Sziasztok!
Gica, mi újság Gergővel?
Viranka, köszi a terméktájékoztatót!

Bálónak jobbulást (mi baja?)! Ádit (is) nagyon zavarja, h még nem mozog egy foga sem, hiába mutogatom neki, h hány gyereknek nem vált még a foga rajta kívül...
A horgolt cuccokat, ugye, eladod?
Vindo, örülök, h Rugó jobban van, gondoltam rátok. Ez a gyógyszerkálvária

inkább nem is mondok rá semmit, azon kívül, h nagyon sajnálom!
Francia: régi vágyam, h legalább alapszinten elgagyorásszak rajta. Sok időm nem fog rá jutni, de igazából öncélú hobbi ez, szeretek nyelvet tanulni. Kár, hogy tényleg annyi minden van helyette, de néha kampányszerűen nekiállok (kicsit úgy, mint amikor az ember feje felett összecsapnak a hullámok és akkor mondjuk leül filmet nézni vagy rajzolgatni -- jobb, mint megkattanni, és tuti önjutalmazás).
Maggie, most akkor hogy van Bercó (remélem, nem lesz beteg!)? És Te? Momo?
Jó lesz ez a cserediákdolog, a főzésből meg talán nem lesz nagy gond, ha megkérdezed, mit szokott otthon enni. Hátha főleg nem főttet.
Lányok, lehet, h május 9-én megyek (S-val és a kicsivel) Debrecenbe, ez még nem tuti, de lenne ott egy szakmai dolog, amire én nagyon szeretnék eljutni. Az kb. 1-2-ig tart, pénteki nap lesz, nem tudom, ráértek-e olyantájt, egy rövid kávézásnak a vonatpályaudvar környékén én nagyon örülnék! Vonattal megyünk, utána sietünk is haza.
Mi ma ikeáztunk, nagyon élveztük, csak kipurcantunk (nem kocsival voltunk). Meg nekem megint sokat fáj mostanában a fejem, pedig volt egy párhónapos időszak, amikor alig.
Tegnap meg babáztam, a kis unokatesót ringatgattam, Ármin alig egy éve volt ekkora, és máris olyan furcsa volt, h milyen pici egy kéthetes baba.