A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Segítséget szeretné kérni ismét , tudom én mindig csak akkor tudok felbukani a kérdéseim vannak máskor nem, de viszont mindennap olvaslak titeket.
Megvolt az első iszeminációm( 6 nappal ezelőtt), szerintettek jelenthet -e valamit ha a hőm 37,2 reggel napközbe pedig 37,6 a melleim megduzzadt és fáj ez a hormonok miatt lehet amit előtte kaptam vagy urogestan mellékhatásai vagy csak pszichésen beképzelem magamnak. Segítsetek a tanácsaitokkal mert nem szeretném bele élni magam de olyan jó lenne!!!!!!!!!!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Ha még most is szeded az utrot, akkor felesleges mérni a hődet. Sőt, ha bármilyen hormonkészítményt szed valaki, akkor felesleges a mérés, mert nem a reális, hanem a hormonok által befolyásolt hőt kapod.
Ez sajna csalóka lehet!
Drukkolok, de most a türelem és a nyugalom a legfontosabb.
Stella

Kép
stella9

Barbi!
sajnos igaza van Stellának. Pedig milyen szép lenne!
Én is pont mától nem mérem a hőmet, ugyanezen okból kifolyólag.Tegnap pl. a ciklusom 5. napján 37,2 volt nekem is.
Nagyon szorítok Neked!
Bogi
bogi1975

Stella, Bogi!

Ez végülis huvelykúp ami a sárgatest megtapadásába segít ha jól tudom, igazatok van hogy csalóka lehet de a mell fájás meg a hő dolog miatt annyira bízok benne,olyan messze van még a második hét mire kiderül minden. Addig olyan rossz ez a bizonytalanság tudom "hisztisnek" tünhet a dolog de nem az inkább a félelem és a bizonytalanság érzése van rajtam.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
A pozitív gondolkodás segít, úgyhogy ne képzelődj, hanem erősen koncentrálj arra, hogy sikerül, de persze mindezt lazán és nem görcsösen Kép
Egyébként nagyon jól tetted, hogy jelentkeztél, mert így legalább Nektek is szorítunk mostantól Kép
Meg persze mennek az energiák is Kép

wish

Sziasztok!

Már régen írtam, de próbálom követni a fejleményeket. Én ma vagyok az 1. cnapon (Zituska, légyszi javíts kiKép)Így szerdán kell mennem vérvételre. Kicsit félek, még mindig titkon azt remélem, hogy sikerül minden segítség nélkül teherbe esnem. Bárcsak úgy lenne...

Nem tudom, hogy mit fogunk csinálni, ha kiderül, hogy valami hormonális probléma van, ugyanis 1,5 éve fedezték fel nálam, hogy melanoma gyanús anyajegyeim vannak. Többet le is műtöttek. Akkor azt mondta a doktornő, hogy örüljek, hogy nem vagyok terhes, mert a hormonális hatások miatt a melanoma nagyon gyorsan áttétet képez a nyirok-és vérrendszerbe. Tehát fokozottan figyelnünk kell. A párom viszont azt mondta, hogy azt nem fogja engedni, hogy valamilyen hormontartalmú gyógyszerrel kezeljenek hónapokig, hogy még nagyobb legyen a veszély. Ezért nem tudom mi lesz, ha erre lenne szükség. Kicsit kétségbe vagyok esve, pedig még vért sem vettek....
Itthon nem akarok erről panaszkodni, hiszen akiknek könnyen lehetett gyermeke, úgysem ért meg annyira mint Ti.

Zbarbi!
Nem tűnsz hisztisnek, nem is tudom, ha én az elején így kétségbe tudok esne, akkor mi lesz később. Nagyon szurkolok neked és a többieknek is, hogy minél hamarabb babásak legyetek, és a jelek tényleg azt jelentsék!

Reni
Vanoreni

Sziasztok!

