@eszterandris:
Édes a sztorid, megható. Szerintem ennek is megvan a mag a romantikjája! És sokkal eredetibb, mint egy ha egy kiscipőt nyomtál volna a kezébe

Én az együtt sírunk és nevetünk híve vagyok

Mi nyaralás alatt tudtuk meg, az utazás napján kellett volna megjönnie, fájt is a hasam... A párom el is könyvelte, hogy megjött

Aztán ha már így alakult, nem árultam el neki, hogy mégsem és vettem egy tesztet. Minden olaszul volt rajta, de mivel már csináltam tesztet, hát megcsináltam csak úgy. El is rontottam és nem lett eredmény, üres votl mindkettő ablak

Aztán három nap múlva megint eljutottam egy patikába, mert amúgy is dolgom volt ott, így meg tudtam venni titokban a következő méregdrága tesztet... Na az már pozitív lett

Ekkor gondolkoztam, hogy közöljem velük. Mivel pont a tengerhez igyekeztünk, és már fürdőruhában voltunk, rárajzoltam filccel egy babát a hasamra. Meg arra a rajzra egyet, amit a kicsit rajzoltak aznap reggel, amin mind az öten rajta voltunk, szintén fürdőruhában a parton.

Először a páromhoz mentem oda, épp fogat mosott. Rámnéz, én mosolygok. A hasamra néz: Jéééé, de ari, egy kisbaba

És mossa tovább a fogát... Én meg: Ühüm, de egy igazi is van ám odabent

na majdnem lenyelte a fogkeféjét keresztbe
Aztán a gyerekeknek odaadtuk a rajzot és kb 10 percig nézegették, mert mondtam, hogy keressenek rajta valamit. Édesen azt mondták, de hát mit? Hisz ezt mi rajzoltuk

Mondtuk, hogy van rajta még valami, ami reggel nem volt. Megfejtették... Nagy volt az ováció!!! Reakciók: nagylányom: De jó, akkor kevesebb időtök lesz rám és bármit csinálhatok innentől

Kicsilány: Ő 5 éves. Nézi, nézi a hasamt. Anyu, csak viocceltél, nincs is baba a pocidban

De, van, mondom. Erre ő: És mikor lesz itt? Jövő héten? A kisfiam, ő 8 éves, ő eszméletlen volt. Odament a páromhoz és komoly fejjel ezt mondta: Köszönöm, hogy lefeküdtél az anyuval!

Őőőőőő, röhögtünk, de nagyon.