja....
Jó, mi?

Angi, neked nyilván nagy szerencséd volt, mert az én lányom, ha a cipelést nem is, de a jelenlétet nagyon igényelte, úgyhogy sokkalta jobb nem lett a helyzet. Itt viszont ki kell hangsúlyoznom, hogy ez jórészt szoktatás kérdése, tehát nagy valószínűséggel az én hibám.

Amúgy a szakdolim címe: MS Access 2002 adatbázis készítése numizmatikai gyűjtemény rendszerezéséhez
már elfogadták szerencsére

Ági, tulképpen csak 2 vizsga, mert az egyikre több jegyet is kapunk. Egyszóval csak egyszer kell megtanulni:-)))

Bea, a kézifékes fordulást nem a csillag téri körforgalomnál gyakorolta valami ismerősöd tegnap este egy trabival? Szidtuk mint a bokrot, majdnem nekünk csúszott, de másnak is!!!:-))))))

Kriszta, klassz lehet neked, mindig irigyeltem a kreatív embereket. Lucinak most fogjuk átalakítani a szobáját, mert ami most van, az nagyon kicsi, a mellette lévő jelenlegi gardrób szobát kipakoljuk és a két helyiség között nyitunk egy boltíves átjárót (nagyot nem lehet, mert tetőtér+szellőző van a falban).
Így az egyik szoba hálószoba, a másik meg játszószoba lesz. Összességében ezzel sem lesz jelentősen nagyobb, de így eléri egy átlag gyerekszoba méretét.
Már vagy 20 papírt kidobáltam a rajzaimmal:-)))

Kriszta: kukac windows alatt: jobb ALT billentyű + V :-)))
Egyébként mivel telnek a napjaid?
babamama

Hajni!

Köszi.Van ilyen sín már nálunk is,de itt a számítógép alatt rengeteg a vezeték.Na,és itt egy nagy elosztó is.Ha nem tudom eltűntetni,akkor ide fogom tolni a fotelt.

Szuper éjszakánk volt.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Hajni, na a 2 mar turheto. Kép Mekkora Luci szobaja? A mi gyerekszobank sem nagy, de Kristof csak alszik benne.

Ildi, orulok, hogy jo volt az ejszakatok, a mienk is eleg jol sikerult, Kristof aludt 9-tol kb 7-ig, akkor megetettem, azota is alszik. Kabel nalunk is sok van, igaz a dolgozoban. Eddig meg nem volt gond.

Agi
agi77

Ági!

Örülök,hogy jó volt az éjszakátok.Nálunk nincs dolgozószoba,a nappaliban van a gép.
Nálunk ilyen még nem volt,hogy cumit sem kellett pakolnom.A fog még sehol,már 4 hete azt mondta a doki néni,hogy pár nap múlva kibújik.Ma jön,kíváncsi leszek,hogy mit mond.
Úgy néz ki,hogy nem esik a hó.Csak tudjunk hazamenni.

Ildi
tfildiko

Voltunk dokinál, a Tornyos SZabolcsnál, Jozsó csimpi csámpi lábaival. Azt mondta nem vészes, állandóan cipo legyen rajta, tornáztatni kell. Meg valszeg lúdtalpas lesz szegénykém. De ez még nem tuti, 2 éves koráig kiderül majd.

Az volt a gond, hogy pocakban nem jól feküdt, nem volt neki elég hely és azért ilyenek a lábai. De ez állítólag gyakori és nem valószínu, hogy bármi vissza fog maradni belole.
Vendég

Dancsi!

Bizti,hogy minden rendben lesz a lábával.

Ildi
tfildiko

Bea,
ezzel a dologgal én is így vagyok Kép. Gy.szt.miklós mellé megyünk.
A férjem is jégkorongozott anno.

Hajni,
a szakdogád... nem semmi. Mióta vonz ez a téma Kép?

Ildi,
én is rátoltam a fotelt az elosztóra.
Örülök, h jó volt az éjjeletek. Odakinn 3 fok van, olvad.
Szerintem az utak is jók lesznek, mire mentek. Mikor indultok és meddig maradtok?

Tegnap beszéltem sógornőmmel, a fia beteg (mióta ovibá jár, szinte 2 hetente): láz, kötőhártyagyula. Remélem, kikúrálja és vigyáz, hogy a lánya ne legyen az, mert ha Eszter elkapja tőle, én szétdurranok a méregtől.
Amúgy is olyan kis érzékeny a bal szeme.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Pénteken mennénk,és kedden jönnénk.Remélem,hogy sikerül hazamennünk.
Ti mikor is mentek?És mikor jöttök?

Várom a dokit,de még sehol.Biztos,hogy sok a beteg.(Olyankor késik.)

Ildi
tfildiko

Kriszta! táblázatot én készítem, azok vannak benne akik kérik és megirják ehhez az adatokat.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

a novérem árul egy digitális mérleget, ha valakit érdekel, dobjon meg egy mail-el!

"Eladó egy Momert digitális csecsemőmérleg.
10g pontosággal mér, Hold funkcióval ( ha mozog a baba átlagot számol ).
Levehető tálca, később személymérlegként használható 20 kg-ig.
Irányár: 10 000 Ft "
Vendég

Sziasztok!

A hó össze-vissza esik. Olvad ezerre, csupa latyak minden. Pipi kétszer esett, természetesen a legnagyobb tócsákba, az overálja kész katasztrófa, de azért jól érezte magát lent, hó tortát építettünk, nekem állandóan az édességen jár az eszem:-)

Hajni, gyönyörű címe van a szakdogidnak:-))))

nyúlanyó

Elegem van!Mindig esik!!!

A doki néni beletette az új fülbevalót a Noéminek.Jól áll neki,nagyon.
Lányok!Úgy örülök,már rengetegszer hasra fordul.Próbál előbbre jutni,de az még nem megy.

Anita!

Mi is voltunk sétálni,és utálom ezt a latatyok.Úgy néztem ki mire hazaértünk,mint a disznó.

Ildi
tfildiko

Ági, ez egy tetőtéri szoba, kb 3x3 méter az alapterülete, de vant bent egy heverő és egy szekrény meg egy asztal, így aztán kicsi. A másik szoba olyan 4x3 méteres.

Dancsi, mit jelent az, hogy Jozsó csimpi csámpi? Én nem láttam rajta semmi olyat, ami Lucinak ne lett volna és mi a Füzesi profnál voltunk, megröntgenezték, aztán megdícsérték. Lehet, hogy majd ha már megy, többet mozgatja és megoldódik magától, nem?

Kriszti, ne gondolj nagy dologra. Igazából ez a téma akkor vetődött fel, amikor egy ilyen (többek között) Access-es tanfolyamot megcsináltam. Akkor mondta a párom, hogy ugyan írjak már neki egy ilyen adatbázist a gyűjteményéhez. Félig kész is van és akkor gondoltam, hogy ezt erre fel lehetne használni. Pestről meg jónak ítélték az ötletet és elfogadták diplomamunkának.

Egyébként nem bírom ki, hogy ne dicsekedjek, annyira örülök, képzeljétek, hogy a vasárnapi vizsga után még március 8-án megyek az utolsó vizsgámra, utána meg irány az államvizsga. Annyira örülök,hogy nem férek a bőrömbe. Most voltam a fül-orr-gégén, mert néha elszorul a torkom és olyan, mintha megfulladnék. Nem találtak semmit, de azt mondták a stressztől is lehet. Szóval remélhetőleg ez is el fog múlni.

H
babamama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: