Paurora,
ez csodás, hogy bent is megerősítették a hírt, gratulálok, és a legjobbakat kívánom Nektek, vigyázzatok magatokra

! Csodák tényleg vannak, erre most Te vagy itt a legjobb példa, és azt hiszem itt most a többség arra vár, hogy velünk is megtörténjen a csoda, és nagyon sok erőt ad, hogy van előttünk egy élő példa

!
Mira, Magdipeti
Tökjó, hogy máris jöhet a következő próbálkozás, szurkolok Nektek most is

!
Janula,
komolyan annyira izgulok érted

.
Jó, hogy mindig van itt valaki, akinek lehet szurkolni, és izgulni, ha már nálam uborkaszezon van...
Cicmorgo,
azt sajnos nem tudom, hogy a HSK befolyásolja-e a lombik kezdést, én még nem hallottam ilyenről, esetleg ha tudod, kérdezd majd meg a dokit.
Louise,
üdv itt

, amiben tudunk segítünk, úgyhogy jó helyen van. Bár én még sajnos nem tartok ott, ahol Te, úgyhogy nem tudok segíteni azokban a kérdésekben, amiket írtál, de a többiek fentebb már úgy látom válaszoltak

.
Edina, Gabci,
hú Ti most csütörtökön mentek ugye? Majd írjatok, hogy mi a szitu, kíváncsi vagyok, hogy haladtok

.
Amúgy volt egy tök érdekes élményem ma, gondoltam leírom ide: szóval van egy blogom (nem lombikos, hanem ilyen szépségblog féle), és múltkor annyit írtam egy bejegyzésben, hogy nehéz és fontos dolgokon megyek keresztül mostanában, de nem írtam semmi konkrétabbat. És ma rámírt egy olvasóm privátban, hogy nem akar tapintatlan lenni, de látta, amit írtam, és nem véletlenül lombikra készülök, mert valahogy van egy ilyen érzése. Ő embriológus volt a Róbert Károly magánklininán pár évig és úgy látszik "megérezte". Teljesen ledöbbentem, hogy egy ismeretlen ember ennyire rátapintott. Mikor írtam, hogy igen, lombikról van szó, írta, hogy nagyon sok erőt és kitartást kíván hozzá, és ha lehet próbáljam elterelni róla a figylememet, hogy ne ezen agyaljak egyfolytában, de kívánja, hogy sikerüljön és nagyon szurkol.
Valahogy annyira jól esett ez egy gyakorlatilag tök ismeretlen embertől, ráadásul hogy pont ezzel foglalkozott... hát kicsi a világ

.