A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Zituska, javítanál? Én már javítottam magam Kép. Nem tudom miért vagyok ennyire padlón, pedig tudtam hogy ez lesz Kép. Ma egész nap bőgök, még az öcsikémmel is összevesztem. Elegem van ebből a napból Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lányok!

Hajnika!
Annyira sajnálom. De ne légy szomorú, rázd meg magad, emeld fel a fejed, és irány a következő hiper páfrányos hónap.

Zituska!
Nem lehet, hogy nálatok is valamilyen baci, vagy gyulladás van a dologban? A gynevacot próbáltátok már?

Nekem ma lettek meg az eredményeim fele:
FSH: 6,6 IU/L
LH: 12,3 IU/L
Prolaktin: 437,4 mIU/L

Ide írták a határértékeket is ezek szerint mind jó, de az LH kicsit magas szerintem, de a határértéken belül maradt. Hát remélem a másik fele is hamar megjön, és azzal sem lesz baj.

Puszi
Nina
nina79

Hajni
KépKépKép
Tudom mit érzel, nekem is volt "pár" ilyen hónapom...

Nina!

Az eddigi vizsgálatok alapján (volt jópár!) nincs semmi ilyesmi!
Miért, lehet bacitól, vagy gyulladástól ilyen rövid mensi????
A Gynevacról csak hallottam, de még nem próbáltam. A páromat meg egyébként sem tudnám rávenni ilyesmireKép

Na, hali!Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zitus!

Azt nem tudom, hogy attól lehet-e rövid, de azt igen, hogy egy kedves ismerősöm is hasonló cipőben járt. 4-5 doki vizsgálgatta, mindent rendben találtak. Teljesen el volt keseredve, mert neki se sikerült sehogy se. Aztán halott erről az injekció kúráról, ez ismeretlen eredetű, állítólag kimutathatatlan gyulladásra van. Megvették, beadatták és rögtön utána sikerült a baba, csak sajnos nem figyelt eléggé, buszozott, meg miegymást, és a baba elhagyta. De azóta újra terhes, és már szerintem a vége felé jár. A nővérével beszéltem, ő mondta, hogy most már jól van. Szerintem egy próbát megérne, csak az a gond, hogy a párodat és téged egyszerre kell kezelni, mert az egyik visszafertőzi a másikat, ha nem egyszerre történik. Csak gondoltam hátha neked is bejönne.

Pusz
Nina
nina79

Szia Tündérmaci!

Nagyon, nagyon örülök, hogy így döntöttél. Bízom benne, hogy meg fog oldódni a problémád és jön a babuci. Csak semmi kesergés!!!!!!!!!!!!!!
Kérlek jelentkezz majd, hogy mi történt.
Hát az biztos, hogy nem voltak (voltunk) ennyire aktívak, és én úgy éreztem, hgoy egy kicsit elbeszéltünk egymás mellett. Amikor ide írtam először, legalább öten válaszoltak és kérdeztek, ott meg volt, hogy válasz sem kaptam. Egy kicsit el is ment a kedvem az írogatástól.
Majd én is írok, hogy mikor lesz a következő. Most először is időpontot fogok kérni valamikor februárra, a többi meg már remélem jön utána, csak még azt nem tudom, hogy a 2. lombiknál mennyire kezdődik minden előről.

puszillak és vigyázz magadra!!!!

Virág
virág72

Szép Napot Mindenkinek!

Bogi
Köszi Neked is a választ. Azt megkérdezhetem Tőled, hogyan csinálják a hsg-t? (bódítóval, vagy csak úgy minden nélkül)

Nina
de jóóóó, rendben vannak az eddigi eredményeid!!!

Hajni
sajnálom. Lehet a babátok az új házba szeretne beköltözni.?

Zita
ha több orvos is azt állítja minden rendben a rövidke menziddel, akkor biztos úgy is van. A Nina féle injekció-kúra lehet használna tényleg.

Tündi
hogy "álltok"!? Kép

Jázmin
djázmin

Szia Zitus!

Kijavítanál engem is:-( Ma vagyok az első cn-en.
Nagyon magam alatt lettem, egész este csak bőgtem:-( Annyira bíztam ebben a hónapban. A clostitol 3 nagy tüszőm is volt, bíztatott az orvos is, hogy akár 3-as ikrek islehetnek. Erre tessék!!! Bocsi, hogy ennyit panaszkodtam!
Zitus! Nekem akkor volt 1-2 napos a mensim, amikor a prolaktin szintem magas volt. Utána és előtte is min.3-4 nap volt.Neked az rendben van?

üdv
Évi
evike1975

Huu,, en nem tudtam, hogy a Gynevac ot a pasiknak is be kell adatni. Hihetetlen, hogy mi nok mi minedennek alavetjuk magunkat ,es a pasikat sokkal nehezebb meggyozni...
Lehet, hogy en is kiprobalom majd, de hogy Embert,? hogy gyozom meg? azt meg nem tudom.
Kulonben nekunk ma kezdodnek a Hold es jonas, es Wish asztroogiai csoda napjaink,,rajta leszunk az ugyon, majd drukkoljatok egy kicsit.
koszi saci.
saci

Virag, szia
nekem is 2 lombikom volt, es a ketto kozott 2 v harom honap volt, es semennyire sem kellett ujrakezdeni a vizsgalatokat.
A menet ugyanaz: menstruacio 3. napjan ellenorzes, nekem kb 10 re szamolta ki a doki a peteerest, akkor megint ellenorzes, hogy ott ulnek-e, es aztan pasit "elkuldeni" spermaert, kis kemcsobe, loves es kesz.
Azt ki tudja: hogy hogyan lehet kerni, hogy 1 cikluson belul tobbszor is lombikozzanak? Mert hat nohet az esely, nem? vagy felesleges?
saci

VIRAG Kép bocs,,de hulye vagyok,,en vegig az inszemrol beszeltem. A munka + irogatas elvitte az eszemet. bocs,,szoval feljebb mind inszemet irtam ugye.
saci

Szisztok lányok!
Sajna nem tudok írni, de azért bele-bele olvasgatok.

Madaran, Anna Kép mi van veled?? Van már eredmény? Mi lett a vérvételen?

Pusz
Noémi
Vendég

Évi, Hajni
KépKépKépKép Nagyon sajnálom! Kép Sírjátok ki magatokat, más úgysem segít Kép

Évike
Kell legyen ennek valami oka hogy 3-ból 1 sem termékenyült meg. Beszéltél már a dokiddal?

Nina
Örülök, hogy jók ez eredményeid, ha határértéken belül van akkor nincs gond! Kép

Jázmin Kép
Köszi, jól állunk Kép Asszem ma van tüszőrepi, egész nap nagyon szurkálnak a petefészkeim. Ráadásul néha kis hányingerem is van, tegnap óta szedem a bromot full adagban, talán az miatt. Mert hát a fogamzást nem lehet érezni, különben azt mondanám, hogy attól Kép Reménykedem, hogy a tegnap este útnak indított kiskatonák célba érnek Kép

Wish
Hoyg vagy ma???? Lelkileg-fizikailag!

Tündi
Vendég

Tündi
Nem még nem beszéltem a dokimmal, majd csak 2 hét múlva kell mennem uh-ra. Tényleg nem tudom mi lehet az oka? De sajnos szerintem nem törvényszerű, hogy akinek 3 szép nagy tüszője van, az meg is termékenyülKép vagy igen???

Remélem a Ti tegnapi kiskatonáitok biztosabban érnek majd célba mint a mieink tették!

üdv
Évi
evike1975

Sziasztok!

Ma voltam a dokimnál és tanácsotokra kifaggattam.
Ma nézte meg hogy a spermiumok mit csinálnak bennem. :-)
Sajna nem talált bennem élő spermiumot és a méhnyálkahártyám is vékony volt.
Azt mondta úgy látszik a szervezetem nem reagál a gyógyszerekre, úgyhogy mondta lépjünk is tovább.
Jövő hónapban lesz az első mesterséges megtermékenyítésem.
Ez fájdalmas beavatkozás?
Én úgy tudom 20 percet kell feküdni és utána mehetek is. Jól tudom?

Kép

Kép
pkagi

Hello Pkagi

Megkérdezhetem, hogy pontosan hogy történt ez a vizsgálat meg mi a neve, amivel megnézte, hogy mit csinálnak benned a spermiumok?

Akkor előre a lombikra!! Meglásd még ikreid is lehetnek!
Üdv
Évi
evike1975

Az hogy mi a neve azt sajna nem tudom.
Orvosi utasításra tegnap együtt voltunk a párommal, majd ma valamivel kiszívott belölem mintát és azt nézte meg mikroszkóp alatt. De még most csak az inszem jön, majd ha 6 x-i próbálkozásra sem sikerül utána a lombik

Kép

Kép
pkagi

Évi
Nem törvényszerű hogy mind a három megreped, de legelább 1 azért megtehetné. Viszont ha már megreped mind a 3 és 1 megtermékenyül, akkor a másik kettő mért ne tenné? Kép
Még 2 hét az újabb UH-ig? Kép Az nagyon sok Kép De legalább látod mi a helyzet.

Pkagi
Ez jó, "felírta" a doki a szexet Kép SAjnálom, hogy nem jó hírt hozott a vizsgálat,és hogy nektek is inszem Kép Kívánom, hogy valamelyik sikerüljön!

Tündi
Vendég

Pkagi, meg nem is hallottam ilyen vizsgalatot. Erdekes. De ha ez kell a sikerhez, akkor hajra!
Tundi,akkor neked is most vannak "A napjaid" ? ha mindkettonknek bejon, akkor egyutt szulunk. Eljen! Nagyon szurkolok Nektek is! - meg magunknak. Ilyen teli, hideg napokon ugy sem lehet mast nagyon tenni, mint akciozni. Nemde? Neked a Jonas modszer is mostanra jelolte ki a napokat? vagy "csak" a hagyomanyos felidod van?
Hajni, sajnalom, hogy megjott, de ne legyel ki. Es olyan fiatal vagy meg! Fel a fejjel! Ki is irta, hogy lehet, hogy a haznak kell felepulnie eloszor Kép. Milyen igenyes kis gyereketek lesz !
Wish, mar mindenki kerdezni, hogy hogy vagy?! Szoval: hogy vagy?
puszi
saci
saci

Saci Kép
Jónás is mostanra tette a fogamzás idejét Kép Pontosabban tegnap 14-00 óra közé Kép Meg a hőm is, illetve az inkább mára, meg én is Kép De nekem mindegy hogy tegnap vagy ma, az az 1 nap nem jelent semmit, ha ott vannak a kiskatonák Kép
Köszi a drukkot, megy vissza is Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok lányok!

Sajnos mostanában nagyon kevés időt tudok a gép előtt tölteni, de néha azért gyorsan átfutom a leveleiteket,viszont az eseményeket így, nem igazán tudom követni és ezért nem is akarok belekotyogni! De sokat gondolok Rátok!
A táblicskuban azért szeretnék benne maradni!! Ma vagyok a 23. cn-on.

Az új babásoknak nagyon-nagyon nagy gratula! Kép
S remélem, hogy mielőbb, a többiekkel, én is csatlakozhatom hozzátok!!!

Puszi mindenkinek: Dana
dana

SEGÍTENÉTEK, HOGY AZ INSZEM HOGY ZAJLIK ÉS HOGY FÁJDALMAS-E?
UTÁNA JÓL TUDOM, HOGY A DOKI RENDELŐJÉBEN KELL KB 20 PERCET FEKÜDNI ÉS MEHET IS A PÁCIENS???

Kép

Kép
pkagi

Pkagi
Bogi volt inszemen nem régen, ő tudna segíteni, ha írna. Szerintem nem lehet rosszabb mint egy nőgyógyászati vizsgálat, ne félj tőle.

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Ági, Saci!
Szerintem Áginak a PCT tesztet csinálták meg, ahol azt vizsgálják, hogy nem- e ellenanyagot termel a szervezete a kiskatonák ellen. Ezek szerint sajnos igen. Ilyenkor két megoldás van az inszem és a lombik. Ha egyébként átjárható vagy, rendben vannak a kiskatonák is, akkor mindenképpen az inszem jön.
Ági, ne izgulj, az inszem nem igazán fájdalmas, csak olyan kellemetlen. A HSG vizsgálathoz képest nekem meg sem kottyant. Kb. 8-10 perc az egész. Nálunk a következőképpen zajlott: reggel mentünk a párommal mind a ketten. Nekem a kórházi osztályra kellett mennem, a páromnak az andrológiára, mintát adni. Ő utána mehetett a dolgára. A biológus néni ezt követően elkezdett dolgozni az "anyagon". Kiválogatta a legstrapabíróbb, leggyorsabb katonákat, ez kb. 3 óra hossza volt. Engem közben leküldtek UH-ra, megnézték a tüszőmet, hogy megrepedt-e már.
Aztán vissza a kórterembe, majd egyszer csak szóltak, hogy mehetek. A doki felvezetett egy viszonylag hajlékony, vékony csövet a méhembe és oda szívta fel ezzel a kiskatonákat. Aztán visszaparancsoltak az ágyamba (saját lábon mentem), hogy 2 órahosszáig feküdjek egyfolytában. Se WC, se semmi járkálás ne legyen. Aztán hazamehettem.
aztán most következik, ami nem sok helyen van az országban: másnap mindezt megismételték. Így dupla esélyt kaptam, de sajnos nem sikerült élnem a lehetőséggel.
A dokim elmondta azt is, hogy miért. Először is azzal kezdte, hogy biztosan tudom, hogy az inszemnek nem túl nagy a sikeraránya. Úgy menjek neki, hogy legfeljebb sikerül, és miért ne sikerülhetne pont nekünk? Így dupla esélyt tudnak adni a másnap megismételt akcióval (nagyobb esély van elkapni a tüszőrepit), ha meg csak havonta csinálják, az életedből 6 hónapot vesznek el, lehet, feleslegesen. Így meg három hónap alatt megvan a hat inszem, ha nem jön össze, lehet továbbmenni.
Azt elfelejtettem írni, hogy az inszem előtt stimulálás van: ebben a hónapban én a 3. naptól clostyt kapok, a 7. és 9. napon Gonal nevű szurit, ami segíti a tüszőid növekedését. 11. és 13. napon UH, akkor kapom meg a Chonagol(?) tüszőrepesztő szurit. Az inszem után meg még adnak egy gyógyszert, talán Duphaston a neve (az előző hónapban azt nem kaptam), ami segíti a megtapadást. Hát kb. ennyi. Ha van kérdésetek, írjátok meg nyugodtan, ha tudok, szívesen válaszolok.

Évi!
Nagyon sajnálom, hogy Te is lejössz hozzánk a tábla aljára. Vizsgáltak már Benneteket?

Jázmin!
Nekem a HSG-t bódítás nélkül végezték.

Bogi
bogi1975

Tündi!
Majdnem egyszerre írtunk. Nektek mindent bele!
Ma este is adtok egy esélyt?
Bogi
bogi1975

Szia Saci!

Köszi, hogy szóba álltál velem.
Nagyon drukkolok Neked, hogy sikerüljön.

Illetve mindenkinek megy a drukk, csak kikerülünk ebből a topicból!!!!!!

Jó és eredményes hétvégét!!!!

Virág
virág72

Bogi

Persze, hogy vizsgáltak már minden oldalról. Egyedül átfújáson nem voltam még, meg ezen a PCT teszten, amiről most irt Pkagi. A párom is volt már vizsgálaton, de a mostani orvosom azt mondta, hogy meg kellene ismételni, mert nem megízható az a hely ahol Mi csináltattuk...kár hogy nem tudtuk előtte!
Ha egymás utáni napon csinálnak inszemet akkor az már kettőnek számít és más csak 4 lehetőséged van?

üdv
Évi
evike1975

Évi!
Igen, én most két héten belül megyek a következő kettőre.
Bogi
bogi1975

Sziasztok lányok!

Képzeljétek, ma betelefonáltam, hogy megkérdezzem nincs-e még kész véletlenül a vérvizsgálat másik fele, és csoda történt. Kész lett. Hát ennyit a jó hírekről, mert az eredmény nem lett valami bíztató:

Oesrtadiol: 378,5 pg/ml
Progesteron foll: 0,05 ng/ml
Testosteron: 0,29 ng/ml

Azt az oestradiolt nem találtam sehol, és határérték sincs rá megadva, szóval az egész egy nagy talány.
A progesteron meg megvan csillagozva, határérték 0,96-1,26. Akkor most ha kevés akkor mi van? Nem az lenne a gond ha magas lenne?
A testosteron az jó. Háromból egy, nem túl jó arány.
Ha valaki tud segítsen, hogy ezek az értékek, ha nem jók akkor milyen gyogyit kaphatok rájuk.

Bogi!
Hát nem semmi ez az inszem. Apuci meg se várt téged? Meg szeretném kérdezni, hogy így egy inszem kb mennyibe kerül?

Tündi!
Hajrá, az akciókkal.

Puszi
Nina
nina79

Nina!Kép

Sajna, a párom biztos nem megy bele az injekcióbaKépKép

ÉviKép

Sajnálom, hogy megjöttKépKép
Én is akkor borultam ki igazán, amikor Closty-t szedtem, és mégse sikerült.
Nézték a hormonjaimat anno, és a prolaktinom is teljesen normál értéken volt (9,2 ng/ml a 3. napon), és akkor is max. 2 napos volt a mensim!

Dana!Kép

Jó. hogy jelentkeztél!Kép
Sajnos ismerős a sok munkaKépKép

Hali!
Zita

Kép
Kép
zituska28

Annyi szerencsém talán van, hogy a dokinak a rendelőjében zajlik nekem le majd az inszem. A dokinak van bennt ultrahangja. Külön aszisztense,aki ott leveszi a vért meg egyebeket, na meg a rendelőből nyílik egy szoba 3 ággyal és egy másik szoba, ahol a leendő apukák produkálják az anyagot. Mindez nem magánrendelés. Mindenki annyit ad amennyit tud. Ha nem adsz semmit akkor is ugyanazt a bánásmódot kapod.
Én mindig adok a dokinak, de nem sokat.

Kép

Kép
pkagi

Szia Nina!

Most előkerestem gyorsan az én hormoneredményeimet, hátha tudok neked segíteni ösztradiol-ügyben. Sajnos nem. Nekem ugyanis más mértékegységben van megadva.
Várj csak, most beugrott valami: www. infertility.hu. Lehet, nem pontos a név. Mintha én anno itt néztem volna utána.
Progipótlásra biztosan kapsz valami gyógyszert, aztán már csak azt veszed észre, hogy a gólyák ott köröznek a házatok fölött!
Apuci azért nem várt meg az inszem után, mert ő kb. reggel nyolcra végzett a mintaadással, én a kórházi ágyamban, ill. UH-n voltam. Maga az inszem az első napon kb. 1-kor, a másodikon délben volt. Aztán nekem még 2 órát kellett feküdni, így ő elment dolgozni, munka után meg jött értem. Így többet is pihentem, mint 2 óra, de jó volt ez így.
Az árakról: az előző alkalommal 16 ezerbe került a négy tüszőnövesztő szuri, valamint 4 ezerbe a repesztő. Ebben a hónapban még hozzájön a closty (400 Ft), meg majd a Duphaston. Azt nem tudom, mennyi lesz.
Puszillak.
Bogi
bogi1975

Sziasztok Lányok!

Köszi hogy ilyen aranyosak vagytok. Az egész napos bőgés után, ma már szinte teljesen jól vagyok, az iszonyatos görcsöket leszámítva. Nem baj, úgyis azt mondják, hogy aki nagyon görcsöl könnyebben szül. Már én is bizotos vagyok benne, hogy a baba, csak az új házba szeretne beköltözni, elég válogatós Kép. Majd ha kijön megnevelem Kép.

Madarann, mi van veled? Remélem elég volt hogy eddig lökdöstelek felfelé, és te már jó hírekkel jössz Kép. Kíváncsiak vagyunk ám Kép

Mindenkinek drukk, aki most gyártanak Kép

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

HajniKép Sajnálom, hogy megjött és szomorú voltál. A görcsölés is nagyon rossz, nekem is mindig nagyon görcsöl a hasam. Engem azzal is bíztatnak, hogy szülés után már nem fog görcsölni. Bár ha tényleg a hátrahajló méh miatt van, akkor szerintem fog.

Saci Kép, Tündi Kép, remélem Jónás szerencsét hoz Nektek Kép

Láttam, hogy hiányoltatok Kép, olyan kedvesek vagytok. Egész nap céges rendezvényen voltam, azért nem jelentkeztem.
Egyébként jól vagyok, egész megvígasztalódtam,
Közben azt is kinyögte a párom (miért kell a férfiakból mindent harapófogóval kihúzni???), hogy a doki bácsi szerint 1-2 hetes lehetett a chlamydia fertőzés a vizsgálat időpontjában, szóval valamikor december végén szedtük össze. Elvileg. De ötletem sincs hogy hol. Bár sajnos elég ha valaki elötted kézmosás nélkül tesz vesz a mosdóban Kép
De végül is mindegy. Ha áprilisban lenne a lombik, akkor akár a baba születhetne az én szülinapomonKép, vagy a környékén. Ha meg ikrek lennének, akkor hármasban szülinapozhatnánk Kép Szóval már vidulok felfelé.
Közben nekem még nem jött meg a vérvizsgálat eredménye, pedig már letelt a 10 nap. Na mindegy, legalább nem csak egy ok van a várakozásra.

wish

Wish, Hajni, orulok, hogy jobban vagytok!
Mi raaltunk a "temara" ezen a hetvegen - majd elvalik, hogy mi lesz belole.
A PMS tea eleg jo gorcsokre. Probaltatok mar? Es finom is!
Pkagi, hova jarsz? melyik korhaz/doki ez? Ha bp. en van,,tudnal adni telefonszamot?
mert en azert eleg sokat fizetek a dokimnak,,es inkabb majd a gyerekemre koltenem mindazt, ami vizsgalatok tucatjara megy el.
Koszi, es jo hetveget!
Tundi, latom te is el vagy fogalalva Kép Sok sikert!
Bogi, nekem az inszem utan 5 percet kellett fekudnom, azt mondtak, hogy ami addig nem kuszik fel, az mar nem is fog. Akkor ez hulyeseg? Vagy neked nem "sima" lombikod volt?
koszi,
Ja es Virag: koszi Neked is a drukkot!
saci
saci

Mea Culpa! ugy latszik ez mar nalam hagyomany. Az elozoben, fentebb megint elrontottam: Bogitol kerdezem, hogy neki nem "sima" inszeme volt-e? nem a lombikrol beszelek!
REmelem nem Fraudi elszolas ez, hogy inszem helyett, mindig a lombikot emlegetem. A vegen az lesz belole?! SEGITSEG! Kép
bocsi
Saci
saci

Sziasztok LanyokKép

Csak azert irok, mert most nezem, hogy a chlamydia a tema. Mivel a parom ezen a teruleten dolgozik, ezert ismerjuk jol, hogy mi is ez. A lenyeg, hogy csak es kizarolag nemi uton terjed! erintessel, vagy tun keresztul nem. Ha esetleg erdekel Titeket, meg tudom adni a weboldalt, ahol utanna lehet nezni, de sajna csak angolul van.

Bocsi, hogy nem jelentkezem, de mivel semmi nem tortent eddig, ezert irni sem volt mit, de azert olvasgatlak Titeket. Mindenkinek fel a fejjel es nem elkeseredni (en csak tudom Kép ).

Vica
vica72

Sziasztok Lányok!

A segítségeteket szeretném kérni teljesen tanácstalan vagyok.
Rövid történetem: 1 sikeretelen lombikon vagyok túl és lapar hisztero műtétet javasoltak természtesen semmit nem találtak. A lombikos orvosom azt javasolta azonnal induljon a köv. lombik. Egy másik lánynak ugyanilyen paraméterekkel két hónap pihenőt javasoltak.
Szóval a kérdésem az lenne ha valakinek volt ilyen műtéte és lombikos mennyi időt hagyott ki a lombik és a műtét között?
Segítségeteket előre is köszönöm.

Mindenkinek mielőbbi pocakodást kívánok.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish, nekem is azt mondták, ha szülök, akkor ha nem is múlik el teljesen, de elviselhetőbb lesz Kép. Már várom hgoy megtudjam Kép. Nem is tudtam, hogy ez a méhem alakjától is függ Kép.

Saci, tudod ez nekem ilyen menzi depi volt. Ez néhány nap alatt elmúlik.

Képzeljétek, a Jónásos bigyót megnéztem a neten, és szerinte ma kell akciózni egy kislányhoz. Nyalakodom továbbra is szorgalmasan, és ma megint van egy csomó páfrányom, pedig eltűnőben voltak. Ja, meg megkérdeztem Natát, hogy neki páfrányos e így, hogy van pocaklakója, és az mondta hogy kipróbálta és igen. Tehát valószínű igaz a hír, hogy ha babás leszel egész hónapban páfrányos KépKép. Szóval szerintem az enyém nem volt eléggé az Kép. De én mindig találok, ha mást nem hát páfránymagot KépKép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Vica! Érdekelne a cikk, nembaj hogy nagolul van Kép. Mondjuk nekük egész pontosan chlamydia pneumoniae van, amiről azt találtam, hogy cseppfertőzéssel is terjed.
Aztán vagy így van, vagy valamelyikünk nem mond igazat. Én úgy emlékszem nem léptem félre. Bár a párom is ezt állítja. Szóval négy eset lehetséges.
-Vagy a párom nem mond igazat.
-Vagy én emlékszem rosszul.
-Elcserélték a leleteinket.
-A chlamydia pneumoniae csepfertőzéssel is terjed.

Remélem az utóbbi kettő közül valamelyik Kép

De mondjuk az tényleg érdekelne, hogy miért terjesztik azt, hogy chlamydiát akár uszodában is meg lehet kapni, ha ez nem igaz. Feleslegesen paráztatják az embert...

wish

Saci!
Igen, nekem is sima inszemem volt. Ez furcsa. Nálunk mindenkinek 2 óra pihenést javasoltak.

Hajrá Hajni!
Bogi
bogi1975

Vica,Wish
Ez a chlamydias tema engem is erdekelni, mert en jarok uszni, de akkor lehet, hogy nem kellene?
Bogi, te mesz meg inszeminaciora? (most jol irtam !!)
Hajra a kislanyhoz
Tundi, hogy alltok? Birjatok meg? Kép Nekem a "fo" idom, ma este 5 tol hajnali 3 ig lesz. Azt nem igerem, hogy 10 oran keresztul kitartok, de igyekszem!
Zituska, en meg nem kerdeztem az Embert az injekciorol, de en kiprobalnam, es hat ha minket - noket -szurkalnak, vizsgalnak,,stb,,akkor nekik is ki kene birni. Meg en sem kerdeztem, de valahogy majd meggyozom. Te mar probaltad? Nem erdemes elore feltetelezni, meg akkor sem, ha ugye ANNNYIRA ismerjuk mar a masikat.
Nina, kiderultek a leleteid eredmenyei?
Jo vasarnapot! Saci
saci

Hajni, ertelek, de ezt a teat mar elotte kb 1 hettel mielott megjonne lehet inni, es tok jol hat. Probald ki, talan bejon neked is. + a rendszeres sportolas is segit! puszi
sac.
saci

Sziasztok lányok!

Tegnap nem volt net, mag ma reggeltől csak megyünk, de most van egy kis időm.

Saci!
Köszi a kérdést, de nem igazán értem. Ált. azt olvasom, ha magas a progesteron akkor adnak bromot. De nekem alacsony. Nem tudom, de hétfőn reggel beugrok a dokihoz, viszem az összes leletet, aztán addig nem eresztem, míg ki nem elemzi nekem. Remélem, kapok rá valamilyen gyogyit, vagy megismétli a vizsgálatot egy másik menzis időszakban.

Wish!
Én nem igazán tudom elképzelni, hogyha egy pár olyan döntést hoz, hogy együtt gyermeket vállalnak, akkor az egyik megcsalja a másikat. Szerintem az első két varia így teljesen kizárt. Azt viszont el tudom képzelni, amilyen gyorsan fejlődnek ezek a nyavalyák, hogy az újabbak már kézfogással, vagy cseppfertőzéssel is terjedhetnek.

Hajni!
Hajrá, hajrá, akciózni össze-vissza . Előre a kislányért.

Bogi!
Azt szeretném kérdezni, hogy neked lehet még mérni a hőt, vagy ezek a gyogyik teljesen összezavarják?

Zitus!
Sajnálom, hogy a párod nem hajlik az ilyesmire. Én biztos leülnék vele és komolyan elmondanám, hogy ez nekem mennyit jelentene. De remélem már nem is lesz rá szükség.

Puszi
Nina
nina79

WishKép

Utanna neztem ennek a chlamydia-nak. Harom fajtaja letezik. Az egyik, ami nektek van az a chlamydia pneumoniea, ami leegyszerusitve egy leguti fertozes. Annyi koze van a szexualis uton terjedo chlamyidia trachomatis-hoz, hogy egy bakterium torzsbe tartoznak. A harmadik a chlamydia psittaci, ezt legfokepp madaraktol lehet elkapni es inkabb az oregebb korosztalyt erinti.
Szoval, ami nektek van, az nem a kozismert betegseg, a meddoseghez semmi koze nincsen es barhol el lehet kapni. Ami erdekes, hogy mind a ketten elkaptatok. Mondjuk ezt az orvosnak tudnia kellett volna es el is kellett volna mondania.
Ami nektek van arrol ezt talaltam:
http://www.healthatoz.com/healthatoz/Atoz/ency/chlamydial_pneumonia.jsp

A masik:
http://www.ashastd.org/stdfaqs/chlamydia.html

Vica
vica72

Köszönöm nektek az izgit, mi mindent megtettünk, bár este már nem volt páfrányos. Annyira nem hogy az én sas szememmel sem tudtam belemagyarázni egy pöttybe sem. Kép

Wish, ahogy látom megoldódott a megcsalós kérdés, remélem nem nagyon ugrottál neki a párodnak KépKépKép

Saci, ki fogom próbálni a teát, remélem tényleg használni fog. Köszi

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hajni Kép
Lehet, hogy azért nem volt páfrányos, mert nagyon hideg van. Jégvirágok sem voltak rajta? KépKomolyabban, az is nagyon számít, hogy mit eszel, iszol elötte, úgyhogy azért én továbbra is szorítok.

Egyébként nem volt nagy veszekedés a chlamydia miatt, csak néhány új tányér és pohár kell majd, meg ki kell festetni, és az orvos szerint egy-két alatt begyógyulnak a sérülések KépKépKép.
De nem, nem volt semmi veszekedés, jókat vihogtunk azon, hogy lehet, hogy lehet, hogy az urológus, mégsem a kezével vizsgált, meg ilyesmi.

Képzeljétek ezen a hétvégén mást sem csinálok, csak alszok. Na jó pakoltam és főztem is, de azt az időt amit egyébként kikapcsolódással szoktam tölteni, most végigaludtam. Ez most a téli fáradtság lenne? Ráadásul holnap megint hétfő. Egy újabb munkával és kihívásokkal teli nap. De várom már, hogy babás legyek és hivatalosan is pihennem kelljen Kép

wish

Sziasztok!

Nekem is most lesz az első inszemem. Nekem már van egy három éves kislányom, aki spontán jött össze (menst. zavar és peteérési gondok vannak nálam).

Első naptól A 28-ig fél medrolt kell szednem, a harmadik naptól 5 napig kétszer egy closty, a harmadiktól napi 50 egység puregon injekciót 6 napig. Nyolcadik napon uh, a többi nem tudom. Annyig igen, hogy choragon (tüszőrepi inj) lesz, aztán a rendelőjében megy az inszem. Nekünk azt mondta, hogy elég utána fél órát feküdni, aztán duphaston lesz.

Ma vagyok a második napon. Izgulok. Úgy szeretném, ha sikerülne.

Bár nem értem, hogy Boginak miért mondta a doki, hogy kevésnek jön össze, hisz 15-20 % esély van, mint a sima sexnél, és ha tényleg kevés esély van, akkor miért csinálják???? Pénzleszívás???!!!!

emeseanyu

Saci!
Igen, nekem még van 2X2 inszemem hátra. Az első kettő kb. másfél hét múlva.

Emeseanyu!
Szorítok Neked az inszemhez! Tudod, a legfontosabb az, hogy bízni kell, és hinni benne.
Nekem nagyon soknak tűnik az a gyógyszermennyiség, amit kapsz. Hol csinálják Neked?
Bogi
bogi1975

Szilvi Kép
Szorítok nektek. Szerintem Ti a 20%-ban lesztek benne Kép

Jó kérdés, hogy miért csinálják, ha kicsi az esély. Bár gondolom sokkal olcsóbb eljárás, mint a lombik, azért írja elő kötelezően a TB, ha ismeretlen eredet miatt nem jön össze a baba.

wish

Wish!
Igen, szerintem is azért kell csinálni az inszemet, amit írtál.

Nina!
Micsoda telepatikus képességed van!Pont a mai naptól nem mérem a hőmet. Mostanában többször becsapott. Lehet, a hormongyogyik miatt, nem tudom.
Ellenben tegnap vettem ovulációs tesztet,azt akarom használni.
Neked nagyon szorítok mára a dokihoz! Nem akarok butaságot írni, de a progihiányodra lehet, hogy Te is Utrot vagy Duphastont fogsz kapni.
Annyira ugye tudsz jönni, hogy beszámolj nekünk róla?
Bogi
bogi1975

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: