Sziasztok!
Délután írtam egy jó hosszút, jól elszállt, aztán már nem volt kedvem újra írni.
Azt hiszem nálunk is a frontot éreztük, mert Lili teljesen ki volt egész nap, nyűglődött, nem nagyon tudott elaludni, ha sikerült is nagy sírás rívás közepette, hamar felébredt. /Csengo, ime a baba meterológia..

/
Noémi! Lehet, hogy Heléna is az idő miatt ilyen, nem? Azért a chamomilla vulgaris ch15 homeós bogyeszt is megpróbálhatod, az is jó fogzásra, és akár 1/2 óránként 5-öt is be lehet adni a manónak. Mi ezt használjuk a lánccal kombinálva, a dentinoxot nem erőltetem túlzottan, mert nem tetszik, hogy lidocaint szopogat a baba.
BIBI-BEEEEE! - mi már 20-a óta 5 hónaposak vagyuk!
/A szakdoga témájához Garai László írásait forrásként fel tudod használni, néhány legújabb cikkét a neten is el lehet érni.. Ő az egyik legnagyobb szakember ebben a témában Mo.-n. Miskolcon és a Bp.-i közgázon is tanít. Bocs, hogy beleugattam!/
Lau: Budán van, a Campona meletti szabadidő központ épületében, a Hófehér fóka, egy párszor már emlegettük

.
Hasmenés- ne aggódj, ez lehet attól, a megnövekedett nyáladzás miatt is, elég ha a kutacsát figyled, és az étvágyát, ha azok rendben vannak, nem lehet nagyobb baj, pláne, ha nincs láz sem.
Magi! Én azt láttam kiírva, hogy 5500 - 5 alkalom, 10500 - 10 alklaom. képeket lásd múlt szombatról!

Ja és + 1600 a kis úszógatyó!

Most hétvégére már csak délutánra /kivéve 2 órás csoport/ volt hely már múlt szombaton is...
Kata!

3 hó- persze, de mi már javában bőgtünk és depinyósok voltunk, amikor Ti még alig vártátok, hogy végre Ti is a hajatokat téphessétek!

Ne aggódj, hamarabb elmegy az idő, mint gondolnád.
Én nem festem, csak színezem (bemosó) a hajamat, de nem látom, hogy hamarabb kopna. Én a Palette Color-ra esküszöm, de ahogy CSirkesz írta, ez elég szubjektív...
CSirkesz

Édes Botond haja, a római légonáriusok sisakjának a pamacsára emlékeztet!
NEM AKAROK TELET, TAVASZT AKAROK!
Pusz mindenkinek!
Macs