2005.01.26 16:52
Úgyhogy én most egy jó nagy kombira pályázom. Bár már rájöttem, akármekkora autót képesek vagyunk csurig pakolni
2005.01.26 17:16
... doki néni ígérte, hogy elmúlik, de még nem látom, hogy halványodna...
És gyógyuljatok gyorsan!
2005.01.26 18:15
nem mutatom meg a fiamnak biztonsági okokból

2005.01.26 23:02
Jó étvágyat! 2005.01.26 23:26
)
Remélem és kívánom is, hogy februárra megerősödjön! Vitaminnal nem tömöd? A Vitakolant nagyon ajánlják, már több anyukától hallottam, hogy jó.
Mi tervezzük az egyházi esküvőt, mert a "hivatalos" csak szűk családi körben zajlott, de nem most azonnal. Viszont mi a párommal mindketten katolikusok vagyunk, + a leendő keresztanya is az, a keresztapa meg református és konfirmált. Szóval ...
Fogakhoz drukk drukk és hajrá!
Van egy remek teázó a belvárosban, a nagyfiam ajánlotta. Megnézhetnénk, vagy valami mást.
) Tényleg intézni kellene, de most épp az út a fontos.
Na még ma megbeszélem a zurammal.
)
na meg a felálláshoz, mászáshoz, tejtermékevéshez is nagy nagy gratula!!!
... khm ... szóval izé ... na az a nagy helyzet, hogy Noémi topiktársunk és én együtt pocakoskodtunk stb ... szóval a Liliána meg a Zoltán már a pocakban eljegyezték egymást, vagy mi boronáltuk össze őket ...
DE a fiam azt választ magának, akivel a legboldogabb és legteljesebb életet élheti. Szóval, ha ő úgy dönt, még bármi lehet.
Hiába, ezek a mai fiatalok, mai nők!
)
Mi most a nappali alvással, illetve inkább nemalvással vagy kevés alvással (kb. 30 perc) küzdünk ...
Családi adókedvezményt igénybe veszitek? Én épp most töltöttem ki hozzá a papírt, holnap adom le, s várok ...
Holnapház egész jó, 1x kimehetnénk oda.
Kockásfülün jót nevettem.
DE: mielőtt eldöntöd, hogy megveszed az ülést, tedd bele Kittit, s csak akkor adj érte pénzt, ha jól érzi magát benne. Különben nem fogod tudni benne tartani. Ez azért fontos, mert némelyik nagyon kemény, kényelmetlen, rossz a dőlésszöge, vagy akár csak nem érzi jól benne magát a gyerkőc. Szóval: hajrá!
Útról mindjárt.
Nekem nagyon tetszik. Na meg akkorra Pöttömjeinknek már 7mérföldes csizmácskájuk lesz.
Gondolom én... Gratula a Rangodhoz!
Zenészcsalád!
Bár igaz, hogy nem is nagyon érdekelődtünk eddig.
2005.01.26 23:27
Már mondtam, de most is, ha ilyenkor tudok segíteni, szóljál nyugodtan. Mettomén, nem tudsz tápért menni, vagy elfogyott a pelus, vagy gyógyszer kell, bármi.
a tükrös csemete nagyon édes.
én nagyon élveztem, a kutya is. Dini kicsit bizalmatlanul mütyürkézett egy adag havat, amit a kezébe adtam, aztán elaludt. De az ablakon át nagyon lelkesnek tűnt. A szánkózás fontosságáról én nem vagyok meggyőződve. Mert pl oké, hogy biztosan ül, de ha valami eszébejut, simán ledobja magát a szánkóról. Tényleg, van a babahinta mintájáta babaszánkó? És, szerintem neki egyenlőre az, hogy talpon csúszik, vagy keréken gurul még nem nagy különbség, így sem úgy sem rajtam van.
2005.01.26 23:35
(bemutat a papnak, aki egy fiatal srác) A lánya is Boró. Szegény ma beborult az árokba a kocsijával és egy lova is elpusztult.
2005.01.26 23:41
Jól tanultam és semmi baj nem volt a fizikai képességeimmel sem. Ezt csak úgy leírtam, természetesen úgyis a nektek legmegfelelőbb módon fogtok dönteni.
hogy a szánkózás miatt sietett haza a melóból. Mi is már alig vártuk, hogy elmúljon a szél és lemehessünk Alexával.
Igaz kicsit megijedtem, amikor már elfeküdt a nagyfiú a földön.
Még képeket! Légyszi-légyszi!
Van is egy ezer éves. A hugommal mindig összetekertük a fülét és ledobtuk az emeleteságy tetejéről
Anno nekem sem ártott volna a hasi műtétemnél, de nem volt. Annyira kis semmiség lenne, és mégis milyen nagy segítség egy friss sebesnek...
Jót röhögtem, mert olyan a szöveg mint az RTL klub műsorelőzetese.
A púp mellé szerzett ma egy csíkot is, átesett a köszöbön és lefejelte az ajtót. Tegnapelőtt meg nekiesett a számítógépasztalnak és felsértette a fülcimpáját, picit vérzett is. Úgy veszem észre, hogy akkor potyog, amikor már nagyon fáradt. Meg a legújabb dilije, hogy szaladni próbál, azaz szalad is.
2005.01.26 23:49
Mondtam itthon, hogy csak én nem álmodom azzal hogy megszülök

2005.01.27 00:00
Illetve egy , de ez inkább magamnak: a kövkez gyermek kiságyban fog aludni, és passz. Nem lesz martacon összebújás, magam mellé vétel, semmi (mondom most, hihi). De asszem ez tényleg csak úgy megy, ha nem is tudja meg a ded, hogy máshol is lehet az éjszakát tölteni, mert azért lássuk be, az anyához bújás nekik elemi igényük. Az első gyermeknél még képes az em,ber kielégíteni ezt az ígényt, de szerintem ha több van, már nem megy. Látom, most ez foglalkoztat, szinte másról sem írok
2005.01.27 10:58
2005.01.27 11:29
Kedves kislány lehettél. Dorka magassága jó, csak azok a kilók nem akarnak menni rá. Na meg a játékossága, a türelmetlensége, a kudarc kezelése sem kedvez az iskolába menetelnek, de nem baj. Majd beérik egyszer ő is. Állítólag Anyu volt ilyen egészen 18 éves koráig. Utána "komolyodott" meg egy kicsit. Hát, ha ez így lesz, akkor van még egy pár évem.
Tényleg klassz lesz körül udvaroltatni magad 3 hapsival
Nekem nagyon erőltetetten játszanak egyenlőre még.
(Na azért én sem panaszkodom).
Hogy sikerült ezt így felhalmozni?
2005.01.27 11:59
2005.01.27 12:00
2005.01.27 14:36
2005.01.27 14:48
. A két betegség és az ezzel járó szopiügy azonban némi anya és/vagy cicifüggőséget okozott,aminek következtében Vencel 10 percenként a ruhámnál köt ki,rángatja és kiabál,hogy cici. Lássatok csodát, a nagy szopiimádatom ellenére,ez a az a rész,amit egyáltalán nem tartok helyesnek, úgyhogy igyekszem legalább egy órára korlátozni ezt az új szokást. Ugye ráadásul most minden nap elmegyek itthonról,amit Vencel nagyon nehezen tolerál. Bébiszitterék lebetegedtek,ma a férjem tesója jön vigyázni Vencelre,aki egy tünemény,Vencel imádja,de mondjuk pl. kakis pelust még képen sem látott
. Szóval eléggé nagy kavalkád van errefelé,ráadásul kispapi esténként dolgozik. Én szabályosan Pöttömök-hiányban szenvedek, már azon gondolkodtam,hogy lelépek egy internet kávézóba
. Olvasni ég nagyjából azért tudlak Titeket,és csak reménykedem,hogy hamarosan itt csacsoghatok órákig.
. Hááááát,nem örült. Aztán csak megbékélt,de ez a hideg,vizes fehér vmi nem lett a kedvencünk
. Íme néhány kép az örömről,csodálkozásról,megszeppenésről: 

2005.01.27 15:35
2005.01.27 16:20
Most meg megszánkóztattam CSengust.. bár rettenetesen fúj a szél
...
), mire neki kell esetleg nagyobb ülés, addigra egyik nagy csak kinövi az övét, és elég lesz neki a magasító vagy már az sem kell
... hamar letudtak, nehogy ott szüljek meg nekik 

Na majd ha leáll a szél.. és még marad hó...
addig beteszek egy régi CSengus a hóban képet

... de elmúlt.. aztán visszajött.. aztán elmúlt... Levi szerencsére még nem próbálgatja az övéit...
.. nem hiányzik
)
Aztán néha előjöhet (nemrég Levinek is volt.. szerencsére csak 1 alkalomra szólt
) .. nem lehet, hogy tényleg esetleg kicsit hidegebb/melegebb volt a víz, mint őkisasszonysága azt szereti?
a többit bemondásra is elhitte..
.. de tudom, hogy vannak "vaskalaposak"... Ha vkinek nagyon nem megy, tudok vkit, aki "beosztásánál" fogva bármilyen extrém esetet meg tud oldani
.. majd ha sikerül minden progit visszatuszkolni a gépre, és le tudom tölteni a képeket, felteszek képet.. még a lila változatból... Magamon csodálkozva nem csináltam balhét, hogy még vigyázni sem tud rájuk fél percre (kb. annyit voltam távol ) 
.. használd ki, amíg engedi...

Gyógyuljatok gyorsan-gyorsan 

2005.01.27 19:12
2005.01.27 21:18

Azért ugye futja még egy bejelentkezésre ha indulni kell
Sokat gondolok rátok
Micsoda kalandor gyerekeitek vannak
Ősz hajszálak szaporodnak gondolom, bár én sem panaszkodom
Hát tényleg régen jártál már errefelé, Nádjáról képet
az altatáshoz meg sok sikert és kitartást! mondom én
Tarhonya
Jaaajjj de irigykedem mindig az ilyen copfosokat
, már alig várom hogy én is gumizhassak, csatozhassak. 
Képek meg annyira vidámak és süt a jókedv róla
Olyan Csenge, mintha Zsófit látnám, csak még nekünk nincs szánkónk
, Levi füle meg remélem hamar gyógyul és nem fáj neki, sajna megtörténhet ilyen bármikor, még ha fogja is gyereket, na nem mintha védeném az anyósodat
Gyors jobbulást nektek is, és jöhetnél gyakrabban is
Szóval te már jól vagy
csizma
Ez olyan jó ez ember lelkének. A képet meg csak akkor tudom megnézni ha elküldtem a hsz-t.
Az egyik doki szerint fogtól nem lázasodhat be, a másik szerint igen. Hallottam már én is annyi ellentétes véleményt, Amikor én azt hittem hogy a fogtól van láza kiderült, hogy a torka volt piros azért nem akart nagyon enni.
Hát a szánkózásotok tényleg nem semmi lehetett, bevallom én egy kicsit mosolyogtam rajta, én mindig azt mondom ha ilyen helyzetben vagyok hogy burleszkfilmet forgatok
Ez az injekció érdekelne, majd én is megpróbálom keresni, de ha nagy munka hagyd majd megkérdezem vmi dokitól. Telefonszámla
Tavaly mi is hasonlót fizettünk év végén.
Én örülök, hogy ha szófosol, kiságy sztori
Autósülés: az a féle amit Rebi linkelt ez a Concorde dönthető úgy tudom és 9-36-ig jó, érdemes megnézned neked is.
Léna édibéditündibündi. Ablakcsere: tavaly volt szerencsém hozzá de nyáron, fincsiség
Remélem romeltakarítás megvolt, kispapival meg összebújva élvezitek az új ablakokat
Hogy vagytok a pocaklakóval, tessék tudósítani
Mégha van pár ezres szállítási ktg akkor is megéri.

2005.01.27 22:55
2005.01.28 00:58

Kép?? Csudaédes lehettél! Nővérem is az utolsó volt az áltisk-ban, ma meg velem egymagas...És ha még nem mondtam volna, örülök, hogy ránk is van figyelmed! Tényleg!
(( 2005.01.28 01:15

és csoda helyes is!
Mashunak most hétvégén lesz edzőtábora és én is majd megnézegetem őket lehetséges... de nekem is fáj olyankor a szívem...
Fantasztikus egy fickó egyébként
Remélem sikerül lassacskán áttérnetek az éjszaka átalvására!
És főleg, hogy gyógyultak vagytok

Akkor írok! 2005.01.28 01:19
2005.01.28 02:18
Én is dolgozgattam mostanáig, no meg neteztem közben...khmm 2005.01.28 10:42

2005.01.28 11:26
Apa is nagyon büszkén nézi
2005.01.28 11:45
Viszont ha következetes vagy első perctől, akkor minden esélyed megvan a kiságyba szoktatáshoz. Nálunk pl. a mózes is a kiságyban volt.
Kölök még ma is imád benne lenni, csak akkor ott kell ülni mellette, merthát társas lény, s így úúúúúútál egyedül lenni.
Az após lánya borul be, vagy a pap? Remélem nem sérült meg, de a lovat nagyon sajnálom.
Kincső méreteihez grtula!
Szánkózós kép tetszik.
Nagyfiam már 19 éves, apától kaptam, ajándékba.
(Asszem írtam erről már 1x korábban, de sebaj, ismétlés ...
Ha apa nem tudja teljesen leírni, akkor osszátok meg. Ha igen, akkor tekintsd tárgytalannak okoskodásom.
Viszont akkor is sok, mert havi 10e Ft. Kiszámoltuk, ebből a 2 számítógép energiafogyasztása kb. 8.000!!!! a fennmaradó 2 e pedig a hűtő/fagyasztó, vasaló, mosógép, TV-k, energiatakarékos égők, mosogatógép, kenyérsütő + mikró. Szóval lehet vissza kellene venni a számítógépezésből ... De akkor is, egyszerűen hihetetlen!!!!
Most mondanám, hogy ne törődj vele, de tudom, hogy nem lehet, s akkor is bánt, ha elhatározod, hogy nem fog. Szóval ezügyben tanácstalan vagyok, még én sem fedeztem fel a megfelelő módszert a helyzet kezelésére.
Szerintem Csongor megvárja, míg beszerzed azt a tűt!
Illetve csak tipp, de a kórház ha beszerezné azt a tűt, akkor nyilván akár ki is fizetnéd nekik, nemde?
Vencel arcát kend be popókrémmel, míg elmúlik, s aztán csak krémezve vidd ki. Valszeg nagyon érzékeny a bőre, ami ugye még természetes!
Sajnálom, ha úgy jött le.
Nos ezzel nincs is semmi baj, de elképzeltelek hófehér ruhában "Kismenyasszonyként".
Csak azért merészelem javasolni, mert a mostani valahogy nagyon nem akaródzik összeállni. No nem okoskodom tovább.
2005.01.28 12:22
2005.01.28 19:31
A jövés menés még egy kicsit rázós, de lassan jársz tovább érsz

2005.01.28 22:37
2005.01.28 22:45
Ez való nekem, mindenki egy rakáson összebújva, reggel vidáman, egy hasunkon ugráló gyerekkel ébredni
Annyira édes volt
és mindjárt elindul, és beszél, és megtörli a száját evés után, és jön pusziért, és enni ad a halaknak, és kikapcsolja a tv-t... Hihetetlen aranyosak mostanában, nem? És őszintén, ki nem sz@rja le, hogy nem alussza át az éjszakát...
2005.01.29 00:34
Rájöttem,nem internet függő vagyok,mert alig használom másra a gépet,csak itt szeretek lenni,de nagyon,nagyon,nagyon.....
,csak annyit tennék hozzá,hogy tök jó,ha simán működik a "nem szabad",én úgy értelmeztem,hogy az agyonharapottak /Ági,Zitus/már túlvannak ezen a részen és tanácstalanok,ezért javasoltam,amit javasoltam. Meg azért,mert nálunk a "nem szabad" addig működik,hogy megérti,hogy nem örülök és vmiért tiltom,de azért ha van alkalom a tilosban járkálni,azért megpróbálja
.
?! Én ragaszkodom a külön alváshoz,viszont ebben az esetben a következetesség mindenek előtt. Bogi! Tudom,hogy így állapotosan nagyon nehéz és macerás milliószor felkelni Lilihez és rövid távon megoldásnak tűnhet,hogy magad mellé veszed,de ha utána ez zavaró számodra,akkor mérlegelj, melyik utat választod. Mert az,hogy a baba "kiszokott" a kiságyból,nem teljesen igaz,ugyanis vki ehhez kiveszi és kiszoktatja
.Vencellel ez talán azért könnyebb,mert gőze nincs arról,milyen lehet az éjszakát kiságyon kívül tölteni.
. Szóval vannak éjszakák,amiket Vencel átalszik,de mivel mostanában fogzik,meg anyás,meg cicifüggő,meg egyébként is, így általában 3-5 alkalommal ébred éjszakánként,gőzöm nincs mit lehetne tenni ellene,úgyhogy sorry,nincs tanácsom /talán Hajni várta tőlema nagy receptet
/,de ha vki tudja,árulja el nekem is! Nálunk minden ébredéshez cici is jár. Egyenlőre életkori sajátosságként kezelem,majd kinövi
...
.
:
Nagyon izgi események vannak nálatok,most már sosem kapcsolom ki a telefonom,nehogy ne kapjam meg az sms-t
! Tűtémában drukkolok,bár tényleg vicces azért,vagy szomorú...
! 

!

! Szerintem ilyen szomorú még életedben nem voltál,mint amit ez a kép tükröz! De tényleg nem bántalak, csak ismerlek és nem vagy ilyen.
. Azért a sztori sme volt hétköznapi: ikergyerekek két apától,ebből az egyik ferdeszemű 

Éjszakai altatós projekthez sok sikert! Várjuk a fejleményeket,tanulnánk belőle!
,csak a hangulatában van vmi hasonló.Mindjárt megkeresem.
. 2005.01.29 09:13
Apa már elment a kutyuval, ők gyalogolnak, mi majd kocsival utánuk, Esztergomban találkozunk, csülközünk, ottalszunk barátoknál. Jó lesz
Tegnap este kicsit aggódtam, mert mindkettőnknek boxoltak a majmok odabent, attól féltem, hogy újabb menete a kedves vírusnak, de elmúlt, úgyhogy tényleg semmi sem akadályozhat meg abban, hogy elmenjünk kirándukálni

Azért pontosítok. MI az az égen, amit itthonról (városszéle) is lehet nézni, nincs töksötét, de talán jobb, mint a belváros. És ehhez milyen tipusú távcső passzol? 
)
) A fene tudja, ezt régen is, most is el tudtam fogadni.
Jó lenne élőben látni titeket
szomszédasszonyt láttam tegnap: két szánkó egymás után kötve, mindegyiken egy-egy gyerek
mondtam a zuramnak, hogy ilyet majd én is szeretnék

2005.01.29 13:02
és ma este farsangi buliba megyünk Mashuval

2005.01.29 13:04

2005.01.29 13:48
2005.01.29 15:14

Ez az apró hiba becsúszás nekem nagyon tetszett
Ez a legnagyobb baj nálunk, hogy én túl lusta voltam ahhoz, hogy éjjel 5-6szor keljek fel hozzá, ezért mi együtt alszunk már cirka 14 hónapja). De remélem sikerülni fog neked Nádját hozzászoktatni az új rendhez.
Elment a nyákdugó????? Na végülis lehet, hogy még ez napokat is jelent, de azért lehet, hogy már nem fogsz csípős-savanyú levest enni
Köszönöm Zsófi nevében is, tényleg aranyosak vagytok, hogy szerveznétek rám talit, és ígérem tervezem is, hogy tavasszal meglátogatunk benneteket. Annyira, de annyira jó lenne
, immádom!!!
Gondoltam, hogy nem fogod sokáig bírni
!!!
Remélem jobban vagy már,írjál egy kicsit, hogy vagytok!
Jobbulást nektek is!!! Sajna én se tudok menni ötyézni
2005.01.29 15:59
(pl. nem ráz a hideg...)
2005.01.29 18:05
Vigyázz magadra továbbra is.
2005.01.29 20:41
) Szerintem jó buli! Ne hari az autósülés miatt… Légyszi… Biztos el voltam havazva, azért nem írtam le.. Kipróbáltátok már? Chamomilla-t annyit adtam, amennyi a homeos füzetben írva volt, és mindig nagyon jól megnyugodott tőle, esetleg a hasmenésében közrejátszhatott egy kicsit.
Korkülönbség: Párom és húga közt 14 hónap van, mindig is imádták egymást, most is összetartanak… Nővérem és köztem 11 év van, most is imádjuk egymást, és összetartunk…
Nyákdugó… Ajjjajjj!
Jó, hogy van egy ilyen nagy fiad is, nagyon udvarias és lovagias volt, biztos tud segíteni Zoltánnal is.
2005.01.29 22:41
, háát még nem szántam el magam, de sajnos biztos, hogy mozdulnom kell valamerre, mert már egyre jobban fáj esténként a lábam.
2005.01.30 12:21
Kipróbáltuk a szánkózást is, igaz, csak az udvaron. Esés is volt, de semmi gond nem volt, felfogta az overáll.
Nagyon édi a képeken Máté!
Bár így elképzelve is aranyos lehettél.
Jók lettek a képek!
Csizma vétel, te mázlista!
Nekem apám hitte sokáig, hogy a somlói az tényleg galuska.
Altatáshoz kitartás!
Nagyon édi a képeken!
Te este 11-kor még sétálni mész? Hova? 2005.01.30 14:27
Aztán Dorka születése óta valami olyan más lett. Külön lakunk, de egy kerületben, és most is rohan segíteni (gyerekre vigyázni), amikor csak füttyentek egyet. De valahogy mintha meghülyült volna, ha meglátja a gyereket, egyből megszűnik körülötte mindenki más, csak hülye arcokat vág, és idegesítősen beszél hozzá. Rájöttem, hogy valszínűleg a féltékenység miatt vagyok rá allergiás. Hogy rajtunk kívül valaki másért is odavan a gyerek, merthát miért ne lenne oda, pláne, mióta együtt járnak játszóházazni, így még extra jó élmények is kötődnek nagyihoz. Nem igazán szól bele semmibe, csak fejcsóválva vette tudomásul, hogy pl.4 hónaposan nem etettem meg tejberizzsel, ahogy ő büszkén a fiát. Sőt, amire megkérem, azt úgy csinálja vele, pl.ráadja a szandálját a játszóházban, amikor még nem tudott magától felülni, nem ültette, stb.
A múltkor meg elégtétellel vettem tudomásul, hogy a kocsiban, amikor nagyon fáradt volt Dorka, nem bírt megnyugodni, amíg a nagyi vígasztalta, sírt, csak miután megkértem, hogy legyen csendben, és az én hangomra megnyugodott...
(Vezettem) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint