2005.01.28 11:34
2005.01.28 20:14
2005.01.28 21:12
MÁr, ha újpesten keresel...
De utcára csak holnap megyünk megint. Aztán ha már tényleg nagyon jól lesz, akkor vasin irány szánkózni
Reginél szinte utsó pillanatban dőlt el, siránkoztam milyen satnya a választék, aztán Máténál rájöttem, hogy feleannyi fiúnév van, és mennyivel könnyebb dolgunk lenne, ha lány lenne
Még jó, hogy nincs harmadik verzió
Oviba meg még nehézkesebb lenne úgy a közlekedés, főleg, hogy nincs is messze az ovi.
Most csütin kellett elkezdenem a havi TriRegol adagomat...na, ehhez képest csüti este nézegetem a levélkét, és már hármat!!!! bevettem...ergo, szerdán kezdtem véletlenül, és csütin kettőt vettem véletlenül, mert emlékszem, hogy agyaltam egyszer hogy bevettem-e, és bevettem még egyet, mert ugye az rémlett, hogy nem
Na, szóval, ha ezt más írja, tuti elküldöm a gógyisokhoz, de esküszöm nem tudom megmagyarázni, hogy alkottam ezt
Doki bácsit nem merem felhívni, tartok tőle a hasát fogná......
2005.01.29 09:52
2005.01.29 18:52
Úgyhogy mondhatni kb annyi helyünk lesz, mint most pakolni, és az elég. Legalábbis tavaly elég volt
2005.01.29 20:30

. 2005.01.29 21:30
Még babakocsi helyett is megteszi
Szeirntem min 2 éves korig szükség lehet a kocsira, meg ha messzebb mész, tovább is. Esetleg a Bergont eladni és testvérkocsit venni? Meg láttam már olyat is, hogy a tesó a nagy méretű (mint pl. tietek) babakocsi lábzsákján ült.
).
Most élvezte a helyzetet
Ez olyan, mint a konyha. Először nagynak tűnik, aztán
Egyébként én is úgy gondolom, mint te. Hogy ha nem szükséges tényleg, két autót csak fenntartani luxus, többletkiadás.
Nálunk pont az a baj a bölcsiben, amit hallottam, hogy ritkábban viszik ki őket, ha hideg van.
2005.01.30 09:49
) mármint babátok
)
2005.01.30 17:47
2005.01.31 12:15
2005.01.31 12:28
2005.01.31 14:16
Hazavittük anyukámékat a hétvégén Szekszárdra, közben voltunk esküvő kiállításon. A múlt héten lefoglaltam a ruhát, gyönyörű, no
Az embernek is mondtam, ő is igen jól szórakozott
Mindenki azt gondolta, hogy Miksa majd tolerálja, hogy nincs kézben egész nap, namost nem tolerálja
Hanem azonnal veri a fejét a padlóba, úgyhogy húzós délelőttünk volt. De most alszik
Nyaralni pedig visszük, mert az fontos Miksának. Ja igen, nyaraláskor azért nagyon-nagyon telepakoltuk az autót, egy gombostű se fért volna be, nem még egy gyerek
2005.01.31 17:10
Nem baj az! Bár már Vikó bebizonyította annak az ellenkezőjét, amit állítanak: amilyen a baba odabent, olyan lesz idekint
). 2005.01.31 19:55
2005.02.01 07:18
Bevallom én ezt nehezen tudnám elképzelni
nekünk egy régi mitsubishi galantunk van, igaz nem 5 ajtós csak 4, de lég nagy kocsi, hát mi nem férünk el benne általában, anyukám szerint nekünk ifa kéne
Mondjuk lehet benne valami mert f érjem kollégájáék ikrekkel elférnek egy daewoo-ban
2005.02.01 10:45
2005.02.01 12:19
Ennyit tényleg nem ér a dolog. Szeerncsére én időben meg lettem győzve, hogy ez nem Ok így. De azért van amit lehettt volna jobban csinálni és másodszorra igyekszem majd.
Lett ott cumi, közénk fektetés, minden
Na meg hozzátápi 4 hónaposan pedig én előtt nem akartam csak 6 hónaposan. Na de egy ilyen zabagéppel
Cska az fáj hogy 3 hónapos korában teljesen elapadt a tejem, és itt ahiba, ócska fejőm volt és nem jöttem rá időben. Más simán fejéssel fenntartja a tejmennyiséget akár 1 évig is. 2005.02.01 13:24
Nemcsak ülve, hanem állva is. És nemcsak mellhez szorítva, hanem sokszor simán kézzel is sikerül. És baromira elégedetten vigyorog hozzá. Kicsit tréningezem, mert én inkább kézilabdapárti vagyok, az apja pedig a rúgótechnikáját csiszolja
Nekem is volt tejem, bár azt nem mondom, hogy bőven, mert akkoriban kicsit szorult a hurok, de azért éhes sose maradt Miksa. Ha kellett, áttettem a másik mellemre, és jól is lakott.
Volt, hogy étterembe is bevittük, mert hiába van a rendes éttermekben szék, egyszerűen nem biztonságosak a számára. Döbbenet, hogy azokból nem esnek ki a gyerekek
Hangsúlyozom: Miksáról van szó
Marycus, jövő kedden van kedvetek? 2005.02.01 14:05
Már szombat óta otthon is vannak, és minden szuper! Szirom, gratula a babóhoz!
De tegnaptól apa már az új helyen feszít, úgyhogy muszáj voltam elmenni MÁtéval Regiért. Hazafelé amikor esett a hó, Regi egy kis haverjával azt játszotta, hogy a domb tetejéről legurultak, kb úgy nézett ki, mint egy hóember, még az ajtó előtt is a havat szedtem róla
De úgy élvezte!
Kb 2 percig sokkolt, esküszöm, hogy neki is van ott minden...szóval értitek
Kicsit rosszul volt, elkönyvelte...nem tudom, miért ne lehetne tejből is annyit innia, mint tápiból...
A duma persze ezerrel megy, a napokban a hamma, kaka társult a öbbi mellé. És olyan édi volt tegnap, mert a karikás tornyára tette fel sorban a cuccot, és mikor megunta odaadta Reginek, és mondta, hogy Regi, szóval, hogy most már ő csinálja
2005.02.01 15:50
Nálunk sem lenne elég a 150ml tejadag, mert hasonló tápimennyiségek mennek, mint nálatok. Egyelőre megvárom, hogy mint mondanak a gasztrón, aztán meglátjuk. Bár már tejjel főtt kaját kapott Marcus.
Van ott közben szökés, hiszti, hogy lemehessen, rohangálás. De végül is, mivel mi sűrűn vagyunk ott, már megszokta és nem gond, hogy úgy eszik. Meg hát a bölcsiben is először így fog, vagy ül az asztalhoz, kisszékre. Más választás nincs. Ja és nálunk a biztonsági öves Cam székből is kimászik, ha akar, pedig a tálcát is teljesen ráhúzom. 2005.02.01 17:18
Az én sógornőmnek meg volt teje, de lusta volt a gyerek, és nem is nagyon kísérletezett a csaj, hogyan szopizna Anna nagyobb kedvvel. Inkább fejt, majd azt se, és 2 hónaposan jött a tápi. És akkor jött el a bátyám ideje, mert onnéttól őkelt éjszaka etetni. Egyszerű megoldás, nem?
najó, akkor kezdett kelegetni. 2005.02.01 19:39
De nagyobb is, mint a miénk és a szűk konyhácskánkba nem férne úgy el, hogy én is bent legyek
Majd meglátod egyszercsak nálunk.
). De néha nagyon ellentmondásos nálunk Jutka és ez a furi nekem. Pl most autósülést hajkurásznak, de 30e Ftnál nem akarnak többet költeni rá, ugyanakkor mindennapos használatra hátihordozót akarnak venni (ami szintúgy 30-nál kezdődik). Én - személy szerint - inkább az elsőre áldoznék. 2005.02.02 15:42
2005.02.02 22:40
Laci '67-es. Csak akkor szerintem a feles tejet legalább olyan jónak tartották.
2005.02.02 22:53
) 2005.02.03 07:23
P, szóval én vagyok az a gyerek aki szó szerint egy csepp amyatejet sem ivott. Valami Robébi nevű tpszr volt akkor 77-ben amit én egy az egyben kihánytam és 2 hónapos koromig nem híztam csak fogytam. Nincs is rólam fénykép, azt mondták nem mertek lefényképeztetni
Na szóval én 2 hónapos koromtól híg tejbegrízt ettem, amitől már akkor is kifejezetten tiltottáka dokik a ksibabákat, de anyukám unokatestváére azt mondta anuykámnak hogy még mindíg jobb mint ha éhen halok
na szóval azt nem hánytam ki és igaz hogy tej is meg glutén is de megúsztam mindneféle allergia nélkül, viszont az immunrendszerem pocsék volt jó sokáig. Anyukám unokatesój meg ezzel feltalálta a ma A.R: néven futó bukó gyerekeknek való cuccost

2005.02.03 11:24
2005.02.03 11:55
2005.02.03 14:29
Este próbálok jönni! 2005.02.03 20:23
Én azért voltam más, mert korababa voltam és 5 hétig kórházban, majd anyatejjegyet kaptunk. De én is kaptam tápit, ma kérdeztem anyut (idáig a "meséiben" anyatej és feles tej szerepelt, mivel minden nap elsétált velem az anyatejcsiért).
Reméltem, hogy nem lesz gond, hogy áthívlak ide
Hisz most már nem csak kimondottan a kórházról szól a topik
Bocsi, hogy nem tudtam a telefonodat fogadni, te a tanár ott beszélt mellettem, így is elég ciki volt - és vártam, hogy később hívjál ám (bár én is hívhattalak volna, ez igaz!).
Imádja a zongorát Ádám szüleinél, néha még rendes kis dallamokat is kalimpál rajta. Van egy dallam, amit dúdolni szoktunk neki, azt már részben visszadúdolja. A bölcsiben meg a furulya miatt vissza kellett menni, annyira sírt érte. Meg szereti, ha éneklünk neki és én sokat, szokszor szoktam.
A kocsiügyről az jutott eszembe, hogy van az Ildiék házában egy lány, akinek a két picije közt kb annyi korkülönbség van, mint nálatok lesz. Adrienn a kisfiát sétálni motorral viszi, míg a pici kocsiban van. Nincsenek sokáig kint, legtöbbször max 1 órát látom. Ilyenkor elintézik a vásárlást, játszótérre mennek, vagy a Király utcán sétálnak oda-vissza. Ezt is ki lehet Vikóval próbálni majd, ha gondolod. 2005.02.03 22:37
Hívlak én szívesen hétfőn! Úgyse láttam még a pocakod
Szóval majd ha akar, akkor menni is fog. Miksa a beszéddel van így, most minden kaka, kicsit ciki, de ez van
Pedig mindent tud, ért és csinál, oszt mégse mondja.
És azt mondd meg, te mikor tanulsz, de most komolyan. Miksa délután alszik 2-3 órát, addig kaját csinálok magamnak, megeszem, pisilek, kicsit összerámolok, egy kicsit netezek, és már ébred is. A végére se érek ezeknek. Ha meg fönt van, akkor nem lehet nem vele foglalkozni.
2005.02.04 10:49
2005.02.04 14:52
, így egyedül elég unalmas
2005.02.04 20:17
2005.02.04 20:19
Szerencsére csak mellé esett a hibiszkuszom (Ildi!), de nagoyn megijedt. Én meg nagyon pipa lettem, mert készülni kellett, nekem kellett menni be a városba dokihoz. Erre porszívózhattam a földet... 2005.02.04 21:07
2005.02.04 22:32
De baromira érdekli a dolog
Ez a kép a loccsantásos baleset utáni átöltöztetési próbálkozás közben készült:
2005.02.05 09:35
Mostanában sokszor megfordul a fejemben, hogy minek kellett nekem 2 gyerek
Na persze, vissza nem csinálnám már semmiért, de azért vannak húzós időszakok bevallom nőiesen
A nagy könnyebbség nyilván az, hogy ha együtt vannak, nem is kell szinte rájuk nézni se, Regi vigyáz rá, és tök jól eljátszanak már együtt
Nem egyszerű időszak ez már sajnos senkinek
Max annyit olvashattál tőlem, hogy soha nem mondom, hogy soha, de most már 200%-ig ki merem jelenteni, hogy SOHA többet még egy!
Várunk képeket, és ne tűnj el megint fél évre!
Olyan, mint egy kb 2-3 éves gyerek, meg valahogy az arca is más, de nagyon vagány azzal az izmos felsőtesttel!
Biztos nagyon jó tesóka lesz!
Labdázni ő is szeret, de nem olyan ügyi, mint Miksa, ő még csak gurítja, de visít hozzá, úgy élvezi
Van egy hullámvasútjuk Regivel, aminek a tetejére kell autót tenni, és ugye kanyarogva leérkezik, na azt nagyon tudja használni, teszi vadul rá az autót, löki, sikít
(amit egyedül csinált...ez estére hatványozódik, mikor nővére is megjön)