Olvasgatlak néha Titeket és azoknak szeretnék tanácsot adni akiknek hátrahajlik a méhük. Nekem is hátrahajló és mi félévig próbálkoztunk, tudom ez sokatok számára nem sok idő Kép, nekem egy évtizednek tűnt. Egyszer a kezembe akadt egy könyv, amiben azt tanácsolták, hogy akinek hátrahajlik a méhe, más pozitúrát kell felvennie. A póz a következő. Négykézláb állsz és a mellkasodat az ágyra nyomod. A párod hátulról ... Szóval amikor a magömlés van amilyen mélyen csak tud hatoljon be a párotok és ne mozgassa, hogy a pici sejtek esetleg nehogy megsérüljenek. Az aktus után a nő még legalább 1 óráig maradjon ebben a pózban. Én nem bírtam csak negyed óráig, ugyanis nagyon kényelmetlen. Csak elszántaknak ajánlom. Kép Valamint fontos, hogy az aktus előtt ne fürödjetek, mert a tusfürdő más kémhatású közeget hoz létre, ami nem jó a hímivarsejteknek.
Nekünk bejött ez a póz, ma már van egy 2 éves kislányom. Mindenkinek sikeres akciózást. Ha lenne még kérdésetek esetleg szívesen segítek, ha tudok. Kép

Indigo
Sok babásodást.Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Reni
Drukkolok neked, hoyg oké leygen a vérképed! Ha meloma gyanús voltál, akkor azt nem vizsgálták ki? Mert így hogy vagy az vagy vagy nem, erre nem igazán lehet alapozni szerintem. Sajnálom, hoyg megjött a menzid, de most gondolj arra, hogy a vizsgálatokkal megitn közelebb kerülsz a babásodáshoz! Ne keseredj el,és írj bátran, nekünk, ha másban nem tudunk segíteni csak hogy megértünk és megvígasztalunk, akkor talán ez is jelent neked valamit!

Tündi
Vendég

Ti honnan tudtátok meg hogy hátrahajló a méhetek? Elmész rákszűrésre és közli a doki? Nekem csak annyit mondott egyszer, hogy "milyen kicsi a méhe, mint egy dió, de majd megnő". Én meg néztem értelmesen Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Csajok!Kép
Nem sikerült a második lombik semKép, azért köszi, h. gondoltatok rám.
Jövő héten megyünk a doki bácsihoz, szerintem csak annyit fog mondani, h. három hónap múlva folytassuk....
Nem tudom, még min kell keresztül menni, és mennyi ideig fog tartani, de ebbe tényleg bele fogok őrülni v. őszülni.
Remélem, Nektek jobb híreitek vannak.........

Mondjatok vmi bíztatót!!!!!!
anna

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia Anna!

Hát ilyenkor semmi sem tud bíztató lenni, de ne add fel!!!!!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ne keseredj el!!!!!! Van akinek a 3. a sikeres és egyébként is fiatal vagy!!!!! Tessék bízni benne!!!
Én azt mondtam, hogy jó lenne, ha az 5-ből sikerülne valamelyik. én mostanában fogok a 2. lombikra menni.

Megint eski a hó, el kéne menni, persze ha tudtok egy kicsit kirándulni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Most ne gondolj semmire, ne foglalkozz semmivel.
és jelentkezz, hogy mi volt a dokinál.
Virág
virág72

Anna!
Nagyon nehéz bíztatni téged, de ne add fel!
A környezetemben valaki feladta, már túl van negyvenen, azóta is szenved. Ha sokat kell érte szenvednetek is próbálj meg újra együtt a férjeddel felállni, mert talán már készülődik hozzátok majd valaki.
Innen távolról és az ismeretlenségből is rengeteget gondoltam rád, pedig csak olvasgatlak benneteket.
Andi
Szalay73

Olvastam itt egy cikket, amelyből bemásolok egy idézetet, ha valaki esetleg nem olvasta volna. Nagyon igaz!
Anna kitartás, ahogy az írás is írja ott a babó az alagút végén, de el kell hozzá jutni.
"Pár hónapja járok hozzá, de már túl vagyok, vagyunk minden vizsgálaton, most belevágunk a kezelésbe, neki ugrunk egy alagútnak, aminek a végén a babánk áll. Nem tudom milyen hosszú, az alagút, nem tudom milyen sötét, nem tudom hányszor fogunk elcsúszni, hányszor sebezzük meg magunkat, hányszor tévedünk el, de most már TUDOM, hogy haladunk, és ez a lényeg. Kifogunk jutni a fényre, kéz a kézben a párommal.
Egy meddő nő annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja.
Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelket, kíméletesen tálal, a legjobb időben.
Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol.
Egy meddő nő, nagyon egyedül van, és mégsem, mert a szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb.
Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: feladni."

Kép

Kép
pkagi

Annacska!

Nagyon sajnalom, es tenyleg nehez ilyenkor okosat mondani, tudod, en is regota varok, es mi meg raadasul a spontanban remenykedunk.
Remelem neked is mihamarabb osszejon, vigyazz magadra, es tenyleg fel a fejjel!!!!!!

Wish!

Juj, ez a clamidia em kellemes, nekem is volt gyanu, de aztan valahogy megneztek meg egyszer es megse lett. De mi is megijedtunk egy kicsit.
Na, azert orulok, hogy nem lett csladhaboru otthonKép
Es kell szedned antibiotikumot? Azert idd a bigyulakat, tudod, legalabb ellensulyozza a gyogyik hatasat!
Remelem elmulik, aztan belekezdhettek a lombikba. Aprilis meg jol hangzik szerintem. Nekem is megfelelneKép

Indigo!

Koszi a tanacsot, jol jon, azt hiszem kiprobaljuk, mert nekem is hatrahajlo a mehem. Nekem pl inszemen mondtak, hogy az. De persze nem veszelyes, csak kulonbozo praktikahoz kell folyamodniKép

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo, jo latni Teged, Kép Mizus?
Indigo, az elorehajlo mehnel mit kell tenni? Nekem vagy elore, vagy hatrahajlo van,,mindig elfelejtem. - koszi elore is.
Tundi: mik a megerzesek? mi, 2 napot: vegig,,de tegnap Ember tok beteg lett es az asztrologus altal megadott idohataron belul mar nem birtunk teljesiteni Kép Bar,ha egy gyerek meg akar,,akkor meg is fog szuletni. CSak ido kerdese.
Csutka, mi van Veletek? Bebi megszuletett ?
Wish, akkor a 2 rossz kozul legalabb a kevesbe rossz tortent! Remelem hamar elmulik! Es jo, hogy sokat aludtal. Az nem arthat!
Madaranna, nagyon sajnalom. Mi azt hiszem megertunk nagyon, ha el vagy keseredve. De drukkolunk es sikerulni fog!!! KépAmit a Pkagi irt kicsit tul erzelgos,,de azert elegge igaz is. Remelem megtette hatasat.!
Pkagi, nekem azert tetszett, koszi, csak egy kicsit ugy ereztem magam , mint "meddo no", mintha valamilyen masik bolygorol szarmaznank. Kép
Hajni, barmilyen nogyogyaszati vizsgalaton ez kiderul. Mert ugye latszik. Ha nem mondta a doki, akkor valoszinuleg neked nem hajlik se elore, se hatra. "csak" normalis. Kép
Saci
saci

Csak egy cikket másoltam ki.
Néha egyébként olyan igazságtalanságnak érzem, hogy sok embernek megfontolatlanul születik kisbabája, sőtt sokan el is vetetik.
Nekünk pedig, akik igazán akarjuk és felkészültünk már az anyaságra az istenért nem akar sikerülni.

Bocsi a letargikus hangulatért.

Kép

Kép
pkagi

Nekem egyébként nem sokan tudják a környezetemben, hogy mi a problémám. Csak anyukámék, meg egy kettő közeli barátnő tud a dologról. Példáual anyósomék sem tudják.
Nem akarom elmondani, mert így is kapom az osztást, hogy lehet, hogy nektek soha sem lesz gyereketek meg hasonlók. Ilyenkor vérzik a szívem.

Kép

Kép
pkagi

Pkagi, megeertelek... En is sokaig titkoloztam, de mar egyre kevesbe. Nincs erteleme. Ha elfogadod (nem azt, hogy nem lesz gyereked, ) az allapotot, hogy most ez van, es hogy lehet, hogy nem pont akkor lesz gyereked amikor szeretted volna, akkkor azt az embert nem lehet megserteni. Aki meg ebbol gunyt uz, az meg le van tojva. Bocs. Mi lenne, ha az anyosodek megtudnak? Elmondom: semmi! Sot: lehet, hogy jobban tisztelnenek, hogy oszintek voltatok. Nem hiszem, hogy az o fiuk/menyuk "sikertelenseget" kinevetnek.
Mindenkinek van vmi keresztje: vki vesebeteg, vki nagyotthallo..stb, valakinek meg a geyreke kicsit varat magara. Es akkor mi van?!! Ez a feladatunk, ezzel kell megbirkozni. Szerencse, hogy a XXI. szd. ban elunk, meg hogy nem pl. vakok, mozgasserultek, stb vagyunk. Mert az is lehetne. - bocs a hosszusasgert. puszi saci
saci

Anna
Irtóra sajnálom Kép Miből lehet most erőt meríteni? Hát szeritnem csak egymásból tudtok, aztán később segít talpraállni a mi együttérzésünk is, de addig is tudd, hogy drukkoltunk és ezután is fogunk! Fel a fejjel!

Saci
Nekem még semmi megérzés, korai is lenne Kép

Tündi
Vendég

Köszi Saci lehet, hogy igazad van.
Nem vagyok egyébként mindig így letörve csak néha.
Egyébként még egy picit biztosan titokba fogom tartani előttük a dolgot.
Igazából, ha már ott lesz a babóca a pocimban csak akkor akarjuk beavatni őket.

A párom nagyon jó fej. Együtt így könnyebb.
Tervezzük a kis babamentes életünket és ha ezt keresztbehúzza egy babóca annak nagyon fogunk örülni.
Most is már a nyaralást tervezzük.
Remélem nem tudunk már rá elmenni, de ha igen az is nagyon klassz lesz.

Kép

Kép
pkagi

Szia Pkagi!

Szerintem sem szabad titkolózni a szülők előtt, mert ki más tud igazán segíteni, kire lehet igazán számítani? Csak a szülőkre és senki másra. Lehet, hogy nekem szerencsém is van, de nekem anyósomék nagyon sokat segítettek az első lombiknál. az injekciókat az anyósom adta be, jó az eredeti szakmája ápolónő egyébként. nekem az anyukám szinte a barátnőm. Egy barátnőm ugyan van, de ő egyáltalán nem érti meg a problémámat, sőt cikizett néha, aztán jól leállítottam és már ritkábban is találkozunk, pedig már majdnem 20 éves barátság ez. a munkahelyem egyáltalán nem beszélhetek róla, igaz nem is nagyon szeretnék, de így nagyon nehezen tudom megoldani, ha orvoshoz kell mennem. Ezért örülök ennek a lehetőségnek, hogy itt kibeszélhetjük magunkat és egymást ha csak lelkileg is, de próbáljuk támogatni, segíteni.

virág
virág72

Nekem is ápolónő volt az anyósom, de a párom is egyetért velem, hogy ne szóljunk neki, mert nagy mesegyáros.
Szeretem én, de semmi privit nem mondunk el. Tapasztalatból tudjuk, hogy nem szabad. Igaz ha már meg lesz a babóca elmondjuk neki, de az már egy kicsit más lesz úgy.
Nekem a munkahelyemen a legközelebbi munkatársaim tudják mi a helyzet, a többiek meg szerintem már azt hiszik, hogy legalább rákos vagyok,mert csak azt tudják, hogy állandóan orvoshoz járok és múltkor névnapomkor kaptam egy nagy csokor virágot és szomorú arcal mondták, hogy sokkal egészségesebb évet kívánnak nekem.
Olyan arik voltak.

Kép

Kép
pkagi

Ugye nálam még több orvoshoz járás van, mert pajzsmirigy problémáim vannak és 6 hetente megyek ezért vérvételre, utána meg dokihoz, mert nézik nem vátozott e rossz irányba.
Erre állandó gyógyszereket kell szednem.
Sajnos egy rossz pajzsmirigy eredmény a babócába kerülhet.

Kép

Kép
pkagi

Saci:
A normál állású méhnél a pozíció a következő:
A nő a hátán fekszik a mellkasáig felhúzott lábakkal két párnával a csípője alatt. Az ejakuláció kezdetekor a férfi a lehető legmélyebben hatoljon be, majd minden mozgást hagyjon abba az ejakuláció befejeztéig. Ez fontos, mert az ondósejtek nagy száma az első pár cseppben van és nem jó felzavarni a folyadékot, mert ezáltal a sejtek érintkezhetnek a savas kémhatású hüvelyváladékkal, ami nem szerencsés. Ezt írtam azt hiszem a hátrahajló méhnél is.
A nő ebben a pózban egy óráig maradjon, majd egy óra múlva vegye ki a párnákat és még egy óráig ebben a pózban kell maradnia.

Remélem tudtam segíteni
Indigo

indigo

Koszi Indigo, esetleg az elorehajlo meh trukkot is tudod? - ha majd raersz ...
Lanyok, a munkahely ,,az mas. Azt megertem,hogy ott nem szivesen tergetitek ki a magan eleteteket.
En sem. Kiveve 2 kolleganomet, akik inkabb a baratnoim is.
Pkagi, a jofej ferj nagy kincs. Engem is o rangat ki a depressziobol, ha sullyednek...Ez meg jo otlet, hogy terveztek...Jo trukk! en is kiprobalom Kép Aztan legfeljebb elmegyunk egy kis nyaralasra. puszi Saci
saci

Vkhajni:
Az orvosok csak úgy közlik, vizsgálat közben, hogy hátrahajló a méhe. Szerintem ha több orvos megvizsgált és egyik sem közölte még veled, akkor minden rendben van nálad. Nekem kb. 6 orvosból 4 mondta. De ha biztosra akarsz menni kérdezd meg nyugodtan a dokidat.

Mindenkinek zebrásodást kívánok.
Indigo

indigo

Saci:
Azt sajna nem tudom, de szerintem ugyanaz a pozíció, mint a normál állásnál, mert a könyv csak ezt a két pózt említi, külön felhívva a figyelmet a hátrahajló esetre. Szóval a másik póznál nem emeli ki, hogy normál állású, csak én írtam hozzá, mert azt hittem csak hátrahajló és normál állás lehet.
Indigo

indigo

Madaran, én is sajnálom. Pedig úgy rugdostalak felfelé, magam előtt. Na majd legközelebb nagyobbakat rugok Kép. Fel a fejjel, a kövi biztos sikerül Kép.

Köszönöm szépen az infókat, ezek szerint nekem normális lehet a méhem, de legközelebb rákérdezek. Én egy dokihoz jártam eddig, úgyhogy ha ő nem mondta akkor esetleg a páromnak túnhet fel Kép.
Én is azt hittem, hogy csak hátrahajló, meg normális van Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sajnos nekem előrehajló. Most az inszemen tudtam meg én is. Kíváncsi lettem volna, hogy milyen pózt ajánl a szakirodalom.

Anna!
Nagyon sajnálom én is. Most próbáljatok meg kikapcsolódni egy picit, aztán előre, tovább! Tudod?

Nina!
Mit mondott a doktor bácsi?

Bogi
bogi1975

Bogi: Szerintem az előrehajló méh esetén is a normál állású pózt kell alkalmazni, mert a könyv úgy kezdi, hogy a teherbeesést nagymértékben növeli a következő pozitúra, és akkor leírja a 2. esetben említett pozíciót. Majd a végén hozzáteszi, hogy akinek hátrahajló az viszont alkalmazza a következőket. És akkor az első hozzászólásomban leírt pózt említi. Szóval ebből arra következtetek, hogy a második hozzászolásomban említett pozitúra a hátrahajlótól eltérő méhállásra vonatkozik.

Indigo

indigo

Hú most ezt visszaolvasva eléggé kuszára sikerült. Remélem azért érthető.Kép
Indigo

indigo

Sziasztok!
Vasárnap az ügyeleten kötöttem ki, mert elkezdem vérezgetni. Bár mire beértünk már nyoma sem volt a dolognak, de szigorú ágynyugalomra "ítéltek"Kép.
Az öröm az ürömben, hogy pontosították a dolgot 7 hetes és 2-3 napos a terhességem Kép).
Hétfőn megyek vissza addig is pihi, pihi, pihi bár elég unalmas.
gviki

Sziasztok!Kép

Anna
KépKépKépKépKép

Annyira drukkoltam neked....

Velem semmi különös, ill. ma kezdődnek a "Jónás napok"!Kép

Üdv!Kép Zita

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zitus, sok sikert az akciozasokhoz! Kép es kosz az uj tablat!
Bogi, azt hiszem nekem is elorehajlo van. Vmire csak jo az is? Kép
joccakat saci
saci

MMMMMMMMMMandaran!

Nagyon szomorúan olvastam, hogy ezúttal nem jött össze!Kérlek ne törj le!
Sok lehetőség áll még előttetek és tuti hogy az egyik bejönKépKépKép
Próbálj optimista lenniKépKép

Többiek!
Olvaslak titeket, csak nem mindig van irnivalóm!
Páfrányosok, Jónás naposok,inszemesek, lombikosok spontán akciózók mindent bele, várunk rátok az őszi babás topicban!
Nagyon szeretném, ha minél többen jönnétek, hiányozotok!

Puszi:Megann 8 hét + 1 nap

Kép

Kép
megann

ReniKép
Ezt a melanoma dolgot nem vizsgálták ki? Remélem minden rendben lesz az eredményeiddel. Kép

Dodo Kép De örülök, hogy jelentkeztél. Esszük az antibiotikumot Kép, meg persze a vitaminokat Kép Remélem a kettő együtt hatásos Kép

Madaran Kép
Sajnálom Kép, hogy nem sikerült megkapaszkodni a babáknak. Pedig sokat gondoltam Rátok. De ahogy a többiek is mondták, muszáj felállni, és tovább lépni. Sírd ki magad ha kell és aztán újult erővel vágj bele a következőbe. Én nagyon jól tudom, hogy most három hónap nagyon hosszú idő, de eljön. És bízom benne, hogy három hónap múlva egy boldog Anna lesz közöttünk, mert akkor végre sikerült!

Viki Kép, pihenj sokat! Ne ijesztgesd ilyenekkel magadat és minket!

Megann, mikor utaztok? Rosszullétek? Remélem nincsenek Kép

Lányok Kép
Ide-oda hajló méh tekintetében. A dokibácsim szerint a kínainak 70%-nak hátrahajló a méhe, úgyhogy az semmiképpen nem zárja ki a teherbeesést, bár a megfelelő pózok biztos sokat segíthetnek. Egyébként meg abban számít még, hogy a hátrahajlótól (sajnos) jobban görcsöl az ember hasa mensikor. Terhességkor a bab úgyis kitölt majd minden helyet, tehát nem igazán számít benne, hogy merre hajlik. Kivéve a terhesség elején, amikor a hátrahajló méhnél figyelni kell arra, hogy nehogy beszoruljon a baba medencébe, ezért javasolják a hason fekvést. Az előrehajló méhnek nem tudok hátrányát, bár az is igaz, hogy engem a hátrahajló izgat, mert nekem az van Kép
Ja! És nekem nőgyógyászati vizsgálatnál is mondták, meg ultrahangon is.

Nálunk a szülők tudják a lombikot a nagyobb család még nem. De anyu, amióta megtudta azóta másról sem beszél., csak hogy hogyan lesz, ha majd unokája lesz. Mivel nem vagyok egy vékony alkat, a családban azóta mindenki gyanúsan méreget. De nálunk ez nem lesz nagy kaland, mert már van családban két szép lombik kislány Kép.
A barátaink mind tudják, és a munkatársaim közül is nagyon sokan tudják, de mindenki irtó aranyos, mindig kérdezgetik, hogy hogyan állunk és szorítanak.

Képzeljétek, ma szétverték a lakásunkat. Kicserélik garanciálisan a az 1 éves járólapokat, mert a fele berepedt vagy lepattogzott. Most nincs sehol padló, viszont por, az rengeteg. Lesz itt hétvégén takarítás rendesen!

Wish, aki ma is éjfélig dolgozott Kép bár egy kicsit tv-zett is közben rosszaságból Kép

wish

Sziasztok!
Ma már sokkal jobb hangulatom van, mint tegnap volt. Este megpróbáltunk minden fortélyt bevetni , amit írtatok akciózás közben. Igaz megyek jövőhónapban inszemre, de hátha.

Kép

Kép
pkagi

Szia Tündérmaci!

Mi van veled? Eltüntél. A másik újra működik, ha érdekel.

pusz
Virág
virág72

ZitusKép!
Szeretnélek megkérni, hogy vegyél ki a táblicskuból, szívesen felajánlom valaki másnak a mostani pozíciómat Kép. Ritkán írogatok hozzátok, úgyhogy kár foglalnom a helyet meg ugye a lombik mellett nem is olyan izgalmas, ha végre "fent vagyok", mert úgysem az számít.
Azért továbbra is olvaslak titeket és drukkolok minden topiklakónak, hogy hamarosan valóra váljon az álma!!!
Köszi Neked is és VKHajninak is az eddigi táblicsku vezetést!Kép
puszi
Hajni
hajnesz

Bogi!

Ha szabad kérdeznem neked hányadik iszemináció volt és hogy miket érzel. ( szúrás a petefészeknél, mell duzzadás és fájás, mit mondot neked a doki, milyen gyógyszert vagy kupot használsz, stb).De csak akkor ha nem kellemetlen írnod róla. Köszi a válaszokat előre is.
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia Hajnesz!

Mikor is lesz a fagyibaba akció? Mostanában, ugye? Írjál!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Virág
virág72

Szia VirágKép!
Bocsi, hogy kicsit felszívódtam, azok után, hogy sorstársra akadtam, nem tudom, mostanában nincs bennem annyi közlési szándék, mint máskor. Biztos a hormonok...Kép Köszi az érdeklődést, aranyos vagy! Ma reggel voltam Uh-n, minden rendben van, még az odaképzelt cisztáról is kiderült, h tényleg csak odaképzelt volt (mert meg voltam győződve, hogy a jobb oldalon az nyomogathat...) és kaptam egy pofás kis naptárdobozos Estrofem nevű ösztrogénpótló gyógyit, h megteremtsük a kellő körülményeket a kis eszkimóknak. Vasárnap mégegy Uh, aztán jövő szerdára tippelek, hogy visszakapom őket.
Te tudod már a következő időpontot?
Hajni
hajnesz

AnnaKép
Nagyon sajnálomKépKép Én csak azt tudom mondani biztatónak, hogy: LujzaKép,KarmenKép,BeaKép is többször gondolták, hogy ezt nem lehet túlélni, és mégis sikertörtének az övék!!! Nem szabad feladni, és taposni kell az ösvényt tovább. Én a helyedben mégegy mindenre kiterjedő kivizsgálást szorgalmaznék. Például egy átfogó genetikai vizsgálatot.

Pusza és kitartás!
Cat

Cat
Kép
cateye

Szia Hajnesz!

Jaj de jó neked, nagyon drukkolok. Feltétlenül jelentkezz minden dokibácsi után.
én majd a jövő héten telefonálok időpontért, hát az biztos még kell egy kis idő, de csak eltelik már ez is és nekem is lesz pocaklakóm. Ha már a 3 hónapot kibírtam, akkor ez a pár hét csak eltelik már.
Virág
virág72

VirágKép
Na ennyit arról, hogy ritkán írogatok a topikba...!Kép
Hát jó, ígérem, jelentkezni fogok! Ez olyan jó, mindig van kiért izgulni, nemsokára már érted is lehet!Kép Kitartás! Lesz pocaklakód!!!Kép
Hajni
hajnesz

Anna Kép úgy sajnálom. Legközelebb ígérem még több energiát küldök!!! Nem szabad feladni. Biztos tucat sikertörténetet hallasz buzditásként, de tényleg menj tovább. Cat és a többiek jót mondanak. Egy barátunknak a 6! lombik sikerült csak. Mi lett volna, ha nem mennek el a 6.ra? Megspórolnak egy csomó pénzt, orvoshozjárást, a TB már úgy sem támogatta őket, és ... ki tudja. Most 10 hónapos a kisfiú. Mindegyik nagynevű Meddőségi központban voltak addigra. Az utolsó sikerült. Ő is Zeke Kép bébi lett. Mint Cat-é ... Kép 6-szorra utoljára mentek... és tényleg utolsó lett belőle. Kép

Kitartást drága!!! Muszáj, hogy sikerüljön! KépKépKép

Pusz
Noémi
Vendég

Nem semmi a hatodik lombik?
Igen ez is bizonyíték, hogy nem szabad feladni.
Anna hogy vagy? Remélem segített mindenki kitartó bizatása egy kicsit.

Kép

Kép
pkagi

Wish!

Köszönöm kérdésed, mi remekül vagyunk, azaz semmi hányinger, rosszullét!
Néha igen ritkán kis émelygés este, de tényleg ritkán!
Viszont fáradékony vagyok, nyomott, tompaKép
Remélem az utazás, a napsütés felpörget egy kicsit, 7-én hétfőn indulunk ha minden igaz!
Nem kérdezem hogy ti hogy s mint, mert tudom, hogy most bogyóterápián vagytok, remélem hamar kigyógyultok és indulhat az akció nálatok isKép

Puszi:Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Tündi, Wish!
Igen, kivizsgáltak. 6 db-ot el is távolítottak, szerencsére időben észre vettük és még nem voltak rosszindulatúak, de fél évente kontrollra kell járnom, mert bármikor kialakulhat új.

A Jónás-módszerrel kapcsolatban még mindig lenne egy kérdésem. Lehet, hogy rosszul csináltam meg, de nekem idén júniusig nem mutat nemet. Ez azt jelenti, hogy addig nem eshetek teherbe, vagy nem állapítható meg, hogy fiú vagy lány lesz?!

Anna! Én is nagyon sajnálom, de menni kell tovább és hamarosan mindannyiunknak sikerülni fog.

Reni
Vanoreni

Szia Barbi!
Remélem, el tudod még ma olvasni, ha nem akkor holnap. Dolgozni voltam, aztán meg mentem beadatni az injekciót.
Válaszolok ám Neked szívesen, csak délelőttönként nem nagyon vagyok gépközelben.
Én az első két inszemen vagyok túl, de nekem mindkettőt a múlt hónapban csinálták, két egymást követő napon. Stimulálásra akkor Gonal injekciót kaptam, meg Choragont a tüszőrepire. Ebben a hónapban rásegítünk még clostyval. Inszem után Duphastont fogok kapni. Inszem után kb. 3 nappal éreztem cicifájást, aztán meg kb. 5 nappal az inszem után egy éjszaka arra ébredtem, hogy nagyon fáj a méhem(?). Görcsölt, szúrt, szóval nagyon rossz volt. A mai napig nem tudom, mi volt ez. Utána már nem éreztem semmit, amíg a mensim előszele meg nem érkezett.
A jövő héten lesz a 3. és 4. inszemem.

Te milyen gyógyszereket kaptál? Mit érzel most és pontosan mikor NEM kellene megjönnie?
Szorítok Neked és kérdezz bátran, ha tudok, segítek.
Bogi
bogi1975

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: