Sziasztok!
Itt vagyok, csak kicsit sűrűek a napok mostanában

Először is elújságolom Nektek, hogy sikeresen teljesítettem a házi feladatot, eltűnt a tüszőmaradvány. Viszont tegnap úgy döntött dr M hogy mégsem FET-et csinál, hanem stimulál, rövid protokollt csinál, mert a hosszúval rengeteg petesejtem lett. Most írt Norcolutot, azt kell szednem vasárnapig, elvileg szerda-csütörtök tájékán kell majd megjönnie, és pénteken irány hozzá, és kezdünk. A bibi csak az, hogy nincs meg semmi anesztes vizsgálat

Andival gyorsan beírattam magam 16-án péntekre aneszteziológushoz, ma megcsináltattam a mellkas röntgent és EKG-t, viszont laborba a leghamarabbi időpont július 20-a lett volna. Nem, nem írtam el, július...Úgyhogy most tanácstalanul kutakodom a neten, hogy hol tudnám a legolcsóbban magánúton megcsináltatni. Valakinek esetleg tipp/javaslat/tapasztalat

? Én teljesen ledöbbenten ezen...
Mira, sajnálom, hogy nem lakik senki odabent

pedig nagyon szorítottam. Majd gyere, mesélj, mit mondtak ma!
Lexi, gyönyörűen növeszted a sejtecskéket, csak így tovább

Ha lesz egy kis időd, leírod nekem a rövid protokoll menetét (milyen szurik, mennyibe kerülnek)? Csak mert olyanom még nem volt, és hogy tudjunk kalkulálni, mennyi pénzzel készüljünk jövő héten. Előre is köszi!! Ja, és Te szeded az Aspirin Protect-et? Vacilálok, hogy én is szedjem e...Te a szurikkal együtt kezdted szedni azt is? És nagyon örülök, hogy Téged is megismertelek

Paurora, miszáj bevenni a lesz@rom tablettát! Sajnálom a családi nézeteltérést, de most csak a gömbölyödő pocidra koncentrálj kérlek

Mi volt tegnap uh-n? Megmutatta magát a kis csodamanó?
Mira, mielőbbi jobbulást Neked! Vigyázz magadra!!
Zsó, az nagyon jó, ha jól kisírod magad. Nagyon szurkolok, hogy pénteken nagy vigyori fejeket és + tesztet küldj nekünk

Cicuci, a fentiek Rád is érvényesek ám

Gabci, Edina, Évike, hamarosan eljön a Ti időtök is

Akik ma mennek orvohoz, ne felejtsenek el beszámolni

!
Na, rohanok is tovább, bocsi, ha valakit elfelejtettem megemlíteni, természetesen mindenkire szeretettel gondolok!